Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Mostenirea - Pagina 5 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Mostenirea - Pagina 5 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Mostenirea

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6  Urmatorul
AutorMesaj
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :
Mostenirea - Pagina 5 Asss10Mostenirea - Pagina 5 J5fdba

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : Cluj.
acebook acebook : Choco.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 23591
Puncte : 28367
Reputatie Reputatie : 2484

Mostenirea - Pagina 5 Empty
MesajSubiect: Re: Mostenirea   Mostenirea - Pagina 5 I_icon19Mar 26 Apr 2011, 09:29

Prima!!! Ce bine!!! Imi place foarte mult acest capitol, este minunat. Descrierea frumoasa, dialogul nu e sec, iar actiunea nu e grabita. Am ramas ceva de genul "WHAT???" cand am vazut ca, fara sa o asculte macar pe Sakura brunetul i-a dat o palma si a si dat-o la o parte. Imi vine sa-l strang de gat pentru asta. Si Gaara asta, a aparut in peisaj exact cand nu trebuia... Of, of, of... Ei bine eu una astept cu nerabdare nextul si iti doresc o gramada de idei. Choco te pupaceste dulce!!! kiss in love kiss
Sus In jos
Ony♫Baby♥Angel◕‿◕
Genin
Genin
Ony♫Baby♥Angel◕‿◕

Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : in lumea copilariei
Nr. mesaje Nr. mesaje : 405
Puncte : 431
Reputatie Reputatie : 8
Hobby-uri Hobby-uri : muzica,desen,etc
Stare de spirit Stare de spirit : ..actualmente.. Happy..

MesajSubiect: Re: Mostenirea   Mostenirea - Pagina 5 I_icon19Mar 26 Apr 2011, 10:44

Imi place muult capitolul asta ca si de asemenea ficul in love ..doar ca ne-ai lasat prea mult in suspans,nu mai vreau sa astept asa mult kiss .
Si sa stii ca-mi place ca a aparut Garra..adica ar fi frumoas sa se inpace cu el si dupa aceea sa apara Sasuke si sa-i spuna ca a facut o greseala,etc.
Ma rog era doar o idee acum e imaginatia ta happy2 .
Next kiss
Sus In jos
***pInK_AnGeLL:::***
Genin
Genin
***pInK_AnGeLL:::***

Sex : feminin Varsta : 29
Localizare Localizare : ratacita prin lumea mea..:D :P
Nr. mesaje Nr. mesaje : 191
Puncte : 209
Reputatie Reputatie : 10
Stare de spirit Stare de spirit : mereu fericitaaa:::***

MesajSubiect: Re: Mostenirea   Mostenirea - Pagina 5 I_icon19Mar 26 Apr 2011, 12:45

vreau next!! please
cat de emotionant a fost acest capitol... sad
deci vreau next-ul ca ne-ai lasat in suspans si sunt curioasa sa vad ce se intampla..!!
pwwpici !! kiss
Sus In jos
Yumi
Genin
Genin
Yumi

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : In my own world
Nr. mesaje Nr. mesaje : 415
Puncte : 482
Reputatie Reputatie : 48
Hobby-uri Hobby-uri : Dansul, muzica si cititul.

MesajSubiect: Re: Mostenirea   Mostenirea - Pagina 5 I_icon19Mar 26 Apr 2011, 17:20

Imi place mult
Pacat ca Sasuke nu e in gasca Sakurei.
Mi-ar placea ca rozalia sa se intoarca dupa cativa ani
Si sa arate super, facandu-i in ciuda brunetului.
O idee. fotbal
Nu trebuie neaparat sa o iei in calcul.
Deci in concluzie:
Astept next-ul si-mi place mult
Te pup dulce!kiss
Sus In jos
Alle
Special Jōnin
Special Jōnin
Alle

Localizare Localizare : Constanta
acebook acebook : Alexandra Stefan
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1808
Puncte : 2000
Reputatie Reputatie : 103
Hobby-uri Hobby-uri : Scris, muzica, autoanaliza, multe
Stare de spirit Stare de spirit : Cea mai fericită persoană pe care o vei întâlni în viața asta

MesajSubiect: Re: Mostenirea   Mostenirea - Pagina 5 I_icon19Mar 26 Apr 2011, 18:17

Cat de nesimtita pot fi, am citi ficul si nu am dat comm, off offf off, pai uite ca iti dau acum.
Deci imi place foarte, foarte mult si vreau next, la fel si ceilalti, deci hai cu continuarea repede.
Te pup dulce kiss
Sus In jos
Elz .
S-Class
S-Class
Elz .

