| ♀ Perverse Temptation ♂ [+16] | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Bombonica Mentolata Legend
Sex : Varsta : 29 Localizare : Galati Nr. mesaje : 2940 Puncte : 3581 Reputatie : 227 Stare de spirit : Happy Happy
| Subiect: Re: ♀ Perverse Temptation ♂ [+16] Vin 12 Aug 2011, 21:40 | |
| 4 (̅_̅_̅(̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅̅()ڪے Prezentul amintirilor eterne.. Ochii brunetului se deschid, intalnindu-i pe cei ai Sakurei. Au stat atintiti cu privirile asa pret de cateva secunde. Niciunul dintre ei nu putea scoate un cuvant. Tensiunea dintre ceii doi era mare si intensitatea privirilor lor era la fel. Ne mai suportand cele ce se intamplau, Sakura iese vijelios din camera si incepe sa fuga pe holuri. Doua lacrimio cristaline incep sa i se prelinga pe obraji, inundandu-i ochii verzi cva de smarald. In timp ce se indrepta spre camera de garda, a fost observata de Naruto, care a incercat sa o opresaca, insa fara izbanda. Fata avea inima inecata in amar si disperare. Nu stia ce sa faca , nu stia pe cine mai iubeste. Nu stia cine este ea. Intra in camera obscura, unde nimeni nu o mai putea rani vreodata. se rezeama de peretele rece si isi pune mainile in parul matasos de culoarea ciresului. Incetul cu incetul picioarele i se inmopaie si se lasa usor pe vine. Inchide ochii si incepe sa planga in hohbote. Amintirile ii dadeau navala din nou in cap ,si nu erau niste amintiri frumoase, ce unele extrem de dureroare... ๑۩ﺴ FlashBack ﺴ۩๑ - Te iubesc mai mult decat am putut vreodata iubi pe cineva! ii marturiseste rozalia celui caruia ii daruise cel mai de pret lucru al sau, virginitatea. - Sakura... pentru mine ai fost doar o papusa de colectie. pentru mine nu ai insemnat decat o alta care imi incalzeste patul. Nu tin la tine si nu imi pasa ca ma iubesti. Pentru mine femeile sunt la fel, niciuna deosebita. ii raspunde brunetul in timp ce tragea cu atata ardoare si nepasare dintr-o tigara pe jumatate terminata. In acel moment s-a spulberat orice speranta de viata pentru fata. Se simtea singura, ranita si ii venea sa-si ia viata. Ochii brunetului nu schitau niciun fel de compasiune, de mila, nici macar nu o privea. Avea aceiasi privire de gheata, care nu inducea decat frica, spaima. Fata se imbraca si iese fugind afara din camera. zgomotul pasilor repezi ai sai rasunau in toata casa goala. Ajunge in cvurte, dechizand poarta si vrand sa traverseze si sa fuga de acolo . Cu ochii in lacrimi si demnitatea calcata in picioare nu s-a asigurat sa vada daca mai vine vreo masina. Nu-i mai pasa. Parca de undeva din departare se auzea un claxonat persistent. Doua lumini puternice se apropiai din ce in ce mai mult spre ea. Avea timp sa se dea insa nu a vrut. S-a intors cu fata catre autovehicul si s-a lasat lovite. L-a lales pe cel care conducea sa-i sfarseasca viata . Ochii ei verzi isi pierd culoarea, inchizandu-se incet incet. Trupul firav al fetei fusese aruncat la metri distanta de impactul ei cu masina. Sangele incepea sa curga peste tot. Corpul i se invinetea, iar respiratia devenea din ce in ce mai inceata. Isi dadea sufletul. Renunta la orice speranta, vis, la orice amintire. Renunta la orice se mai putea intampla. Brunetul iese din casa afara si ramane blocat cand o vede pe fata in acel hal. Fuge repede catre ea incercand sa o salveze, insa isi pierdea timpul. Ea inchisese ochii de mult. La putin timp apare si salvarea care o ridica pe fata de acolo, transportand-o la spital. Sasuke ramane singur in mijlocul drumului, privind balta de sange . Se ridica usor indreptandu-se spre casa cu capul in jos. Cand ajunge aproape de poarta isi pune o mana la ochi si una pe perete, stergandu-si lacrima ce dadea sa i se scurga pe chip... ๑۩ﺴ End of FlashBack ﺴ۩๑ Orele au trecut, iar Sakura inca nu se miscase de acolo. Avea ochii inchisi si statea si-si aducea aminte de tot ceea ce s-a intamplat atunci. Venise si sfarsitul programului , iar spitalul incepea incetyl cu incetul sa se goleasca. Numai Naruto ramasese de parte acealalta a usii ascultand suspinele fetei. Stioa ce se intampla si iul durea stiind in c efel sufera rozalia. Dimineata si ea a venit parca trasa de timp.....
