Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Eu o vreau. Ea ma mai vrea? - Pagina 7 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Eu o vreau. Ea ma mai vrea? - Pagina 7 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Eu o vreau. Ea ma mai vrea?

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Urmatorul

Cat de mult va place fic-ul meu?
Naspa. Lasa-te de scris.
Eu o vreau. Ea ma mai vrea? - Pagina 7 I_vote_lcap0%Eu o vreau. Ea ma mai vrea? - Pagina 7 I_vote_rcap
 0% [ 0 ]
Merge... se putea si mai bine.
Eu o vreau. Ea ma mai vrea? - Pagina 7 I_vote_lcap6%Eu o vreau. Ea ma mai vrea? - Pagina 7 I_vote_rcap
 6% [ 3 ]
Frumos.
Eu o vreau. Ea ma mai vrea? - Pagina 7 I_vote_lcap15%Eu o vreau. Ea ma mai vrea? - Pagina 7 I_vote_rcap
 15% [ 7 ]
Il ador.
Eu o vreau. Ea ma mai vrea? - Pagina 7 I_vote_lcap79%Eu o vreau. Ea ma mai vrea? - Pagina 7 I_vote_rcap
 79% [ 37 ]
Total voturi : 47

Sondaj inchis

AutorMesaj
Ciresica^o^
Academy Student
Academy Student
Ciresica^o^

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : Bucuresti
Nr. mesaje Nr. mesaje : 23
Puncte : 28
Reputatie Reputatie : 1
Hobby-uri Hobby-uri : Deseeen :o3!
Stare de spirit Stare de spirit : mereu Happy (:

Eu o vreau. Ea ma mai vrea? - Pagina 7 Empty
MesajSubiect: Re: Eu o vreau. Ea ma mai vrea?   Eu o vreau. Ea ma mai vrea? - Pagina 7 I_icon19Vin 28 Sept 2012, 17:57

Frumos happy2 . Ce dobitoc mai e si Itachi asta.. angry ...Nu imi vine sa cred ca Sakura i-a vindecat mainile lui Orochimaru waiting . Asta e, bine ca i-a dat lui Sasuke o lectie in legatura cu razbunarea si ca are nivelul corespunzator pentru a face asta ! in love Ohh , sper sa vad un conflict ceva intre Karin si Sakura :>happy :>happy , dar este ficul tau si faci cum vrei !
Anunta-ma cat mai repede de next ;;) what?lol! !
Te pupa Ciresica^o^ i love you
Sus In jos
ParkRanGi
Genin
Genin
ParkRanGi

Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : Galati
acebook acebook : https://www.facebook.com/ran.gi.5?ref=tn_tnmn
Nr. mesaje Nr. mesaje : 52
Puncte : 63
Reputatie Reputatie : 5
Hobby-uri Hobby-uri : sa citesc multe fanficuri,sa ma uit la anumeuri
Stare de spirit Stare de spirit : in love :X

MesajSubiect: Re: Eu o vreau. Ea ma mai vrea?   Eu o vreau. Ea ma mai vrea? - Pagina 7 I_icon19Vin 28 Sept 2012, 18:56

off saracuta Hin,oricum este super capitolu,multumesc ca m-ai anuntat si sa pui repede nextul please rainbow :\
Sus In jos
R∆IN
Sensei
Sensei
R∆IN

Localizare Localizare : Ploieşti
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1803
Puncte : 2244
Reputatie Reputatie : 343
Hobby-uri Hobby-uri : -

MesajSubiect: Re: Eu o vreau. Ea ma mai vrea?   Eu o vreau. Ea ma mai vrea? - Pagina 7 I_icon19Vin 28 Sept 2012, 19:00

Heiiii kiss
Multumesc ca m-ai anuntat.
Mi-a placut capitolul, a fost chiar interesant.
Off, Doamne, Itachi, esti un dob***c! Ce i-ai facut Hinatei? waiting
Hm, si Sakura i-a vindecat bratele sarpelui aluia scarbos.
Ce mi-a placut replica pe care i-a adresat-o Sakura lui Kabuto. dap !
Nimeni nu e mai buna ca rozalia, ochelaristule. Inteles?
Oh, si organizatia asta e plina doar de pervesi?
Saracele fete =]]
Nu vine nimeni sa le salveze? Eu vreau niste lupte serioase.
Dar e fic-ul tau. Tu decizi cum va decurge actiunea.
Mi-as dori o lupta intre Sakura si Karin. Ar fi geniala in love
Sunt curioasa de ce era Sasuke atat de nervos. Il macina ceva, a aflat ceva,
sau pur si simplu prostia ii cauzeaza nervii?

