Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Picături de înspiraţie. - Pagina 5 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Picături de înspiraţie. - Pagina 5 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Picături de înspiraţie.

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Urmatorul
AutorMesaj
Ambriel Malphas
Jōnin
Jōnin
Ambriel Malphas

Sex : feminin Varsta : 25
Localizare Localizare : Roman
acebook acebook : Alexandra Elena
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1447
Puncte : 1767
Reputatie Reputatie : 270

Picături de înspiraţie. - Pagina 5 Empty
MesajSubiect: Re: Picături de înspiraţie.   Picături de înspiraţie. - Pagina 5 I_icon19Lun 01 Apr 2013, 20:11

Am mai spus-o dar ma repet cu placere: tu, copil mic si talentat! Pe langa faptul ca scrii superb, desenezi pe masura. Ma fascineaza fiecare liniuta, umbra, detaliu. Super frumos.
Sincer, esti o persoana ce se descurca in toate, eu de abia astept sa vad cu ce desene vei sosi.
Ps. sa ma anunti! kiss
Sus In jos
Ineffable.
S-Class
S-Class
Ineffable.

Merite deosebite :
Picături de înspiraţie. - Pagina 5 Asss10Picături de înspiraţie. - Pagina 5 J5fdba

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : .
acebook acebook : hässlich
Nr. mesaje Nr. mesaje : 13202
Puncte : 15767
Reputatie Reputatie : 858

MesajSubiect: Re: Picături de înspiraţie.   Picături de înspiraţie. - Pagina 5 I_icon19Lun 01 Apr 2013, 20:50

Esti foarte talentata! Si eu tot anime fac =)) Sper sa le termini cat mai curand posibil si sa le vedem si pe restul ca de, suntem uimiti cu fiecare desen pe care-l aduci :) Sper sa ii imbraci pe acei porumbei , totusi =))) Eu mai astept si alte deseneee si te pup dulce :*
Sus In jos
xenomorphius
Chūbu
Chūbu
xenomorphius

Sex : feminin Varsta : 29
Localizare Localizare : În pădure!
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3304
Puncte : 4254
Reputatie Reputatie : 841
Stare de spirit Stare de spirit : -

MesajSubiect: Re: Picături de înspiraţie.   Picături de înspiraţie. - Pagina 5 I_icon19Mier 03 Apr 2013, 22:40

Desen nou şi este neterminat, dar vă asigur că îl termin imediat. : )) Fiindcă e deja gata. Şi e digital.. Ps. vă mulţumesc că aţi trecut şi mă bucur că vă plac desenele. <3

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Sus In jos
https://cenusascriitorului.wordpress.com/
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :
Picături de înspiraţie. - Pagina 5 Asss10Picături de înspiraţie. - Pagina 5 J5fdba

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : Cluj.
acebook acebook : Choco.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 23591
Puncte : 28367
Reputatie Reputatie : 2484

MesajSubiect: Re: Picături de înspiraţie.   Picături de înspiraţie. - Pagina 5 I_icon19Mier 03 Apr 2013, 23:31

Stii deja ca imi place extrem de mult cum desenezi. Ca sa fiu sincera, imi plac mult mai mult desenele traditionale, am impresia ca iti ies mai bine, desi nu este adevarat, trebuie s-o spun. Ai grija la detalii, la umbre, la tot. Te perfectionezi de la desen la desen si inveti lucruri noi cu care ne impresionezi. Felicitari. a hug
Sus In jos
Ax München
S-Class
S-Class
Ax München

Sex : feminin Varsta : 23
Localizare Localizare : Aici.
acebook acebook : Ax München
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2636
Puncte : 3266
Reputatie Reputatie : 272

MesajSubiect: Re: Picături de înspiraţie.   Picături de înspiraţie. - Pagina 5 I_icon19Mier 03 Apr 2013, 23:39

Buna a hug Merci de anunt! kiss Chiar daca acest desen nu este terminat, are un inceput sau mijloc ( =)) ) promitator. Cred ca este un baiat inger sau ceva de genul. :-? Oricum, abia astept sa-l termini si sa ni-l prezinti.
Spor la desenat!
*kisses and hugs*
Sus In jos
Ambriel Malphas
Jōnin
Jōnin
Ambriel Malphas

