|
|
Autor | Mesaj |
---|
Rina Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Iasi Nr. mesaje : 294 Puncte : 345 Reputatie : 22 Hobby-uri : Net. Stare de spirit : Bored.
| Subiect: Re: Mostenirea Lun 21 Mar 2011, 12:49 | |
| Vai Dededeny daca nu pui continuarea vin cu batu la tine si nu o sa scapi...deci pune nextul ca daca nu.........vai samar...deci, Nextul:DP.S:Glumesc cu faza cu batu, sau poate nu.....Miki pregateste-ti colti...ai auzit Dededeny?Coltii lui Miki MUHAAAHAAA, ahhahahh am ragusit, nextul |
|
| |
/Agata\ Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Oriunde doresti Nr. mesaje : 250 Puncte : 269 Reputatie : 20 Stare de spirit : Depinde
| Subiect: Re: Mostenirea Lun 21 Mar 2011, 16:28 | |
| Da nu-i coerct!!!!! De ce ne lasi mereu in suspans ?????? Vad c-ai facut-o pe Sakura vampir. Imi palce!!!!!! Sa pui repede next, ok? |
|
| |
Denii Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : alba Nr. mesaje : 467 Puncte : 546 Reputatie : 45 Hobby-uri : Fotografia :) Stare de spirit : ca a ta :)
| Subiect: Re: Mostenirea Lun 21 Mar 2011, 19:29 | |
| Da mersi si pe buna ca imi iau armura daca Miki ma ataca !!!! Si m-am molipsit de la voi cu suspansul =))) ... next-ul vineri ..
PUPICI!!!!! |
|
| |
Cryssy Academy Student
Sex : Localizare : La birou Nr. mesaje : 37 Puncte : 51 Reputatie : 5 Stare de spirit : OK
| Subiect: Re: Mostenirea Lun 21 Mar 2011, 20:57 | |
| vineri? Cum vineri? Te rog punel mai repede ca mor dinc cauza suspansului! Te rog nu ma omora... Si sa sti ca este super capitolul asta dar te rog sail pui mai repede daca poti pe urmatorul. Bafta la idei si pls grabestete cu next-ul pupici!!! |
|
| |
Cryssy Academy Student
Sex : Localizare : La birou Nr. mesaje : 37 Puncte : 51 Reputatie : 5 Stare de spirit : OK
| Subiect: Re: Mostenirea Vin 25 Mar 2011, 15:59 | |
| este vineri si nu vad nici un capitol nou te rog sa il pui repede da? pa
|
|
| |
Ony♫Baby♥Angel◕‿◕ Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : in lumea copilariei Nr. mesaje : 405 Puncte : 431 Reputatie : 8 Hobby-uri : muzica,desen,etc Stare de spirit : ..actualmente.. Happy..
| Subiect: Re: Mostenirea Vin 25 Mar 2011, 17:11 | |
| te rog pune nextu.Este o idee originala.e vineri si nu e nici un next |
|
| |
Denii Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : alba Nr. mesaje : 467 Puncte : 546 Reputatie : 45 Hobby-uri : Fotografia :) Stare de spirit : ca a ta :)
| Subiect: Re: Mostenirea Vin 25 Mar 2011, 19:13 | |
| Pai din cauza unui test la mate nenorocit sunt pedepsita iar daca ai mei o sa imi permita sa intru pun next-ul...blestemati matematica :** PUPICI!!!! |
|
| |
Ony♫Baby♥Angel◕‿◕ Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : in lumea copilariei Nr. mesaje : 405 Puncte : 431 Reputatie : 8 Hobby-uri : muzica,desen,etc Stare de spirit : ..actualmente.. Happy..
