Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Picături de înspiraţie. - Pagina 3 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Picături de înspiraţie. - Pagina 3 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Picături de înspiraţie.

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Urmatorul
AutorMesaj
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :
Picături de înspiraţie. - Pagina 3 Asss10Picături de înspiraţie. - Pagina 3 J5fdba

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : Cluj.
acebook acebook : Choco.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 23591
Puncte : 28367
Reputatie Reputatie : 2484

Picături de înspiraţie. - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: Picături de înspiraţie.   Picături de înspiraţie. - Pagina 3 I_icon19Lun 27 Aug 2012, 19:34

Nu am mai comentat de mult. huh? Ce rea sunt. (D) Oricum, cred ca stii deja care e parerea mea asupra desenelor tale, dar iti voi mai spune si de data aceasta: esti foarte talentata si detii o rabdare cum n-am mai vazut. happy2 Felicitari pentru creatiile tale absolut magnifice. Sa o tii tot asa si sa ne mai aduci desene. :o3
Sus In jos
xenomorphius
Chūbu
Chūbu
xenomorphius

Sex : feminin Varsta : 29
Localizare Localizare : În pădure!
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3304
Puncte : 4254
Reputatie Reputatie : 841
Stare de spirit Stare de spirit : -

MesajSubiect: Re: Picături de înspiraţie.   Picături de înspiraţie. - Pagina 3 I_icon19Dum 02 Sept 2012, 07:41

Emi, Choco, mersii de comentarii. >:D< Mă bucur că vă plac desenele.
Deci aduc ceva nou, un desen digital cu ceva OC de al meu nou si un fan art (daaaa... cam primul fan art să spunem).
Ps. ca să se ştie, eu desenele le mai am postate pe dA sau pe alte altele ca sa le pot pune aici, să îmi fie usor, nu fur sau ălea ălea.

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
(CLOVER din Totally Spies, deci chiar am vrut să o desenez şi chiar mă bucur cum a ieşit)

(Ceva OC nou cu numele de Nao care inseamnă pe hawaiană - libertate sau liber, ceva de genul)
Sus In jos
https://cenusascriitorului.wordpress.com/
Diana
Legend
Legend
Diana

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : Cosoveni ~ Craiova
acebook acebook : Diana Violeta
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1907
Puncte : 2295
Reputatie Reputatie : 200
Hobby-uri Hobby-uri :

MesajSubiect: Re: Picături de înspiraţie.   Picături de înspiraţie. - Pagina 3 I_icon19Dum 02 Sept 2012, 22:08

Eu vad acest topic cam tarziu; scuze. rusinos
Desenele sunt foarte frumoase, defapt incredibile! what?lol! Imi plac foarte mult, atat cele digitale cat si cele traditionale, ai foarte mult talent.
Trebuie sa recunosc ca cel mai mult mi-au placut cele traditionale, esti o adevarata artista.
Sper sa ne mai auci cat mai multe si sa ne bucuram de ele. happy
Bye, bye. kiss
Sus In jos
Milkshake ♥
S-Class
S-Class
Milkshake ♥

Merite deosebite :
Picături de înspiraţie. - Pagina 3 J5fdba
Localizare Localizare : New York
acebook acebook : Foloseste "url" , largesti profilul! - admin
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3546
Puncte : 4549
Reputatie Reputatie : 702

MesajSubiect: Re: Picături de înspiraţie.   Picături de înspiraţie. - Pagina 3 I_icon19Mar 04 Sept 2012, 12:09

Heiiii. a hug

Ce superbe sunt desenele astea! in love

Imi place enorm Clover si Lady Night. :x Sunt foarte, foarte frumoase si reusite. in love

Caaat taaaleeent! huh?

Eu de abia stiu sa desenez un corp din ala facut din bete. =))))))

Te rog sa mai aduci repejor altele. kiss Sunt superbe! a hug

Edit:

Stii ca am si eu un topic cu acelasi nume ca si al tau? Si l-am facut fara sa ma fi uitat la acesta. :||
Sus In jos
xenomorphius
Chūbu
Chūbu
xenomorphius

MesajSubiect: Re: Picături de înspiraţie.   Picături de înspiraţie. - Pagina 3 I_icon19Dum 09 Sept 2012, 14:51

Mersii fetelor pentru comentarii, ma bucur ca va plac desenele. Apreciez enorm de mult faptul ca veniti si lasati si comuri. *hug*
Nu are nimic Milkshake - se mai intampla sa stii, chiar si mie. xD

Deci aduc inca un desen, tot asa exersez fara lineart. Nu e nimic atat de special, doar o fata, atata tot.

