Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Mostenirea - Pagina 4 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Mostenirea - Pagina 4 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Mostenirea

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6  Urmatorul
AutorMesaj
Rina
Genin
Genin
Rina

Sex : feminin Varsta : 25
Localizare Localizare : Iasi
Nr. mesaje Nr. mesaje : 294
Puncte : 345
Reputatie Reputatie : 22
Hobby-uri Hobby-uri : Net.
Stare de spirit Stare de spirit : Bored.

Mostenirea - Pagina 4 Empty
MesajSubiect: Re: Mostenirea   Mostenirea - Pagina 4 I_icon19Sam 02 Apr 2011, 21:21

OOOO mersi Dededeny , dap , 2 cateluse si 2 baieti , Ino Sakura Sasuke si Naruto , sa vezi ce doarme Sasukeee si Sakura ce sta langa el si se joaca , iar Ino se duce langa Sasuke si el o musca si mraie , iar ea sta cu Naruto care face tampenii toaaaaaataaaaaa ziuaaaaa , siiii astept nextuul
Sus In jos
Denii
Genin
Genin
Denii

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : alba
Nr. mesaje Nr. mesaje : 467
Puncte : 546
Reputatie Reputatie : 45
Hobby-uri Hobby-uri : Fotografia :)
Stare de spirit Stare de spirit : ca a ta :)

MesajSubiect: Re: Mostenirea   Mostenirea - Pagina 4 I_icon19Sam 02 Apr 2011, 21:46

Ce se potrivesc.. mi-ar placea sa mai vorbim asa ca daca vrei id meu e : Blaxy_girls2011 si imi inchipui ce dulci pot fii prichindeii
Sus In jos
Denii
Genin
Genin
Denii

MesajSubiect: Re: Mostenirea   Mostenirea - Pagina 4 I_icon19Vin 08 Apr 2011, 18:02