MesajSubiect: Re: Picături de înspiraţie.   Picături de înspiraţie. - Pagina 5 I_icon19Joi 04 Apr 2013, 12:36

Daca ai sti cum ti-am deschis mesajul ca sa vad desenul, te-ai rade o saptamana.
Culorile pe care le-ai folosit sunt interesante, mai ales modul in care le-ai intercalat. Nu sunt eu chiar o mare artista, dar imi place uneori sa mai mazgalesc unele chestii pe foaie.
Revenind la oile noastre: detaliile sunt impresionante, chiar daca nu e terminat, se vede ca pui suflet in ceea ce faci, si sunt sigura ca va iesi o capodopera.
Esti talentata, ti-am spus-o si am sa ma repet; ai o inclinatie spre arta, literatura, si cam tot ce inseamna frumos.
Sper ca vei veni cat de curand cu un alt desen, la fel de impresionant.
Te-am pupacit dulce!
Sus In jos
xenomorphius
Chūbu
Chūbu
xenomorphius

MesajSubiect: Re: Picături de înspiraţie.   Picături de înspiraţie. - Pagina 5 I_icon19Joi 04 Apr 2013, 15:18

Am terminat desenul.
Sus In jos
Ax München
S-Class
S-Class
Ax München

MesajSubiect: Re: Picături de înspiraţie.   Picături de înspiraţie. - Pagina 5 I_icon19Joi 04 Apr 2013, 15:22

Minunat. in love Imi place foarte mult. Ma bucur ca l-ai terminat. E foarte frumos. Ai redat atat de bine umbrele incat mi se pare ca e de cauciuc. in love Parca ar fi aici.happy Te felicit pentru acestb desen si abia astept sa ne mai aduci si altele. A si, sunt prima! lough
*kisses and hugs*
Sus In jos
Ineffable.
S-Class
S-Class
Ineffable.

Merite deosebite :

MesajSubiect: Re: Picături de înspiraţie.   Picături de înspiraţie. - Pagina 5 I_icon19Joi 04 Apr 2013, 17:28

Prima reactie: WAAA! A doua: Mrrr! A treia: IMI PLACE LA NEBUNIE STILUL TAAAU! Mi-ar place sa pot desena si eu asa :) eu am alt stil, din pacate =))) Eu mai astept alte desene smexy ca astea ^^ Ti puuuup!
Sus In jos
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :

MesajSubiect: Re: Picături de înspiraţie.   Picături de înspiraţie. - Pagina 5 I_icon19Joi 04 Apr 2013, 17:51

Sincera sa fiu, cred ca asta era singurul mod in care nu m-as fi gandit ca vei colora parul personajului tau. Ma surprinzi de fiecare data, iar asta e un lucru fantastic, ma bucur ca unii oameni poseda o cantitate atat de mare de originalitate. Sper sa ne aduci si alte lucrari cat de curand, Te pup. :*
Sus In jos
Simon Says
Jōnin
Jōnin
Simon Says

Localizare Localizare : Craiova
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1380
Puncte : 1693
Reputatie Reputatie : 149
Hobby-uri Hobby-uri : I love to go out with my friends, to have fun, to listent to music, to draw and so on
Stare de spirit Stare de spirit : always HAPPY :D:

MesajSubiect: Re: Picături de înspiraţie.   Picături de înspiraţie. - Pagina 5 I_icon19Sam 06 Apr 2013, 00:09

Hey, hey happy2 . Chiar nu-mi pot da seama cum poti desena asa ceva pe un program. E absolut genial love . Vorba lui Choco, de la desen la desen devii mai buna happy2 . Chiar ma bucur ca l-ai terminat, iar cand am vazut culoarea parului am ramas : WOW !!! Cred ca niciodata nu m-as fi gandit sau daca as fi facut-o nu cred ca ar fi iesit atat de bine fata de cum ti-a iesit tie ;;) . Auzi dar cum se numea programul, ca ma oftic ca de fiecare data il uit can\'t see !!! . Abia astept sa vad cu ce ne vei mai uimi happy
ps: sa ma anunti si pe mine cand mai aduci
Te pupaceste Lola kiss
Sus In jos
Fun♣
Genin
Genin
Fun♣