Merite deosebite :
Mostenirea - Pagina 5 J5fdba
Localizare Localizare : Unde te aştepţi mai puţin.
acebook acebook : Elz :)
Nr. mesaje Nr. mesaje : 4331
Puncte : 5563
Reputatie Reputatie : 903
Hobby-uri Hobby-uri : KPoP , Dancing and Writing :)
Stare de spirit Stare de spirit : Unknow.

MesajSubiect: Re: Mostenirea   Mostenirea - Pagina 5 I_icon19Mar 26 Apr 2011, 18:43

Buna Scumpo
Am trecut si eu pe aici
Ce sa mai zic?
e super!
Absolut superb!
Astept next!
Pwp kiss
Sus In jos
http://www.eli-rawrr.tumblr.com
dydi
Genin
Genin
dydi

Localizare Localizare : Bucuresti
Nr. mesaje Nr. mesaje : 68
Puncte : 79
Reputatie Reputatie : 6
Hobby-uri Hobby-uri : Stat pe net
Stare de spirit Stare de spirit : Fericita

MesajSubiect: Re: Mostenirea   Mostenirea - Pagina 5 I_icon19Mier 27 Apr 2011, 19:13

Te tog pune continuarea!!!Ce scrie pe acel bilet!?
TE ROG,TE IMPLOR PUNE CONTINUAREA
Sus In jos
dydi
Genin
Genin
dydi

Localizare Localizare : Bucuresti
Nr. mesaje Nr. mesaje : 68
Puncte : 79
Reputatie Reputatie : 6
Hobby-uri Hobby-uri : Stat pe net
Stare de spirit Stare de spirit : Fericita

MesajSubiect: Re: Mostenirea   Mostenirea - Pagina 5 I_icon19Joi 28 Apr 2011, 10:42

Dedeny vreau sa te intreb daca ti-ai postat ficul si pe alte forumuri?
Sus In jos
Denii
Genin
Genin
Denii

Localizare Localizare : alba
Nr. mesaje Nr. mesaje : 467
Puncte : 546
Reputatie Reputatie : 45
Hobby-uri Hobby-uri : Fotografia :)
Stare de spirit Stare de spirit : ca a ta :)

MesajSubiect: Re: Mostenirea   Mostenirea - Pagina 5 I_icon19Joi 28 Apr 2011, 18:14

Da ficul meu este pe doua forumuri....unul dintre forum este chiar al meu.....eu ti l-as spune dar nu am voie si na
Sus In jos
Denii
Genin
Genin
Denii

MesajSubiect: Re: Mostenirea   Mostenirea - Pagina 5 I_icon19Vin 06 Mai 2011, 17:11

Capitolul XVI : Scrisoarea , furia mea
Merg la locul nostru si acolo vad o gramada de coroare si langa ele o bucata de hartie . O iau si incep sa citesc apoilas mainile sa imi cada pe langa corp , bineinteles foaia atinge usor si in pas de vals pamantul rece . Inchid ochii apoi din acei nervi imi arat coltii , muscandumi buza inferioara de nervi .
Ochii mi se fac visinii si simt cum sangele meu rece de vampir incepe sa fiarba apoi scot un racnet de fiara din padure deabea scapa. Iau foaia de jos si ma intrept spre iesirea cimitirului cu un pas apasat.Eram atat de nervoasa incat din neatentia mea am dat peste doi baietii care faceau pe superi-macho si unul mi-a pus mana pe coapsa .
Asigurandu-ma ca nu ma vede nimeni ma apropii de amadoi si imi arat forma mea adevarata de monstru . Cei doi se albesc dar nu mai puca sa fuga deoareceprintr-o singura miscare ii secatuiesc de viata . Aveau un sange dulce c al unui copil nou nascut. Apoi revin la forma umana si iau un taxi merand acasa. Cand intru imi cade fata nu alta.