Amintiri dureroase , Ynn revine?!
thank you

Doamne ce mult putem semana ! Aratam exact la fel . Dar apoi vad momentul in care Orochimaru o injunghie cu o sabie pe bunica mea care gemea de durere apoi ultimele ei cuvinte m-au facut statuie " Nu ii spune Sakurei ca tu esti bunicul ei ! Spunei doar ca o iubesc ! apoi bunica Ynn adormise pentru totdeauna .
Scot un tipat foarte ascutit si ma prabusesc la pamant tremurand toata . Era greu sa imi scot din minte ce am vazut adineaori , si bunica mea care , care....dar ochii mei se maresc atunci cand il vad pe orochimaru scotand din gat ..yah.. o sabie .
Acesta o cuprinde in mana si o ridica spunand " La revedere nepoata mea preferata" eu eram blocata , muschii imi erau grei , nu puteam sa ma misc sau sa fac vreun semn al mainii sa ma apar . Simteam in corp atata durere si in suflet o durere de nedescris ca atunci cand cineva iti suceste cutitul in carne vie . Imi dau seama ce se va intampla daca nu fac ceva . Il aud pe Sasuke cum urla sa ma misc sau ceva dar degeaba , imi era imposibil .
Orochimaru se uita la mine si imi spune un "Pa-pa" badjocoritor . Eu fara a-mi da seama tip cat ma tin plamanii " Bunica Ynn!!! " Toti se uita la mine mi ciudat , orochimaru grabeste lovitura dar sabia este prinsa de ....nu se poate , nu poate fi ea...bunica Ynn . Toti ramanem socati dar eu si Orochimaru suntem stupefiati . Nu stiam ce sa mai facem . Bunica se uita la mine si imi afisaza un zambet dulce apoi se intoarce la Orochimaru si ii spune " Scumpule nu ti-am spus sa o lasi in pace?" Orochimaru nu stia ce sa mai faca . Intre timp eu ma ridic de jos , imi scutur hainele nu inaite de a ma intreba bunica mea daca nu ametesc pe asemenea tocuri ceea ce starneste rasul cat de cat .
Bunica imi face semn sa vin langa ea si imi sopteste " Facem arta Haruno impreuna" , eu raman blocata dar dau din cap afirmativ . Amandoua facem 66 de semne ale maini dar cand sa invocam puterea interzisa a clanului Orochimaru este luat de Kabuto pe brate si cei doi dispar intr-un nor de fum . Mondo face si el la fel .
Stai asa..eu nu l-am omorat pe nenorocitul ala ?? Ei ma ocup mai tarziu de asta . Imi imbratisez dulce bunica dar imi spune ca trebuie sa plece deoarece nu are voie mult timp dar inainte de a pleca o rog sa o salute si sa o pupe din partea mea pe Koni apoi aceasta dispare evaporandu-se .
Eram destul de uimita de cele intamplate dr sirul gandurilor imi este intrerup de baietii care imi pun fel si fel de intrebari dar incep sa scuip sange si mi se face rau .
Sasuke si Itachi ma prind pe brate asezandu-ma incet jos . Imi revin si ma transfor la loc in om normal , parul imi revine la rozul pur doar ca mi-a ramas mai lung . Toti m-au sfatuit sa-l las asa si asa voi face . Chiar imi sta bine .
Apoi ne intoarcem la templu , toti u venit pe noi si ne-au pus intrebari dar Tsunade ma intrebat ce am facut . I-am povestit tot apoi ma cheama pana la in birou .
Sasuke :
Ajungem la templu si suntem toti rupti de oboseala . Karin se arunca la mine in brate , ma uit la Sakura care noroc ca nu a vazut sau o omora pe Karin . Stai asa...asta unde naiba a fost toata lupta . Ma rog si asa numai ne incurca , o arunc jos si ii soptesc sa dispara pana nu o strang de gat . Aceasta speriata pleaca si ma lasa in pace . Eu o privesc pe Sakura cum pleaca cu Tsunade . Imi fixez privirea pe fundul ei care era apetisant si..o doamne Sasuke narodule ea debea respira si tu....in fine mai povestesc cu baietii , apoi ma duc sa fac un dus .
Deja noaptea a sosit cu pasi repezi , eu ies din vana si intru in dormitor..acol am un soc . Erau numai trandafiri pe jos iar pe pat petale iar pe ele ..mama mia cred ca salivez ...era chiar rozalia mea imbracata intr-o rochita verde de noapte scurta . Iubita mea imi face semn sa vin pana la el si eu ascultator din fire merg cumintel la el . Aceasta ma prinde de prosopul din jurul taliei si ma trage in pat . Mama dar ce infometata e!!! hehe , pai continuam amandoi "actiunea " si petrecem o noapte superba .
..:: Dimineata:...
Soarele strapunge incet intunericul din camera facundu-ma fortat sa ma trezesc . O privesc pe Sakura care dormea cu bratul peste abdomenul meu . Ma ridic usor dar aceasta se trezeste intrebandu-ma cat de tarziu e . Eu ii zambesc dulce , o cuprind in brate si incep sa o sarut . Limba mea ii gadile usor buza apoi rozalia stie ce vreau si ascultatoare imi lasa intra inauntrul lacasului ei umed . Limbile noastre au pur si simplu un razboi dar o las pe a ei sa invica iar aceasta zambeste satisfacuta . Apoi imi spune ca merge sa faca o baie calda . Eu dau afirmativ din cap si incep sa strang de prin camera deoarece erau numai haine aruncate pe jos .
Cred ca a trecut o ora si Sakura inca se imbaiaza , eu nu mai pot si curiozitatea ma mananca asa ca merg in baie . O privesc pe Sakura cum isi spala corpul fin ca matasea si eu imi dau hainele jos si incep sa ii sarut spatele . Rozalia se sperie dar nu se opune . Zambeste si mai avem parte de putina "actiune" . Apoi ne imbracam amandoi si eu ma duc langa rozalie si incep sa o gadil si nici ia nu se lasa si incepe si ea .
Sakura :
Dupa ce am mai petrecut putin timp si in baie , mergem si ne imbracam dar Sasuke foarte jucaus incepe sa ma gandile si nici eu nu renunt . Incepem sa ne gadilim reciproc si sa ne batem cu perne apoi il aruns in pat . Ma arunc peste el si incep sa il sarut cu pasiune . Dar joaca noatra mai " speciala" ne este intrerupta de un tipat . Ne ridicam amandoi si fugim in locul de unde veneau tipetele . Pareau a fi tipetele lui Karin . Ce doamne a mai facut ? Poate si-a rupt o unghie sau..dar nu apuc sa termin deoarce ajungem in acel loc . Toti avem un soc . Miuacki era cea mai buna prietena a lui Karin . O tipa blonda cu ochi albastrii si forme bine definite . Cum spune-am fata era intr-o balta de sange cu hainele rupte iar pe perete scria cu sangele blondei....suspans , stiu ca e cam horror si putin mai +15 +16 dar na nu m-am puut abtine lough lough sper sa va placa love
Sus In jos
Lady!-me-!just
Academy Student
Academy Student
Lady!-me-!just

Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : craiova
Nr. mesaje Nr. mesaje : 19
Puncte : 25
Reputatie Reputatie : -2
Stare de spirit Stare de spirit : ..good..

MesajSubiect: Re: Mostenirea   Mostenirea - Pagina 4 I_icon19Vin 08 Apr 2011, 18:13

Absolut.........................................FENOMENAL!!!!SUPER!!!!Pune nextul repede...plz...plz...plzz..
SUPER!!!
(comentez si din partea lui ony)
Sus In jos
/Agata\
Genin
Genin
/Agata\

Sex : feminin Varsta : 24
Localizare Localizare : Oriunde doresti
Nr. mesaje Nr. mesaje : 250
Puncte : 269
Reputatie Reputatie : 20
Stare de spirit Stare de spirit : Depinde

MesajSubiect: Re: Mostenirea   Mostenirea - Pagina 4 I_icon19Vin 08 Apr 2011, 18:27

Da, toti vrem cat mai repede nextu rusinos . Sa-l pui repede, bine si terog multisor good please ????
Sus In jos
Bubu.
Legend
Legend
Bubu.

