Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
O frumoasa poveste de dragoste - Pagina 4 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
O frumoasa poveste de dragoste - Pagina 4 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

O frumoasa poveste de dragoste

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul
AutorMesaj
Hellspawn
Chūnin
Chūnin
Hellspawn

Sex : feminin Varsta : 25
Localizare Localizare : Bucuresti
Nr. mesaje Nr. mesaje : 817
Puncte : 1106
Reputatie Reputatie : 101

O frumoasa poveste de dragoste - Pagina 4 Empty
MesajSubiect: Re: O frumoasa poveste de dragoste   O frumoasa poveste de dragoste - Pagina 4 I_icon19Sam 09 Feb 2013, 14:51

OOO O frumoasa poveste de dragoste - Pagina 4 896861 ce trist a fost la sfarsit.Si eu am inceput sa plang...Saraca Saku!Si ratatul de Sasuke,imi vine sa il bat de ii suna apa in cap!.Eu in locul lui Sasuke i-as explica problemasi apoi dupa operatie as torturao si ucode-o pe Yuki.Oricum,ador acest fic,sa aduci next si sa ma anunti!Sper ca va avea si sezonul 2 nui asa?
Sus In jos
crisalex
Chūnin
Chūnin
crisalex

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : Constanta
Nr. mesaje Nr. mesaje : 951
Puncte : 1016
Reputatie Reputatie : 77
Stare de spirit Stare de spirit : Dezastru

MesajSubiect: Re: O frumoasa poveste de dragoste   O frumoasa poveste de dragoste - Pagina 4 I_icon19Sam 09 Feb 2013, 15:08

Hey !
Ms ca m-ai anuntat !
Este foarte frumos !
Te rog anunta -ma cand pui nextul !
Sus In jos
SasukeღSakura
Genin
Genin
SasukeღSakura

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : Konoha
Nr. mesaje Nr. mesaje : 115
Puncte : 136
Reputatie Reputatie : 11
Hobby-uri Hobby-uri : Naruto
Stare de spirit Stare de spirit : Fericită!

MesajSubiect: Re: O frumoasa poveste de dragoste   O frumoasa poveste de dragoste - Pagina 4 I_icon19Sam 09 Feb 2013, 18:51

Buna ! Ai innebunit cred .. Cum sa ne intrebi asa ceva ? NORMAL CA VREM SEZON 2 , 3 etc !!! Ai un fic minunat ... Deabea astept urmatorul capitol ( acesta a fost genial ca deobicei ) . Mi-a placut la nebunia ideea acestui fic si mi-e totusi greu sa stiu ca il vei termina asa repede ( mi se pare mie ca e repede , ma rog e parerea mea ) , si as vrea sa nu se termina asa repede . Eu as vrea tare mult sa mai faci cateva capitole dupa care sa faci sezon 2 , dupa sezon 3 , dupa sezon 4 ( cred ca ai prins ideea lough ) . Oricum fic terminat ori in desfasurare tot genial ramane . Mi-a facut mare placere sa iti citesc ficul si sper sa mai scrii si alte ficuri la fel de uimitoare ! Pentru mine esti o adevarata scriitoare si sunt sigura ca nu sunt singura ( aolo doamne .. ) care crede asta . Felicitari pentru acest fic genial , extraordinar , minunat ( am de gand sa o omor pe acea ... asistenta sa nu ii zic eu altfel ca ma si enerveaza lough dar asta e viata , o sa am eu timp si pentra ea :>happy ) . Astept next-ul si sper sa ma anunti ! Te pup kiss !
Sus In jos
Akatsuki_lavy
Genin
Genin

acebook acebook : adauga profilul tau ...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 282
Puncte : 294
Reputatie Reputatie : 18

MesajSubiect: Re: O frumoasa poveste de dragoste   O frumoasa poveste de dragoste - Pagina 4 I_icon19Sam 09 Feb 2013, 20:12

Ioi doamne.e super.Astept next-ul.De ce nu?ar fi o idee si cu sezoanele.Ti pup si merci k ma anunti de fiekre data
Sus In jos
Eos
Special Jōnin
Special Jōnin
Eos

Localizare Localizare : Italia, Vigevano.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1525
Puncte : 1732
Hobby-uri Hobby-uri : Sa desenez si sa scriu!
Stare de spirit Stare de spirit : La fel ca intodeauna .....melancolica....

