| Eu o vreau. Ea ma mai vrea? | |
|
|
Cat de mult va place fic-ul meu? | Naspa. Lasa-te de scris. | | 0% | [ 0 ] | Merge... se putea si mai bine. | | 6% | [ 3 ] | Frumos. | | 15% | [ 7 ] | Il ador. | | 79% | [ 37 ] |
| Total voturi : 47 | | Sondaj inchis |
|
Autor | Mesaj |
---|
Rocket Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : In imaginatia mea ^^ Nr. mesaje : 287 Puncte : 346 Reputatie : 13 Hobby-uri : Muzica... desenul... si cam atat...
| Subiect: Re: Eu o vreau. Ea ma mai vrea? Lun 27 Aug 2012, 02:12 | |
| Mai! Cum adica nu mai pui asa de des?! Scupo!!! Am gasit si eu un fic care e pe gustul meu! Si tu... Te rog mult sa pui cat de des poti! Nu uita sa ma anunti cand pui nextu! Doar daca vrei! |
|
| |
sakura27anna Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : n-ai de unde sa stii :)) acebook : nu stiu de asa ceva:) Nr. mesaje : 476 Puncte : 503 Reputatie : 27 Hobby-uri : desenez :) Stare de spirit : the roses are red, the ashes are black, you go to the hell and never coming back >:)
| Subiect: Re: Eu o vreau. Ea ma mai vrea? Lun 27 Aug 2012, 03:12 | |
| imi place nextul draga mea grrrr...sasuke pregateste-te ca vin cu mitraliereasi tancu daca te atingi de sakura :X(: astept nextul cat mai repede te-am pupacit dulce spor la scris |
|
| |
Casydy Genin
Sex : Varsta : 30 Localizare : In Lumea Vampirilor si a Vrajitorelor acebook : Serena Nr. mesaje : 215 Puncte : 239 Reputatie : 14 Hobby-uri : Sa scriu ficuri Stare de spirit : Happy...or...SAD:((:((:((
| Subiect: Re: Eu o vreau. Ea ma mai vrea? Lun 27 Aug 2012, 08:42 | |
| Cu comul meu se face deja cinci scumpo. Ma bucur ca te-ai gandit sa pui alt capitol si legat de el eu il ador ) Si se pare ca el chiar va pleca si am intreb cien e prin tufisuri ? |
|
| |
Ambriel Malphas Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Roman acebook : Alexandra Elena Nr. mesaje : 1447 Puncte : 1767 Reputatie : 270
| Subiect: Re: Eu o vreau. Ea ma mai vrea? Lun 27 Aug 2012, 09:52 | |
| Aloha!
Am aparut pe la ficul tau atat de frumos. Imi place foarte mult ce vad aici si mai surprins cu actiunea.
Ma intreb, de ce s-a mai intor Sasuke in sat, daca oricum vroia sa il distruga?
Pentru Sakura..
Mai distrus cu suspansul de la sfarsit, asa ca hai mai repejor cu next-ul ala!
