|
|
Autor | Mesaj |
---|
Ax München S-Class
Sex : Varsta : 23 Localizare : Aici. acebook : Ax München Nr. mesaje : 2636 Puncte : 3266 Reputatie : 272
| Subiect: Re: Picături de înspiraţie. Vin 28 Iun 2013, 00:00 | |
| Deja incepe sa prinda contur. ^^ In acest mod, vei reusi s-o termini poate mai devreme. ^^ Imi pare rau pentru ca ai probleme cu SAI-ul, insa sper sa se rezolve. Multa bafta in continuare! |
|
| |
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Picături de înspiraţie. Vin 28 Iun 2013, 00:08 | |
| Gebiu mic, geniu mic, geniu mic. Desenele tale sunt geniale, orice tehnica ai aborda si orice idee ai avea, desenele tale ies intotdeauna extrem de frumoase. Imi place la nebunie ultima ta idee si modul in care ai schitat-o. Sper sa il poti termina cat de curand si sa ne arati produsul final, sunt sigura ca va arata nemaipomenit. Asadar, spor la desenat. <3 |
|
| |
Simon Says Jōnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Craiova Nr. mesaje : 1380 Puncte : 1693 Reputatie : 149 Hobby-uri : I love to go out with my friends, to have fun, to listent to music, to draw and so on Stare de spirit : always HAPPY :D:
| Subiect: Re: Picături de înspiraţie. Vin 28 Iun 2013, 10:25 | |
| Esti un GENIU !!! . Desenul acesta, pe care inca nu l-ai terminat. arata preaa tare, iar tema i se potriveste de minune. SIncer cred ca am stat cateva minute sa ma luminez de cum ai reusit sa le desenezi atat de bine . Uff, il vreau terminat repejor asa ca te rog adu-l repede Kisses and hugs ^^ |
|
| |
maudlin S-Class
Sex : Varsta : 88 Localizare : ??? Nr. mesaje : 2816 Puncte : 3352 Reputatie : 362
| Subiect: Re: Picături de înspiraţie. Vin 28 Iun 2013, 11:13 | |
| Merci mult de anunț! Desenul deja prinde contur, este foarte interesantătema și abia aștept să văd și cum desenezi tu în SAI. Mi-ar plăcea tare mult. De asemenea sper că-l poți termina, chiar vreau să văd rezultatul final. Succes și spor la desenat! |
|
| |
xenomorphius Chūbu
Sex : Varsta : 29 Localizare : În pădure! Nr. mesaje : 3304 Puncte : 4254 Reputatie : 841 Stare de spirit : -
| Subiect: Re: Picături de înspiraţie. Vin 28 Iun 2013, 12:15 | |
| Hello! Da, am acum o problemă cu programul, nu îmi salvează tot, dar până o să repar eu treaba aceea, am făcut un gif mic ca să vedeţi cum a evoluat desenul de la prima schiţă. Oricum nu e mult, dar totuşi puţin acolo e ceva, a prins mai mult contur şi cu puţine culori. <3 Scuzaţi totuşi calitatea gif-ului făcut în photoscape. ;A; Sugerez să măriţi imaginea.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
|
| |
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Picături de înspiraţie. Vin 28 Iun 2013, 12:26 | |
| Little genius. Dupa cum am mai spus, desenele tale sunt foarte frumoase. Si imi place cum redai profunzimea si umbrele, chiar si in format digital, mie una mi se pare cea mai complicata si complexa operatie dintre toate cele ce constau in formarea unui desen. ^^ Asadar, abia astept urmatoarele tale capodopere si s-o vad pe aceasta incheiata. Te pup. :* |
|
| |
Ax München S-Class
Sex : Varsta : 23 Localizare : Aici. acebook : Ax München Nr. mesaje : 2636 Puncte : 3266 Reputatie : 272
| Subiect: Re: Picături de înspiraţie. Vin 28 Iun 2013, 12:44 | |
| Esti un mic geniu. Ador gif-ul. Imi place cum faci acele umbre ale fetei, ca si cand ar fi in 3d. Tu ai talent cu carul. Acest desen mi se pare cel mai complex si abia astept cum vei evolua in a-l contura. Eu una abia astept sa-l termini si mersi de anunt. Abia astept sa aduci si altele si sper sa-l poti termina pe acela. Multa bafta. ^^ |
|
| |
maudlin S-Class
Sex : Varsta : 88 Localizare : ??? Nr. mesaje : 2816 Puncte : 3352 Reputatie : 362
| Subiect: Re: Picături de înspiraţie. Vin 28 Iun 2013, 12:56 | |
| Ești un mic geniu, la fel cum au spus și fetele. Îmi place are mult cum a evoluat desenul de la schiță, a prins foarte mult contur și sunt nerăbdătoare să văd rezultatul final. Succes în continuare! |