Abia astept sa vad ce se va mai intampla. Asa ca adu next-ul repede.
Si daca nu e deranjul prea mare, anunta-ma si data viitoare.
-Pupici- kiss
Sus In jos
http://pecetluireinamiaza.blogspot.ro/
Anne Howard
Chūnin
Chūnin
Anne Howard

Sex : feminin Localizare Localizare : Cine stie pe unde...in lume...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 900
Puncte : 1138
Reputatie Reputatie : 96
Hobby-uri Hobby-uri : Tot ce tine de Coreea!
Stare de spirit Stare de spirit : Ok...avand in vedere ca mereu poate fi mai rau...

MesajSubiect: Re: Eu o vreau. Ea ma mai vrea?   Eu o vreau. Ea ma mai vrea? - Pagina 7 I_icon19Vin 28 Sept 2012, 19:01

Multumesc ca m-ai anuntat!!!Sa imi spui cand pui next-ul!Si grabeste-te cu el!!!Hai!!!Te pwp dulce! kiss
Sus In jos
Temari
Chūnin
Chūnin
Temari

Sex : feminin Varsta : 23
Localizare Localizare : Aici ^^ Acolo ^^ Nicaieri
Nr. mesaje Nr. mesaje : 923
Puncte : 984
Reputatie Reputatie : 37
Hobby-uri Hobby-uri : Handball
Stare de spirit Stare de spirit : Bucuroasa

MesajSubiect: Re: Eu o vreau. Ea ma mai vrea?   Eu o vreau. Ea ma mai vrea? - Pagina 7 I_icon19Vin 28 Sept 2012, 19:25

O mica dezvaluire despre next.Fetele AntiKarin sunt norocoase. Sakura se va bate cu ea la antrenament. Mai mult nu zic, defapt nici eu nu stiu mai mult.
Sus In jos
Sengni
S-Class
S-Class
Sengni

Sex : feminin Varsta : 25
Localizare Localizare : • România
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3191
Puncte : 3381
Reputatie Reputatie : 74
Hobby-uri Hobby-uri : Să stau pe forum •
Stare de spirit Stare de spirit : Many Many Happy •

MesajSubiect: Re: Eu o vreau. Ea ma mai vrea?   Eu o vreau. Ea ma mai vrea? - Pagina 7 I_icon19Vin 28 Sept 2012, 19:51

Temari a scris:
O mica dezvaluire despre next.Fetele AntiKarin sunt norocoase. Sakura se va bate cu ea la antrenament. Mai mult nu zic, defapt nici eu nu stiu mai mult.

Hey, hey, hey baby !
Am ajuns si eu insfarsit.
Imi place ca ne-ai dat detalii despre urmatorul capiol.Este o idee buna.
Se vede ca ai greseli de tastare, dar cum ai zis si tu, ''Capitol necorctat''.
Ok...Intre Sasuke si Sakura nu s-a intamplat nimic inca :>
Dar asteptam.
Cum si Sakura nu mai are rabdare, asa si eu.
Astept capitolul 13 baby cu multa actiune.
Sus In jos
Lucya
Genin
Genin
Lucya

Sex : feminin Varsta : 24
Localizare Localizare : ici, colo unde vreau eu si atat :D
acebook acebook : Lucya Pitika
Nr. mesaje Nr. mesaje : 209
Puncte : 242
Reputatie Reputatie : 11
Hobby-uri Hobby-uri : muzica, statul pe net si atletismul
Stare de spirit Stare de spirit : bucuroasa si totusi furioasa :))

MesajSubiect: Re: Eu o vreau. Ea ma mai vrea?   Eu o vreau. Ea ma mai vrea? - Pagina 7 I_icon19Vin 28 Sept 2012, 21:35

hey hey scumpa mea... happy2
Te-am citit capitolul si este formidabil.... rock
Vreau sa vad nextul si sa mai citesc ce se va intampla intre Karin si Sakura good
Vreau sa vad cat de rau o va bate Sakura pe Karin.... cool
Oricum... cum a zis si Anime.... Intre Sasuke si Sakura nu s-a intamplat nimic inca angel hug
Dar asteptam happy
merci de anunt si continua sa o faci in love

S.L.S Te pupaceste kiss kiss
Sus In jos
Pișcot
Genin
Genin
Pișcot

Localizare Localizare : Undeva in sud ! :)
acebook acebook : adauga profilul tau ...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 89
Puncte : 95
Reputatie Reputatie : 2
Stare de spirit Stare de spirit : De la foarte bine in sus

