Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Help me go through this - Pagina 4 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Help me go through this - Pagina 4 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Help me go through this

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5 ... 10 ... 16  Urmatorul
AutorMesaj
Crissu.♥
S-Class
S-Class
Crissu.♥

Merite deosebite : Help me go through this - Pagina 4 J5fdba
Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : Nici eu nu mai stiu
Nr. mesaje Nr. mesaje : 5281
Puncte : 5552
Reputatie Reputatie : 107
Hobby-uri Hobby-uri : tenis cu piciorul...
Stare de spirit Stare de spirit : Ca in prima zi dupa divort...

Help me go through this - Pagina 4 Empty
MesajSubiect: Re: Help me go through this   Help me go through this - Pagina 4 I_icon19Sam 10 Dec 2011, 13:38

m-ai lasat cu gura cascata
imi vine deja sa plang

pune nextul si mersi ca m-ai anuntat scumpy
deja imi imaginez alegerea facuta de sasuke

te rog anunta-ma in legatura cu continuarea

bafta si pune cat de repede poti tu nextul
Sus In jos
Niki Ichinose
S-Class
S-Class
Niki Ichinose

Sex : feminin Varsta : 24
Localizare Localizare : I don't belong here
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3119
Puncte : 3457
Reputatie Reputatie : 131
Stare de spirit Stare de spirit : Momentan fericita

MesajSubiect: Re: Help me go through this   Help me go through this - Pagina 4 I_icon19Sam 10 Dec 2011, 13:41

sunt curioasa ce alege sasuke
pleaca si uita?
sau
ramane si lupta?
aolo unsure
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Help me go through this   Help me go through this - Pagina 4 I_icon19Sam 10 Dec 2011, 14:43

Uuu.... Help me go through this - Pagina 4 385627

Oare o sa mai faca gresala de a o parasi ?

Sau va ramane cu ea? Help me go through this - Pagina 4 440486
Help me go through this - Pagina 4 361396
Aceasta-i intrebarea
So...
Vreau next-ul!

Sus In jos
Aionista♥IVA
Jōnin
Jōnin

Sex : feminin Varsta : 74
Localizare Localizare : Nu e treaba ta
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1265
Puncte : 1442
Reputatie Reputatie : 156

MesajSubiect: Re: Help me go through this   Help me go through this - Pagina 4 I_icon19Sam 10 Dec 2011, 16:30

vaiiii in love in love in love
atat de frumos sad
chiar mi-a venit sa plang sad
sunt curioasa ce se va intampla huh?
te rog sa ma anunti cand pui next-ul good
astept next-ul cu ardoare dance2
cu drag Iva good job
Sus In jos
VMVDD ♛
Sennin
Sennin
VMVDD ♛

Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : -
acebook acebook : Facebook
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1587
Puncte : 2106
Reputatie Reputatie : 340

MesajSubiect: Re: Help me go through this   Help me go through this - Pagina 4 I_icon19Sam 10 Dec 2011, 19:42

Dupa cum am promis, iata si capitolul 13 kiss. nu prea am avut inspiratie, deci nu cred ca e prea bun dar fie ce-o fi lough . oricum sper sa va placa ingrijorat si spor la citit in love

