Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Picături de înspiraţie. - Pagina 4 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Picături de înspiraţie. - Pagina 4 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Picături de înspiraţie.

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Urmatorul
AutorMesaj
xenomorphius
Chūbu
Chūbu
xenomorphius

Sex : feminin Varsta : 29
Localizare Localizare : În pădure!
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3304
Puncte : 4254
Reputatie Reputatie : 841
Stare de spirit Stare de spirit : -

Picături de înspiraţie. - Pagina 4 Empty
MesajSubiect: Re: Picături de înspiraţie.   Picături de înspiraţie. - Pagina 4 I_icon19Sam 29 Dec 2012, 20:18

Choco : ) mă bucur să aud că îţi place threadul meu cu desene. XD Sper să-ţi placă şi în continuare.
--------
Aduc acum un desen puţin mai vechi, însă pe care îl ador foarte mult şi cred că acest băiat are să devină OC, deja m-am apucat să fac un altul cu el.
Sincer, la început în gând era fată, defapt ăsta fiind primul desen cu el - ea defapt, dar fiindcă vreau să mă axez puţin mai mult şi pe masculi, m-am decis să-l fac băiat.
Sper să vă placă. Unelte - creion mecanic, nu mai ştiu dacă era de 0.5 sau 1.

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Sus In jos
https://cenusascriitorului.wordpress.com/
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :
Picături de înspiraţie. - Pagina 4 Asss10Picături de înspiraţie. - Pagina 4 J5fdba

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : Cluj.
acebook acebook : Choco.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 23591
Puncte : 28367
Reputatie Reputatie : 2484

MesajSubiect: Re: Picături de înspiraţie.   Picături de înspiraţie. - Pagina 4 I_icon19Sam 29 Dec 2012, 20:28

Vai de capul meu. huh? Cat de real poate sa arate, cat de bine faci umbrele, cat de indragostita de acest desen pot fi. lough Ai talent, foarte mult chiar si niciodata nu incetezi priun a ma uimi, literalmente. in love Ai niste desene foarte frumoase, continua sa exersezi si sa ma uimesti inca si mai mult. Te pup si multumesc ca m-ai anuntat. Sper sa o faci si in continuare. :hug
Sus In jos
xenomorphius
Chūbu
Chūbu
xenomorphius

MesajSubiect: Re: Picături de înspiraţie.   Picături de înspiraţie. - Pagina 4 I_icon19Dum 30 Dec 2012, 12:35

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] - desen nou, mai mult m-am prostit decat sa fac ceva serios. -__-"
Choco mersii de com, ma bucur ca iti place acel desen o sa mai aduc cu acel inger in curand.

Ultima editare efectuata de catre Quinn in Dum 30 Dec 2012, 13:27, editata de 1 ori
Sus In jos
R∆IN
Sensei
Sensei
R∆IN

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : Ploieşti
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1803
Puncte : 2244
Reputatie Reputatie : 343
Hobby-uri Hobby-uri : -

MesajSubiect: Re: Picături de înspiraţie.   Picături de înspiraţie. - Pagina 4 I_icon19Dum 30 Dec 2012, 13:25

Tuuu! Tuuu! Tuuu! Ai prea mult talent :| Serios. Cum nai*a reusesti sa desenezi atat de bine, atat de clar? Cum reusesti sa faci acele umbre superbe? Fiecare desen a fost superb, m-am "chiombit" la fiecare vreo 5-10 minute =]] Imi place atat de mult cum desenezi. in love
       Desenezi superb, scrii minunat, mai ai vreun alt talent din asta necunoscut? Poate imi mai donezi si mie. Dai pe afara.
       Mai astept desene a hug
Sus In jos
http://pecetluireinamiaza.blogspot.ro/
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :
Picături de înspiraţie. - Pagina 4 Asss10Picături de înspiraţie. - Pagina 4 J5fdba

MesajSubiect: Re: Picături de înspiraţie.   Picături de înspiraţie. - Pagina 4 I_icon19Dum 30 Dec 2012, 13:47

