|
|
Ce parere aveti despre Rapita de Mos Craciun? | E super genial, il iubesc! :x | | 85% | [ 35 ] | Hm...dragutel, dar nu-i cine stie ce... | | 12% | [ 5 ] | E o pierdere de timp, mai bine nu-l incepeai... | | 2% | [ 1 ] |
| Total voturi : 41 | | |
|
Autor | Mesaj |
---|
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Rapita de Mos Craciun Mar 02 Iul 2013, 16:12 | |
| Felicitari pentru finalizarea acestui fic. ^^ Asadar, merge la FanFicuri Finalizate. :) |
|
| |
andreutza_cata13 Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : bucuresti Nr. mesaje : 529 Puncte : 589 Reputatie : 50 Hobby-uri : să cânt şi să mă distrez cu pretenii mei :love:
| Subiect: Re: Rapita de Mos Craciun Mar 02 Iul 2013, 16:59 | |
| Ce mai sfarsit ! Iti multumesc ca m-ai anunat. Sper ca o sa mai faci la fel si cu ficurile tale viitoare ;;). Te pup si spor la scris in continuare :* ! |
|
| |
Raluca :D Chūnin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Oradea-Bihor acebook : Raluca Nr. mesaje : 583 Puncte : 647 Reputatie : 66 Hobby-uri : Mai multe :) Stare de spirit : Happy
| Subiect: Re: Rapita de Mos Craciun Mar 02 Iul 2013, 17:38 | |
| Ce sfarsit frumos Multumesc mult de tot ca mai anuntat de next si sa faci la fel si la celelalte fic-uri Felicitari pentru acest fic superb si ce bine ca s-a mutat langa(sau unde s-a mutat el) dar sa fie aproape de Sakura Inca o data felicitari si sa ai parte de multe idei oentru si mai multe fic-uri ~Sayonara~ |
|
| |
Doody Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : undeva in lume acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 86 Puncte : 88 Reputatie : 6 Hobby-uri : dansul, cantatul, desenatul, compusul Stare de spirit : depinde
| Subiect: Re: Rapita de Mos Craciun Mar 02 Iul 2013, 17:55 | |
| |
|
| |
Petala de cires Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Pe taramul suferintei. Nr. mesaje : 116 Puncte : 135 Reputatie : 17 Hobby-uri : Cititul ficurilor, la calculator, sportul, Stare de spirit : Noaptea, un calendar de vise si cosmaruri, iar ziua o neincetata prelungire de agonie ingrozitoare. Am simtit mereu ca imi lipseste ceva, si nu-ti inchipui de cate ori am batut drumul gandurilor pentu a-l gasi... Esti aici, ma privesti dar nu poti patrunde, te strig din nou si iar din nou, dar se pare ca nici ecoul nu mai aude. Si raman doar Eu si un Ecou asurzitor al sufletului!
| Subiect: Re: Rapita de Mos Craciun Mar 02 Iul 2013, 19:05 | |
| |
|
| |
Ruxii M. Dark Academy Student
Sex : Varsta : 23 Localizare : Undeva unde nimeni nu ma deranjeaza :D plus ca nu cred ca te intereseaza :)) acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 9 Puncte : 11 Reputatie : 0 Hobby-uri : sa desenez , sa ascult muzica , sa ma uit la anime'uri etc. Stare de spirit : Depinde de cum te comporti cu mine , pot fii inger dar si demon
| Subiect: Re: Rapita de Mos Craciun Mier 03 Iul 2013, 11:46 | |
| Super fic... A fost așa drăguuț... abia aștept să văd ce idei vei mai avea cu alte ficuri . Te puup :* |
|
| |
Anonima Academy Student
Sex : Varsta : 27 Localizare : Bucuresti acebook : https://www.facebook.com/shadw.black.3 Nr. mesaje : 27 Puncte : 33 Reputatie : 0 Hobby-uri : Sa citesc si sa ascult muzica Stare de spirit : Intotdeauna fericita
| Subiect: Re: Rapita de Mos Craciun Mier 03 Iul 2013, 13:50 | |
| Superb!!!!! A fost mega-extra-eltra genial capitolul :X Iar finalul, perfect. Mersi ca m-ai anuntat si sper sa ne mai aduci si alte fan-ficuri la fel de bune ca acesta. Spor la scris! Kisses :*
~Anonima |
|
| |
Andrușka Special Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : In your heart acebook : Suntem o familie saraca nu ne permitem :))
Nr. mesaje : 1833 Puncte : 2090 Reputatie : 50 Hobby-uri : MULTE!