Merite deosebite : Mostenirea - Pagina 4 J5fdba
Localizare Localizare : Bucuresti
acebook acebook : Bubs Bbu
Nr. mesaje Nr. mesaje : 5440
Puncte : 6635
Reputatie Reputatie : 727
Hobby-uri Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap
Stare de spirit Stare de spirit : I feel like I want to murder someone

MesajSubiect: Re: Mostenirea   Mostenirea - Pagina 4 I_icon19Sam 09 Apr 2011, 13:17

Miau miau !

Draga mea, se pare ca dupa ceva timp am revenit din nou p-aici. Iarta-mi intarzierea, oricum cand ma vezi p-aci fi sigura ca vin cu critica noua.. deci sa vedem :

1. Descrierea- Ce pot spune despre ea, este insa mereu e loc de mai bine. Cum am mai spus axeazate pe descrierea sentimentelor, incearca sa dezvolti.

2. Dialogul- Nu pot spune ca e lung si sec, e bine deocamdata.

3. Actiunea- Mi se pare totusi putin grabita, incearca sa mergi mai lent si sa descrii sentimentele.

4. Estetica- Incearca ca dupa punct, virgula, semn al exclamari sau al intrebari sa apesi butonul " SPACE " apoi sa scrii caci altfel nu da un aspect placut.

5. Limbajul- Sa spunem ca nu am nimic contra lui.

Greseli de tastare am mai vazut, reciteste capitolul dupa ce il scrii.
Oricum, se vede diferenta mare, ai mai evoluat asa ca felicitari kiss
Hai cu next-ul !
Mrr

Sus In jos
Dyamond
Genin
Genin
Dyamond

Localizare Localizare : In sufragerie, in fata calculatorului.
acebook acebook : https://www.facebook.com/#!/andra.andreea3
Nr. mesaje Nr. mesaje : 120
Puncte : 129
Reputatie Reputatie : 5
Hobby-uri Hobby-uri : Sa vizionez Anime-uri!
Stare de spirit Stare de spirit : plictisita

MesajSubiect: Re: Mostenirea   Mostenirea - Pagina 4 I_icon19Sam 09 Apr 2011, 22:44

Nextuu...ca e absolut fenomenal
Pwp!
Sus In jos
Denii
Genin
Genin
Denii

MesajSubiect: Re: Mostenirea   Mostenirea - Pagina 4 I_icon19Lun 11 Apr 2011, 13:27

O amenintare sangeroasa...

Toti avem un soc . Miuacki era cea mai buna prietena a lui Karin . O tipa blonda cu ochi albastrii si forme bine definite . Cum spune-am fata era intr-o balta de sange cu hainele rupte iar pe perete scria cu sangele blondei " Ea e prima , Karin a doua si a treia e surpriza " . Toata lumea nu stia ce sa mai spuna . Tsunade a venit val vartej si a incercat sa faca ceva dar mai mult decat sa confirme decesul nu a avut ce .
Karin a inceput sa tipe si a fugit aruncandu-se in balta de sange . Roscata i-a luat capul fetei si o tinea in poala strans si se ruga sa fie un cosmar dar din pacate nu era , era cruda realitate . Eu merg langa Karin si ma asez langa ea . Fata se uita la mine si imi sopteste ca are nevoie de o imbratisare calda . Asa ca o imbratisez toata lumea ramanand cu gura cascata . Se sta rivalitatea dintre noi . Dupa o secunda o vad pe Karin cu ochii atintiti spre perete , cred ca nu observase ce a scris acel individ pe perete . Aceasta incepe sa tremure incontrolabil si sa urle . A intrat intr-un fel de sevraj .
Eu prind de mana si o scot afara , incercand sa o calmez . Ma roaga sa ii aduc un pahar de apa , asa am si facut . Am crezut ca o sa-l bea dar si la aruncat peste fata apoi s-a calmat . Cred ca asa voi proceda si eu cu Sasuke cand e nervos..hehe glumeam .. Karin ma roaga sa o pazesc pentru ca ea vrea sa traiasca . Am acceptat oferta , apoi roscata a spus ca ii este somn si daca o sa stau de paza . Asa am facut . Dupa ce a adormit , arata ca un inger . Simte-am un sentiment de mila si apoi raman ca o stana de piatra .
Cum scria pe perete " Ea e prima , Karin a doua si a treia e surpriza " , o doamne eu sunt a treia !!! Nu se poate ....cum sa ..cum sa ma apar? Ce sa fac . Gandurile imi sunt intrerupte brutal de un tipat ascutit ca 1000 de ace ce zgariau o bucata de sticla neteda .
Intru repede in camera si o vad pe Karin tipand iar deasupra ei un barbat cu masca . Ma napustesc asupra lui dar acesta fuge pe fereastra . Karin se mirarea mea si a celorlati care au venit intr-un suflet ma strangea in brate ca un bebelus speriat . Eu reusesc sa o calmez si apoi imi vine o idee . O las pe Karin in grija baietilor si merg repede la doamna Tsunade . Acolo o gasesc in birou , statea foarte ganditoare . Bat la usa respectuos . Aceasta imi face semn sa intru :
-Doamna Tsunade am un plan pentru a oprii toata nebunia asta .
-Sigur Sakura spune .
-Voi schimba camera cu Karin iar nenorocitul ala nu va stii .
-Sakura nici nu ma gand...dar i-o tai repede...
-Asa voi face...nu v-am cerut permisiunea . Tsunade imi zambeste , stia ca nu o voi asculta . Apoi ma duc inapoi la baieti care erau curiosi sa vada ce am vorbit . Le-am spus planul meu , numai Sasuke urla de colo colo la mine ca e foarte pericolos dar Itachi la luat deoparte si i-a explicat ca degeaba se agita ca tot nu voi sta in loc si ca ar fi trebuit sa ma cunoasca . Sasuke vine langa mine si imi cuprinde buzele cu doua degete si ma saruta suav . Niciodata nu am primit un asa sarut , atat de pasional .
Pai dupa toata actiunea asta am mai stat afara ceva timp . Seara a venit cu pasi repezi , iar planul meu trebuie pus in aplicare . Vorbesc cu Karin si ese deacord apoi aceasta imi ureaza noapte buna si merge repede in camera mea . Eu merg in camera ei , ma asez in pat dar cu un kunai langa mine si adorm . Era ora 03:12 cand aud ceva in camera . Apoi simt cum....suspans lough in love
Sus In jos
ѕωєєту«3!
Genin
Genin
ѕωєєту«3!

