|
|
Autor | Mesaj |
---|
Denii Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : alba Nr. mesaje : 467 Puncte : 546 Reputatie : 45 Hobby-uri : Fotografia :) Stare de spirit : ca a ta :)
| Subiect: Mostenirea Dum 06 Mar 2011, 21:02 | |
| M-am hotarat sa fac inca un fic sper sa va placa si spor la citit!!! :P Capitolul I. Era o zi de primavara in care toti copacii erau infloriti.Pe o strada din marele oras tokio, o alee plina de pomi de ciresi infloriti se afla o vila uriasa. In aceasta vila exista la etajul doi o camera in care se afla o fata de 15 ani care doarmea ca un inger cazut din cer.Acest inger avea parul roz ca cele mai dulci bomboane rasfirat pe toata perna care era invelita in matase roz.Aceasta fata avea mainile ridicate pe langa cap lasand la iveala o piele alba ca spuma laptelui.Fata era acoperita cu o plapuma de aceiasi culoare ca perna.Era o liniste mortuara in camera.Razele soarelui intrau firave pe geamul deschis al camerei.Fata dormea in continuare in acea liniste deplina pana cand >.< fratele mai mare al acesteia intra in camera si incepe sa urle ca disperatul. Sakura trezireaaaaaaaaaa!!!!Intarzii la scoala pustoaico!Apoi acest baiat se trezeste cu o perna zdravana in fata. Kennnn!!!!Iesi naibii din camera mea!!!!Boule care esti!In plus de asta nu ma pacalesti ca data trecuta!AZi este sambata!Asa ca iesi din camera mea! K:Bine-bine suparacioaso!Nu esti amuzanta deloc.Hai ca azi trebuie sa te duc eu la dansuri pentru ca e prea departe si tu esti prea mica. S:Si tu tare mare esti ai doar 18 ani! K:Oricum sunt mai mare ca tine si nu mai tipa ca imi bubuie creieri! S:Si asa nu s-ar face prea multa mizerie.Dupa ce auda Ken care era un baiat saten , bine facut , cam la 1,80 cu ochii verzi ca ai surorii lui dar totusi putin mai deschisi , sare p sora lui o gadile bine cat sa nu mai poata respira fata apoi iese din camera .Acestea mergea sa pregateasca micul dejun pentru "printesa" lui mai mica. Sakura haruno caci acesta era numele ei , era o fata cu parul roz (cum am mai spus ) care ajungea pana la talie , ochi verzi de culoarea celui mai rar smarald , un corp cu forme bine definite . Fata merge la baie , face un dus si se imbraca .Aceasta purta o pereche de pantaloni scurti albi cu dungi verzi , albastre , gri , galbene si rosii , in sus un maieu ticlam si o camasa care avea toate culorile.In picioare avea sandale lbe de piele si apoi aceasta isi puse la gat un lantisor de aur ce avea un medalion in forma de inimioara.Si-a facut unghile negre apoi a coborat in viteza la parterul vilei.Acolo fratele ei se chinuia sa faca mancarea preferata a surorii lui mai mici. Aceasta cand isi vede fratele chinuinduse merge in spatele lui chiar cand acesta facuse o miscare cu c;latita.Cand Ken arunca clatita in sus Sakura a sipat puternic si asa clatita a ajuns pe fata lui Ken care numa ca nu isi strangea susrioara lui "cumintica" de gat. S:Razbunarea e dulce fratioare! K:A da ..apoi acesta o prinde pe Sakura de talie si incepe sa o gadile din rasputeri.Fata deja nu mai putea respira.Apoi cei doi se opresc si incep sa manance.Dupa acea Ken merge la masina si vine si Sakura.Cei doi merg pe strazile aglomerate ale tokioului.Intr-un final cei doi ajung la scoala de dans .Rozalia intra inauntru