|
|
Autor | Mesaj |
---|
Ambriel Malphas Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Roman acebook : Alexandra Elena Nr. mesaje : 1447 Puncte : 1767 Reputatie : 270
| Subiect: Re: Picături de înspiraţie. Lun 01 Apr 2013, 20:11 | |
| Am mai spus-o dar ma repet cu placere: tu, copil mic si talentat! Pe langa faptul ca scrii superb, desenezi pe masura. Ma fascineaza fiecare liniuta, umbra, detaliu. Super frumos. Sincer, esti o persoana ce se descurca in toate, eu de abia astept sa vad cu ce desene vei sosi. Ps. sa ma anunti! |
|
| |
Ineffable. S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : . acebook : hässlich Nr. mesaje : 13202 Puncte : 15767 Reputatie : 858
| Subiect: Re: Picături de înspiraţie. Lun 01 Apr 2013, 20:50 | |
| Esti foarte talentata! Si eu tot anime fac =)) Sper sa le termini cat mai curand posibil si sa le vedem si pe restul ca de, suntem uimiti cu fiecare desen pe care-l aduci :) Sper sa ii imbraci pe acei porumbei , totusi =))) Eu mai astept si alte deseneee si te pup dulce :* |
|
| |
xenomorphius Chūbu
Sex : Varsta : 29 Localizare : În pădure! Nr. mesaje : 3304 Puncte : 4254 Reputatie : 841 Stare de spirit : -
| Subiect: Re: Picături de înspiraţie. Mier 03 Apr 2013, 22:40 | |
| Desen nou şi este neterminat, dar vă asigur că îl termin imediat. : )) Fiindcă e deja gata. Şi e digital.. Ps. vă mulţumesc că aţi trecut şi mă bucur că vă plac desenele. <3
•[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
|
| |
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Picături de înspiraţie. Mier 03 Apr 2013, 23:31 | |
| Stii deja ca imi place extrem de mult cum desenezi. Ca sa fiu sincera, imi plac mult mai mult desenele traditionale, am impresia ca iti ies mai bine, desi nu este adevarat, trebuie s-o spun. Ai grija la detalii, la umbre, la tot. Te perfectionezi de la desen la desen si inveti lucruri noi cu care ne impresionezi. Felicitari. |
|
| |
Ax München S-Class
Sex : Varsta : 23 Localizare : Aici. acebook : Ax München Nr. mesaje : 2636 Puncte : 3266 Reputatie : 272
| |
| |
Ambriel Malphas Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Roman acebook : Alexandra Elena Nr. mesaje : 1447 Puncte : 1767 Reputatie : 270
| Subiect: Re: Picături de înspiraţie. Joi 04 Apr 2013, 12:36 | |
| Daca ai sti cum ti-am deschis mesajul ca sa vad desenul, te-ai rade o saptamana. Culorile pe care le-ai folosit sunt interesante, mai ales modul in care le-ai intercalat. Nu sunt eu chiar o mare artista, dar imi place uneori sa mai mazgalesc unele chestii pe foaie. Revenind la oile noastre: detaliile sunt impresionante, chiar daca nu e terminat, se vede ca pui suflet in ceea ce faci, si sunt sigura ca va iesi o capodopera. Esti talentata, ti-am spus-o si am sa ma repet; ai o inclinatie spre arta, literatura, si cam tot ce inseamna frumos. Sper ca vei veni cat de curand cu un alt desen, la fel de impresionant. Te-am pupacit dulce! |
