Anime. Naruto. Sasuke & Sakura That's our forum way! |
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
|
|
| O frumoasa poveste de dragoste | |
| |
Autor | Mesaj |
---|
VMVDD ♛ Sennin
Sex : Varsta : 28 Localizare : - acebook : Facebook Nr. mesaje : 1587 Puncte : 2106 Reputatie : 340
| Subiect: Re: O frumoasa poveste de dragoste Lun 07 Ian 2013, 17:59 | |
|
Titlul – Este destul de banal, puteai face o alegere mult mai bună. Nu a reuşit să mă atragă deloc, ca cititor, plus că nu văd o mare legătură cu textul. O poveste de dragoste, da, dar rămânde de văzut cât de frumoasă.
Ideea - Îi lipseşte originalitatea, cel puţin la început. Momentele prin care trec personajele sunt normale, nimic nou, ieşit din comun care să îmi dea suspans sau să îmi crească dorinţa de a citi în continuare. Foarte întânlit este faptul că Sakura este îndrăgostită de Sasuke, el nu o place, iar ceilalţi au format cupluri; Naruto şi Hinata, Sai şi Ino, Neji şi TenTen. Trebuia să îi mai schimbi, peste tot sunt aceleaşi cupluri, aceleaşi personalitaţi. La fel, excursia nu este atât de inspirată, ideea este întânlită. Încearcă să aduci ceva nou, la care să nu se aştepte cineva. De exemplu, Sakura se duce singură în padure, iar Sasuke se duce după ea, eventual mai păţeşte şi ceva acolo, iar el o salvează. Nu vreau să scrii asta pentru că e banal şi toţi cititorii se gândesc că lucrul ăsta se va întâmpla. Gândeşte-te la ceva nou, ce nu ai mai citit nicăieri.
Descrierea – Lipseşte. Nu pui accent pe ce trebuie şi eclipsezi sentimentele personajelor. Este nevoie să ai o descriere amplă, care să apară pe tot parcursul operei. Nu iţi spun să exagerezi, să bagi numai descriere, însă vreau suficient cât să mă pună în pielea personajului şi să transmiţi ceva. Până acum nu am înteles nimic, la început ai menţionat direct, într-o paranteză: (el este baiatul pe care Sakura Îl iubeste de cand erau mici) Este cel mai greşit mod de a exprima asta, nu are ce căuta acolo. Să nu mai faci niciodata aşa ceva. Trebuie ca cititorul că extragă, să îşi dea seama de aceste sentimente pe care le împart personajele din acţiuni, comportament sau gândurile lor, pe care nu le-ai expus cum trebuie.
! Am observat în primul capitol ceva ce nu trebuia găsit. Este OK să te inspiri din alte poveşti, compuneri, etc. Ce nu este corect, este să dai copy/paste. Mă refer la asta: - Citat :
- Lacrimele ei sunt un sentiment transpus din sufletul fetei , este durerea ce i se prelinge pe fata de multe ori si mai rar fericirea.Tristetea fetei este o suferinta amestecata cu mahnire, este o traire care determina durere fizica, care se simte in oase, in muschi, in piele, in fiecare milimetru de corp, in fiecare fir de par, pana in varful unghiilor. Tristetea este o boala a sufletului ei care ii invadeaza toata fiinta, care nu o lasa sa respire, care ii neaga speranta in ceva mai bun, care ii intuneca viitorul. Tristetea este ceea ce lasa in urma o bucurie imensa, tristetea fetei este dovada ca am fost fericita candva, este constientizarea fericirii pierdute, este doliul pe care il poarta in ea prezentul transformat irevocabil in trecut. Tristetea ii impiedica bucuria izvorata din speranta deoarece sufletul Sakureai simte ca in veci nu se va mai intalni cu o fericire asemenea celei trecute. Tristetea, ca si iubirea, este o boala a inimii, ea nu are nici o legatura cu ratiunea, cu logica.Se intreaba, cu adevarat pentru tristul etern, pentru resemnatul sinucigas, nu exista salvare?
Nu vreau să găsesc nimic copiat de pe interent, ci numai ce e scris de tine. Am mai menţionat şi în alte părţi, asta: Este valabil pentru toată lumea, fără reproduceri prin cuvânt cu cuvânt.
Acţiunea - Este grăbită, treci de la un moment la altul foarte repede, iar asta creează o confuzie. Este nevoie să detaliezi acea întâmplare, să reuşeşti să plasezi cititorul în mijlocul acţiunii, însă tu nu acorzi timpul necesar, pentru că sfârşeşti acea acţiune şi începi cu alta. Dacă vei rezolva problema cu descrierea, nici la acţiune nu vor mai exista probleme.
Dialogul - Este foarte mult, iar replicile sunt nepotrivite. De multe ori nu am înţeles nimic din replici, a fost nevoie să le citesc de mai multe ori, iar asta se datorează şi problemei din cazul gramaticii pe care o voi menţiona imediat. În unele capitole am văzut decât dialog, iar replicile erau scrise în aşa fel încât nu pricepeam mare lucru. Mi-ai dat impresia că te grăbeşti când scrii, ca şi cum ti-ai impune un timp anume, in X minute trebuie să termini, aşa că înşiri totul cu repezeala. Te bazezi mult pe dialog, chiar şi o parte mare din text este formată din vorbire directă, transformată în indirectă care, la fel, este confuză. - Citat :
- Ea cand a auzit mai sa cada jos din picioare si i-a zis ca nu se duce dar si ei ii zice acelasi lucru care i-a zis si lui Sasuke”e prea tarziu acum”terminand convorbirea. Nu am înţeles nimic, am stat să mă gândesc la sensul acestei replici. Aşa arată mult mai bine şi este perceptibilă:
• Ea, când a auzit, mai să cadă jos din picioare. I-a zis lui Ino că nu se duce, însă aceasta îi spune că este prea târziu acum, aşa cum i-a spus şi lui Sasuke. Estetica - Nu arată rău, însă font-ul pe care îl foloseşti este prea mare, plus că este îngroşat. Mai bine îl laşi normal, exact aşa cum este şi îngroşezi doar titlul, să iasă în evidenţă. Faptul că ai centrat textul, îl face uşor de citit, aşa că nu ai nevoie de spaţii între paragrafe. Încă o problemă la titlu, scrie dedesupt subtitlul, aşa:
Capitolul 8
Cearta aprinsa dintre Sasuke si Sakura
Greşeli de ortografie - Ai foarte multe greşeli. În primul rând, cea mai mare problemă o ai cu semnele de punctuaţie, în special virgulele. Lipsesc, abia dacă văd una. Sun foarte importante, iar fără ele poţi schimba sensul unei propoziţii, iar cititorul înţelege altceva.
Greşit: In schimb rozalia ii spune ca nu vrea sa vorbeasca chiar de ar dao jos din masina pentru ca nu ar mirao daca ar face asta pentru ca se asteapta la orice din partea lui. Corect: În schimb, rozalia îi spune că nu vrea să vorbească chiar dacă ar da-o jos din maşină. Nu ar fi surprinsă dacă ar face-o, pentru că se aşteaptă la orice din partea lui.
Este o diferenţă mare între cele două fraze, chiar şi modul în care te exprimi are o imensă importanţă.
dao -> dă-o
cheata ->gheaţă
mirao -> mira-o
inampla -> întâmpla
neavnd -> neavând
Greşeli de tastare - Nu am găsit greşeli de tastare, ci numai ortografice. Pentru a le reduce numărul, încearcă să corectezi capitolul după ce îl termini, înainte să îl postezi. Aşa găseşti şi alte greşeli.
Atât am avut de spus, sper că nu te-am supărat. Dacă vei ţine cont de ce ţi-am spus, vei evolua foarte mult şi sunt sigură că o vei face. Acum, abia aştept următorul capitol şi sper să mă anunţi şi pe mine când îl postezi. Mult success în continuare!
