|
|
Autor | Mesaj |
---|
G.M.G Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Suceava Nr. mesaje : 485 Puncte : 538 Reputatie : 27 Hobby-uri : Sa navighez pe net,sa ies cu prieteni,sa practic sporturi etc... Stare de spirit : Binisor
| Subiect: Re: Iarta-ma,e tot ce vreau! Mier 23 Feb 2011, 09:40 | |
| kirara scumpo e super capitolu debia astept continuarea |
|
| |
Aniska Guardian Ninja
Sex : Varsta : 27 Localizare : pe aici Nr. mesaje : 2389 Puncte : 3602 Reputatie : 1046 Hobby-uri : role , cumparaturi, scoala , net etc Stare de spirit : happy, indragostita, plictisita....
| Subiect: Re: Iarta-ma,e tot ce vreau! Mier 23 Feb 2011, 12:27 | |
| |
|
| |
Bubu. Legend
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Bucuresti acebook : Bubs Bbu Nr. mesaje : 5440 Puncte : 6635 Reputatie : 727 Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap Stare de spirit : I feel like I want to murder someone
| Subiect: Re: Iarta-ma,e tot ce vreau! Mier 23 Feb 2011, 14:56 | |
| Miau ! Hello draga mea ^^ Kira scumpa mea :X Imi pare sincer rau ca nu am dat comentariu acum Sper ca se primeste si daca vine cu mici intarzieri , nu ? ;;) So , capitolul a fost minunat Mi-a placut asa de mult , Ino este atat de rea Dar de Sasuke ce sa mai zic ? Adica sa fim seriosi , ba vrea sa o recucereasca pe Sakura , ba se duce sa o raneasca ? Of of , ce o fi in capul lui ? Oricum , sper ca Sakura sa nu pateasca nimic Felicitarile mele pentru capitol , este foarte frumos si interesant De cand il astept eu :X Deabea asteptam sa-l pui :X:X Imi place , insa urasc suspansul De ce a trebuit sa ne lasi in suspans ? Of of , ma omori tu pe mine Pai hai cu next-ul raaaapiiiid !! Spor la scris si la idei !! Mna , succes la scoala . Vezi ca am zis " succes " , nu scutece !! [-( =))) Pupici cei ma duuulci !! So.. mrr |
|
| |
Pufarina~Puff~Puffitza:x Special Jōnin
Sex : Varsta : 28 Localizare : In tara elfilor:x Nr. mesaje : 1900 Puncte : 2002 Reputatie : 66 Hobby-uri : Sa ma dau q rolele,sa zabesc Stare de spirit : Forever starts today.<3
| Subiect: Re: Iarta-ma,e tot ce vreau! Mier 23 Feb 2011, 18:34 | |
| Uuuu!Super! Ai pus nextul! Cat l-am asteptat! Uite ca intr-un final a venit! Pai sa sty ca imi place muult! Spor la scris ideii si scoala! Te pupacesk dolce! Si te ubesk!
See ya! |
|
| |
~ Ally ~ Academy Student
Sex : Varsta : 28 Localizare : orasul de inghetata Nr. mesaje : 38 Puncte : 42 Reputatie : 4 Stare de spirit : Momentan e destul de buna...mai tarziu,hmm...mai vedem
| Subiect: Re: Iarta-ma,e tot ce vreau! Mier 23 Feb 2011, 19:45 | |
| Kira,ce ma bucur ca ai pus continuarea. Vai ce-mi place:xCe mult te iubesc eu pe tine.Ador ficul asta. Vai ce rea e Ino dar nici Sasuke nu e mai breaz. Deci s-a culcat cu Ino pentru a-l ajuta sa o faca pe Sakura geloasa. Of of,nici nu ai idee cat de mult imi place.:x Urasc ca iar ma tii in suspans. Te rog,sa pui la fel de repede next-ul. Te pup! |
|
| |
Layla Legend
Sex : Varsta : 28 Nr. mesaje : 2588 Puncte : 3481 Reputatie : 380
| Subiect: Re: Iarta-ma,e tot ce vreau! Mier 23 Feb 2011, 22:36 | |
| Scumpa mea bine ca ai pus continuarea.
