Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Mostenirea - Pagina 6 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Mostenirea - Pagina 6 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Mostenirea

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6
AutorMesaj
Elz .
S-Class
S-Class
Elz .

Merite deosebite :
Mostenirea - Pagina 6 J5fdba
Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : Unde te aştepţi mai puţin.
acebook acebook : Elz :)
Nr. mesaje Nr. mesaje : 4331
Puncte : 5563
Reputatie Reputatie : 903
Hobby-uri Hobby-uri : KPoP , Dancing and Writing :)
Stare de spirit Stare de spirit : Unknow.

Mostenirea - Pagina 6 Empty
MesajSubiect: Re: Mostenirea   Mostenirea - Pagina 6 I_icon19Mier 18 Mai 2011, 16:12

Vreaaauuuu nexttt aziii please
Sus In jos
http://www.eli-rawrr.tumblr.com
Denii
Genin
Genin
Denii

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : alba
Nr. mesaje Nr. mesaje : 467
Puncte : 546
Reputatie Reputatie : 45
Hobby-uri Hobby-uri : Fotografia :)
Stare de spirit Stare de spirit : ca a ta :)

MesajSubiect: Re: Mostenirea   Mostenirea - Pagina 6 I_icon19Mier 18 Mai 2011, 16:16

Ioana cand am scris "Dic ma la el cat tupeu are" asa e vorba nu am gresit nimic :D La noi in ardeal e foarte utilizat si banuiesc ca si in alte parti ale tarii ...adica "Dic ma la el cat tupeu are"" inseamna uitate la el ce tupeist e ! daca mai aveti alte intrebari sau nu ati intees ceva spuneti si eu va explic
Sus In jos
♥ Nekko ♥
Chūnin
Chūnin
♥ Nekko ♥

Localizare Localizare : Sunt unde vrei tu sa fiu. ;)
Nr. mesaje Nr. mesaje : 750
Puncte : 898
Reputatie Reputatie : 108
Hobby-uri Hobby-uri : Distractie cat cuprinde; aici, acolo, chiar oriunde! xD
Stare de spirit Stare de spirit : Mereu cu zambetul pe buze. :)

MesajSubiect: Re: Mostenirea   Mostenirea - Pagina 6 I_icon19Mier 18 Mai 2011, 17:58

ok ;) MS de explicatie, dar te rog sa spui data viitoare Direct: Uite ce tupeu are... :D, cand bagi nextul? :D
Sus In jos
http://miekosayuri.tumblr.com/
Dyamond
Genin
Genin
Dyamond

Localizare Localizare : In sufragerie, in fata calculatorului.
acebook acebook : https://www.facebook.com/#!/andra.andreea3
Nr. mesaje Nr. mesaje : 120
Puncte : 129
Reputatie Reputatie : 5
Hobby-uri Hobby-uri : Sa vizionez Anime-uri!
Stare de spirit Stare de spirit : plictisita

MesajSubiect: Re: Mostenirea   Mostenirea - Pagina 6 I_icon19Vin 20 Mai 2011, 23:13

kkkkk da' pui nextu? repede? plizzz
Sus In jos
Pact cu Dιανσℓιтα╳
Genin
Genin
Pact cu Dιανσℓιтα╳

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : Far away.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 448
Puncte : 537
Reputatie Reputatie : 47
Hobby-uri Hobby-uri : Laughting.
Stare de spirit Stare de spirit : Happy

MesajSubiect: Re: Mostenirea   Mostenirea - Pagina 6 I_icon19Vin 27 Mai 2011, 16:35

Deci draga..eu am stat 2-3 ore sa-ti citesc tot ficul de la cap la coada..
Daca nu pui nextul repede te..te...distrug physihic lough
Sus In jos
http://thevampirediariesluv.tumblr.com
FlOaReA*de*CiReS*a*NoPtI
Genin
Genin
FlOaReA*de*CiReS*a*NoPtI