|
| | | ParkRanGi Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Galati acebook : https://www.facebook.com/ran.gi.5?ref=tn_tnmn Nr. mesaje : 52 Puncte : 63 Reputatie : 5 Hobby-uri : sa citesc multe fanficuri,sa ma uit la anumeuri Stare de spirit : in love :X
| Subiect: Re: O frumoasa poveste de dragoste Mar 08 Ian 2013, 02:45 | |
| Hey multumesc pentru comuri si critica. Lissa † sa stii ca nu m-am suparat chiar deloc iti multumesc ca mi-ai spus unde am gresit ,ce ar trebui sa fac si ce nu. Acum va urez lectura placuta! Capitolul 9
Morala facuta de Ino lui Sasuke
Pe drum in cautarea lemnelor rozaliei iar ii fugi gandul la brunet,pur si simplu nu si-l putea scoate din cap.Numai cand se gandea la numele lui parca deja ii vedea ochii reci,goi,misteriosi dar totusi in care se pierdea de fiecare data. Nu isi mai dorea sa sufere din cauza lui ,trebuia sa inteleaga ca el nu o iubeste si ar trebui sa treaca peste oricat de greu ar fi,pentru ca odata si oadata il v-a uita iar astfel isi va putea trai viata linistita.Tanara hotara ca va fi rece cu el exact cum a fost si pe drum,daca va fi nevoie s-ar si certa cu el intocmai cum face si el astfel aratandu-I ca nu este o papusa cu care se poate juca cum vrea si cand vrea indiferent daca i-ar fi greu. Intre timp ceilalti ascultau ce isi spuneau Ino si Sasuke,care blondina mai avea putin si ii dadea una. -Sasuke esti asa de p***t cum o poti lasa sa se duca singura,suntem intr-o padure iar afara se insereaza , chiar nu-ti pasa daca ar pati ceva? -Ino mai lasa-ma in pace ,nu ma intereseaza ce face sau unde se duce,poate sa isi poarte si singura de grija ai auzit si tu doar ce a zis. Blonda ii explica, ca Sakura a zis doar asa, dar poate pati orice.Ii spuse ca s-a dus singura deoarece toata lumea facea cate ceva numai ea nu si el o dadu la oparte astfel simtindu-se buna de nimic.Ino il intreba daca chiar a crezut cand a zis ca poate sa isi poarte singura de grija,deoarece acum totul e imprevizibil mai ales noaptea pana si ea care este mereu grijulie si atenta ar putea pati ceva.Brunetul nu vru sa ii raspunda la intrebare dar ii spuse ca nu il interezeasa deloc de rozalie pentru ca in fata lui nu e decat un nimeni.Cand Ino auzi toate astea, se duse aproape de el si ii dadu o plama. Nu se mai putea stapani, pur si simplu nu accepta ca cineva sa se ia de prietena ea.Nu’i venea sa creada ca are un astfel de om langa ea.Realiza ca brunetul avea o inima de gheata.Fata ii spuse ca un astfel de om iubitor ca Sakura nu va mai gasi niciodata.Ii explica cat de greu i-a fost rozaliei sa il vada ca se comporta asa rece cu ea,mereu a plans din cauza lui,pentru un adevarat nimeni. Ii zise ca de cand o cunoaste pe ea nu a vazut-o nicioadta bucurandu-se cel mai mult numai decat atunci cand il vedea pe el, iar acesta cand o facea in toate felurile si o facea sa se simta prost ea tot era fericita si asta pentru ca este orbita de el.Se bucura ca macar o baga si pe ea putin in seama chiar daca o jicnea. -Da sigur, si tu chiar vrei sa cred toate astea inventate acum pe moment? -Tu nu ai decat sa crezi ce vrei ,dar eu ti-am zis adevarul si daca ar afla Sakura ca ti-am zis toate astea creca m-ar omora. Eu nu am de gand sa o mai vand suferind din cauza ta asa ca ori te schimbi ori pleci pentru ca nu te poti numi un prieten adevarat. Blondinei nu ii venea sa creda ce fel de om este Sasuke, nu il credea in halul asta.Parca avea inima mai rece ca gheata,defapt nici nu stia daca are inima sau daca stie macar ce inseamna acest cuvant.Cand isi va da seama cat a gresit va fi mult prea tarziu si ar putea-o pierde defnitiv pe rozalie,pentru ca deja vrea sa il indeparteze cat mai mult din viata ei . Nimeni nu mai zicea nimic dupa aceasta discutie pana cand TenTen intreaba daca s-a intors Saku pentru ca deja era tarziu,dar Neji ii zise ca inca nu a venit. Toata lumea era ingrijorata chiar si Sasuke era putin dar nu se vedea pe fata lui,nu vroia sa arate.Din tufisuri se auzeau cateva zgomote , toata lumea era speriata cand deaodata Sakura iese cu lemnele pe care le sacpase din greseala,iar atunci cu totii au rasuflat linistiti vazand ca este ea si e inregula.Ino cand o vazu o lua in brate si incepu sa tipe la ea pentru ca a stat prea mult si s-a ingrijorat,iar daca ar fi patit ceva nu si-ar fi iertat-o niciodata.Sakura isi ceru scuze, dar vazand ca atmosfera e destul de apasatoare intreaba daca s-a intampla ceva cat a fost plecata,iar un raspuns negativ vine chiar din partea brunetului,dar ea nu il baga in seama, chiar daca inima incepu sa-i bata mai alert la auzul vocei lui incerca sa-si stapaneasca emotiile.Dupa cateva minute, baietii au aprins focul pentru se mai incalzi deoarece era destul de frig,dar nu au stat prea mult pentru ca erau obositi de la drum si era si tarziu.Fetele s-au dus in corturi pentru a se schimba fara ai lasa pe baieti sa intre,ei fiind destul de bosumflati.Dupa ce au terminat de schimbat si fetele si baietii au realizat cat este de frig, iar pijamalele lor erau prea subtiri.Ceilalti aveau noroc pentru ca erau impreuna si se puteau incalzi reciproc, dar Sakura trebuia sa stea cu Sasuke si nu era de acord sa stea in bratele lui.Cand s-au asezat Sakura era foarte departata de brunet ,iar din aceasta cauza o parte din corpul ei nu era invelit avnd in vedere ca era doar o patura la doua persoane.Brunetul cand observa ca fata a adormit se dadu langa ea o lua in brate usor pentru a nu o trezi si ii spuse in soapta ca ii pare rau invelindu-i corpul mai bine apoi adormi si el.
Pijamaua fetelor: Pijamaua baietilor : Cam atat pentru azi (srry ca a fost cam scurt).Sper ca l-am facut macar putin mai bun fata de celelalte.Nextul il pun miercuri sau joi.Byebye |
| | | Hellspawn Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 817 Puncte : 1106 Reputatie : 101
| Subiect: Re: O frumoasa poveste de dragoste Mar 08 Ian 2013, 10:17 | |
| Awwww macar atat sa faci si tu Sasuke! .Ino gura nu imi vine sa cred cfa ia spus totul brunetului. .A fost un capitol dragut si mi-a placut ca brunetul a luato in brate awww .Eu de ce nu am niciodata parte de finaluri fericite? Multumesc de anunt si bafta in continuare.Sa nu uitam de "multe ideei bune":* Ce des am icneput sa zic replica asta |
| | | ParkRanGi Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Galati acebook : https://www.facebook.com/ran.gi.5?ref=tn_tnmn Nr. mesaje : 52 Puncte : 63 Reputatie : 5 Hobby-uri : sa citesc multe fanficuri,sa ma uit la anumeuri Stare de spirit : in love :X
| Subiect: Re: O frumoasa poveste de dragoste Mier 09 Ian 2013, 16:59 | |
| Buna,am adus nextul (wow cred ca e cel mai lung de pana acum ). ღ º°InnaArkane°º ღ ma bucur ca ti s-a parut dragut capitolu trecut sper sa'ti placa si asta .Gata cu vorbaria va urez ca deobicei lectura placuta! Capitolu 10 Adevaratele sentimente ale lui Sasuke pentru Sakura
Dimineata se apropie cu pasi repezi, iar razele soarelui isi fac si ele aparitia trezindu-i pe toti .Acestia trebuiau sa mearga sa exploreze padurea pentru ca au auzit ca este foarte frumoasa.Toti se trezira mai putin rozalia ea inca dormea,fiecare isi ura cate un “buna dimineata”somnoros pentru ca nu erau obisnuiti sa se scoale atat de devreme.Hinata vazand ca Sakura nu are de gand sa se trezeasca il roaga destul de adormita pe Sasuke sa se duca la ea, el acceptand cu chiu cu vai.Ajuns in cort inchide “usita”ca sa nu intre gazele ce misunau ,se apropie usor de rozalie vazand ca aceasta este iar dezvelita.Brunetul vazand ca este putin transpirata pune mana pe fata ei care ardea,o trezi usor pe rozalie si o intreba daca se simte bine dar ea se intoarse pe partea cealalta fara a spune nimic.Sasuke cu o voce blanda o roaga sa nu-l mai respinga pentru ca vrea sa o ajute.Ea il respinge iar,dar brunetul ii spune sa nu se mai comporte asa pentru ca ea nu este rece si fara senimente ,din contra e buna,miloasa,iubitoare si aduce pe chipul oricarui om zambetul pe buze.Sakura cand auzi aceste cuvinte din partea brunetului deja se inmuia,nu mai putea de bucurie,ar fi vrut sa-i sara imediat in brate si s-ai multumeasca ca asta crede despre ea,dar stiind ca apoi iar se va comporta urat decide sa dea iar sentimentele la oparte.Sakura ii spune ca se comporta normal si doar pentru ca ii zice acele cuvinte nu o va schimba pentru ca nu il mai suporta de aceea il roaga sa o lase in pace.Sasuke vazand cum reactioneaza rozalia ii spune ca si-ar fi dorit sa o ajute ,dar acum nu il mai interesa si ca nu a vrut de la inceput sa vina dar il rugase Hinata sa o trezeasca si sa fie gata in 10 minute pentru a putea pleca,apoi tanarul iesi din cort cam trist spunandu-le ca o sa vina si Sakura imediat.Brunetul se aseza pe unul din scaunele de la masa si se gandi ca ceea ce a zis Ino cu o zi in urma e adevarat el mereu a facut-o pe rozalie sa se simta prost dar ea tot il iubea si statea mereu cu el indiferent de situatie il incuraja.Desi nu arata niciodata acest lucru de mereu cand o vedea inima incepea sa-I bata mai alert,sangele curgandu’I prin vene atat de repede incat simtea numai furnicaturi in tot corpul.Parca atunci cand aparea ea totata ziua era mai buna si nimeni nu il mai putea enerva desi parea indifferent si dur chiar si cu faptura care ii aducea pereu zambetul pe buze.Brunetul este intrerupt din gandurile sale chiar de rozlie care ii salute pe toti si era chiar fericita ca nu era singura in pajama deoarece nici ceilalti nu s-au schimbat pentru ca le era mult prea lene sa se schimbe,era un miracol ca s-au trezit atat de devreme pentru ca pe la 12 abea se dadeau jos din pat.Continuand sa rada Naruto le spune cu un zambet si o privire destul de perversa fetelor ca arata foarte bine in acele pijamale.Dar nici bine nu termina ca se trezi cu apa in cap de la Ino.Apoi toata lumea a inceput sa rada cu lacrimi mai putin el spunand ca nu este correct si ar putea raci.Cam dupa o ora toata lumea era echipata pentru drumetie.Acestia hotarasc sa se desparta si pentru a vedea mai multe locuri.In una din grupuri era formata din Ino ,Sai ,Hinata si Naruto,iar a doua evident Sasuke ,Neji,TenTen si Sakura. Ei se gandeau la un punct de intalnire la o anumita ora,pentru a vedea daca toata lumea este in regula si nu a patit nimeni nimic.Hotarasc ca la ora 3 trebuie sa fie la rau