| O frumoasa poveste de dragoste | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Ambriel Malphas Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Roman acebook : Alexandra Elena Nr. mesaje : 1447 Puncte : 1767 Reputatie : 270
| Subiect: Re: O frumoasa poveste de dragoste Sam 23 Mar 2013, 18:18 | |
| Ai un capitol frumusel, dar te rog, desparte-l in paragrafe. Nu e alta, dar imi pierd ochii incercand sa citesc. Ai prea mult dialog. Iar unele fraze sunt destul de seci. Nu-i bai, asa eram si eu inainte, dar incearca sa il reduci. Nu vad aproape deloc descriere sentimentala. Incearca sa mai adaugi ceva descriere, asa vom simti pe propria noastra piele ce se intampla cu personajele principale. Cam atat. Bafta si spor la scris, sper sa asculti de sfaturile mele |
|
| |
SasukeღSakura Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Konoha Nr. mesaje : 115 Puncte : 136 Reputatie : 11 Hobby-uri : Naruto Stare de spirit : Fericită!
| Subiect: Re: O frumoasa poveste de dragoste Sam 23 Mar 2013, 18:25 | |
| Hei ! Ce avem noi aici :> INDRAGOSTITI asta avem !!! Sezon 2?:> . Bai romantica incurabila ce esti , ce vrei sa ne mai coci tu aici , a :> !? Si acum revenind ... mai Sasuke mai .. de cand esti tu asa dulce ? Te-as papa tot dar esti doar delicatesa Sakurei :> . Astept urmatorul capitol si pun pariu ca domnisoru Sasuke ii va cumpara Sakurei acea rochie .. dar nu stiu de ce am un presentiment ca va fi vorba de ceva gelozie . Sper sa ma insel . Sper sa ma anunti , pupici ! |
|
| |
Akatsuki_lavy Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bucuresti acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 282 Puncte : 294 Reputatie : 18
| Subiect: Re: O frumoasa poveste de dragoste Dum 24 Mar 2013, 01:32 | |
| da da da da.astept next-ul din partea ta sa sti. |
|
| |
andreutza_cata13 Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : bucuresti Nr. mesaje : 529 Puncte : 589 Reputatie : 50 Hobby-uri : să cânt şi să mă distrez cu pretenii mei :love:
| Subiect: Re: O frumoasa poveste de dragoste Dum 24 Mar 2013, 09:51 | |
| vaiiiii da ce.avem noi aicea? avem îndrăgostiţi puşi pe glume şi fapte mari Foarte frumos sezonul 2 I <3 like <3 it !! Mulţumesc că m-ai anunţat şi sper c-o s-o faci în continuare !! |
|
| |
Raluca :D Chūnin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Oradea-Bihor acebook : Raluca Nr. mesaje : 583 Puncte : 647 Reputatie : 66 Hobby-uri : Mai multe :) Stare de spirit : Happy
| Subiect: Re: O frumoasa poveste de dragoste Mier 27 Mar 2013, 12:30 | |
| Vai ce fic frumos ... ce rau imi pare ca nu am ajuns mai repede pe aici.... Cate greutati au trebuit ambii sa depaseasca.....ce ma bucur ca s-au impacat ...sper doar ca parinti lui Sasuke sa o accepte pe Sakura ... Spor la scris in cintinuare si daca poti anunta-ma si pe mine de next ... Te ~Sayonara~ |
|
| |
ParkRanGi Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Galati acebook : https://www.facebook.com/ran.gi.5?ref=tn_tnmn Nr. mesaje : 52 Puncte : 63 Reputatie : 5 Hobby-uri : sa citesc multe fanficuri,sa ma uit la anumeuri Stare de spirit : in love :X
| Subiect: Re: O frumoasa poveste de dragoste Vin 29 Mar 2013, 22:44 | |
| Heyy am pus nextul,in farsit gata scoala,incepe saptamana altfel (vacanta pt mine ),cred ca si voi abea asteptati .Ok gata va las sa cititi acum,lectura placuta! Capitolul 2 O zi ploioasa si infricosatoare