MesajSubiect: Re: O frumoasa poveste de dragoste   O frumoasa poveste de dragoste - Pagina 4 I_icon19Dum 10 Feb 2013, 00:37

Buna! Mi-a placut ficu la nebunie...cin de rea poate s-a fie asistenta aia, saraca sakura sper sa se impace,oricum astept Nextu!!! ;;) in love
Sus In jos
ParkRanGi
Genin
Genin
ParkRanGi

Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : Galati
acebook acebook : https://www.facebook.com/ran.gi.5?ref=tn_tnmn
Nr. mesaje Nr. mesaje : 52
Puncte : 63
Reputatie Reputatie : 5
Hobby-uri Hobby-uri : sa citesc multe fanficuri,sa ma uit la anumeuri
Stare de spirit Stare de spirit : in love :X

MesajSubiect: Re: O frumoasa poveste de dragoste   O frumoasa poveste de dragoste - Pagina 4 I_icon19Dum 10 Feb 2013, 12:31

Hey, am adus nextul. thank you pt comm-uri,multumesc ca ati rasuns la intrebarea pe care v-am pus-o in legatura cu sezoanele.Am hotarat sa mai fac acum niste capitole nu stiu eact cate apoi incep sezonul 2(nu va fi ultimul),acum va las.Lectura placuta! rainbow :\

Capitolul 21
Aflarea planului lui Sasuke de Sakura.Supradoza luata de Sasuke

Mergea ingandurat pe strada,ingandurat nepasandu-I daca dadea peste oameni,nu isi cerea scuze nu nimic.Ajuns acasa s-a dus in baie pentru a face un dus,in acest timp si-a adus aminte de cum se purta inainte cu Sakura,cu o evita ,cum o necajea si o facea sa se simta ca ultimul om,cum isi batea joc de ea si cum o ranea prin simplele sale raspunsuri seci si reci.Acum nu mai poate sta fara ea ,fara sa ii auda vocea si fara sa o vada.Dupa ce a iesit din dus si-a pus un prosop in loc de pantaloni si s-a dus in fata oglinzii care de nervi i-a dat un pumn de s-a spart astfel ranindu-se si el la mana,dar nu ii pasa chiar deloc.Acea durere era nimic fata de cea din inima lui,acum nici el nu mai avea pe nimeni care sa ii dea sfaturi ,era singur.Incepea sa se urasca pe el pentru ca a pierdut-o pe fata ,dar o facuse pentru binele ei,daca ar fi putut i-ar fi dat el inima pentru a trai ea doar ca nu era compatibila.Acesta se duse si se imbracase cu pijamaua si trantidu-se in pat adormind cu o lacrima pe obraz.Dupa cateva oare bune de somn tanarul se trezeste ,se imbraca apoi pleca la un bar.Sasuke ajuns acolo se duce intr-un birou din spatele barului si vorbeste cu un barbat:
-Buna Sasuke,a trecut ceva timp de cand nu ai mai venit pe aici.
-Eh am avut niste probleme,stii ce vreau,ai?
-Da,stii doar ca sunt pregatit pentru oricine,cate pliculete vrei?
-Nu stiu cred ca 20 pentru toata saptamana sunt deajuns.
-Bine,dar ai banii la tine,stii doar ca nu dau cu impurmut nu?
-Normal 30 de euro nu?
-Da,dar pentru ca te cunosc si esti fratele celui mai bun prieten al meu da-mi doar 15.
-Mersi frate.
-Chiar imi pare rau de Itachi,sper sa treci repede peste,si daca ai nevoie de ajutor cauta-ma,voi incerca sa tea jut cu orice.
-Da te voi cauta stai linistit.Hai pa acum.apoi pleca,de atunci brunetul se droga din ce in ce mai des si incepea sa devina dependent.De o luna nu mai stia nimic de Sakura inafara ca statea mereu in casa.El a devenit o persona mult mai rece decat era inainte , iar la fata era palid.Intr-o seara cand se afla la un club a baut si a fumat mult prea mult astfel ajungand la spital.Intamplarea a facut ca Neji si Naruto sa fie acolo,si chiar daca nu au mai vorbit pentru ca brunetul rupse orice legatura care ducea la rozalie ei tot il considerau prietenul lor.Iar un prieten care e in pericol trebuie ajutat, asa ca l-au dus la spital.Acolo au fost chemati si restul ajungand de acord sa o cheme si pe Sakura.
-Buna Sakura,ce faci?
-Ino,dorm e 3 dimineata .
-Sakura trebuie sa iti zic ceva.
-Ce?Nu poate astepta pana maine?Chiar mi-e somn.
-Sasuke e in spital.
-Nu e treaba mea,noapte buna Ino.
-Sakuraaa.Trebuie sa afli adevarul,nu mai pot sa tac vazand cat rau va faceti unul altuia.tipa Ino la rozalie.
-Ce adevar Ino?
-Sakura,Sasuke a fost impreuna cu tipa aia pentru a te face pe tine bine,ea i-a promis ca va face orice ii sta in putinta ca sa-ti fie gasita o inima compatibila dar cu conditia de a fi ei 2 impreuna,iar inima pe care o ai tu acum in piept este a lui Itachi care a murit intr-un accident de motor.Sasuke pana la urma dupa ce ai facut tu operataia s-a despartit de aia,dar cand a vrut sa iti explice tie totul nu l-ai lasat.A trecut prin moment grele singur ,pentru ca si-a iubit foarte mult fratele.Si acum el a pirdut doua personae foarte dragi din viata lui, pe tine si pe fratele sau.El a inceput sa se drogheze din ce in ce mai mult pentru a uita de toate,iar in seara asta a baut si a fumat prea mult decat trebuia si…….. e in coma.Sakura te rog vino ,el chiar te-a iubit si inca o face,doar tu il ma poti face sa-si revina .Sakura mai esti la telefon?
-D..da Ino.spune rozalia in timp ce plangea
-Te rog vino,are nevoie de tine. Suntem la Spitalul Central,vino repede.
- Vin imediat,nu plecati.
-Te asteptam, dar te rog nu-mi zi ca vii cu ce cred eu.
-Vin cu orice numai sa ajung cat mai repede.Mai vorbim cand ajung.
-Sakura stai!dar nu apuca sa mai zica ceva deoarece rozalia ii inchise telefonul.Ino le spune prietenilor ei ca a vorbit cu Sakura si o sa ajunga imediat pentru ca o sa vina cu masina si ea conduce.Rozalia nu conduse decat de 2-3 ori in viata ei si nu prea stia ,de aceea ceilalti stateau cu sufletul la gura ,pentru ca daca ea mai pateste ceva atunci cand Sasuke o sa-si revina nu-i va ierta niciodata.Erau infricosati din cauza ideei ei idioate de a conduce.

