|
|
Sunteti de acord sa pun in capitolul 53 scena de hentai [ una mica cat o furnica :o3]? | 1. Da ! | | 100% | [ 8 ] | 2. Nu ! | | 0% | [ 0 ] |
| Total voturi : 8 | | Sondaj inchis |
|
Autor | Mesaj |
---|
JoaquiN Sensei
Sex : Varsta : 28 Localizare : Iasi acebook : https://www.facebook.com/lexx.ltk Nr. mesaje : 1300 Puncte : 1642 Reputatie : 194 Stare de spirit : Fomista
| Subiect: Re: Dragoste sangeroasa Sam 11 Iun 2011, 22:08 | |
| Bine, bine. Vin si eu cu intarziere. Capitolul asta este super, la fel ca celelalte de asemenea. Si cum s-au implinit cele tri comm-uri asteptam next cu nerabdare. Spor la scris si la idei. Te poop doolce |
|
| |
ѕωєєту«3! Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Monetan .. Pai .. In Alaska dupa Deidara cu tigaia :)) Nr. mesaje : 226 Puncte : 270 Reputatie : 29 Hobby-uri : Cantatu` la chitara bee <3 !! Stare de spirit : Super buna Beiibi` :x
| Subiect: Re: Dragoste sangeroasa Dum 12 Iun 2011, 19:45 | |
| Bai ... Deci eu vreau nextu' ala mai repede ca daca nu te papicesc ! Rin vrea necstu' sa vada ce mai face sh ea p'acolo :)) Repede cu next !
<3 Te ube' siis :x ^.\/ ! |
|
| |
Soprena_ Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Winterfell Nr. mesaje : 328 Puncte : 471 Reputatie : 91
| Subiect: Re: Dragoste sangeroasa Lun 13 Iun 2011, 10:52 | |
| CAPITOLUL 23 :
Ceas nenorocit ! Ma rog , cine Dumnezeu l`a pus sa sune ? Ma ridic lenesa din pat imbracandu`ma rapid si indreptandu`ma catre bucatarie . Pe Jazmin n`am mai vazut`o de 2 zile ...Hopa ! Se pare ca am un musafir in bucatarie . Nu , nu e Itachi . Este Rin . Se uita la mine nervoasa . Fac ochii mari cat cepele si ma indrept catre ea cu sfiala . Rin imi da un biletel pe care scria : " Saku , sunt foarte emotionata ca nici nu pot vorbi . Comunicam prin biletele . " Uau 1 Unde suntem ? In clasa a V a ? Rin , Rin , Rin ! Vei avea intotdeauna o inima de copil ! Asta mi`a placut intotdeauna la ea si inca imi place .
Am comunicat prin intermediul biletelelor cam o jumatate de ora . Uau ! Am consumat deja 5 pagini de caiet . Daca nu stiati , si Rin este vampir . a devenit inaintea mea . deci de acea in clasa a VIII a n`am mai vazut`o . He he ! Acum mai lispea ca hinata sa devina vampir . nu , nu , nu ! Hinata va ramane asa cum este ... Macar sa mai am un om normal langa mine .
Rin isi lua la revedere de la mine si se retrase in spunandu`mi ca la ora 23:30 sa fiu gata ca va veni ea dupa mine alaturi de celalalt nas .
ORA 23:28 ...
Unde`i Rin ? Vai ce`am sa`i fac ! Aud un claxon din fata casei mele . Aleluia ! Era Rin . Langa ea il zaream pe Deidara si langa el o ubra masculina . nu vedeam cine e . Eu intru in masina cu Rin . dupa o jumatate de ora de mes am ajuns la 23:58 . Ha ha ha ! Erbiserica destul de draguta . Pasesc catre altar alaturi de Rin . In fata era Deidara iar perechea mea era ... Itachi ! SHANNARO ! Imi tineam gura ca in biserica nu se injura . Deidara si Rin se prinsera de mana iar eu trebuia sa fac tot posibilul sa ma tin de mana cu itachi fara sa i`o fracturez sau sa i`o smulg .