Super si sa pui repede continuare.De,sunt curioasa.Hai repejor! |
|
| |
Yuko Academy Student
Sex : Localizare : un loc uitat de lume si numai de mine stiut Nr. mesaje : 38 Puncte : 42 Reputatie : 2 Stare de spirit : just...a smile
| Subiect: Re: Iarta-ma,e tot ce vreau! Sam 26 Feb 2011, 11:14 | |
| Kira,vai ce mult imi place.Scuze ca nu ti-am mai lasat comm scumpo. Sasuke e cam confuz.Nici el nustie ce vrea.O iubeste,ba o raneste. Plizz sa pui repede next-ul ca abea astept sa vad ce se mai intampla. Bye! |
|
| |
Bubu. Legend
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Bucuresti acebook : Bubs Bbu Nr. mesaje : 5440 Puncte : 6635 Reputatie : 727 Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap Stare de spirit : I feel like I want to murder someone
| Subiect: Re: Iarta-ma,e tot ce vreau! Sam 26 Feb 2011, 13:41 | |
| Kiraa . Hai cu next-ul ca sunt foarte curioasa ! Mai repedeee ! |
|
| |
Sex : Varsta : 28 Localizare : In tara elfilor:x Nr. mesaje : 1900 Puncte : 2002 Reputatie : 66 Hobby-uri : Sa ma dau q rolele,sa zabesc Stare de spirit : Forever starts today.<3
| Subiect: Re: Iarta-ma,e tot ce vreau! Sam 26 Feb 2011, 21:19 | |
| Kirraa!Surioaroo! Pune nextul repede! |
|
| |
Bubu. Legend
| Subiect: Re: Iarta-ma,e tot ce vreau! Mar 01 Mar 2011, 19:58 | |
| Miau ! Pai mda , iarta-ma ca te stresez Simteam nevoia de ati mai spune inca odata ca imi place ficul Si vreau continuarea Sa nu ma bati.. |
|
| |
Bombonica Mentolata Legend
Sex : Varsta : 29 Localizare : Galati Nr. mesaje : 2940 Puncte : 3581 Reputatie : 227 Stare de spirit : Happy Happy
| Subiect: Re: Iarta-ma,e tot ce vreau! Mar 01 Mar 2011, 20:29 | |
| |
|
| |
| Subiect: Re: Iarta-ma,e tot ce vreau! Mar 01 Mar 2011, 21:06 | |
| Kiri mama! Vrei sa beau dinou RedBull Ca sa vin in zbor sa iti zik Ca sa pui nextul. Dar te avertizez vin cu tigaia:)) Si asta nu e ca sati fac micul de jun:)) |
|
| |
Kirara Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Localizare : Always beside you ♥ Nr. mesaje : 3431 Puncte : 4873 Reputatie : 1187 Hobby-uri : Ador sa stiu cand cazi ! Stare de spirit : Fake Smile :)
| Subiect: Re: Iarta-ma,e tot ce vreau! Joi 03 Mar 2011, 19:40 | |
| Mersi pentru commuri.Hai ca pun si next-ul.