Cam atat pentru azi,nextul cred ca il voi pune vineri seara daca nu am timp in timpul saptamanii.Byebye kiss rainbow :\
Sus In jos
Eos
Special Jōnin
Special Jōnin
Eos

MesajSubiect: Re: O frumoasa poveste de dragoste   O frumoasa poveste de dragoste - Pagina 4 I_icon19Dum 10 Feb 2013, 12:55

Super capitol..oare cint o saa mai indure ei doi sad Mersi ca mai anuntat a hug ...astept Nextul in love
Sus In jos
SasukeღSakura
Genin
Genin
SasukeღSakura

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : Konoha
Nr. mesaje Nr. mesaje : 115
Puncte : 136
Reputatie Reputatie : 11
Hobby-uri Hobby-uri : Naruto
Stare de spirit Stare de spirit : Fericită!

MesajSubiect: Re: O frumoasa poveste de dragoste   O frumoasa poveste de dragoste - Pagina 4 I_icon19Dum 10 Feb 2013, 13:02

Buna ! Ce capotol .. wow ... Tu iti dai seama cat de mult ai evoluat de la primul capitol pana acum ? Ai un fic minunat * cred ca asta am spus in toate comm-urile dar nu-i vina mea ca scrii tu asa de bine ! * oricum .. ai adus capitolul repede ceea ce m-a bucurat enorm . Pff Sasuke ... nu imi vine sa cred la ce a recurs doar pentru a uita de Sakura .. Chiar o iubeste .. Saracul crying .. Si Sakura .. incapatanata asta .. ingrijorat Daca pateste ceva , daca face accident ... ce va mai face Sasuke fara ea nervi! :( ? Ai grija de ei ... Sper sa ma anunti la urmatorul capitol ... * si sa vina la fel de repejor , perfect este mereu deci nu trebuie sa mai pun asta in considerare * . Te pup ! Multa inspiratie scumpo!!!
Sus In jos
crisalex
Chūnin
Chūnin
crisalex

MesajSubiect: Re: O frumoasa poveste de dragoste   O frumoasa poveste de dragoste - Pagina 4 I_icon19Dum 10 Feb 2013, 13:18

Buna !
Ms ca m-ai anuntat !
Mi-a placut foarte mult !
Te rog anunta-ma cand pui nextul ! thank you
Sus In jos
Akatsuki_lavy
Genin
Genin

MesajSubiect: Re: O frumoasa poveste de dragoste   O frumoasa poveste de dragoste - Pagina 4 I_icon19Dum 10 Feb 2013, 14:45

wow wow wow.extraordinar.ma bucur mult k vei continua cu sezoanele.hai hai,repede cu next.ul.ti pup
Sus In jos
xCalliopeXx
Genin
Genin
xCalliopeXx

Localizare Localizare : Calarind bateria Duracel
Nr. mesaje Nr. mesaje : 180
Puncte : 201
Reputatie Reputatie : 17

MesajSubiect: Re: O frumoasa poveste de dragoste   O frumoasa poveste de dragoste - Pagina 4 I_icon19Dum 10 Feb 2013, 15:23

Super capitolul!
Tine-o tot asa!! Imi pare rau de Sasuke, stiu ca e vinovat dar ....
Si Sakura trece deja prin prea multe!
Ms ca -ai anuntat! Hai cu Next!