| Subiect: Re: Mostenirea Vin 25 Mar 2011, 19:22 | |
| |
|
| |
Denii Genin
| Subiect: Re: Mostenirea Vin 25 Mar 2011, 19:24 | |
| |
|
| |
Denii Genin
| Subiect: Re: Mostenirea Vin 25 Mar 2011, 19:55 | |
| l-am pus de dragul vostru :) :* Intru in camera si simt cum doua brate puternice ma cuprind de talie . Era chiar Sasuke , acesta zambeste lasand la iveala doi canini albi superbi . Il privesc zambind apoi incep sa-l sarut pasional . Chiar ii sar in brate izbindu-l de usa care nu mai avea multe si cadea . Amandoi chicotim apoi acesta ma pune usor in pat si spre marea bucurie a lui Sasuke petrecem prima noapte impreuna . Pot spune ca mi-a placut...doamne ce naiba am?! cat de perversa am devenit dar imi place . Sasuke: Mai , mai nu stiam ca rozalia mea e asa perversa si am observat ca i-a placut . Doamne imi place mai mult de cand e vampir si am observat ca era mult timp pe langa gatul meu , cred ca e din instinct . Si acum ma culc , maine vom merge sa dam un test pentru alegerea echipelor care vor merge sa ajute satenii. Sakura : Il privesc pe Sasuke cum dormea , doamne e mai dulce ca un bebelus . E timpul sa ma culc si eu , main se vor alege echipele .Ce urat ca echipele sunt formate si 7 persoana . Dar asta este , nu mai am chef de o alta cearta cu Tsunade . Era dimineata , Sasuke era trezit si imi pregateste micul dejun . Vai ce dragut ! Acesta observa ca m-am trezit si ma saruta dulce . Ne imbracam amandoi si plecam pentru examenul fizic de azi . Ajungem acolo si incepem.. ...:::Dupa 4 ore:::.... Toti eram asa obositi incat abia mai respiram . Dupa o lunga deliberare si multe certuri intre Tsunade si ati examinatori prezentii toti au decis . Apoi au inceput sa se strige echpele si a fost asa : echipa 1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 si urmam noi echipa cu numarul 7 . Din echipa 7 facea parte : Sasuke , eu , Pein , Itachi , Sasori , Deidara si Karin. Ce????? eu cu mimoza aia nesuferita . Tsunade te strang de gat cu mainile mele . Am incercat sa discut cu Tsunade dar nici cum nu a acceptat schimbarea . Of tsunade putreziti-ar nasu ce ma enervezi ! Karin imi scotea limba si ma enerva la culme . Mama ce am sa o plesnec! Deja ma mananca palma ! Roscata asta tupeista incearca sa se dea la Sasuke dar Pein si ceilalti o opresc . Asa , astia-s baietii mei . Apoi ne primim misiunea , trebuia sa mergem in padure unde au fost semnalate mai multe crime . Se pare ca satenii au gasit oameni sfasiata si lucruri de genul asta . Observ ca toti ma privesc iar baietii din echipa mea zambesc . Ma uit la ei amuzata si le spun: -Hei is eu vampir dar nici chiar asa flamanda ! A da si mie imi plac brunetii in rest nimic ! Ma uit la Sasuke si zambesc lasand la iveala dintii perfecti albi . Toti zambesc ca si Sasuke apoi plecam spre locul acela destul de ciudat . Cand ne apropiem de acel loc , simt cu nasul meu fin mirosul sangelui asa de dulce incat mi se face pofta ! Doamne ce naiba tot zic ?! De asemenea in aer se simte si mirosul fricii si al luptei ce a avut loc intre "prade " si " pradator" . Iar cand ajungem acoo avem un soc . Actiunea era in toi nici nu e de mirare dece mirosul de frica era asa puternic . O doamne! In lupta era sgatia aia de Orochimaru si un sarpe mov gigantic care din cate am inteles din balbaielile baietilor era legendaru Mondo . Cel mai puternic sarpe iar "prazile" erau chiar copiii din sat . Gata nimeni nu se ia de copii . Mondo asta va fi noua mea poseta . Baietii vor sa se ascunda sa isi faca un plan dar eu vampiroaica sefa urlu cat ma tin plamani : - Hei poseta ieftina umblatoare ! Mondo se intoarce catre mine iar cand ma vede mai sa pice jos nu alta ! Parca ma stia de ceva timp . Acesta cand ma vede , ii se inrosesc ochii care defapt ii erau albastrii deci va dati seama ce draga ii sunt si apoi .....Suspans , sper ca va placut !!! Si ca deobicei PUPICI!!!!! Mondo : http://www.google.ro/imgres?imgurl=http://fc09.deviantart.net/fs47/f/2009/190/f/b/Orochimaru_snake_by_desz19.jpg&imgrefurl=http://desz19.deviantart.com/art/Orochimaru-snake-128836657&usg=__Y3rQzjGLu1UGQlLnfhnQwsTeqiU=&h=1024&w=1280&sz=491&hl=ro&start=16&zoom=1&tbnid=I7Bva-zBG0W6XM:&tbnh=130&tbnw=191&ei=pending&prev=/images%3Fq%3Dorochimaru%2Bsnake%26hl%3Dro%26biw%3D1012%26bih%3D601%26gbv%3D2%26tbs%3Disch:1&itbs=1&iact=rc&dur=431&oei=gtaMTbyLAdSB4Qb89cnSCw&page=2&ndsp=13&ved=1t:429,r:2,s:16&tx=96&ty=48 |
|
| |
Denii Genin
| Subiect: Re: Mostenirea Vin 25 Mar 2011, 19:56 | |
| Scuze ca e asa scurt !!!
