Am venit cu nextul.Dragele mele acum ca incepe scoala n-o sa mai pot posta atat de des capitolele
As vrea sa dedic acest capitol Allecsiei
Sper sa va placa
Capitolul 7:De la dragoste la prietenie
Liliana:
Nu imi vine sa cred cat s-a schimbat Sasuke.E mult mai frumos,mai atragator, mai sexy si este si indragostit.Este indragostit de fata cu parul roz.Ce ma fac?
Am crezur ca l-am uitat,am crezut ca e de domeniul trecutului. Nu se poate,nu se poate ca o mare preoteasa ca mine sa se indragosteasca iar de aceeasi persoana avand in vedere ca este un fost elev de-al meu!
Pentru numele lui Nyx sunt cu cincizeci de ani mai mare ca el chiar daca nu par.Ce o fi in mintea mea? Doar l-am avut,a fost al meu!Am petrecut nopti de vis impreuna dupa care a plecat si m-a lasat balta.Nu a vrut sa ramana ca profesor in Casa Noptii,mi-a frant inima!
Am jurat ca in viata mea nu o sa mai iubesc niciun barbat.Dar acum s-a intors,si judecand dupa zambetul lui pervers are ceva in minte.
Inima mea era imbibata in sange,era mica si vanata.Se stransese de la atata durere.
Au mai aparut vampiri frumosi in Casa Noptii.Fie adulti fie novici si recunosc ca de cateva ori m-am indragostit. Dar nu a fost aceeasi dragoste pe care i-o impartasiseam lui Sasuke candva.
De ce eu?De ce totul se arunca asupra mea? Am fost facuta sa sufar atat de mult in viata cat timp am fost om! De ce trebuie sa mai sufar si in viata asta?De ce s-a intors?De ce a fost nevoie sa ma priveasca in felul acela?Si mai ales de ce a venit aici cu rozalia asta? Da, recunosc este o fata speciala.Nu iti dai seama de asta numai din cauza semnului ei pe care il poarta pe frunte,dar ma uit in ochii negrii ca noaptea ai lui Sasuke si vad ce nu am vazut niciotada. Vad dragoste,o dragoste pe care mie nu mi-a impartasit-o niciodata,o dragoste pe care o vezi numai o data in viata in ochii unui baiat ca Sasuke.
Imi dezlipesc privirea de la Sasuke pret de cateva secunde si vad in ochii fetei aceeasi dragoste. Ea avea aceeasi ochi pe care ii aveam si eu acum trei ani pentru acelasi baiat.
FlashBack:
Era o noapte senina.Minusculele zanite puteau fi vazute roind in jurul reginei lor care iti lumina calea pe aleea din curte.
Eu si Sasuke ne plimbam pe sub stejarii gigantici dupa ce tocmai tinusem ritualul saptamanal in cinstea mamei noastre,Nyx. Avea ochii negrii ca taciunele,si ca de obicei eu ma pierdusem in ei. Se transformase intr-un vampir frumos, aratos si tare destept.
Ziua urmatoare el putea face tot ce isi doreste. Putea pleca sau putea ramane.Eu credeam ca va ramana cu mine,credeam ca se va face profesor,aici, in Casa Noptii si ca vom trai fericiti pana la adanci batraneti,desi el avea numai paisprezece ani.
-Hei Liliana, sti ce zi e maine?
-Da, este ziua in care vei trece de la elev la profesor.Este o zi importanta.Ziua de maine va semnifica faptul ca vom fi impreuna pentru todeauna.
-Nu Liliana!Ziua de maine semnifica faptul ca voi pleca din casa noptii.Imi voi continua ce a mai ramas din viata.Vreau sa ma intorc printre ai mei.Nu vreau sa mai vad alte persoane murind in bratele mele la fel ca prietenii mei. Imi vreau viata de dinainte! Urasc ce am devenit!
-Dar Sasuke, credeam ca vei ramane cu mine, credem ca ma iubesti cum te iubesc eu pe tine.Aveam planuri impreuna.Mai sti?
-Nu Lil, tu aveai planuri.La fel cum tu ai visurile tale si eu pe ale mele.Acum eu ma duc in camera sa imi strang lucrurile. Adio!
Am inghetat la auzul acestor cuvinte.Au fost rostite cu atata duritate incat m-au facut sa mai raman in acel loc inca vreo doua ore.