si este intampinata de rivala ei .O fata pe nume Ino Yamanaka.Aceasta era o fata blonda , situatia financiara era la fel ca a Sakurei dar aceasta avea mult mai multe fite.Cele doua erau rivale din clasa a III a. Sakura nu o suporta de nici o culoare si nici nu era fata care sa isi pastreze calmul. I:Mai mai pe cine avem noi aici.Daca nu e chiar cea mai proasta dansatoare. S:Ino nu vrei tu sa taci.Chiar stii gluma cu furtunul? I:Nu... S:Jet..Apoi aceasta incearca sa plece dar Ino incearca sa se razbune.Sakura se impiedica dar printr-o miscare foarte greu de executat si pentru un profesionit se fereste.Rozalia era uimita de ce a reusit sa faca. I:Iesti o ciudata Haruno!Am plecat de aici ! Pa pa . S:Cum am reusit chestia aia.Apoi rozalia isi ia geanta de jos si pleaca in sala de dans unde o asteptau colegele si pietenele ei de o viata.Acestea erau:Temari o fata de 18 ani la fel de rebela ca Sakura.Aceasta avea 4 codite prinse la spate, un corp de invidiat si era o incapatanata la fel ca Sakura.Sakura ii spunea mereu Sis de la sister.Cele doua se intelegeau de minune.Mai era Tenten o fata ce aveva doua codite, ochi caprui si era de gasca.Se intelegea bine cu Sakura si isi spuneau cele mai mari secrete.Hinata o fata extrem de timida, cu parul brunet cu reflexi albastre si cu ochi de un albastru deschis deschi.Era de gasca dar prea sperioasa.Fete povestesc umpic apoi se pregatesc de dans.Dar cand sa inceapa dansul apar "ei ".Cel mai negru cosmar al Sakurei."Ei" fiind baietii.Din gasca lor facea parte :Naruto un tip[ de gasca dupa parearea Sakurei , blond ca spicele de grau , cu ochi albastri ca marea si foarte hiperactiv.Hinata se topea dupa el.Mai era neji care era varul Hinatei un tip bine facut cu parul mai lung prins intr-o coada si cu ochii la fel ca ai Hinatei.Kiba un tip super amuzant , destul de nebun ce o facea pe Sakura sa isi piarda rabdarea foarte repede ,Lee un tip nebun dupa Sakura dar cand rozalia il vedea numa canu voma si "el".Gaara care era de altfel si cel mai bun prieten al Sakurei.Cat ca Sakura il ura pentru ca era un pervers cu P mare si mereu o tachina dar totusi fata era obisnuta.Apoi dupa toate prezentarile facute baietii se apropie de fete si..........Suspans sper sa lasati comm-uri multeeee |
|
| |
Blasphemy Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : everywhereeeeee Nr. mesaje : 305 Puncte : 345 Reputatie : 16 Hobby-uri : Karate Stare de spirit : Depressed
| Subiect: Re: Mostenirea Dum 06 Mar 2011, 21:22 | |
| me gustaaa hai repede cu nextul :X ai talent, dar mai ai de progresat, stii tu se poate si mai bine |
|
| |
Layla Legend
Sex : Varsta : 28 Nr. mesaje : 2588 Puncte : 3481 Reputatie : 380
| Subiect: Re: Mostenirea Dum 06 Mar 2011, 21:33 | |
| Mm interesant.Sa vedem ce se intampla in continuare. |
|
| |
Bubu. Legend
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Bucuresti acebook : Bubs Bbu Nr. mesaje : 5440 Puncte : 6635 Reputatie : 727 Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap Stare de spirit : I feel like I want to murder someone
| Subiect: Re: Mostenirea Dum 06 Mar 2011, 23:46 | |
| Miau ! Deocamdata imi place Suna interesant Astept continuarea Spor la scris si la idei ! Pupici ! Succes la scoala ! Mrr |
|
| |
Elyy S-Class