Ultima editare efectuata de catre Đємσиiquє Αиgєℓ in Vin 30 Sept 2011, 19:56, editata de 1 ori |
|
| |
Elz . S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : Unde te aştepţi mai puţin. acebook : Elz :) Nr. mesaje : 4331 Puncte : 5563 Reputatie : 903 Hobby-uri : KPoP , Dancing and Writing :) Stare de spirit : Unknow.
| Subiect: Re: ♀ Perverse Temptation ♂ [+16] Vin 12 Aug 2011, 21:51 | |
| Oh la la... Gabitzu ce fic incredibil Absolut minunat! M I N U N A T! Deci nu mai am cuvinte M-ai lasat cu gura cascata! Repede next! |
|
| |
Lolita S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Localizare : ● Baia Mare ● Nr. mesaje : 4709 Puncte : 5227 Reputatie : 337 Stare de spirit : Euforică ♥
| |
| |
Rose <3 Chūnin
Sex : Varsta : 30 Localizare : acolo unde ma cauti si nu ma gasesti :P Nr. mesaje : 849 Puncte : 904 Reputatie : 42 Hobby-uri : ... Stare de spirit : »Just In Love«
| Subiect: Re: ♀ Perverse Temptation ♂ [+16] Vin 12 Aug 2011, 22:06 | |
| Acel flashback ma lasat masca, uimitor. Aia da surpriza neplacuta. Daca Sasuke a varsat o lacrima trebuie a fi insemnat ceva, ceva...orice Sakura trebuie sa faca fata, nu are de ales; pacientul ei si trebuie salvat. E meseria ei. Multi pupici de la Rose :* |
|
| |
Apocalipsa Chūnin
Sex : Localizare : La bau bau acebook : Ade Adèle Nr. mesaje : 580 Puncte : 778 Reputatie : 165 Hobby-uri : chitara, muritul de ras cu plamanul meu :x (buby) Stare de spirit : Ce gluma buna:))
| Subiect: Re: ♀ Perverse Temptation ♂ [+16] Sam 13 Aug 2011, 12:07 | |
| |
|
| |
Layla Legend
Sex : Varsta : 28 Nr. mesaje : 2588 Puncte : 3481 Reputatie : 380
| Subiect: Re: ♀ Perverse Temptation ♂ [+16] Sam 13 Aug 2011, 12:56 | |
| Hey hey draga mea... Imi cer scuze ca am ajuns d`abea acum la fic-ul tau...Imi place la nebunie si d`abea astept sa vad intalnirea dintre cei doi:X Cum va decurge totul: X:X Te pup si spor la scriss!! Sa-mi zici si mie cand pui next-ul:x |
|
| |
Sex : Varsta : 29 Localizare : Galati Nr. mesaje : 2940 Puncte : 3581 Reputatie : 227 Stare de spirit : Happy Happy
| Subiect: Re: ♀ Perverse Temptation ♂ [+16] Sam 13 Aug 2011, 18:16 | |
| ♀ Ρεɾṿεɾṡε Τεṃρτατïøṉ ♂ [+16]
(̅_̅_̅(̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅̅()ڪے Nu te-am uitat... Dimineata a venit si ea parca trasa de timp. In camera brunetului era o liniste apasatoare. Razele de soare patrundeau usor printre jaluzele ede culoare alba, mangaindu-i chipul palid de inger. Ochii lui se deschid alene. Atat de profunzi, culoarea lor era asemenea cu pana unui corb . Era confuz . Nu-si putea aduce aminte nimic din ce se intamplase. Se ridica incet si se refeama pe coate. Se uita curios prin camera si incerca sa-si aduca ceva aminte, insa totul era in zadar. Usa de la incaperese deschide, pe ea intrand o fata inalta, subtirica, dar cu forme totusi bine conturate, cu parul roz ca floarea unui cires pe care-l purta strans intr-un coc. Avea ochii verzi ca iarba proaspata de primavara. Parea ca si cum a plans. Cearcanele de sub ei erau adanci, aratand ca fata nu a dormit intreaga noapte. Avea ochii in pamant si evita sa se uite la el. Brunetul se lasa inapoi cu capul pe perna, strangand un pic din pumni, in semn ca-l durea abdomenul. Vazand ca Sakura nu are de gand sa-i spuna nimic, se hotaraste sa fie el cel care rupe gheata: - Buna dimineata... - Buna dimineata. ii raspunde ea. Nu ma asteptam sa te trezesti asa de repede, avand in vedere ca ai suferit doua operatii grele. il anunta aceasta inca uitandu-se in fisele medicale ale lui. La auzirea celor spuse de Sakura, ochi brunetului se fac mari. Nu-i venea a crede ca a fost operat, dar care era cauza? Nu-si putea