Capitolul 13

Sasuke P.O.V

- Imi pare rau, nu o sa te mai parasesc niciodata. Ma apropii din nou de ea si o strang in brate. Avea dreptate, nimeni nu ar trebuie sa se bage intre noi. O sa o rezolv eu cumva.
- Te iubesc. Ma strange si ea in brate, dupa care isi atinge usor buzele de ale mele zambind. O trag dupa mine in padure, undeva unde eram sigur ca nu o sa treaca nimeni pentru a-I explica cum o sa ducem treaba asta la sfarsit. Deja stiam ce aveam de facut, acum trebuia sa ii explic si ei. Ajungem undeva in mijlocul padurii, unde era un copac urias si ma asez jos, facandu-I semn sa faca acelasi lucru.
- Uite cum o sa facem, da-mi putin timp o voi rezolva. Tu o sa te intorci acum in sat, Ca si cum nimic nu s-a intamplat, iar eu o sa plec. Tu o sa stai o saptamana in sat, dupa care vei veni si ne vom intanli, dar pana atunci eu o sa pun capat situatiei asteia.
- Ce vrei sa faci, cum ai de gand sa sfarsesti asta? Ma intreaba ea, nu ii puteam spune ca o sa ii vanez pe acei ninja si o sa ii omor, nu ma va lasa si cel mai rau va dori sa vina cu mine. Ma gandesc repede la ceva si ii spun:
- Stiu pe cineva care ma poate ajuta, o sa ii fac pe aceia sa creada ca nu eu le-am omorat conducatorul. Cel care ma poate ajuta este unul dintre ei, imi este dator si o sa faca asta pentru mine.
- Esti sigur? Era confuza, eram sigur ca nu o sa ma creada total, de aceea o sa insist si o sa o fac sa aiba incredere in mine.
- Normal, am trecut prin mai grele. Spun si ii fac cu ochiul. Imi ridic privire si ma uit la cer printre crengile copacilor, aveam picioarele incolacite, eram oarecum in forma de yoga, dar mainile imi erau duse in spate, pe pamantul rece iar eu ma sprijineam in ele. Imi mut privirea spre Sakura care s-a ridicat, stand in genunchi si se apropia de mine. Odata ajunsa in fata mea imi prinde fata in maini si ma saruta apasat pe buze. Incearca sa se dea mai in spate, dar vroiam mai mult asa ca mainile mele erau lipite de picioarele ei, undeva deasupra genunchilor si urcau tot mai sus, dupa care le-am tras spre mine, facandu-le sa imi inconjoare talia. Pozitia in care eram acum, ma facea sa ma gandesc la anumite lucruri care imi erau interzise..inca. Ma las pe spate, ea venind deasupra mea. Imi doream ca asta sa dureze o vesnicie, nu mai vroiam sa ii dau drumul niciodata. O sarutam intr-un mod nebun, vroiam mai mult. Corpul ei era lipit de al meu, ii simteam fiecare particica atingandu-ma. Situatia incepe sa ia o intorsatura, acum ea fiind sub mine, picioarele ei fiind tot in jurul meu. Imi duc mainile aproape de genunchii ei, urcand tot mai sus pana au ajuns pe fund. A schitat un zambet, dupa care mainile ei le-a ridicat pe ale mele care ii acopereau acum spatele. Ma mir cum de nu mi-a dat o palma, si asta e un inceput. Daca mai continuam mult asa nu stiam ce o sa se intample, de aceea ma despart de ea si ii spun ca trebuie sa plec. Deja se facuse tarziu, iar noaptea incepea sa isi lase urma. Nu imi doream ca ea sa se duca pe intuneric acasa.
- Trebuie sa plec, dar o sa ne vedem curand. Ii spun zambindu-i.
- Unde o sa vin? Aproape ca uitasem sa ii spun unde o sa ne intanlim.
- O sa ne intanlim intr-o cabana, mai mult o casa. Este locul in care ma refugiam in ultimii ani. Cand o sa iesi din sat, mergi in directia asta si iesi din padure. Cand ajungi la intersectia din fata, o iei spre satul nisip, iar la jumatatea drumui o sa fie un fel de poteca care o sa o ia spre stanga. O iei pe acolo, acel drum se va bifurca. O iei tot in stanga. O sa mai mergi putin si o sa intri intr-o alta padure, mergi drept cam un km si acolo o sa gasesti cabana. Am pus mai de mult un jutsu pe ea pentru ca nimeni sa o gaseasca, dar o sa rezolv asta, numai tu o sa o poti vedea. Eu te voi astepta acolo, iar daca nu o sa fiu atunci cand vei ajunge, asteapta-ma.
- Si dupa ce o sa facem, te vei intoarce?
- Daca se vor linsti apele, dar o sa vedem atunci. Ma ridic de pe pamant, intinzandu-I mana. Aceasta nu ezita si o prinde, ridicandu-se. Cand ajunge in picioare, ma trage spre ea si isi ingroapa fata, lipind-o de gatul meu. Imi incolacesc mainile protectiv in jurul ei si ii spun ca totul va fi bine si ca o sa o astept oricat va fi nevoie.
Peste 2 zile:

Respir greu, simt o durere in tot corpul. A fost o lupta grea, inca unul a cazut. Am omorat deja 2 din acei ninja, mai am inca 5. Ce am realizat e ca sunt foarte puternici si au reusit sa imi faca lovituri si taieturi puternice in corp, noroc ca am luat de la Sakura tehnica de vindecare. Astazi aproape ca semnul blestemat a pus controlul asupra mea, dar am reusit sa il opresc, omorandu-l pe acesta si fara. Intru in casa si incep sa imi vindec cat pot din rani pentru ca nu am chakra pentru a termina total. Maine vor mai fi doborati doi dintre ei, am aflat si unde sa ii gasesc. Unul dintre ei se pare ca are un biju, deci nu va fi usor, dar nici imposibil. O sa ii omor pe toti chiar daca ar fi ultimul luru pe care il voi face.