Localizare Localizare : in*lumea*mea*cea*minunata
Nr. mesaje Nr. mesaje : 158
Puncte : 177
Reputatie Reputatie : 11
Hobby-uri Hobby-uri : orce
Stare de spirit Stare de spirit : binisoooor

MesajSubiect: Re: Mostenirea   Mostenirea - Pagina 6 I_icon19Sam 28 Mai 2011, 23:11

e mistooooooooooooooooh ficul tau si abia astept sa vad ce face Sakura cu Axel si.... se intalneste cu Sasuke???
Sus In jos
☆Alexia☆
Guardian Ninja
Guardian Ninja
☆Alexia☆

Localizare Localizare :
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2455
Puncte : 2657
Reputatie Reputatie : 69
Hobby-uri Hobby-uri :
Stare de spirit Stare de spirit :

MesajSubiect: Re: Mostenirea   Mostenirea - Pagina 6 I_icon19Dum 29 Mai 2011, 17:49

e super ficul
tu esti o scriitoare minunata
nu vreau ca sakura si sasuke sa se desparta de tot Mostenirea - Pagina 6 896861 is asa draguti impreuna Mostenirea - Pagina 6 962758 Mostenirea - Pagina 6 962758 fostul iubit al sakurei e mai frumos ca sasuke?ne dai o mica poza cu el?
mie-mi place mult cum te exprimi si vocabularul din text
si eu sunt moldoveanca si ador arhaismele si regionalismele
imi dau o senzatie ca sunt acasa si toate cele
iti iubesc la nebunie ficul
si sper sa pui repede next
te pup si o saptamana grazava!
Sus In jos
Denii
Genin
Genin
Denii

MesajSubiect: Re: Mostenirea   Mostenirea - Pagina 6 I_icon19Lun 30 Mai 2011, 21:00

Ma amuza un lucru :)) eu nu sunt moldoveanca ci ardeleanca dar e bine si asa si mersi de laude ...nextul la toate fikurile o sa apara vineri si duminica ca sambata am excursie :D
Sus In jos
Denii
Genin
Genin
Denii

MesajSubiect: Re: Mostenirea   Mostenirea - Pagina 6 I_icon19Vin 03 Iun 2011, 13:45

O inima sfasiata la propriu! Acest fic este dedicat lui : Andreia deea , choco , Alexia , Elenutza si multi altii kiss