- Ryoushi Deidara , o iei in casatorie pe Rin Uchiha ? intreba preotul . - Da ! - Uchiha Rin , il iei de sot pe ... - Da ! spuse Rin .
Uau ! Ardeau emotiile in ea ! 00:00 . PArty ! Acum isi faceau dansul cei doi insuratei . Urmam eu cu Itachi ! Off ! Mergem p[e scena . Itachi ma prinde de mijloc si ma ghideaza senzual in pasii de dans . Eu nu ma prea stiam cu dansul . chiar de cateva ori l`am si calcpe Itachi si mormaiam un : " Gomen ! " diabolic .
Gomen daca e scurt ! 3 commuri si aveti nextu`
Ja ne shi ! |
|
| |
RoxYuuKikyo Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Ma gasiti ratacind prin legende si aventuri Nr. mesaje : 136 Puncte : 180 Reputatie : 37 Hobby-uri : Anime-uri, cantat, dansat, desenat, citit(doar ce vreau ca ce ne da la scoala nu imi place) Stare de spirit : E bine si asa... ;)
| Subiect: Re: Dragoste sangeroasa Lun 13 Iun 2011, 11:25 | |
| Superbbbb , Nee-chan! Hai repede cu nextu' ca nu mai am rabdare. Gomen ca nu ti-am lasat comm la cap. 22 . Oricum , te mananc la cina daca nu aduci cap. 24. Glumesc! Spor la scris ! |
|
| |
JoaquiN Sensei
Sex : Varsta : 28 Localizare : Iasi acebook : https://www.facebook.com/lexx.ltk Nr. mesaje : 1300 Puncte : 1642 Reputatie : 194 Stare de spirit : Fomista
| Subiect: Re: Dragoste sangeroasa Lun 13 Iun 2011, 12:25 | |
| E sooper cap. Abia astept next-ul asa ca pune-te pe tastat |
|
| |
ѕωєєту«3! Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Monetan .. Pai .. In Alaska dupa Deidara cu tigaia :)) Nr. mesaje : 226 Puncte : 270 Reputatie : 29 Hobby-uri : Cantatu` la chitara bee <3 !! Stare de spirit : Super buna Beiibi` :x
| Subiect: Re: Dragoste sangeroasa Lun 13 Iun 2011, 12:50 | |
| => Nebunica mea ce te iubesc eu pe tine >:D< =.Uite ca ai trei com .. => DeiDei al meu ;x => In sfarsith' ne'am casatorit ;;) =>Repede cu next siisu' >:D<
=>Ja Ne Shi ! Te iubesc ! |
|
| |
Soprena_ Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Winterfell Nr. mesaje : 328 Puncte : 471 Reputatie : 91
| Subiect: Re: Dragoste sangeroasa Lun 13 Iun 2011, 15:08 | |
| CAPITOLUL 24:
Dupa cum va spusesem dansam cu Itachi pe o melodie putintel cam lenta . Eu eram aia energica la petreceri nu aia care dansa pe vals . Cand se termina melodia ma indrept catre masa mirilor . La nunta erau numai vampiri si stiti ce era AMUZANT .. Ca nimeni nu manca nimic doar bea suc . Deci cheltuielile pentru nunta nu au fost asa de mari . GRATIE VAMPIRISMULUI !
Dupa ce lumea se satura de muzica linistitoare si eleganta a valsului DJ - ul petreceri a pus melodi ceva mai energice . Aleluia . Deci prima piesa este : J-Lo si Pitbull - On the Floor . Nice selection ! Eu sunt prima in ringul de dans lumea mirandu`se de energia si miscarile mele . Itachi se uita la mine ca la felu` trei . Dupa ce se termina melodia au fost puse dansul pinguinului , bineinteles eu am condus aici , macarena , la fel si aici , menahito si muzica country .