Sakura P.O.V

Stau in casa de doua zile, nu am mai iesit deloc. Nu am motiv. Imi era dor de el, de prietenii mei, dar nu vreau sa ma vada asa. Cineva bate la usa, probabil Tsunade a trimis pe cineva, poate are vreo misiune, exact de asta nu mai aveam chef. Cum deschid usa ii vad pe Hinata, Ino si Naruto in dreptul usii cu zambetul pana la urechi. Ma uit cu o fata ciudata la ei, iar Ino rupe tacerea:
- Deci, unde e bautura? In seara asta vreau sa uit de probleme, de tot. Ridic din spranceana si zambetul nu uita sa isi faca aparitia pe fata mea. Indiferent de situatie ei ma faceau sa zambesc, era imposibil sa fiu serioasa, mai ales cand erau Naruto si Ino impreuna.
- Ai uitat ce ai zis ultima data? O intreb eu, a jurat ca nu o sa mai bea. Inca o vad stand in bucatarie si plangandu-si de mila.
- O sa ne tii toata noaptea la usa, Sakura? Ma intreaba Naruto. Este destul de frig afara.
- Intrati, le spun eu.
- Sakura, in seara asta vom dormi la tine. Stiu ca in ultimele zile ai fost cam suparata din cauza plecarii lui Sasuke, ne-am gandit ca ai nevoie de companie. Imi spune Hin imbratisandu-ma.
- Va multumesc, chiar imi era dor de voi. Era adevarat, de ceva timp nu ii mai vazusem. Chiar daca au venit la mine imediat dupa ce au aflat ca el a plecat, eu m-am inchis in casa. Trebuia sa fac in asa fel incat sa para ca sufar dupa el pentru ca nu se va mai intoarce niciodata. Naruto se duce in bucatarie si deschide dulapul “magic” in care erau binenteles bauturi alcoolice.
- Naruto, nu..nu f..
- Shh, Sakura. Stim ca esti suparata si ca ai nevoie de asta. De mult nu ne-am mai simtit bine, nu am mai fost cu totii. In seara asta vom uita de lume. Doar bautura si voie buna. Adevarul e ca Naruto avea dreptate, aveam nevoie, chiar imi era dor de asta. Scoate din dulap doua sticle. Nu sunt sigura dar cred ca erau vodka si tequila. Naruto juca dur. Scoate si 4 pahare mici si le umple, asezandu-se la masa. Ii urmam exemplul si ne asezam pe pozitii cu paharele in mana.
- O sa va fac praf, spune Ino, dupa ce termin cu voi o sa uitati si cum va cheama.
- Nu cred ca o sa o intreci pe Sakura, ma mir cum de nu are o diploma in sportul asta. Spune Hin razand.
- Gata cu comentariile, adauga Naruto. La 3 incepem. Cine bea mai multe pahare castiga, iar timp de o ora ii vor fi indeplinite de ultimul toate dorintele. 1..2..3..Start!

Asta a fost tot, astept pareri sa stiu daca mai continui kiss
va pup pe toti kiss kiss

Capitol necorectat ingrijorat
Sus In jos
Elly.
Guardian Ninja
Guardian Ninja
Elly.

Localizare Localizare : Bucureşti. <3
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2298
Puncte : 2572
Reputatie Reputatie : 212

MesajSubiect: Re: Help me go through this   Help me go through this - Pagina 4 I_icon19Sam 10 Dec 2011, 19:51

Wow la inceput eram: Yeyy a ales sa stea cu ea in love

Dar dupa aia cand aflu ca ii ascunde ca se duce sa-i omoare pe aia..-.-

Ohoo sunt curioasa cine va castiga concursul de bautura. =)))

Mersi ca m-ai anuntat apropo. a hug

Te pup kiss
Sus In jos
Niki Ichinose
S-Class
S-Class
Niki Ichinose

MesajSubiect: Re: Help me go through this   Help me go through this - Pagina 4 I_icon19Sam 10 Dec 2011, 20:26

maa buuucur ca ai pus next
foarte repede
misto
dar daca neam gasit scriitoare una cum sa nu fie misto capitolul
si desigur tot ficul
Sus In jos
Crissu.♥
S-Class
S-Class
Crissu.♥

MesajSubiect: Re: Help me go through this   Help me go through this - Pagina 4 I_icon19Sam 10 Dec 2011, 22:03

frumos , sweet si nice
mersi ca m-ai anuntat scumpy
te rog anunta-ma si de data aceasta

bafta si multi pupici dulci
Sus In jos
Aionista♥IVA
Jōnin
Jōnin

Sex : feminin Varsta : 74
Localizare Localizare : Nu e treaba ta
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1265
Puncte : 1442
Reputatie Reputatie : 156

MesajSubiect: Re: Help me go through this   Help me go through this - Pagina 4 I_icon19Sam 10 Dec 2011, 23:35

foarte frumos si tare draga huh?
chiar mi-a placut huh?
sunt curioasa cine ajunge in coma alcoolica lough
glumeam happy2
te rog sa ma anunti cand pui next-ul good
astept next-ul cu ardoare dance2
cu drag Iva good job
Sus In jos
VMVDD ♛
Sennin
Sennin
VMVDD ♛

MesajSubiect: Re: Help me go through this   Help me go through this - Pagina 4 I_icon19Dum 11 Dec 2011, 01:42