Sex : Varsta : 26 Localizare : intr-o lume paralela Nr. mesaje : 2764 Puncte : 3123 Reputatie : 217 Hobby-uri : desene alb-negru,muzika,dans si mai actual ficuri Stare de spirit : As spune ca sunt trist, as spune ca nu sunt, nu vreu sa spun nimic, doar scriu: azi e o zi putin mai urata decat ieri…
| Subiect: Re: Mostenirea Dum 06 Mar 2011, 23:55 | |
| Hmmm , mi sa parut mie ca imi miroase a ficuti noi A venit sezonul lor , imi place Foarte interesant , si dragut mi-a placut Astept nextul , si repede
pwp |
|
| |
Vad Vad sunete Aud culori Academy Student
Sex : Varsta : 28 Localizare : P3 La pC ;) Nr. mesaje : 40 Puncte : 46 Reputatie : 0 Hobby-uri : poi mai nik :p Stare de spirit : Extrem de ferikita
| Subiect: Re: Mostenirea Lun 07 Mar 2011, 12:42 | |
| Heyyyy Dededeny.... Super fik'ul... Numai ca..... "tokio" Se scrie Tokio... "P" Se scrie "Pe"..... Si o mika intrebare.... Sper sa nu te supere... Sasuke unde este :>???? In rest imi place fikul.... Hai cu nextul mai repede ka iti dau bataita :D Am uitat :">... Dupa "." "," "!" "?" ":" Se lasa spatiu... Berry te pupaceste * * *: |
|
| |
Denii Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : alba Nr. mesaje : 467 Puncte : 546 Reputatie : 45 Hobby-uri : Fotografia :) Stare de spirit : ca a ta :)
| Subiect: Re: Mostenirea Lun 07 Mar 2011, 12:50 | |
| Asta este ideea..Sasuke apare m-ai tarziu..ficul este diferit de celalalte...si un mic secret Sasuke v-a aparea ca profesorul Sakurei(Sakura face ditamai boacana si este pedepsita) atat va spun.....O sa vedeti...sper doar sa va placa |
|
| |
Denii Genin
| Subiect: Cap.II Lun 07 Mar 2011, 14:08 | |
| Apoi dupa toate prezentarile facute baietii se apropie de fete si incep sa le gadile dar profu de dans le strica toata distractia.Dupa 4 ore de dans continuu toti erau terminati dar Sakurei ii veni idee . S:Hei m-am gandit sa dau cea mai tare petrecere facuta vreo data si sunteti toti invitati.Deci veniti??Hinata stia ca idee prietenei sale nu e asa stralucita si ca se va baga in incurcatura.Asa ca bruneta a incercat sa o convinga pe fata ca nu e idee buna dar Sakura era asa incapatanata si nu dorea sa asculte. Rozalia merge acasa si incepe sa se pregateasca .Fata se imbraca cu o pereche de bligi scurti taiati in diferite locuri , un maieu ticlam si o camasa cu toate culorile descheiata, in picioare tenisi albastri , s-a machiat tare cu negru pe la ochi si cu un lucuiu de buze de culoarea capsunei. Sakura: Bun acum sunt gata , sa sun dupa pizza si sa il anunt si pe prostu' de fratimio de petrecere sa nu se sperie de ce o sa gaseasca.A firar era sa uit sa ii sun pe ai mei sa vad pe unde sunt sa nu ma trezesc naibii cu ei acasa.Asa sa ii trimit mesaj la Ken "Frate vezi ca dau petrecere acasa hai cu prieteni...te pup pa" Ken:Stateam linistit si povesteam cu prietenii mei cand primesc un mesaj. Era de la sora mea ,oare ce mai face nebuna asta/! Doamne asta e nebuna rau!!Da o petrecere , prietenii mei m-au batut la cap sa mergem ca e idee buna dar eu aveam o presimtire proasta.Pun pariu ca Sakura se face manga dar asta e va fi vina ei nu a mea. Sakura: Bun petrecerea incepe, pizza a sosit , bautura este cat china iar parintii sunt in Franta.Si acum sa incepem dar nu termin de zis ca se aude suneria iar pe usa intra :Hinata care ma strica de cum am deschis usa la cap sa nu e o idee buna si bla bla bla dar i-am fcut semn la naruto si acesta a luat-o de mana si a intrat in casa , Neji cre era cu Tenten , Nebunul de Gaara care mi-a zambit pervers stiu ce are el de gand dar nici sa nu isi inchpuie , Kiba si multi alti prieteni.Apoi dupa cca. 30 minute vine si fratemio care era uimit cat de repede am distrus casa. Ken: Eram pe drum si deja se auzea muzica asurzitoare.E clar Sakura e dusa rau.Toti prietenii meu o adorau la cat de nebuna era dar eu stiam ca nu e bine ce face. Saku: DE cum a venit fratemio a inceput sa predice .Doamne ar trebuii sa se ia de mana cu Hina dar ma rog.Pai incepem sa ben , fumam , sarutam si altele.In casa era o galagie asurzitoare.Pe pereti numai Cola si pizza , pe jos tigari si sticle goale de Jack.Eu si Temari dadeam concurs care termina mai repede sticla de Jack.Normal ca eu am castigat s spre mirarea mea inca ma tineam pe picioare. Ken:E clar! Soramea e manga dar nu o salvez de data asta. Saku: Dada fratemio*hic* se ingrijora*hic* iar eu..*hic* da e clar is beata defapt is muci , maga nici nu mai stiu dar imi sae repede betia cand aud aud un strigat. SAKURA Harunooooo!!!!! :><: upsss erau parinti mei.Bun am dat de naiba.Sa gasesc o scuza dar ce puii mei nu imi vine nici una. Mama!!!Buna ce faceti voi aici???Parca erati in franta nu?? :<<: *hic'* Sakura Haruno u ai baut?apoi mama ma miroase si se dai 2-3 pasi inapoi.Erau rosii de nervi parintii mei.Fratemio ca toti ceilalti stateau cu gura cascata.Hinata nu stia ce sa faca sa ma scoata din problema asta dar saraca nu avea ce face. Tata: Domnisoara dac crezi ca vei scapa te inseli!Crezi ca daca ai banii nostri si casa faci ce vrei?! mama:Scumpul..dar mama nu apuca sa trmine propozitia deoarece isi da seama de unde am avut bani de asa o petrecere...banii de vacanta , cam 7.000 $ am stricat. Mama:Spune-mi ca nu ai banii de..dar nu apuca sa termine deorece eu ii raspund linistita "DA".Aceasta mai sa pice jos.Nu ca nu aveam de unde sa luam altii dar incercau sa ma faca responsabila si nu prea reusau.Dar de data asta a iesit rau de tot. .Dupa ce tata a zbierat bine la mine si la prietenii si ia scos afara cea ce ma scos si pe mine din pepeni mi-a spus decizia lor.Era un chin pur si simplu. T+M:Sakura am hotarat sa te trimitem in Tibet.Eu si fratemio am ramas socati.Wow stai doar eu ?! dece doar eu???si Ken care se uita ca la poarta noua a participat. Dar tata mi-a taiat-o repede:Nu mai comenta!De data asta tu esti devina nu Ken! Si vorbim foarte serios in legatura cu plecatul.Acum dute si ulcate deoarece maine pleci la ra 5:00 am. La cat????? ..Voi ati inebunit?? nici gand si ce naiba sa fac eu in taranimea sau ce o fi acolo...apoi parintii imi spun ca am sa muncesc si am sa invat arte martiale si cum sa ma comport.Imi va prinde bine cica...dada sa o creada ei o sa fug de acolo cu prima ocazie.Apoi u incerc sa scap si sa plec in camera dar tata ma prinde de mana si imi spune ca u scap si ca trebe sa fac curat cat ca mai sunt 3 ore pana lazbor.Apoi acestia pleaca suparati. Ken: Eram inca socat de ce a patit Sakura si am incercat sa o ajut dar aceasta s-a rastit la mine spunand ca eu am stiut ca ei vin si ca sunt un tradator si ca nu mai