Picioarele mele inconjurandui talia si abdomenul ala dupa care am pierdut cred 2l de saliva . Acesta ma prinde violent de talie si ma arunca de pe el , mai exact se rasuceste iar eu ajung sub el . Zambeste misterios dar in acelasi timp pervers apoi isi araa dintii de vampir . Erau albi imaculati dar simteam pana si eu cat isi doresc sa simta sange . Acesta se apropie de gatul meu si ma musca incet facandu-ma sa gem putin .
Doua firicele de sange se preling pe gatul meu astfel incat cele doua dare mici rosiatice se scurg incet pe sani in jos dar sunt oprite intr-un mod foarte vulgar de lmba lui Axel . Contactul dintre pielea mea si limba lui mi-a provocat un oarecare fior . Incerc sa il indepartez de mine dar parca nci eu nu vreau acest lucru . Simt cum imi ridica usor capul si incepe sa imi sarute gatul nebuneste , era uimitoare senzatia .
Acesta vede ca nu ma mai las si isi continua treaba . Limba lui rosiatica se plimba in voie pe gatul meu apoi acesta foarte curajos imi pune putin mana pe fund apoi isi introduce degetele la spate in pantalonii mei cea ce ma face sa tresar si sa realizez ce se intampla cu adevarat . Il imping de pe mine dar ma opresc brusc .
Ceva ma ustura in zona gatului , era muscatura dar nu ii dau mare atentie . Parca pur si simplu nu pot sa il insel pe Sasuke . El a fost singurul baiat pe care l-am iubit intradevar si inca...inca tin la el nespus de mult . Ma arunc peste Axel in pat si incep sa-l lovesc cu pumnii . Il simt pe acesta cum se incoarda si is ia adevarata forma . Cea de vampir , doamne ce mirific arat-stai asa Sakura termina . Mda se pare ca nici subconstientul meu nu ma lasa sa visez ceva pervers .
Pai daca el isi i-a forma mi-o iau si eu . Si bine inteles ca si costumatia mea se schimba . Il vad pe Axel cum zambeste si ma priveste fix in ochi . Apoi o lupta intre doi vampiri de ranguri mari incepe . Sa spunem ca nu era o lupta cum va imagnati voi cu zgarieturi si muscaturi . Defapt era si asa numai ca mai erau si alte lucruri mai "decente" . La un moment dat ma prinde de incheietura mainii si imi saruta usor pieptul care pot sa spun ca era destul de la vedere din cauza bluzei pe care o aveam . Ma enervez la culme si imi bag mana cum ar veni in pieptul lui . Mda vampiri pot face acest lucru . Ii prind inima in mana mea . Era calda , moale si fina .
Axel ma priveste uimit si apoi ii zambesc spunandu-i : " Ai fost destul de bun dar nu ca brunetul meu !" apoi inchid ochii si il vad pe Sasuk . Schitez un zambet si strang . Atat de tare am strans incat inima lui a crapat in mana mea . Doi picuri de sange imi cad pe buze si mi se stracoara in gura . Ce sange dulce . Il dau la o parte si ma ridic apoi imi reiau forma umana . Imi iau paltonul in spate si plec . Unde ? Spre aeroport .
Cumpar un bilet spre tibet , avionul meu pleca in 16 minute . Aceast timp a trecut , ma urc in avion , acesta mai asteapta 12 minute si decoleaza . In timp ce avionul se inalta , mie imi apareau in fata imagini cu Sasuke . Acea noapte de dragoste pe care am avut-o . Antrenamentele impreuna , acele saruturi dupa care si acum tanjesc . Acel stil de viata , acel...dar sunt intrerupta de un mesaj . Imi scot din buzunarul stang al paltonului Iphonul si deschid mesageria . Aveam un mesaj de la cine naiba are numarul asta? Pai se pare ca e un mesaj vizual . Il deschid , si si raman stupefiata .
Era K-ken . Prins in lanturi , sangerand puternic si langa el era Kabuto si Orochimaru care radea . Ma enervez la culme si observ ca am ajuns . Acei nenorociti vor avea o mare! surpriza . Cobor incet din avion . Cerul plangea de mila fratelui meu . Picaturile reci alunecau pe fata mea fina . Merg prin ploaie si amintindu-mi momentele si bune si rele cu fratele meu . Saracul cat ma apara el pe mine si eu din bou si prost nu-l scoteam . Cad ingenunchi si incep sa plang . Mda eu chiar plang . Imi e dor de fratele meu . Observ ca am ajuns la Templul Konoha .