MesajSubiect: Re: Eu o vreau. Ea ma mai vrea?   Eu o vreau. Ea ma mai vrea? - Pagina 7 I_icon19Vin 28 Sept 2012, 23:43

wow super capitol happy2
hey sh ce mai are sasuke akum? waiting

nextul in love
Sus In jos
Temari
Chūnin
Chūnin
Temari

MesajSubiect: Re: Eu o vreau. Ea ma mai vrea?   Eu o vreau. Ea ma mai vrea? - Pagina 7 I_icon19Sam 29 Sept 2012, 08:05

Vreti un moment SasuSaku, fie el cat de scurt? Va intreb sa stiu cum sa scriu next-ul.
Sus In jos
† LoRy †
Genin
Genin
† LoRy †

Localizare Localizare : ღ In hell ღ
Nr. mesaje Nr. mesaje : 426
Puncte : 476
Reputatie Reputatie : 24
Hobby-uri Hobby-uri : Să'l plimb pe Cerber
Stare de spirit Stare de spirit : Sadică ψ

MesajSubiect: Re: Eu o vreau. Ea ma mai vrea?   Eu o vreau. Ea ma mai vrea? - Pagina 7 I_icon19Sam 29 Sept 2012, 10:28

Iubita mea,am o nelămurire în legătură cu mesajul tău de pe privat...citez "dacă v-ar interesa next-ul" ...
Cum draga mea să nu mă intereseze pe mne next-ul?ai înebunit?Doamne poi ei crecă mi-aș da fic-ul doar ca să pui uh un next...app de ce vorbești cu mne la persoana a II-a plural...?mă uimești pe zi ce trece...ai bunele maniere,ai o imaginație extraordinară și ești adorabil de frumoasă(te-am vzt pe facebook) akm să revenim la fic...so...
Îl ador adică Sasuke,nebunule ce pervers ești...:)))da vezi ce-i faci Sakurei că ne supărăm,app abia aștept next-ul să văd cum își ia bătaie Karin,te pwp dulce spor la scris și la idei.te rog dulce ca o bombonică mentolată să mă anunți
Sus In jos
Aneta Blanche
Chūnin
Chūnin
Aneta Blanche

Localizare Localizare : -
Nr. mesaje Nr. mesaje : 981
Puncte : 1328
Reputatie Reputatie : 156

MesajSubiect: Re: Eu o vreau. Ea ma mai vrea?   Eu o vreau. Ea ma mai vrea? - Pagina 7 I_icon19Sam 29 Sept 2012, 15:09

Hellow my dear Temari,

scuză-mă că am vin doar acum, cu, comm-ul, însă ieri şi astăzi dimineaţă am avut multă treba, cum ar fi curăţenia generală şi temele...

Ei bine, revenind la capitol, păi ce pot spune doar că, a fost spectaculos, din punctul meu de vedere. Ce tupeu are şi Sasuke ăsta...

Să se îmbrace el în rochie scurtă şi, apoi să vedem dacă îi mai comentează Sakurei ! Îţi mulţumesc foarte mult pentru deranjul de a mă anunţa, dar, dacă ai putea, o poţi face încontinuare...

Sus In jos
iPrieten?
Jōnin
Jōnin
iPrieten?

Localizare Localizare : Sarcasmia
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1293
Puncte : 2000
Reputatie Reputatie : 433

MesajSubiect: Re: Eu o vreau. Ea ma mai vrea?   Eu o vreau. Ea ma mai vrea? - Pagina 7 I_icon19Sam 29 Sept 2012, 16:12

Scuze ca trec si eu numai acum, insa am fost plecata, curatenia, gramada de teme. :|
Mda, no comment... lough
In primul rand, Temi, nu incetezi sa ma uimesti!
Capitolul acesta a fost din nou...nu mai stiu ce sa zic rusinos
Si Sasuke....ma abtin. biciuitor
I wanna kill that Karin b*itch so hard! dap !
Bine ca o bate Sakura in next, ca de nu o bateam eu.
mersi ca m-ai anuntat si te rog fa-o in continuare! kiss
Meli&Co
Sus In jos
Casydy
Genin
Genin
Casydy

Sex : feminin Varsta : 30
Localizare Localizare : In Lumea Vampirilor si a Vrajitorelor
acebook acebook : Serena
Nr. mesaje Nr. mesaje : 215
Puncte : 239
Reputatie Reputatie : 14
Hobby-uri Hobby-uri : Sa scriu ficuri
Stare de spirit Stare de spirit : Happy...or...SAD:((:((:((

MesajSubiect: Re: Eu o vreau. Ea ma mai vrea?   Eu o vreau. Ea ma mai vrea? - Pagina 7 I_icon19Dum 30 Sept 2012, 07:24