Capitolul 12
Se ridica,muscandu-ma de buza si soptindu-mi ca ne vom mai vedea.Imi arunca o privire plina de ura,trantind usa in urma lui.Corpul incepu sa-mi tremure incontrolabil,in timp ce ochii mi se dilatau incetul cu incetul.Ajunsesem sa ma tem de Sasuke.Am strans nervoasa din pumn,privind covorul portocaliu ce avea desenate diferite linii verzi.M-am ridicat de pe suprafata rece a parchetului,intrand in baie.Doream sa simt caldura apei,sa ma mai relaxez putin.Am turnat putin gel de dus ce avea un miros de levantica,lasand materialul rosiatic sa alunece pe corp.Spuma frumos mirositoare imi acoperea trupul alb si obosit,lasandu-mi doar ochii verzi si tristi la vedere.Am oftat,jucandu-ma cu spuma alba. Ploaia incepu sa bata cu repeziciune in geam in timp ce crengile copacilor provocau diferite zgomote la contactul cu suprafata tare a geamului.Am inchis ochii pentru un moment lasand doar zgomotul ploii sa se mai auda.Intr-un fel mai mai calma.Mi-as fi dorit sa fiu si eu un strop de apa,sa cad pe case, apoi sa mor si sa reinviu din nou.Cat de usor ar fi fost! M-am ridicat din cada,infasurandu-mi trupul intr-un halat alb si pufos.Ma indreptam cu pasi inceti spre camera mea ce era slab luminata de razele lunii care incercau sa patrunda in incapere dar perdeaua movalie parca le impiedica.Peretii rozalii aveau diferite tablouri,iar patul aflat in mijloc era acoperit cu o patura albastra.Pe noptiera se aflau diferite poze cu prietenii mei,inclusiv cu Sasuke.Am auzit soneria infernala a telefonului meu ce rasuna in incapere.M-am uitat pe ecran ce indica numele persoanei care ma suna:Shin. Am oftat nestiind daca sa-i raspund sau sa-l las sa sune in continuare.Am pus telefonul la ureche soptind pe un ton calm si tot odata trist,,alo''.Nu doream sa-si dea seama ca sunt suparata dar acest lucru era aproape imposibil. -Esti bine?Ma intreba acesta,simtindu-i vocea ingrijorata. -Da,s-a intamplat ceva?De ce m-ai sunat? Acesta tacu pentru un moment.Cred ca isi dadu seama ca nu aveam chef sa vorbesc.Nu stiam ce sa-i spun,nu doream sa-l mai ranesc. -Sakura,ai vrea sa vorbim maine?Am niste treaba acum. Ii simteam glasul trist si cuvintele rostite cu sila.Inchise inainte de a mai spune eu ceva.Nu doream sa-l supar dar starea mea nu era tocmai una buna.M-am trantit pe suprafata patului,privind tavanul.In minte mi se derulau tot felul de amintiri.Ma gandeam la brunet,doream sa mi-l scot din cap dar pur si simplu nu puteam.Am inchis ochii reusind sa adorm in cele din urma.
Razele calde ale soarelui incalzeau pamantul umed,mangaind florile adormite si locuitorii capitalei nipone.Pasarile ciripeau pe crengile copacilor,inveselind lumea cu trilul lor.Perdelele camerei mele fluturau usor in bataia inceata a vantului.Mi-am deschis usor ochii,privind somnoroasa in jurul meu.Ceasul batea ora 9:00.M-am ridicat de pe suprafata patului,indreptandu-ma spre baie unde am inceput sa-mi dau cu apa rece pe fata.Picurii reci de apa imi racoreau fata adormita,in timp ce ochii mei verzi incercau sa se deschida incetul cu incetul.Mi-am luat din dulap o pereche de pantaloni scurti din blug si un maieu rpsu ce avea un decolteu destul de decent.Mi-am pus un lantisor in forma de fluture si o pereche de cercei ce se asortau.Ma intrebam cu ce sa ma incalt.Intr-un