And FlashBack:
Dupa acea intamplare am plans atat de mult incat am ramas fara lacrimi. Vedeam oameni si copii nevinovati cum mor,ma gandeam la viata mea groaznica de dinainte care imi dadea fiori,dar pur si simplu nu mai puteam sa plang.In schimb cand imi aminteam de Sasuke si de acea noapte curgeau lacrimi amare care imi inundau fata.
Revin la realitate trezit de vocea lui Sasuke:
-Deci Liliana ce parere ai despre propunerea mea?Imi dai sau nu voie sa am grija de Sakura la domiciliu?
Sasuke
Ma uit la ea intens cu ochii mei abisii si observ ca este pierduta in amintiri.Nu era nevoie sa imi spuna ca sa stiu ce fel de amintiri ii bantuiau mintea.Stiam deja!Era vorba de acea seara blestemata in care i-am spus ca plec.Tinusem la ea,dar era prea mare si prea matura pentru mine.Eu nu eram asa.Eram copilaros,tanar si imi placeau foarte mult fetele. Nu eram pregatit pentru o relatie de lunga durata si foarte serioasa.
Imi placea sa ma distrez...fie cu prietenii fie cu fetele.Si acum imi place, dar chiar simt ca m-as putea schimba pentru Sakura.Intr-un final ma intreaba daca putem vorbi pentru un moment singuri. Accept spunandui Sakurei sa ne astepte acolo ca ne vom intoarce repede.Apoi am sarutato dulce pe obraz.
Ies afara cu Liliana.Nu ziceam nimic niciunul,doar faceam schimb de priviri. Intr-un final sparge gheata:
-Tu chiar vrei ca fata asta sa moara?De ce nu o lasi sa stea aici?Chiar atat de crud esti?
-Ba din contra!O iubesc si vreau sa o protejez.Asculta-ma bine Liliana, nu vreau ca aceasta fata sa treaca prin ce am trecut eu! Vreau sa aive o viata cat mai frumoasa.Eu deja sunt un vampir adult si stiu cam tot ce trebuie sa fac cu ea. Intelegi?zic eu pe un ton rastit.
-Sa zicem ca o las sa stea cu tine si sa nu ramana in casa noptii.Mie ce-mi iese la aceasta afacere?
-Mda...se putea? Ce vrei!Cere si ti se va da.
-Pe tine pentru o noapte!Daca nu, tu zbori iar fata ramane aici. Daca accepti veti ramane aici pana miercuri ca sa fiu sigura ca imi oferi ceea ce vreau!
-Dar ea unde va sta?intreb eu nedumerit
-Intr-un dormitor de-al fetelor. Haide o sa fie bine!N-o sa afle nimic.
Cam neincrezator accept.As fi facut orice ca Sakura sa fie bine si departe de acest loc.Liliana imi zice ora.Ma uit la ceas si vad ca este ora 8:00.Ma duc la Sakura sa ii dau vestea,sau ma rog partial din ea.
Intru si o gasesc stand jos foarte plictisita.Imi placea sa o admir,era atat de frumoasa!Nu imi venea sa cred ca o voi insela cu o hoasca,chiar daca nu parea.
Ii zic ca va trebui sa ramanem pana miercuri aici.Cand auzi se cam sperie dar o data ce i-am zis ca voi ramane si eu s-a inveselit. Liliana ne conduse la camerele noastre.A mea era foarte departe de a Sakurei si stiam ca baba face asta din adins.Ma rog ii dau ce vrea si apoi ma car de aici cu Sakura cu tot.
Sakura:
Liliana era o femeia foarte frumoasa.Nu parea de varsta pe care o are si se purta frumos cu toata lumea.Dupa ce l-am dus pe Sasuke la camera lui m-a dus si pe mine la a mea spunand ca o sa stau acolo cu o fata Afrodita care e cea mai buna din campus si este o persoana de incredere.Macar nu stateam singura.
Intram intr-o camera mare cu fotolii si canapele foarte comode unde stateau tot felul de fete in fata plasmelor si se uitau la diferite emisiuni.Facem la stanga unde Liliana imi arata bucataria.Erau o gramada de frigidere si dulapuri care erau pline ochi cu mancare de acolo te puteai servi in voie.
Iesim din bucatarie si ajungem in camera precedenta apoi facem la drapta pe niste scari.Ajungem la etaj iar Liliana m-a lasat la camera numarul 230.Ciocan, intru si acolo gasesc o fata blonda care vorbea cu prietenii pe mess.Era foarte draguta la infatisare avea parul lung si ochii caprui. O salut si apui facem cunostinta. Era in al doilea an in care statea aici si spunea ca ii place foarte mult.
