| O iubire in Evul Mediu +16 | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Ineffable. S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : . acebook : hässlich Nr. mesaje : 13202 Puncte : 15767 Reputatie : 858
| Subiect: Re: O iubire in Evul Mediu +16 Mar 07 Iun 2011, 19:25 | |
| Foarte sweet, dulce si frumos ficul tau. L-am citit si am uitat sa las comm... Imi pare rau ca s-a terminat ... |
|
| |
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| |
| |
Denii Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : alba Nr. mesaje : 467 Puncte : 546 Reputatie : 45 Hobby-uri : Fotografia :) Stare de spirit : ca a ta :)
| Subiect: Re: O iubire in Evul Mediu +16 Mar 07 Iun 2011, 19:48 | |
| Stiu ca am grabitoo super tare dar chiar nu mai aveam idei |
|
| |
Lady marmalade. ♥ Genin
Sex : Varsta : 29 Localizare : În ţara minunilor. Nr. mesaje : 436 Puncte : 544 Reputatie : 33 Hobby-uri : Spending time with my amazing friends! Stare de spirit : Happy.
| Subiect: Re: O iubire in Evul Mediu +16 Mar 07 Iun 2011, 20:09 | |
| Buna :d Sincer chiar imi pare rau ca l-ai terminat :( Totul e bine cand se termina cu bine Foarte frumos sfarsitul ! Felicitari ai un fic superb ! |
|
| |
Bubu. Legend
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Bucuresti acebook : Bubs Bbu Nr. mesaje : 5440 Puncte : 6635 Reputatie : 727 Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap Stare de spirit : I feel like I want to murder someone
| Subiect: Re: O iubire in Evul Mediu +16 Sam 02 Iul 2011, 22:32 | |
| Bun, deci felicitari pentru fic. Foarte frumos, mie mi-a placut
Pai .. nu mai are ce cauta in aceasta sectiune deci ..
Merge catre ---> Fan Fic-uri Finalizate <--- |
|
| |
Naruto7 Academy Student
Sex : Varsta : 29 Localizare : Naruto's world Nr. mesaje : 21 Puncte : 22 Reputatie : 3 Hobby-uri : music :x Stare de spirit : pofta de viata :x:x:x
| Subiect: Re: O iubire in Evul Mediu +16 Mier 27 Iul 2011, 21:33 | |
| Ce tare a fost ficul si inatrdevar o idee originala |
|
| |
Meli25 Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Maramures Nr. mesaje : 91 Puncte : 96 Reputatie : 3 Hobby-uri : eleva Stare de spirit : <3
| Subiect: Re: O iubire in Evul Mediu +16 Dum 31 Iul 2011, 15:44 | |
| foarte frumos fic`ul acesta..mi`a placut foartee mult bravoo..si foarte geniala ideea ta:P |
|
| |
Methera S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 109 Localizare : Regatul de Nord al Iadului. acebook : Andreea Drăgan Nr. mesaje : 7624 Puncte : 8016 Reputatie : 256 Hobby-uri : Ficuri şi cărţi. Stare de spirit : L.
| Subiect: Re: O iubire in Evul Mediu +16 Lun 02 Ian 2012, 15:58 | |
| Asta a fost primul meu fic ItaSaku. Mi-a placut atat de mult ficul asta. Sasuke chiar merita sa putrezeasca in aceea temnita. Ma bucura faptul ca este copilul lui Itachi, nu as fi suportat gandul ca este al lui Sasuke. Ai talent si asta a fost una dintre cele mai originale idei. Sa mia faci ficuri de astea. Succes! |
|
| |
Andrușka Special Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : In your heart acebook : Suntem o familie saraca nu ne permitem :))
Nr. mesaje : 1833 Puncte : 2090 Reputatie : 50 Hobby-uri : MULTE!
| |
| |
Alyson Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : De prin zona... Nr. mesaje : 51 Puncte : 52 Reputatie : 1 Hobby-uri : Imi place sa citesc, sa ascult muzica, sa ma plimb, petrecerile etc. Stare de spirit : Intotdeauna vad partea buna a lucrurilor...SMILE:)
| Subiect: Re: O iubire in Evul Mediu +16 Mier 08 Aug 2012, 01:26 | |
| si am ajuns sa citesc si ficul tau este foarte frumos, se vede ca ai llucrat la el mult succes in continuare[b] |
|
| |
Crissu.♥ S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : Nici eu nu mai stiu Nr. mesaje : 5281 Puncte : 5552 Reputatie : 107 Hobby-uri : tenis cu piciorul... Stare de spirit : Ca in prima zi dupa divort...
| Subiect: Re: O iubire in Evul Mediu +16 Vin 31 Aug 2012, 16:10 | |
| e putin meloncolic sa iau acest fic de la inceput , iti stiu ficul pe de rost mi-a placut, imi place si imi va place in continuare creatia ta... ai talent...si iti spun ceva ... il citesc dinainte sa-mi fac cont pe forum si e ceva timp :)))) crisu te pupaceste
|
|
| |
Day Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : In Estul Iadului certandu-ma cu Agares Nr. mesaje : 1238 Puncte : 1392 Reputatie : 108 Stare de spirit : De parca ii pasa cuiva!
| Subiect: Re: O iubire in Evul Mediu +16 Joi 08 Noi 2012, 21:38 | |
| |
|
| |
Roxyta Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : undeva in lumea mea acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 61 Puncte : 67 Reputatie : 6 Hobby-uri : cititul, scrisul, origami si desenul Stare de spirit : mereu alta
| Subiect: Re: O iubire in Evul Mediu +16 Dum 24 Feb 2013, 16:06 | |
| |
|
| |
Akatsuki_lavy Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bucuresti acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 282 Puncte : 294 Reputatie : 18
| Subiect: Re: O iubire in Evul Mediu +16 Mar 26 Feb 2013, 16:50 | |
| in sfarsit vad si eu ce demult imi doream.un fic in care itachi are o relatie cu sakura.mama....abia acum il citesc.km tarziu dar......bravo.ma bucur k am dat de acest fic.Akatsuki_lavy te pupa si iti zice spor la scris in continuare. |
|
| |
Uchiha_Octavian_Augustus Academy Student
Sex : Localizare : iasi sat poieni acebook : https://www.facebook.com/pages/Naruto-shippuden/268576236604752?ref=hl Nr. mesaje : 38 Puncte : 40 Reputatie : 0 Hobby-uri : fotbal,ficuri,citit(nu ce credeti voi, nu carti ci ficuri:)) Stare de spirit : merge,e binisor ,putin suparat in ultima vrme
| Subiect: Re: O iubire in Evul Mediu +16 Dum 03 Mar 2013, 20:11 | |
| eu nu am citit:p m-am uitat la sfarsit sa vad daca merita da nup eu nu citesc itaSaku
p.s. am scris ita cu i mic pentru ca nu imi place dar e dragutt foarte dragutt ficu da nu imi place cum la aruncat pe Sasuke in temnita oricum bafta cu alte ficuri |
|
| |
GeoMetaphose Kazekage
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : București acebook : Geo Metaphose Nr. mesaje : 13823 Puncte : 18544 Reputatie : 535
| Subiect: Re: O iubire in Evul Mediu +16 Sam 30 Noi 2013, 16:33 | |
| Un fic foarte frumos doar ca eu ca proasta asteptam un final SasuSaku. Este un fic foarte frumos cu un final pe masura. Numai mie imi e mila de Sasuke ? |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: O iubire in Evul Mediu +16 | |
| |
|
| |
| O iubire in Evul Mediu +16 | |
|