De paza era chiar gasca trasnita . Acestia fiind : Pein , Itachi , Deidara , Hidan , Karin , Sasuke si alti 4 baieti . Ooo! este si mimoza aia ! I-a hai sa ma joc putin . Imi pun incet gluga in cap si ma indrept spre ei . Acestia ma observa si ii vad cum se pun in garda . O vad pe Karin ridicandu-se din..ooo nu se poate din poala lui Sasuke . Sa mor eu daca nu o programez la coafor original . Aceasta iasa in fata si zambeste aranjandu-si moaca aia de testoasa . Aceasta se stramba si incepe sa urle la mine ca apucata . Eu incep sa rad dar foarte scurt . O vad cu coada ochiului cum ridica din spranceana apoi Sasuke vine langa ea si il observ ce pervers ma privea . Vai ce nesimtit ! Sasuke imi spune sa plec sau va avea o "discutie cu mine" . Rad din nou foarte scurt apoi intre deschid buzele spunand a da si prinzand-o pe Karin de par : " Asculta aici javra ordinara , doar nu credeai ca nu am sa ma intorc mai ales dupa acea frumoasa scrisoare de "prietenie ". Auzindu-mi vocea toti fac ochii mari mai ales Sasuke .
Ii dau drumu la Karin de par si il privesc pe Sasuke caruia ii apare o fata foarte foarte foarte perversa . Chiar asa nu l-am mai vazut . Dar nu ma las mai prejos . Il prind de barba si ma ridic putin pe varfuri deoarece era mai inalt ca mine . Incep sa il sarut pasional , toti ne priveau sa a cinema numai popcornul le lipsea . Sasuke ma prinde de talie si ma ridica in brate iar eu incolacindu-mi picioarele in jurul sa si imi introduc incet limba in lacasul sau umed surprinzandu-l destul de tare . Apoi stop! in lovesc in stomac iar acesta cade . Imi dau gluga jos si imi las chipul la iveala. Ma uit la el zambind apoi ii spun : " Asta e pentru palma " apoi ma intorc catre Karin care era maro de furie si ii spun clar si tare " Asa se saruta un baiat , javra ordinara" apoi o prind de par facand-o sa geama si le spun si baietilor care erau foarte confuji mica " istorioara" . Sasuke la ininceput nu ma crede dar ii inmanez scrisoare . Si nu stiu cum dar o loveste pe Karin din acei nervi de roscata lesina . Il intreb pe Sasuke unde se afla Templul lui Orochimaru si a lui Kabuto si acesta imi indica locul . Dau sa plec dar ii vad si pe baieti urmandu-ma . Zambest si simt ceva fin atingandu-mi obrazul . Erau buzele moi si calde ale lui Sasuke .
Zambesc si imediat ajungem la acel loc . Intram foarte silentiosi fara a ne vedea nimeni . Ajungem pe un culoar care se despica in in 8 culoare mai mici . Ceva nu e bine ! E prea usor! Simt cum cineva ma cuprinde de la spate si imi pune ceva pe gura adormind instantaneu . Apuc doar sa-i mai vad si pe baieti care patesc la fel . Cadem jos ca secerati apoi negru . Parca aud nise voci . Dar nu le aud foarte clar. Imi deschid incet ochii . Pleoapele imi erau grele si totusi am reusit sa imi stin ochii deschisi . Suntem legati toti de perete , ii vad pe baieti cum se uitau la mine iar Sasu..o nu unde imi e brunetul? Aud un bici si o injuratuira...mda l-am gasit pe Sasuke .
In fata mea era Kabuto si Orochimaru cu ace , bisturiuri si cutite in mana . Mda stiu ce o sa urmeze dar apoi aud un ras isteric , un bici si o injuratura de dumnezei . Clar Sasuke era dar rasul ala era a...vai deci cand o prind omleta o fac . Il vad pe KAbuto indreptandu-se spre mine , acesta imi zambeste , imi cuprinde barbia cu doua degete si se apropie de fata mea...2 cm , 1 cm, si...Suspans.....L-am facut mai lung special [pentru voi !!!! kiss*kiss*kiss*kiss
]
Sus In jos
☆Alexia☆
Guardian Ninja
Guardian Ninja
☆Alexia☆