Brunetul vazu ca fetei ii placea acea rochie asa ca dupa ce a inveselit-o putin a condus-o acasa si i-a zis ca trebuie sa plece dar vine mai tarziu,ea fiind de acord.Sasuke in drum ce se ducea spre magazin o suna pe Ino,ea fiind uimita pentru ca nu stia ca el a fost externat.Brunetul ii spune ca a apelat la ea pentru ca se pricepe cel mai bine la haine si Sakura a vazut o rochie care ii place si vrea sa i-o faca cadou,dar vrea sa ii i-a si o pereche de pantofi care sa se potriveasca.Fata este uimita ca marele Sasuke Uchiha face cadouri si ii cere ei sfaturi si ajutorul. Ino accepta si afla ca magazinul e chiar favoritul ei "Party Syle". In 15 minute ajunge ,iar Sasuke ii arata rochia ,apoi fata gaseste cu usurinta pantofi potriviti si pe gustul rozalieii.Dupa ce au facut cumparaturile si le-au asezat in cutii de cadouri au plecat acasa.Pe drum Sasuke o suna pe Sakura si ii spune ca nu mai vine ca e obosit dar ii promite ca urmaoarea zi o sa fie la ea. Fata dupa ce a terminat de vorbit cu baiatul s-a apucat sa faca de mancare.Ii placea pentru ca ii aducea aminte de mama ei care facea cea mai buna mancare si rozalia de fiecare data cand manca nu mai putea sa se abtina si trebuia sa o opreasca cineva.Atunci cand gatea parca simtea ca spiritul mamei ei este langa ea.Prinsa in amintiri si in farmecul gatitului nu-si da seama ca a terminat. Afara totul zbura din cauza furtunii ce incepuse.La inceput fata nu a bagat-o in seama pana au inceput tunetele si fulgerele ceea ce o ingrozeau.Sakura vroia sa-l sune pe Sasuke dar si-a adus aminte ca era obosit si de aceea nu ar fi venit sigur.Fiind deja tarziu s-a dus in pat pentru a se culca dar nu reuseste din auza zgomotului de afara,nu dupa mult timp aude soneria.Fata se da jos din pat si coboara scarile pana la usa de la intrare ,iar cand o deschide il vede pe brunet ud leoarca. -Sas'ke-kun,ce faci aici? -Pai m-am gandit ca pisicutei mele ii este frica sa stea singura pe o vreme ca asta.Daca vrei pot sa plec. -Nuu ,stai cu mine!Vroiam sa te sun dar ai spus ca esti obosit asa ca m-am razgandit. ii spune fata luandu-l in brate. -Acum sunt aici,esti in siguranta.ii spune Sasuke in timp ce o imbratisa si el. -Hai sa faci baie calda ,sa nu racesti,dar stau cu tine in baie. -Bine ,cum vrei tu pisicuto. Fata era atat de emotionata ca il va vedea aproape gol pe brunet incat se inrosi la fata mai ceva ca racul,dar se intoarse cu spatele la el din politete si rusine normal.In baie era o linste totala ,doar apa se auzea pe fundal.Deja si-l imagina cum se spala cu samponul si gelul ei de dus,cum se relaxeaza,cum iese din cada si ii foloseste prosopul,era pur si simplu data peste cap.In baie era un abur de abea mai vedeai ceva ,iar caldura era prea mare asa ca se panica si iesi repede din baie trantind usa in urma ei deoarece incepea sa aibe ganduri din ce in ce mai perverse ceea ce nu era normal pentru ea.Sasuke vazand ca fata a iesit asa din baie iese si el ,se sterge si se imbraca repede.Cand iesi din baie o vazu ca statea culcata pe pat si cu mainile la urechi probabil pentru a nu mai auzi zgomotul de afara ce o infricosa,el se aseza usor langa ea si simti ca a tresarit asa ca o intreba ce are,dar ea se intoarce pe o parte si ii spune ca nu are nimic si e doar obosita,el chiar nu isi dadu seama ca ii era rusine de el,dar dupa un timp o intreba daca ii este rusine de el ea dand usor din cap si in acelasi timp spunandu-i sa nu se supere pe ea.Brunetul ii spune ca orice ar fi sa se linisteasca pentru ca totul va fi bine.Acestia se asezara in pat confortabil si au adormit imbratisati pana dimineata.