|
| |
Arcana Julia Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : in camera din casa mea, pe scaunul din camera mea,in fata calculatorului de pe masa mea Nr. mesaje : 889 Puncte : 930 Reputatie : 35 Hobby-uri : anime-urile,desenatul,cititul,muzica si cam atata...cred Stare de spirit : in general buna
| Subiect: Re: Picături de înspiraţie. Vin 28 Iun 2013, 21:08 | |
| Ca de obicei: incredibila. Iubesc tema. Si din nou - sunt uimita de cat de frumose sunt personajele. Abea astept sa il vad terminat:-w: |
|
| |
xenomorphius Chūbu
Sex : Varsta : 29 Localizare : În pădure! Nr. mesaje : 3304 Puncte : 4254 Reputatie : 841 Stare de spirit : -
| Subiect: Re: Picături de înspiraţie. Dum 07 Iul 2013, 11:16 | |
| Ceva traditonal de data aceasta, din pacate nu pot scana. Deoarece nu imi merge scannerul, dar voi face poze... >.<[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
|
| |
Ineffable. S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : . acebook : hässlich Nr. mesaje : 13202 Puncte : 15767 Reputatie : 858
| Subiect: Re: Picături de înspiraţie. Dum 07 Iul 2013, 11:49 | |
| Mmmhm... Îmi place! Ar trebui să fie terminată că arată incredubil! :X |
|
| |
Arcana Julia Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : in camera din casa mea, pe scaunul din camera mea,in fata calculatorului de pe masa mea Nr. mesaje : 889 Puncte : 930 Reputatie : 35 Hobby-uri : anime-urile,desenatul,cititul,muzica si cam atata...cred Stare de spirit : in general buna
| Subiect: Re: Picături de înspiraţie. Dum 07 Iul 2013, 14:49 | |
| Ti-a mai zis cineva, ca esti uimitoare? Imi place extrem de mult. Imi place mult cum foloseste culorile - pare atat de real, cu toatea acele umbre. Dar, astept sa vad si ultimele 2 desene ale tale. Poti sa le termini? Adica, ti-ai rezolat problemele cu progamul? Sper ca da, pentru ca sunt foarte curiosa sa vad cum arata terminate. Oricum, astept urmatoarea ta postare, asa ca spor la desenat. |
|
| |
Choco. Sensei
| Subiect: Re: Picături de înspiraţie. Dum 07 Iul 2013, 16:24 | |
| Vaaaaii, geniu mic. Ma indragostesc de fiecare desen de-al tau si de felul in care lucrezi la textura, la umbre si la volum. Ma uimesti tot mai mult cu fiecare desen adaugat si vreau sa vad cum evoluezi de la o idee la alta. Mersi ca ne impartasesti putin din talentul tau si ca ne lasi sa vedem minunile ce-ti ies din manutele alea talentate. |
|
| |
maudlin S-Class
| Subiect: Re: Picături de înspiraţie. Lun 08 Iul 2013, 00:01 | |
| Hellău. Merci de anunț. Te pricepi foarte bine la desen. Desenul pare în HD, este uluitor cum așezi pe foaie umbrele și culorile, îmi place îngrozitor de mult. Evoluezi foarte mult, ai un talent pe care nu mulți îl au. Felicitări, abia aștept următorul desen, spor! |
|
| |
Simon Says Jōnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Craiova Nr. mesaje : 1380 Puncte : 1693 Reputatie : 149 Hobby-uri : I love to go out with my friends, to have fun, to listent to music, to draw and so on Stare de spirit : always HAPPY :D:
| Subiect: Re: Picături de înspiraţie. Vin 12 Iul 2013, 13:25 | |
| Olalala . Ce mai desen incredibil . Ce pot spune esti un geniu mic si te pricepi sa desenezi atat pe calculator( ceea ce mie mi se pare greu, mai ales ca nu am tableta grafica), cat si pe foaie Bravo! ps: cand o sa aduci celalat desen pe care nu l-ai terminat ? ca sunt tare curioasa cum ti-a iesit:;;): Kisses and hugs ^^ |
|
| |
xenomorphius Chūbu
| Subiect: Re: Picături de înspiraţie. Dum 18 Aug 2013, 13:50 | |
| Şi... uau, nu am mai postat nimic aici, însă acum mă ocup de un desen. O să pun doar wip-ul din păcate. Este făcut în SAI şi în curând am să lucrez şi în Photoshop, fiindcă după atâţia ani îmi merge cu presiune penul de la tabletă în program. Însă problema este că trebuie să duc naiba odată PC-ul la "curăţat"....