Localizare Localizare : Monetan .. Pai .. In Alaska dupa Deidara cu tigaia :))
Nr. mesaje Nr. mesaje : 226
Puncte : 270
Reputatie Reputatie : 29
Hobby-uri Hobby-uri : Cantatu` la chitara bee <3 !!
Stare de spirit Stare de spirit : Super buna Beiibi` :x

MesajSubiect: Re: Mostenirea   Mostenirea - Pagina 4 I_icon19Lun 11 Apr 2011, 14:22

I'a ghici pe ine omor eu daca nu pune next??? happy2
Mi'l si imaginez pe Sasuke cum tipade zor
Deciii
Foarte mumos fic'ul scumpo
Deci il iubesc love kiss
Hai mai repede cu next
Dj Deny happy2
Hehehe
Sus In jos
http://rebeka-sakura.hi5.com
Ony♫Baby♥Angel◕‿◕
Genin
Genin
Ony♫Baby♥Angel◕‿◕

Localizare Localizare : in lumea copilariei
Nr. mesaje Nr. mesaje : 405
Puncte : 431
Reputatie Reputatie : 8
Hobby-uri Hobby-uri : muzica,desen,etc
Stare de spirit Stare de spirit : ..actualmente.. Happy..

MesajSubiect: Re: Mostenirea   Mostenirea - Pagina 4 I_icon19Lun 11 Apr 2011, 14:42

Hai!hai!Hai cu nextul please
Sus In jos
Denii
Genin
Genin
Denii

MesajSubiect: Re: Mostenirea   Mostenirea - Pagina 4 I_icon19Lun 11 Apr 2011, 15:03

Pai sa-l pun , sa nu-l pun....Naaa nu-l pun pana nu am ceva mai multe commuri sa ma conving ca va place fikuuuu huh? heh
Sus In jos
Ony♫Baby♥Angel◕‿◕
Genin
Genin
Ony♫Baby♥Angel◕‿◕

MesajSubiect: Re: Mostenirea   Mostenirea - Pagina 4 I_icon19Lun 11 Apr 2011, 15:12

NE PLACE!!!!VAI DAR CUM POTI SA ZICI CA NU NE PLACE???
Ne palce,ne place,ne place,ne place,ne place,ne place(hai toata luumea)
Sus In jos
/Agata\
Genin
Genin
/Agata\

MesajSubiect: Re: Mostenirea   Mostenirea - Pagina 4 I_icon19Lun 11 Apr 2011, 16:52

Ne place, ne place, ne place, ne place, ne place, ne place, NE PLACE!!!!!!! Sa nu mai zici ca nu ne place dap ! .
Sus In jos
Dyamond
Genin
Genin
Dyamond

MesajSubiect: Re: Mostenirea   Mostenirea - Pagina 4 I_icon19Lun 11 Apr 2011, 18:59

Ne place, ne place, ne place, ne place, ne place, ne place, ne place, ne place, ne place, ne place, ne place, ne place, ne place, ne place, ne place, ne place, ne place, ne place, ne place, ne place, ne place, ne place, ne place, ne place, ne place, ne place, ne place, ne place, ne place, ne place, ne place, ne place, ne place, ne place, ne place, ne place, ne place, ne place, ne place, ne place, ne place. Pune nextu mai repede! Ca... ne place, ne place, ne place, ne place, ne place!!!!

