| ♀ Perverse Temptation ♂ [+16] | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Iron Maiden Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : In propria-mi lume acebook : Facebook Nr. mesaje : 243 Puncte : 287 Reputatie : 26 Stare de spirit : Sarita de pe fix si scufundata in plictiseala...
| Subiect: Re: ♀ Perverse Temptation ♂ [+16] Dum 28 Aug 2011, 15:14 | |
| Ce frumos!! Ahh si eu asi vrea pe cineva precum Sasuke!! Ce mult o iubeste pe Sakure , ce romantic a fost capitolul !! Iubito vreau nextul!! Vrean next !! Vreau next !! Vreau next !! Spor la scris !!! |
|
| |
Layla Legend
Sex : Varsta : 28 Nr. mesaje : 2588 Puncte : 3481 Reputatie : 380
| Subiect: Re: ♀ Perverse Temptation ♂ [+16] Dum 28 Aug 2011, 15:39 | |
| Super capitol draga mea;x D`abea asept ce o sa se intample:X Capitolul genial si imi place la nebunie cum se comporta Sasuke cu Sakura:x genial, superb Te pup !! spor la scris si la idei si sa ne aduci nex-tul repede |
|
| |
Dee' Cola ღ Academy Student
Sex : Varsta : 26 Localizare : Nu cred că vrei să ști. ✘ acebook : - Nr. mesaje : 49 Puncte : 55 Reputatie : 4 Hobby-uri : My life Music ♬ ❥ Stare de spirit : Nu cred că te interesează, corect? ✔
| Subiect: Re: ♀ Perverse Temptation ♂ [+16] Dum 28 Aug 2011, 16:04 | |
| |
|
| |
Rose <3 Chūnin
Sex : Varsta : 30 Localizare : acolo unde ma cauti si nu ma gasesti :P Nr. mesaje : 849 Puncte : 904 Reputatie : 42 Hobby-uri : ... Stare de spirit : »Just In Love«
| |
| |
♥ Nekko ♥ Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Sunt unde vrei tu sa fiu. ;) Nr. mesaje : 750 Puncte : 898 Reputatie : 108 Hobby-uri : Distractie cat cuprinde; aici, acolo, chiar oriunde! xD Stare de spirit : Mereu cu zambetul pe buze. :)
| Subiect: Re: ♀ Perverse Temptation ♂ [+16] Dum 28 Aug 2011, 20:42 | |
| Wow Ce tareee... Nu credeam ca Sasuke o sa reactioneze asa Pai... astept next Te pup Zbye |
|
| |
☆Alexia☆ Guardian Ninja
Sex : Varsta : 27 Localizare : Nr. mesaje : 2455 Puncte : 2657 Reputatie : 69 Hobby-uri : Stare de spirit :
| Subiect: Re: ♀ Perverse Temptation ♂ [+16] Lun 29 Aug 2011, 14:30 | |
| |
|
| |
Lolita S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Localizare : ● Baia Mare ● Nr. mesaje : 4709 Puncte : 5227 Reputatie : 337 Stare de spirit : Euforică ♥
| |
| |
.Chris.. Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj Nr. mesaje : 270 Puncte : 286 Reputatie : 12 Hobby-uri : Muuulteee<3<3 Stare de spirit : Schimbatoare si pretentioasa
| |
| |
Bombonica Mentolata Legend
Sex : Varsta : 29 Localizare : Galati Nr. mesaje : 2940 Puncte : 3581 Reputatie : 227 Stare de spirit : Happy Happy
| Subiect: Re: ♀ Perverse Temptation ♂ [+16] Lun 05 Sept 2011, 18:19 | |
| (̅_̅_̅(̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅̅()ڪے Nu vorbi!
Ziua magica era deja pe sfarsite. Sakura se ridicase sa se imbrace. Ochii brunetului ii analizau fiacre particica din corp. Ii placea totul la ea. Baiatul se ridica repede din pat, imbratisand-o pe rozalie de la spate. Isi apropie buzele usor de gatul ei, inspiurandu-i parfumul. Isi indreapta gura catre urechea-i si ii sopteste: - Nu pleca... - Trebuie. Nu am mai trecut pe acasa de doua zile. Promit sa am intor. ii raspunde Sakura - Sakura asta este ziua cand ma externeaza. Cand te vei intoarce nu voi mai fi aici. Am sa vin eu la tine. Trebuie doar sa ma astepti. o anunta acesta in timp ce se joaca in parul ei. Fata aproba din cap si il saruta de bun ramas pe baiat, iesind repede din camera, ca nu cumva, cineva sa o poata vedea. Inchide usa dupa ea, inauntru ramanad Sasuke, care se aseaza pe pat , punandu-si mainile pe frunte si oftand.