aminti nimic. - De ce am fost operat? nu-mi amintesc absolut nimic... murmura acesta cu o urma de tristete. - Tu si prietena ta ati avut un accident de masina. Din fericire nicunul din voi nu a avut urmari grave. Ea este bine, daca te ingrijorezi de asta. spune Sakura putin sarcastic. - Prietena mea? Care este aceasta? o intreaba confuz el. - Deci se pare ca pana la urma ai uitat tot. Nu-i nimic, se intampla din cauza operatiei pe care ai avut-o . Felul in care ii vorbea Sakura era unul rece, distant, fara pic de compasiune. Acest lucru il facea si mai confuz pe Sasuke, dar parca ceva ii spunea ca o stie. Ceva in inima ii ramase in legatura cu ea, insa acum nu era capabil. Simte cum oboseala pune stapanire pe el si isi lasa pleoapele grele. fara sa-si dea seama, adoarme. Sakura isi intoarce privirea catre el si isi schimba privirea. Din una nepasatoare si mde gheata , devine una plina de dragoste, care tanjea dupa dragostea lui, care mai avea unn pic si plangea din cauza destinului. Inca o lacrima stinghera ii mai apare pe chipul obosit. Orele trec iar Sasuke se trezeste. De data asta nu s-a mai trezit singur, Sakura era langa el si-l pansa. Privirile lor se intalnesc din nou. Atractia dintre cei doi era asa de mare incat ii faceau sa se doreasca reciproc. Chipul de inger al ei il facea sa se chinui sa-si amintesca de ceva. Minute in sir ei s-au privit insistent si pana la urma linistea fusese rupta de catre rozalie: - Deci ..te-ai trezit? il intreaba afisand un zambet dulce. Inima lui Sasuke incepe sa bata tare si sa-si aminteasca ceva. Acele cuvinte "Te-ai trezit" , acel zambet ii faceau sufletul sa o ia razna. Isi amintea ceva.. ๑۩ﺴ FlashBack ﺴ۩๑ - Iubirea mea, te-ai trezit? Il intreaba Sakura in timp ce se aseaza despupra lui, acoperindu-i buzele sangerii cu cele roz ale ei. Mainile sale se jucau in parul sau negru ca noaptea in timp ce ii daruia mii de saruturi dulci ca mierea. Gura ei coboara din ce in ce mai jos pe gat , apoi pe piept, facandu-l pe pe brunet sa zambeasca de placere. De-o data rozalia se trezeste sub baiiat. Un zambet gingas ca o floare de crin ii apare pe fata. Baiatul isi misca mainile pe piciorul stang al fetei, ncapand sa-i dezmierdeze buzele cu o dorint arzatoare. Inimile lor bateau in acelasi timp. Erau unul si acelasi. Ii unea ceva atat de puternic incat nici Dumnezeu nu ii putea desparti. Baiatul simtea ceva in sufletul lui ce nu mai intalnise vreodata asa ceva. Se simtea iubit, stia ca nu este singur. Stia ca fata este singura care il putea tine in viata... ๑۩ﺴ End of FlashBack ﺴ۩๑ Acea amintire, o continea pe fata care avea grija de ea. Dar cine era? De ce nu-si putea aminti mai multe? Cand se intamplase cele lucruri. Multe intrebari fara raspuns ii veneau in minte. Nimeni nu-i putea raspunde la ele. Sau exista o persoana. Era fata din fata lui cea acre ii putea da raspunsurile mult dorite. Cand sa inceapa sa ii spuna ceva, usa se deschide... |
|
| |
☆Alexia☆ Guardian Ninja
Sex : Varsta : 27 Localizare : Nr. mesaje : 2455 Puncte : 2657 Reputatie : 69 Hobby-uri : Stare de spirit :
| Subiect: Re: ♀ Perverse Temptation ♂ [+16] Sam 13 Aug 2011, 18:29 | |
| Super capitol! Ce pacat pentru ca Sasuke si-a pierdut memoria...Devine din ce in ce mai interesant....Ca de obicei descrii foarte frumos si mi a placut la nebunie sa citesc fiecare rand in parte. Te pup si astept next cu nerabdare. Spor la scris si la idei! |
|
| |
Elz . S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : Unde te aştepţi mai puţin. acebook : Elz :) Nr. mesaje : 4331 Puncte : 5563 Reputatie : 903 Hobby-uri : KPoP , Dancing and Writing :) Stare de spirit : Unknow.
