| ♀ Perverse Temptation ♂ [+16] | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Lolita S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Localizare : ● Baia Mare ● Nr. mesaje : 4709 Puncte : 5227 Reputatie : 337 Stare de spirit : Euforică ♥
| Subiect: Re: ♀ Perverse Temptation ♂ [+16] Lun 22 Aug 2011, 22:01 | |
| Uuuu ce fruuoooos >:D< Ador capitolul asta foarte muult :* Deci, adu nextu` repede si mult succes in continuarea! Pupici de la Losty |
|
| |
♥ Nekko ♥ Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Sunt unde vrei tu sa fiu. ;) Nr. mesaje : 750 Puncte : 898 Reputatie : 108 Hobby-uri : Distractie cat cuprinde; aici, acolo, chiar oriunde! xD Stare de spirit : Mereu cu zambetul pe buze. :)
| Subiect: Re: ♀ Perverse Temptation ♂ [+16] Mar 23 Aug 2011, 00:14 | |
| De odata tu ne lasi balta. CUm poti sa ne lasi in suspansu asta? Nu tie mila de noi? Adu repede next ca te capaceesc Te pup Zbye |
|
| |
itasaku99 Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : la laptop 50/24 ore pe zi Nr. mesaje : 870 Puncte : 947 Reputatie : 68 Stare de spirit : crazy forever
| Subiect: Re: ♀ Perverse Temptation ♂ [+16] Mar 23 Aug 2011, 11:40 | |
| Deodata..................cn e omul ala? of dak nu mi-ar placea asa de mult nextul asta as veni dupa tn si teas bate pana l-ai pune ............glumeam................sau poate nu . te roooooooooooooooooog next |
|
| |
.Chris.. Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj Nr. mesaje : 270 Puncte : 286 Reputatie : 12 Hobby-uri : Muuulteee<3<3 Stare de spirit : Schimbatoare si pretentioasa
| |
| |
Dee' Cola ღ Academy Student
Sex : Varsta : 26 Localizare : Nu cred că vrei să ști. ✘ acebook : - Nr. mesaje : 49 Puncte : 55 Reputatie : 4 Hobby-uri : My life Music ♬ ❥ Stare de spirit : Nu cred că te interesează, corect? ✔
| Subiect: Re: ♀ Perverse Temptation ♂ [+16] Mier 24 Aug 2011, 19:57 | |
| pune nextu fato ca mor tiam spus ca mi se ridica sangele la cap daca nul pui k papa :P
eu cred ca stiu cine e omul sigur e EL sigur sigur altu ..... neah nu cred EL tre sa fie
deci teeeeeeeeeeee roooooooooooooogggg pune-l mai repede ca mor de nerabdare cu SUSPANSUL ala o doamne pune nexxtu :O3
EDITAT De Demonique Angel:
Daca vrei sa scrii ceva scrie intr-un singur mesaj! Nu mai face double post!! |
|
| |
Bombonica Mentolata Legend
Sex : Varsta : 29 Localizare : Galati Nr. mesaje : 2940 Puncte : 3581 Reputatie : 227 Stare de spirit : Happy Happy
| Subiect: Re: ♀ Perverse Temptation ♂ [+16] Joi 25 Aug 2011, 14:18 | |
| ♀ Ρεɾṿεɾṡε Τεṃρτατïøṉ ♂ [+16]: Capitol dedicat lui Areen si Icedoll
(̅_̅_̅(̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅̅()ڪے Secretele din priviri De-o data in fata baiatului ii apare o doctorita ce iese din camera bruetului. Privirile lor se intalnesc. El ii analiza ficare particica din corp. Ii era cunoscuta, dar nu stia de unde. Ii venise in minte pentru prima data chipul unei fete de acum sapte ani, insa nu mai auzise nimic de ea, deci era imposibil ca cea care ii statea in fata sa fie ea. Sakura isi incrunta putin fruntea si isi mijeste ochii. Ii parea tare cunoscut, dar nu-si mai aducea aminte cine era. Daca statea in fata usii lui Sasuke, inseamna ca a venit la el. Avea un sentiment de neliniste, simtea cum trupul incepea sa tremure involuntar. Isi intoarce capul spre stanga, privindu-l cu coada ochiului, in timp ce inchidea usa de la camera. Pe partea cealalta, Sasuke observase cine venise la el. Un zambet misterios ii apare pe chip, punandu-si mana in par. Linistea inca domnea intre vizitator si doctorita, insa nu pentru mult timp. Baiatul face un pas in fata si imi baga mainile in buzunare. Se lasa un pic pe spate , adresandu-i-se roazaliei: - Sasuke are tot ce-0si doreste, pana si cea mai frumoasa doctorita. o complimenta baiatul - Multumesc. ii raspunde prompt rozalia, dand sa plece, insa ets eoprita de vocea lui. - Pot intra sa-i fac o vizita? se informeaza Suigetsu - Da, insa peste o ora va trebui sa plecati. ii raspunde Sakura, uitandu-se in urma cu coada ochiului. I se parea cunoscut , dar nu stia d eunde. Era curioasa cine este, insa nu putea afla acum. Usa camerei brunetului se deschide. Acesta statea in fata geamuluicu mainile in san. Ochii lui aratau ca avea mintea departe de aici. Se gandea la ce s-a intamplat, la ce se intampla si la ce se va intampla. Vroia sa o ia pe Sakura cu el, insa nici ea nu putea renunta la tot ce avea aici. Inima lui era deja a Sakurei, dar minte ii era la locul de unde a plecat. La casa pe care i-a lasat-o tatal lui si munca pe care trebuia sa o continuie in locul lui. Zgomotul facut de cel care venise sa-l viziteze , in aduce pe Sasuke cu gandul inapoi. Zambeste si ii spune, ramanand in aceiasi pozitie ca la inceput: - Cum de m-ai gasit, Suigetsu? il intreaba razand - Sasuke, doar stii ca imi miros fratele de la o posta . ii raspunde baiatul, in timp ce ii gusta din mancarea brunetului. Sasuke se intoarce cu fata spre el , bufnindu-l rasul si mai tare. Se apropie de el si ii pune o mana peste umar: - Tot un prost ai ramas. isi bate joc brunetul. Suigetsu se uita la el cu coada ochiului, continunad sa manance, in acelasi timp afisand un zambet fortat. In privirile celor doi se puteau citi multe secrete. Erau legati pe viata de un juramant. Erau ca doi frati, destinul ii unise. In vestiarul stagiarilor - Sakura, vii cu noi diseara sa luam cina? o intreaba Hinata, in timp ce se pregateste sa intre in tura. - Nu.. am sa ma duc acasa, sunt prea obosita. ii raspunde Sakura, incercand sa se fereasca de privirea Hinatei. - Minti. Unde te duci ? La Sasuke nu? De ce nu mi-ai spus? se enerveaza bruneta - Cand era sa-ti spun? Cand de-abia aseara am vorbit cu el. - Vorbit? Prin vorbit intelegi sa te culci cu el? o intreaba fata in timp ce tranteste usa dulapului cu putere, sprijinindu-se de ea si uitandu-se la rozalie. Sakura se intoarce si se aseaza pe bancuta, oftand: - Imi era asa dor de el. Nu i-am putut rezista. M-am lasat condusa de instincte. i se confeseaza rozalia celei mai bune prietene ale ei..... |
|
| |
Lolita S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Localizare : ● Baia Mare ● Nr. mesaje : 4709 Puncte : 5227 Reputatie : 337 Stare de spirit : Euforică ♥
| |
| |
Deea. Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 29 Localizare : Tokyo 東京 acebook : Andreea Dincă Nr. mesaje : 5295 Puncte : 6288 Reputatie : 496 Stare de spirit : Indiferenta
| |
| |
Layla Legend
Sex : Varsta : 28 Nr. mesaje : 2588 Puncte : 3481 Reputatie : 380
| Subiect: Re: ♀ Perverse Temptation ♂ [+16] Joi 25 Aug 2011, 15:29 | |
| Capitolul:X:X Genial, superb! Hinata nu trebuia sa tipe la ea insa super:X Ma bucur ca ai pus in sfarsit continuarea:X
Astept next-ul sa vad ce se intampla cu cei doi;X:X Te pup! |
|
| |
♥ Nekko ♥ Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Sunt unde vrei tu sa fiu. ;) Nr. mesaje : 750 Puncte : 898 Reputatie : 108 Hobby-uri : Distractie cat cuprinde; aici, acolo, chiar oriunde! xD Stare de spirit : Mereu cu zambetul pe buze. :)
| Subiect: Re: ♀ Perverse Temptation ♂ [+16] Joi 25 Aug 2011, 16:57 | |
| Tareeee Vreau next Nu pot sa mai astept sa vad ce se intampla Insa nu am de ales... Te pup Adu nextu Zbye |
|
| |
Sex : Varsta : 26 Localizare : Nu cred că vrei să ști. ✘ acebook : - Nr. mesaje : 49 Puncte : 55 Reputatie : 4 Hobby-uri : My life Music ♬ ❥ Stare de spirit : Nu cred că te interesează, corect? ✔