Kiss From ~Soricel~
|
|
| |
Miss Sherlock Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : pe aici pe undeva acebook : Foloseste "url"-ul altfel deformezi pagina si meniul! Nr. mesaje : 581 Puncte : 641 Reputatie : 24 Hobby-uri : cat mai multe Stare de spirit : schimbatoare
| Subiect: Re: Eu o vreau. Ea ma mai vrea? Lun 27 Aug 2012, 12:21 | |
| Multumesc ca m-ai anuntat ! Cred ca Sasuke vrea si nu stie cum sa ceara mai bine . Adica te intorci si pleci din nou , pana la urma cum gandeste baiatul asta stai asa ce tot spun el chiar nu gandeste . Astept nextul sa ma anunti ! |
|
| |
andreutza_cata13 Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : bucuresti Nr. mesaje : 529 Puncte : 589 Reputatie : 50 Hobby-uri : să cânt şi să mă distrez cu pretenii mei :love:
| Subiect: Re: Eu o vreau. Ea ma mai vrea? Lun 27 Aug 2012, 12:57 | |
| Bne deci cred ca tie incepe sa-ti placa sa ne fac sa suferim ca ai lasat atat de mult suspand de .... de.... nici n-am cuvinte sa zic cat suspans ai lasat Dar deabia astept next-ul |
|
| |
Aneta Blanche Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : - Nr. mesaje : 981 Puncte : 1328 Reputatie : 156
| Subiect: Re: Eu o vreau. Ea ma mai vrea? Lun 27 Aug 2012, 13:33 | |
| Hai mai, cum adica nu mai pui asa de des? Vrei sa ma omori sau ce? Of si suspansul asta de l-ar lua dr*cu! Cine Dumnezeu l-a inventat? In fine iti multumesc din inimioara ca m-ai anuntat de next. A fost foarte frumos. Ma intreb cine o sa iasa din tufis. Ei bine Sasuke este chiar un monstru. Tentatia de a o face sa sufere pe rozalie este prea mare, nu? Nu-i pot intelege pe mitocan*i astia. Ei bine sper sa ma anunti incontinuare de nexturi. Te si te ! |
|
| |
† Sakku † Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Infern. Nr. mesaje : 186 Puncte : 203 Reputatie : 5 Hobby-uri : NARUTO. Stare de spirit : Sadica >:)
| Subiect: Re: Eu o vreau. Ea ma mai vrea? Lun 27 Aug 2012, 17:35 | |
| Heii ! Imi pare rau ca nu am comentat la fiecare capitol, dar pur si simplu suspansul nu ma lasa sa aman cititul nexturilor deloc. In fine, sa trecem peste. Sincera sa fiu imi place mult ficul tau deoarece: 1. Itachi nu e mort . 2. Sasuke, cu toate ca vrea sa isi refaca clanul cu Sakura, se vede clar ca tine la ea chiar daca nu foarte mult, dar dragostea o sa infloreascac cat de curand. 3. Sakura numai e naiva si poate adopta chiar si ea un comportament destul de rece, ceea ce-mi place. Mda.. Astept cu nerabdare next ! Ja Ne ! |
|
| |
Bbybianca Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : DREAMS <3 Nr. mesaje : 51 Puncte : 60 Reputatie : 1
| Subiect: Re: Eu o vreau. Ea ma mai vrea? Mar 28 Aug 2012, 14:15 | |
| |
|
| |
ღ Anne ღ Roza ღ Academy Student
Sex : Varsta : 24 Localizare : UnD3V@ P3 LuN@ Nr. mesaje : 28 Puncte : 31 Reputatie : 1 Stare de spirit : Sm!L3!!! L!f3 !s b3@ut!ful!!!!
| Subiect: Re: Eu o vreau. Ea ma mai vrea? Mar 28 Aug 2012, 15:59 | |
| Mooor!! :)) Deci!... Abea astept next-ul! Nu cred ca mai dorm in noaptea asta:))) |
|
| |
Pișcot Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Undeva in sud ! :) acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 89 Puncte : 95 Reputatie : 2 Stare de spirit : De la foarte bine in sus
| Subiect: Re: Eu o vreau. Ea ma mai vrea? Mar 28 Aug 2012, 16:16 | |
| de abia astept nextul |
|
| |
~Linna~ Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : In mister.... Nr. mesaje : 656 Puncte : 752 Reputatie : 35 Hobby-uri : Cititul Stare de spirit : Is a secret...
| Subiect: Re: Eu o vreau. Ea ma mai vrea? Vin 31 Aug 2012, 19:49 | |
| Hy, am trecut si eu prin zbor si imi place mult....asa ca te rog sa ma anunti cand pui next-ul... PwP dulce la tine |
|
| |
Kaelyn Academy Student
Sex : Varsta : 26 Localizare : Valcea acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 4 Puncte : 6 Reputatie : 0 Hobby-uri : Otaku&K-pop <3
| Subiect: Re: Eu o vreau. Ea ma mai vrea? Dum 02 Sept 2012, 00:04 | |
| Mor dupa fic'ul tau ubytha:X Hai cu next'ul mult asteptat |
|
| |
Temari Chūnin
Sex : Varsta : 23 Localizare : Aici ^^ Acolo ^^ Nicaieri Nr. mesaje : 923 Puncte : 984 Reputatie : 37 Hobby-uri : Handball Stare de spirit : Bucuroasa
| Subiect: Re: Eu o vreau. Ea ma mai vrea? Dum 02 Sept 2012, 22:15 | |
| No.... scumpii mei... iata si next-ul.Nu cred ca va asteptati ca "ei " sa iasa din tufis.. Va iubesc pe tpti si multumesc pentru comentariile anterioare.