Nunta s`a terminat la ora 06:00 . Am asteptat sa plece toti invitati dupa care cei doi insuratei s`au indreptat catre masina lor sa se indrepte catre luna de miere . Eu intru in masina cu Itachi . Mi`e rusine sa zic dar am cam baut la nunta , doar un pic . Pletosu` profita de asta . Imi saruta o laterala a gatului si eu de beata ce eram il lasasem . Se bucura din plin de asa`zisul meu " bufet " de bunaciuni , daca ma intelegeti ...
Imi cuprinse buzele intr`un sarut pasional cum nu am mai vazut in toata viata mea anterioara ! Se lasa peste mine iar eu ii cuprinsem talia cu picioarele . rupse sarutul si se indrepta spre gat spunand : " Ma tot intreb ce gust ai , Sakura ... " . Ma musca de gat dar si de data aceasta imi fu de ajuns o secunda sa il dau jos de pe mine .
Masina se opri iar eu am coborat in graba . Am deschis usa . Ma dezbrac si ma duc in baie si fac un dus revigorant . Imi iau camasa de noapte si ma pun sa ma culc . Era 07:00 . Deci va imaginati ca de obicei dormeam 12 ore . La ora 08:00 iarasi mi`a sunat ceasu` . Fir`ar al d***u` de ceas ! Cine il punea sa sune , ca eu sigur nu ! O zarisem pe Tina pe un scaun in fata patului meu asteptand sa ma trezesc . Iisuse Hristoase ! Ma speriase de moarte .
- Sa .. Sakura - sama , ma scuzati daca v`am speriat dar am un anunt important pentru tine . De maine vei incepe pregaatirile de lupta contra Jiraya deoarece acesta se pare ca ... SUSPAN
NU UITATI . 3 COMENTARI SI AVETI NEXTU` . JA NE SHI~
Ultima editare efectuata de catre Shibaa in Lun 13 Iun 2011, 17:07, editata de 2 ori |
|
| |
ѕωєєту«3! Genin
| |
| |
JoaquiN Sensei
| Subiect: Re: Dragoste sangeroasa Lun 13 Iun 2011, 16:15 | |
| Bine....suspansul asta ma omoara. Vai, abia astept next Pune-te pe tastat ca astept... |
|
| |
RoxYuuKikyo Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Ma gasiti ratacind prin legende si aventuri Nr. mesaje : 136 Puncte : 180 Reputatie : 37 Hobby-uri : Anime-uri, cantat, dansat, desenat, citit(doar ce vreau ca ce ne da la scoala nu imi place) Stare de spirit : E bine si asa... ;)
| Subiect: Re: Dragoste sangeroasa Lun 13 Iun 2011, 16:26 | |
| Iubesc capitolu' asta . E , pur si simplu, genial! Hai repede cu nextu' ! "Fierb emotiile-n mine " Te iubyyy , Nee-chan!!!! |
|
| |
Soprena_ Genin
| Subiect: Re: Dragoste sangeroasa Lun 13 Iun 2011, 20:39 | |
| CAPITOLUL 25 :
..... a pus un spion sa`ti omoare prietena ta , Hinata . Mai bine bine ar fii sa te imbraci si sa plecam .
La auzul acelor vorbe simteam ca incremenesc toata in pat mai ceva ca si cand profesoara de mate mi`a dat un 3 ca am trimis biletele in ora . Ma ridic din pat rapid si incep sa ma imbrac cat de repede pot netinand cont cat de bine arata sau nu . Ies din casa si fug disperata catre casa Hinatei . De unde stia de ea ? ce avea cu ea ? Pe mine ma vrea nu pe Hinata ! Ce d****u` !