Scumpul meu de Gaara mi-a dat o petrecere in casa mea fara sa stiu eu si ai mei erau plecati !Hinata si Naruto ma imbratiseaza dar le resping imbratisarea vazando pe Hina mea ca lacrimeaza dar parca nu imi pasa sau ceva in genul .Gaara vine catre mine si vrea sa ma sarute dar a facut cea mai proasta miscare . Ii dau o palma de toata frumusetea si ramane socat incepe sa urle la mine si ii mai dau o palma apoi le spun la toti sa plece numai Hina sa ramane !
Toti comentau si ma injurau incet , toti ies afara dar Hina ramane cat ca am respins-o pe saraca. Aceasta ma priveste lung apoi imi spune ca a incercat sa-l opreasca pe Gaara dar fara rost . Bruneta mi-a spus sa ii spun tot ce s-a intamplat mai putin un lucru . Faptul ca eu eram un vampir , Hinata ramane masca la povestea apoi imi aduc din bagajul dincamera mea unde mirosea a crin o poza unde era toata gasca de la templu . Acolo Hinata a vazut-o pe Karin iar ochii i s-au marit apoi se albeste la fata .
Ce dumnezeu are si ea?! Parca a vazut fantoma lui Frankenstein ce dumnezeu . Incepe sa se balbaie si o vad cum se ridica dintr-o data de pe canapeau alba de piele si fuge afara . Eu o urmez incercand sa o strig dar degeaba , bruneta opreste un taxi si apoi pleaca cu acel obiect alb cu galben de transport .

Ce ciudat ! O sa aflu eu mai tarziu ce a patit si ea . Vin inspre fotoliu dar raman blocata , pe masa se afla acea bucata de hartie si langa ea un..un trandafir rosu din care a curs putin sange . Ce ? Sange ? Iau sangele cu un deget si il bag in gura . Ciudat imi e cunoscut . Dar ma uit din nou la acea scrisoare dandu-mi seama ca mai e cineva pe langa mine dar ajung si la partea aia.
O recitesc enervandu-ma din nou , ca sa va spun odata ce scria pe foaia : " Draga si iubita mea Sakura , in sfarsit ai venit inapoi acasa unde iti e locul si eu pot sa imi continui treaba la templu . Sa il iau pe Sasuke de partea mea . A da pacat de fratele tau , chiar nu am vrut sa il chinui intr-un asemenea hal , saracul doar pe tine te chema . Defapt nu imi pare rau chiar m-am distrat si abea astept sa te intalnesc scumpa mea si sa iti simt sangele peste mine . A da si apropo de sange sper sa iti placa cel din trandafir . Karin te pupa si iti multumeste ca ai ajutat-o desi ea e de partea noatra . Te pup dulce , Kabuto " . Acel nenorocit il omor , el-el mi-a omorat fratele in chinuri si o sa o distrug pe nenorocita aia roscata cand o prind , o despic in doua . Apoi scot un racnet de fiara si dau cu pumnul in masa de sticla din fata mea . Si reusesc ma ma tai la mana . Din instinct imi pun mana la gura filtrand sangele in gura mea . Dar mana imi aluneca de gura pe langa corp .
Sangele meu are acelasi gust cu sangele de langa trandafir . Nu se poate..acel sange e a..a lui K-Ken ? Nuu nu se poate ! Asta inseamna ca...Observ ca sa intunecat afara si cand ma uit la ceas era ora 23:57 . Ce repede trece timpul ! In fine imi iau repede jacheta neagra si plec spre locul care imi provoca nostalgie si multa tristete . Nu pot sa cred ca voi face asa ceva dar e pentru fratiorul meu ! Iau un taxi si ii indic taximetristului locul unde sa mearga .
Apoi ajungem langa poarta cimitirul . Ii platesc domnului si ies din masina . Ma intrept spre mormantul fratelui meu . Imi fac cruge si incep sa dau coranele jos . Incep sa plang tot mai tare cu cat ajung mai repede la pamantul moale si negru ce implora putina apa . In timp ce eu plangeam mai simt lacrimi reci pe fata , din ce in ce mai multe . Da asa era , si cerul a inceput sa planga de mila fratelu meu . Sap si sap cu mainile si dau de ceva tare . Era sicriul fratelui meu , izbucnesc in plans si trag odata de capac deschizandu-l . In sicriu era ...suspans .
.....sper ca va placut iar next-ul il pun maine sau poimaine
Sus In jos
Andreea Sch ♛
Sennin
Sennin
Andreea Sch ♛

Localizare Localizare : .
acebook acebook : Facebook
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2598
Puncte : 3358
Reputatie Reputatie : 573

MesajSubiect: Re: Mostenirea   Mostenirea - Pagina 5 I_icon19Vin 06 Mai 2011, 17:23

esti rea....vreau next-ul...plzzz please please please
Sus In jos
Elz .
S-Class
S-Class
Elz .