PUPICI !!! |
|
| |
Ony♫Baby♥Angel◕‿◕ Genin
| Subiect: Re: Mostenirea Vin 25 Mar 2011, 20:01 | |
| |
|
| |
Rina Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Iasi Nr. mesaje : 294 Puncte : 345 Reputatie : 22 Hobby-uri : Net. Stare de spirit : Bored.
| Subiect: Re: Mostenirea Vin 25 Mar 2011, 21:16 | |
| Asa deci Miki e pregatita:)), deci nextul imi place, si te rog ca maine se da de pomana da-ne si noua un next de pomana ca e criza:)) |
|
| |
Denii Genin
| Subiect: Re: Mostenirea Sam 26 Mar 2011, 09:58 | |
| :)) o sa incerc sa pun next-ul deseara!!! PUPICI!!! |
|
| |
Rina Genin
| Subiect: Re: Mostenirea Sam 26 Mar 2011, 21:43 | |
| Ok daca nu pui nextul ooo MikiiiMiki:Da ce mai vrei?Eu:Sa o musti pe dededeny dak nu pune nextulMiki:Eeeee, musc-o tu, sunt ocupata nu vezi, o data pe an vine si Stolo la mine si tu ne intrerupi, doar stii ca in perioada asta suntem in......iti dai seama nu?Eu:Aaaaa, da....vezi sa nu mai faci 13 pui ca altadata.Deci Dededeny nu pui nextul ai de a face cu coltii mei, mai intai tre sa-i ascut... |
|
| |
Dyamond Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : In sufragerie, in fata calculatorului. acebook : https://www.facebook.com/#!/andra.andreea3 Nr. mesaje : 120 Puncte : 129 Reputatie : 5 Hobby-uri : Sa vizionez Anime-uri! Stare de spirit : plictisita
| Subiect: Re: Mostenirea Dum 27 Mar 2011, 15:55 | |
| uite-o si pe KIMY ! cine vrea bataita ca nu a postat ieri? stiu eu raspunsul! dededeny! dragut-o, nu ma supara ca e vai de pielea ta! sa revenim: scuuuuze ca nu am mai postat insa imi uitasem parola! iar acum...uite-ma aici! ultimul capitol este ok si chiar asi vrea sa pui nextul asi 27.03.2011 acum este ora 15:57 da nu postezi pana la ora 22:00 nu ma intreba! |
|
| |
Ony♫Baby♥Angel◕‿◕ Genin
| Subiect: Re: Mostenirea Dum 27 Mar 2011, 16:00 | |
| kimy are dreptate...Asteptam nextul tau |
|
| |
Dyamond Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : In sufragerie, in fata calculatorului. acebook : https://www.facebook.com/#!/andra.andreea3 Nr. mesaje : 120 Puncte : 129 Reputatie : 5 Hobby-uri : Sa vizionez Anime-uri! Stare de spirit : plictisita
| Subiect: Re: Mostenirea Dum 27 Mar 2011, 21:32 | |
| dededeni! vezi ca nu mai ai mult timp la dispozitie sa postezi. doar juma de ora pana la BOOM! Stiu ca te enervez, si imi pare rau (de fapt...nu-i pare) insa ai spus(promis) ca il pui ieri seara si, nu lai pus. tu, vad ca de obicei postezi numai vinerea, sambata si duminica. in rest nothink. ei bine, si eu am un fic. l-am postat azi pe un alt forum si am pus intr-o zi doua capitole. sa stii ca se face usor un capitol (usor pentru mine care fac un eseu in 15 min) asa ca... nu vreau sa crezi ca te urasc sau iti dau lectii, insa ... baga nestu ca ma superi!!! See ya! |
|
| |
Denii Genin
| Subiect: Re: Mostenirea Dum 27 Mar 2011, 21:36 | |
| scuze fetelor...dar nu cred ca pot azi
|
|
| |
Rina Genin
| Subiect: Re: Mostenirea Lun 28 Mar 2011, 11:36 | |
| Ahhf, bine, Miki e la maternitate.....deci numai am arma, as putea pe Riki......da el e ocupat....sper sa pui nextul cand poti.:D |
|
| |
Denii Genin
| Subiect: Mostenirea continuare Sam 02 Apr 2011, 09:51 | |