FlashBack :
Eram in clasa I a . Ma plimbam prin curtea scolii . Zaresc intr`un colt doi baieti cu vreo 3 ani mai mari ca mine inghesuind o fata de`o varsta cu mine . Ea avea parul scurt si negru ca pana corbului , ochii mari si de`o nuanta foarte frumoasa si fetisoara sfioasa si plina de spaima . Ma indrept catre ei . - Lasati`o in pace ! Nu`i faceti nimic ca o sa regretati . Cei doi nu ma bagasera in seama . In momentul acela au facut cunostinta cu pumnul meu . Cei doi nesocotiti fugeau inspaimantati de scorpia ce se ascundea in mine . Ma indrept catre asa`zisa fetita si o intreb cu o cheama si daca e bine . Ea imi raspunse cheama " Hyuuga Hinata ma cheama si iti multumesc ca m`ai salvat de acei derbedei . Ano .. Vrei sa fii amica mea ? " intreba ea sfioasa . - Desigur ! Haide ca s`au inceput orele ! ii raspund eu afisandu`i un zambet larg . Ii intind mana sa se ridice de jos si mergem impreuna in sala de clasa . Ii promisesem in acea zii ca nimeni nu se va atinge de ea doar daca va trece peste cadavrul meu ! "[/i] [/color] Am ajuns ! Usa era sparta . Lucrurile erau aruncate pe jos . Cand am ajuns in camera ei il vedeam pe asa`zisul mercenar cum o cauta pe Hinata . Ea se ascunse bine ! Atunci eu ma indrept catre el si ` i trag un pumn de i`am mutat falca de la loc . Tina statea si o cauta pe Hinata . A gasit`o . Se ascundea dupa pat . Ma bateam cu vampirul acela ca la ringu` de box . In timpul luptei imi vin in minte imagini cu Hinata din copilarie ... Ma durea capul deja .
Vampiru` profita de ocazie si imi dadu un pumn in burta de zburasem si ma trantisem de perete . Coastele mele se auzeu pocnind . Hinata urla de spaima ca nu cumva sa mi se intample ceva dar era linistita de Tina . Eu ma apropi de Hinata si ii soptesc ca o sa o apar cu pretul vietii mele . Ea atunci izbucni in plans de spaima .
Fug catre vampir si incep sa`l zgarii , sa`l pisc , sa`l musc orice numai sa o lase in pace pe Hinata o data si o data . In sfarsit isi arata coltii . Imi arata un zambet diavolesc . Se apropie rapid de mine si dadu sa ma muste de mana . Dupa cca 15 secunde m`am cit si mi`am scos mana din coltii acelei bestii . Pentru Hinata toate acele scene ce se petreceau in camera ei erau parca rupte din Iad .
Imi linsem rana si imi iesisera si mie coltii . Fug catre el si il musc zdravan pana ce cazu jos . Ma intorc catre Hinata si Tina care zambeau si zic catre ele : " Victorie ! " . Nu una prea mare ... Pe fata Hinatei si a Tinei se arata o oarecare spaima , oare de mine le erau frica ? Nu stiu .
- Sakura - sama ! In spate ! ai grija ! dadu un urlet parca din razboi Tina .
Ma intorc in spate si il vad pe vampir gata sa ma muste . Din colti ii curgea venin .
Trosc !