Merite deosebite :

MesajSubiect: Re: Mostenirea   Mostenirea - Pagina 5 I_icon19Vin 06 Mai 2011, 17:44

Daaa next repedee
Sus In jos
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :

MesajSubiect: Re: Mostenirea   Mostenirea - Pagina 5 I_icon19Vin 06 Mai 2011, 18:19

Vai ce capitol frumos!!! Imi place foarte mult si sper ca nextul sa fie la fel de surprinzator. Ai grabit putin actiunea, dar in rest imi place. Vreau sa vad ce mai evadeaza din cutiuta cu idei marete. Choco te pupaceste dulcic!!! kiss in love kiss
Sus In jos
Denii
Genin
Genin
Denii

MesajSubiect: Re: Mostenirea   Mostenirea - Pagina 5 I_icon19Vin 06 Mai 2011, 18:58

Chiar vrei sa sti? :)))))
Sus In jos
Dyamond
Genin
Genin
Dyamond

Localizare Localizare : In sufragerie, in fata calculatorului.
acebook acebook : https://www.facebook.com/#!/andra.andreea3
Nr. mesaje Nr. mesaje : 120
Puncte : 129
Reputatie Reputatie : 5
Hobby-uri Hobby-uri : Sa vizionez Anime-uri!
Stare de spirit Stare de spirit : plictisita

MesajSubiect: Re: Mostenirea   Mostenirea - Pagina 5 I_icon19Vin 06 Mai 2011, 23:09

Foarte frumos si pune nextu repede!!!! Sunt foarte curioasa!
Sus In jos
Pact cu Dιανσℓιтα╳
Genin
Genin
Pact cu Dιανσℓιтα╳

Localizare Localizare : Far away.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 448
Puncte : 537
Reputatie Reputatie : 47
Hobby-uri Hobby-uri : Laughting.
Stare de spirit Stare de spirit : Happy

MesajSubiect: Re: Mostenirea   Mostenirea - Pagina 5 I_icon19Sam 07 Mai 2011, 12:48

Well am trecut si eu pe aici..
Si draga..tu nu esti talentata..

ESTI FOARTE TALENTATA !!!Si imi place mult acest fic,deci vreau nextul repede repede kiss
Sus In jos
http://thevampirediariesluv.tumblr.com
Honey B
Chūnin
Chūnin
Honey B

Localizare Localizare : Tokyo
Nr. mesaje Nr. mesaje : 656
Puncte : 784
Reputatie Reputatie : 77
Hobby-uri Hobby-uri : Dance. Naruto. Music. Fashion.

MesajSubiect: Re: Mostenirea   Mostenirea - Pagina 5 I_icon19Sam 07 Mai 2011, 13:00

Imi place la nebunie ficul astept nextul dar la O iubire in evul Mediu cadn pui nextul crying
Sus In jos
http://paradox15.tumblr.com/
Denii
Genin
Genin
Denii

MesajSubiect: Re: Mostenirea   Mostenirea - Pagina 5 I_icon19Sam 14 Mai 2011, 23:13