Acum pui nextul si aici? Nu scapi de mine lough
Nu te las in pace pana nu-l pui. Sunt reaa!!!! good good job heh
Sus In jos
Denii
Genin
Genin
Denii

MesajSubiect: Re: Mostenirea   Mostenirea - Pagina 4 I_icon19Mar 12 Apr 2011, 17:21

Dragile mele am un anunt : CAPITOLUL XIV DIN MOSTENIREA VA FII FOARTE INCITANT si ca sa vac foarte curioase va spun ca va avea loc o lupta in pat intre Kabuto si Sakura si vreau sa stiu pana deseara cine vreti sa castige . Voi alegeti :P .....
ID MEU : blaxy_girls2011
Sus In jos
/Agata\
Genin
Genin
/Agata\

MesajSubiect: Re: Mostenirea   Mostenirea - Pagina 4 I_icon19Mar 12 Apr 2011, 17:24

Eu normal ca vreau ca Sakura sa castige asa ca nu ne mai tine in suspans.
Sus In jos
Dyamond
Genin
Genin
Dyamond

MesajSubiect: Re: Mostenirea   Mostenirea - Pagina 4 I_icon19Mar 12 Apr 2011, 18:51

Normal ca sunt de partea Sakurei. Vreau ca ea sa castige.
Astept nextul si inca sper sa castige Sakura, si sa aflu mai pe indelete ce se intampla in continuare

See-ya! hi!
Sus In jos
Denii
Genin
Genin
Denii

MesajSubiect: Re: Mostenirea   Mostenirea - Pagina 4 I_icon19Joi 14 Apr 2011, 13:23

CAPITOLUL XIV : O lupta incitanta

Vorbesc cu Karin si este deacord apoi aceasta imi ureaza noapte buna si merge repede in camera mea . Eu merg in camera ei , ma asez in pat dar cu un kunai langa mine si adorm . Era ora 03:12 cand aud ceva in camera . Apoi simt cum o mana grea si rece se aseaza peste gura mea . Picioarele tipului cred la cat era de greu cred ca e un el imi inconjurau talia , simt cum rasuflarea rece ca de gheata se apropie de urechea mea si imi spune "Sa vezi ce bine o sa te simti in noaptea asta roscato" . Hopa ! tipul crede ca sunt Karin . Hai sa ma amuz putin cu el si apoi sa trec la actiune . Simt cum ma saruta pasional pe gat apoi pe buze , este adevarat ca saruta exceptional dar ca brunetul meu nimeni nu saruta . Il sarut si eu foarte pasional ceea ce pe el il uimeste si in asa fel ma rasucesc incat eu ajung deasupra lui , acesta vrea sa imi dea tricoul jos dar ii prind mainile deasupra capului apoi in asa fel ma ridic incat sa imi poata vedea fata .
Cand acesta ma vede ii cade fata nu stia ce sa mai spuna , era socat si simt cum mainile ii se incoarda iar muschi pieptului ii se contracta. Acesta zambeste si nu inteleg dece dar cred ca era pe cale sa aflu .

~~Kabuto~~

Incep sa o sarut pasional pe roscata care saruta excelent dar se rasuceste si ajunge ea deasupra ma . O vad cum se ridica si pentru cateva secunde am un soc . Era rozalia , urmatoarea victima mama mia fata asta chiar stie sa sarute dar si eu am o surpriza pentru ea ca sa nu raman dator . Cred ca trebuie sa se uite in spate.