Afara adia un vanticel care prevenea venirea unei ploi. Rozalia iese din spital, incepand sa se indrepte catre casa. Era asa de bucuroasa. Nu-i venea sa creada ca in sfrasit viata ei era perfecta. Numai faptul ca ii simtea buzele moi si catifelate in ficare dimineata o facea sa pluteasca de fericire.
Sirul gandurilor ii este intrerupt de mana care o trage intr-un gang al strazii. Simte cum ceva ii acopera gura si ochii. Un obiect metalic si rece ii este pus la tampla soptindu-i-se :
- Daca vorbesti , trag!
Fata da din cap in semn ca a inteles si este eliberata. Nu avea curajul sa se intoarca, picioarele ii erau inmuiate si trupul ii tremura. Fiori de groaza ii traverasu fiecare particica din corp. Sangele ii fierbea facand-o sa-si agite degetele de la mana. Chiar si vantul care incepea sa bata mai cu putere o facea sa tresara. Faptul ca cel din spatele ei avea o arma, innebunea. Minutele acelea pareau o vesnicie. Cel de langa ea incepe din nou sa vorbeasca: - Am sa te leg la ochi. Sa nu faci vreao miscare.
Ochii sai deveneau inundati de lacrimi. Inima sa parca dadea sa iasa din piept. Si-o auzea cum bate cu putere. Tensiunea era prea mare. De-odata totul devenise negru. Nu mai putea decat auzi pasii lor. Simte cum cineva o ia de mana si o conduce catre ceva. Dar unde o ducea? Respiratia ii devenea din ce in ce mai rapida. O ameteala o cuprinde din senin, dupa ce este bagata intr-o masina. Ii este pusa o carpa la nas. Dar de ce ii venea sa adoarma? In acele clipe creierul ei nu mai gandea limpede. Se lasa aruncata in lumea viselor....
Ultima editare efectuata de catre Đємσиiquє Αиgєℓ in Lun 05 Sept 2011, 18:56, editata de 1 ori |
|
| |
Lolita S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Localizare : ● Baia Mare ● Nr. mesaje : 4709 Puncte : 5227 Reputatie : 337 Stare de spirit : Euforică ♥
| |
| |
Gaby05 Academy Student
Sex : Localizare : Departe de tozi si de toate... Nr. mesaje : 30 Puncte : 55 Reputatie : 22 Stare de spirit : Plistisit
| Subiect: Re: ♀ Perverse Temptation ♂ [+16] Lun 05 Sept 2011, 18:32 | |
| Am aterizat si eu pe aici...cam tarziu, dar asta este. Deci ador acest fic, imi place asa mult ideea si felul cum descrii, e foarte frumos. Astept next cu mare nerabdare |
|
| |
Layla Legend
| Subiect: Re: ♀ Perverse Temptation ♂ [+16] Lun 05 Sept 2011, 19:22 | |
| Foarte frumos Gabisor! Imi place cum ai continuat, insa Sakura rapita? CUm? De cE?? Wow wow wow prea multe intrebari. Si Sasuke e implicat? Din cauza lui o rapesc?
Aoloo pune repede next-ul!! Te pup |
|
| |
♥ Nekko ♥ Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Sunt unde vrei tu sa fiu. ;) Nr. mesaje : 750 Puncte : 898 Reputatie : 108 Hobby-uri : Distractie cat cuprinde; aici, acolo, chiar oriunde! xD Stare de spirit : Mereu cu zambetul pe buze. :)
| Subiect: Re: ♀ Perverse Temptation ♂ [+16] Lun 05 Sept 2011, 19:25 | |
| Ahhh... Layla ,ereu mio iei inainte... Pai... asta e.. trebuie sa fiu mai rapida de acu inainte... Ori sa citesc mai repede ori sa scriu mai repede Inca un capitol magnific... insa e c-am scurt... Mie-mi plac acelea lungi si pline de perversitati Pai... asteptam next Te pup Zbye |
|
| |
AlphasoniK Genin
Sex : Varsta : 29 Nr. mesaje : 255 Puncte : 387 Reputatie : 115
| Subiect: Re: ♀ Perverse Temptation ♂ [+16] Lun 05 Sept 2011, 19:57 | |
| Oare cine e ala cu pistolu :-? Imi place ficu :D Hai cu nextu cat mai rpd |
|
| |
Yumi Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : In my own world Nr. mesaje : 415 Puncte : 482 Reputatie : 48 Hobby-uri : Dansul, muzica si cititul.