Capitolul 7 Sasuke P.O.V.
ram pe drum spre ascunzatoarea lui Orochimaru. Se aud niste zgomote din tufis. Ii spun celui din tufis sa se arate. Din tufis ies Itachi si partenerul sau, Hoshigaki Kisame.. Itachi, este cel care a omorat tot clanul la comanda sefului companiei ANBU Root, Danzo Shimura pe care eu l-am omorat. Fratele meu are parul negru prins intr-o coada la spate, ochi la fel ca ai mei si are doua riduri pe fata. Nu din cauza batranetii. Asa s-a nascut. Partenerul sau, Kisame seamana cu un peste si este cunoscut sun numele de “Bestia cu Coada fara Coada”. Acesta are o sabie foarte mare, Samehada.
Sunt foarte surprins cand imi vad fratele. Il intreb ce vrea, iar acesta imi spune ca a venit sa il vada pe fratiorul sau. Da vezi sa nu. Crede ca sunt frai*r? Il intreb ce vrea cu adevarat si imi spune ca a venit sa il prinda pe Sase Cozi, al carui Jinchuuriki e Utakata.
Imi continui drumul spre ascunzatoarea lui Orochimaru. Pe moment aceasta se afla in ascunzatoarea sa nu in a celot din Aktski In momentul acesta Orochimaru e slab. Inca nu i-au fost vindecate mainile si ii atarna ca unui maimutoi. A incercat sa o faca oe Tsunade sa i le vindece, dar aceasta a refuzat. Pe atunci, Tsunade era cel mai bun ninja-medic. Acum cea mai buna este Sakura. Problema este ca ea e mai usor de manipulat. Imi e frica sa nu pateasca ceva.
Am intrat in ascunzatoare. Am uitat sa va spun ca nu m-am nascut cu aceasta perversitate. Asta am luat- de la Orochimaru si putin si de la Itachi. Orochimaru era un batran de 55 de ani. Acesta avea parul negru si lung, ochii galbeni care seamana bine cu ochii de pisica, poarta un kimono cu Yng-Yang pe el, legat cu acelasi fel snur pe care il port si eu, la ochi acesta avea doua semne mov. Orochimaru nu putea sa moara de batranete fiindca foloseste o tehnica care iti mentine sufletul nemuritor, dar trupul ii putrezeste, deci trebuie sa isi transfere trupul in unul nou. Asta vrea sa faca si cu mine, dar slabe sanse. Orochimaru are un asitent foarte enervant pe nume Yakusji Kabuto, acesta are parul argintiu si poarta niste ochelari de tocilar. In timpul examenului Chuunin, s-a prefacut ca ne ajuta, dar defapt, strangea indormatii despre noi. Orochimaru ma intreaba cum a fost in Konoha si i-am spus un “Bine.”plictisit.
Kabuto se bagase in discutie: -Ca veni vorba de Konoha, am aflat ca exista un ninja-medic mult mai bun decat Tsunade. Am afalat ca a fost antrenata chair de aceasta. Este mult mai usor de manipulat decat baba. Aceasta nu e nimeni altcineva decat, fosta colega de echipa a lui Sasuke, Haruno Sakura. -O stiu pe acea fata! Este sau a fost indragostita de Sasuke...Sincer sa fiu e si destul de draguta. Sasuke, cat ai fost in Konoha nu te-ai intalnit cu ea?Am inganat in “ba da”. Ma mir ca nu a murit de la primul antrenament cu Tsunade. In Padurea Mortii la examneul Chuunin, era foarte fragila. Cum arata? Se vede ca lui Orochimaru ii sta gandul numai la prostii. Totusi vroaim sa o am pe Sakura aici. Cel mai bine era sa zic adevarul. “Orochimaru, daca o vezi....”. Nu am putut termina ca Orochimaru a zis ca peste o saptamana voi ataca Konoha impreuna cu Suigetsu,un baiat cu parul alb , si Juugo un baiat cu par portocaliu si ochii de aceeasi culoare.