Vaiiiii. in love Nu stiu cat la suta te-ai prostit, dar desenul tot ti-a iesit bine. lough Serios, tie cam orice iti iese bine, atunci cand vine vorba de desen sau scris. Ar trebui sa vinzi talent, cate un dop de sticla la fiecare care vrea. (D) Sa ne mai aduci desene! <3
Sus In jos
Madeline.Lestrange
Genin
Genin
Madeline.Lestrange

Sex : feminin Varsta : 31
Localizare Localizare : Baia Mare
Nr. mesaje Nr. mesaje : 218
Puncte : 247
Reputatie Reputatie : 5
Hobby-uri Hobby-uri : Desen, Lectura.

MesajSubiect: Re: Picături de înspiraţie.   Picături de înspiraţie. - Pagina 4 I_icon19Dum 30 Dec 2012, 13:51

Deci, magnific! Bravo! Imi place mult cum te-ai jucat cu umbrele si luminile! Felicitari!
Sa mai aduci! Te pupacesk!
M@dy.
Sus In jos
xenomorphius
Chūbu
Chūbu
xenomorphius

MesajSubiect: Re: Picături de înspiraţie.   Picături de înspiraţie. - Pagina 4 I_icon19Mier 09 Ian 2013, 20:28

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Încă o creaţie neterminată, lucrez la ea de 3 ore şi vreau să o termin.
Acest desen este unul refăcut, adică după acesta - şi uite aici versiunea veche -->> [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Mi-a plăcut tema personajului şi cred că am să-l fac OC, pe lângă asta desenul de sus, digital e versiunea îmbunătătţită a celui vechi. XD

Cred că am ami evoluat - oricum desenul acela l-am adorat mereu, cu toate că eram praf pe atunci. XD Şi sper să evoluez ân continuare.
Câteva explicaţii - de ce are pielea aşa de închisă, căci ar fi seara târziu când apare luna... Nu mă prea pricep să fac omul sau în general ceva care se află într-un cadru de seara şi totuşi e prima încercare mai deep. <3
Sus In jos
Yin
Sennin
Sennin
Yin

Merite deosebite :
Picături de înspiraţie. - Pagina 4 J5fdba
Localizare Localizare : București
acebook acebook : Ema
Nr. mesaje Nr. mesaje : 6696
Puncte : 7969
Reputatie Reputatie : 815

MesajSubiect: Re: Picături de înspiraţie.   Picături de înspiraţie. - Pagina 4 I_icon19Mier 09 Ian 2013, 20:37

O god, de când n-am mai trecut pe aici ? o.o
Cri, doamne câte desene minunate. Referindu-se la ultimul, da, să ştii că se vede o evoluţie impresionantă. Eu m-am gândit la început să faci un demon, nu un om in întuneric. culoarea nu pare a fi una de om, tocmai d-aia m-am gândit la asta. Mai bine fă-l demon, e prea sexy, puţin bad and that it. ^^ * laughs *
Foarte frumos, chiar îmi place pielea lui, ai dat umbrele perfect; tare mult aş vrea şi eu să desenez aşa. * stupid you *.
Să ne mai aduci desene şi să-l termini pe acesta pentru că merită. a hug
Sus In jos
http://y-yinn.tumblr.com/
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :

MesajSubiect: Re: Picături de înspiraţie.   Picături de înspiraţie. - Pagina 4 I_icon19Mier 09 Ian 2013, 20:41

Bunaa! (D) Multumesc ca m-ai anuntat, am ajuns de cum am primit de veste. :) Desenul este frumos, mie imi place cum ai combinat culorile, cum i-ai dat o tenta mai inchisa, pastrand totusi cateva nuante rosiatice pe ici, pe colo. Sper sa vedem cat de curand si varianta finalizata, deoarece sunt sigura ca va iesi foarte bine. Ai rabdare si talent, iar felul in care desenezi s-a imbunatatit mult. Felicitari! a hug
Sus In jos
xenomorphius
Chūbu
Chūbu
xenomorphius