Localizare Localizare :
Hobby-uri Hobby-uri :

MesajSubiect: Re: Mostenirea   Mostenirea - Pagina 6 I_icon19Vin 03 Iun 2011, 14:01

A fost atat de pervers si interesant, o ador pe Sakura in acest fic
mersi pt dedicatie Mostenirea - Pagina 6 962758 Mostenirea - Pagina 6 78717 Mostenirea - Pagina 6 78717
a fost misto mai ales partea cand Sakura s-a razbunat pe mimoza aia Mostenirea - Pagina 6 947835 Mostenirea - Pagina 6 947835
te pup si Mostenirea - Pagina 6 623735 Mostenirea - Pagina 6 623735 Mostenirea - Pagina 6 623735 Mostenirea - Pagina 6 623735 deja astept nextttttttttttttttttt
Sus In jos
Andreea Sch ♛
Sennin
Sennin
Andreea Sch ♛

Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : .
acebook acebook : Facebook
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2598
Puncte : 3358
Reputatie Reputatie : 573

MesajSubiect: Re: Mostenirea   Mostenirea - Pagina 6 I_icon19Vin 03 Iun 2011, 14:20

iubire...ador capitolul, e foarte reusit
ms pt. dedicatie...te iubesc, dar stii asta foarte bn
astept next-ul
nu uita andreia te iubeste kiss
Sus In jos
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :
Mostenirea - Pagina 6 Asss10Mostenirea - Pagina 6 J5fdba

Localizare Localizare : Cluj.
acebook acebook : Choco.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 23591
Puncte : 28367
Reputatie Reputatie : 2484

MesajSubiect: Re: Mostenirea   Mostenirea - Pagina 6 I_icon19Vin 03 Iun 2011, 19:12

Inca o dedicatie pentru mine? Stii cat te iubesc nu-i asa? Deci practic iti ador capitolul, mai ales ca este pervers pana in maduva... cuvintelor. Astept nextul draguta. Cumnatico, te pap daca nu il pui rapid. Vin la tine si te fac omleta. Urgent! Choco te pupaceste dulce de tot!!! kiss in love kiss
Sus In jos
FlOaReA♥De♥CiReS♥a♥NoPtI
Academy Student
Academy Student
FlOaReA♥De♥CiReS♥a♥NoPtI

Nr. mesaje Nr. mesaje : 28
Puncte : 37
Reputatie Reputatie : 4

MesajSubiect: Re: Mostenirea   Mostenirea - Pagina 6 I_icon19Vin 03 Iun 2011, 19:59

oooooh
pervera ai mai facut-o pe Saku,iti semana yeah
este misto,cateva greseli de tastare dar functioneste

astept nextul lafel de pervers si te roog ca Sakura so...tunda pe Karin in ultima fita:cheala lough
Sus In jos
Denii
Genin
Genin
Denii

MesajSubiect: Re: Mostenirea   Mostenirea - Pagina 6 I_icon19Vin 03 Iun 2011, 20:19

s-a facut...si mda..ii o raritate sa fie o fata asa perversa dar na..la mine e perversitate pura =)))
Sus In jos
♥ Nekko ♥
Chūnin
Chūnin
♥ Nekko ♥

Localizare Localizare : Sunt unde vrei tu sa fiu. ;)
Nr. mesaje Nr. mesaje : 750
Puncte : 898
Reputatie Reputatie : 108
Hobby-uri Hobby-uri : Distractie cat cuprinde; aici, acolo, chiar oriunde! xD
Stare de spirit Stare de spirit : Mereu cu zambetul pe buze. :)

MesajSubiect: Re: Mostenirea   Mostenirea - Pagina 6 I_icon19Vin 03 Iun 2011, 20:24

Buna dinnou happy
Tot nu scapi de mine lough
Deci.... deci... imi place mult capitolul asta, e pervers rau
Ar fi tare ca la sfarsit Kabuto sa fie biciuit =))
Apoi ceva pervers intre Sasuke si Sakura ar fi interesant huh?
Foarte mult imi place ficul asta, vreau sa pui next mai repede
Sa nu te prind ca-l termini cand dabea ii simt gustul ca te biciui si eu pe tn biciuitor
lough lough lough lough lough lough lough lough lough
Sus In jos
http://miekosayuri.tumblr.com/
Denii
Genin
Genin
Denii

MesajSubiect: Re: Mostenirea   Mostenirea - Pagina 6 I_icon19Vin 03 Iun 2011, 21:11

hehe..mai pun bun maxim 4 capitole kiss
Sus In jos
Soprena_
Genin
Genin
Soprena_

Sex : feminin Varsta : 25
Localizare Localizare : Winterfell
Nr. mesaje Nr. mesaje : 328
Puncte : 471
Reputatie Reputatie : 91

MesajSubiect: Re: Mostenirea   Mostenirea - Pagina 6 I_icon19Vin 03 Iun 2011, 21:27

Aii sysuu` meu a hug

Sa stii ca imi plasse huh?