Kiss # Hug
Sus In jos
ParkRanGi
Genin
Genin
ParkRanGi

MesajSubiect: Re: O frumoasa poveste de dragoste   O frumoasa poveste de dragoste - Pagina 4 I_icon19Dum 03 Mar 2013, 15:49

Heyy,am revenit,imi cer mii de scuze pentru aceasta mare intarziere can\'t see !!! ,am avut niste probleme iar la laptop si a trebuit reparat + alte probleme la liceu can\'t see !!! ,acum sunt rezolvate si voi posta mai repede capitolele in love . Lectura placuta! rainbow :\

Capitolul 22 (partea I)
Tristetea Sakurei

Sakura cand afla adevarul despre Sasuke nu stia ce sa mai zica ,cum sa reactioneze sau sa se comporte,pur si simplu inghetase.Inca tine la el ,inca il mai iubea chiar daca atunci cand era intrebata nega acest lucru.Se gandea la parintii lui care cu siguranta nu au aflat inca vestea ,mama lui cu siguranta ar fi si mai devastate stiind ca viata baiatului ei este in pericol,nu crede ca ar suporta si pierderea lui,ar fi o lovitura mult prea mare.Probabil daca ar afla ca si inima lui Itachi e la rozalie in piept ar urao.Dupa 10 minute de condus rozalia cand ajunge este asaltata cu intrebari gen”Esti intreaga?”, “Ai omorat pe cineva?” ,”Masina e in regula?”,ea le raspunde ca totul e in regula si ii intreaba cum se simte Sasuke,daca au aflat parintii lui apoi ii roaga sa o duca la el pentru ca vrea sa-l vada.Dar Neji ii spune ca nu poate intra nimeni acum,dupa 5 minute iese doctorul iar toti il intreaba daca brunetul e bine si pot sa-l vada.
-Imi pare rau sa va zic dar a luat o supradoza si sansele de a se mai trezi sunt foarte mici.Depinde de el.
-N….nu se poate! Trebuie sa se trezeasca ,nu trebuie sa moara….e doar vina mea.spune rozalia plangand.
-Sakura nu e vina ta,nu mai plange te rog.
-Ba da e vina mea ,numai din cauza mea el se afla aici.Cum pot sa-I spun mamei lui ca el se droga si poate sa moara in orice miment ,iar unul din organelle vitale ale baiatului ei mai mare care e si mort este la mine in piept.
-Of draga mea o sa-si revina si inca odata nu e vina ta. Ii spuneau fetele imbratisand-o pana cand doctorul le intrerupe si le spune ca pot intra sa-l vada.Rozalia cum auzi fugi imediat in salonul baiatului.Acolo se aflau toate aparatele necesare pentru al tine in viata ,fata se aseza pe scaunul de langa patul lui si ii i-a mana in a ei mangaind-o.Avea mana fara pic de putere,fata ii era palida ,tot corpul parca fara pic de viata.
-Sas’ke imi pare rau,esti aici doar din cauza mea.Trebuia sa ascult ce aveai de spus,mi-ai vrut doar binele iar eu ti-am multumit intorcandu-ti spatele.Nu o sa te mai parasesc niciodata ,o sa-ti fiu alaturi mereu.Doar trezestete,daca spiritul iti paraseste corpul la fel ar face si al meu pentru ca nu as suporta gandul ca tu nu o sa mai fi.Te iubesc si chiar imi pare rau ,as vrea sa fiu eu in locul tau doar ca sa fiu sigura ca nu simti nicio durere sau orice altceva.spune fata incet sperand ca a auzit doar el ce a avut de zis uitand ca si ceilalti se afla cu ea.
-Sakura...noi mergem sa mancam,vii si tu sau vrei sa iti aducem ceva?intreba Sai.
-N..nu mi-e foame,nu vreau nimic decat sa se trezeascaSasuke si totul sa fie bine,mergeti voi si mancati.
Timpul a trecut de la acea mica discutie astfel implinindu-se o luna de cand brunetul era in coma.Fata statea mereu cu el,daca nu erau prietenii lor care o mai duceau din cand in cand acasa sa se odihneasca probabil s-ar fi imbolnavit.