~~Sakura~~

Stand deasupra tipului il vad ca zambeste apoi aud ca un fel se ssit de sarpe si fac marea gresala de a ma intoarcea si a lasa garda jos fata de Kabuto care profita din plin . Eu cand ma intorc vad sarpele care deja se pregatea sa ma manance dar dispare ca prin minune . Ciudat ! Ma uit la Kabuto si soc! nu mai e sub mine dar simt un abdomen bine lucrat dar foarte greu peste spatele meu ceea ce ma face sa cad cu capul adanc in perna . Kabuto ma prinde de maini si ma imobilizeaza . Incepe sa rada si imi spune " Konan a stat cuminte " Gata! Atunci mi-am iesit din fire de tot . Vedeam rosu in fata ochilor iar in minte imi apareau aceeasi imagini socante cu Koni . Parea ca un film care se deruleaza dar dintr-o data s-a rupt .
In asa fel ma incolacesc in jurul lui Kabuto incat acesta ajunge din nou sub mine . Mi-am pus fata alba in lumina lunii si pot vedea cum a facut ochii mari Kabuto cat cepele .A da cred ca stiu dece . Ma transformasem in vampir . Ochi mi s-au facut rosii , hainele mi s-au schimbt iar canini si-au luat forma lor perfecta si foarte ascutita . Zambesc in asa fel incat sa imi vada dintii si sa stie ce il va astepta . Acesta zambeste si el si vad cum O dumnezeule ! Se schimba si el in nu se poate ...in vampir ?! Dar cum naiba s-a petrecut asa ceva? Acesta incepe sa rada , vad cum zambeste lasand lasand la iveala canini albi si mult mai lungi ca ai mei .
Simt cum sangele uman de om dispare si apare sangele rece de vampiri . Sunt curioasa cati ani are mai bine spus cate sute , ca sa va pun in tema dupa cat de lungi ii sunt dintii cu atat a trait mai mult . Asa ca il intreb cati ani are si acesta imi raspune calm dar totusi cu un zambet ucigas pe fata :
-2700 scumpo dar tu ???? Banuiesc ca 16 nu . E prima ta viata , mai ai multe de trait . Wow stop pozitie a spus 2700 asta in seamna in ani pamanteni 27 . Sfinte sisoe asta e la a a 13 viata si ceva . Acesta se repezeste sa ma muste de gat dar ma feresc . Ii simt dintii mai bine spus coltii cum ii cer sangele meu . Ete flosc sa vezi daca obtine vreo picatura !
Kabuto m prinde de maini si incearca sa ma must dar in asa fel imi pun genunchi incat nu poate ajunge . Genunchi mei il opreau defapt ii tineau cutia toracica sa spun asa de pieptul meu . Dar dintr-o data ma simt ciudat , chiar foarte . Simt cum vene imi aduc sangele mai repede la inima si inima imi pulseaza tot mai repede si ma repede .
Il prind pe Kabuto fortat de maini si incerc sa-l musc dar se fereste punandu-si gura in fata si asa a mai avut loc inca un sarut intre vampiri . Limba mea si a lui se zgariau in canini sangerand si mai mult si asa pofta de sange crestea cu fiecare minut . Amandoi ne atacam cu tot felul de miscari . Eram mai obositi ca oricand . Dar mi-a dat foc cu cateva cuvinte :" Iti amintesti cum tipa Konan de durere ?"
Gata cu chestia aia ma aprins de tot . Ochii imi devin visinii mai ceva ca a lui Karin si unghiile mai bine zis ghearele imi cresc tot mai tare fiind vopsite cu negru .Parul devine roz cu suvite ticlam si rosii cu negru . Parul creste si in lungime pot sa spun ca aratam superb dar sa continuam . Acesta se agata de tavan si incearca sa fuga dar il prind de picior .
Ma agat de el imobilizandul de ii dau capul da oparte ramanandui gatul liber , puteam vedea venele cum devin tot mai groase cea ce imi crestea pofta . Nu mai stau pe ganduri si il musc cat de tare pot . Canini ii srapung pielea fara nici o problema . Kabuto scoate un urlet de durere care trezeste pe toata lumea . Ii vad pe toti venind in fata usii si cu ochii cat cepele . Peretii erau toti zgariati de unghile mele si totul era plin de sange .
Sangele si ghiarele parca faceau un Rembrand pe perete . Nu, glumeam si eu . Unii baietii salivau dupa mine mai ceva ca si Kabuto dupa sangele meu . Sasuche era rosu de gelozie dar eu cand il vad ca sa il camez ii sar in brate si il sarut . Dar noroc ca m-am agatat de el deoarece era sa ma scape jos . L-am sarutat cu pasiune si celalalti imi fac se mn sa ma uit la Kabuto . M-am dat jos de pe Sasuke . Acesta s-a facut ca un fum , apoi a aparut un liliac ce a plecat pe fereastra .
Am respirat usurata si l-am sarutat pe Sasuke apoi m-am revenit la forma normala dar ca sa mai radem putin Sasuke mi se confeseaza spunandu-mi ca nici odata nu o sa ma enerveze . Eu si celalalte persoane incepem sa radem la fel si brunetul . Acesta imi spune ca daca vreau ma pot culca in camera lui . Zambesc si eu si el si mergem la culcare . Ajunsi in camera...suspans lough dap ! huh?
Eu sper ca va placut pana acum.... rusinos
Sus In jos
Ony♫Baby♥Angel◕‿◕
Genin
Genin
Ony♫Baby♥Angel◕‿◕

MesajSubiect: Re: Mostenirea   Mostenirea - Pagina 4 I_icon19Joi 14 Apr 2011, 14:34

Next next next...VREAU NEXT
Sus In jos
Rina
Genin
Genin
Rina

Sex : feminin Varsta : 25
Localizare Localizare : Iasi
Nr. mesaje Nr. mesaje : 294
Puncte : 345
Reputatie Reputatie : 22
Hobby-uri Hobby-uri : Net.
Stare de spirit Stare de spirit : Bored.