Ai avut doar cateva greseli de tastare , papale`ar pisoca , dar le poti rezolva . dai un edit si te mai uiti o data si gata !

~Spor la scris si la idei ~

Ja ne Shi ~ hi!
Sus In jos
http://toosassyforya.blogspot.ro/
Denii
Genin
Genin
Denii

MesajSubiect: Re: Mostenirea   Mostenirea - Pagina 6 I_icon19Joi 30 Iun 2011, 01:27

Ultimul capitol : Ken moare ! Furia Sakurei

Clar Sasuke era dar rasul ala era a...vai deci cand o prind omleta o fac . Il vad pe KAbuto indreptandu-se spre mine , acesta imi zambeste , imi cuprinde barbia cu doua degete si se apropie de fata mea...2 cm , 1 cm, si primeste una intre picioare de la mine. Pf ce nenorocit , apoi il vad pe Ken care ma priveste cu drag apoi o lacrima sangerie i se prelinge pe obrazul murdar de pamant . Vad cum isi lasa capul in jos si corpul greu si neinsufletit ii cade greu abea mai este tinut de lanturi . Simt cum lumea mea se prabuseste , fratele meu murise iar eu ma prosteam . Doamne sunt o tampita , fratele meu e m-mort . Si nu-l pot invia pot doar..sa imi dau seama cat l-am facut sa sufere .

~~~~Acum 13 ani~~~~
-Ken plinde zmeul!Asta tipa o fetita cu parul ca cele mai dulci acadele spre fratele sau care o privea amuzat . Fetita isi dadea tot sufeltul sa prinda zmeul"fugar" si totusi nu reusea nici cum . Fetita se lasa pagubasa si isi mai roaga odata fratele sa o ajute . Acesta se ridica de pe iarba uscata si arsa de soare si merge sa isi ajute mica "printesa".
-Poftim rozalia mea! Uite zmeul tau . Apoi baiatul zambeste dulce iar fetita il priveste si incearca sa inteleaga cum poate exista o persoana asa buna .