unde se puteau chiar si balaci.In acest timp grupul lui Sasuke a gasit mult mai repede micul rau asa ca au vrut sa faca o mica baie, dar brunetul i-a rugat pe Neji si TenTen sa ii lase putin singuri pe el si rozalia,zis si facut.Sasuke o striga pe rozalie vrand sa-i arate ceva frumos.Sakura ne stiind ca au gasit mai repede raul nu stia despre ce era vorba.Sasuke o trase pe un fel de satanca sa vada privelistea,era un peisaj mirific de care nu te puteai satura niciodata ,iar pe fundal se auzeau toate pasarile care ciripeau.Sasuke ii spuse rozaliei ca gresise mult ca se comportase ca un nesimtit cand erau ceilalti de fata dar nu stia ce sentimente avea fata de ea si acum ca aflase cat de mult o iubeste vroia sa fie iertat.Dar rozalia ii spuse ca e prea tarziu pentru scuze deoarece ea nu mai avea niciun sentiment fata de el.Si in acel moment el o luase in brate si pe chipul ei angelic au aparut niste lacrimi atat de cristaline incat spuneai ca nu sunt reale.Ea reactionand dupa cateva secunde intarziere il imbratisa si ea pe brunetul,dar apoi se indeparta de el si fugi la ceilalti stergandu-si lacrimile. Cand fata a ajuns la ceilalti din spate se uzi un fel de busitura dar nu baga nimeni de seama, dar cand observa ca Sasuke nu vine sau dus sa-l caute.El era undeva putin mai jos fata de ei cazuse astfel lovindu-se putin la cap si spate,nu era nimic grav dar il durea.Neji ii zise Sakurei sa il ajute si sa-l duka la corturi sa aibe putin grija de el,si spre surprinderea lui Sasuke ea fusese de accord.Sasuke in timp ce ea il ajuta sa se ridice se uita putin ciudat la ea fiindca nici el nu se astepta sa fie ajutat de rozalie.Dupa ce au ajuns si l-a pus in cort ea i-a zis sa o astepte ca vine inapoi cu bandajele.Pana sa vaina ea cu bagajele brunetul se gandea doar la cum ii face inima cand vede acel inger cazut pe pamantul asta care il raneste si are parte numai de suferinta,cand se gandea la parul ei atat de matasos si de o culoare care nimeni nu o mai avea,ochii aceia verzi ca smaraldul,iar pielea ei atat de alba si perfecta,era cu adevarat prea perfecta pentru aceasta lume nemiloasa si plina de ura.Trebuie sa faca ceva sa o recucereasca,isi dadu-se seama ca nu poate sa traiasca fara ea oricat s-ar stardui nu ii poate comanda inimii.Dar brunetul se trezeste imediat din gandurile sale din cauza rozalie care se intoarse.Rozalia il intreaba daca este bine,daca il doare undeva,dar el ii spune ca il doare intr-un loc unde numai ea il poate vindeca.Dupa ce ii spuse asta ii lua mana fetei ducand-o in dreptul inimii sale spunand ca acela este locul unde il doare in timp ce o lacrima ii cazu pe obraz,ea fiind observata de fata.Atunci nici cele ale rozaliei nu mai puteau fi stapanite astfel lasandu-le sa curga in voie pe chipul ei angelic.El se apropia incet de ea unindu-si buzele cu ale ei si formand un sarut in care ii arata toate sentimentele fata de ea. . Dupa minute bune de saruturi acesta se dezlipi putin de ea si isi duse buzele la urechea ei soptindu-i un “Te iubesc” dulce si cald urmat de o intrebare protectoare. -Sakura…..chiar nu ma mai iubesti deloc? Ea nestiind ce sa zica i-a raspuns cu un sarut din care el a inteles ca inca are sentimente pentru el doar ca incerca sa le ascunda pentru ca in final a fi uitate.Intre timp au venit si ceilalti si i-au vazut. -Hey, hey,in sfarstit ,de cand tot asteptam momentu asta. Sper ca de data asta sa nu va mai certati da? zise Ino avand un zambet pervers pe fata. -Nu o sa ne mai certam .ii spuse bucuros Sasuke uitandu-se la rozalie care incepu sa se inroseasca la fata,iar el cand o vazu o mangaie pe cap ciufulind-o putin si dandu-I un mic pupic pe obraz. -Sasuke dar vad ca ai cateva bandaje pe tine te simti bine?intreba naruto putin ingrijorat de starea brunetului. -Acum da sunt bine si voi fi in continuare atata timp cat am langa mine floarea mea de cires.spune el luand-o in brate pe Sakura. Soarele in sfarsit incepe sa apuna si el si face loc lunii care urma sa aibe grija de fiecare fiinta de pe pamant impreuna cu stelele care si ele sunt nelipsite.In acea seara toti au stat pana pe la ora 23:00 in fata focului de tabara discutand diferite subiecte ,spunand glume,cateodata Naruto cu Neji certandu-se dar au fost intrerupti de catre fete care le spun sa inceteaza sa se mai comporte ca niste copii de 3 ani care se cearta cu toata lumea.Pot ceda si ei odata in favoarea cuiva pentru a se simti bine.Baietii si-au cerut scuze unul altuia dar si celorlalti pentru ca i-au enervate cu certurile lor stupide,ei fiind imediat iertati pentru ca au avut curaj sa isi ceara scuze. -Nu vreti sa mergem la culcare,acum chiar este tarziu si e si frig? intreba Hinata cu vocea putin tremurand din cauza frigului. Cand toti au fost de accord si se ridicara de pe scaune Sasuke o intreba pe Sakura daca vine in cort ,iar ea spunandu-i ca mai sta putin si sa se duca el ca o sa vina si ea in cateva minute.
Treningul fetelor : Treningul baietilor : Sasuke si Sakura cand plangeau : Cam atat pentru azi.Sper ca v-a placut cat de cat hehe ,nextul il pun sambata. ca il cititi!Byebye
Ultima editare efectuata de catre ParkRanGi in Joi 10 Ian 2013, 01:59, editata de 1 ori |
| | | Hellspawn Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 817 Puncte : 1106 Reputatie : 101
| Subiect: Re: O frumoasa poveste de dragoste Joi 10 Ian 2013, 01:38 | |
| Awwww!Un nou capitol!Imi cer scuze ca am vauzt asa de tarziu insa am trebuit sa lucrez umpic la mditatiii si sincer am uitat sa tre pe aici... .Sper ca ma ierti si ca ma vei anunta si data viitoare .Revenind,mi-a placut mult capitolul mai ales cand Sakura si Sasuke s-au sarutat.^^ A fost asa de dulce.Baft ala scris si multe idei in continuare.Sper sa duci next cat mai repede. |
| | | crisalex Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Constanta Nr. mesaje : 951 Puncte : 1016 Reputatie : 77 Stare de spirit : Dezastru
| Subiect: Re: O frumoasa poveste de dragoste Vin 11 Ian 2013, 15:50 | |
| Hey ! Ms. ca m-ai anuntat , mi-a placut enorm de mult !!!!!!!!!!!!!!!!! Ma bucur ca postezi repede capitolele ! In sfarsit sunt sasuke si sakura impreuna ! Anunta-ma te rog cand pui nextul ! |
| | | ParkRanGi Genin
| Subiect: Re: O frumoasa poveste de dragoste Sam 12 Ian 2013, 03:44 | |
| Hey,am venit cu nextul,multumesc pentru comm-uri .Lectura placuta! Capitolul 11 O zi linistita, lipsita de griji si cu putina pasiune
Brunetul o intreba daca este bine deoarece isi dadu seama ca e putin trista,dar ii zise ca e in regula si va veni in cateva minute, Sasuke o imbratisa si saruta pasional pe buzele ei roz si dulci ca mierea zicandu-i ca o va astepta inauntru.Rozalia dupa ce este lasata singura se gandeste la ziua ce urma sa vina, pentru ca este comemorarea parintilor ei si ea nu este acasa pentru a pregati cele neceasare. -Mami,tati imi este asa dor de voi.Nici nu va dati seama cata nevoie am acum de voi,de dragostea ,caldura chiar si de certurile voastre care acum cu drag le-as asculta fara urma de regret .Mi-as dori ca dupa aceasta excursie cand ma voi intoarce voi sa fiti acasa, sa ma primiti cu dragoste, sa ma imbratisati calduros, sa imi spuneti cuvinte dulci.spune ea in soapta in timp ce plangea si statea pe scaun cu genunchii la piept. Din cauza plansului si oboselii ea adormi pe scaun.Sas’ke observand ca rozalia lui nu mai vine iese afara din cort si vazand-o inca pe scaun o striga, dar nu prea tare pentru a nu-i trezi si pe ceilalti vazand ca nu raspunde se duce la ea si observa ca ea adormise, dar si ca ea planse pentru ca avea obrajii umezi.El o lua in brate si ii simti corpul ei era rece din cauza frigului care era, asa ca se grabi ducand-o in cort.O pune jos , o inveleste in timp ce si el se baga in patura astfel luand-o in brate, sarutand-o pe buzele ei carnoase si dandu-i un pupic si pe frunte, apoi cazand si el usor usor in lumea visurilor.Dupa ore bune de somn dimineata vine si ea cu razele soarelui care incalzea pana si cea mai inghetata inima.Sai ,Ino,Naruto,Hinata,Neji si Tenten era sculati demult,dar nu au vrut sa ii trezeasca si pe Sakura si Sas’ke care inca dormeau imbratisati,asa ca au plecat singuri sa mai exploreze putin padurea.Cam dupa jumatate de ora se trezeste si Sakura care era trista dar si fericita ca il avea pe brunet langa ea.Dupa putin timp se trezi si el si o observa pe Sakura suparata. -Neatza ingeras,ce ai patit de esti suparata? Intreba si el putin trist si cu o urma de curiozitate.Fata ii spune un “buna dimineata” calduros dupa care ii explica ca se gandeste la parintii ei deoarece azi era comemorarea ,iar ea nu era acasa pentru a pregati cele necesare.Si pur si simplu se intreba cum se simt,daca o vad sau aud,daca sunt mandri sau suparati pe ea in timp ce plangea iar. Acesta o lua in brate si ii spuse ca ii pare rau ca trece prin aceste momente grele ,dar ii spune ca nu e singura si mereu se poate baza pe el oricand, oriunde pentru ca o iubeste enorm si nu vrea sa o vada cum sufera ,prefera sa sufere el de 1000 de ori mai mult el decat ingerul lui atat de firav.El ii lua dupa cateva minute capul fetei in mainile sale , ii sterse usor lacrimile de pe obrajii rosii si se uita atent in ochii sai parca spunandu-i ca totul va fi bine. -Sas’ke,multumesc! -Pentru ce floarea mea de cires? -Ca esti langa mine mereu atunci cand am nevoie. -Nu o sa te parasesc niciodata, iti promit asta.apoi o sarut protector pe frunte. -Haide sa mergem si noi la micul dejun,probabil ceilalti sau trezit de mult. Brunetul si rozalia au mers la ceilalti care au ramas pentru ca nu au vrut toti sa plece, la micul de jun au inceput sa pvesteasca diferite lucruri amuzante pana cand Sai venise cu genial idée de a merge cu totii la acel rau sa se distreze putin in apa. -Ce idée grozava.spuse Ino luandu-l pe in cort pentru a se pregati la fel facand si Sas’ke cu Sakura.Dupa 15min toti erau gata pentru balaceala ,apoi dupa alte 5min ajung la rau si toata lumea sare in apa foarte fericita mai putin ino si sakura care aveau niste probleme de-a fetelor asa ca preferau doar sa se uite la ceilalti.Fetele incepeau sa discute despre relatiile lor spunand ca nu exista inca certuri,se inteleg bine,sunt foarte happy,protejate si mereu baietii le spun cuvinte dulci,calde ,din inima si de aceea ii