Da asa era , si cerul a inceput sa planga de mila fratelu meu . Sap si sap cu mainile si dau de ceva tare . Era sicriul fratelui meu , izbucnesc in plans si trag odata de capac deschizandu-l . In sicriu era o alta scrisoare , dar nu si Ken . Ce dumnezeu nenorocitul la il are pe fratele meu . Incep sa imi iau din nou adevarata forma si printr-o miscare totul erta ca la inceput adica sicriul acoperit si coroanele peste el . Deschid incet scrisoarea si incep sa o citesc .
Ochii mi se fac din visiniu inchis inchis un rosu aprins . Eram atat de nervoasa pe continutul scrisorii incat nu ma mai puteam concentra si la altceva . Dar nu observasem ca (,) cand luase-m foaia am luat si o poza . Era..era Sasuke si cu Karin se sarutau . Asa imi oferea si mie nenorocitul ala saruturi s spunea ca ma iubeste dar a fost o minciuna si eu am crezu ca proasta . Dar asta este ultima oara cand mi cred asa un baiat dragut si seducator si...ce naiba fac eu?! Mai bine ma grabesc sa merg acasa , e tarziu si si asa imi e foama si fiind vara copii sunt pea-fara si setea mea de sange care incepe sa fie tot mai mare ma face sa imi pierd mintile iar sangele unui copil e ca mierea pentru un om . Iau un taxi si merg acasa .
Drumul parca era nesfarsit , ma gandeam unde era Ken daca era viu sau mort , ce naba vor de la Sasuke . Priveam pe fereastra acele culori naturale ale curcubeului . Dar ochii mi se casca cand vad o persoana in negru care sarea de pe o casa pe alta . Urlu la sofer sa opreasca , bietul om se sperie groaznic de tare dar cu chiu cu vai opreste masina si ii platesc . Ies din masina val-vartej si fara sa ma mai gandesc ca ma vede cineva sar pe cladire si fug dupa tipul acela . Ciudat nu simt miros de sange . Asta inseamna ca si el e...vampir . Ciudat asa imi pare de cunoscut . Dintr-o data tipul se opreste si ii aud rasul acela care imi provoca fior . Stiu rasul ala , e..e nu se poate . E Axel . Dar cum , cum naiba ...parca dar el ..si apoi ? Ok sa ma puna careva si pe mine in tema zau asa . Defapt sa va pun eu pe voi in tema : Axel e un baiat cu parul saten , ochi verzi superbi , un corp de mori incet daca esti fata si un zambet mai pervers si ca al lui Sasuke . El e mai mare decat mine cu 4 ani deci are 21 de ani .
E fostul fostul meu iubit de la 14 ani . A vrut sa ma violeze dar am reusit sa scap bineinteles cu ajutorul lui Ken . Axel a jurat ca o sa se razbune si apoi nu am mai auzit nimic de el pana acum . Arata si mai bine , doamne ca salivez . Acesta sa uita la mine si ma analizeaza apoi vad cum isi musca buza si apoi ma priveste . Imi spune ce bine arat si apare in spatele meu in fractiune de secunda . Nu apuc sa schitez nici macar un suras sau ceva . Acesta imi da gulerul paltonului meu la o parte lasandu-mi gatul alb la iveala . Acesta se apropie incet de gatul meu simt cum canini implora sa simta sange . Inchid ochii si ii stang incet astept sa ma muste dar soc! ma saruta atat de senzual incat ma face sa tremur . Realizez ca eu stau ca proasta si el isi bate joc de mine asa ca ma intorc rapid la el si ii dau o palma de ii se rostogoleste capu..o asta ar fi chiar tare de tot .

Acesta se enerveaza la culme si incepe sa rada agasant . Ma enervez si incep sa urlu la el ca nebuna dar acesta isi da ochii peste cap si apare in spatele meu si ma printe de maini imobilizandu-ma . Apoi se arunca in gol cu mine?! Ce naiba ...dar cand sa ne izbim de suprafata rece disparem si sunt trantita brutal intr-un..intr-un pat . Si ce e si mai ciuadat e ca am incercat sa ma ridic dar parca eram lipita acolo . Acesta imi spune sa nu ma agit deoarece nu pot scapa , e antivampir acea melasa lipicioasa . Acesta zambeste si il vad ca incepe sa se dezbrace , apoi isi da tricou jos . Mama-mia ce abdomen , sfinte arhangheli salivez si il vad cu se uita la abdomeni si apoi privirea ii coboara pana la...alo alo ! Asta se crede Jonny depp sau care .
Dic ma la el cat tupeu are . Moama ca de ma dezleg de aici il sfasiu dar hopa ! gandurile imi sunt intrerupte de Axel care se pune peste mine si incepe sa ma sarute pasional . eu ma zbat si incep sa ma schib ..deci va dati seama cum aratau 2 vampiri . Unu nervos si unu cu chef de "prostioare" .
Mda epic ce sa spun . Acesta ma saruta cu andoare si imi musca buza de jos facandu-ma sa gem putin . Apoi coboara mai jos si imi da tricul jos dar trece mai departe la...ho-ho-ho stai asa ! stai stai ! Bai Elvis Presley deteriorat ce esti ce faci..Moama ce il bat eu pe asta numa sa ma deslipesc de cuma asta . Si smucindu-ma tare reusesc trandindu-l pe Axel pe jos . Moama ce "samba" o sa fac eu cu asta de il ia mama naibii , apoi ma ridic de pe pat si ma pun peste el . Picioarele mele inconjurandui talia si abdomenul ala dupa care am pierdut cred 2l de saliva . apoi acesta ma prinde de talie si...suspans am adaugat si ceva amuzament sper sa va placa kiss