Pe fata aveam numai sange . In fata mea era cineva care parca se sacrifica pentru mine . Nu putem distinge daca e femeie sau barbat caci avea parul lung , era prins in coada . Vai nu ! Shannaro ! Este .. este ... SUSPANS
Nu uitati 3 commuri si aveti next . Ja ne shi ! . |
|
| |
Myiu Phantomhive Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Baia Mare acebook : https://www.facebook.com/MihaelaNagy15 Nr. mesaje : 122 Puncte : 154 Reputatie : 5 Hobby-uri : Manga, scrisul, desenul, fotografiatul... Stare de spirit : Forever alone xD
| Subiect: Re: Dragoste sangeroasa Lun 13 Iun 2011, 20:45 | |
| uuu ce gest frumos din partea anonimului :o3 astept next :)) |
|
| |
ѕωєєту«3! Genin
| |
| |
JoaquiN Sensei
| Subiect: Re: Dragoste sangeroasa Lun 13 Iun 2011, 20:56 | |
| Ce mi-a placut. Abia astept next-ul. te pop doolce. |
|
| |
RoxYuuKikyo Genin
| Subiect: Re: Dragoste sangeroasa Lun 13 Iun 2011, 21:23 | |
| Hai repede cu nextuu' ca ai ajuns deja la al 4-lea comm si stii ce ne-ai promis dupa ce ne-ai lasat in suspans. Urasc suspansul insa ma face sa imi placa si mai mult fic-ul tau, Nee-chan! I love this story and my sister , Shibaa-chan! Te pupacesc dulce , Sis!!! |
|
| |
Soprena_ Genin
| |
| |
JoaquiN Sensei
| Subiect: Re: Dragoste sangeroasa Lun 13 Iun 2011, 22:04 | |
| Ne tii atat de mult in suspans...Cum mai pot dormi eu acum la noapte? Pfff...spor la scris. |
|
| |
Soprena_ Genin
| |
| |
JoaquiN Sensei
| Subiect: Re: Dragoste sangeroasa Lun 13 Iun 2011, 22:19 | |
| Chiar nu vreau sa visez acea scena Vreau sa visez frumooos...dar nu-mi pot alege visele as aca fie ce o fi... Bafta la scoala. |
|
| |
Soprena_ Genin
| Subiect: Re: Dragoste sangeroasa Mar 14 Iun 2011, 14:46 | |
| Ei scuzati pentru intarziere ! Aici va e nextu` . Spor la citit ! CAPITOLUL 26 : Itachi ... Shannaro ! Cum am lasat sa se intample asa ceva ? Sunt asa de baka ! Vedeam cum sangele ii murdarea camasa sa de culoare alba . Pletosu` isi intoarse privirea catre mine si se incrunta . Il stranse de gat pe atacator spunandu`i :
- Una e sa ma musti pe mine si alta este sa o degusti pe copila mea . Cum ai indraznit ? Iti vei vedea moartea !
Il tranti cat colo in perete de nici nu`si mai amintea cum il cheama . Itachi ii spuse Tinei sa o duca pe Hinata acasa la mine . tina ma chema si pe mine dar eu am refuzat spunandu`i ca nu pot sa il las de izbeliste pe pletos .
Se batura ce se batura dupa care Itachi isi arata coltii sai albi ca neaua si mari si`l musca pe inamic lasandu`l secat de sange . Il lasa jos intins pe podea si se indrepta spre mine , r , ca`ntotdeauna . Imi prinse barbia indreptandu`mi capul in sus catre al lui . Se apleca in jos si imi spuse in soapta la ureche : " Sakura , eu imi dau viata pentru tine ! Te iubesc enorm ! " si`mi cuprinse buzele intr`un sarut senzual . Iisuse ! Tipul asta stia cum sa satisfaca o fata , chiar si una moarta ! Rupse sarutul si ma ridica de jos conducandu`ma catre casa . Pe drum nu scoase nici un cuvant ce ma ingrijora caci de obicei imi adresa o vorba perversa sau ceva de genul dar de data aceasta nimic . Am ajuns ac. Hinata era in camera mea in pat odihnindu`se dupa acel lung cosmar . Eu cu Tina si pletosu` eram la masa . Ma holbam la rana cea urata provocata de acel netot . Shannaro ! Ce urata e ! Trebuia sa nu se bage .
Dumnezeule ! Si nici nu i`am multumit ! Sunt o BAKA , cum a spus si Rin cand am acceptat sa fiu iubita desteptului de Kiba . Astept timp de 15 minute . Imi iau inima in dinti si zic cu o voce nitel mai tare : " Pletosule , arigato ca mi`ai salvat viata ! " . El imi ranji la auzul vorbelor mele si imi zise : " Cum zici tu... Si am si eu un nume stii prea bine . " Eu ii trag un ranjet diavolesc si i-o intorc numai decat : " Zau? " . Dupa aceea a inceput din nou o tacere de mormant .