Acasa cu parintii nu se intelegea chiar bine deci asta a fost pentru ea o a doua sansa sa se integreze si ia reusit.Nici nu avea cum sa nu reuseasca.Fata asta era bestiala!Vorbea frumos cu toata lumea si fata ei inspira incredere.
Dupa ce am mai vorbit vreo 3 ore am iesit sa ne plimbam. Mi-a aratat imprejurimile care apropo erau de basm.Mi-a facut pana si cunostinta cu amicii sai.Toti erau foarte prietenosi.
Era o fata care o chema Alice si doi baieti care ii chema Loren si Erik.Erik era iubitul afroditei si le statea foarte bine imtreuna.
Le-am povestit despre mine si despre viata mea si cum de imi e semnul colorat. Apoi am vrut sa mergem in camera sa ne uitam la un film de groaza.
Asa si am facut,dar in drum spre casa ceva m-a surprins. Un ghemotoc urias de blana alb mi-a sarit in brate. Doamne era o pisicuta si era atat de dulce.
Afrodita ma felicita si imi spune ca de acum aceea e pisicuta mea.Eram in extaz dar nu stiam cum se poate asa ceva.Apoi Erik fiind foarte amabil mi-a spus ca in Casa Noptii pisicile isi aleg stapanul nu invers.Oricat de ciudat ar fi asta se pare ca pisicile sunt venerate de catre vampiri la fel cum sunt vacile de catre indieni.
Am inceput sa rad cand am auzit comparatia facuta de Erik.M-am uitat la pisicuta si m-am gandit ca ar fi bine sa ii gasesc un nume.Si atunci m-a trasnit Domnu' cu ideea...adica cu numele.I-am pus numele Pufilici.
Tuturor li s-a parut o idee grozava asa ca ne-am continuat drumul catre camera cea mare cu televizoare multe.
Am gasit la tv filmul Twilight prima parte asa ca acolo a ramas.Era 1:30 noaptea si simteam ceva ciudat.Mi-am lasat prietenii sa se uite in continuare la film si eu am iesit cu Pufy sa luam o gura de aer.
Am inceput sa ne plimbam pe langa zidul cel mare,am intrat pana si in templu in speranta ca o sa-mi fie mai bine,dar nu a fost asa.Nu era o durere trupeasca,ci una sufleteasca.Nu stiam de ce dar m-am gandit sa ii fac o vizita lui Sasuke.
Am mers ceva pana sa ajung la cladirea in care era camera lui Sasuke.Intru, si urc scarile.
Ma apropiam din ce in ce mai mult de camera lui si atunci urechile mi-au fost invadate de un sunet oarecum cunoscut. Era un geamat.Ma apropii si mai mult, usa era intrecrapata asa ca am aruncat o privire. Imaginea care mi-a aparut in fata ochilor a fost una dezgustatoare si coplesitoare. Sasuke facea dragoste cu femeia aceea Liliana! Nu am reusit sa strig decat atat "MINCINOSULE" si am am fugit cu lacrimile in ochi.
Cred ca vocea mea a rasunat in toata camera caci cei doi s-au oprit din "treaba" si se uitau spre usa nedumeriti.
Sasuke:
Desi n-o vazusem pe cea care a rostit acel cuvant stiam vocea aceea foarte bine.Stiam ca e Sakura si stiam ca am dat-o in bara rau de tot.Ma uit la Liliana care imi zice sa ma duc dupa ea ca deja a obtinut ce a vrut. Fugeam dupa rozalia mea dar nimic.Cand deodata vad o fata cu parul de coloarea florilor de cires care plancea sub stejarul cel mare.
M-am dus la ea luand-o in brate dar ea s-a zmucit si m-a privit taios.Fara sa o mai ating i-am zis tot.I-am zis de toata povestea mea pe care am avut-o acum trei ani cu Liliana si de ce am facut asta.
-Inteleg Sasuke, suntem doar prieteni.Nu vreau sa stau in calea fericirii tale.Dar cum am mai spus mi-e frica de moarte deci nu o sa ma port cu tine urat,nu o sa zbier la tine si nu o sa-ti fac capul calendar cu predici ba din contra o sa ma mut la tine si o sa ma las ajutata de tine care esti un expert in vampiri. Dar niciodata nu o sa mai fie ceva intre noi pentru ca am avut incredere in tine si tu m-ai tradat.
Acesta a fost capitolul 7 sper sa va placa
Daca doriti next stiti ce trebuie sa faceti
V-am pupat pe toti