Dragele mele, iata ca am venit si cu urmatorul capitol. Se pare ca am avut inspiratie, de aceea am scris asa repede capitolele, nu stiu ce a fost cu mine. De obicei in timpul saptamanii nu prea am timp, stiti voi, scoala, asa ca in weekend incercsa ma revansez postand cat mai multe capitole.
Deci sper sa va placa si o sa incerc sa pun si next-ul cat mai repede kiss

Capitolul 14

Sakura P.O.V

S-au dus 2,3,6,10,12 pahare. Totul se invarte in jurul meu si capul imi bubuie. Am mai ramas la masa eu, Naruto si Ino. Hinata nu a mai rezistat la al 12-lea pahar, se vede ca nu are experienta. Naruto umplea paharele de fiecare data, a mai umplut inca 7,8,9, nici nu mai stiu. Parca am ajuns la 22, iar Ino e daramata si Naruto isi bate joc de ea. Se pare ca batalia se mai da doar intre noi doi. Renunt la tot si ma prefac ca nu mai pot, lasandu-l pe acesta sa castige. Imi ridic privirea si il zaresc ridicandu-se de la masa si aruncand cu paharul in perete, spargandu-l, dupa care ridica mainile in aer si striga:
- Inca odata, am facut legea intre voi, dragelor!
- Inca odata o sa cureti mizeria pe care o faci mereu cand vii la mine! Tip eu, facandu-l sa taca. Ino incepe sa rada in hohote,iar Hinata ii da un cot acesteia in semn sa termine pentru ca se va lua din nou la cearta cu Naruto.
- Probleme, Ino? Intreaba Naruto. Si uite cum incepe..
- Eu nu radeam de t..tine, dar e treaba ta daca, daca te simti.
- Nici macar nu stii sa vorbesti. Spune Naruto furios.
- A, da? Pai hai sa jucam un joc, cap de pepene stricat. Eu zic un cuvant si tu faci o rima, dupa invers. Ai timp 10 secunde sa o faci, daca nu , primesti porunca. Ce zici, te bagi?
- Hai sa te vad, arata-mi ca nu esti blonda doar la suprafata.
- Masca. Spun Ino, asta e cuvantul. Naruto zambeste, se da doi pasi in spate si spune chicotind:
- Ino este proasta. Rimeaza. O, doamne. Presimt ca se vor lua la bataie. O vad pe Ino care se ridica de pe scaun, punand autoritar mainile pe masa. Naruto inca radea, la fel si eu cu Hin.
- Terminati, spune Hinata. Cand o sa incetati sa va mai jigniti?
- Mai, m..ai, m..mai, spune Ino. Din cate stiu tu ai pierdut concursul de bautura, ai r..renuntat p..prima, si Gollum (din stapanul inelelor =)) ) aici de fata, a castig..castigat.Esti sclava lui, tipo!
- Avand in vedere ca, ca am castigat, Hin, da-I o palma lui Ino.
Asa am petrecut noi vreo 2-3 ore. Acum era 5 dimineata, iar noi eram morti, am continuat sa bem, jucam macao. Eu mai aveam in mana un 1 si un 3 si Ino inca 3 carti. Doar noi am mai ramas.
- Schimb, in..rrrrosie. spun eu si pun pe 1 jos. Sa te vad, Ino. A, da..macao. spun si incep sa rad din ce in ce mai tare.
- Esti dura, Haruno, dar nu destul. Ia doua carti.
- Aaa, daaa? Ia tu 5. Tip si ma ridic invingatoare de pe scaun. Cine mai vrea sa joace?
- A? spun Naruto si Hin in acelasi timp, ridicandu-se de pe jos.
- Cred ca ar fi bine sa ne culcam, spune Hinata, hai Naruto, sa mergem sus. Acesta nu zice nimic si face ce ii ordona Hin. Ma uit la Ino, care la randu-I se uita la mine.
- Mergem si noi, iubire? Ma intreaba Ino?