iubesc extreme de mult.Blonda ii spune Sakurei ca nu ii era usor sa o vada suparata,trista si plangand,dar acum ca Sasuke si-a arata adevaratele sentimente se bucura. -Hei nu ti se pare ca baietii vin la noi cam prea… Dar nu apuca sa spuna nimic pentru ca sunt luate pe sus de Sas’ke si Sai apoi aruncate direct in apa nestiind ca ele nu au voie in apa.Pana cand le zice Ino baietilor ca ele nu au voie pentru ca au o problema plus ca fiind multe pietre si apa nu era adanca s-au si lovit,astfel ele foarte suparate i-au strigat pe baieti sa le ajute sa mearga inapoi pe uscat pentru a se sterge repede pe corp, zis si facut.Baietii vazand ca fetele sunt suparate peei s-au dus si si-au cerut scuze facand niste fete de catei nevinovati iar vocea era ca de copil mic.Fetele i-au iertat pe baieti care s-au asezat pe prosoape langa fete pentru a se bronza si ei.Baietii erau foarte incantati ca fetele i-au rugat sa le de-a cu lotiune de soare pe corp,se simteau in al 9-lea cer.Dupa cateva ore de stat la soare si balacit s-au dus la corturi pentru a pregati si ceva de mancare. -Baieti ce vreti sa facem de mancare pentru azi? -Pai nu stim voi ce vreti? -Daca stiam ce sa facem nu va mai intrebam…. -Ce ziceti de un gratar? -Da, e o idée buna.spun baietii. -Noroc ca am adus de acasa tona de mancare dupa noi.au spus fetele in cor razand. -Hei Saku te simti mai bine?o intreba Sas’ke. -Da…de ce? -Doar asa pentru a ma asigura. Dar rozalia nu se simtea deloc bine era trista, pentru ca ii era foarte dor de parintii ei dar nu vroia sa ii ingrijoreze pe ceilalti cu problemele ei.Brunetul stia ca nu se simte bine rozalia lui dar nu vroia sa ii spusa se gandea sa o inveseleasca in cort.Dupa ce au terminat de mancat rozalia s-a ridicat imediat de la masa si s-a dus in cort pentru a sta singura, dar dupa cateva minute sa dus si Sas’ke in cort si a vazut-o pe rozalia lui stand jos pe oparte invalita dar nu o putea vedea la fata asa ca s-a asezat langa ea si a luat-o in brate apoi a intors-o cu fata la el si a vazut ca plangea si stia si motivul asa ca a strans-o la pieptul lui si a lasat-o sa se descarce fara a mai zice nimic niciunul. Dupa cateva minute fata isi ridica privirea catre brunet vrand sa ii zica ceva. -Sas’ke multumesc ca esti langa mine si ca nu te deranjeaza prea tare faptul ca mai mereu ma vezi plangand ,dar daca nu ai fi tu ca sa imi faci ziua mai buna nu cred ca as mai rezista.De aceea te rog din tot sufletul sa imi promiti ca nu ma vei parasi niciodata. -Floricica mea de cires eu o sa fiu langa tine mereu indiferent de situatie o sa te iubesc, o sa fac in asa fel incat sa fii fericita si sper sa nu te fac vreodata sa suferi pentru ca nu as suporta gandul de a te pierde si totul sa fie din cauza mea.NU O SA TE PARASESC NICIODATA! Ii spune brunetul apoi o saruta pasional pe fata si ii sterge lacrimile de pe fata. Rozalia nu se astepta sa auda aceste cuvinte de la el,dar isi dadu seama ca oamenii se mai schima si se bucura pentru ca nu mai era insesnibil,rece,dur,nepasator si arrogant.Dupa aceasta discutie rozaliei ii vine ideea de as se plimba asa ca il intreaba si baiat daca vrea sa mearga ,el acceptand bucuros pentru ca vroia sa o faca fericita. Dupa 10 minute erau imbracati si gata de plimbarea prin padure.Nu au mai stat pe ganduri si au inceput sa mearga prin padure destinatia nu era stiuta nici de ei.Vroiau sa se plimbe sa uite de toate grijile si sa fie doar ei si iubirea lor.Ajunsi intr-un loc unde se vedea apusul minunat s-au asezat jos,iar o tacere se lasa peste ei.Baiatul o mangaie usor pe mana pana ajunge la gatul fetei intorcandu-i astfel capul spre el pentru a o putea saruta.Din mici saruturi simple dar pline de iubire se transforma in saruturi lungi sa pasionale,nebunatice si unele aggressive.Brunetul nu mai sta mult pe ganduri si se dezbraka ramanand doar in boxeri,dar rozalia era inca pe jumatate imbracata in partea de sus cu maieul.Tanarul se uita cu o pofta de facut prostioare la rozalie incat isi musca buza .Fata vazand asta isi da si maieul jos de pe ea ramanand doar in sutienul ei roz la fel ca si chiloteii apoi se duce aproape de Sas’ke si il trage peste ea.El ajungand deasupra ei o mangaie coborand tot mai jos apoi isi ridica mainile la nivelul sutienului vrand sa scape de el, dar rozalia se departeaza foarte putin de el si ii spune ca nu vrea sa faca ceva aici si nu acum,el intelege este de accord apoi incepand sa se imbrace si pornind inapoi la corturi.Pe drum fetei i se facu frig si incepu sa tremure pentru ca era doar in maieu,Sas’ke vazand ca rozaliei ii era frig ii da bluza lui pentru ca ar fi incalzind-o, el ramanand doar intr-un tricou.Fata ii multumeste dar intreaba daca lui nu-i a fi frig,iar brunetul raspunzandu-i negativ si dupa ce ii spuse asta o lua de mana iar fata rosi putin.Ajunsi la corturi prietenii lor ii intreaba unde au fost ca i-au cautat si nu i-au gasit si s-au ingrijorat.Cei doi si-au cerut scuze si le-au spus ca ei doar s-au dus putin sa se plimbe singuri si nu vroiau sa ii ingrijoreze.Dupa toate astea fetele s-au dus in corturi pentru a se schimba.
Cam atat pentru azi,sper ca va placut si acest capitol(pff iar am facut cam mult dialog :>.<: ).Avand in vedere ca luni incepem scoala si in prima zi o sa am practica dupa-amiaza voi incerca sa il pun seara cand ajung.Byebye |
| | | Hellspawn Chūnin
| Subiect: Re: O frumoasa poveste de dragoste Sam 12 Ian 2013, 10:43 | |
| Awwww!Ce dragut!In sfarsit Sasuke nu mai e asa de arogant si distant. Sasuke numiua la prostii te gandesti!Mersi ca mai anuntat,a fost un capitol superb si foarte foarte dulce.Ma bucur ca a fost unul lung si ca am ajuns pana la capitolul 11.Bafta la scris si sper sa ne revedem la capitolul 12 care sa fie la fel de lung.Idei multe! |
| | | crisalex Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Constanta Nr. mesaje : 951 Puncte : 1016 Reputatie : 77 Stare de spirit : Dezastru
| Subiect: Re: O frumoasa poveste de dragoste Sam 12 Ian 2013, 18:07 | |
| Buna ! Ms. pentru ca m-ai anuntat ! Mi-a placut super mult ! A fost asa romantic ! Sasuke e atat de dragut ! Iti ador ficul ! Aspet continuarea si te rog anunta-ma ! |
| | | SasukeღSakura Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Konoha Nr. mesaje : 115 Puncte : 136 Reputatie : 11 Hobby-uri : Naruto Stare de spirit : Fericită!
| Subiect: Re: O frumoasa poveste de dragoste Dum 13 Ian 2013, 18:20 | |
| Salut!Mersi ca m-ai anuntat si te rog sa ma scuzi ca deabea acum comentez dar deabea acum am mai intreat.. * temele astea off..*...!Oricum sa trecem la subiect ce sa mai lungim vorba.A fost un capitol minunat si stiu ca vor uma altele si mai minunate deoarece am vaazut cum te dezvolti incet incet.Ma bucur ca a fost un capitol lung si ma bucur sa vad ca domnisorul Sasuke nu mai este asa rece.Insa sincer daca sar fi intamplat asa ceva in Naruto cred ca Kishimoto ar pierde fani deoarece ne-ar fi oferit totul pe tava mai ale spartea aia cu dezbracatul ..!Oricum ne va da el asta ca vrea sau nu nu conteaza.Revenind la fic sper ca nextul va veni repede repejor :D! |
| | | ParkRanGi Genin
| Subiect: Re: O frumoasa poveste de dragoste Lun 14 Ian 2013, 12:14 | |
| Hey,am pus capitolu acum dimineata pentru ca diseara sunt plecata si am preferat sa-l scriu acum sa nu va las sa asteptati prea mult. Multumesc pentru comm-uri.Lectura placuta! Capitolul 12 O noapte alba si infricosatoare
Baietilor le vine genial idée de a face o seara in care sa se spuna povesti de groaza apoi cand fetele dor sa le sperie. Dupa ce fetele s-au schimbat i-au asteptat si pe baieti sase schimbe si ei.Baietii le-au convis pe fete sa fie o seara a povestilor de groaza , iar primul care a inceput sa spuna povestea era Neji. -Intr-o noapte,o fata pe nume Laria a trebuit sa ramana singura acasa,parintii ei fiind plecati la prieteni pentru a sarbatori aniversarea unui amic. Laria era o fetita de sapte ani foarte draguta si prietenoasa. Avea parul brunet-deschis si ochii de un albastru marin.Ea era foarte talentata la pictura si desen. Laria avea niste creatii foarte vesele,cum de fel, ea era o persoana bine dispusa. Dupa ce parintii ei plecasera, fata incuie usa si geamurile iar apoi, se duse in camera ei de la etaj sa se uite la televizor. Dintr-o data televizorul se stinse. Fata incerca sa-l reaprinda dar nu reusi. Atunci s-a hotarat sa mearga in patul ei si sa citeasca o carte. Aprinse veioza colorata de langa patul ei si incepu sa citeasca. Dintr-o data se auzira niste batai in geam dar fata nu le dadu atentie fiind foarte ocupata in a citi noua poveste. Insa bataile insistara, facand zgomot din ce in ce mai tare si fereastra se deschise cu un sunet infiorator. Fata speriata s-a dus sa inchida geamul si cand l-a inchis de el s-a lipit o fata ciudata. Chipul fetei era alb ca varul iar ea radea diabolic uitandu-se drept in ochii infricosati si tulburati ai Lariei si fortand incuietoarea geamului.Laria a tipat de spaima si s-a ascuns sub patura tremurand si murmurand:’’Pleaca!’’, ‘’Pleaca!’’. Insa fata de la geam a auzit-o si a inceput sa vorbeasca pe un ton diabolic:’’Nu voi pleca!’’,’’Ha ha ha!’’