|
|
Autor | Mesaj |
---|
GeoMetaphose Kazekage
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : București acebook : Geo Metaphose Nr. mesaje : 13823 Puncte : 18544 Reputatie : 535
| Subiect: Re: Picături de înspiraţie. Joi 28 Aug 2014, 16:29 | |
| Baiatul este superb. Imi plac foarte mult desenele stil Cartoon :))) Sunt atat de dragute si copilaresti. Eu una le ador. Sa ma anunti cand mai postezi. P.S: I love you PHINEASSSSS |
|
| |
hiatus ANBU
Merite deosebite : Sex : Varsta : 24 Localizare : Norway Nr. mesaje : 5575 Puncte : 6700 Reputatie : 375 Stare de spirit : hypophrenia
| Subiect: Re: Picături de înspiraţie. Joi 04 Dec 2014, 10:35 | |
| Hei! Sunt foarte reusite desenele tale. Pe foare multe le-am salvat in calculator. Cum reusesti sa le faci asa de clare si cu atatea umbre? In fine, sunt superbe. Sa ne mai aduci. |
|
| |
xenomorphius Chūbu
Sex : Varsta : 29 Localizare : În pădure! Nr. mesaje : 3304 Puncte : 4254 Reputatie : 841 Stare de spirit : -
| Subiect: Re: Picături de înspiraţie. Mar 16 Dec 2014, 19:49 | |
| A trecut mult timp de când nu am mai postat pe aici. Recent am început să mai desenez, fiindcă îmi era dor şi era musai să o fac odată! Revenind, am desenat un fanart Naruto, un junk mai exact, o schita pe care doresc să o expun şi aici. xD Naruto, Sakura şi Sasuke sunt desenaţi în stil cartoon. Şi aşa voiam să încerc asta odată. Desene vor mai veni. Desenul se mai află şi pe tumblr-ul şi fb-ul meu.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
|
| |
GeoMetaphose Kazekage
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : București acebook : Geo Metaphose Nr. mesaje : 13823 Puncte : 18544 Reputatie : 535
| Subiect: Re: Picături de înspiraţie. Mar 16 Dec 2014, 21:32 | |
| Ioi O.o Sunt așa drăguți și amuzanți. Nu am mai văzut până acum team 7 în stil cartoon Chiar au ieșit super tare Mersi de anunț. Te pup. |
|
| |
Danielle Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 3450 Puncte : 4339 Reputatie : 245
| Subiect: Re: Picături de înspiraţie. Mar 16 Dec 2014, 22:51 | |
| Iti multumesc pentru anunt, draga mea! :* Este foarte reusit desenul, l-am vazut si pe fb apropo. Povestea pe care o transmite e destul de amuzanta si ea, adpr fata lui Sasuke. Sa mai aduci! Te-am pupat! :* |
|
| |
hiatus ANBU
Merite deosebite : Sex : Varsta : 24 Localizare : Norway Nr. mesaje : 5575 Puncte : 6700 Reputatie : 375 Stare de spirit : hypophrenia
| Subiect: Re: Picături de înspiraţie. Mier 17 Dec 2014, 08:15 | |
| Mersi mult de anunt. Cat de genial e desenul... Saracul Sasuke, cum o putea sa se descurce cu aia doi? |
|
| |
xenomorphius Chūbu
Sex : Varsta : 29 Localizare : În pădure! Nr. mesaje : 3304 Puncte : 4254 Reputatie : 841 Stare de spirit : -
| Subiect: Re: Picături de înspiraţie. Dum 28 Dec 2014, 20:19 | |
| Am desenat un banner pentru un concurs de pe ungrup de pe facebook dedicat desenului animat "Hey Arnold!". M-am gândit să-l pun şi aici, din moment ce este şi finalizat. Plus nu am mai trecut pe aici de puţin timp...
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
|
| |
hiatus ANBU
| Subiect: Re: Picături de înspiraţie. Dum 28 Dec 2014, 21:09 | |
| Deci esti geniala. Cum ai reusit sa faci asa ceva? Nu mai conteaza pentru ca il ador. |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Picături de înspiraţie. | |
| |
|
| |
|