| Subiect: Re: ♀ Perverse Temptation ♂ [+16] Joi 25 Aug 2011, 19:21 | |
| |
|
| |
xLostCandy Chūnin
Sex : Varsta : 28 Localizare : In fatza Pc`ului :-P Nr. mesaje : 842 Puncte : 950 Reputatie : 45 Hobby-uri : Multee ;-) Stare de spirit : La fel ca de obicei. ;-)
| Subiect: Re: ♀ Perverse Temptation ♂ [+16] Vin 26 Aug 2011, 10:06 | |
| Hey ya Gabitza ! Am zis sa trec si eu , ca avionu o aterizat fortat . Deci , te rog sa pui nextul ala odata !!!!! Ca de nu , Te capacesc ! |
|
| |
Sex : Varsta : 29 Localizare : Galati Nr. mesaje : 2940 Puncte : 3581 Reputatie : 227 Stare de spirit : Happy Happy
| Subiect: Re: ♀ Perverse Temptation ♂ [+16] Vin 26 Aug 2011, 20:22 | |
| (̅_̅_̅(̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅̅()ڪے Dragoste In camera lui Sasuke Cei doi prieteni stateau pe lpat, spate-n spate , lipiti unul de altul. Amandoi aveau privirile pierdute , si mintea in alta parte. Stateau asa de cateva minute bune, nu-i putea clinti nimic. Lasau razele blande ale soarelui ce din ce in ce mai mult apunea, intinzandu-si bratele argintii catre obrajii lor, oferindu-le putina caldura , in locul unde soarta i-a racit. Tacerea apasatoare, ca intr-un mormant este rupta de Sasuke ce ofteaza, inspirand adanc si pregatindu-se sa-i spuna ceva lui Suigetsu: - O iubesc. Nu-mi pot imagina viata fara ea si habar nu am cum sa fac ca s ao iau cu mine. Este atat de greu, atatea lucruri ne stau in cale, chiar si vietile noastre sunt obstacole pentru noi doi. - Sakura? Ea era asa? Cea de care de indragostisesi in adolescenta. Stiam eu ca ea este inca din momentul in care am vazut-o. S-a facut si mai frumoasa... ii raspunde baiatul, lungindu-se pe spate. - Ce sa fac? Maine va trebui sa plec din spital. Asta va fi ultima seara in care vom fi impreuna. Vreau sa o fac cat mai speciala. Suigetsu, ma ajuti? - Fac orice frate. ii raspunde prietenul sau, punandu-i mana pe umar. Brunetul isi intoarce capul catre el afisandu-i un zambet in loc de multumesc. Cei doi au stat cateva ore , organizand impreuna seara ce va uurma. Intre timp stagiarii spitalului s-au strans la restaurantul unde trebuiau sa serveasca cina. Toti se aseaza la masa deja rezervata, Naruto si Hinata, stand unul langa altul. Privirea blondului era trista . Privea mereu in jos, nefiind atent la ce se intampla in jurul lui. Auzise astazi fara sa vrea, de la ati doi stagiari ce vorbea, de faptul ca Sakura si Sakura sunt impreuna. Nu era unul in spital care sa nu afle ca el si rozalia s-au despartit din cauza ca ea s-a indragostit de propiul pacient. Inima lui sangera continuu, tanjea dupa caldura emanata de catre ea. De-odata se ridica vijelios de la masa, indreptandu-se catre iesirea din local. Privirile celorlati il urmareau triste. Cristale stinghete i se prelingeau pe obrajii batuti de vantul rece. Afara incepuse sa ploua. Picaturi reci se izbeau cu putere de fruntea lui. Durerea era asa de mare incat simtea cum in interiiorul lui, totul ingheata. Odata cu el , si cerul plangea. Simte cum ceva il apuca de mana. Se intoarcesi ochii lui dau de cei ai brunetei. Fata se apropie usor de el si il imbratiseaza... La spital Era ora optisprezece , iar tura rozaliei era pe terminate. Cu pasi marunti strabate holul ce duce spre camera lui. Era emotionata, exact ca atunci cand l-a vazut pentru prima data. Mainile ii tremurau mai rau ca niciodata, iar picioaarele incepeau sa i se-nmoaie. Apasa usor pe clanta si deschide usa. Mare i-a fost mirarea cand a vazut ca incaperea era goala. Se uita dupa usa, dupa pat, insa nimic. De-odata simte cum cineva ii pune mana la ochi. Simtea cum doua buze fierbinti ii pecetluiau