Ultima editare efectuata de catre dededeny in Sam 14 Mai 2011, 23:26, editata de 1 ori
Sus In jos
Andreea Sch ♛
Sennin
Sennin
Andreea Sch ♛

Localizare Localizare : .
acebook acebook : Facebook
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2598
Puncte : 3358
Reputatie Reputatie : 573

MesajSubiect: Re: Mostenirea   Mostenirea - Pagina 5 I_icon19Sam 14 Mai 2011, 23:20

mama ce te iubesc....deci prea amuzant ultima parte a capitolului...rad si akum
lough lough
daca nu vii cu next-ul repede te vizitez=))))))
Te poop kiss kiss
Sus In jos
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :

MesajSubiect: Re: Mostenirea   Mostenirea - Pagina 5 I_icon19Dum 15 Mai 2011, 15:07

Vai ce capitol pervers. Asa te vreau, cat mai perversa. Cu cat mai multi hormoni, cu atat mai bine. Astept nextul, care sper sa fie la fel de genial. Pune-te pe tastat. Choco te pupaceste dulce!!! kiss in love kiss
Sus In jos
Dyamond
Genin
Genin
Dyamond

MesajSubiect: Re: Mostenirea   Mostenirea - Pagina 5 I_icon19Dum 15 Mai 2011, 16:55

Super! Pervers, amuzant, ce sa mai! De abea astept sa vad ce o sa-i faca lui Axel. Daca ea nu-i face nimic, ii fac yo, fara grija! biciuitor
Pwp si grabeste-te cu nextu!
Sus In jos
Elz .
S-Class
S-Class
Elz .

Merite deosebite :

MesajSubiect: Re: Mostenirea   Mostenirea - Pagina 5 I_icon19Dum 15 Mai 2011, 17:09

Hopaaaa
Vreau next urgentt please
Sus In jos
xLostCandy
Chūnin
Chūnin
xLostCandy

Localizare Localizare : In fatza Pc`ului :-P
Nr. mesaje Nr. mesaje : 842
Puncte : 950
Hobby-uri Hobby-uri : Multee ;-)
Stare de spirit Stare de spirit : La fel ca de obicei. ;-)

MesajSubiect: Re: Mostenirea   Mostenirea - Pagina 5 I_icon19Mar 17 Mai 2011, 13:24

pervers ,amuzant imi place la nebunie si vreau next biciuitor
Sus In jos
Dyamond
Genin
Genin
Dyamond

MesajSubiect: Re: Mostenirea   Mostenirea - Pagina 5 I_icon19Mar 17 Mai 2011, 19:46

Pui nextu?
Sus In jos
♥ Nekko ♥
Chūnin
Chūnin
♥ Nekko ♥

Localizare Localizare : Sunt unde vrei tu sa fiu. ;)
Nr. mesaje Nr. mesaje : 750
Puncte : 898
Reputatie Reputatie : 108
Hobby-uri Hobby-uri : Distractie cat cuprinde; aici, acolo, chiar oriunde! xD
Stare de spirit Stare de spirit : Mereu cu zambetul pe buze. :)

MesajSubiect: Re: Mostenirea   Mostenirea - Pagina 5 I_icon19Mier 18 Mai 2011, 10:37

Buuuun, Intr-un final am citit si eu tot ficul tau pana acum, pot spune ca ma incita ficul tau, mai ales la partile picante. :)
Este super ideea, imi place ca nu pui numai bine, pui si parti rele, descrierea e superba, observ ca nu-ti prea place sa pui dialog. Am o mica rugaminte: Unele fraze nu le inteleg, le inteleg pt ca am mai citit ficuri si-mi dau seama de ce vrea sa fie acolo, exemplu: "Dic ma la el cat tupeu are" . Aici nu am inteles prea multe, chiar din ultimul capitol scris, in concluzie verifica te rog textul pana sa-l postezi, si te rog dau un edit daca mai observi ceva pe parcurs.
Te pup, vreau next, sper sa fie ceva pervers happy
Sus In jos
http://miekosayuri.tumblr.com/
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Mostenirea   Mostenirea - Pagina 5 I_icon19

Sus In jos

Mostenirea

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 5 din 6Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Sasuke & Sakura :: Fan Fic-uri ( fanficton ) :: Fan Fic-uri SasuSaku :: Fan Fic-uri SasuSaku finalizate-