. Cuvintele fetei rasunau in urechea Lariei. Dintr-o data bataile se oprira si in casa se asternu o liniste de mormant. Insa linistea trecu ca o clipa si deodata pasi se auzira urcand spre etaj. Laria stia ca fata vine dupa ea si s-a dus si si-a incuiat usa camerei. Pasii se auzeau din ce in ce mai aproape si cu fiecare pas frica din inima Lariei crestea si crestea…………. Cand pasii au ajuns in dreptul dormitorului Lariei, s-au oprit si o secunda mai incolo clanta incepu sa se miste cu multa forta. Inca o smucire a clantei……………Usa se deschide! O mana alba o impinge si scartaitul tulbura inima Lariei. Din pragul usii apare o silueta alba cu un par negru, ochi rautaciosi si zambet infiorator. Se apropie de patul Lariei si trase plapuma de pe fata impietrita de frica.Laria simtea cum mainile reci ale fetei o strangeau de gat incet, incet……. Dupa o clipa de gandire Laria se ridica iar chipul fetei era plin de sange si acum era si mai infiorator dar Laria, cuprinsa toata de un fior, a reusit sa isi adune curajul si a trecut prin fata diabolica. Atunci Laria si-a dat seama ca fata era o fantoma dar nu a stat sa vada ce se intampla si a luat-o la fuga prin holul intunecat al casei. In camerile in care intra vedea chipul groaznic al fantomei si cum intindea mana alba sa o apuce. Cand se uita in oglida fantoma o urmarea si cand sa o prinda, Laria reusea sa scape.In spatele ei parca simtea degetele fantomei reci incercand din rasputeri sa o prinda. Cand Laria a ajuns la scari,vrand sa iasa din casa, s-a impiedicat de o treapta si a cazut. Incerca sa se ridice cat mai repede, in ciuda loviturii, dar a fost prea tarziu. Fantoma o prinse de glezna si o strangea din ce in ce mai tare. Victima urla de durere si cu ultimele puteri a incercat sa se elibereze din stransoare.Cand a ajuns la usa era incuiata iar cheile erau la etaj. Disperata, Laria a alergat spre bucatarie incercand sa ia ceva cu care sa se apere. Din sertar a luat un cutit si l-a indreptat spre fantoma..Cand fantoma a mai facut un pas fata a aruncat cutitul catre ea.Cutitul trecu prin fantoma si aceasta s-a ridicat in aer si a inceput sa rada diabolic deasupra fetei care lesinase. Dintr-o data usa se deschise si parintii Lariei au venit. Fantoma a disparut si parintii si-au gasit fata lesinata.Acestia au stropit-o cu apa iar ea si-a revenit.Laria a vrut sa spuna ce s-a intamplat dar a vazut fantoma la geam si a tacut..Laria a spus ca a avut doar un cosmar si s-a dus sa se culce desi nu a putut dormi deloc. Fantoma numai revenise.In urmatoarea zi Laria s-a dus la scoala si i-a povestit prietenei ei ce se intampla. Cele doua fete au hotarat sa se intalneaca la casa Lariei si sa alunge fantoma.Cand au ajuns s-au dus in dormitorul ei sa se joace, asteptand fantoma.Parintii Lariei dormeau inca dupa o zi grea de munca si petrecerea amicului lor.Cand orologiul batu miezul noptii rasul diabolic al fantomei se auzi din nou. Fetele erau precaute, una statea la geam si cealalta la usa insa nimeni si nimic nu dadu semne ca ar vrea sa intre.Deodata usa sifonierului Lariei se deschise cu putere iar glasurile fetelor erau impietrite de frica. Fantoma se vazu in sifonier cu acelasi chip groaznic. Fantoma se ridica in aer si intra in prietena Lariei, posedand-o.Laria era speriata de moarte si deodata a vazut cum chipul prietenei ei se schimba, se face palid si plin de sange iar mainile se fac albe si reci, ca ale fantomei. Fantoma o prinse din nou de gat pe Laria iar fata, disperata, descuie usa dormitorului si alerga in baie si se incuie acolo.Un moment a fost liniste dar dupa aceea din robinet si din cada a inceput sa tasneasca sange.Laria se sperie si iesi din baie in hol unde totul parea normal. Deodata, Laria simtii cum ii curge ceva pe umar, se uita pe tavan si isi vazu prietena moarta, agatata de tavan. Sangele ei curgea pe umarul Lariei. Laria fugi in camera parintilor ei si acestia disparusera insa fantoma aparu drept in fata Lariei cu chipul ei fioros si cu ranjetul diabolic.Laria tipa dar nimeni nu o putu auzi. Fata disperata fugi la parter dar usa era incuiata iar cheile erau la parintii ei si parintii ei nu mai erau. Laria isi lua avant si sari prin geam. Bucatile ascutite o ranira si sangele i se prelingea pe haine si pe iarba. Vazuta afara din casa, Laria incepu sa fuga si fantoma o urmarea.Cand trecea pe langa felinare, acestea palpaiau si se stingeau lasand totul in intuneric. Fata inspaimantata pana in adancul sufletului, incerca sa urle, dar ceva parca o apasa pe corzile vocale si nu putea vorbi.Alerga si alerga pana cand cazu la pamant, sfasiata de puteri.Incerca sa ridice o data privirea si sa vada fantoma dar fantoma disparuse si soarele isi arata primele raze.Atunci Laria si-a dat seama ca fantoma dispare cand soarele rasare si reapare cand se lasa intunericul. Fata nu se mai putea intoarce in casa fiindca parintii ei nu mai erau si casa era o inchisoarea a spaimei.Atunci Laria se decise sa cerseasca, fiind prea mica sa isi ia o slujba.Se gandea in mintea ei ca probabil cuiva I se va face mila de ea si o va lua acasa.Laria se aseza la coltul unei strazi, cu hainele murdare iar ea foarte obosita se sprijini de zidul rece al cladirii din spatele ei dar nu putu dormi si s-a gandit sa inceapa sa cerseasca. Fata intindea mana ranita spre fiecare calator, dar toti o priveau cu frica si dispret de parca ar sti ca o fantoma o urmarea si chinuia. Fata se uita des la soare si parca se ruga la el sa nu apuna.Mai spre seara o doamna imbracata in negru cu fata acoperita tot de o gluga neagra se opri langa fata. Laria se gandea ca femeia era nefericita ca si ea dar dintr-o data privirea ii zbura la soare si vazu cum ultima raza paleste si lasa cerul decat cu o roseata care in scurt timp disparu si lasa cerul intunecat.Laria se uita din nou la doamna si observa cum isi da gluga jos si sub aceasta, fata recunoscu chipul palid si plin de sange al fantomei si ochii ei negri.De sub buzele vinetii ala fantomei s-au auzit niste cuvinte murmurate:’’Ultima ta noapte, fetit-o!’’. Laria se sperie ingrozitor si chipul ei se albi la fel ca al fantomei si incepu sa fuga dar fantoma o zgarie pa spate. Sangele curgea in siroaie dar fata continua cu greu sa mearga si deodata, langa un cimitr, se opri si cazu.Se intoarse si vazu fantoma cum venea spre ea incet,incet, pe dara de sange cu zambetul ei diabolic pe fata. Laria tresari, se ridica si incepu sa alerge din nou. Atunci se auzi cum fantoma porneste cu putere in zbor, lasand in urma ei zgomotul vantului.Se indrepta spre fata si o apuca de glezna. O tari in cimitir si o aseza pe o movila de pamant.Laria ridica privirea, desi simtea ca va regreta.Vazu fantoma cum se baga in pamant si dispare.Laria era incredibil de bucuroasa insa deodata pamantul de sub ea se cutremura si o mana osoasa o apuca de brat si o alta mana o apuca de celalalt brat.Mainile stransera din ce in ce mai tare pana cand din bratele Lariei iesi cu putere sange si fata urla de durere si tipatul ei se auzi adanc in noapte. Fata nu stia ce o trage dar auzi un ras malefic si stiu ca fantoma o tragea si aceasta radea malefic pana cand a bagat-o pe Laria in pamant iar apoi se ridica si vazu cum spiritul fetei paraseste trupul.Un zambet de satisfactie se ivi pe chipul palid al fantomei si disparu in aer, in cautare de noi victime. Sper ca nu v-am infricosat prea tare cu aceasta poveste. Si deodata: -Bauuuu! -Aaaaa!!! Si baietii au inceput sa rada cand au vazut cat de tare Sai le-a speriat pe fete. -Sai chiar vrei sa ne omori de inima? Spuse Ino suparata -Scuze dar era atat de tentant cum voi stateati asa ghemuite toate si tremurati incat nu m-am putut abtine sa nu va sperii.Deci scuze dar a fost amuzant.spuse el in timp ce radea -Baieti noi mergem sa ne culcam.Noapte buna!spuse fetele toate odata. -Bun e perfect, acum mai stam putin cam jumatate de ora si ne punem planul in aplicare bine? -Da ,abea astept sa le vad iar speriate ca niste pisicute mici si neajutorate.spune Naruto -Pe mine ma ingrozeste gandul la ce o sa ne faca maine dimineata.ii zise Sai Dupa ce a trecut jumatate de ora baietii au pus planul in aplicare,au inceput sa faca diferite sunete ciudate , sa imprastie checap pe unele locuri au scaunele si masa.Din cauza zgomotului fiecare fata s-a sunat un ape cealalta sa vada daca au patit pentru ca le era prea frica sa iasa din cort.Dupa ce au terminat de vorbit si-au luat telefoanele cu ele si au inceput sa fuga una spre cealalta apoi toate au alergat pre padure dup ace au vazut ca peste tot era de “sange”.Dupa 2min rozalia vede ca o suna cineva cu numar ascuns si ii raspunde cu vocea tremurand. -A..loo?Dar nu se auzea nimic. -Aloo,cine esti? -Plecaatii dee aiiciii! Se auzi ca o voce de fantoma. Iar atunci rozalia a tipat foarte tare .A fost auzita chiar si de baieti care erau totusi destul de departe de fete. Fata nemai suportant atata tensiune a lesinat si toate s-au speriat si nu stiau ce sa faca pentru ca nu aveau de gand sa se mai intoarca la corturi mai ales ca baietii nu erau acolo.La corturi baietii radeau de mama focului ca le speriasera atat de tare pe fete desi stiau ca maine o sa ia bataie de la ele.Ei au mai stat cam 5min si s-au dus sa le caute pe fete, nu peste mult timp le-au gasit erau toate adunate.Naruto a vrut sa mai faca o singura gluma cu ele asa ca a strigat un tare si raspicat “Bauuu!” Tot de teama au tipat foarte tare dar nu au mai plecat pentru ca lesinase si Hinata si nu stiau ce sa mai faca asa ca au inceput sa strige la ea si sa planga.Baietii au iesit din tufisuri si s-au dus la ele luandu-le in brate.Fetele au inceput sa dea si sa tipe la ei.Mai putin in Sas’ke si Naruto care se chinuiau sa le trezeasca pe iubitele lor,nu dupa mult timp s-au trezit si cele doua fete, iar baietii le-au explicat ca a fost doar o farsa de-a lor, dar nu au dorit sa ajunga atat de departe incat sa le faca sa lesine.Nicio fata nu a vrut sa auda explicatiile lor si nu aveau de gand sa ii ierte prea curand.Ele s-au dus si au dormi toate intr-un cort chiar daca erau cam inghesuite ce-i drept, dar nu au vrut sa doarma cu baietii asta fiind una din pedepse. -Fetelor nu pot sa cred ca ne-au facut asta.Adica vreau sa spun ca ne-au facut sa alergam noapte prin padure si am fi putut sa ne accidentam sau sa ne intalnim cu cine stie ce animale si ar fi fost mult mai rau .Eu nu am degand sa ii iert atat de repede,cel putin asta e parerea mea si nu o sa mi-o schimb.spuse enervata TenTen. -Si eu sunt de accord cu tine, plus ca eu si Hinata am si lesinat si nu a fost prea placut.Deci categoric nu ii iertam nu fetelor? Si toate au raspuns afirmativ apoi si-ai spus noapte buna pentru ca era tarziu si le era foarte somn.Dimineata baietii s-au trezit mai devreme si le-au facut micul dejun fetelor pentru ai ierta, dar in zadar pentru ca atunci cand fetele s-au trezit nici nu s-au atins de mancarea facuta de baieti si si-au facut alta lasandu-i pe baieti sa o manance, desi ei nu erau prea fericiti pentru ca nu credeau ca sunt asa de suparate pe ei.Peste doua zile trebuiau sa plece inapoi in Tokyo iar fetele tot nu vorbeau cu baietii desi si-au cerut scuze de nenumarate ori fara rezultat. -Baieti de data asta am dat-o rau in bara.spuse Sai -Da… nu ma asteptam sa fie asa suparate pe noi,imi este dor de iubitele noastre inofensive si inocente. Se plangea Naruto. -Stati calmi o sa le treaca.spuse scurt Sas’ke.