| O lupta plina de amintiri:.... Acesta cand ma vede , ii se inrosesc ochii care defapt ii erau albastrii deci va dati seama ce draga ii sunt si apoi imi arunca un pergament . Acesta era vechi si rupt la capete cu un miros puternic de mucegai . Dar nu imi pasa , il iau nervoasa de pe pamant si il deschid . Am un soc cand vad . Genunchi incep sa imi tremure incontrolabil iar 2 lacrimi mi se preling pe fata fina . Simt cum mii de bucatele de stica imi sfasie inima care sangereaza si ma ustura foarte tare . Apoi un zambet imi apare pe fata . Pe pergamentul din fata mea era...dar sarpele ma intrerupe intr-un mod brutal spunand doar atata : Sakura Ynn Haruno . Daca va intrebati cine e acea persoana am sa va spun , era chiar bunica mea . Asa este , eu ii purtam numele . Si acum imi amintesc cum venea la noi acasa si imi aducea dulciuri si kimono-uri dragute . Si mereu ma strangea in brate mai tare ca si pe Ken . Ii semanam foarte mult , aveam aceleasi trasaturi . Mereu cand o intrebam de unde imi aduce atatea imi raspundea " Vei afla la 17 ani " si simt cum fata imi este invadata de lacrimi iar creierul de amintiri . Chiar imi aduc aminte cea mai groznica zi . Se intamplase asa : Bunica Ynn a venit la noi , bineinteles cu multe daruri pentru mine si 3 ciocolati pentru Ken , doamne ce ma amuza ca eu am mai multe dar in fine sa trecem mai departe...eram foarte dragastoasa cu ea , nu o lasam nici sa sufle mereu eram in brate la ea si ma jucam cu parul ei alb ca zapada si fin ca spuma marii . Observam pana si eu ca ceva este cu mine , nici odata nu am fost asa de dragastoasa dar pe moment nu am dat atentie . M-am jucat cu bunica si Ken toata ziua iar cand a trebuit sa plece i-am spus " Buni asai ca o sa mai vi ple la noi ?! Aveam 4 ani jumate ....Bunica se uita la mine si imi spune "Normala printesa mea " dar nu a fot asa . Dupa o saptamana , nici acum nu pot sa uit , era chiar de ziua mea iar eu o asteptam stand tot in fata usii de la intrare asteptand-o . Apoi o aud pe mama izbucnind in plans . Apoi tata o imbratiseaza . Nu intelegeam pana cand mama reuseste sa spune printre suspine : " Cum ii vom spune Sakurei ca bunica nu mai vine ? Daca as avea puterea clanului Haruno l-as distruge pe acel nenorocit . Cum a putut tata sa-i faca asa ceva mamei ? Cum a putut ? Si acel sarpe Mondo , nu nu-n-stiu ce sa mai spun" , mi-am dat seama ca bunica a murit si nu am uitat numele "Mondo" . Acest nume blestemat imi rasuna si acum in minte iar o caldura incepea sa imi invadeze tot si tot mai tare corpul . Simteam cum maxilarul mi se inclesteaza si muschii mei abdominali parca mi s-ar contracta . E o sentatie ciudata sa simti cum muschii se misca de pe oase . Infiorator dea dreptul . Apoi Orochimaru imi spunete zambind pervers : " A fost o placere sa iti omor bunica , pe Ynn . Auzind acele cuvinde il privesc uimita si imi inclest dintii , iar o chakra imi invadeaza corpul . Incepe sa imi iasa in afara , era neagra iar cum iesea din ce in ce mai multa forma in spatele meu un lup neagru cu ochii verzi ca ai mei . Eu eram invaluita intr-o chakra neagra apoi hainele mi se schimba . Eram cu acei pantaloni negrii , bluza neagra si pantofii inalti . Incep sa imi apara coltii de vampir si sa simt cum sangele imi fierbe in vene . Ochii imi erau inchisi iar cand ii deschid imi erau rosu ca sangele proaspat scurs din corpul unui copil . Parul meu roz credte si imi apar cateva suvite negre si rosii . Simt cum unghiile imi cresc formand adevarate ghiare . Aratam incredibil , vedeam asta in ochii baietilor si a lui Sasuke care mai sa cada pe jos . Ma uit cu ura la Orochimaru apoi zambesc iar intr-o fractiune de secunda apar in spatele lui pe Mondo . Zambesc lasand la iveala canini lungi care "cereau " sangele amar al acestui nenorocit . Acesta nu se mai putea misca deoarece canini mei erau infipti in gatul lui . Inima ii batea tot mai incet apoi acesta scoate un tipat de durere . Dar eu zambesc si imi adancesc coltii tot mai tare . Toate acestea intr-o fractiune de secunda . Apoi imi scot cnini din gatul lui Orochimaru . Acesta ramane nemiscat iar iar transpiratia ii