| Subiect: Re: ♀ Perverse Temptation ♂ [+16] Lun 05 Sept 2011, 20:11 | |
| Oare cine e? Poate fi Naruto sau un prieten de-al blondului SAU UN DUSMAN DE-AL BRUNETULUI! sau un oarecare tip care o vrea pe Sakura... Pei adu-ne next-ul repede ca sa vedem daca am fost macar pe-aproape cu ideile. |
|
| |
Iron Maiden Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : In propria-mi lume acebook : Facebook Nr. mesaje : 243 Puncte : 287 Reputatie : 26 Stare de spirit : Sarita de pe fix si scufundata in plictiseala...
| Subiect: Re: ♀ Perverse Temptation ♂ [+16] Lun 05 Sept 2011, 21:30 | |
| Hopa!! Oare ce s-a intamplat ?? Oare cine a rapit-o ?? Oare asta face parte din planul lui Sasuke??? Offf vreau nextul!! Saraca Sakura!! S-a speriat ingrozitor. Oare ce ii va face? Oare va fi in siguranta? Oare Sasuke cum va reactiona? Sunt foarte curioasa!! Te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog pune nextul cat de repede poti!!!!! Spor la scris si la idei noi!! Te pupacesc dulce !!! |
|
| |
Renésmee Legend
Sex : Varsta : 27 Localizare : prin jur ... acebook : Renesmee Nr. mesaje : 2168 Puncte : 2451 Reputatie : 179 Hobby-uri : Fotografia Stare de spirit : Visatoare
| Subiect: Re: ♀ Perverse Temptation ♂ [+16] Lun 05 Sept 2011, 22:20 | |
| Buna, trebuie sa spun ca acest fic este un succes total. rapirea are legatura cu planul celor doi? Oricum, sa pui next-ul cat mai repede. PS: Foarte bine gandit cu rapirea. |
|
| |
ღAlℓஐ Genin
Sex : Varsta : 29 Nr. mesaje : 70 Puncte : 96 Reputatie : 19 Stare de spirit : mor incet....xD
| Subiect: Re: ♀ Perverse Temptation ♂ [+16] Lun 05 Sept 2011, 22:46 | |
| Ti`am mai citit ficul, dar lenea asta e cucoana mare. Iti ador ficul, povestesti asa de frumos Il ador! Saraca Sakura este rapita? Dar nu cumva este mana lui Sasuke? adica planuit ceva cu suigetsu. Acum ramane de vazut, next-ul repede. te . |
|
| |
Rose <3 Chūnin
Sex : Varsta : 30 Localizare : acolo unde ma cauti si nu ma gasesti :P Nr. mesaje : 849 Puncte : 904 Reputatie : 42 Hobby-uri : ... Stare de spirit : »Just In Love«
| |
| |
itasaku99 Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : la laptop 50/24 ore pe zi Nr. mesaje : 870 Puncte : 947 Reputatie : 68 Stare de spirit : crazy forever
| Subiect: Re: ♀ Perverse Temptation ♂ [+16] Mar 06 Sept 2011, 21:46 | |
| oh biata sakura. ne spui si noua cn a rapito pls next |
|
| |
FloareDeCires Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Nowhere Nr. mesaje : 91 Puncte : 101 Reputatie : 10
| Subiect: Re: ♀ Perverse Temptation ♂ [+16] Mar 06 Sept 2011, 22:18 | |
| Te rog sa pui next`ul te rog muult |
|
| |
Bombonica Mentolata Legend
Sex : Varsta : 29 Localizare : Galati Nr. mesaje : 2940 Puncte : 3581 Reputatie : 227 Stare de spirit : Happy Happy
| Subiect: Re: ♀ Perverse Temptation ♂ [+16] Mier 07 Sept 2011, 15:31 | |
| (̅_̅_̅(̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅̅()ڪے Sa alegi e prea greu Durere, tristete, lacrimi, toate sunt plata pentru o clipa de fericire si iubire. Exista doua cai ale inimii. Prima carare consta intr-o viata linistita, fara a simti caldura dragostei, in care locul de munca si banii sunt totul, unde nu risti nimic. Si cea de-a doua in care poti simti cele mai intense sentimente, poti avea lumea pentru un moment la picioarele tale, insa pentru acel lucru platesti cu varf si indesat. Risti. Risti sa-ti pierzi viata si sa cazi intr-o lume a umbrelor, dar nu oti sunt cauze pierdute. Exista si invingatori. Alesi pentru a lupta si a invinge in numele iubirii, numai ca ai nevoie de ceva pentru a fi castigator: perechea potrivita, sufletul pereche...