Cam atat pentru acum partea aII-a o pun diseara(am ales sa fac la acest capitol 2 parti pentru ca nu e corectat in intregime si nu mai aveam rabdare pana era gata tot lough ), vreau sa va anunt ca in curand o sa vina si sezonul 2 si sper sa am la fel de multi cititori ca pana acum.Byebye rainbow :\
Sus In jos
Hellspawn
Chūnin
Chūnin
Hellspawn

Nr. mesaje Nr. mesaje : 817
Puncte : 1106

MesajSubiect: Re: O frumoasa poveste de dragoste   O frumoasa poveste de dragoste - Pagina 4 I_icon19Dum 03 Mar 2013, 16:10

Prima!Am cam plans O frumoasa poveste de dragoste - Pagina 4 896861 la capitolul asta,ca si la celalalt de altfel.M-ai lasat sa astept atata vreme pana sa aduci next?Sa vezi ce te bat data viitoare daca mai faci asa! O frumoasa poveste de dragoste - Pagina 4 621493.Mersi de anunt,a fost un capitol excelent ca si celelalte si foarte trist dupa parerea mea O frumoasa poveste de dragoste - Pagina 4 361396,nu stiu dar eu cel putin pe la inceput am plans.Astept nextul si sper ca nu ma vei mai tine atat de mult in suspans caci altfem vezi tu! O frumoasa poveste de dragoste - Pagina 4 621493
Sus In jos
Akatsuki_lavy
Genin
Genin

MesajSubiect: Re: O frumoasa poveste de dragoste   O frumoasa poveste de dragoste - Pagina 4 I_icon19Dum 03 Mar 2013, 19:22

o sa ai cu siguranta.nu iti face griji in privinta asta,ci k iti i-ei bataita dak nu ma anunti de next.aham.te puipic happy kiss well? awesome right?
Sus In jos
Eos
Special Jōnin
Special Jōnin
Eos

MesajSubiect: Re: O frumoasa poveste de dragoste   O frumoasa poveste de dragoste - Pagina 4 I_icon19Dum 03 Mar 2013, 20:18

Mea placut acest capitol , astept cu sufetul la gura urmatorul capitol . Sasuke e tare indragostit si nebun happy2
Sus In jos
crisalex
Chūnin
Chūnin
crisalex

MesajSubiect: Re: O frumoasa poveste de dragoste   O frumoasa poveste de dragoste - Pagina 4 I_icon19Dum 03 Mar 2013, 20:26

Buna !
Ms ca m-ai anuntat !
Te rog anunta-ma cand pui nextul !
Sus In jos
Ambriel Malphas
Jōnin
Jōnin
Ambriel Malphas

Localizare Localizare : Roman
acebook acebook : Alexandra Elena
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1447
Puncte : 1767
Reputatie Reputatie : 270

MesajSubiect: Re: O frumoasa poveste de dragoste   O frumoasa poveste de dragoste - Pagina 4 I_icon19Dum 03 Mar 2013, 20:30

Am dat intamplator pe la ficul tau. Nu pot spune ca e splendid, deoarece esti cam aeriana cu descrierea. Incearca sa descrii mai bine sentimentele celor din jur. O sa vezi ce frumos va iesi, daca te vei axa pe starea personajului principal.
Ai grija la actiune, este cam grabita. Ar trebui sa lasi lucrurile sa decurga mai usurel. As fi vrut ca acel capitol sa se rezume numai la momentul cand rozalia se urca la volan, emotiile sale cand introduce cheia in contact, si lucrurile din trafic.
Cam atat deocamdata. Sper sa asculti micile mele sfaturi, nu uita sa imi dai de veste. SUnt curioasa daca va scapa Sasuke din coma.
Sus In jos
ParkRanGi
Genin
Genin
ParkRanGi

MesajSubiect: Re: O frumoasa poveste de dragoste   O frumoasa poveste de dragoste - Pagina 4 I_icon19Dum 17 Mar 2013, 16:40

Heyy,am revenit,off ce ma enereaza scoala asta in special dirga ca i-a zis lu unikamiu sa-mi i-a stiku de net si nu am mai putut intra pentru a posta,ca vai draga doamne am note rele si tot asa nervi! ..ma rog bine ca mi l-a dat in final si sper sa nu mi-l mai ia.Acum va las sa cititi.Lectura placuta! kiss rainbow :\