vorbeste cu mine.Dar am convins-o sa ma ierte si am curatat eu in timp ce ea si-a facut bagajele.Apoi i-am auzit pe ai mei discutand.Se pare ca Sakura ramane acolo si 2 ani.Asta una nebuna va nebuni daca aude cat trebe sa steie cu prostii aia. Saku: Imi faceam bagajul.O lacrima mi s-a scurs pe obraz dar nu i-am dat atentie.Eram trista apoi parintii mei vin in camera si imi spun ca trebuie sa stau cam 2 ani?!!!! cat astia au inebunit e clar nu sunt normali .Cum sa plec 2 ani , sa ratez atatea petreceri si alte chestii am incput sa urlu ca disperata la ei.Fratemio a incercat sa ma calmeze si a reusit apoi dupa 1 ora ai mei vin in camera si imi spun ca e timpul sa plecam.Toti prietenii mei erau la aeroport , Hinata ma si intrista ma si amuza plangea de mama focului dar macar era in bratele lui Naruto. Ma urc in avion si acesta decoleaza, vad cum pietenii mei dispar iar eu ma duc in necunoscut.Dupa circa 13 ore de zburat am ajuns .Acolo erau destul de multi oameni si o vedere panoramica extraordinara.Apoi m-ai sa se prabusasca cerul peste mine, vad cam 10 oameni defapt baieti bine facuti foarte draguti care tineau in mana un carton pe care scria numele meu ma indrept spre ei si arunc o mutra ceva in genul : Ce naiba vreti?! Acestia s uita la mine la la felul 14 si zambesc smecher.Ooooo se pare ca nu e sfarsitul lumi si la cum ii vad eu pe acesti baieti stiu de tigari , bautura , fete si altele . Apoi acestia.......nextul nu stiu pe cand , da am dat un mic edit deoarece nu l-am putut vedea asa scurt..sper sa va placa
Ultima editare efectuata de catre dededeny in Lun 07 Mar 2011, 14:57, editata de 2 ori |
|
| |
Denii Genin
| Subiect: Re: Mostenirea Lun 07 Mar 2011, 14:09 | |
| scuze ca e scurt dar na am cam muulte teme...:( |
|
| |
Blasphemy Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : everywhereeeeee Nr. mesaje : 305 Puncte : 345 Reputatie : 16 Hobby-uri : Karate Stare de spirit : Depressed
| Subiect: Re: Mostenirea Lun 07 Mar 2011, 14:32 | |
| lasa ca e bun saku e nebuna rau stricata la cap :)) manga, ce sa-i faci tare faza cu peretii plini de cola si pizza ficul imi pare a fi oarecum reusit mai ai de lucru la el, asta e clar dar nu te descuraja vrem si noi sa apara mai multa actiune ca mi se pare destul de grabita episoadele sa fie mai mari te rog dupa cum a zis si bubu: nu-ti cerem "luceafarul" dar totusi..... mai bine pui episoade mari mai rar decat sa pui in fiecare zi un episod micut :) tre sa-i gasesti un echilibriu. in rest totul e bine cool, ok, misto imi place asteptam nextul altceva ce pot zice? suspans, suspans. Si iar suspans :)) succes :* |
|
| |
big_eyed_froggie Chūnin
Sex : Varsta : 28 Localizare : In a dark hell Nr. mesaje : 945 Puncte : 1190 Reputatie : 222 Hobby-uri : skateboard,role,desen Stare de spirit : always smiling`
| Subiect: Re: Mostenirea Lun 07 Mar 2011, 15:45 | |
| Hey imi place ideea dar stii ce nu imi place ca pui emoticoane in fic si asta strica tot si in loc de asta Saku: poti sa pui asa Sakura- Sper ca nu te'ai suparat pe mine dear |
|
| |
Elz . S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : Unde te aştepţi mai puţin. acebook : Elz :) Nr. mesaje : 4331 Puncte : 5563 Reputatie : 903 Hobby-uri : KPoP , Dancing and Writing :) Stare de spirit : Unknow.