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Sus In jos
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :
Picături de înspiraţie. - Pagina 3 Asss10Picături de înspiraţie. - Pagina 3 J5fdba

MesajSubiect: Re: Picături de înspiraţie.   Picături de înspiraţie. - Pagina 3 I_icon19Lun 10 Sept 2012, 15:52

Fata sau nu, mie imi place enorm. :) Poate ca bluza e putin cam rozalie, movulie sau ce culoare e aia, insa este chiar reusita. :) Sa ne mai aduci. kiss
Sus In jos
Diana
Legend
Legend
Diana

Hobby-uri Hobby-uri :

MesajSubiect: Re: Picături de înspiraţie.   Picături de înspiraţie. - Pagina 3 I_icon19Lun 10 Sept 2012, 19:09

Nu conteaza ca este doar o fata, tu o faci sa para mai mult de atat.
Este foarte frumos si reusit. Sa mai aduci cat mai curand si scuze pentru intarziere. rusinos
Sus In jos
xenomorphius
Chūbu
Chūbu
xenomorphius

MesajSubiect: Re: Picături de înspiraţie.   Picături de înspiraţie. - Pagina 3 I_icon19Sam 29 Sept 2012, 21:48

Mersii fetelor pentru comuri, ma bucur ca treceti, sper sa va placa si urmatorul WIP.
Ok, sa explic putin tipa in prima viziune a mea e goala - am cenzurat oricum, nu e nimic deochiat, sincer. Plus nudul e tot o froma de arta. In fine, o sa fie imbracata oricum la final, caci desenul deja e gata.
Ce va aduc eu aici e ceva in progres - scuza-ti scrisul in engleza, dar am pus wip-ul si pe dA, dar si pe un alt forum, asta ca sa stiti. <3

Sus In jos
Diana
Legend
Legend
Diana

Hobby-uri Hobby-uri :

MesajSubiect: Re: Picături de înspiraţie.   Picături de înspiraţie. - Pagina 3 I_icon19Dum 30 Sept 2012, 00:10

Helllo[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] :)
Deci, demonita acea este superba si ce sa mai, fierbintte bineinteles. lough
Sunt de acord cu tine; si nudul este o arta. Bine, eu nu ma prea dau in vand cu nudul, insa demonita am sorbit-o din priviri.
Sunt foarte curioasa sa vad cum va iesii la final. Multa inspiratie si in continuare, iar atunci cand o vei termina sa o postezi. kiss
Sus In jos
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :

MesajSubiect: Re: Picături de înspiraţie.   Picături de înspiraţie. - Pagina 3 I_icon19Dum 30 Sept 2012, 11:13

Doamne, cat talent intr-o fiinta. (D) Desenul este intr-adevar superb, chiar si asa, on-going. :)) Mi-a placut faza cu cenzuratul, dar si ceea ce ai scris. Ce pot spune, felicitari si tine-o tot asa. abia astept sa vad desenul terminat. kiss
Sus In jos
Yin
Sennin
Sennin
Yin

Merite deosebite :
Localizare Localizare : București
acebook acebook : Ema
Nr. mesaje Nr. mesaje : 6696
Puncte : 7969
Reputatie Reputatie : 815

MesajSubiect: Re: Picături de înspiraţie.   Picături de înspiraţie. - Pagina 3 I_icon19Dum 30 Sept 2012, 13:26

Deci, unu la mână îţi iubesc scrisul. E cel mai genial. Mrrr mrrr. :> Demoniţa aia e naked ! Ce-mi place !!!!. Doamne eu ti-am zis Cri că ai un talent aparte. Sunt atât de geloasă pe tine. De ce nu pot desena şi eu aşa. It's not fair. sad Da îmi desenei tu, soţu' meu. :>

Abia aştept să văd desenul terminat, ador felul cum desenezi şi mai ales cum colorezi. Mult succes în continuare.
Sus In jos
http://y-yinn.tumblr.com/
xenomorphius
Chūbu
Chūbu
xenomorphius

MesajSubiect: Re: Picături de înspiraţie.   Picături de înspiraţie. - Pagina 3 I_icon19Joi 04 Oct 2012, 18:05

Deci am terminat desenul anterior si intr-un fel sunt dezamagita, fiindca nu am stat sa ma ocup mai mult. --"

Desenul acesta este pentru Ema. Stie ea prea bine.
Sus In jos
Diana
Legend
Legend
Diana

Hobby-uri Hobby-uri :