final mi-am luat o pereche de tenisi negrii.Am iesit din casa,zambind si privind trecatorii destul de fericiti.Am inceput sa fredonez un cantecel,lasand sa mi se deruleze in minte convorbirea de aseara cu Shin.ma intrebam daca este suparat pe mine.Am oftat,trecandu-mi mana prin parul meu roz.Mi-am ridicat privirea,observand norii albi care luau diferite forme.Am zambit usor,continuand sa merg.In fata l-am vazut pe Sasuke alaturi de Ino.Acestia se sarutau,brunetul mangaindu-i spatele si coborand tot mai jor.Pareau fericiti,iar acest lucru ma intrista intr-un fel.M-am abtinut sa nu plang,observandu-l pe blond in cele din urma.Shin incepu sa-mi faca din mana,apropiindu-se usor de mine si sarutandu-ma pe buze.l-am imbratisat strans,vazand ce cei doi se oprira din sarut. -Sakura...imi pare rau.Sopti acesta,sarutandu-mi obrajii rosii. -Shh...nu mai spune nimic.E vina mea.Iarta-ma dar trebuie sa ma intelegi si pe mine.Nu mi-e usor.Ii spun eu privindu-l in ochi.Acel albastru intens ma hipnotiza. Imi lua mainile intr-ale sale,sale,sarutandu-le usor.Mi-am intors privirea spre brunet ce se juca cu parul blondei.Din cand in cand ma privea cu coada ochiului,ranjind.L-am luat pe blond de mana,dorind sa plec cat mai repede din acel loc. Priveam amandoi trecatorii si cuplurile de indragostiti ce se sarutau,nepasandu-le de lumea din jurul lor.Din cand in cand il auzeam pe Shn oftand dorind parca sa intrebe:noi de ce nu putem fii ca ei?L-am strans din mana,neprivindu-l in ochi.Ne-am asezat amandoi pe bancuta ce se afla sun un stejar batran,ascultand cantecelul suav al pasarilor.Minutele treceau iar noi nu scoteam niciun sunet.Observam cum blondul incerca sa sparga aceasta tacere insa se oprea,cuvintele parca nu doreau sa iasa la suprafata. -Frumoaso,ma duc sa ma pregatesc.Mai sunt patru ore pana vom pleca. Acesta ma saruta scurt pe obraz,lasandu-ma singura.M-am ridicat de pe suprafata bancii indreptandu-ma cu pasi repezi spre casa.Globul de foc al soarelui continua sa trimita raze plapande peste oras in timp ce vantul sufla usor.Bagajele erau pozitionate langa usa.M-am indreptat spre fereastra larg deschisa,dorind sa simt adierea placuta a vantului.Parul meu rozaliu incepu sa alcatiuasca un dans,in timp ce micile suvite nu imi lasau ochii sa priveasca in zare. Orele continuau sa treaca,observand cum incetul cu incetul plapuma neagra incepea sa-si faca aparitia si o data cu ea,venind si Luna alaturi de sclipitoarele stele.Priveam ceasul care indica ora 18:00,semn ca trebuia sa plec.Mi-am luat in graba bagajele,incepand sa alerg pana la gara.Acolo l-am vazut pe Shin ce avea mainile in buzunar iar parul sau blond ii acoperea chipul.Zambi usor cand ma vazu si imi facu semn sa ma grabesc.Am urcat amandoi in tren,asezandu-ne pe scaunele moi.Am oftat amandoi,privind frumoasa privelist ce ni se desfasura in fata ochilor. -Mi-e somn.Sopti blondul,privindu-ma in ochi. - Mai bine stai treaz,uite frumos e!Intre timp daca vrei iti citesc cate ceva sa treca timpul mai repede.Blondul dadu negativ din cap dupa care ma lua in brate,inchizand ochii. Shin incepu sa-si plimbe degetele prin parul meu,in timp ce eu il dezmierdam cu sarutaru usoare pana cand acesta adormi.In partea stanga a blondului am zarit o carte ce avae copertiel portocalii