MesajSubiect: Re: Picături de înspiraţie.   Picături de înspiraţie. - Pagina 4 I_icon19Dum 27 Ian 2013, 09:49

Mulţumesc pentru că aţi trecut pe la thread şi mă bucur că vă plac desenele. <3
Următorul pe care îl aduc e ceva ce l-am făcut aseară: 26.O1.2O13. Sincer m-am cam prostit la el şi totuşi îmi place ce a ieşit.
Trebuie să admit că îmi place tare mult fără lineart, dar voi încerca să fac şi cu el, fiindcă r uşor şi depinde acum de cât de detaliată e idea.
În mare parte m-am tot jucat cu setările brushurilor, ceea ce este chiar amuzant.

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Sus In jos
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :

MesajSubiect: Re: Picături de înspiraţie.   Picături de înspiraţie. - Pagina 4 I_icon19Dum 27 Ian 2013, 09:59

Daca asta la tine inseamna prosteala, atunci eu ma duc sa-mi dau una. lough Ti-a iesit foarte bine, umbrele si toate elementele sunt la locul lor. Nu sunt eu o experta in desenele digitale - sincer urasc sa fac asa ceva, deoarece rabdarea mea este egala cu zero -, insa ceea ce ai facut tu aici este genial. in love Imi place tare mult cum ti-a iesit mana ei. in love Sa ne mai aduci deseneee. <3
Sus In jos
Elly.
Guardian Ninja
Guardian Ninja
Elly.

Localizare Localizare : Bucureşti. <3
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2298
Puncte : 2572
Reputatie Reputatie : 212

MesajSubiect: Re: Picături de înspiraţie.   Picături de înspiraţie. - Pagina 4 I_icon19Dum 27 Ian 2013, 11:10

Hei! Să fiu sinceră, nu am văzut niciodată desene digitale, însă acum când le văd îmi dau seama că sunt impresionante, cel puțin ale tale in love Nu știu de ce nu am dat comentariu până acum, îți urmăream topicul de ceva timp :-? În fine, cum am spus, îmi plac foarte mult și ai o răbdare incredibilă. Te pup kiss.
Sus In jos
xenomorphius
Chūbu
Chūbu
xenomorphius

MesajSubiect: Re: Picături de înspiraţie.   Picături de înspiraţie. - Pagina 4 I_icon19Lun 11 Feb 2013, 21:36

Fetelor mersi de com, mă bucur să aud că vă plac desenele.
Din păcate în ultima vreme am avut timp doar pentru schiţe şi desene neterminate, mai bine nu promit nimic şi totuşi desenul acesta care încă nu e gata sper să-l termin săptămâna asta.

Sus In jos
Elly.
Guardian Ninja
Guardian Ninja
Elly.

Localizare Localizare : Bucureşti. <3
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2298
Puncte : 2572
Reputatie Reputatie : 212

MesajSubiect: Re: Picături de înspiraţie.   Picături de înspiraţie. - Pagina 4 I_icon19Lun 11 Feb 2013, 21:53

Nu aș putea să fac așa ceva niciodată, garantez! E incredibil ce faci tu acolo, mi se pare inuman! :)) Să ni-l arăți și după ce îl termini, chiar dacă nu știu cum poate fi mai frumos de atât in love Mersi că m-ai anunțat, pupici kiss
Sus In jos
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :

MesajSubiect: Re: Picături de înspiraţie.   Picături de înspiraţie. - Pagina 4 I_icon19Lun 11 Feb 2013, 21:55

Deja imi stii parerea, desenele tale sunt superbe. Ai un talent innascut pe care il lucrezi ori de cate ori ai oczia. Tine-o tot asa. kiss
Sus In jos
Ax München
S-Class
S-Class
Ax München

Sex : feminin Varsta : 23
Localizare Localizare : Aici.
acebook acebook : Ax München
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2636
Puncte : 3266
Reputatie Reputatie : 272