MesajSubiect: Re: Picături de înspiraţie.   Picături de înspiraţie. - Pagina 3 I_icon19Vin 05 Oct 2012, 22:47

Nu stiu de ce esti tu dezamagita ca mie imi place cum a iesit. :|
Dar rea mai e, numai ghearalele acelea pe care i le-ai desenat m-au bagat in sperieti. lough
Probabil ca pentru ca ai lucrat mai putin decat la celalalte ai impresia ca nu a iesit atat de bine, dar sa stii ca e super sexy si de groaza. lough
Multa inspiratione si sa aduci ceva nou cat mai curand. kiss
Sus In jos
xenomorphius
Chūbu
Chūbu
xenomorphius

MesajSubiect: Re: Picături de înspiraţie.   Picături de înspiraţie. - Pagina 3 I_icon19Sam 27 Oct 2012, 16:48

Cum eu nu le am cu RPG-urile si nici nu ma omor sa fac asa ceva si nici ca o voi face, am facut exceptie la concursul organizat de Emi a mea. : x Ema asa cum poate o stiu unii de pe forum.
Acesta a fost rpg-ul cu care m-am inscris, originalul arata altfel, eu doar am modificat putin ca sa se incadreze ca lumea in tema. <3 De asemenea vreau sa multumesc celor care m-au votat, datorita lor am castigat. THANX!!!!
Sper sa va placa.
Sincer altceva nu am... nu am mai avut cand sa desenez...

Sus In jos
Deea.
Legend
Legend
Deea.

Merite deosebite :
Localizare Localizare : Tokyo 東京
acebook acebook : Andreea Dincă
Nr. mesaje Nr. mesaje : 5295
Puncte : 6288
Reputatie Reputatie : 496
Stare de spirit Stare de spirit : Indiferenta

MesajSubiect: Re: Picături de înspiraţie.   Picături de înspiraţie. - Pagina 3 I_icon19Sam 10 Noi 2012, 22:53

Dragute desene Criiii rock in love .
Sa mai aduci :-w da? yeah
Te pupa Deea kiss
Sus In jos
Yin
Sennin
Sennin
Yin

Merite deosebite :

MesajSubiect: Re: Picături de înspiraţie.   Picături de înspiraţie. - Pagina 3 I_icon19Mier 14 Noi 2012, 10:06

Tokyo a scris:
Deci am terminat desenul anterior si intr-un fel sunt dezamagita, fiindca nu am stat sa ma ocup mai mult. --"

Desenul acesta este pentru Ema. Stie ea prea bine.
Deci, iartă-mă că nu am venit cu un comentariu până acum. Mă plimbam pe la Artă Vizuală şi ce să vezi ? Îţi găsesc topicul şi intru pe el, observ că ai postat desenul cu demoniţa o.O şi mai e şi dedicaţie.
Ow[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] :3 E pur şi simplu adorabil şi rău.. ca mine.. mrrrr. Deci este minunat desenul, nu văd vreun defect, te pricepi de minune. Nu te mai subestima, pur şi simplu îl ador.

Tokyo a scris:
Cum eu nu le am cu RPG-urile si nici nu ma omor sa fac asa ceva si nici ca o voi face, am facut exceptie la concursul organizat de Emi a mea. : x Ema asa cum poate o stiu unii de pe forum.
Acesta a fost rpg-ul cu care m-am inscris, originalul arata altfel, eu doar am modificat putin ca sa se incadreze ca lumea in tema. <3 De asemenea vreau sa multumesc celor care m-au votat, datorita lor am castigat. THANX!!!!
Sper sa va placa.
Sincer altceva nu am... nu am mai avut cand sa desenez...

Felicitări scumpa mea. *hugs, hugs and again hugs *. Chiar meritai să câştigi. Îmi place la nebunie felul în care ai redat sentimentele în ochii copilului, doar prin tonuri de culori bine puse la un loc. Te pricepi de minune, şti că te ador şi aş vrea să desenez ca tine. Doamne.. cea mai bună prietenă a mea este atât de talentată. Mamiii !! De ce nu m-ai făcut şi pe mine aşa talentată + frumoasă. *giggle *
Să ne mai încâţi cu astfel de lucrări. a hug
Sus In jos
xenomorphius
Chūbu
Chūbu
xenomorphius

MesajSubiect: Re: Picături de înspiraţie.   Picături de înspiraţie. - Pagina 3 I_icon19Vin 16 Noi 2012, 23:04