| Subiect: Re: Mostenirea Lun 07 Mar 2011, 16:26 | |
| Vrem next Vrem next Noi vrem next * * * * |
|
| |
Denii Genin
| Subiect: Re: Mostenirea Lun 07 Mar 2011, 19:55 | |
| nu nu ma supar! mersi de sfat! si ma bucur ca va place |
|
| |
Vad Vad sunete Aud culori Academy Student
Sex : Varsta : 28 Localizare : P3 La pC ;) Nr. mesaje : 40 Puncte : 46 Reputatie : 0 Hobby-uri : poi mai nik :p Stare de spirit : Extrem de ferikita
| Subiect: Re: Mostenirea Lun 07 Mar 2011, 20:19 | |
| |
|
| |
Denii Genin
| Subiect: Re: Mostenirea Lun 07 Mar 2011, 20:36 | |
| Mai eu asa am auzit ca is chiar bine facuti si next-ul cred ca numai pe vineri sau poate il pun mai repede |
|
| |
Layla Legend
| Subiect: Re: Mostenirea Lun 07 Mar 2011, 23:36 | |
| Inteeresant.. Sa vedem ce se intampla in continuare.. |
|
| |
Denii Genin
| Subiect: CAPITOLUL III ;) Vin 11 Mar 2011, 15:49 | |
| Mergeam dea lungul holului si ma gandeam ce fac prietenii mei acum.fratele meu si parintii mei dar si asa tot fug eu de aici.Apoi ajung intr-o curte plina cu flori incluzivi catva ciresi infloriti.Baietii se uitau la mine ca pisica-n calendar.Apoi spre mine a venit un domn cam la 30-33 de ani si mi-a zambit prieteneste.Acesta avea un corp bine facut , parul gri foarte ciufulit.Apoi acesta se prezinta , imi spune ca este profu' meu de arte martiale iar cand nu este el il voi avea supraveghetor pe un tip Sasuke Uchiha cica.Cine o fi si fraieru!!!??Dar soc..WOW , in fata mea apare un baiat cam la 19 ani . parul negru facut la ceafa tepi , un corp de invidiat , ochii negri ca si carbunii .Acesta era imbracat intr-o pereche de pantaloni negrii si un maieu alb.Aceste mi zambeste dar nu orice fel de zambet.Ok...nu am mai vazut un asa zambet , atat de pervers!!!Doamne am ajuns pe mana baietilor!dar si asa nu stau eu prea mult.Fug cu prima ocazie. Din perspectiva lui Sasuke: Profu' ma striga si in fata cand ies vad o tipa..mama ce corp are dar nu pot sa cred profu ma pus sa am grija de papusa asta .Vi mi-a dat unda verde , cica profu a spus ca a facut ravagii acasa si ca trebe sa sta o vreme aici.Ok....o imblanzesc eu dar nu cred ca e nevoie , pare un mielusel.Apoi zambesc destul de pervers vazand-o pe rozalia asta ca incepe sa chicoteasca.Bun am ce face acum...apoi profu pleaca si ne lasa cu noa mea "eleva".Ce teme o sa ii dau eu..dar nu termin pentru ca simt cum vaca de Karin mi se arunca in spate.Doamne fata asta e disperata dupa... . Sakura: Apoi dupa 2 minute vad o roscata cum se arunca in bratele viitorului meu brunet.Mama ce o iau eu de par pe parasuta asta.Strangeam putin pumnul cat sa nu se bserve.Apoi ma uit la Sasuke care o da violent pe Karin cica asta ii era numele vitei din spatele lui.Cei 2 se certau ma ceva ca si 2 copii mici.Dar gandurile nebune imi sunt intrerupte de telefonul meu care suna in disperare.Era melodia rihannei S&M.O ador iar baietii se uita la mine si zambesc gandinduse ce nebunii ar putea face. Erau prietenii mei care sunau.Am raspuns fericita si nu puteam sa cred ca m-au sunat.Am inceput sa vorbim si sa radem dar simt cum telefonul imi este luat din mana si aruncat pe asfalt.Praf s-a facut , iar eu eram rosie de nervi.Cand ma uit vad o