Capitolul 22 (partea a II-a)
Tristetea Sakurei

Timpul a trecut de la acea mica discutie astfel implinindu-se o luna de cand brunetul era in coma.Fata statea mereu cu el,daca nu erau prietenii lor care o mai duceau din cand in cand acasa sa se odihneasca probabil s-ar fi imbolnavit.Intre timp aflase-ra si parintii baiatului de starea fiului lor si erau distrusi,exact cum credea fata,ei o invinovatesc si nu prea o lasa sa stea cu Sasuke.Intr-o zi cand parintii baiatului se luau iar de fata interzicandu-i sa mai vina la el,dar rozalia refuza intr-un mod politicos,dar fu impinsa de tatal baiatului.Ea se impiedica si cazu pe jos,chiar in acel moment o voce ii facu sa tresara:
-Tata,las-o in pace!
-Fiule,te-ai trezit in sfarsit.
-Oh dragul meu baiat,cat ma bucur ca esti treaz in sfarsit,nu credeam ca o sa-ti mai putea vedea ochii si auzi glasul.Nu iti poti imagina ce in sufletul unei mame atunci cand copilul ei este in pericol si ea nu poate face absolut nimic pentr a-l ajuta si este neputincioasa,pur si simplu i se sfasie inima.Dar dragul meu,tatal tau a facut ce trebuia,nu merita sa te vada.ii spuse mama tanarului
-Sas'ke ma bucur mult ca te-ai trezit.Imi pare rau,eu sunt de vina pentru toate...mai bine plec acum.spuse ftata cu voce tremurata pentru ca mai avea putin si plangea, dar in sinea ei era nespus de fericita ca brunetul ei si-a revenit si i-a auzit glasul pentru un minut.Cand i-a auzit voce pur si simpu a tresarit ,iar inima o lua deja la goana,avea niste emotii imense.
-Sakura... . dar fata pleca si nu mai apuca sa-i mai zica nimic.
Tata sa nu te mai apropii niciodata de Sakura pentru a-i face rau ,pentru ca nu o sa te iert.
-Nu-mi spune ca o placi,nu e de tine,nu are parinti si nici o stare materiala foarte buna.
-Asta e treaba mea de cine ma indagostesc si de cine nu,Si va rog nu o mai urati,nu are nicio vina plus ca va considera parintii ei avand in vedere ca atunci cand era mica ati avut grija de ea.
-Oh te rog ,noi nu vrem in familia noastra ,doar ne-a fost mila de ea si in plus tatal tau are dreptate.
-Nu prea vreau sa ma cert acum cu voi,nu am puterea necesara asa ca va rog sa plecati.
Brunetul era atat de suparat pe parintii lui pentru ce-i facuse-ra Sakurei incat abea vroia sa-i mai vada.Insa era mai fericit dupa plecare parintilor lui ,pentru ca se putea gandi in liniste la ingerul lui care nu l-a parasit niciodata.Mereu i-a simtit prezenta cand el era in coma,era imposibil sa nu-i simta caldura ce o emana langa el. Si-ar fi dorit sa se trezeasca mai repede dar abea mai avea putere sa-si faca inima sa bata daramite sa se trezeasca,ar fi vrut sa o vada mai devreme si sa fi stat cu ea mai mult.De la aceasta mica cearta cu ai lui a trecut o saptamana ,chiar in ziua externarii el a trecut pe la rozalie acasa,iar fata cand a deschis usa a ramas uimita,fara cuvinte,nu stia cum sa reactioneze.Era bucuroasa ca el era bine si s venit la ea sa o vada.
-Sas'ke-kun.
-Buna Sakura,a trecut ceva timp de cand nu ne-am mai vazut si vorbit.spune baiatul inaintand sprea ea ,iar fata dandu-se inapoi dar se opri la un moment dat.
-Sasuke sunt asa bucuroasa ca esti bine in sfarsit.Daca ai fi patit ceva nu mi-o iertam niciodata.Imi pare rau ca din cauza mea ai trecut prin atatea si eu ti-am intors spatele.ii spune fata plangand si lasand privirea in pamant.
-Sakura, nu ai nicio vina.Te rog nu mai plange.Mi-e dor de zambetul tau, mi-e dor de tine ,mi-e dor de noi fericiti impreuna.
-Nu pot sa cred ca tu chiar ai spus asta.spuse rozalia in gluma cu un mic zambet pe fata.
-Tu m-ai schimbat.Doar din cauza ta m-am schimbat si iti multumesc.Nu redeam ca o sa-ti mai pot spune asta dar "Te iubesc Sakura!"