|
| |
xenomorphius Chūbu
Sex : Varsta : 29 Localizare : În pădure! Nr. mesaje : 3304 Puncte : 4254 Reputatie : 841 Stare de spirit : -
| Subiect: Re: Picături de înspiraţie. Joi 04 Apr 2013, 15:18 | |
| [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Am terminat desenul. |
|
| |
Ax München S-Class
Sex : Varsta : 23 Localizare : Aici. acebook : Ax München Nr. mesaje : 2636 Puncte : 3266 Reputatie : 272
| Subiect: Re: Picături de înspiraţie. Joi 04 Apr 2013, 15:22 | |
| |
|
| |
Ineffable. S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : . acebook : hässlich Nr. mesaje : 13202 Puncte : 15767 Reputatie : 858
| Subiect: Re: Picături de înspiraţie. Joi 04 Apr 2013, 17:28 | |
| Prima reactie: WAAA! A doua: Mrrr! A treia: IMI PLACE LA NEBUNIE STILUL TAAAU! Mi-ar place sa pot desena si eu asa :) eu am alt stil, din pacate =))) Eu mai astept alte desene smexy ca astea ^^ Ti puuuup! |
|
| |
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Picături de înspiraţie. Joi 04 Apr 2013, 17:51 | |
| Sincera sa fiu, cred ca asta era singurul mod in care nu m-as fi gandit ca vei colora parul personajului tau. Ma surprinzi de fiecare data, iar asta e un lucru fantastic, ma bucur ca unii oameni poseda o cantitate atat de mare de originalitate. Sper sa ne aduci si alte lucrari cat de curand, Te pup. :* |
|
| |
Simon Says Jōnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Craiova Nr. mesaje : 1380 Puncte : 1693 Reputatie : 149 Hobby-uri : I love to go out with my friends, to have fun, to listent to music, to draw and so on Stare de spirit : always HAPPY :D:
| Subiect: Re: Picături de înspiraţie. Sam 06 Apr 2013, 00:09 | |
| Hey, hey . Chiar nu-mi pot da seama cum poti desena asa ceva pe un program. E absolut genial . Vorba lui Choco, de la desen la desen devii mai buna . Chiar ma bucur ca l-ai terminat, iar cand am vazut culoarea parului am ramas : WOW !!! Cred ca niciodata nu m-as fi gandit sau daca as fi facut-o nu cred ca ar fi iesit atat de bine fata de cum ti-a iesit tie . Auzi dar cum se numea programul, ca ma oftic ca de fiecare data il uit . Abia astept sa vad cu ce ne vei mai uimi ps: sa ma anunti si pe mine cand mai aduci Te pupaceste Lola |
|
| |
Fun♣ Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Unde este distractia♣ acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 50 Puncte : 68 Reputatie : 6 Hobby-uri : Muzica Stare de spirit : Foarte tare.
| Subiect: Re: Picături de înspiraţie. Sam 06 Apr 2013, 00:38 | |
| Foarte tari. Sa mai aduci si sa ma anunti si pe mine plizz.Hug:) Foarte tari desenelee. |
|
| |
xenomorphius Chūbu
| Subiect: Re: Picături de înspiraţie. Lun 08 Apr 2013, 00:12 | |
| Vă mulţumesc pentru comentarii, mă bucur că vă plac desenele şi mă bucur că vă place ultimul desen. Lola: programul se numeşte Paint Tool SAI. <3
Încă un WIP de la un desen, o să-l termin cât mai curând, poate chiar mâine.