MesajSubiect: Re: Picături de înspiraţie.   Picături de înspiraţie. - Pagina 4 I_icon19Sam 16 Feb 2013, 00:31

Ai un foarte mare talent, redai atat de bine mbrele incat par a fi foarte reale... in love Desenezi, online si "in direct", sau schitezi foarte bine! Sper ca atunci cand vei mai posta, sa ma anunti si pe mine pentru ca (,) chiar te admir pentru ceea ce faci.Desenele tale sunt superbe!
Sus In jos
Danielle
Sensei
Sensei
Danielle

Merite deosebite :

Picături de înspiraţie. - Pagina 4 J5fdba

Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : Bucuresti
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3450
Puncte : 4339
Reputatie Reputatie : 245

MesajSubiect: Re: Picături de înspiraţie.   Picături de înspiraţie. - Pagina 4 I_icon19Sam 16 Feb 2013, 01:24

OMG, Cri, nu pot sa cred ca abia acum am descopar acest talent al tau! what?lol! Deci, m-ai lasat fara cuvinte, pentru ca, dupa cum vezi, am inceput cu deci, cand eu nu prea incep o propozitie cu deci si , in plus, am inceput sa aberez. Oricum, ai un talent cum n-am mai vazut si imi plac mult desenele tale, mai ales cele digitale. Eu habar n-am sa fac asa ceva, prefer varianta "clasica", adica hartia si creionul. lough
Sus In jos
xenomorphius
Chūbu
Chūbu
xenomorphius

MesajSubiect: Re: Picături de înspiraţie.   Picături de înspiraţie. - Pagina 4 I_icon19Mier 06 Mar 2013, 17:11

Hello! Ela, ca să răspund într-un fel sau altul la comul tău: nu desenez online sau altele, pur şi simplu îmi iau tableta şi deschid Sai-ul. <3 Mă bucur să aud că vă plac desenele.
Aduc ceva nou, am mai exersat puţin şi am denenat o pereche de buze... nimic interesant.

Sus In jos
Simon Says
Jōnin
Jōnin
Simon Says

Localizare Localizare : Craiova
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1380
Puncte : 1693
Reputatie Reputatie : 149
Hobby-uri Hobby-uri : I love to go out with my friends, to have fun, to listent to music, to draw and so on
Stare de spirit Stare de spirit : always HAPPY :D:

MesajSubiect: Re: Picături de înspiraţie.   Picături de înspiraţie. - Pagina 4 I_icon19Mier 06 Mar 2013, 19:36

Aww doamne ce poze superbe ai. Imi plac la nebunie ce program folosesti ?
p.s poti sa ma anunti ai pe mine cand mai postezi ?
Te pupaceste Lola :*
Sus In jos
Ambriel Malphas
Jōnin
Jōnin
Ambriel Malphas

Sex : feminin Varsta : 25
Localizare Localizare : Roman
acebook acebook : Alexandra Elena
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1447
Puncte : 1767
Reputatie Reputatie : 270

MesajSubiect: Re: Picături de înspiraţie.   Picături de înspiraţie. - Pagina 4 I_icon19Sam 09 Mar 2013, 16:03

Off, Doamne! Tu,tu,tu!! Crii ai atat de mult talent! Deci imi plac la nebunie *tipat*
Sunt atat de reusite, atat de frumoase,, atat de clare, atat de minunate, atat de faine, atat de mirifice, atat de interesante, unele triste, altele vesele. Cele pe care le faci manual, sunt extraordinare. Eu daca ma pun sa desenez imi iesa niste bazaconii, poate niste figuri de 'Spanzuratoare' . Insa tu ai ceva aparte, dai un farmec de basm fiecarui desen in parte. Umbrele, culorile, detaliile, iesa minunat.
Cele virtuale, nu mai spun. La fel de mirifice. Eu de abia astept sa vad ce vei mai posta pe la noi, sper din toata inima sa faci asta cat mai repede posibil. Te rog sa ma anunti de fiecare data cand postezi ceva! Stiu ca nu e genul tau sa anunti, insa puppy eyes
kiss
Sus In jos
Ineffable.
S-Class
S-Class
Ineffable.