Cam atat pentru azi( stiu stiu iar am facut mult dialog ) [povestea de groaza mi-a fost povestita de o prietena pt ca eu nu le am cu cele de groaza deloc si nu-mi plac, dar am facut o mica exceptie acum hahaha ].Nextul il pun vineri sau sambata pentru ca nu o sa am timp deloc pana atunci (offf scoala asta ) Sper ca v-a placut si acest capitol , succes la scoala tuturor .Byebye |
| | | Hellspawn Chūnin
| Subiect: Re: O frumoasa poveste de dragoste Lun 14 Ian 2013, 15:28 | |
| M-a cam infricosat acea poveste .Mai ales ca sunt singura acasa si in spatele meu este sifonierul...Brrr mi se face pielea de gaina.A fost un capitol super mmai ales cand baietii sau apucat sa le sperie pe saracele fete.Foarte bine sa nu ii iertati! !Mersi de anunt si sper sa aduci nextul cat mai repede!Te puuup!Spor la scris! |
| | | crisalex Chūnin
| Subiect: Re: O frumoasa poveste de dragoste Lun 14 Ian 2013, 17:58 | |
| Hey ! Ms. pentru mesaj ! Mi-a placut super mult ! Povestea de groaza a fost reusita ! M-am bucurat ca ai facut capitolul lung ! Bietele sakura si hinata ! Te rog anunta-ma cand pui nextul ! |
| | | Elena S. Chūnin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Galati Nr. mesaje : 748 Puncte : 835 Reputatie : 57
| Subiect: Re: O frumoasa poveste de dragoste Vin 18 Ian 2013, 20:14 | |
| Buna!
Uite ca vin si eu. Doar am zis ca o sa intarzii si nu o sa vin. Sper ca-mi scuzi intarzierea, dar am avut, si o sa mai am, niste probleme. In primul rand ma bucur ca mai ai cititori. Stiam eu ca poti. Despre capitole pot zice ca sunt dragute. Sasuke e asa adorabil. Stii, uneori ma gandesc cum o sa arate baiatul pe care o sa-l iubesc din inima. Mi-as dori sa fie ca el, dar fara partea cu respinsul. Ma bucur ca ai tinut cont de sfatul meu si ai cerut o critica. Sper ca te-a ajutat. Ne vedem in capitolul urmator. Pana atunci succes si spor la scris! |
| | | ParkRanGi Genin
| Subiect: Re: O frumoasa poveste de dragoste Sam 19 Ian 2013, 01:22 | |
| Hey am adus nextul (am facut mai mult dialog in aacest capitol pentru ca am crezut ca e necesar aici).Multumesc pentru comm-uri (imi cer scuze ca v-am facut sa asteptati atat :>.<: ).Acum va las,lectura placuta! Capitolul 13 Incercarile lui Sasukede a fi iertat de Sakura
-Tu nu regerti deloc ceea ce ai facut?il intreba Neji -Ba da, putin dar si ele trebuie sa inteleaga ca era o simpla farsa ,acum doar nu o sa mor daca Sakura nu iarta acest mic joc. -Aa deci nu te intereseaza daca te iert sau nu.Pai atunci ar fi mai bine sa o terminam daca nu conteaza ceea ce fac eu.se rasti sakura la brunet. -Sakura nu asta am vrut sa spun. -Ma lasi,stiu bine ce ai vrut sa spui nu sunt asa proasta precum ma crezi Uchiha!Tipa rozalia ducandu-se in cort. -Haruno sa stii ca nimeni nu tipa la mine in fata cuiva pentru a ma face de ras indiferent cine este.Si sa stii ca esti proasta chiar daca nu recunosti toata lumea vede asta ,doar ca nu vrea sa iti spuna verde’n fata.tipa brunetul la rozalie apoi iesi afara.Baietii i-a spus brunetului ca a cam exagerat tipand asa la Sakura ,pentru ca ea si fetele au dreptate nu a fost o gluma foarte buna.Daca o iubeste cu adevrat pe Sakura ar trebui sa isi ceara scuze si sa nu lase o cearta sa le distruga iubirea ce si-o poarta unu altuia.Sasuke vazand ca nu e nimeni de acord cu el se rasti la ceilalti spunandu-le sa-si vada de iubitele lor sis a nu’I dea lui sfaturi de doi bani pentru ca nu se va injosi sa tina cont de ele.Asa au trecut zilele si s-a ajuns la ziua in care trebuiau sa isi faca bagajele pentru plecare.Cu totii au terminat de impachetat bagajele nu mai trebuiau decat sa se imbrace si sa plece spre aeroport. Pe drum niciunul dintre cei 8 nu au scos o vorba ,doar fetele se mai sunau intre ele sa mai vorbeasca dar niciuna nu vorbea cu baietii.Acum toti se aflau in avion gata pentru decolare.Rozalia iar era foarte panicata pentru ca vremea nu era una foarte buna,era chiar furtunoasa asa ca de teama si-a pus castile in ureche ,a inchis ochii si isi strangea pumnii la turbulente.Brunetul a observant ca fetei ii era frica dar nu vroia sa vorbeasca cu ea si nici invers (traiasca orgoliul).La o turbulenta mai mare cei doi au dat cap in cap dar rozalia nu a zis nimik. -Stii se spune scuze cand dai peste cineva. -Hmm,scuze.Acum da-te vreau sa trec .spuse rozalia cu mana la gura. -Unde te duci? -Nu este treaba ta Uchiha! Dar brunetul vedea ca rozalia este cam palida asa ca a lasat-o in pace pentru a se duce la baie.Acolo rozalia a inceput sa dea tot afara ,dar in acelasi timp sa si planga pentru ca Sasuke era atat de rece cu ea si ca nu mai sunt impreuna,dupa 5 -10 minute a venit inapoi si s-a asezat la locul ei fara macar sa il priveasca pe brunet.Si-a pus iar castile si se uita pe geam afara gandindu-se la cel de langa ea ,ii scapase o lacrima dar o sterse imediat.Intre timp celelalte cupluri se impacasera cu conditia sa nu mai faca acea greseala niciodata.Nu dupa mult timp au ajuns si ei in Tokyo fiecare mergand acasa.Sa’ske vru sa o intrebe daca vrea sa o duka el acasa dar nu a mai apukat pentru ca déjà se urcase intr-un taxiu.Dupa 15-30 min de mers rozalia a ajuns si s-a bagat direct in dus pentru a face baie.In acest timp se gandea la cum i-a vorbit brunetul ,cat de rece era ,plus ca mai avea putin si o lovea ,pur si simplu nu ii venea sa creada de cine s-a indragostit.Dupa terminarea dusului s-a bagat in pat ,si-a luat cu ea bolu cu inghetata ,a dat drumu la televizor dar nu a stat prea mult treaza pentru ca era obosita si a adormit.In casa Uchiha, brunetul se gandea la rozalie, ii pare totusi rau ca s-a purtat asa urat cu ea ,asa ca s-a hotarat sa ii trimita un mesaj. “Sakura te rog maine la ora 19:30 vino in park la banca noastra pentru a vorbi.”Rozalia vazand mesajul cu ochii aproape inchisi ii raspunse “Sasuke nu o sa vin si nu ma mai cauta.Uita de existenta mea ,te rog”Vazand brunetul raspunsul ii trimite inapoi “Te voi astepta… te voi astepta mereu floarea mea de cires” Rozalia enervata de atatea mesaje ii pune numarul la respins si il sterge din telefon apoi se culca la loc.Soarele nu uita sa apara incet incet pe cer si sa incalzeasca pamantul.Mici raze de soare si-au gasit locul de joaca pe fata frumoasei rozalii care din cauza lor se trezi si se duse sa isi faca siesta,apoi se duse la bucatarie pentru a lua micul de jun.Incepe sa faca o omleta si salata,dupa ce termina de mancat s-a dus la dulap pentru a se imbraca sport.Avea de gand sa mearga la alergat prin park. In timp ce rozalia alerga se gandi la ce i-a spus brunetul in mesaj asa ca se gandi mai bine si diseara in park vroia sa il asculte.Dupa o ora de alergat s-a dus sa isi faca un dus si sa se schimbe pentru a se duce la cumparaturi deoarece nu mai avea nimic de mancare. Din cauza ca nu prea ii placea sa mearga singura la cumparaturi rozalia o suna pe Hinata si o intreaba daca vrea sa vina cu ea ,dar si-a cerut scuze ca are intalnire si nu poate veni, la fel s-a intamplat si cu celelalte.Dar ele nu aveau intalnire aveau un plan de ai impaca pe cei doi asa ca Ino il suna pe brunet. -Hey ce faci?intreaba ino. -…Nimik,de ce? -Vezi ca Saku se duce la cumparaturi si ne-a sunat pe noi sa mergem cu ea dar i-am zis ca avem intalniri si nu putem. -Trebuia sa va duceti stii doar ca nu ii place sa mearga singura la cumparaturi.spune el putin iritat. -Desteptule,tu trebuie sa te duci nu noi ,ca nu noi vrem sa ne impacam cu ea, tu vrei!tipa ino la brunet. -Ino pe mine nici nu m-a sunat.Iar cand o sun eu imi zice ca e ocupat sau ca are telefonul inchis.