Tina este cea dintai care rupe acea tacere spunand :
- Itachi - sama , ar trebui sa mai continuam pregatirea ? intreba pe un ton ingrijorat Tina in timp ce isi freca mainile si ii tremurau buzele de frica dar nu stiu de ce .
La Tina i`a fii fica de Itachi ? Vai ! I`a fii frica de mine ? Saraca fata ... - Pai , Tina , eventual voi da astazi un test sa vad ce se poate intelege din aceasta poveste , raspunse Itachi .
Tina dadu aprobator din cap . Cei doi isi luara la revedere si plecasera . Oare aveau de gand sa`mi dea un test ?Nee ... Ma duc catre camera Hinatei . Ea era trezita . Hopa ! Uitasem de cadavrul acelui nemernic . Am fugit catre casa Hinateii sa vad daca mai e acolo . Stai ce spun ? de parca ar fugi cadavru` de acolo ! Cand am ajuns totul era tot ca inainte . Totul arangat , lipseau urmele de sange si cadavrul parca s`a evaporat . O las pe Hinata acasa si ii spun la Hinata sa puna o cruciulita pe clanta usii . Ma indrept catre casa si ma culc . Dimineata urmatoare ma trezesc si de data ace surprinzator nu ma astepta nimeni si nici ceasul nu sunase . Ma ridic lenesa din pat si ma indrept catre bucatarie . Surpinzator , vad pe masa o foaie pe care scria un mesaj destul de lung .
" Haruno - san , astazi vei da testul de initializare pentru vampirism . Succesc ! "
Shannaro ! Astia doi mi`au tras`o ! Uff ... Si nu mi`am luat nici o copiuta ! Huh .. In fine !
Intrebarea 1 : ........ SUSPANS
Am ce am eu cu suspansu ` ! Nu uitati ! 3 comentarii si aveti nextu` !
Ja ne Shi ! |
|
| |
xLostCandy Chūnin
Sex : Varsta : 28 Localizare : In fatza Pc`ului :-P Nr. mesaje : 842 Puncte : 950 Reputatie : 45 Hobby-uri : Multee ;-) Stare de spirit : La fel ca de obicei. ;-)
| Subiect: Re: Dragoste sangeroasa Mar 14 Iun 2011, 14:55 | |
| yeee baby , prima la comm deci n-am ce comenta , si doar un lucru iti zic : NEXT NEXT !!! |
|
| |
RoxYuuKikyo Genin
| Subiect: Re: Dragoste sangeroasa Mar 14 Iun 2011, 14:56 | |
| Superb! Deabea astept sa vad in ce consta testul de "vampirism" al Sakurei. Haide repede cu nextuu' ca deabea daca mai am rabdare! Te pupacesc ,Nee-chan! |
|
| |
Myiu Phantomhive Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Baia Mare acebook : https://www.facebook.com/MihaelaNagy15 Nr. mesaje : 122 Puncte : 154 Reputatie : 5 Hobby-uri : Manga, scrisul, desenul, fotografiatul... Stare de spirit : Forever alone xD
| Subiect: Re: Dragoste sangeroasa Mar 14 Iun 2011, 17:14 | |
| tare tare :)) astept nexu scz is cam seaca astazi deci n-am sa iti dau un comm deala ca de obicei :D
|
|
| |
JoaquiN Sensei
| Subiect: Re: Dragoste sangeroasa Mar 14 Iun 2011, 17:25 | |
| Ma disperi cu suspansul tau. Ufff e super cap abia ast next |
|
| |
ѕωєєту«3! Genin
| Subiect: Re: Dragoste sangeroasa Mar 14 Iun 2011, 20:54 | |
| Sisuu' .. Cand am nextu' ;-w .. Vezi ca ma supi ;-w Repede nextu' ... Ca daca nu te bat !
|
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Dragoste sangeroasa | |
| |
|
| |
|