Honey B Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Tokyo Nr. mesaje : 656 Puncte : 784 Reputatie : 77 Hobby-uri : Dance. Naruto. Music. Fashion.
| Subiect: Re: Eu o vreau. Ea ma mai vrea? Mar 05 Mar 2013, 20:20 | |
| Heiii , acum am gatat de citit ficul tau si imi place foarte foarte foarte foooarte mult Am vazut ca nu ai mai scris de mult si chiar ar fi pacat sa nu termini ficul asta Spor la tastat |
|
lumi-chan Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Medias / Bucuresti acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 378 Puncte : 413 Reputatie : 17 Hobby-uri : sa joc fotbal, sa desenez fete anime,sa citesc fan ficuri , sa ascult muzica , sa inot , sa joc Cs , Dinamo Stare de spirit : melancolica alias ganditoare
| |
A Girl Smile Academy Student
Sex : Varsta : 24 Localizare : In lumea muzicii acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 27 Puncte : 38 Reputatie : 1 Hobby-uri : Muzica si scris-ul Stare de spirit : Super Buna..
| Subiect: Re: Eu o vreau. Ea ma mai vrea? Dum 19 Mai 2013, 01:56 | |
| Buna,scuze ca nu am mai trecut de o caruta de timp dar iata-ma. Vreau nextul ai evoluat foarte mult. Deabea astept nextul |
|
R∆IN Sensei
Sex : Varsta : 26 Localizare : Ploieşti Nr. mesaje : 1803 Puncte : 2244 Reputatie : 343 Hobby-uri : -
| Subiect: Re: Eu o vreau. Ea ma mai vrea? Mar 30 Iul 2013, 12:24 | |
| Fan-fic blocat din cauza inactivitatii. Ultimul post al autorului dateaza din 27 decembrie, noi aflandu-ne in 30 iulie. Daca doresti sa il redeschizi, poti aunta un Critic/Moderator. |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Eu o vreau. Ea ma mai vrea? | |
| |
|