Helou!!! nustiu sigur daca ti-am comentat priam oara , dar vreau sa-ti zic din nou ca iti ador ficul , mai ales partea asta si abiastept cu nerabdare next-ul si desigur ca vrem moment sasusaku .
Sus In jos
Mustache
Special Jōnin
Special Jōnin
Mustache

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : Somewhere in the world ❥
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1804
Puncte : 2311
Reputatie Reputatie : 387
Hobby-uri Hobby-uri : ✿ Drama Queen ✿
Stare de spirit Stare de spirit : ٩(•●_•)۶

MesajSubiect: Re: Eu o vreau. Ea ma mai vrea?   Eu o vreau. Ea ma mai vrea? - Pagina 7 I_icon19Dum 30 Sept 2012, 20:49

Ajung si eu cu mici intarzieri...
In primul rand :
Temi, daca ai vre'o intrebare care ai vrea sa le'o adresezi "fanilor" tai (printre care si eu heh ) cel mai "legal" sa spun asa... ar fi ca, la sfarsitul capitolului, lasi cateva randuri libere si specifici acolo intrebarea/intrebarile adresate noua, cititorilor; pentru a nu face "Off-Topic" sau pentru asa zisele "Mesaje" sau "Vizualizari"
Iar in al doilea rand :
Capitolul a fost genial happy
Dar nu pot dormi...
De ce?
Pentru ca nu stiu ce i'a facut bastardul ala de Itachi Hinatei!!!
Te roog eu frumos de tot sa specifici in urmatorul capitol ce s'a intamplat ingrijorat
A si app.... Sa sti ca nu ar strica un mic moment SasuSaku acolo yeah Sau poate un moment mai mare ;;) Dece nu yeah

Astept urmatorul capitol hi!
Ja'ne kiss
Sus In jos
Silvia.™
Academy Student
Academy Student
Silvia.™

Localizare Localizare : Pe sezlong la soare
acebook acebook : adauga profilul tau ...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 27
Puncte : 35
Reputatie Reputatie : 0
Hobby-uri Hobby-uri : K pop ,Rap
Stare de spirit Stare de spirit : So Happy...

MesajSubiect: Re: Eu o vreau. Ea ma mai vrea?   Eu o vreau. Ea ma mai vrea? - Pagina 7 I_icon19Vin 12 Oct 2012, 19:27

Buna.
Temi...ai ,,, ai un fic GENIALLL

VREAU NEXTUL VARA COMENTARI>

SILVIA
Sus In jos
Crissu.♥
S-Class
S-Class
Crissu.♥

Merite deosebite : Eu o vreau. Ea ma mai vrea? - Pagina 7 J5fdba
Localizare Localizare : Nici eu nu mai stiu
Nr. mesaje Nr. mesaje : 5281
Puncte : 5552
Reputatie Reputatie : 107
Hobby-uri Hobby-uri : tenis cu piciorul...
Stare de spirit Stare de spirit : Ca in prima zi dupa divort...

MesajSubiect: Re: Eu o vreau. Ea ma mai vrea?   Eu o vreau. Ea ma mai vrea? - Pagina 7 I_icon19Sam 13 Oct 2012, 10:39

buna , buna temy

Cata vreme ti-am citit ficul am simtit un amalgam de sentimente apasatoare...
ficul tau este captivant si chiar foarte bine pus la punct...bine nici chiar asa .. mai ai cateva greseli dar in rest e ok...
sper sa ma anunti de continuare..
chiar vreau sa stiu ce se mai intampla...
pe data viitoare
Crisulinuu te pupaceste
Sus In jos
Temari
Chūnin
Chūnin
Temari

MesajSubiect: Re: Eu o vreau. Ea ma mai vrea?   Eu o vreau. Ea ma mai vrea? - Pagina 7 I_icon19Joi 18 Oct 2012, 21:13

M-am gandit sa trec pe aici... si nah... De mult va tot tin asa, la cererea publicului am adaugat un moment SasuSaku mic, ceea ce inseamna ca vor urma mai multe.

Capitolul 13

Sasuke P.O.V.

O vad pe frumoasa rozalie iesind din camera. A intarziat la antrenamant. Cum am mai spus. Poate ca daca fac pe durul ca si in academie se va reindragosti de mine, sau mai bine spus isi va arata sentimentele de dragoste fata de mine. Din cate se vede tine foarte mult la Hinata. Itachi nu i-a putut face nimic Hinatei din cauza rozaliei mele. Ehh... ce sa fac? Asta este viata. Nu trebuie sa ma condamne nimeni pe mine.

Ok... Tine minte! Comportta-te rece, Sasuke, stiu ca o poti face! Imi zicea ego-ul meu interior si stiu ca avea dreptate. Asa ca:

-Sakura, ai intarziat. Ce ai de spus? Pe viitor daca vei mai intarzia vei fi sanctionata.