Mda...Orochimaru parca imi citeste gandurile. Spuse ca in zarva care va fi nu va observa nimeni ca Sakura lipseste. Nu pot spune ca imi displacea planul, chiar dinpotriva! Eram de-acord cu el.
In saptamana ce a urmat au fost multe antrenamente grele. Cu “mentorul” meu Itachi. Mi-a transplatat niste ochi noi, tot ai clanului Uchiha. Mi-a spsu ca acestia au deja dezvoltat Mangekyou Sharingan. -Daca iti foloseai Mangekyou Sharingan cu vechii tai ochi ajungeai sa fi orb. Crede-ma. Am trecut prin asta. Mi-am transplantat ochii celui mai bun prieten al meu. El acum este mort. Acesta a fost cunoscut sub numele de Shisui Uchiha. Stiam chestiile astea deja. Nu imi faceam griji. Am vazut ca in Akatsuki este o fata Konan. Este foarte draguta. Vede ca ma tot holbez la ea si ma intreaba daca are de-a face cu fartul ca are ochiiportocalii, parul albastru si un pierceing sub buza. I-am raspuns cu un “Poate”. Konan era gata, gata sa ma atace. Simte pe spate o mana. Se intoarce si da nas in nad cu un timp cu par portocaliu, multe piercining-uri si avea Rinneganul. Acesta era cel mai puternic Dojutsu. il poseda insusi The Sage of The Sixth Paths( Inteleptul celor Sase Cai).
Asta a fost next-ul cred ca va veni maine. Multe comm-uri. Sper ca v-a placut. CAPITOL NECORECTAT! |
|
| |
~Linna~ Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : In mister.... Nr. mesaje : 656 Puncte : 752 Reputatie : 35 Hobby-uri : Cititul Stare de spirit : Is a secret...
| Subiect: Re: Eu o vreau. Ea ma mai vrea? Dum 02 Sept 2012, 22:21 | |
| Am venit cu edit-ul.... Imi place mult capitolul.....Abia astept sa-l citesc pe urmatorul.... Sa ma anunti cand il pui... PwP dulce d etot la tine
Ultima editare efectuata de catre Aripi-de-Diavol in Dum 02 Sept 2012, 22:34, editata de 1 ori |
|
| |
Fantoma Guardian Ninja
Sex : Varsta : 27 Localizare : Sunt unde nu vrei tu sa fiu. acebook : Foloseste "url" caci deformezi profilul! - admin Nr. mesaje : 2335 Puncte : 2442 Reputatie : 81 Hobby-uri : Strict secret Stare de spirit : E complicat
| Subiect: Re: Eu o vreau. Ea ma mai vrea? Dum 02 Sept 2012, 22:31 | |
| Foarte, foarte frumos mi-a placut mult acest capitol si ceva din mine spera ca el sa o aduca pe Sakura acolo. Ar fi foarte interesant dar deja este foarte interesant asa ca abia astept continuarea. Sper sa o pui repede si sper sa ma anunti |
|
| |
Aneta Blanche Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : - Nr. mesaje : 981 Puncte : 1328 Reputatie : 156
| |
| |
† Sakku † Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Infern. Nr. mesaje : 186 Puncte : 203 Reputatie : 5 Hobby-uri : NARUTO. Stare de spirit : Sadica >:)
| Subiect: Re: Eu o vreau. Ea ma mai vrea? Dum 02 Sept 2012, 23:28 | |
| Hei ! Ce capitol tare :) . Ce pervers e Oro asta :)) Intr-un fel ma bucur ca au nevoie de Sakura ca asa poate fi mai aproape de Sasuke :)), dar in locul ei nu mi-ar pica bine ideea, bineinteles :)) . Hai cu next ! A daa, multumesc ca m-ai anuntat ca ai pus next. Kiss and hug ! Ja Ne !