batrana blonda cu ochi caprui , se tot dadea ea cu creme sa arate bine dar tot ca o mumie era , tipa se numea tsunade si era sefa intregului teplu . Nimeni nu ii iesea din vorba dar i s-a terminat cu binele.Se uita la mine si imi zambeste badjocoritor.Nici ea nici nimeni nu se astepta dar eu crezanduma mai desteapta incep sa urlu si sa fac crize si sa ii "urez" de "bine".Acestea ramane surprinsa, nimeni nu a mai urlat in fata ei de multa vreme.Sasuke si ceilalti ma priveau uimiti si nu le venea sa creada ce am indraznit sa fac, Karin era cu ochii cat cepele pe mine.Tot templul se uita la noi.Aceasta se preface sa se intoarce dar vad cum se lasa ciuc si face o roata sa imi puna piedica.Toata lumea era surprinsa ca tsunade a facut din prima "tornada " dar eu numai din reflex m-am ferit.Nu imi venea sa cred asa ceva.Aceasta ramane uimita si incepe sa ii dea cu putere dar observ ca din mana ii apare ceva verde parca era energie dar cei de aici spuneau ca e chakra.Ma rog chiar nu imi pasa.Aceasta facea miscari iar eu ma feream de ele imediat.Si eu eram uimita de ce bine ma descurc. Dupa o jumate de ora sau chiar mai mult aceasta imi intoarce spatele zambind spunandumi ca de acum in colo ea ma va antrena.Am ramas cu gura cascata la fel ca si ceilalti.Eu eram uimita de ce s-a intamplat.M-am asezat pe o bancuta si am inceput sa ma gandesc ce se intampla cu mine.Mi-am amintit de bataia cu Ino cand am executat o miscare sa ma apar , su cand am vrut sa iau o cutie de lapte din frigider si am ropt usa frigiderului.Ceva nu era normal cu mine de un timp. Tsunade: Am luptat cu fata asta 45 de minute si s- ferit de fiecare miscare a mea.Dar nu e..nu nu are cum sa fie sigur a avut noroc, sau poate ..dar nunu are cum sa fie...o ce tampenii vorbesc e doar o pustoaica rasfatata ce le-a avut pe toate dar ii sterg eu ifosele.Mai bine sa am grija la ea , pare cam dusa de acasa si nu am chef de probleme.Apoi in biroul meu de culoare bej intra Shizune.O fata cu parul scrurt negru la vreo 26 de ani , foarte draguta si foarte ascultatoare.Aceasta vine sa vada daca sunt bine si daca nu vreau un ceai apoi ii spun sa se aseze sa povestim. Sakura : Am stat pe banca aia tampita pana am inghetat.Vai ce ma enervat stafida aia dar o pun eu la respect.Nu imi strica ea mie telefonul de la Ken .Ar trebui sa ma mai plimb sa vad ce mai este pe aici.Asa ca ma ridic de pe banca si incep sa o iau tot in fata , am trecut pe langa o tufa cu trandafiri.Acesti aveau o culoare splendida , un rosu sangeriu iar mmireasma lor se simtea puternic.Am mers mai departe, eram pe o alee doar eu si luna cea alba.Arata ca un cerc de puf.Apoi continui sa ma plimb si sa ma gandesc la ce s-a intampla azi si la ce se va mai intampla in urmatoarele 3 zile pentru ca am de gand sa plec.Imi e dor de petreceri , baieti si Jack-ul tatei care trebe sa il dechid eu.Si sa nu uitam tigarile.A si sa vad poate il bag in valiza si pe brunetul ala pervers.Nu mi-ar prinde rau pe avion.As avea cu cine sa ma joc. Bun Sakura hai ca delirezi , asa ca ma intorc inspre camera mea , sa ma culc lupta de azi a fost grea pentru mine.Mergeam si mergeam si ma gandeam ce nebunii puteam eu sa fac pe vremea