Fetelor mersii pentru comuri, ma bucur sa vad ca va plac lucrarile.
Aduc doar un WIP, caci acest desen este un request, nu e inca gata si mai e de lucru la el, oricum nu mai a mult si m-am gandit sa postez ceva, caci oricum de mult nu am mai trecut pe aici. <3

Sus In jos
Diana
Legend
Legend
Diana

Hobby-uri Hobby-uri :

MesajSubiect: Re: Picături de înspiraţie.   Picături de înspiraţie. - Pagina 3 I_icon19Vin 16 Noi 2012, 23:27

Se pare ca sunt prima. happy Scuze ca nu am lasat com pentru celalalt post, insa l-am vazut la concurs - felicitari pentru castigarea lui- si de, lenea-i mare. rusinos: In orice caz. Ma bucur ca ai adus ceva nou, imi place ce ti-a iesit pana acum sio sunt foarte curioasa sa vad cum va arata la final. Sper sa o termini curand si sa ne-o arati si noua. kiss
Sus In jos
xenomorphius
Chūbu
Chūbu
xenomorphius

MesajSubiect: Re: Picături de înspiraţie.   Picături de înspiraţie. - Pagina 3 I_icon19Lun 26 Noi 2012, 16:25

Well, well... am adus desenul terminat al acelui WIP. Din nou as dori sa spun ca personajul nu imi apartine, este al unei fete.

Plus, pe langa acest desen, m-am gandit sa pun cateva schite din scketch book-ul meu. XD Da, nu pot spune ca am ceva minunat, sunt schite, cu toate acestea am de gand ca unele dintre desene sa le fac digital.
Ca momentan ceva color sau mai detaliat nu am. Din pacate nu am avut timp.
Sus In jos
Yin
Sennin
Sennin
Yin

Merite deosebite :

MesajSubiect: Re: Picături de înspiraţie.   Picături de înspiraţie. - Pagina 3 I_icon19Joi 29 Noi 2012, 23:13

Te urăsc ! Te urăsc ! Te urăsc ! Deci gata, te pun să mă înveţi să desenez aşa superb. Doamne, chiar te urăsc. Desenezi fomidabil.. Te urăsc !!!!!
Sunt superbe, mai ales cel digital. Minunat, fără cuvinte. Cât talent poţi să ai ? De fapt ştiu cât dar încă mă uimeşti.
Celelalte desene tradiţionale, mirifice şi ele, mai ales acea fată cu părul cârlionţat, îmi place cel mai mult, e mai specială si atrage atenţia cumva...
Să mai aduci, te rog mult. Te-ai gândit să faci tutoriale ? Chiar dacă înseamnă să dai din casă, chiar aş invăţa de la tine... Oricum tu mereu mă ajuţi la desene.. Mi s-a făcut dor de desenat.

Edit: Scuze de toată dezordinea de propoziţii, am scris ce mi-a venit în minte, nu prea mai pot gândi logic după ce ţi-am văzut desenele.
Sus In jos
xenomorphius
Chūbu
Chūbu
xenomorphius

MesajSubiect: Re: Picături de înspiraţie.   Picături de înspiraţie. - Pagina 3 I_icon19Vin 30 Noi 2012, 08:05

Emi, îţi mulţumesc pentru com, mă bucur să aud că îţi place aşa de tare cum desenez. xD Doar că poate exagerezi, nu sunt atât de grozavă, totuşi învăţ şi poate într-o zi o să fiu aşa cum spui tu. ^^
Oricum mereu părerile tale au fost bune pentru mine, mersii din suflet.
- - -
Revenind la artă, păi ce voi arăta acum e tot un VIP şi ca să mă leg şi de întrebarea lui Enya (Emi, pentru mine), da, ciar m-am gândit să fac tutorialuri, mai mult video, că aşa poate lumea să vadă exact cu ce lucrez în SAI. Însă nu ştiu ce program să folosesc, plu am folosit unul, dar când a fost să-l încarc pe YT nu se încarca, până la urmă îmi spunea că e prea mare. --"
În fine, o să fac oricum, o să încerc şi îmi mai ofer o şansă două şă fac un tutorial.
Trecând peste, acest desen care încă nu este gata vreau să-l fac special pentru profesoara mea de bio, nu întrebaţ şi numele este Mama Natură. Trecând peste voi face ceva ce nu am mai făcut, o să-mi pun în aplicare răbdarea mea de oţel şi voi face detaliat totul, momentan este în proces. So, enjoy the vip!
Ps. desenul e mult mai mare de atât, se vede acolo în dreapta o căsuţă mică cu un pătrat punctat roşu, e acolo se poate observa puţin tot desenul. xD