Sex : feminin Varsta : 24
Localizare Localizare : Unde este distractia♣
acebook acebook : adauga profilul tau ...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 50
Puncte : 68
Reputatie Reputatie : 6
Hobby-uri Hobby-uri : Muzica
Stare de spirit Stare de spirit : Foarte tare.

MesajSubiect: Re: Picături de înspiraţie.   Picături de înspiraţie. - Pagina 5 I_icon19Sam 06 Apr 2013, 00:38

Foarte tari. Sa mai aduci si sa ma anunti si pe mine plizz.Hug:)
Foarte tari desenelee.
Sus In jos
xenomorphius
Chūbu
Chūbu
xenomorphius

MesajSubiect: Re: Picături de înspiraţie.   Picături de înspiraţie. - Pagina 5 I_icon19Lun 08 Apr 2013, 00:12

Vă mulţumesc pentru comentarii, mă bucur că vă plac desenele şi mă bucur că vă place ultimul desen.
Lola: programul se numeşte Paint Tool SAI. <3

Încă un WIP de la un desen, o să-l termin cât mai curând, poate chiar mâine.

--->>> [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Sus In jos
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :

MesajSubiect: Re: Picături de înspiraţie.   Picături de înspiraţie. - Pagina 5 I_icon19Lun 08 Apr 2013, 09:01

Stii deja cat imi place cum desenezi si ca raman uimita de fiecare data cand vad unul din noile tale desene. Nu stiu cum poti avea atat de multa rabdare, pe langa tot acel talent, si cum poti lucra cu atata indeamanare. Iti multumesc pentru anunt si sper sa ne mai aduci. Te pup. :*
Sus In jos
Simon Says
Jōnin
Jōnin
Simon Says

Hobby-uri Hobby-uri : I love to go out with my friends, to have fun, to listent to music, to draw and so on

MesajSubiect: Re: Picături de înspiraţie.   Picături de înspiraţie. - Pagina 5 I_icon19Lun 08 Apr 2013, 09:17

Hey, mersi pentru anunt :d: . Acum desenul este foarte dragut, oricum cred ca deja te-ai obisnuit sa ti se zica ca desenezi superb, pentru ca asa e. De asemenea, ai foarte multa rabdare happy . Abia astept sa-l vad terminat
ps.: sa ma anunti si pe mine
Te pupaceste Lola kiss
Sus In jos
Ambriel Malphas
Jōnin
Jōnin
Ambriel Malphas

MesajSubiect: Re: Picături de înspiraţie.   Picături de înspiraţie. - Pagina 5 I_icon19Lun 08 Apr 2013, 11:31

Helau honey!
Cred ca stii deja ca iti iubesc talentul, cel de a scrie si cel de a desena.
Revenind la prima imagine: ai terminat desenul, a iesit fantastic, ti-am mai spus, imi plac foarte mult detaliile si culorile folosite pentru parul sau.
Revenind la a doua imagine: ador expresia fetei, este interesanta, si misterioasa. Sunt curioasa cum va iesi la sfarsit. ^;^
Nu uita sa ma anunti, bafta si spor la desenat! kiss
Sus In jos
Ax München
S-Class
S-Class
Ax München

MesajSubiect: Re: Picături de înspiraţie.   Picături de înspiraţie. - Pagina 5 I_icon19Lun 08 Apr 2013, 11:32

Buna, scumpo! a hug Imi place foarte mult inceputul noului desen, chiar daca nu este terminat. Ideea este chiar interesanta iar eu abia astept sa-l vad cand va fi terminat. Merci de anunt kiss
*kiss and hug*
Sus In jos
Fun♣
Genin
Genin
Fun♣

Sex : feminin Varsta : 24
Localizare Localizare : Unde este distractia♣
acebook acebook : adauga profilul tau ...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 50
Puncte : 68
Reputatie Reputatie : 6
Hobby-uri Hobby-uri : Muzica
Stare de spirit Stare de spirit : Foarte tare.