si un fel de umbra desenata pe ea." Ha...o carte de groaza,Shin cred ca nu vrea sa doarma la noapte"spun eu citind cateva randuri. Am incepu sa citesc deschizand la o pagin : ........." pe aleea goala unde fata isi avea de obicei veacul alaturi de prietenii sai, incepura sa se auda pasi. Apoi un zgomot sparse linistea mortuara. Acesta se intoarse privind speriata in urma sa. O imagine incepu sa se contureze in ochii ei apoi disparu fara urma. Auzi sunetul unui geam spart apoi vazu un baiat ce cadea cu repeziciune in gol. Il recunoscu imediat acesta fiind chiar fratele ei care murise cu putin timp in urma,cazand de la etajul de la care locuia". Am inchis cartea zambind prosteste in sinea mea: "Interesanta carte...totusi daca voi avea cosmaruri or sa fie datorita lui".Am lasat cartea jos,continuand sa ma uit pe geam.Visam cu ochii deschisi la Sasuke.Doream sa mi-l scot macar pentru o secunda din cap insa nu reuseam.Usa compartimentului se deschise,ceea cea ma facu sa-mi revin din visare.Ochii meu verzi priveau cu uimire persoanele care tocmai intrara.Parul sau negru era complet ciufulit in timp ce ochii sai asemeni intunericului ma priveau.Alaturi de el era o blonda cu ochii asemeni marii ce ma priveau,zambind. -Ce cauti aici?Il intreb eu pe Sasuke,evitand sa o privesc pe Ino. -Cred ca acelasi lucru ca tine si iubitul tau.Eu si scumpa mea iubita vrem sa mergem in vacanta.Ai vreo problema?Ma intreba acesta ranjind si avand aceasi sclipire bizara in ochi.Ma enerva la culme dar trebuia sa ma calmez. |
|
| |
S$hiva> Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : <somewhere where you do not know > Nr. mesaje : 135 Puncte : 140 Reputatie : 14 Hobby-uri : MUZICA,tobe Stare de spirit : h@@pp!*
| Subiect: Re: Iarta-ma,e tot ce vreau! Joi 03 Mar 2011, 21:49 | |
| Vai Kira,ce mult imi place. Si cum de e mai lung next-ul?Asa da scumpa mea Kirara:x Vai ce-mi place.Ador ficul tau:xDevine din ce in ce ami interesant:x Sa pui repede next-ul ca nu mai am rabdare si vreau sa vad ce se mai intampla. Zbye! |
|
| |
Ryuuk Academy Student
Sex : Varsta : 29 Localizare : la calculator Nr. mesaje : 15 Puncte : 24 Reputatie : 6 Hobby-uri : mi-ar lua o pagina sa le enumar...asa ca mai bine tac Stare de spirit : destul de bine
| Subiect: Re: Iarta-ma,e tot ce vreau! Joi 03 Mar 2011, 21:55 | |
| Frumos Kira.Imi place mult,foarte interesant.Ambele cumpluri in acelasi compartiment. |
|
| |
Bubu. Legend
| Subiect: Re: Iarta-ma,e tot ce vreau! Joi 03 Mar 2011, 21:58 | |
| Miau ! Pai imi place foarte mult Si ma bucur ca ai pus next-ul ! Uhuu ce-mi placeee !! Felicitari draga mea ! Astept si urmatorul capitol ! Spor la scris si la idei ! Succes la scoala ! Pupici ! Mrr |
|
| |
Bombonica Mentolata Legend
Sex : Varsta : 29 Localizare : Galati Nr. mesaje : 2940 Puncte : 3581 Reputatie : 227 Stare de spirit : Happy Happy
| |
| |
Layla Legend
Sex : Varsta : 28 Nr. mesaje : 2588 Puncte : 3481 Reputatie : 380
| Subiect: Re: Iarta-ma,e tot ce vreau! Joi 03 Mar 2011, 23:22 | |
| Oh Kiri ce frumos ee capitol.Vreau continuarea!!! |
|
| |
Aniska Guardian Ninja
Sex : Varsta : 27 Localizare : pe aici Nr. mesaje : 2389 Puncte : 3602 Reputatie : 1046 Hobby-uri : role , cumparaturi, scoala , net etc Stare de spirit : happy, indragostita, plictisita....
