| ♀ Perverse Temptation ♂ [+16] | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Apocalipsa Chūnin
Sex : Localizare : La bau bau acebook : Ade Adèle Nr. mesaje : 580 Puncte : 778 Reputatie : 165 Hobby-uri : chitara, muritul de ras cu plamanul meu :x (buby) Stare de spirit : Ce gluma buna:))
| |
| |
Rose <3 Chūnin
Sex : Varsta : 30 Localizare : acolo unde ma cauti si nu ma gasesti :P Nr. mesaje : 849 Puncte : 904 Reputatie : 42 Hobby-uri : ... Stare de spirit : »Just In Love«
| Subiect: Re: ♀ Perverse Temptation ♂ [+16] Joi 13 Oct 2011, 22:03 | |
| Gabisor a dat Domnu si ai postat capitolul, credeam ca mor pe scaun. Ce frumos, dar si trist in acelasi timp. Aproape ca intram in monitor. Ma bucur ca Sakura e bine, dar cine e misterioasa persoana? Sper doar sa fie de partea lor, ca de nu va muri in chinuiri groaznice. Si acum cand aduci next? Pot pune pariu ca iar mor pe scaun la dorul unuia din capitolele tale superbe, pentru ca sunt. Ai un stil asa frumos de a povesti, toata actiunea curge asa lin. Deci abia astept next si te pupacesc dulce Gabisor Bye |
|
| |
Deea. Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 29 Localizare : Tokyo 東京 acebook : Andreea Dincă Nr. mesaje : 5295 Puncte : 6288 Reputatie : 496 Stare de spirit : Indiferenta
| Subiect: Re: ♀ Perverse Temptation ♂ [+16] Vin 14 Oct 2011, 20:57 | |
| Pfff de cand am asteptat sa dai un semn de viata :))..:X:X imi place capitolul:*..:X:X.....Astept next Gabytzaaa:X:X:x te pup:* |
|
| |
Iron Maiden Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : In propria-mi lume acebook : Facebook Nr. mesaje : 243 Puncte : 287 Reputatie : 26 Stare de spirit : Sarita de pe fix si scufundata in plictiseala...
| Subiect: Re: ♀ Perverse Temptation ♂ [+16] Sam 15 Oct 2011, 17:21 | |
| Moama ce frumos! Sper ca Sakura sa se face bine. Totusi ma intreb cine a intrat in camera ? Si in casa cui se aflau cei doi ? Ei bine mi-a placut, a fost foarte frumos si emotionant. Deci draguto astept nextul cu sufletul la gura si sincera sa fiu mi-ar placea ca capitolele sa fie mai lungi dar asta este. Scrii foarte frumos. Spor la scris si la noi ideei. Te pupacesc dulce . Si nextul repede. Iar daca ai timp te rog anunta-ma cand il pui !! |
|
| |
itasaku99 Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : la laptop 50/24 ore pe zi Nr. mesaje : 870 Puncte : 947 Reputatie : 68 Stare de spirit : crazy forever
| Subiect: Re: ♀ Perverse Temptation ♂ [+16] Joi 20 Oct 2011, 19:50 | |
| oooooo ce trist si frumos e. nu pot sa cred prin cea trecut sakura dar ma bucur k a scapat |
|
| |
your_lucky_star Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Around the world :) Nr. mesaje : 121 Puncte : 129 Reputatie : 7
| |
| |
Bombonica Mentolata Legend
Sex : Varsta : 29 Localizare : Galati Nr. mesaje : 2940 Puncte : 3581 Reputatie : 227 Stare de spirit : Happy Happy
| Subiect: Re: ♀ Perverse Temptation ♂ [+16] Mier 16 Noi 2011, 19:37 | |
| Nu mai am timp de el asa ca nu am sa-l mai continui momentan. |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: ♀ Perverse Temptation ♂ [+16] | |
| |
|
| |
| ♀ Perverse Temptation ♂ [+16] | |
|