~~~Prezent~~~

O lacrima apare pe fata fetei , simtea cum pamantul ii se scurge de sub picioare . Nu dorea sa realizeze ca acea persoana cu acel zambet de inger nu mai exista sa o apere .fata strange din ochi si isi musca buza , simte cum inima ii este strapunsa de acele veninoase ale vinovatiei . Era vinovata pentru tot ce s-a intamplat dar ce avea sa mai faca . Un singur lucru . Sa se razbune .Fata deschide ochii inundati de lacrimi si se incrunta apoi dintii albi de vampir ii apar instantaneu . Isi ia forma de vampir si rupe lanturile ca doua fire de ata subtire ce cade usor in bataia vantului . Fata scoate ca un ragnet de animal ce pur si simplu a turbat din cauza unei dureri . Acea durere nu fizica ci sufleteasca care nu putea fii vindecata . Fata cu par de culoarea acadelelor isi privea prada , adica pe Kabuto cu pofta si sete de razbunare . Si asta si urma sa se intample . Rozalia sare in spatele baiatului , ii da repede capul la o parte si il musca pe baiat . Muscatura aplicata era una fatala , baiatul cade fara ssuflare la pamant apo Sakura il priveste pe Orochimaru spunandu-i:
- Tu ai ramas , bunicule!Acum e randul tau a chin si la durere .
Orochimaru isi priveste nepoate uimit de cuvintele ce i0-au fost adresate , cu atata ura rostite . Apoi Sakura scoate inca un ragnet se incoarda , face 13 semne ale mainii si isi schimgba infatisarea . Parca trecuse la un alt nivel . Apoi rosteste cat poate de tare:
-Inchisoarea florii de cires! Evoluarea vampirului! Muscatura odiseei !
Apoi totul se intuneca numai Orochimaru si Sakura se vedeau . Sakura zambeste apoi cei doi incep o lupta ce a scos-o pe Sakura castigatoare prin decapitarea lui Orochimaru.Fata cade in genunchi respirand greu apoi simte cum doua brate puternice o iau in brate . Era Sasuke care ii zambea , brunetul ii spuse fetei ca fratele ei a fost luat de Itachi si de Hidan . Sa fie linistita . Fata il roaga pe baiat sa faca o tehnica sa arda toata cladirea . Sasuke asculta si in cateva secunde cladirea era scrum .
Cei doi zambesc satisfacuti si stiu ca totul s-a terminat . Cei doi ajung la templu i-aar Sakura primeste ingrijirile necesare la fel ca ceilalti baieti .

~~~Dupa o saptamana~~~~

Sakura si toti ceilalti si-au revenit . Ken a fost inmormantat acolo , lacrimile nu incetau sa apara . Sora lui plangea la fel si cerul care plangea de multumuire .Primise un adevarat inger . Pentru ca asa e , oamenii buni se duc iar cei rai raman si se chinuie . Si totusi Sakura avea un motiv de bucurie . Sasuke o ceruse in casatorie iar ea acceptase cu toata inima . Cat era de trista pe atat era di de bucuroasa . Nici ea nu stia ce sa mai simta . Apoi au avut inca o surpriza placuta .
Narut si Hinata au venit si ei la templu definitiv . Naruto se intelegea de mimune cu Sasuke iar de fete nu mai vorbim . Totul era perfect pana cand Sakura afla ca e insarcinata cu un baietel . Sasuke era nespus de mandru si de fericit , la fel si Naruto deoarece si Hina era in aceiasi situatie asa ca si cei doi s-u casatorit . A fost o singura nunta cu doua mirese si doi miri mandrii . Cand fetele paseau sfioase la altar baietii le priveau ca cele mai mari zeite , nu isi inchipuiau fete mai frumoase si pentru ei nici nu existau altele .
Dupa nunta au urmat luni frumoase de relaxare si odihna pentru toti iar incetul cu incetul cele 9 luni se scurgeau . Pana intr-o zi cand si Sakura si Hinata le-au zis la baieti ca li s-a rupt apa . Fiecare fata a fost dusa intr-o camera iar dupa ore de chin , tipete si durere ambele fete au nascut . Sakura un baietel leit Sasuke iar Hinata gemeni , o fetita si un baietel . Dupa ce si fetele au dormit putin iar micutii si-au intalnit mamicile a venit incet incet si botezul . Baietelul Sakurei s-a numit Ken iar gemenii Hinatei: fata se numea Heyaki iar baietelul : Naruto . Tatal sau insistase iar Hinata sa scape de gura lui a acceptat . Si asa timpu trecea iar copii au crescut facand trasnai care mai decare .