Merite deosebite :

Localizare Localizare : .
acebook acebook : hässlich
Nr. mesaje Nr. mesaje : 13202
Puncte : 15767
Reputatie Reputatie : 858

MesajSubiect: Re: Picături de înspiraţie.   Picături de înspiraţie. - Pagina 4 I_icon19Dum 10 Mar 2013, 14:44

Acum vad! Scuze ca n-am mai comentat! Eu uit de toate ! =)) Am revazut toate desenele si stiu ca ai mai auzit dar.... Esti talentata! Am incercat si eu sa desenez pe Sai, dar nu-mi iesea =))) E greu dupa mine=))) Sa ma anunti cand mai postezi:3
Sus In jos
xenomorphius
Chūbu
Chūbu
xenomorphius

MesajSubiect: Re: Picături de înspiraţie.   Picături de înspiraţie. - Pagina 4 I_icon19Lun 01 Apr 2013, 15:54

Din păcate scannerul nu merge la PC, naiba ştie ce are.
Însă am făcut poză cu telefonul, sper să se înţeleagă. Sunt nişte desene din caietul meu de schiţe, neterminate, desigur, dar în proces de terminare.
Totul e grafic. Şi să nu băgaţi în seama în al doilea desen pe cei doi porumbei care se sărută ciudat. : ))

• [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
              • [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Sus In jos
Ax München
S-Class
S-Class
Ax München

Sex : feminin Varsta : 23
Localizare Localizare : Aici.
acebook acebook : Ax München
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2636
Puncte : 3266
Reputatie Reputatie : 272

MesajSubiect: Re: Picături de înspiraţie.   Picături de înspiraţie. - Pagina 4 I_icon19Lun 01 Apr 2013, 17:09

Merci de anunt, dear! :*
Al doilea desen chiar m-a surprins =))) sincer, primul lucru care mi-a sarit in ochi au fost cei doi indragostiti :))
Ai niste desene foarte frumoase, iar eu am onoarea sa fiu prima care comenteaza acum (D)
Sa ne mai aduci! *kiss and hug*
Sus In jos
Simon Says
Jōnin
Jōnin
Simon Says

Localizare Localizare : Craiova
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1380
Puncte : 1693
Reputatie Reputatie : 149
Hobby-uri Hobby-uri : I love to go out with my friends, to have fun, to listent to music, to draw and so on
Stare de spirit Stare de spirit : always HAPPY :D:

MesajSubiect: Re: Picături de înspiraţie.   Picături de înspiraţie. - Pagina 4 I_icon19Lun 01 Apr 2013, 17:58

Hey, hey ;;) . Mersi pentru anunt :d:. Ehh acum sa trecem la comentat.... oh doamne sunt foarte dragutr ambele poze mai ales ultima. Imi place la nebunie cum desenezi... asa ca abia astepy sa vad ce o sa ne mai aduci data viitoare happy
ps: sa ma anunti si pe mine
Te pupaceste Lola kiss
Sus In jos
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :

MesajSubiect: Re: Picături de înspiraţie.   Picături de înspiraţie. - Pagina 4 I_icon19Lun 01 Apr 2013, 19:01

Buna. :) Imi plac mult desenele pe care le-ai facut de aceasta data, ma surprinzi ori de cate ori ai ocazia cu ceva creat de tine. Imi place la nebunie cum faci umbrele, pur si simplu iti ies perfect. Eu cel putin nu vad sa existe vreun lucru nelalocul lui in desenele tale. Tine-o tot asa. Te pup. :*
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Picături de înspiraţie.   Picături de înspiraţie. - Pagina 4 I_icon19

Sus In jos

Picături de înspiraţie.

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 4 din 9Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Să vorbim și despre altceva :: Creațiile voastre :: Arta vizuală. Imagini modificate și create-