Sakura isi ceru scuze, apoi spuse ca a fost adormita datorita jutsului medical facut pe Orochimaru. Rozalalei ii pulsa in mare semn de intrebare pe fata. Nu stia unde e Hinata. I-am raspuns cu racoare in glas ca aceasta va ramane acasa. Maine o sa vina si movalia, daca Sakura se va comporta frumos astazi. Pe fata rozaliei se putea citi o urma de tristete. Asa.. Macar pe mine nu o sa ma mint. E asa de draguta cand e trista. Sunt curioasa cine e mai puternica ea sau Karin?

Suntem pe drum spre terenul de antrenament. Rozalia nici macar nu se uita la mine, pe cand roscata era mai putin si ma saruta. Corectie. Deja a facut-o.M-am enervat pe ea fiindca Sakura ne-a vazut si si-a intors repede privirea. Deci, inca mais imte ceva pentru mine. E acel sentiment in mine. O vreau langa mine. Sa stiu ca e bine.Sincer, nici nu pot sa ma gandesc ct de pro** am fost in academie. Ea ma iubea si eu o ignoram.

Deja am ajuns la tereneul de antrenamant. Ce bine. Prima data le voi pune pe cele doua sa se bata. Ftele au luat pozitia de lupta. Ma astept ca in primele doua minute Sakura sa fie pe jos. Sa vedem daca am dreptate. Am dat startul. Rozalia nici macar nu s-a miscat. A asteptat ca kunaiul aruncat de catre Karin sa se apropie de ea. Isi ridica doua degete in fata nasului si il opreste. Il arunca inapoi cu toata forta. Roscata insearca sa se fereasca dandu-se mai inspate. Mare greseala a facut fiindca Sakura a aparut la spatele ei cu un kunai impoilizand-o. O aud pe Sakura:

-Pot sa continui cu f*fa asta sau trebuie sa o las fara nici macar o vanataie?

Am spus un da, in semn ca poate continua. Isi incolaceste picorul de cel al lui Karin si o mai tine doar cu o mana. Face sigilii cu mana stanga. Stai! Sigilii cu o mana? La fel ca Haku? Oare e posibil?
Din nou acea chakra roz, pe care a folosit-o pe Orochimru. Parca ia alta forma de aceasta data. Seamana cu o katana. O invarte de cateva ori in aer, apoi trece prin spatele roscatei iesindu-i prin piept. Rozalia nu a lovit un punct critic. Se vede ca nu prea o suporta pe Karin dupa privirea ei. Ochiil argi, o privire demanta.Seamana cu... Cu.. A mea! Sakura e incearca sa-mi arate aici?
Imi dau seama ca rozalia a adus bataia asta pana la un punct extrem. Iii spun sa se opreasca. Isi intoarce brusc privirea spre mine aruncandu-mi fulgere.Olasa pe Karin in pace si spune ca daca e un medic-ninja asa de bun sa se descurce cu rana.

Sunt uimit de Sakura. Oare e posibil asa ceva? Sa fie mai puternica decat Karin? Inseamna ca daca se mai antreneaza mult va putea sa ma invinga si sa scape.E clar! Trebuie sa termin ceea ce am vrut sa fac. Imi pare rau, mica floare di cires, dar nu o sa te pot tine tot timpul aici. In seara asta se va ocupa Itachi de Hinata. Nu va fi placut, dar astea sunt regulile la noi, in lumea ninja. Femeile nu sunt cur**. Mai ales la Hinata, ea il iubeste pe Naruto. Iii va fi rusine sa se duca inapoi la el dupa ce va pati ce va pati cu Itachi. Sincer, nici eu nu stiu, dar voi fi acolo cu rozalia drept spectatori. Fratelui meu mai mare nu ii este deloc rusine. Stai linistiti.Nu pentru asta trebuie voi sa va faceti griji, ci pentru cele doua fete.

Cu rozalia nu voi grabi lucrurile. Cel mai bine e sa fac cum am zis, dar imi e frica.Incep sa o plac din ce in ce mai mult. Sa o doresc. Vreau sa o simt langa mine. Ce e cu mine? Azi voi dormi in camera cu rozalia. Poate i s-a dezamortit un piculet sentimentul acela pe care il avea in trecut. Ehh.. Oare cum vor arata copii nostri? Vom avea un baietel, cu par negru si freza ca e mea.O mini-Sakura, adica o rozalie cu ochi verzi. Poate va avea si ea Sharingan-ul. Cine stie? Si mai multi de doi copii nu vreau.