MesajSubiect: Re: Picături de înspiraţie.   Picături de înspiraţie. - Pagina 5 I_icon19Lun 08 Apr 2013, 14:03

Foarte tare.Ti-am spus si o sa iti mai spun ca desenezi minunat.Tine-o tot asa
Sus In jos
xenomorphius
Chūbu
Chūbu
xenomorphius

MesajSubiect: Re: Picături de înspiraţie.   Picături de înspiraţie. - Pagina 5 I_icon19Joi 18 Apr 2013, 07:20

Desen nou. L-am facut in joaca vroiam sa fac un stil nou de ochi.
Deci nu e mare lucru, enjoy! Ţin să menţionez că îmi pun desenele şi pe un alt forum.

Sus In jos
Ax München
S-Class
S-Class
Ax München

MesajSubiect: Re: Picături de înspiraţie.   Picături de înspiraţie. - Pagina 5 I_icon19Joi 18 Apr 2013, 16:52

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] love Merci de anunt, dear! Imi place foarte mult acest stil al tau de a face ochii. Mi se par cei mai originali ochi anime pe care i-am vazut, plus ca e terminat. =)))) Revenind, esti minunata! kiss Ai niste desene superbe.
Bafta la postat! a hug
Sus In jos
Ambriel Malphas
Jōnin
Jōnin
Ambriel Malphas

MesajSubiect: Re: Picături de înspiraţie.   Picături de înspiraţie. - Pagina 5 I_icon19Joi 18 Apr 2013, 18:44

Doamnee! Cat de draguti pot fi acei mici, care defapt sunt mari, ochisori <3 Imi plac mult genele, sunt lungi, si frumos facute. Culoarea este una nula, ma atrage, imi da sentimentul ca sunt ochii Hinatei.
Am vazut niste detalii foarte frumoase, imi place ca le-ai accentuat in unele parti, chiar au iesit frumos.
Sper sa ne mai aduci desene kiss
Sus In jos
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :

MesajSubiect: Re: Picături de înspiraţie.   Picături de înspiraţie. - Pagina 5 I_icon19Joi 18 Apr 2013, 19:04

Iiiii. in love rolling on the floor Ce ochisori haiosi. Srrios, cred ca s-ar potrivi de minune unui caracter anime chibi sau unei fete care nu face altceva decat sa zambeasca. Esti geniala, zau! a hug
Sus In jos
Ineffable.
S-Class
S-Class
Ineffable.

Merite deosebite :

MesajSubiect: Re: Picături de înspiraţie.   Picături de înspiraţie. - Pagina 5 I_icon19Vin 19 Apr 2013, 18:02

Ti-am mai spus =)) Imi place stilul tau! Pare rau ca am intarziat ^o^ Sper totusi sa mai aduci :)
Sus In jos
xenomorphius
Chūbu
Chūbu
xenomorphius

MesajSubiect: Re: Picături de înspiraţie.   Picături de înspiraţie. - Pagina 5 I_icon19Lun 29 Apr 2013, 18:56

Un nou WIP. O să-l termin în curând. Oricum numele nu are să vă elucideze, căci nici desenul. E doar o schiţă.
Sus In jos
Simon Says
Jōnin
Jōnin
Simon Says

MesajSubiect: Re: Picături de înspiraţie.   Picături de înspiraţie. - Pagina 5 I_icon19Vin 03 Mai 2013, 19:06

Ohhh, doamne este absolut genial, defapt tu esti geniala what?lol! . Stii prea bine ca imi place la nebunie stilul tau, abia astept sa il termini happy
Lots of kisses and hugs from Lola kiss
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Picături de înspiraţie.   Picături de înspiraţie. - Pagina 5 I_icon19

Sus In jos

Picături de înspiraţie.

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 5 din 9Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Să vorbim și despre altceva :: Creațiile voastre :: Arta vizuală. Imagini modificate și create-