MesajSubiect: Re: Mostenirea   Mostenirea - Pagina 4 I_icon19Mier 20 Apr 2011, 14:00

Fato , nextul mai repedeeeeeeee , murim acileai de suspans . NEXTUUUUUL .
Sus In jos
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :
Mostenirea - Pagina 4 Asss10Mostenirea - Pagina 4 J5fdba

Localizare Localizare : Cluj.
acebook acebook : Choco.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 23591
Puncte : 28367
Reputatie Reputatie : 2484

MesajSubiect: Re: Mostenirea   Mostenirea - Pagina 4 I_icon19Mier 20 Apr 2011, 15:42

Se pare ca am cam uitat sa mai trec si pe la acest fic. Merit bataita... Ca si tine de altfel... Pai se poate? De ce n-ai mai pus nextul? Vezi ca vin la tine si te mananc. Daca nu ai de gand sa te apuci de tastat, atunci te sfatuiesc sa ai pregatie in frigider o franghie si niste frisca. bere dance 2 Multe idei si ma mai gandesc daca iti dau pupici. kiss in love kiss
Sus In jos
Yumi
Genin
Genin
Yumi

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : In my own world
Nr. mesaje Nr. mesaje : 415
Puncte : 482
Reputatie Reputatie : 48
Hobby-uri Hobby-uri : Dansul, muzica si cititul.

MesajSubiect: Re: Mostenirea   Mostenirea - Pagina 4 I_icon19Sam 23 Apr 2011, 00:09

Ce fac ajunsi in camera? shy lough
Astept nextul si hai mai repede cu el biciuitor
Te pup dulce de tot!kiss
Sus In jos
Denii
Genin
Genin
Denii

MesajSubiect: Re: Mostenirea   Mostenirea - Pagina 4 I_icon19Sam 23 Apr 2011, 15:41

O sa-l pun fetelor dar nu stiu cand ! Acum sunt pastile si incepe scoala crying iar vineri va fi ziua mea heh ...Mda am cam multe pe cap dar o sa fac tot posibilul !!!
Sus In jos
Ony♫Baby♥Angel◕‿◕
Genin
Genin
Ony♫Baby♥Angel◕‿◕

MesajSubiect: Re: Mostenirea   Mostenirea - Pagina 4 I_icon19Lun 25 Apr 2011, 11:53

Pai astept nextul draga happy2
Si sa sti ca daca nu-l pui de curand plang sad deoarece e unul dintre ficurile mele preferate in love .
kiss
Sus In jos
Denii
Genin
Genin
Denii

MesajSubiect: Re: Mostenirea   Mostenirea - Pagina 4 I_icon19Lun 25 Apr 2011, 23:38

CAPITOLUL XV : Ai mei revin!