Ma trezesc si eu in cele din urma din visat si vad ca Deidara e aici. Sakura e langa el si vorbeste cu blondul.

-Esti foarte furmoasa, rozalio? Cum te cheama?

O vad pe Sakura rosiind. Gata! A intrecut masura! Cum isi permite sa ii spuna asa ceva rozaliei? Ce tot face? E dusa hai-hui? Despre Deidara n-o sa pun intrebarea asta. Deja stiu ca este, dar Sakura sa se uite dupa un afeme*atca si el? Asta nu se poate, scumpete. De ce? Pai nu au absolut nimic in comun. Cateva exemple : ea e frumoasa, el are o gura pe mana si si pe piept, ea e intelegenta, el e Deidara, ea e draguta, el e Deidara. Nu cred ca mai sunt nevoit sa continui...Si nici ca as-i putea blondul face o miscare si isi pune mana pe coapsa rozaliei mele.

Imi vine sa explodez! Ce e asta? Inima incepe sa imi pulseze foarte tare. Cel mai probabil sunt mai rosu decat Hinata cand ii facea Naruto un compliment. Pacat ca nu ne aflam intr-un anime.. Daca ne-am fi aflat ati fi putut sa vedeti un x mare pe fata mea pulsand.
Ma indrept spre cei doi „indragostiti”. Il salut pe Deidara. La care el imi spune:

-Sasuke, ce prietena ai. Esti chemat la ascunzatoare. Itachi are ceva de vorbit cu tine. E in legatura cu rozalia si brunetica.

Face cu ochiul catre Sakura.Imi vine sa tampesc aici. Am si eu doar o intrebare... Daca intre mine si Sakura e doar atractie fizica,de ce sunt gelos? Ma framanta aceasta intrebare.Ii spun blondului sa faca pasi alerti catre ascunzatoarea Akatsuki. Zis si facut. Blondul a plecat ingraba, nu inainte de a o mai sorbi odata din priviri pe rozalia mea.
Revevind la mine, care sunt personajul principal in povestea asta. Eu ce ar trebui sa inteleg ca o iubesc pe Sakura? Ce e drept e foarte frumoasa. Nu am ce comenta rozalia s-a schimbat foarte mult in ultima vreme. Este foarte „iubibila”. Le spun celor patru, adica trei plus Karin care are cateva membre rupte ca plecam inapoi la ascunzatoare. O felicit pe Sakura si o intreb de unde stie sa faca sigilii cu o mana. Se uita la mine foarte dragalas si imi spune

-Daca Naruto nu a putut sa te aduca inapoi, am decis sa ma antrenez eu pentru acest lucru. Inca u am renuntat. Inca voi mai incerca acest lucru. Stai linistit, brunetule.

Stop! Cred ca incepe sa fie mai bine. Mi-a spus brunetule. A spus-o pe un ton asa de gingas si de dragut.Imi vine sa o pap cu fulgi cu tot. Cred ca in seara asta voi incerca sa fiu romantic. Oare e greu?Nu cred ca am mai facut asta vreo-data. Drept sa recunosc, am putine emotii, dar cine nu are? Serios acum! Cred ca Sakura e prima fata de care m-am indragostit.
Imi indrept privirea spre cei trei, care erau cu mult in fata mea. Rozalia isin dadu ochii peste cap cadn vazu ca stau in loc. M-am teleportat in spatele ei, i-am cuprins bratelein ale mele, am intors-o spre mine. I-am pus capul meu pieptul meu si am imbrtisat-o strans. Dupa cum se vede nu ma respinge. Cu mici ezitari fac pasul urmator. Ii prind fata cu cele doua maini ale mele, ii ridic in sus fata. Rozalia are un chip de inger. Ochii verzi care te patrund pana in cel mai adanc coltisor al inimii, pielea alba asemeni laptelui si buzele sangerii. E perfecta. In chipul ei angelic se reflecta razele aurii ale Soarelui, de parca si aceasta m-ar impinge de la spate spunand „Sarut-o! Sarut-o!”. O ascult peimensa minge de foc care ne da caldura si o sarut pe rozalie. Aceasta nu imi respinge sarutul, ba chiar din contra, Il adanceste si mai mult, pana devine un sarut pasional. A fost un moment de neuitat. Saruta incredebil de bine. A fost un sarut lung si spun „a fost” pentru ca am fost intrerupti de catre tusitul fasl al lui Karin, care murea de gelozie pe Sakura. Ce sa-i fac daca e mai frumoasa, mai perfecta, mai inteligenta...Stiu! Tocmai am spus „mai perfecta”, dar pe rozalie nu o poti caracteriza altfel decat cu ajutorul cuvantului „perfectiune”.O iubesc din toata inama mea. In acel moment gura mea se deschide si isingura si incep sa urlu:

-Te iubesc, Haruno Sakura!