- Dupa tine, beib! Ne-am ridicat amandoua, sprijinindu-ne, mai bine zis tarandu-ne una pe alta pana in camera. Noi dormeam jos in seara asta pentru ca Hin si Naruto s-au dus sus si nu mai eram in stare nici sa urcam si nu stiam nici in ce camera sunt, deci nu mai avea rost sa le iau la rand..poate ii intrerupeam din ceva. Cand am iesit din bucatarie, Ino s-a impiedicat de covor si a cazut tragandu-ma si pe mine dupa ea. Am inceput sa radem ca doua nebune, si cum am aterizat pe undeva pe langa canapeaua din hol, ne-am batut pe niste perne mici si pe canapea. Eram urcate una peste alta, nici nu stiu daca e ea deasupra sau eu, dar nu mai conta. Incerc sa imi inchid ochii, toata noaptea asta ma gandeam la el si acum fac la fel. Oare ce face? In acea seara adorm cu gandul la el, ca in fiecare seara de fapt, mai ales de cand a plecat.
Dimineata nu a intarziat sa apara, iar eu ma trezesc cu Ino peste mine care inca dormea. Incerc sa ma misc putin, dar aceasta cade pe jos. Ingan un “imi pare rau” dupa care ma ridic si ma intind. A fost o noapte extrem de lunga.
Mi-au luat o zi sa imi revin, iar a doua zi am fost chemata la Tsunade, se pare ca avea o misiune pentru mine. Au trecut deja 4 zile. Mai erau inca 3 si il vedeam. Imi iau pe mine o pereche de pantaloni scurti de blugi, un tricou alb cu model si un plovar larg, alb, ma incalt cu tenesii si plec. Cand ajung acolo o vad si pe Ino, se pare ca o sa fim amandoua in misiune.
- Bine ca ai ajuns intr-un final, Sakura. Cred ca intarziasem.
- Imi pare rau, despre ce e vorba? Intreb cu o voce serioasa.
- V-am chemat pe amandoua pentru ca alti ninja la fel de buni nu sunt disponibili, sunt plecati in misiuni si aceasta este una pe care nu i-o pot da oricui. Trebuie sa gasiti un pergament pierdut, care se pare ca a fost gasit de cineva. In acel pergament este numele persoanei care poseda demonul Jubi. Nu se poate, din cauza asta sora mea a fost moarta. Asta este pergamentul pe care il vroia atunci Kabuto, cel pe care l-au ascuns parintii mei.
- Ce stii despre acest demon? Intreaba Ino.
- Nu se stie prea multe, totul a fost pastrat secret, dar am reusit sa aflu ceva. Demonul pune stapanire pe cel ce il poseda cand acesta ramane fara chakra, sau este foarte enervat. Spre deosebire de celelalte bijuuri, acesta se declanseaza dupa varsta de 17 ani. Se stie si ca este cel mai puternic dintre toti, asa ca aveti grija. Persoana care il poarta, sa spun asa, este cautata de organizatii, vor aceasta putere.
- O sa facem tot posibilul, vom merge sa ne pregatim si plecam imediat. Spun eu.
- Foarte bine atunci. Cineva ne-a informat ca este undeva intr-o padure care se afla pe la jumatatea drumului spre satul nisip, spre stanga unde se afla un alt drum care se bifurca. Sa o luati pe partea dreapta a bifurcatiei.
Tsunade ne-a mai dat niste data despre misiune, dupa care ne-am dus fiecare acasa si ne-am pregatit. Drumul pe care ni l-a spus este acela pe care mi l-a spus si Sasuke, numai ca el a mentionat sa o iau la stanga. Dupa ce m-am pregatit, am trecut pe la Ino sa o iau, dupa cum am stabilit cand am iesit din birou. Am mers amandoua, vorbind tot drumul. In cateva ore am ajuns unde la bifurcare si am luat-o spre dreapta. Am mai mers putin si am vazut ca in dreapta drumului, totul era ars pe o raza de un km, se pare ca a avut loc o lupta. Totul era distrus. La vreo 100 de metri de la locul acelei batalii, in padure se zarea o silueta care tinea in mana ceva. Ne apropiem mai mult,fiind sigure ca nu ne-a simtit si raman socata. S-a aplecat, lasand pergamentul jos si a incercat sa il deschida. Nu mai stau pe ganduri si ies din ascunzatoare, si strig scuipand venin :
- Kabuto!