gatul, urcand din ce in ce mai sus spre buze. Mainile ce ii acoperea privirea . Doi ochi negri ca pana corbului ii captasera atentia. Bluza sa se ridica din ce in ce mai mult, simtind fierbinteala trupului lui. Inimile lor bateau mai tare ca niciodata. Baiatul o ridica, asezand-o pe masa unde zabovea o vaza cu trandafiri. DIn neatentie, amandoi o rastoarna, apa ce se afla in ea imprastiindu-se pe masa si udand-io pe rozalie. Tricoul cu care era imbracata se mulase si mai tare, devenind transparent, conturandu-i-se is mai tare formele. Brunetul ramane fascinat de frumusetea ei, pntru cateva clipe stand nemiscat si analizand-o. Isi musca buza de jos si afiseaza un zambet pervers. De data aceasta Sakura nu avea sutien pe ea. Sasuke se lasa in jos, incepand sa-i sarute fiecare particica din corp. Buzele lui fine ca petalele unui crin ii dezmiarda picioarele lungi ca de fotomodel. Urca din ce in ce mai mult ajungand sa o sarute pe abdomen.... |
|
| |
dydy Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : undeva prin Romania acebook : Dyy Dya Nr. mesaje : 871 Puncte : 986 Reputatie : 40 Hobby-uri : ♥Music ♥
| Subiect: Re: ♀ Perverse Temptation ♂ [+16] Vin 26 Aug 2011, 20:27 | |
| Si.......atunci te-ai oprit si tu?Pana la urma ce s-a intamplat mai departe?vreau nextul |
|
| |
| Subiect: Re: ♀ Perverse Temptation ♂ [+16] Vin 26 Aug 2011, 20:39 | |
| bine ca te-ai oprit acum cand era mai interesant ca niciodata deci mia placut la nebunie te ador si te iubesc >:D< |
|
| |
Apocalipsa Chūnin
Sex : Localizare : La bau bau acebook : Ade Adèle Nr. mesaje : 580 Puncte : 778 Reputatie : 165 Hobby-uri : chitara, muritul de ras cu plamanul meu :x (buby) Stare de spirit : Ce gluma buna:))
| Subiect: Re: ♀ Perverse Temptation ♂ [+16] Vin 26 Aug 2011, 21:57 | |
| |
|
| |
Layla Legend
Sex : Varsta : 28 Nr. mesaje : 2588 Puncte : 3481 Reputatie : 380
| Subiect: Re: ♀ Perverse Temptation ♂ [+16] Vin 26 Aug 2011, 22:03 | |
| Vai gabisor:X Ce dulce! Ce frumos! SUperb si ma bucur ca ai pus conrtinuarea. Vreau ca Sasuke si Sakura sa nu se desparta! Sa ramana impreuna!!
Abia astept continuarea! Te pup:X:* |
|
| |
♥ Nekko ♥ Chūnin
| Subiect: Re: ♀ Perverse Temptation ♂ [+16] Vin 26 Aug 2011, 22:10 | |
| Doamne cat am putut sa mor de ras la acest capitol... Stiu ciudat nu? "Auzise astazi fara sa vrea, de la ati doi stagiari ce vorbea, de faptul ca Sakura si Sakura sunt impreuna." Nici macar nu ai facut-o intentionat Nu stiam ca Sakura e impreuna cu Haruno In fine... Corecteaza greseala De ce te-ai opriiiiiiiit exact cand era mai interesant? Crezi ca ai scapat de mine? Adu repede next ca mor de nerabdare Te pup Zbye
Ultima editare efectuata de catre Ioana in Vin 26 Aug 2011, 22:15, editata de 1 ori |
|
| |
Iron Maiden Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : In propria-mi lume acebook : Facebook Nr. mesaje : 243 Puncte : 287 Reputatie : 26 Stare de spirit : Sarita de pe fix si scufundata in plictiseala...
| Subiect: Re: ♀ Perverse Temptation ♂ [+16] Vin 26 Aug 2011, 22:12 | |
| |
|
| |
Rose <3 Chūnin
Sex : Varsta : 30 Localizare : acolo unde ma cauti si nu ma gasesti :P Nr. mesaje : 849 Puncte : 904 Reputatie : 42 Hobby-uri : ... Stare de spirit : »Just In Love«
| Subiect: Re: ♀ Perverse Temptation ♂ [+16] Vin 26 Aug 2011, 22:44 | |
| |
|
| |
☆Alexia☆ Guardian Ninja
Sex : Varsta : 27 Localizare : Nr. mesaje : 2455 Puncte : 2657 Reputatie : 69 Hobby-uri : Stare de spirit :
| Subiect: Re: ♀ Perverse Temptation ♂ [+16] Vin 26 Aug 2011, 23:10 | |
| |
|
| |
Yumi Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : In my own world Nr. mesaje : 415 Puncte : 482 Reputatie : 48 Hobby-uri : Dansul, muzica si cititul.