| Subiect: Re: ♀ Perverse Temptation ♂ [+16] Sam 13 Aug 2011, 18:30 | |
| Ti Gabi! Absolut superb! Minunat! Este superb nu mai am cuvinte! Next rapid! |
|
| |
Apocalipsa Chūnin
Sex : Localizare : La bau bau acebook : Ade Adèle Nr. mesaje : 580 Puncte : 778 Reputatie : 165 Hobby-uri : chitara, muritul de ras cu plamanul meu :x (buby) Stare de spirit : Ce gluma buna:))
| Subiect: Re: ♀ Perverse Temptation ♂ [+16] Sam 13 Aug 2011, 19:36 | |
| [b]Cemi place nextull :x:x:x::x
Sper sasi aminteasca de ea :x:x:x
Deabia astept sa aflu ce se va mai intampla:x:x:x
Hai cu nextul iubire:x:x[/b] |
|
| |
Caρρυccιησ ♥ S-Class
Sex : Varsta : 25 Localizare : Baia Mare , Maramures, Romania. acebook : Adria Nr. mesaje : 3033 Puncte : 3625 Reputatie : 332 Hobby-uri : Writing, chating, smoking, loving. Stare de spirit : Meh.
| Subiect: Re: ♀ Perverse Temptation ♂ [+16] Sam 13 Aug 2011, 20:23 | |
| |
|
| |
Rose <3 Chūnin
Sex : Varsta : 30 Localizare : acolo unde ma cauti si nu ma gasesti :P Nr. mesaje : 849 Puncte : 904 Reputatie : 42 Hobby-uri : ... Stare de spirit : »Just In Love«
| Subiect: Re: ♀ Perverse Temptation ♂ [+16] Dum 14 Aug 2011, 15:38 | |
| Usa se deschise..dar nu au si eu intimitate? ce nesimtit pot fi unii modul in care povestesti e atat de linistit si placut. Pierderea memoriei ar insemna noi sentimente si un nou Sasuke :> la care sper ca poate ajuta si Sakura, sa fie mult mai bun. Interesant
Pupici de la Rose :* |
|
| |
♥ Nekko ♥ Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Sunt unde vrei tu sa fiu. ;) Nr. mesaje : 750 Puncte : 898 Reputatie : 108 Hobby-uri : Distractie cat cuprinde; aici, acolo, chiar oriunde! xD Stare de spirit : Mereu cu zambetul pe buze. :)
| Subiect: Re: ♀ Perverse Temptation ♂ [+16] Dum 14 Aug 2011, 20:24 | |
| Niste capitole exceptionale. Sa stii ca-mi place felul tau de a descrie. Estetica este buna si e usor sa urmaresti randurile. Imi place ideea si cu siguranta astept next Te pup dulce Zbye |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: ♀ Perverse Temptation ♂ [+16] Dum 14 Aug 2011, 21:24 | |
| imi place si vreau continoarea deci este super apropo..cine intra pe usa si pune next-ul mai repede |
|
| |
Lolita S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Localizare : ● Baia Mare ● Nr. mesaje : 4709 Puncte : 5227 Reputatie : 337 Stare de spirit : Euforică ♥
| |
| |
Yumi Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : In my own world Nr. mesaje : 415 Puncte : 482 Reputatie : 48 Hobby-uri : Dansul, muzica si cititul.