Cam atat pentru azi,nextul incerc sa-l pun cat de curand(srry ca e cam scurt da atata inspiratie am avut sper sa nu va suparati pe mine ).Va poop,byebye acum |
|
| |
andreutza_cata13 Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : bucuresti Nr. mesaje : 529 Puncte : 589 Reputatie : 50 Hobby-uri : să cânt şi să mă distrez cu pretenii mei :love:
| Subiect: Re: O frumoasa poveste de dragoste Sam 30 Mar 2013, 07:50 | |
| Inspiraşia vine şi pleacă odată cu vremea ! Dar aici depinde şi de ceea ce te inspiră pe tine ! Oricum capitolul a fost frumos şi îţi mulţumesc că m-ai anunţat! Sper că îl vei aduce curând! ! |
|
| |
Akatsuki_lavy Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bucuresti acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 282 Puncte : 294 Reputatie : 18
| Subiect: Re: O frumoasa poveste de dragoste Sam 30 Mar 2013, 10:26 | |
| deci in primul rand mesc mult ca m-ai anuntat de next.in al doilea rand......VINO MAI REPEDE CU CELALALT. |
|
| |
Ambriel Malphas Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Roman acebook : Alexandra Elena Nr. mesaje : 1447 Puncte : 1767 Reputatie : 270
| Subiect: Re: O frumoasa poveste de dragoste Sam 30 Mar 2013, 10:30 | |
| Buna, imi pare bine ca ai adus un nou capitol. Sezonul doi, nu? Nu ai absolut deloc descriere sentimentala. Cum te astepti ca eu, ca si cititor, sa inteleg ceva din povestea ta de dragoste? Eu vreau sa ma imaginez pe mine, in mijlocul actiunii, lucrarea ta sa imi rascoleasca toate simturile si sa raman cu gura cascata cand citesc. Ai scris atat de multe capitole, si abia la stadiul acesta te afli? Trebuie sa prosperi si tu, nu poti ramane pe loc atat de mult timp. Te repeti prea mult, sfatul meu este sa nu mai povestesti la persoana a III-a, si incearca la persoana I. Nu te mai folosi de scrisul asa de mare doar ca sa para ca ai scris mult; cu mine nu merge pacaleala asta. Scrie 2 pagini in word un singur capitol, si apoi posteaza-l. Vrem si noi ceva actiune mai lenta, descrie mai mult. Apasa '''space'' dupa fiecare semn de punctuatie. Nu te supara pe mine, chiar nu vreau dar ma enerveaza faptul ca nu gasesc in tine dorinta aceea de a deveni mai buna. Sper ca pe viitor sa asculti de sfaturile mele si sa prosperi. |
|
| |
crisalex Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Constanta Nr. mesaje : 951 Puncte : 1016 Reputatie : 77 Stare de spirit : Dezastru
| Subiect: Re: O frumoasa poveste de dragoste Sam 30 Mar 2013, 11:45 | |
| Buna ! Ms ca m-ai anuntat ! A fost foarte frumos ! Sper ca urmatorul capitol sa fie mai lung ! As fi vrut ca sa povestesti din ambele parti . Astept nextul si spor la scris ! Anunta-ma si pe mine la next ! Te pup dulce ! |
|
| |
Raluca :D Chūnin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Oradea-Bihor acebook : Raluca Nr. mesaje : 583 Puncte : 647 Reputatie : 66 Hobby-uri : Mai multe :) Stare de spirit : Happy
| Subiect: Re: O frumoasa poveste de dragoste Sam 30 Mar 2013, 22:31 | |
| |
|
| |
Deea. Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 29 Localizare : Tokyo 東京 acebook : Andreea Dincă Nr. mesaje : 5295 Puncte : 6288 Reputatie : 496 Stare de spirit : Indiferenta
| Subiect: Re: O frumoasa poveste de dragoste Dum 23 Iun 2013, 00:39 | |
| Fan fic inchis din cauza inactivitatii. |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: O frumoasa poveste de dragoste | |
| |
|
| |
| O frumoasa poveste de dragoste | |
|