Toate lucrurile acestea bantuiau capul rozaliei. Nu se putea decide. Situatia in acre se afla acum era una foarte delicata si trebuia gandita inainte de a lua o decizie . Fptul ca Sasuke era capul mafiei, aducea multe probleme. Politia vroia sa afle despre tot ce facea, iar Sakura era cheia catre Sasuke. In mijlocul unei camere intunecate si umede, pe un scaun , zacea trupul fetei, legat de picioare si maini. Ochii ii erau acoperiti cu o carpa inmuiata de lacrimile amare. Inima ii tremura la gandul ca nu ar mai putea suporta si ar putea spune totul despre Sasuke. Isi dorea ca viata ei sa se termine aici si acum. Prefera sa junga la doi metri sub pamant, stiind ca el este in siguranta, decat sa traiasca si sa-l vada inchis ca pe un caine.
Doua saptamani de chin si durere trecusera, iar investigatorii nici acum nu-i dadusera drumul. Vointa fetei era de foc , iar pasiunea ei pentru brunet nu o putea stinge nici cea mai chinuitoare metoda. Incepea sa se invineteasca de la stramsoare. Nu mai avea lacrimi sa planga si nici putere sa vorbeasca. Tinea capul in jos, gandindu-se la acele momente mirifice din viata ei.
Undeva intr-un loc ascuns de lume, statea un baiat, cu capul plecat si cu un pahara de apa in mana. Se gandea. Se gandea la ce sa faca ca sa o scape. Singurul lucru care ii trecea prin minte era sa se predea. Nu suporta gandul ca iubirea vietii lui statea si se chinuia pentru a-i fi lui mai bine. Timpul trecea si in acelasi timp si rezistenta ei. Sansele ca ea sa iasa vie de acolo erau putine, fiindca politia are voi sa omoare pentru a ajunge la rezultatul dorit.... |
|
| |
Gaby05 Academy Student
Sex : Localizare : Departe de tozi si de toate... Nr. mesaje : 30 Puncte : 55 Reputatie : 22 Stare de spirit : Plistisit
| Subiect: Re: ♀ Perverse Temptation ♂ [+16] Mier 07 Sept 2011, 15:38 | |
| Ai adur next...Imi place foarte mult...:) Deci incep sa urasc politia din ce in ce mai mult pt ce ii fac Sakurei... Ok, cam atat...astept next si sper sa vina repejor...:)) Ja ne! |
|
| |
ღAlℓஐ Genin
Sex : Varsta : 29 Nr. mesaje : 70 Puncte : 96 Reputatie : 19 Stare de spirit : mor incet....xD
| Subiect: Re: ♀ Perverse Temptation ♂ [+16] Mier 07 Sept 2011, 15:44 | |
| Saraca Sakura, este torturata. Of... politia asta , o uasc. Numai pe ea au gasit-o? Pune next-ul repede |
|
| |
Layla Legend
| Subiect: Re: ♀ Perverse Temptation ♂ [+16] Mier 07 Sept 2011, 18:23 | |
| Hey hey Gabisor! Wow wow wow ! Politia sa ii faca asta rozaliei. Ce incorect...uff. SI oare cum o va scapa Sasuke pe rozalie, avand in vedere ca el este seful Yakuza, hmm ar trebui sa aiba si el un as in maneca..Ciudat:-??
Spor la scris si multe idei!! Te pup |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: ♀ Perverse Temptation ♂ [+16] | |
| |
|
| |
| ♀ Perverse Temptation ♂ [+16] | |
|