Asta a fost si capitolul 14, iar acum si tinutele:
(o sa vedeti de ce am pus tatuajul pe gatul Sakurei)
Help me go through this - Pagina 4 24axrlv

Capitol necorectat
Sus In jos
Renésmee
Legend
Legend
Renésmee

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : prin jur ...
acebook acebook : Renesmee
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2168
Puncte : 2451
Reputatie Reputatie : 179
Hobby-uri Hobby-uri : Fotografia
Stare de spirit Stare de spirit : Visatoare

MesajSubiect: Re: Help me go through this   Help me go through this - Pagina 4 I_icon19Dum 11 Dec 2011, 02:18

Buna, buna ...
Ma bucur nespus de mult ca aduci capitolele atat de repete. In fiecare gasesti cate ceva amuzant si mereu o idee noua ce schimba radical povestea. Imi place mult cum descrii, cum narezi, dialogul. Fic-ul in general.
La fel de mult imi plac si tinutele personajelor. Desi nu toate sunt potrivite pentru lupta.. sunt foarte sexy si na` c-am zis`o.
Sunt tare curioasa sa vad ce se intampla. Te rog sa ma anunti cand aduci next-ul.
Spor la scris si la idei ^.^

PS: Ma bucur ca nu sunt singura care umbla noaptea pe forum :))

Edit: Nu stiu de ce dar am impresia ca Sakura o sa fie cautata de multa lume, infractori mai exact. O sa primeasca puteri noi ? :D
Sus In jos
Crissu.♥
S-Class
S-Class
Crissu.♥

MesajSubiect: Re: Help me go through this   Help me go through this - Pagina 4 I_icon19Dum 11 Dec 2011, 09:58

hei scumpa,
mersi ca m-ai anuntat de next
scuza-ma ca n-am intrat de aseara
eram foarte obosita
te rog anunta-ma in legatura cu nextul

P.S.:Te rog pune nextul la fel de repede cum le-ai pus si pe celelalte
Sus In jos
SakuraH
Academy Student
Academy Student
SakuraH

Nr. mesaje Nr. mesaje : 16
Puncte : 17
Reputatie Reputatie : 1

MesajSubiect: Re: Help me go through this   Help me go through this - Pagina 4 I_icon19Dum 11 Dec 2011, 10:33

hiiiiii love in love
multzu k m.ai anuntat kiss
nu imi vise s crd ca s.a intanlit din nou cu kabuto biciuitor
nu e d bine.
nu ne mai tine asha si pune nexxt mai rpd kiss
te pupik kiss kiss
Sus In jos
Niki Ichinose
S-Class
S-Class
Niki Ichinose

MesajSubiect: Re: Help me go through this   Help me go through this - Pagina 4 I_icon19Dum 11 Dec 2011, 12:10

e suuuuuuuuuuuper
misto
mersi mult ca mai anuntat
siiiiiiiiiiiiiiiiiiii astept
pam pam pam pam
next happy2
Sus In jos
Niki Ichinose
S-Class
S-Class
Niki Ichinose

MesajSubiect: Re: Help me go through this   Help me go through this - Pagina 4 I_icon19Dum 11 Dec 2011, 12:10

e suuuuuuuuuuuper
misto
mersi mult ca mai anuntat
siiiiiiiiiiiiiiiiiiii astept
pam pam pam pam
next happy2
Sus In jos
Sis`
Chūnin
Chūnin
Sis`

Localizare Localizare : In tara pufarinelor ucigase =))
Nr. mesaje Nr. mesaje : 996
Puncte : 1121
Reputatie Reputatie : 104
Hobby-uri Hobby-uri : Mi-e lene sa le enumar =)) xD
Stare de spirit Stare de spirit : Nu sunt nici cum...=))

MesajSubiect: Re: Help me go through this   Help me go through this - Pagina 4 I_icon19Dum 11 Dec 2011, 12:25

Mama ce repede au venit next-urile! Help me go through this - Pagina 4 384738 Scuze ca abia acum am ajuns sa comentez! Help me go through this - Pagina 4 735877 Au fost minunate ambele si m-ai uimit! Help me go through this - Pagina 4 385627 Help me go through this - Pagina 4 962758 Cat de suuuuper decurge actiunea!!! Help me go through this - Pagina 4 78717 Help me go through this - Pagina 4 301723 Next! Help me go through this - Pagina 4 544217
Sus In jos
VMVDD ♛
Sennin
Sennin
VMVDD ♛

MesajSubiect: Re: Help me go through this   Help me go through this - Pagina 4 I_icon19Dum 11 Dec 2011, 12:32

Am venit si cu 15 si peste vreo 2 ore o sa vina si 16 pentru ca o sa raman pentru cateva zile fara laptop, dar o sa mai postez de pe telefon si in timpul saptamanii kiss ma bucur ca va place si spor la citit love

Capitolul 15

Sasuke P.O.V

Acum, trebuie. Nu mai am niciun pic de chakra, o sa puna control pe mine, trebuie sa fac ceva. Am omorat inca trei dar am ramas fara chakra si deja presimt ce o sa se intample. Odata ce semnul pune stapanire pe mine nu mai raspund de fapte, nu mai vad nimic. Trebuie sa il controlez, sa ii folosesc puterea in favoarea mea. Puterea imi curge acum prin vene, se intampla. Mai sunt doi care se uita ciudat la mine. Unul incearca sa ma atace, dar mana mea il blocheaza si printr-o fractiune de secunda ii aplic tehnica florii phoenix combinat cu chidori. Acest lucru l-a doborat, celalt inca se uita la mine. Se apropie amenintator in timp ce setea mea de sange este din ce in ce mai mare, nu ma pot controla. Pregateste-te sa mori!