Juugo si Suigetsu au ramasi muti de acest lucru. M-au si aplaudat. Karin nu a fost prea incantata. E geloasa rau pe rozalie. Se vede dupa fata ei plina de imprefectiuni.Nu am realizat pana acum. Ziceam ca nimeni nu e perfect, dar iata ca am gasit o persoana perfecta. Nu stiam ce sa mai zic.Eram parca vrajit de furmusetea ochilor ei, pana cand ma trezeste din visat un copac umblator, Zetsu, care ma intreaba ce tot fac. I-am raspuns ca sunt bine si l-am intrebat ce face. S-a enervat si a plecat.

Mergeam spre ascunzatoarea Akatsuki cand imi sare in spate......

Asta a fost: Capitol Necorectat
Exprimati-va parerile printr-un comentariu!
Sus In jos
Aneta Blanche
Chūnin
Chūnin
Aneta Blanche

Localizare Localizare : -
Nr. mesaje Nr. mesaje : 981
Puncte : 1328
Reputatie Reputatie : 156

MesajSubiect: Re: Eu o vreau. Ea ma mai vrea?   Eu o vreau. Ea ma mai vrea? - Pagina 7 I_icon19Joi 18 Oct 2012, 22:04

Hellow my darling daughter ღTemariღ,

ăn sfârșit după o bine meritată "vacanță" ai revenit cu următorul capitol ! Ce pot spune despre el ? Hmm, ai putea să mai adaugi puțină descriere sentimentală pe-ici colo... spuneam și eu așa...

Oricum, îți mulțumesc foarte mult de faptul că m-ai anunțat ! Apropo, ar putea interveni între cei doi amorezi și Itachi, adică nu știu, să o "încerce" înaintea lui Sasuke, pe rozalie .
Sus In jos
sakura27anna
Genin
Genin
sakura27anna

Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : n-ai de unde sa stii :))
acebook acebook : nu stiu de asa ceva:)
Nr. mesaje Nr. mesaje : 476
Puncte : 503
Reputatie Reputatie : 27
Hobby-uri Hobby-uri : desenez :)
Stare de spirit Stare de spirit : the roses are red, the ashes are black, you go to the hell and never coming back >:)

MesajSubiect: Re: Eu o vreau. Ea ma mai vrea?   Eu o vreau. Ea ma mai vrea? - Pagina 7 I_icon19Vin 19 Oct 2012, 12:47

iubire, draga mea capitolul a fost fenomenal happy
faza cea mai tare e cand sasuke a strigat " te iubesc haruno sakura" a fost asa de romantic...
adu mai repejor nextul ca mor de nerabdare happy
te-am pupat dulce de tot
Sus In jos
Sengni
S-Class
S-Class
Sengni

Localizare Localizare : • România
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3191
Puncte : 3381
Reputatie Reputatie : 74
Hobby-uri Hobby-uri : Să stau pe forum •
Stare de spirit Stare de spirit : Many Many Happy •

MesajSubiect: Re: Eu o vreau. Ea ma mai vrea?   Eu o vreau. Ea ma mai vrea? - Pagina 7 I_icon19Vin 19 Oct 2012, 13:32

Hei baby !
Sa stii ca sunt foarte fericita ca ai pus acest capitol.
Se vede foarte bine ca progresezi :)
Asa...Despre capitol :
Imi place muuuult cum ai povestit din perspectiva lui Sasuke.
O iubeste al nai***' de mult pe Sakura, punct !

Si sunt putin uimita cum a reactionat ea..
Oare cum va fi diseara??
Karin e geloasa :> :> YEAH !! WOOP !!
Mersi ca m-ai anuntat si te astept cu urmatorul capitol.
Sus In jos
andreutza_cata13
Chūnin
Chūnin
andreutza_cata13

Localizare Localizare : bucuresti
Nr. mesaje Nr. mesaje : 529
Puncte : 589
Reputatie Reputatie : 50
Hobby-uri Hobby-uri : să cânt şi să mă distrez cu pretenii mei :love:

MesajSubiect: Re: Eu o vreau. Ea ma mai vrea?   Eu o vreau. Ea ma mai vrea? - Pagina 7 I_icon19Vin 19 Oct 2012, 15:59

awwwwwwwww Cat De Dulce a fost capitolul asta in love mai ales ca insfarsit saassukke si-a dat si el seamaa c-o iubeste pe rozalie in love vreau next-ul cat mai repede :oo3: te-am kiss kiss kiss dulce dulce rau !!!!
Sus In jos
R∆IN
Sensei
Sensei
R∆IN