asta acasa dar nooooo eu sunt in Tibet trasura in el de Tibet.Si in timp ce ma plimbam si ma gandeaam , sumt intrerupta brutal de roscata aia.Karin parca. Aceasta se propteste in fata mea ca proasta , se stramba la mine si incepe sa urle sgariandu-ma pe creier.Aceasta urla, sa il las pe Sasuke in pace ca e al ei si ca ma omoara daca pun mana pe el.Si prostii deastea dar cine o asculta si pe asta.Ma apropiu de ea si ii spun in soapta zambind nestiind ca suntem urmarite de toti baietii : -Auzi roscato daca vreau sa fac (iertati-ma nu stiu ce vorbesc) cu el o fac si nici tu nici nimeni nu ma opreste si poate vrei sa iti fac o coafiura noua.Asa ca taci in mumata din gura si fugi cat poti de tare.Apoi ii zambesc badjocoritor si plec.Dupa acea mica "intelegere" intre mine si roscata plec lasand-o pe Karin cu gura cascata si pe baieti zambind.Iar Sasuke uimit de ce i-am spus "iubitei" lui.Ajung in camera si ma culc.Era franta , ajung repede in tara viselor. Dar dimineata urmatoare.....va las sa va imaginati voi si sa imi spuneti pareri, si ce va place si ce nu ok?;) |
|
| |
Layla Legend
| Subiect: Re: Mostenirea Vin 11 Mar 2011, 16:19 | |
| Hm,pai imi place cu excteptia unor cuvinte,e frumos..
Sa vedem ce se mai intampla,asa ca pune continuareaa.. |
|
| |
Denii Genin
| Subiect: Re: Mostenirea Vin 11 Mar 2011, 16:36 | |
| da stiu despre ce vorbsti...am uitat sa pun +14
|
|
| |
/Agata\ Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Oriunde doresti Nr. mesaje : 250 Puncte : 269 Reputatie : 20 Stare de spirit : Depinde
| Subiect: Re: Mostenirea Vin 11 Mar 2011, 17:46 | |
| Super , sper sa pui continuarea repede ca imi place!!!!! |
|
| |
Elz . S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : Unde te aştepţi mai puţin. acebook : Elz :) Nr. mesaje : 4331 Puncte : 5563 Reputatie : 903 Hobby-uri : KPoP , Dancing and Writing :) Stare de spirit : Unknow.
| Subiect: Re: Mostenirea Vin 11 Mar 2011, 19:24 | |
| ce tareee eeee vreu nexttt |
|
| |
Pufarina~Puff~Puffitza:x Special Jōnin
Sex : Varsta : 28 Localizare : In tara elfilor:x Nr. mesaje : 1900 Puncte : 2002 Reputatie : 66 Hobby-uri : Sa ma dau q rolele,sa zabesc Stare de spirit : Forever starts today.<3
| Subiect: Re: Mostenirea Vin 11 Mar 2011, 19:52 | |
| Vaii scumpo! Este absolut superb. Eu vreau nextul |
|
| |
Denii Genin
| Subiect: Re: Mostenirea Vin 11 Mar 2011, 19:53 | |
| mersi fetelor pentru comm-uri ..in seara asta postez |
|
| |
Dyamond Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : In sufragerie, in fata calculatorului. acebook : https://www.facebook.com/#!/andra.andreea3 Nr. mesaje : 120 Puncte : 129 Reputatie : 5 Hobby-uri : Sa vizionez Anime-uri! Stare de spirit : plictisita
| Subiect: Re: Mostenirea Vin 11 Mar 2011, 20:59 | |
| buna este minunat ! sper ca te tii de cuvant si il postezi in seara asta! oricum...este superb dupa cum am mai spus si de abea astept nextul . daca nu-l pui repede...vin la tine si te forez sa-l pui (nu ma intreba cum ) see ya |
|
| |
Denii Genin
| Subiect: Re: Mostenirea Vin 11 Mar 2011, 21:06 | |
| nic nu vreau sa stiu :))..mersi oricum |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Mostenirea | |
| |
|
| |
|