| Subiect: Re: Rapita de Mos Craciun Mier 03 Iul 2013, 16:55 | |
| Mi-a placut!Imi pare rau ca Sasuke nu a fost mai pervers da na.. Oricum mi-a placut! Prim sarut?Si eu visam la...ehh e bine ca lai terminat ;) |
|
| |
Ame. Genin
Sex : Localizare : Calea Lactee ^-^ acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 317 Puncte : 349 Reputatie : 34 Hobby-uri : multeeeee... Stare de spirit : Shiawasena :)
| Subiect: Re: Rapita de Mos Craciun Mier 03 Iul 2013, 20:22 | |
| Aaaaaaa... Ce dragut... Dar pacat ca s-a terminat... Tot ce mai pot spune acum la sfarsit este.... Am fost rapita de.... Nu..Nu.. glumesc.... Deci... ce mai pot spune este ca ma bucur mult ca ai terminat asa frumos ficul tau minunat! A fost o poveste frumoasa si astept sa vad ce iti mai creeaza mintea in continuare! |
|
| |
crisalex Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Constanta Nr. mesaje : 951 Puncte : 1016 Reputatie : 77 Stare de spirit : Dezastru
| Subiect: Re: Rapita de Mos Craciun Vin 05 Iul 2013, 18:39 | |
| Buna! Scuze ca am trecut tarziu!multumesc pentru mesaj! Mi-a placut capitolul! Sper sa ma anunti si la celelalte fic-uri ale tale! Te pup! |
|
| |
Marisa Merico Genin
Sex : Varsta : 23 Localizare : Poate, pe scaun. Dar, doar poate ;] acebook : Andrada R. Filimon Nr. mesaje : 95 Puncte : 107 Reputatie : 4 Stare de spirit : Normala. o.O
| Subiect: Re: Rapita de Mos Craciun Vin 05 Iul 2013, 19:24 | |
| IuuI imi place mult chiar daca am intarziat mult...:( Imi pare rau dar nu aveam laptop si telefonul meu e cam spart:)) Asa deci chiar imi place si daca mai faci si alte fic-uri anuntama!!! :* |
|
| |
Mara :) Academy Student
Sex : Localizare : romania acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 47 Puncte : 55 Reputatie : 6
| Subiect: Re: Rapita de Mos Craciun Mar 10 Dec 2013, 19:31 | |
| Deci e bestial! imi place,imi place imi placeeeee! As mai vrea si un sezon 2 dar na... Mara:) was here! |
|
| |
S. Felicia Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Brăila acebook : Felicia Stratulat Nr. mesaje : 606 Puncte : 817 Reputatie : 55 Hobby-uri : Seriale, citit, facebook, muzică, filme, prosteală Stare de spirit : meh...
| Subiect: Re: Rapita de Mos Craciun Mar 17 Iun 2014, 17:34 | |
| Hei :) Am ajuns şi eu pe aici cu un comentariu. Am citit demult acest fic şi a fost... interesant. Au fost unele chestii care nu prea au fost cine ştie ce, adică, nu ştiu... parcă erau prea fantastice, dar pe asta se bazează unele ficuri, nu? :)) Oricum, drăguţ fic. Bună treabă :) |
|
| |
RoxyKage Academy Student
Sex : Varsta : 27 Localizare : Arad acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 2 Puncte : 4 Reputatie : 0 Hobby-uri : Desen, Muzica si Anime <3
| Subiect: Re: Rapita de Mos Craciun Lun 30 Iun 2014, 14:27 | |
| Gata ? doar atat? nu,nu,nu...povestea asta poate fi mult mai lunga! Toatul abia acum incepe: Sasuke se muta langa ea; povestea lor de dragoste abia acum ar trebui sa inceapa :3 Trebuie sa o continui!neaparat! Stii sa povestesti foarte bine si sunt sigura ca o sa iti mai vina o gramada de idei. si daca esti in 'pana' de idei te pot ajuta si eu ( daca vrei) Dar te rog doar continua povestea!! :3 I love you <3 |
|
| |
Rux-chan Academy Student
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bacau acebook : Ruxandra
Nr. mesaje : 7 Puncte : 17 Reputatie : 0 Stare de spirit : Happy<3
| Subiect: Re: Rapita de Mos Craciun Mar 08 Iul 2014, 13:49 | |
| Hei! Am trecut si eu sa-ti citesc fic-ul. A fost foarte frumos! Chiar de mult nu am mai vazut un fic cu un sfarsit fericit! Ne vedem si spor la munca cu alte fic-uri! :* |
|
| |
Eva Academy Student
Sex : Varsta : 25 Localizare : Peste tot acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 1 Puncte : 1 Reputatie : 0
| Subiect: Re: Rapita de Mos Craciun Sam 12 Iul 2014, 13:14 | |
| Deci ficul tau e ... fantastic!! Mi-a placut la nebunie. Mai ales finalul .... Pacat ca s-a terminat... |
|
| |
Carmen Academy Student
Sex : Varsta : 28 Localizare : Arges, Pitesti Nr. mesaje : 45 Puncte : 54 Reputatie : 3 Hobby-uri : make-up-ul, cititul si calatoriile Stare de spirit : fericita :*
| Subiect: Re: Rapita de Mos Craciun Lun 04 Mai 2015, 13:06 | |
| |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Rapita de Mos Craciun | |
| |
|
| |
|