Treaba cu poziţia tipului ăstuia e stranie, adică desenul nu trebuia să fie pe jumătate, dar m-am decis să-l las aşa... : ))
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] |
|
| |
Simon Says Jōnin
| Subiect: Re: Picături de înspiraţie. Dum 18 Aug 2013, 15:12 | |
| Ohhh, doamne cat de tare poate sa fie wip-ul Stii sa desenezi preaaa geniall Abia astept sa vad cum va arata la final . Asa ca grabeste-te si termina-l Kisses and hugs ^^ |
|
| |
Arcana Julia Chūnin
| Subiect: Re: Picături de înspiraţie. Dum 18 Aug 2013, 21:15 | |
| Mai mult ca sigur o pozitie neobisnuita. Oricum imi place, dar as vrea sa vad si ultimele desene terminate. Crezi ca ai putea sa ni le aduci curand? Scuze pentru acest comentariu atat de scurt, dar sunt extrem de obosita. Ne vedem |
|
| |
Diane. Academy Student
Sex : Varsta : 23 Localizare : Piteşti Nr. mesaje : 11 Puncte : 19 Reputatie : 2
| |
| |
xenomorphius Chūbu
| Subiect: Re: Picături de înspiraţie. Mier 21 Aug 2013, 12:19 | |
| Desenul complet îl voi dedica lui: Arianthe (Emi) şi Ely Steele (Eli), două din cele mai bune prietene ale mele pe care le-am cunoscut pe forum.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] |
|
| |
Ax München S-Class
| Subiect: Re: Picături de înspiraţie. Mier 21 Aug 2013, 12:23 | |
| |
|
| |
xenomorphius Chūbu
| Subiect: Re: Picături de înspiraţie. Sam 07 Sept 2013, 15:42 | |
| [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Da, cu siguranţă nu are o definiţie. Desenul a fost lucrat în Photoshop, aleluia! De când îmi doream să desenez în el. E prima încercare şi în mare parte sunt mândră de ceea ce a ieşit. Şi aici mă refer la felul cum am colorat... cică. : )) În fine, enjoy! Sfaturi şi critici sunt bine venite. *hug*
|
|
| |
Skitte Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : acebook : Bogdan Nr. mesaje : 819 Puncte : 1112 Reputatie : 153 Stare de spirit : Anything Could Happen
| Subiect: Re: Picături de înspiraţie. Sam 07 Sept 2013, 15:49 | |
| E drăguţ, chiar dacă nu e perfect. Îmi place foarte mult şi ştiu că ai depus eforturi să creezi aşa ceva, mai ales în PS. Felicitări, ţine-o tot aşa! |
|
| |
xenomorphius Chūbu
| Subiect: Re: Picături de înspiraţie. Mier 11 Sept 2013, 17:43 | |
| Încă un desen în PS, de data aceasta pentru Eli, însă nu este gata. E cu mult mai mult de ceea ce pare, dar am să trebuiască să muncesc mult la el. Lucru care mă bucură enorm de mult. Oricum mai am destule de învăţat la PS.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
|
|
| |
Arcana Julia Chūnin
| Subiect: Re: Picături de înspiraţie. Joi 12 Sept 2013, 08:25 | |
| Arata superb, chiar daca nu este gata inca. Abea astept sa il vad terminat, sper sa ni-l aduci. |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Picături de înspiraţie. | |
| |
|
| |
|