Safarsitul primului sezon

Cam atat pentru azi , primul capitol din sezonul 2 incerc sa fac tot posibilul sa il pun maine.Sper ca v-a placut si imi cer scuze iar ca am postat atat de tarziu ><.Byebye rainbow :\
Sus In jos
crisalex
Chūnin
Chūnin
crisalex

MesajSubiect: Re: O frumoasa poveste de dragoste   O frumoasa poveste de dragoste - Pagina 4 I_icon19Dum 17 Mar 2013, 19:21

Buna !
Ms ca m-ai anuntat !
Ma bucur ca Sasuke e bine .
Ce nepasatori sunt parintii lui Sasuke !
Astept sezonul 2 .
Te rog anunta-ma cand pui nextul si spor la scris !
Te pup !
Sus In jos
xCalliopeXx
Genin
Genin
xCalliopeXx

Localizare Localizare : Calarind bateria Duracel
Nr. mesaje Nr. mesaje : 180
Puncte : 201
Reputatie Reputatie : 17

MesajSubiect: Re: O frumoasa poveste de dragoste   O frumoasa poveste de dragoste - Pagina 4 I_icon19Lun 18 Mar 2013, 13:11

OOOO! So Sweet! Cred ca m-ai umplut de dulceata si de miere!
Totusi nu pot sa cred ca deja s-a terminat cu primul sezon ... a fost asa de rapid!
Cel putin sunt a 2 daca nu am fost prima macvar a doua sa fiu!
MS ca m-ai anunta! Sper sa ma anunti cand pui si urmatorul sezon!
Pupicii!!!
Sus In jos
andreutza_cata13
Chūnin
Chūnin
andreutza_cata13

Localizare Localizare : bucuresti
Nr. mesaje Nr. mesaje : 529
Puncte : 589
Reputatie Reputatie : 50
Hobby-uri Hobby-uri : să cânt şi să mă distrez cu pretenii mei :love:

MesajSubiect: Re: O frumoasa poveste de dragoste   O frumoasa poveste de dragoste - Pagina 4 I_icon19Lun 18 Mar 2013, 15:13

Foarte frumos primul capitol al primului sezon in love
Mulţumesc că m-ai anunţat de fiecare datî şi sper ca după ce vei posta următorul sezon să mă anunţi şi pe mine kiss !!
Sus In jos
Ambriel Malphas
Jōnin
Jōnin
Ambriel Malphas

Localizare Localizare : Roman
acebook acebook : Alexandra Elena
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1447
Puncte : 1767
Reputatie Reputatie : 270

MesajSubiect: Re: O frumoasa poveste de dragoste   O frumoasa poveste de dragoste - Pagina 4 I_icon19Joi 21 Mar 2013, 19:01

Sfarsitul primului sezon zici? Ai fi putu prelungi acest moment inca 2 capitole pe putin. Actiunea la fel ca si inainte, este foarte grabita. Dar a fost un prim sezon dragut, sper ca vei veni repede si cu sezonul doi.
Sus In jos
ParkRanGi
Genin
Genin
ParkRanGi

MesajSubiect: Re: O frumoasa poveste de dragoste   O frumoasa poveste de dragoste - Pagina 4 I_icon19Sam 23 Mar 2013, 16:35

Hey,am revenit cu primul capitol al celui de-al 2-lea sezon.Sper sa va placa,lectura placuta! kiss rainbow :\