--->>> [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
|
| |
Choco. Sensei
| Subiect: Re: Picături de înspiraţie. Lun 08 Apr 2013, 09:01 | |
| Stii deja cat imi place cum desenezi si ca raman uimita de fiecare data cand vad unul din noile tale desene. Nu stiu cum poti avea atat de multa rabdare, pe langa tot acel talent, si cum poti lucra cu atata indeamanare. Iti multumesc pentru anunt si sper sa ne mai aduci. Te pup. :* |
|
| |
Simon Says Jōnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Craiova Nr. mesaje : 1380 Puncte : 1693 Reputatie : 149 Hobby-uri : I love to go out with my friends, to have fun, to listent to music, to draw and so on Stare de spirit : always HAPPY :D:
| Subiect: Re: Picături de înspiraţie. Lun 08 Apr 2013, 09:17 | |
| Hey, mersi pentru anunt :d: . Acum desenul este foarte dragut, oricum cred ca deja te-ai obisnuit sa ti se zica ca desenezi superb, pentru ca asa e. De asemenea, ai foarte multa rabdare . Abia astept sa-l vad terminat ps.: sa ma anunti si pe mine Te pupaceste Lola |
|
| |
Ambriel Malphas Jōnin
| Subiect: Re: Picături de înspiraţie. Lun 08 Apr 2013, 11:31 | |
| Helau honey! Cred ca stii deja ca iti iubesc talentul, cel de a scrie si cel de a desena. Revenind la prima imagine: ai terminat desenul, a iesit fantastic, ti-am mai spus, imi plac foarte mult detaliile si culorile folosite pentru parul sau. Revenind la a doua imagine: ador expresia fetei, este interesanta, si misterioasa. Sunt curioasa cum va iesi la sfarsit. ^;^ Nu uita sa ma anunti, bafta si spor la desenat! |
|
| |
Ax München S-Class
| |
| |
Fun♣ Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Unde este distractia♣ acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 50 Puncte : 68 Reputatie : 6 Hobby-uri : Muzica Stare de spirit : Foarte tare.
| Subiect: Re: Picături de înspiraţie. Lun 08 Apr 2013, 14:03 | |
| Foarte tare.Ti-am spus si o sa iti mai spun ca desenezi minunat.Tine-o tot asa |
|
| |
xenomorphius Chūbu
| Subiect: Re: Picături de înspiraţie. Joi 18 Apr 2013, 07:20 | |
| Desen nou. L-am facut in joaca vroiam sa fac un stil nou de ochi. Deci nu e mare lucru, enjoy! Ţin să menţionez că îmi pun desenele şi pe un alt forum.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
|
| |
Ax München S-Class
| Subiect: Re: Picături de înspiraţie. Joi 18 Apr 2013, 16:52 | |
| [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Merci de anunt, dear! Imi place foarte mult acest stil al tau de a face ochii. Mi se par cei mai originali ochi anime pe care i-am vazut, plus ca e terminat. =)))) Revenind, esti minunata! Ai niste desene superbe. Bafta la postat! |
|
| |
Ambriel Malphas Jōnin
| Subiect: Re: Picături de înspiraţie. Joi 18 Apr 2013, 18:44 | |
| Doamnee! Cat de draguti pot fi acei mici, care defapt sunt mari, ochisori <3 Imi plac mult genele, sunt lungi, si frumos facute. Culoarea este una nula, ma atrage, imi da sentimentul ca sunt ochii Hinatei. Am vazut niste detalii foarte frumoase, imi place ca le-ai accentuat in unele parti, chiar au iesit frumos. Sper sa ne mai aduci desene |
|
| |
Choco. Sensei
| Subiect: Re: Picături de înspiraţie. Joi 18 Apr 2013, 19:04 | |
| Iiiii. Ce ochisori haiosi. Srrios, cred ca s-ar potrivi de minune unui caracter anime chibi sau unei fete care nu face altceva decat sa zambeasca. Esti geniala, zau! |
|
| |
Ineffable. S-Class
| Subiect: Re: Picături de înspiraţie. Vin 19 Apr 2013, 18:02 | |
| Ti-am mai spus =)) Imi place stilul tau! Pare rau ca am intarziat ^o^ Sper totusi sa mai aduci :) |
|
| |
xenomorphius Chūbu
| Subiect: Re: Picături de înspiraţie. Lun 29 Apr 2013, 18:56 | |
| Un nou WIP. O să-l termin în curând. Oricum numele nu are să vă elucideze, căci nici desenul. E doar o schiţă. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
|
| |
Simon Says Jōnin
| Subiect: Re: Picături de înspiraţie. Vin 03 Mai 2013, 19:06 | |
| Ohhh, doamne este absolut genial, defapt tu esti geniala . Stii prea bine ca imi place la nebunie stilul tau, abia astept sa il termini Lots of kisses and hugs from Lola |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Picături de înspiraţie. | |
| |
|
| |
|