Sus In jos
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :

MesajSubiect: Re: Picături de înspiraţie.   Picături de înspiraţie. - Pagina 3 I_icon19Vin 30 Noi 2012, 09:54

Buna. :) Intr-adevar, ai un talent de care chiar e necesar sa fii mandra. Nu stiu daca se datoreaza numai 'harului' cu care ai fost inzestrata, sau este vorba si de o munca continua pentru a atinge perfectiunea, insa eu iti spun sincer ca ma lasi fara cuvinte de fiecare data cand iti vad desenele. Ma gndesc cum de poti schita atat de bine trasaturile umane, chipul personajelor si, mai cu seama, mainile. Toate sunt intr-o perfecta armonie si inclin sa cred ca tu si cu ochii inchisi ai putea desena impecabil. De asemenea, ador felul in care faci umbrele. Par atat de naturale, nefortate, incat imi dau impresia unui desen tridimensional fara de cusur. Felicitari pentru aptitudinile de care dai dovada si pentru faptul ca iti gasesti timp pentru aceasta pasiune a ta. jos palaria in fata
Sus In jos
Yin
Sennin
Sennin
Yin

Merite deosebite :

MesajSubiect: Re: Picături de înspiraţie.   Picături de înspiraţie. - Pagina 3 I_icon19Vin 30 Noi 2012, 09:54

Păi cum nu aş putea să spun lucruri frumoase şi de lauda la adresa ta ? Nu exagerez, le meriţi sau... cred că eşti fenomenală, desigur pentru noi înşine nu suntem destul de buni ( aşa fac eu cu mine, mai mereu din câte se observă ) dar pentru ceilalţi eşti extraordinar de pricepută ( vorbesc în numele meu ). Ţi-am zis că te admir, nu îmi este nici o ruşine să admint acest lucru cu persoana mea, cât şi în public. Păcat că multă lume nu te cunoaşte, dar cei ce o fac este datorită talentului tău.

Revenind la ale noastre că deja am dat-o pe sentimentale şi nah, o să fac după un discurs foarte popos şi emoţional. Desenul este uimitor. * De ce te repeţi mereu ? * Nu înţeleg un lucru la desen, de ce i se vede neapărat mână. De fapt, de ce are poziţia aia. Înţelegeam dacă era ridicată mai sus în semn de atenţie ( ai zis că e pentru profesoara ta de biologie ). * laughs * Îmi place la nebunie felul în care ai colorat şi desenat faţa, sincer nu văd nimic defect ( şi mă şti că îţi replicam mereu ceva ), deci pot să zic, cu puţinele mele îndeletniciri la desen, că ai progresat, chiar foarte mult. * hugs and kisses *.

Să ne mai aduci, mereu, mereu. Vreau până la infinit să-ţi văd desenele. * in love *
Sus In jos
xenomorphius
Chūbu
Chūbu
xenomorphius

MesajSubiect: Re: Picături de înspiraţie.   Picături de înspiraţie. - Pagina 3 I_icon19Mar 18 Dec 2012, 17:50

Fetelor mersii pentru comuri, apreciez şi mă bucur că vă plac desenele.
Din păcate nu am adus versiunea terminată a desenului anterior şi nici acum nu am adus ceva terminat, însă în curând pe acestea două care le veţi vedea în proces, o să le aduc în curând terminate.

E băiat.

E o fată. XD Vroiam să o fac pe Sakura... dar am lăsat idea şi mare greşeală e când dai cu (,) culori peste creion mecanic, mare greşeală. Nu încercaţi sau dacă o faceţii cu mare atenţie.
Sus In jos
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :

MesajSubiect: Re: Picături de înspiraţie.   Picături de înspiraţie. - Pagina 3 I_icon19Mar 18 Dec 2012, 18:39

huh? Cum poti desena atat de frumos? huh? Nu, deci mi-e imposibil sa inteleg, cum se poate? Cum de are cineva atat de mult talent? (D) Desenele sunt minunate. Imi plac mult cele in format traditional, desi si cele digitale ies extrem de bine, cu umbre si forma bine definite. in love Vaii, m-am indragostit de acest topic. lough Sa ne mai aduci si, daca vrei, sa ma anunti si pe mine, te rog, cand postezi data viitoare.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Picături de înspiraţie.   Picături de înspiraţie. - Pagina 3 I_icon19

Sus In jos

Picături de înspiraţie.

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 3 din 9Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Să vorbim și despre altceva :: Creațiile voastre :: Arta vizuală. Imagini modificate și create-