Sezonul 2

Capitolul 1
Ziua cumparaturilor

-Tu m-ai schimbat.Doar din cauza ta m-am schimbat si iti multumesc.Nu credeam ca o sa-ti mai pot spune asta dar "Te iubesc Sakura!"
-Si eu Sasuke,dar parintii tai nu ma mai vor in preajma ta ,ei cred ca e vina mea si sincer daca stau sa ma gandesc bine chiar este. spuse fata dandu-i lacrimile.
Brunetul cand vazu ca fata are lacrimi in ochi o ruga sa nu mai fie trista pentru ca totul va fi bine,o ruga sa fie iar fata aia vesela ,fara nicio problema ,mereu cu zambetul pe buze.Apoi se apropie usor de ea ,o saruta pasional mangaindu-i corpu lent si o ridica astfel incat ea sa-si incolaceasca picioarele in jurul abdomenului lui. Sasuke o duce in dormitor panand-o usor pe pat si incepand sa o dezbrace,continuand cu mai multe saruturi pline de dragoste,dar cand vrea sa-i dea jos si lenjeria intima ea il opreste si ii spune cu putina teama in glas ii pare rau dar nu se simte pregatita pentru a face acest lucru.El auzind acest lucru rasufla ururat pentru ca se gandea ca a facut ceva gresit si ii spune ca o va astepta pana cand este o sa fie ea pregatita deoarece nu vrea sa regrete mai tarziu si spunand ca a facut o greseala , nu vrea sa o mai raneasca,iar poi brunetul o tragela pieptul lui sub patura si sarutand-o pe crestetul capului.Tanara se ghemuieste in bratele lui si ii sopteste un"Multumesc ca ma intelegi!"
-Parca esti o pisicuta mica.ii spune in joaca baiatul.
-Pisicutei ii este foame si nu are nimic de mancare , nu mergi cu mine la cumparaturi? Mew mew.
-Ba da pisicuto,dar crei sa iei doar de papat sau si alte cumparaturi cum ar fi haine si altele?
-Doar papa bun,de ce?
-Pai de obicei voi fetele stati stati cu orele pentru ca nu stiti ce sa alegeti dintr-un tricou si un maieu ,iar apoi le luati pe amandoua sau pe niciuna pentru ca vedeti ceva mai bun.spune el razand.
La un moment dat se opreste din ras deoarece simte ceva umed pe pieptul sau.El realizeaza ca fata incepu sa planga si nu stia motivul.Destul de ingrijorat Sasuke o intreaba de ce plange,iar ea spunandu-i ca este foarte fericita pentru ca in sfarsit este langa ea si o tine in brate dupa atata timp.Brunetul nu credea ca tine chiar atat de mult la el si ii spune ca asa a fi mereu de acum.Fata ii spune ca tine la el mai mult decat tine la ea,pentru ca el este persoana cea mai daraga pe care nu vrea sa o piarda vreodata.Sasuke cand auzi asta o saruta lung si apasat,dupa care se oresc pentru ca trebuiau sa mearga la cumparaturi,fusesera intrerupti defapt de stomacul fetei care ii amuza pe amndoi.Fata se duce in fata dulapului de unde isi ia un maioas albastru care avea pe decolteu pietricele, niste pantaloni scurti albi si niste tenisi albi cu tinte ,se duce in baie sa se imbrace iar in 10 minute era gata pentru plecare.Avand in vedre ca supermaketul ei preferat este aproape de iesirea din oras au facut cu masina 30 de minute.Cand au ajuns s-au intalnit cu Hinata care il certa pe Naruto ca a pus in cos doar suc,cipsuri si foarte multe dulciuri.
-Hei ce faceti? intreba rozalia.
-Heey!Am venit sa facem cumparaturi,dar Naruto pune numai prostii.Voi ce faceti,cum te simti Sasuke?
-Ma simt foarte bine,am venit si noi la cumparaturi ca pisicuta asta mica de langa mine nu mai are nimic.
-Sas'ke nu imi zi asa in public,mi-e rusine.ii spuse Sakura in soapta crezand ca cei doi nu o aud.
-Sunteti amuzanti,ceea ce e destul de ciudat sa-l vad pe Sasuke asa.Noi trebuie sa plecam sa o conving pe Hin sa imi cumpere niste cipsuri.Pa!
-Byebye! Sas'ke hai sa mergem sa ne uitam si noi dupa ceva.
Sakura s-a dus la diferite raioane de unde a luat mai multe feluri de mezeluri,branzeturi,lapte si iaurturi cu diferite arome,fructe bineinteles nu portocale ,legume ,cereale si alte dulciuri.Dupa o oara jumate acestia s-au intors acasa ,dar pe drum rozalia a vazut o rochie superba ,dar nu avea destui bani pentru a o cumpara si de aceea era putin trista ,dar s-a inveselit pentru ca Sasuke o tot gadila si se juca cu ea ,de aceea nu se putea abtina sa nu rada.

Cam atat pentru azi,sper ca v-a placut,nextul incerc sa il pun cat mai curand. rainbow :\
Sus In jos
Eos
Special Jōnin
Special Jōnin
Eos

MesajSubiect: Re: O frumoasa poveste de dragoste   O frumoasa poveste de dragoste - Pagina 4 I_icon19Sam 23 Mar 2013, 16:50

Buna , deci ma bucur ca ai adus sezonul 2 . Mia placut faza cu Hinata si Naruto . lough Si Sasuke s-a schimbat mult de cand sa impacat cu Sakura . Astept urmatorul capitol si sa ma anunti daca ai posibiliatea dap !
Sus In jos
crisalex
Chūnin
Chūnin
crisalex

MesajSubiect: Re: O frumoasa poveste de dragoste   O frumoasa poveste de dragoste - Pagina 4 I_icon19Sam 23 Mar 2013, 16:52

Hey !
Ms ca m-ai anuntat si fa-o si pe viitor, plz !
A fost un capitol dragut !
Ce romantic e Sasuke !
Imzi place reletia dintre ei !
Spor la scris !
Te pup !
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: O frumoasa poveste de dragoste   O frumoasa poveste de dragoste - Pagina 4 I_icon19

Sus In jos

O frumoasa poveste de dragoste

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 4 din 5Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Sasuke & Sakura :: Fan Fic-uri ( fanficton ) :: Fan Fic-uri SasuSaku :: Fan Fic-uri SasuSaku blocate-