| Subiect: Re: ♀ Perverse Temptation ♂ [+16] Dum 14 Aug 2011, 22:59 | |
| Te uiti cumva la Grey's Anatomy? Seama un pic un pic de tot cu "stagiarii" si cum se plac ei intre ei, dar in rest nu am vazut nimic comun cu serialul. Imi place ficul! Ce nu-mi place este ca pui greu next-urile! >:P Astept continuarea! Pupici! |
|
| |
Dark Angel Academy Student
Sex : Varsta : 27 Localizare : In lumea mea ... Nr. mesaje : 48 Puncte : 58 Reputatie : 2 Hobby-uri : Ficuri :)) Stare de spirit : Intotdeauna gata de distractie!
| Subiect: Re: ♀ Perverse Temptation ♂ [+16] Lun 15 Aug 2011, 12:55 | |
| Ok minunat fic!!!!!!Anatomia lui Grey,ha?Si eu urmaresc serialul!Of,la naiba si yo voiam sa fac un fic de genul asta!Te urasc(glumeam)!
|
|
| |
| Subiect: Re: ♀ Perverse Temptation ♂ [+16] Lun 15 Aug 2011, 22:32 | |
| (̅_̅_̅(̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅̅()ڪے Amintirile..
Usa se deschide si pe ea patrunde Tsunade: - Haruno, ai treaba la urgente. Treci si pune copci . o anunta pe Sakura dupa care iese la fel de repede cum a intrat.
Rozalia isi ia pansamentele si o urmeaza pe sefa sa. Pe holul intunecat se auzeau numai pasii iei grabiti care duceau spre camera de la Urgente. Era obosita, dra stia ca nu poate renunta acum. Vietile oamenilor erau in mainile ei si nu putea lasa ceva asa de nesemnificativ. In aceisi camera unde trebuia sa-si efectueze ordinele date de seful rezident era is cea mai buna prietena a ei, Hinata:
- Azi am fost pedepsita de Neji. i se confenseaza Hinata , Sakurei. - De ce? Ce s-a mai intamplat? o intreaba Sakura plictisita - Am schimbat o operatie cu Ten Ten fara sa-i spun. Vroiam sa vad cum se face o operatie pe creier si i-am pasat-o pe cealalta satenei... ii explica bruneta. Si cum mai merge cu iubirea regasita? o intreaba curioasa Hinata - Pff, prost. Nu-si aduce aminte de mine. Cred ca sunt blestemata... ofteaza Sakura - Mie-mi zici... Si cu Naruto cum ramane? se intereseaza bruneta - El ramane pe tusa momentan.. Nu ma simt in stare de a mai gandi acum. ii explica Sakra in timp ce observa ceva neinregula la mana pe care o coase. Hinata? De ce se umfla pe langa cusatura? - A facut infectie, trebuie deschis bratul. se agita Hinata - Pregatiti sala de operatii numarul trei! Tipa Sakura pe holuri.
Usa de la salonul lui Sasuke se deschide. O papusa cu parul blond lung, cu ochii albastri ca de inger si cu un corp de invidiat patrunde in camera. Cu pasi marunti se apropie de patul brunetului si cu mana-i fina ii mangaie fruntea alba. Ochii ei erau inlacrimati. Doua perle i se prelingeau pe obrajii putin vineti de la lovitura puternica. Oricat de mult rau i-a facut, ea tine totusi la el si nu vroia sa-l vada asa . Se apleaca usor si isi uneste buzele trandafirii si moi de cele ale lui, uscate si sangerii.
Atingerea afectuoasa il trezeste pe baiat. Privirile lor de intersecteaza. Inima fetei incepe sa bata cu putere. El isi ridica capul, sprijinindu-se pe brate. Ino se da usor la o parte si se uita la el curioasa. Sasuke isi duce mana la frunte s isi freaca ochii inca adormiti si o intreaba: - Presupun ca noi ne cunosteam inainte de accident nu? - Da..Eram impreuna, eu eram iubita ta, Sasuke. ii raspunde Ino cu un zambet pe buze.