Sakura P.O.V

La auzul strigatului meu acesta se intoarce aratandu-mi un zambet tampit. Se apropie de mine si isi ascunde pergamentul undeva la spate. Trebuie sa pun mana pe el. De undeva din indepartare se aude un zgomot infernal, ca un tunet, probabil este lupta de mai devreme, dar nu am timp de lucrurile astea. Acum trebuie sa ma ocup de scarba din fata mea. Imi intorc privirea si vad ca Ino este in spatele meu si se pregateste sa il atgace pe Kabuto. Acesta zambeste din nou si ii blocheaza atacul si o prinde pe ea, legand-o intr-o secunda cu niste sfori din chakra.
- Hmm..se pare ca prietenul tau, Uchiha, nu este aici sa te protejeze. Am auzit ca voi v-ati cam apropiat in ultimul timp. Ma intreb cum va reactiona daca frumoasa lui floare va fi zdrobita, face o pauza dupa care continua, precum frumusica si micuta ei sora.
- O sa te omor incet si dureros, nenorocitule. O sa regreti ca te-ai nascut. In momentul asta o sa fac tot posibilul sa il elimin de pe fata pamantului, acum revin la vechiul meu scop. Chiar daca o sa ma coste viata, nu voi da inapoi.
- Las-o pe Ino in pace si vino la mine, microb ce esti. Scoate din buzunar o sticluta, dupa care i-o toarna lui Ino pe gat.
- Asta e cel mai puternic virus, otrava, cum vrei sa ii zici. Are mai putin de 15 minute si moare, desigur, o poti salva dar asta iti necesita toata chakra.
- Nenorocitule! O impinge pe Ino spre mine. A facut asta pentru ca stia ca eu o voi salva, iar dupa ce voi fi fara putere ma va omori. Ma indrept spre el incercand sa il lovesc cu pumnul dar se fereste, acum fiind in stanga. Nu ezit si folosesc tehnica corpului in flacari. Acum ardeam, iar o singura atinger de la mine il ranea destul de mult cat sa o ajut pe Ino. Zis si facut, mana mea l-a atins pe gat, iar focul care ma acoperea a intrat in el. Cat timp incerca sa se vindece eu m-am dus la Ino pentru a face acelasi lucru.
- Lasa-ma, Sakura. Fugi de aici. Imi spune aceasta cu lacrimi in ochi.
- Taci din gura, nu o sa te las aici niciodata. Inainte de a incepe sa o vindec, o adorm. Asa castigam mai mult pentru ca nu isi consuma energia vorbind. Imi creez doua clone pentru a ma apara de Kabuto in caz ca isi revine mai repede si incerc sa o salvez pe Ino. Mai aveam inca 20 de secunde si terminam, dar nenorocitul mi-a distrus clonele iar acum se indrepta spre mine. Chakra mea era pe sfarsite dar nu ma opream.
Simt o durere in coaste care ma face sa scot un tipat infundat. Atunci piciorul lui facuse contact cu, corpul meu. Nu ma misc, mai aveam putin, inca putin si gata. Inainte sa ma ridic sa il lovesc, isi infige mana in parul meu si ma izbeste de un copac, rupanul. Se apropie de mine si imi da un pumn in stomac, aceasta lovitura ma face sa scuip sange. Toata puterea care mi-a ramas o folosesc pentru a ma transporta in spatele lui si formez un fel de chidori pe care i-l aplic pe spate. Acesta se duce cativa metri in fata, cazand pe pamant. Nu era destul, iar eu eram fara aparare. Picioarele imi cedeaza si cad pe pamant. Incep sa simt o durere in stomac, iar capul imi bubuie. Acest lucru ma forteaza sa inchid ochii. Cand incerc sa ii deschid din nou, ma trezesc intr-o incapere unde totul era negru, era intuneric.
In fata mea apar doi ochi rosii, infricosatori. Locul unde eram eu incepe sa se lumineze, iar cea din fata mea se vedea din ce in ce mai clar. Avea pielea cenusie,pe gat avea un fel de tatuaj care pornea de la umarul stang pana la cel drept, iar ochii acum i se facuse negri. Pe fata avea niste semne ciudate, iar parul il avea negru si lung. Chipul sau exprima durere, teama, putere. Era un demon, unde am ajuns?
- Cine esti? Intreb eu. Buzele i se intind si incepe sa rada, un ras care imi da fiori de teama. Se misca in jurul meu, formand un cerc.
- Sunt tu, interiorul tau, partea puternica, imi spune aceasta. Ma aflu aici de cand te-ai nascut, dar niciodata nu am avut sansa sa ies afara, pana acum.
- Esti un demon, nu esti in mine. Incepe din nou sa rada, dupa care devine serioasa.
- Asculta-ma, micuto. Accepta sa te unesti cu mine, ia toata puterea mea, pentru ca daca nu o sa faci asta o sa murim amandoua.
- Am un demon in mine?
- Nenorocitul de Hogake m-a inchis aici odata cu vulpea cu 9 cozi pe care a bagat-o in alta parte.
Ce imi spune chestia din fata mea nu e posibil. Eu sunt recipientul lui Jubi. Acum inteleg de ce parintii mei nu au spus niciodata cine este pentru ca eram eu. Ma uit din nou la monstrul din fata mea care isi intinde mainile spre mine zambind siret, daca ii luam puterea exista sansa sa puna stapanire pe mine, iar eu sa nu imi mai revin niciodata, dar daca nu o faceam, Kabuto ma omora. Fara sa mai gandesc a doua oara, imi intind si eu mainile acceptand tot ce imi oferea. Durerea imi venea din crestetul capului. Deschid ochii si vad ca mana lui Kabuto era in parul meu. Ma ridica in picioare, fata mea ajungand la acelasi nivel cu a lui. Deja simteam puterea care imi facea fiecare celula din corp sa explodeze, era ca si cum ma drogasem. Tineam ochii inchisi, iar un zambet mi-a aparut pe fata. Tot ce faceam acum nu controlam eu, nu totul. Ce stiu este ca sunt prezenta. Deschid usor ochii, care acum erau negri pe toata suprafata, conjuctiva, corneea, irisul, totul era negru. Pielea mea capata o nuanta inchisa, un gri spre mov, iar parul meu avea o culoare de violet si imi crestea pana a trecut putin de fund. Kabuto incepe sa ma priveasca socat, probabil si-a dat seama ce inseamna asta.
- E timpul sa ne jucam, spun eu afisand un zambet strengar. Simteam nevoia sa omor pe cineva, nevoie de sange, de crima.