-Mai, tu dute la supermarket si vedeti voi dupaia ce faceti.Pa! Cei doi se aflau acum in supermarket doar ca la raioane diferite ,pana cand cei doi erau la cel de lactate si au pus mana pe aceeasi stica de lapte iar ei s-au atins. -Scuze Saku. -Nu-I nimik i-al tu ,eu il iau pe cel cu ciocolata.apoi a luat laptele si l-a pus in carucior ,a plecat pentru ca avea cosul plin semn ca trebuia sa mearga la casa pentru a plati. Dupa ce a platit si a pus toate cumparaturile in vreo 4 sacose.Fata s-a oprit si la un magazine cu fructe de unde a cumparat niste portocale,dar mereu brunetul o urmarea sa vada ce face si daca e bine chiar se oferi sa o ajute dar i-a zis ca nu vrea ca se descurca si singura.In acel moment cand rozalia iesi din magazin cu portocalele nu vazu ca cineva alearga spre ea cu o viteza mare a daramat-o si a facut sa cada toate portocalele pe jos si scapand si celelalte pungi.Atunci brunetul vazu si fugi spre ea sa o ajute fara sa o mai intrebe daca vrea sa nu.I-a luat pungile si le-a dus la el la masina a luat-o pe rozalie de mana si a dus si pe ea asezand-o pe bancheta.Dupa ce s-a urcat si el i-a pus centura de siguranta iar respiratia fetei ii atingea mana facandu-l sa o mangaie ,dar ea i-a luat mana de pe fata ei si i-a spus sa o duca acasa.Cand ea a coborat si era pe cale sa inchida usa ,brunetul i-a spus cu o voce joasa si trista: -Te voi astepta in seara asta in park la banca noastra.Apoi el a plecat uitand ca ,cumparaturile rozaliei au ramas la el Dar nici ea nu a observat si a alergat direct in casa pentru a se mai linisti din acea stare de panica si agitatie,pentru ca asta simtea cand era cu brunetul in masina.Dupa ce se mai linisti se aseza pe canapéa si da drumu la televizor unde nu era mai nimik interesant ,dar a lasat la un film pentru a trece orele mai repede ,nu observa cat de repede a trecut timpu ,dar cand a vazut ca era timpu sa se duka in park se grabi sa se imbrace apoi iesi pe usa directia fiind parcul. Cand ajunse in park nu ii veni sa creada ce vede.Era Karin care se saruta cu brunetul. -Sas’ke!Cum ai putut? tipa rozalia in timp ce arunca umbrella pe jos si incepu sa fuga prin ploaia ce incepuse cu cateva minute inainte de a pleca de acasa. -Sakura stai!si apoi o impinse pe Karin de cazu pe jos -Sas’ke las’o pe aia nu e de tine nu vezi ce fel arata ea si cum arat eu? -Ba da vad tu e,sti o (iertati-ma nu stiu ce vorbesc) urata si nenorocita pe cand ea este un inger nascut pe acest pamant plin de rau. -Oh te rog Sasuke ma lasi cu povestile astea? Dar brunetul nu a mai stat de vorba cu ea si a fugit sa o caute pe Sakura.Nu dupa multe cautari prin ploaia rece o vazu pe fata care traversa strada fara a se uitat la masini si cand era la mijlocul strazii acesta o striga si ii spunea sa se opreasca fugi spre ea ,iar atunci o masina se apropie cu viteza de ea dar brunetul o trage foarte repede de brat si alerga spre celalalt trotuar si cazura amandoi ,rozalia aflandu-se sub brunet dar el din instinct ii pus mana in spatele capului pentru a nu se lovi cu el de asfalt apoi fata incepu sa planga mai tare . -De ce ai vrut sa faci asta?Esti proasta,nebuna ce ai? -Da sunt proasta si nebuna dupa tine si tu nici macar nu iti dai seama,nu stii ce greu mi-a fost zilele astea fara tine ,iar acum cireasa de pe tort tu esti cu Karin si nici macar nu iti pasa de ce fac eu sau cum ma simt.tipa sakura la el. -Daca nu imi pasa de tine nu mai veneam acum dupa tine floarea mea de cires,nu te-as mai fi urmarit la supermarket sa vad ce faci si nu ti-as mai fi dat acel mesaj ca sa ne intalnim la locul nostru. -Sasuke …eu. -Nu mai zi nimik doar hai acasa vad ca orice as face nu ma crezi asa ca o sa te las in pace.spuse el cu o voce trista. -Dar… -Haide o sa racesti. Pe drum niciunul nu si-a mai vorbit pana cand au ajuns in fata casei rozaliei. -Acum poti intra in casa si scuze ca te-am tinut in ploaie,pa. -Sas’ke…..nu vrei sa intri sa bei un ceai? -Nu ,vreau sa ma mai plimb.Pa -Dar Sa… Dar rozalia nu mai apuka sa mai zica nimik pentru ca brunetul o ia de maini si o tranteste de perete ea scotand un geamat mic de durere. -Ti-am zis sa intri in casa si sa ma lasi. Apoi amandoi se uitau in ochii celuilalt iar fata ii dadu mainile jos pentru a-l imbratisa,rugandu-l sa nu o indeparteze din viata lui.Apoi au inceput sa se sarute dar brunetul vazu ca fata incepea sa tremure asa ca a raupt sarutul,spunandu-I sa mearga in casa pentru ca o sa raceasca.Sakura se duse pana in bucatarie de unde se intoarce cu doua cani de lapte cu miere de albine pe care una i-o dadu baiatului.
Tinuta fetelor la intoarcerea din excursie : Tinuta baietilor la intoarcerea din excursie : Tinuta Sakurei pt cumparaturi : Cam atat pentru azi,nextul il pun duminica .De acum cred ca nexturile le voi pune doar in weekend din cauza scolii :>.<: ,dar nu mereu o sa mai pun si in timpul saptamanii . |
| | | Hellspawn Chūnin
| Subiect: Re: O frumoasa poveste de dragoste Sam 19 Ian 2013, 08:39 | |
| AWWWWW!Ce capitol duuuuulce!La inceput ma gandeam ca nu o sa se mai inpace vreo 8 capitole si etc dar apoi am ramas surprinsa cand Sasuke o saruta pe "Karin ce-a urata" sau ma rog invers.Am crezut ca a facuto intentionat ca sa o intristeze pe Saku dar na ca m-am inselat.Mersi de anunt si sper ca ma vei anunta in continuare! |
| | | crisalex Chūnin
| Subiect: Re: O frumoasa poveste de dragoste Sam 19 Ian 2013, 11:51 | |
| Hey ! Ms. ca m-ai anuntat ! A fost foarte frumos ! Ma bucur ca este lung ! Si ca sasuke si sakura s-au impacat ! Te rog anunta-ma cand pui nextul ! |
Sex : Varsta : 27 Localizare : Konoha Nr. mesaje : 115 Puncte : 136 Reputatie : 11 Hobby-uri : Naruto Stare de spirit : Fericită!
| Subiect: Re: O frumoasa poveste de dragoste Dum 20 Ian 2013, 18:25 | |
| Buna!Multam pentru anunt!!!A fost un capitol lung ceea ce mi-a placut ( ca de obicei).Un capitol care mi-a raspuns la muulte intrebari.Si insfarsit l-ai pus .Imi pare bine ca s-au impacat amorezatii Te rog sa ma anunti de next pentru ca fic-ul asta MERITA 100% continuat deci sunt cu ochii pe tine.(pe astia doi nu sunt cu ochii ca fac prostioare ) |
| | | ParkRanGi Genin
| Subiect: Re: O frumoasa poveste de dragoste Lun 21 Ian 2013, 22:08 | |
| Hey,am venit cu nextul,srry ca nu l-am pus ieri da am avut treaba si am venit tarziu acasa si atrebuit sa mai fac si niste teme,sper ca nu v-ati suparat. Capitolul 14 O noapte pasionala
Brunetul ii spune cuvinte dulci si frumoase,si atunci cand este cu ea totul e mai dulce indiferent cat e de amar in realitate.Fata cand auzi se emotiona foarte tare asa ca gaseste scuza de a se duce sa faca baie si el sa o astepte in dormitor. Rozalia in timp ce isi pregatea apa brunetul o privea ca un copil mic care astepta sa ii dai o acadea.Intre timp fata s-a bagat in cada plina cu spuma si pentru ca se simtea atat de bine isi lasa capul pe sapte sprijinit de marginea cazii si statea cu ochii inchisi.Dupa cateva secumde simte cum ceva ii cade pe fata si se uita in cada unde erau numai petale de trandafiri rosii ,apoi isi indeapta fata catre faptas care se afla langa ea.Acesta o saruta pasional ridicandu-se amandoi in picioare ,ea afalndu-se in cada si el nu.Fata il ajuta sa se dezbrace de bluza apoi el isi da jos pantaloni si in cele din urma boxerii.Se urca in cada si o trage pe rozalie peste el si incepe sa ii sarute buzele ,apoi coboara mai jos pana la gat, cu mainile ii mangaie usor sanii moi,dintr-o singura intoarcere rozalia ajunge sub baiat si il saruta pe pectoralii sai bine lucrati.Dupa 10 minute incep sa se spele unul pe altul si iesa din cada, fata infasurata cu un prosop si la fel era si baiatul.Privirile celor doi se intersecteaza apoi incet incet baiatul se apropie de rozalie care era rosie putin in obraji si privea in jos fiind rusinata ,cand baiatul este destul de aproape ii ridica fata cu ambele maini si cei doi incep iar a se saruta pasional ,o tranteste in pat si ii da prosopul jos la fel facand si cu al lui.Rozalia se afla sub el,iar acesta ii saruta gatul ,sanii, burtica.Rozalia vazand ca el vrea mai mult o cuprinde o mica teama si isi incolaceste picioarele astfel incat baiatul sa nu mai poata face nimic,iar el vazand asta ii spune cu o voce dulce: -Iubito eu ma pot opri oricand vrei tu daca iti este teama si nu esti inca pregatita.Ii spune el apoi se ridica la nivelul fetei ei ,o mangaie apoi o saruta scurt pe buze. -Nu vreau sa ma opresc , vreau sa fiu a ta doar ca imi este putin teama.spune fata si intorcand capul intr-o parte -Ingerasul meu te iubesc enorm si nu as putea vreodata sa te ranesc.Doar ca daca te voi face a mea te va durea putin la inceput , dar voi face in asa fel incat sa nu simti mai nimic inafara de placere.ii spune el mangaind-o pe obraz si spunandu-si amandoi ca se iubesc. Brunetul incepe sa o sarute ,apoi inainte de a o patrunde ii spune ca o va durea putin si dupa ce ii spune brunetul patrunde usor .Dupa care rozalia a scos un tipat de durere si doua lacrimi I se prelingeau pe obraji,brunetul incepe sa faca miscari de dute-vino lente apoi din ce in ce pai rapide si mai adanci facand-o pe rozalie sa geama de placere.Ea isi pune minile pe saptele brunetului si il zgaraie putin pe sapte.Dupa doua ore de placere brunetul cade frant langa rozalie care si ea se puse cu capul pe pieptul lui si adoarme.Baiatul vazand ca este putin frig se trezeste si o vede pe fata stand cu capul pe piptul lui, o ridica usor si trage patura peste ei ,inainte de a inchide ochii acesta o saruta pe crestetul capului si pune capul pe perna ajungand in lumea viselor.Dimineata apare si ea cu mici raze care se joaca pe fata brunetului ,ceea ce il face sa se trezeasca.El se uita la rozalie o mangaie usor pe obraz si ii spune la ureche in soapta “iti multumesc pentru seara trecuta de neuitat”, se ridica usor din pat si coboara jos unde ii pregateste un mic de jun de neuitat.El se apuca sa faca niste clatite pe care atunci cand le pune unele peste altele le taie in forma de inima si pe deasupra pune sirop de artar si in mijolcul lor pune doua capsuni cu putina frisca deasupra , iar langa ii pune un pahar cu lapte si unul cu suc de portocale si pe tava pune un trandafir roz si doua floricele mici de cires.El urca sus si observa ca rozalia inca nu s-a trezit asa ca se urca in pat langa ea si o saruta pe frunte ,ochi,nas,obraji si buze , astfel rozalia deschide incet ochii iesind la iveala doua smaralde minunate. -Buna dimineata ingeras!ii spune brunetul -Buna dimi !ii raspunde ea ,apoi vede ce a pregatit brunetul si ramane uimita.Ea ii multumeste si ii spune baiatului ca nu trebuia sa se deranjeze,iar el ii spune ca ar face orice pentru un inger cazut din cer care il face sa zambeasca in fiecare zi Dupa ce mananca si beau amandoi rozalia ii spune brunetului ca se duce sa se spele.