El ramane nemiscat. Nu-i venea a crede . Isi ridica capul spre ea si o intreaba: - Erai in masina cu mine? - Da, numai ca eu am scapat mai usor. ii explica blondina - Deci stii cine eram.. spune-mi si mie. o roaga Sasuke - Te numesti Sasuke Uchiha. Esti capul celei mai mari mafii din Tokyo. Faci trafic de carne vie si de droguri. Esti cel mai de temut om de aici. Ai auns asa din cauza tatalui tau. Tu i-ai luat locul, dar pentru asta a trebuit sa treci prin multe.. chia nu-ti amintesti?.. il intreaba Ino.
Sasuke statea nemiscat, privind inainte. Mainile incepeau sa-i tremure si ochii sa sa-i iasa din orbite...
๑۩ﺴ FlahsBack ﺴ۩๑ - Omoara-l! Daca vrei sa-mi iei locul intr-o buna zi trebuie sa-l omori! tipa tatal la propiul sau fiu - Dar tata, nu are nicio vina , de ce sa-l omor? Nu a facut nimic. ii raspunde copilul cu lacrimi in ochi si tremurand.
Pein se indreapta catre el si ii da o palma. Bietelul cade jos, doua firicele subtiri de sang curcandu-i din nas. Ploua afara si era frig. Sasuke era ud, jos, tremurand. Vocea tatali sau se auzea ca un ecou: - In ceea ce vei face nu ai ivoie sa ai mila ! Omoara sau vei fi omorat! Legea junglei. Acum trage cu pistolul Sasuke.
Un zgomot infernal se aude din departare. O umbra pe un perete se vede cum marata un om in cadere. O balta de sange apare sub picioarele lui, pistolul ce-l avea in mana cazand in acea balta. Pein se intoarce cu spatele si il lasa in urma, plecand...
๑۩ﺴ End of FlasBack ﺴ۩๑ |
|
| |
Apocalipsa Chūnin
| Subiect: Re: ♀ Perverse Temptation ♂ [+16] Lun 15 Aug 2011, 22:43 | |
| |
|
| |
Elz . S-Class
Merite deosebite :
| Subiect: Re: ♀ Perverse Temptation ♂ [+16] Lun 15 Aug 2011, 22:44 | |
| A fost foarte frumos, desi o urasc pe papusa aia Ino. Thmp...Deci repejor cu next! |
|
| |
Lolita S-Class
Merite deosebite :
| |
| |
KatKathleen Jōnin
Sex : Varsta : 22 Localizare : Ma va gasi cine va vrea sa ma gaseasca Nr. mesaje : 1269 Puncte : 1487 Reputatie : 167 Hobby-uri : Anime-uri :) Stare de spirit : Mereu schimbatoare
| Subiect: Re: ♀ Perverse Temptation ♂ [+16] Lun 15 Aug 2011, 23:13 | |
| E soooper. De abia astept sa vad ce se intampla... ai talent. Dar mi-e teama ca decizia care o vei lua ma va rani ... adica ma refer la cupluri. Ino cu inima sfasiata, NARUTO si el... pun pariu ca nici Sakura si Sasuke nu o vor duce bine. O poveste tragica, dar care merita citita :X Spor la scris :) |
|
| |
ღAlℓஐ Genin
Sex : Varsta : 29 Nr. mesaje : 70 Puncte : 96 Reputatie : 19 Stare de spirit : mor incet....xD
| Subiect: Re: ♀ Perverse Temptation ♂ [+16] Lun 15 Aug 2011, 23:50 | |
| Il ador,e asa de frumos ficul. Pune repede continuarea.Vreau sa vad cu cine ramane Naruto,Hinata,Ino. |
|
| |
Rose <3 Chūnin
| Subiect: Re: ♀ Perverse Temptation ♂ [+16] Mar 16 Aug 2011, 10:34 | |
| |
|
| |
Crystal Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Nr. mesaje : 5170 Puncte : 8264 Reputatie : 1725
| Subiect: Re: ♀ Perverse Temptation ♂ [+16] Mar 16 Aug 2011, 18:32 | |
| |
|
| |
Continut sponsorizat