Ei dragii mei asa se termina primul sezon , sper ca va placut , scuze ca a durat si imi pare super rau ca e scurt dar imi e somn .Urmatorul sezon se va numi : Noi trairi . Noi intamplari . dap ! va pup
Sus In jos
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :
Mostenirea - Pagina 6 Asss10Mostenirea - Pagina 6 J5fdba

Localizare Localizare : Cluj.
acebook acebook : Choco.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 23591
Puncte : 28367
Reputatie Reputatie : 2484

MesajSubiect: Re: Mostenirea   Mostenirea - Pagina 6 I_icon19Joi 30 Iun 2011, 10:03

Vai, asta e sfarsitul primului sezon? Ce trist Mostenirea - Pagina 6 896861 ... PAi nu cred ca mai sunt in stare sa dau un comm dupa ce am citit asa ca itit voi spune pe scurt. Descriere ai avut, insa mi s-a parut ca mai trebuia descriere sentimentala. Dialogul nu a fost sec si nu ai avut decat cateva replici. Actiunea ai grabit-o putin pe final, dar inteleg ca vroiai sa termini sazonul cu acest capitol. Estetica a fost bune, dar puteai sa lasi un rand liber intre paragrafe. Greseli de tastare am vazut cateva, dar nu erau foarte multe.
Cam asta am avut eu de zis. Astept primul capitol din sezonul urmator cu nerabdare, asa ca pune-te pe tastat.

Choco te pupaceste dulce de tot!!! kiss in love kiss
Sus In jos
Soprena_
Genin
Genin
Soprena_

Sex : feminin Varsta : 25
Localizare Localizare : Winterfell
Nr. mesaje Nr. mesaje : 328
Puncte : 471
Reputatie Reputatie : 91

MesajSubiect: Re: Mostenirea   Mostenirea - Pagina 6 I_icon19Vin 01 Iul 2011, 20:14

Aww :3 . Ce dragut ! Astept cu nerabdare sezonul urmator . Ard emotiile in mine .

Sper ca il vei pune de curand happy2 .

Te pup ! kiss
Sus In jos
http://toosassyforya.blogspot.ro/
Bubu.
Legend
Legend
Bubu.

Merite deosebite : Mostenirea - Pagina 6 J5fdba
Localizare Localizare : Bucuresti
acebook acebook : Bubs Bbu
Nr. mesaje Nr. mesaje : 5440
Puncte : 6635
Reputatie Reputatie : 727
Hobby-uri Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap
Stare de spirit Stare de spirit : I feel like I want to murder someone

MesajSubiect: Re: Mostenirea   Mostenirea - Pagina 6 I_icon19Sam 02 Iul 2011, 22:27

Felicitari pentru acest Fic minunat a hug

Acum, din moment ce este terminat nu mai are ce cauta aici. Deci merge catre :

---> Fan Fic-uri Finalizate <---
Sus In jos
☆Alexia☆
Guardian Ninja
Guardian Ninja
☆Alexia☆

Localizare Localizare :
Hobby-uri Hobby-uri :

MesajSubiect: Re: Mostenirea   Mostenirea - Pagina 6 I_icon19Sam 20 Aug 2011, 09:52

Nu imi vine sa cred! Stii cat timp am cautat aceasta poveste la ficuri in desfasurare? Am luat si ochelarii buniciii Mostenirea - Pagina 6 947835.Of....S-a terminat....mereu mi-a placut povestea, in special ideea. Ce pacat de Ken, atat de trist. N a apucat sa si vada nepotul crescand Mostenirea - Pagina 6 896861.Bine ca nu a fost totul trist.
Felicitari pentru ca ai terminat acest fic!
Te pup draga mea!
Mostenirea - Pagina 6 208323 Mostenirea - Pagina 6 962758 Mostenirea - Pagina 6 78717
Sus In jos
♫♦ Ŧė Īůßëśč ♥♫
Academy Student
Academy Student

Nr. mesaje Nr. mesaje : 1
Puncte : 1
Reputatie Reputatie : 0

MesajSubiect: Re: Mostenirea   Mostenirea - Pagina 6 I_icon19Joi 22 Sept 2011, 19:37

:Xe super ficul tau :)>-
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Mostenirea   Mostenirea - Pagina 6 I_icon19

Sus In jos

Mostenirea

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 6 din 6Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Sasuke & Sakura :: Fan Fic-uri ( fanficton ) :: Fan Fic-uri SasuSaku :: Fan Fic-uri SasuSaku finalizate-