Cam atat pentru azi (srry ca e asa scurt si daca sunt cateva greseli ,promit ca urmatorul sa fie mai lung),nextul il pun vineri seara . pentru comm-uri Byebye |
| | | crisalex Chūnin
| Subiect: Re: O frumoasa poveste de dragoste Mar 22 Ian 2013, 17:23 | |
| Buna ! Ms. Ca m-ai anununtat ! I like it ! Anunta-ma te rog la next ! |
| | | Hellspawn Chūnin
| Subiect: Re: O frumoasa poveste de dragoste Mar 22 Ian 2013, 19:27 | |
| Heiii!Mersi ca mai anuntat!Ce capitol...In sfarsit cei doi au trecut si la pasul urmator!Ahhh ce capitol dulcee!Ce as vrea si eu ca iubitul meu sa se poarte asa cu mine...mda vise si vise.Poate mai incolo.Revenind la fic ca deja am deviat de la subiect,mi-a placut mult capitolul si...acum am observat ca sunt a doua care da comm.Deci trebuie sa modific umpic primele enunturi.Faza e ca mi sa stricat bateria de la calculator si mdeah.Oricum sa ma anuntisi la capitolul urmator.Capitol 15 te astept!!!Bafta la scrissssss! |
| | | ParkRanGi Genin
| Subiect: Re: O frumoasa poveste de dragoste Vin 25 Ian 2013, 18:09 | |
| Hey, am adus nextul(are cam mult dialog acest capitol pentru ca asa am crezut ca e necesar aici), pt comm-uri .Lectura placuta!
Capitolul 15 Mica sperietura
Rozalia ajungand in baie simte ca nu poate sa mai respire si incepe sa vada totul din ce in ce mai negru, nealarmandu-se prea tare isi da cu putina apa pe fata dar nu isi revine ,iar apoi se aseaza pe marginea de la cada sperand in continuare ca ii va trece ,din contra apoi se ridica incet si vrea sa se duca spre usa dar cade din picioare si nu reuseste decat sa zica numele baiatului “Sas’ke”.El nu stia ce se intampla cu fata pentru ca se afla la parter si spala vasele pentru a nu mai avea treaba rozalia.Dupa 5 minute le termina si se duce sus in camera sa vada ce face fata ,dar nu o gaseste si nu aude nimic nici din baie asa ca o striga, vazand ca nu raspunde intra peste ea in baie si ramane impietrit cand a vazut-o pe fata la pamant fara suflare.Baiatul o ridica imediat de jos si o duce in pat,acesta observa ca fata nu mai respira si suna de urgent la salvare.Pana sa vina salvarea se imbraca si o imbraca si pe ea apoi coaboara jos pentru ca se auzeau sirenele.In ambulanta o tinea mereu de mana si se temea pentru viata ei. Cand au ajuns la spital un doctor si mai multe asistente au luat-o pe fata si au dus-o intr-o camera sa vada ce a ptit. Dupa 15 minute in care brunetul credea ca innebuneste pentru ca nimeni nu ii zicea nimic iese doctorul din acel salon si intreaba cine este ruda cu ea ,iar baiatul spunandu-I ca e iubitul ei il intreab la randul sau pe doctor cum se simte fata,ce are si de ce nu mai putea sa respire.Doctorul ii raspunde cu calm ca nu are nimic grav doar este alergica la sucul de portocale care se pare ca-l bause dimineata,iar daca nu o gasea la timp abea atunci nu mai avea ce sa-I faca.Saske il intreaba daca poate sa mearga sa o vada acum,doctorul dand din cap ca da si mai adauga ca in seara asta ramane in spital si o poate lua abea a 2-a zi.Dupa ce a vorbit cu doctorul brunetul s-a dus la rozalie si o privi in timp ce ea dormea de la medicamentele pe care le-a luat inainte.Brunetul se aseaza langa ea si o ia de mana si fata se trezeste. -Hey ingeras te-ai trezit?ii spune brunetul apoi o saruta pe rozalie. -Da.ii spune ea suparata -Iubito de ce esti suparata? -Pentru ca din cauza mea tu esti acum suparat si ti-am stricat surpriza pe care ai vrut sa mi-o faci.spune ea aproape plangand. -Iubito nu e aedvarat nu sunt suparat ,din contra sunt foarte fericit ca tu esti bine.ii spune el stergandui lacrimile apoi luand-o in brate si strangand-o tare la pieptul lui. -Dar de ce am lesinat? -Pentru ca esti alergica la portocale si de la suc ti s-a umflat gatul si nu ai mai putut respira.Deci este vina mea din cauza mea esti aici,trebuia sa fiu mai atent. -Ba nu e aevarat nu e vina ta.Dar cand pot iesi din spital nu prea imi place aici.Plus ca noaptea seaman cu un film de groaza aici nefiind nimeni luminile palpaind si eu fiind singura. -Ingerasul meu nu o sa patesti nimic pentru ca o sa fiu aici cu tine si o sa te pazesc eu de toate.Deci nu o sa fii singura iubito. -Sas’ke -Da ingerul meu? -Te iubesc mult de tot! -Si eu. Apoi tanarul o saruta pe fata pe frunte si o imbratiseaza pan ace aceasta ii da drumul din cauza ca a adormit din nou in bratele tanarului.El o aseaza usor pe tanara pe perna si invelind-o.El sta si o priveste si o mai mangaie din cand in cand timp de 15 minute apoi se ridica dupa scaun si coboara jos la cantina spitatului de unde putea cumpara ceva de baut.Apoi tanarul urca sus dar mai sa scape sticla cu apa din mana pentru ca nu o vedea nicaieri pe rozalie.El incepe sa alerge pe hol si sa o caute , hotaraste sa se intoarca in salon ,iar atunci cand intra o vede cum se aseaza in pat , dar el nu mai sta mult pe ganduri si se duce si o imratiseaza repede. -Sa nu mai faci asta niciodata.ii spune baiatul putin rastindu-se -Dar ce am facut?Si nu mai tipa la mine Sas’ke!ii spune fata -Scuze doar ca atunci cand am vazut ca nu mai esti in salon nu am stiut ce sa mai cred si credeam ca innebunesc pentru ca nu te gaseam nicaieri. -Te-ai gandit sa ma cauti la baie?intreaba rozalia putin amuzata. -Sa stii ca nu e amuzant.Mi-am facut griji.spune el trist si avand apoi privirea in pamant. -Sas’ke nu fi suparat dar chiar eram la baie ,cand m-am trezit am vrut sa iti zic dar tu nu erai asa ca am mers singura.Si sa stii ca iti multumesc mult ca iti faci griji pentru mine.Ii spune rozalia apoi luandu-I fata brunetului in maini si sarutandu-l pasional. -Acum nu vrei sa te culci iar? O intreba brunetul razand. -Chiar trebuie?ii spune fata punand un botic de catel suparat. -Da, pentru ca o sa fii obosita maine. -Bine dar nu ma culc pana nu primesc ceva in schimb.spune fata comporatandu-se ca un copil mic Baiatul intelegand ce vrea ea sa zica o saruta iar dar putin mai scurt.Apoi rozalia adoarme tinandu-l de mana pe brunet dar nu dupa mult timp adoarme si el cu capul putin mai jos de pieptul fetei pana dimineata. Cam atat pentru azi,sper ca v-a placut,nextul il pun duminica seara,o sa mai pun cateva capitole in timpul acestei saptamani care vine pentru ca am practica,deci fara ore ceea ce inseamna pentru mine un fel de vacanta ,hahaha .V-am pupat dulce ,byebye |
| | | crisalex Chūnin
| Subiect: Re: O frumoasa poveste de dragoste Vin 25 Ian 2013, 20:38 | |
| Buna ! Ms ca m-ai anuntat ! Mi-a placut foarte mult ! A fost foarte romantic ! Ma bucur ca a fost un capitol lung ! Imi place relatia dintre sasuke si sakura ! Anunta-ma te rog cand pui nextul ! Te ! |
| Subiect: Re: O frumoasa poveste de dragoste Sam 26 Ian 2013, 17:01 | |
| hello!Mz pt anunt , a fost frumy capitolul.Imi place ce s-a intamplat in acest capitol si sper ca celelalte sa ii la fel.Next! |
| | | andreutza_cata13 Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : bucuresti Nr. mesaje : 529 Puncte : 589 Reputatie : 50 Hobby-uri : să cânt şi să mă distrez cu pretenii mei :love:
| Subiect: Re: O frumoasa poveste de dragoste Sam 26 Ian 2013, 19:14 | |
| hello my darling !! am venit şi eu în zbor la ficul tău şi e chiar minunat sper să aduci next-ul şi te-am !! |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: O frumoasa poveste de dragoste | |
| |
| | | | O frumoasa poveste de dragoste | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|