| |
| |
``*Last Kiss*`` Genin
Sex : Varsta : 30 Localizare : Galati Nr. mesaje : 196 Puncte : 265 Reputatie : 49 Stare de spirit : hmmm...momentan sunt happy
| Subiect: Re: Iarta-ma,e tot ce vreau! Mar 08 Mar 2011, 08:22 | |
| Foarte frumosc Kira.M-ai facut curioasa. Sa pui repede next-ul. |
|
| |
| Subiect: Re: Iarta-ma,e tot ce vreau! Mar 08 Mar 2011, 10:08 | |
| Vai Iepuras, scuzama ca nu am dat comm mai devreme Este absolut minunat! Imi place enorm de mult:X Mirific:X Ma intreb oare ce se va intampla:X Pune repede nextul ca mor aiki:)) VIn cu tigaia:X Te pup dukle si te ubesk moolt |
|
| |
Renésmee Legend
Sex : Varsta : 27 Localizare : prin jur ... acebook : Renesmee Nr. mesaje : 2168 Puncte : 2451 Reputatie : 179 Hobby-uri : Fotografia Stare de spirit : Visatoare
| Subiect: Re: Iarta-ma,e tot ce vreau! Mier 09 Mar 2011, 15:30 | |
| Buna ! Ini place fic-ul IArta-ma , nu am mai dat comm dar incurc fic-urile tate intre ele . oricum Iubesc fic-ul Pupici Aaaa ... am uitat .. he he Next-ul |
|
| |
Rose <3 Chūnin
Sex : Varsta : 30 Localizare : acolo unde ma cauti si nu ma gasesti :P Nr. mesaje : 849 Puncte : 904 Reputatie : 42 Hobby-uri : ... Stare de spirit : »Just In Love«
| Subiect: Re: Iarta-ma,e tot ce vreau! Joi 10 Mar 2011, 22:47 | |
| buna am trecut pe la ficul tau. am numele de pe un alt site, stii bine, cred deci acest fic e minunat imi place la nebunie mai ales cum se joaca aia doi exact c pisica si soarecele:)) deci am o intrebare: Cand pui nextu? Doar nu vrei sa mor aici si asa e seara, pun pariu ca deja incep sa imi fac tot felu de idei deci astept next:* te rog mai repede nu ne chinui;;) |
|
| |
Kikyo Academy Student
Sex : Nr. mesaje : 34 Puncte : 35 Reputatie : 8 Stare de spirit : mmm...sa zicem happy
| Subiect: Re: Iarta-ma,e tot ce vreau! Vin 11 Mar 2011, 13:59 | |
| Vai Vai Kira de cand nu am mai lasat comm la ficul tau.Ei,uite ca am intrat si iti las acum.Am avut ceva de citit avand in vedere cate capitole am pierdut,dar nu e nicio problema.vad ca lucrurile au luat o intorsatura pe care eu nu as fi crezut ca se va intampla.Devine foarte interesant iar asta imi place cel mai mult.Ambele cupluri in vacanta si acum in acelasi compartiment.Vai ce-mi place!Ma intreb daca se vor impaca si ce se va intampla in vacanta.Sa pui repede continuarea ca imi place foarte mult ficul tau. Spor la scris. Bye bye! |
|
| |
♣ Virus excentric ♣ Genin
Sex : Varsta : 29 Localizare : *only in my dreams* Nr. mesaje : 191 Puncte : 211 Reputatie : 17 Hobby-uri : muzica Stare de spirit : !!@@ppy^
| Subiect: Re: Iarta-ma,e tot ce vreau! Sam 12 Mar 2011, 18:51 | |
| Vai kira nu am mai intrat de mult pe aici.Sunt o nesimtita,nici comm nu ti-am mai lasat.Eu si Kikyo meritam bataie.Oricum,draga mea sa sti ca mie imi place foarte mult. Vai ce intreresant devine.Merg in aceeasi excursie.Ai asta imi place si mai mult.Ma intreb ce se va intampla intre cei doi.Oare se vor impaca?Poate Ino va fi cu Shin...asa hai ca incep sa-mi imaginez ce se va intampla dar te rog sa pui next-ul ca sunt foarte curioasa.Asa,sa imi facu un calduros ,,bine ai revenit'',incantadu-ma cu un next la acest fic pe care eu pur si simplu il ador.Dar cred ca stiai asta,daca nu iti mai spun. Am avut ceva de citit dar mie imi placea si ma faceai curioasa cu fiecara cuvand,cu fiecare capitol pe care il citeam. Sa pui repede next-ul,te rog eu mult. Spor la scris in continuare! |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Iarta-ma,e tot ce vreau! | |
| |
|
| |
|