Mda , pai ajungem in camera lui Sasuke si brunetul ma prinde de talie apoi ma tranteste in pat . Se para ca brunetelul meu are chef de "prostioare" , ca deobicei dar am de gand sa dorm in noaptea asta asa ca incep sa rad il sarut odata al naibii de frantuzeste si acesta crede ca vrea sa incepem dar il opresc si ii spun ca sunt prea obosita sa ma joc . Aceste inchide pentru o secunda ochii si apoi ii deschide lasand la iveala cel mai dragastos si intelegator zambet . Acesta isi pune palma pe fata mea si se apropie de mine sarutandu-ma doar pe buze si gustandu-mi putin buza inferioara . Zambesc si ii promit ca o sa-l rasplatesc , acum ma duc sa fac un dus si bineinteles ca domnisoru' vine si el .
E ca un catel puricos dupa mine dar il las . Bineinteles ca ne spalam si unul pe altul iar Sasuke din cand in cand imi mai saruta spatele umed . Oprim dusul si asa lichidul incolor se opreste repede facandu-ne in contact cu aer sa tremuram de frig . Eu imi iau o pisama albastra formata din un tricou albastru si pantaloni cam prea scurti , il mai vedeam din cand in cand pe Sasuke ca isi musca buza dar il las sa saliveze in continuare facandu-ma sa chicotesc putin . Ne sarutam , unind buzele noastre intr-un sarut pasional , si ca niciodata simte-am ca fluturi in stomac ceea ce ma facea sa mai chicotesc din cand in cand . Apoi amandoi ne asezam in pat si adormim intrand repede pe taramul viselor .
Dimineata ne trezim amandoi deodata , ne sarutam de buna dimineata si mergem la baie facandu-ne siesta . Eu ma imbrac intr-o pereche de pantaloni scurti de blugi , tenis gri in picioare si un tricou gri cu roz pal pe care scria " Sunt ocupata, mai incearca !" , imi prind coada lasand o suvita rebela sa imi cada pe chip , apoi imi observ iubitul care era imbracat intr-o pereche de blugi , un maieu ce ii scotea la iveala abdomenul bine conturat si o camasa gri cu negru . Acesta ma ia de mana , ma saruta pasional si iesim ambii din camera . Mergem tinandu-ne de mana si povestind despre diferite lucruri , holul se termina si ne intreptam spre o bancuta de sub un cirec urias . Dar acolo eu am un soc de proportii .
Parintii mei stateau si ma priveau cu mila dar ciudat fratele meu nu era . Si erau imbracati in negru . O doamne sfinte! Ma uit la mama care se ridica si vine spre mine punandu-si mainile pe bratele mele suspinand adanc . Eu fara sa mai stau pe ganduri o intrb unde e Ken , mama se uita inca odata la mine facandu-ma sa lacrimez si sa strig cat ma tine-au plamanii :" Ken!!!!" Sasuke ma luat in brate strangandu-ma la pieptul sau , desi printre lacrimi am observat ca ai mei erau foarte socati si bineinteles ca desteptul de tata se ridica , ma smuceste de langa Sasuke si imi da o palma . Eu ma enervez si i-o intorc dar uitand ca sunt vampir am dat asa tare incat tata a ajuns in iarba rostogolinduse. Mama se uita stupefiata la mine iar eu nu intarzii sa ii spun : " Intre mine si Sasuke nici un tampit sau cretin nu se baga dar tata cred ca tu esti amandoua! Dece ai venit sa ma bati , nu ma provoca ca m-am schimbat mult ! " Ai mei se uitau la mine si mi-au spus ca nu asa trebe sa ma port cu ei si sa ma intorc acasa si vorbim acolo dar eu nu il parasesc pe Sasuke pntru nimeni dar ochii mi se maresc la vederea unui anumit baiat . Parul rosu ravasit si zambetul imi amintesc multe , era chiar Gaara in persoana . Genunchi incep sa imi tremure incontrolabil , Sasuke imi observa starea si ma intreaba cine e ala . Eu ma uit la el dar inainte sa spun ceva Gaara spune : " Vai dar nu ti-a spus de iubitul ei ?" Sasuke imi arunca o privire sfasietoare ce imi provoaca fiori .
Gaara cu un zambet tamp imi spune ca nu i-am povestit de relatia noasttra . Eu ma enervez si ii spun sa taca dar Sasuke ma prinde de mana si ma trag deoparte apoi imi spuna ca l-am mintit si ca pot sa plec ca mai buna e Karin si ca sunt o mincinoasa fara margini apoi imi da o palma . Raman socata iar lacrimi cristaline mi se scurg p fata . Sasuke pleaca nervos iar ma enervez si le spun parintilor ca vin cu ei , Gaara vrea sa ma sarute dar ii arunc o privire crunta si ma lasa in pace. Privesc inapoi si o vad pe Karin uitandu-se a mine si facandu-mi cu mana zambind .Mimoza naibii , asta a urmarit sa plec eu . Urcandu-ne in avion , ma uit pe fereastra si ma gandesc la acele momente intre mine si Sasuke ce si acum in provoaca satisfactie . Gaara se pune langa mine si imi prinde barbia cu doua degete si fara sa apuc sa ma feresc ma saruta apasat dar foarte pasional . Eu nu ma opun . Aveam nevoie de cineva . Desi mai bun era Sasuke dar si el a mers la mimoza
de Karin urgent . Ajungem acasa iar Gaara ma saruta spunandu-mi ca maine vine si mergem iara la gasca ca cica le e dor de mine . De hina si naru cred dar ceilalti putin imi pasa . Intru in casa si merg direct in camera mea trantindu-ma in pat . Am inceput sa plang suspinand apoi ma ridic cu greu si merg in camera fratelui meu .Vad ca perna e pusa exact cum o pune fratemio si merg acolo atingand-o cu doua degete . Imi era asa dor de el apoi imi vine o idee. Merg la mine in camera , in fata sifonierulu , ma imbrac in negru cobor jos la ai mei nici nu ii salut si ies trantind usa . Merg incet spre cimitir si ma gandesc la momentele cand ne bateam sau cand ne ascunde-am de ai nostrii dupa ditamai boacana . Imi e asa dor de el , apoi dupa aceste amintiri un fior ma cuprinde iar un suspin adanc se iveste . Ajung in fata cimitirului si intru incet parca simtind cum cineva ma priveste .Foarte ciudat ! Merg la locul nostru si acolo vad o gramada de coroare si langa ele o bucata de hartie . O iau si incep sa citesc apoi...Suspans scuze ca a durat atat dar nu mai am timp...sad va pup sper sa va placa kiss
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Mostenirea   Mostenirea - Pagina 4 I_icon19

Sus In jos

Mostenirea

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 4 din 6Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Sasuke & Sakura :: Fan Fic-uri ( fanficton ) :: Fan Fic-uri SasuSaku :: Fan Fic-uri SasuSaku finalizate-