| Subiect: Re: ♀ Perverse Temptation ♂ [+16] Vin 26 Aug 2011, 23:11 | |
| Atmosfera se incinge si-mi place la nebunie! Next-ul iubita! te rog :o3 |
|
| |
♀Deez♥ Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Ai vrea tu sa stii unde..:X Nr. mesaje : 111 Puncte : 123 Reputatie : 8 Stare de spirit : Mai fericita de atat nu se poate..Te iubesc<3
| |
| |
| Subiect: Re: ♀ Perverse Temptation ♂ [+16] Dum 28 Aug 2011, 14:50 | |
| (̅_̅_̅(̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅̅()ڪے Vei ramane a mea pentru totdeauna! Cu cat acesta inainte cu saruturile, fata intra din ce in ce mai mult intr-o atmosfera de basm. Simtea nevoia sa-i simta atingerile peste tot. Vroia sa stie ca el este mereu acolo pentru ea. Mainile lui luau conturu trupului fetei, oprindu-se exact unde-i batea inima. Fata scoate un icnet de placere, atunci cand bratele lui o cuprind in intregime. Brunetul isi lipeste fruntea de a ei si o priveste in ochi. Isi apleaca putin capul si i atinge usor gura fierbinte. Obrajii ei incepusera sa se inroseasca din ce in ce mai tare, iar inima ii batea ca nebuna. Ii ia capul si i-l pune pe umarul sau soptindu-i la ureche: - Inchide ochii si lasa-ma sa te iubesc. Mi-a fost asa de dor sa-ti simt gustul, sa-ti ating buzele rozalii. Esti tot ce mi-am dorit vreodata. Fata ii zambeste dulce si se lasa in grija lui. Inspira adanc, simtindu-i parfumul. Era exact ca atunci, nu se schimbase nimic la el, nici macar dragostea pe care i-o purta. Sufletul ei era plin de bucurie in acel moment. Se simtea protejata, iubita, era in siguranta. Isi plimba usor mainile pe spatele lui, zgarindu-l din cand in cand cu unghiile. Un zambet pervers ii aparea pe fata lui Sasuke de fiecare data cand Sakura ii striga numele.... Peste doua oreFata isi odihnea capul pe umarul lui, oftand. El se juca cu parul ei de culoarea florilor de cires, din cand in cand sarutand-o pe frunte. O lacrima mica si stinghera i se prelinge pe chilu angelic al rozaliei, facand-o sa-si frece ochii de culoarea ierbii pentru a o indeparta. Baiatul o vede si ii spune: - Nu am sa te las. Am sa gasesc o solutie sa fim impreuna. Iti promit. - Sasuke.. eu chiar nu mai vreau sa te mai pierd o data. incepe sa planga si mai tare Sakura. In acel moment baiatul se ridica in sezut, privind-o. Fat se uita la el nedumerita, nedandu-si seama ce are de gand sa faca. O apuca pe fata de mana si o trage langa el. O strange cu putere la pieptul lui, stergandu-i lacrimile apoi. Ii cuprinde fata intre maini si o priveste fix in ochi, explicndu-i: - Te iubesc! Si nu am sa te mai las niciodata1 Daca ai sa mori am sa mor si eu cu tine, iar daca pleci vin dupa tine. Nu te mai las orice s-ar intampla. Auzind cele spuse de brunet Sakura ii sare in gat , imbratisandu-l cu multa pasiune. Suvitele ei rebele de par ii alunecau pe chjhipul ud d el la atatea lacrimi. El o ia si o ridica deasupra lui. In acea clipa singura problema a fetei era sa nu-i gata cearsaful de pe ea, lucru ce-l amuza extrem de tare pe Sasuke. |
|
| |
Caρρυccιησ ♥ S-Class
Sex : Varsta : 25 Localizare : Baia Mare , Maramures, Romania. acebook : Adria Nr. mesaje : 3033 Puncte : 3625 Reputatie : 332 Hobby-uri : Writing, chating, smoking, loving. Stare de spirit : Meh.
| Subiect: Re: ♀ Perverse Temptation ♂ [+16] Dum 28 Aug 2011, 14:57 | |
| Suuper pervy:love: Ce mult o iubeste sasuke pe sakura:O: Minunat :dap: Imi place asa de muult:*: Ador:P: Astept nextul draga:love: |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: ♀ Perverse Temptation ♂ [+16] | |
| |
|
| |
| ♀ Perverse Temptation ♂ [+16] | |
|