|
|
| |
sakura27anna Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : n-ai de unde sa stii :)) acebook : nu stiu de asa ceva:) Nr. mesaje : 476 Puncte : 503 Reputatie : 27 Hobby-uri : desenez :) Stare de spirit : the roses are red, the ashes are black, you go to the hell and never coming back >:)
| Subiect: Re: Eu o vreau. Ea ma mai vrea? Dum 02 Sept 2012, 23:40 | |
| offf rusine mie ca vin asa tarziu dar mai bine tarziu decat niciodata nu?? mi-a placut mult de tot capitolul si astept nextul de maine te-am pupat dulce si spor la scis draga mea |
|
| |
Casydy Genin
Sex : Varsta : 30 Localizare : In Lumea Vampirilor si a Vrajitorelor acebook : Serena Nr. mesaje : 215 Puncte : 239 Reputatie : 14 Hobby-uri : Sa scriu ficuri Stare de spirit : Happy...or...SAD:((:((:((
| Subiect: Re: Eu o vreau. Ea ma mai vrea? Lun 03 Sept 2012, 10:13 | |
| Yupi!! Ai venit cu next-ul si mersi ca mai anuntat , sucmpo. Oricum sa revenim la fic , abia asteptam sa vad ce mai scri si mi-a palcut la nebunie si ma intreb oare chiar o va rapi pe sakura , Sasuke? Dar cred ca ast ava face si pe bune Sasuke sa se antreneze cu Itachi? Nue rea ideea sa sti , poate se mai inteleg si ei bine , sau poate se impaca , adica Sasuke si Itachi .
P.S: poate treci si tu pe la ficul meu Sasusaku cand ai timp . |
|
| |
Rocket Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : In imaginatia mea ^^ Nr. mesaje : 287 Puncte : 346 Reputatie : 13 Hobby-uri : Muzica... desenul... si cam atat...
| Subiect: Re: Eu o vreau. Ea ma mai vrea? Lun 03 Sept 2012, 10:20 | |
| Super! Chiar imi place capitolu' asta! De abea astept sa vad ce se va intampla cu Sakura! Te si spor la scris si mute idei! |
|
| |
Ambriel Malphas Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Roman acebook : Alexandra Elena Nr. mesaje : 1447 Puncte : 1767 Reputatie : 270
| Subiect: Re: Eu o vreau. Ea ma mai vrea? Lun 03 Sept 2012, 10:27 | |
| |
|
| |
Miss Sherlock Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : pe aici pe undeva acebook : Foloseste "url"-ul altfel deformezi pagina si meniul! Nr. mesaje : 581 Puncte : 641 Reputatie : 24 Hobby-uri : cat mai multe Stare de spirit : schimbatoare
| Subiect: Re: Eu o vreau. Ea ma mai vrea? Lun 03 Sept 2012, 12:27 | |
| Este un capitol grozav . Se vede ca ai evouluat mult de ultima data , felicitari . Ce sa m-ai lungim vorba adu nextul repede si anunta-ma ! |
|
| |
Kiky Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Acolo unde te afli Tuh ¤ * acebook : Annamaria Herta
Annamaria Nr. mesaje : 253 Puncte : 312 Reputatie : 19 Hobby-uri : Scoala Stare de spirit : Plictisita ;)
| Subiect: Re: Eu o vreau. Ea ma mai vrea? Lun 03 Sept 2012, 13:50 | |
| |
|
| |
andreutza_cata13 Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : bucuresti Nr. mesaje : 529 Puncte : 589 Reputatie : 50 Hobby-uri : să cânt şi să mă distrez cu pretenii mei :love:
| Subiect: Re: Eu o vreau. Ea ma mai vrea? Lun 03 Sept 2012, 16:07 | |
| doamne cat de mult mi-a placut la nebunie capitolul asta vreau next-ul cat mai repede [ P.s. Sasuke vrea batuta neaparat : ] te-am !!!!!!! |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Eu o vreau. Ea ma mai vrea? | |
| |
|
| |
| Eu o vreau. Ea ma mai vrea? | |
|