Localizare Localizare : Ploieşti
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1803
Puncte : 2244
Reputatie Reputatie : 343
Hobby-uri Hobby-uri : -

MesajSubiect: Re: Eu o vreau. Ea ma mai vrea?   Eu o vreau. Ea ma mai vrea? - Pagina 7 I_icon19Vin 19 Oct 2012, 19:51

Cat de mult mi-a placut capitolul in love. A fost foarte frumos <3
In sfarsit si-a dat si brunetul seama ca o iubeste pe Sakura. <3 Uneori am impresia ca el
e mai blond decat Naruto lough. Mi-as fi dorit sa ii vad fata lui Karin in momentul in
care cei doi amorezi s-au sarutat.
Sunt curioasa daca perversul ala de Itachi ii va face ceva Hinatei. O sa il mananc cu
fulgi cu tot daca se va atinge de ea. Si Sasuke asta, sa aiba grija de rozalie, ca daca nu, va avea
aceeasi soarta ca si fratiorul lui drag. Nu stiu daca am mai spus asta in comentariul anterior, dar
mie imi place mult ideea.

Cam atat.
Vreau sa vad ce se intampla mai departe, asa ca adu next-ul repejor, si nu uita sa ma anunti. <3
Spor la scris si la idei.
-Zbyee kiss-
Sus In jos
http://pecetluireinamiaza.blogspot.ro/
Anne Howard
Chūnin
Chūnin
Anne Howard

Sex : feminin Localizare Localizare : Cine stie pe unde...in lume...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 900
Puncte : 1138
Reputatie Reputatie : 96
Hobby-uri Hobby-uri : Tot ce tine de Coreea!
Stare de spirit Stare de spirit : Ok...avand in vedere ca mereu poate fi mai rau...

MesajSubiect: Re: Eu o vreau. Ea ma mai vrea?   Eu o vreau. Ea ma mai vrea? - Pagina 7 I_icon19Vin 19 Oct 2012, 20:22

Anunta-ma la next!!!Te pwp dulce si hai umpic mai repjor pls!!!kiss
Sus In jos
Elena S.
Chūnin
Chūnin
Elena S.

Localizare Localizare : Galati
Nr. mesaje Nr. mesaje : 748
Puncte : 835
Reputatie Reputatie : 57

MesajSubiect: Re: Eu o vreau. Ea ma mai vrea?   Eu o vreau. Ea ma mai vrea? - Pagina 7 I_icon19Vin 19 Oct 2012, 20:25

Ce dragut. Sakura a facut-o praf si pulbere pe Karin. lough Si Sasuke cum putea sa creada ca nu o sa castige? biciuitor Si cel mai important lucru: cum a putut sa trige ,Te iubesc,Sakura Haruno!"? Cred a eu in locul lui,defapt sunt siguura, ca nu as fi putut. In concluzie imi place ff mult. dap ! Pacat ca am ajuns asa de tarziu. crying Astept nextu si ms de anunt. Sper sa o fac in continuare. dap !
Sus In jos
Casydy
Genin
Genin
Casydy

Sex : feminin Varsta : 30
Localizare Localizare : In Lumea Vampirilor si a Vrajitorelor
acebook acebook : Serena
Nr. mesaje Nr. mesaje : 215
Puncte : 239
Reputatie Reputatie : 14
Hobby-uri Hobby-uri : Sa scriu ficuri
Stare de spirit Stare de spirit : Happy...or...SAD:((:((:((

MesajSubiect: Re: Eu o vreau. Ea ma mai vrea?   Eu o vreau. Ea ma mai vrea? - Pagina 7 I_icon19Sam 20 Oct 2012, 08:06

CE tare a fost!!!! Mi-a palcut la nebunie si ador fraza pe care a spuso Sasuke " Te iubesc, Haruno Sakura" Ce tare a fost in love
Ador lupta mai ales ca a batuto bine pe Karin si parca imi ziceai ca nu pui moment Sasusaku , dar vad ca te-ai razgandit dupa aceea .
Sa sti ca am asteptat cam mult timp panma sa pui next-ul , dar oricum ma bucur ca l-ai pus acuma si imi palce la ebunie poate vi cu next-ul mai repede de data asta!!!
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Eu o vreau. Ea ma mai vrea?   Eu o vreau. Ea ma mai vrea? - Pagina 7 I_icon19

Sus In jos

Eu o vreau. Ea ma mai vrea?

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 7 din 9Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Sasuke & Sakura :: Fan Fic-uri ( fanficton ) :: Fan Fic-uri SasuSaku :: Fan Fic-uri SasuSaku blocate-