curge in jos pe gat . Eu incep sa rad dar acele cuvinte chiar ma fac sa imi pierd controlul : " Esti la fel de slaba ca bunica ta !" asta mi-a spus orochimaru . M-am enervat si am facut cateva miscari apoi am rostit "Inflorirea ciresului " si " Inchisoarea de trandafiri ". Petale de cires au aparut in aer iar mii de trandafiri rosii sangerii s-au ridicat din pamant . Cand petalele de cires au devenit negre si din trandafirii rosii a inceput sa curga sange . Zambesc si ma uit la Modu care era strapuns de trandafri iar Orochimaru incerca sa scape . Acesta se napusteste asupra mea si incep sa ne lovim si tot asa continuam . Sasuke : O privesc pe Sakura de ce este in stare si raman surprins dar nu apuc sa stau pe ganduri deoarece suntem atacati de serpi gigantici . Observ ca fratele meu este ranit tare asa ca invoc monstrul ce este in mine . O observ pe Sakura care ramane surprinsa si apoi zambeste pervers . Ce naiba ii trece la fata asta prin cap . Aflu eu asta deseara daca terminam pana atunci . Doamne ce venin au serpii . Toti baietii ne luptam si observ sa Sakura devine mai alba iar ochii ii devin visinii . Aceasta maraie ???? ce ? Nu pot sa cred . E tot mai dulce . Asa si acum sa imi continui lupta . Sakura : Ooo mai sa fie se pare ca si Sasuke are ceva interesant . Dar acum sa ma concentrez . Luptam timp de 3 ore fata incetare apoi il trantesc pe Orochimaru la pamant si fac 25 de semne ale maini apoi din mana imi zasneste sange si imi iasa o sabie straveche. Era cea a bunicii mele . Eram mandra de mine . Ridic sabia , ma uit odata la Orochimaru si ma repezesc sa il omor dar sunt blocata de cuvintele care ii ies pe gura in acel moment : " Din cate mia spus Ynn credeam ca o sa fii mai respectoasa cu bunicul tau! " Toti ne oprim din lupta , ochii imi sunt invadati de lacrimi . Fara sa observ orochimaru se ridica si apare in spatele meu . Eu simt cum fiecare muschi nu imi mai poate misca . Orochimaru rade malefic iar din neatentia mea ma trezesc cu coada lui Mondo oblu peste fata . Sunt trantita intr-un copac bineinteles dupa ce am rupt alti 10 . Inca eram in stare de soc , Il vad pe Orochimaru cum apare langa mine si imi zambeste apoi ma prinde de par si ma tranteste puternic de un copac . Face cateva semne ale mainii si vad cum totul devine negru iar in fata imi apar poze cu bunica mea din copilarie pana cand a murit . Vedeam cum toata viata ei imi apare in fata . Doamne ce mult putem semana ! Aratam exact la fel . Dar apoi vad....... Suspans , sper sa va placa si scuze ca a durat atat de mult . Melodia luptei : https://www.youtube.com/watch?v=TUHFfR8hWcA |
|
| |
Ony♫Baby♥Angel◕‿◕ Genin
| Subiect: Re: Mostenirea Sam 02 Apr 2011, 11:36 | |
| Ura ai pus nextul..cu greu..ne-ai lasat prea mult in suspans..ASTEPT NEXTUL..dar mai repede |
|
| |
/Agata\ Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Oriunde doresti Nr. mesaje : 250 Puncte : 269 Reputatie : 20 Stare de spirit : Depinde
| Subiect: Re: Mostenirea Sam 02 Apr 2011, 12:07 | |
| Sa pui nextu repede, bine scumpi? |
|
| |
Rina Genin
| Subiect: Re: Mostenirea Sam 02 Apr 2011, 12:18 | |
| Imi place , am o veste buna.........Miki a facut 4 puisori albi ca zapada si puuuuufoooooooosi , si cam rai..hihihi asa sa revenim la fic , pune nextul repede ca vin cu Miki si cei 4 aaaaaaa , raisorii |
|
| |
Denii Genin
| Subiect: Re: Mostenirea Sam 02 Apr 2011, 21:09 | |
| Vai doamne !!!! 4 ce scumpi is !!! ala cel mai rau ii Sasuke si ala mai agitat ii naruto ? !!!!! Sa iti traiasca piticanile pufoase si ficul pe maine sau vinerea viitoare
|
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Mostenirea | |
| |
|
| |
|