Asta a fost tot si va urma si 16 destul de repede kiss
Sus In jos
Crissu.♥
S-Class
S-Class
Crissu.♥

MesajSubiect: Re: Help me go through this   Help me go through this - Pagina 4 I_icon19Dum 11 Dec 2011, 12:38

prima nr1

foarte frumos nextul
ce sa mai beton , sweet
te rog pune nexttul rapid
tre rog anunta-ma in legatura cu cap 16

pupici si next

P.S.:Ai grija de Sasuke !!!!!!!1
Sus In jos
littlefairy
Academy Student
Academy Student
littlefairy

Nr. mesaje Nr. mesaje : 10
Puncte : 10
Reputatie Reputatie : 0

MesajSubiect: Re: Help me go through this   Help me go through this - Pagina 4 I_icon19Dum 11 Dec 2011, 13:37

huh? pui capitole pe banda rulanta huh?
ms ca m.ai anuntat, sunt super frumoasa kiss
am citit k o sa il pui si pe 16 azi, foarte curand

astept next,next,next,next si tot asha happy2
Sus In jos
Renésmee
Legend
Legend
Renésmee

Localizare Localizare : prin jur ...
acebook acebook : Renesmee
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2168
Puncte : 2451
Reputatie Reputatie : 179
Hobby-uri Hobby-uri : Fotografia
Stare de spirit Stare de spirit : Visatoare

MesajSubiect: Re: Help me go through this   Help me go through this - Pagina 4 I_icon19Dum 11 Dec 2011, 13:44

Buna, buna ..
Foarte frumos capitolul. Ma bucur nespus de mult ca aduci capitolele asa repede.
Spor la scris si la idei ^.^
Sus In jos
Elly.
Guardian Ninja
Guardian Ninja
Elly.

MesajSubiect: Re: Help me go through this   Help me go through this - Pagina 4 I_icon19Dum 11 Dec 2011, 14:39

Ce mă bucur că pui aşa repede nexturile. in love

Deci wow. O.O

Oare ce va fi cu Sasuke? ingrijorat

Mersi de anunţ apropo. a hug

Te pup kiss
Sus In jos
SakuraH
Academy Student
Academy Student
SakuraH

Nr. mesaje Nr. mesaje : 16
Puncte : 17
Reputatie Reputatie : 1

MesajSubiect: Re: Help me go through this   Help me go through this - Pagina 4 I_icon19Dum 11 Dec 2011, 14:42

bravo, bravo. huh?
Ai pus atatea cap. love
imi plak moooolt d tot, sunt super kiss
itzi multumesk k ma anuntzi si spor la scriiiiis kiss
te pupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiik kiss
Sus In jos
VMVDD ♛
Sennin
Sennin
VMVDD ♛

MesajSubiect: Re: Help me go through this   Help me go through this - Pagina 4 I_icon19Dum 11 Dec 2011, 14:49

Si cum am spus, continuarea kiss kiss. Sper din toata inima sa va placa love
Capitolul 16

Sasuke P.O.V

Chidori senbon! Ma ridic de jos si privesc corpul neinsufletit care zacea pe pamant. Acesta era cel care poseda un biju, interesant, dar nu destul. Acum transformarea mea este dusa la sfarsit, din spate mi-au aparut doua aripi in forma de palma, negre. O lupta interioara se da intre mine si demon, ma lupt sa nu il las sa iasa complet si se pare ca sunt in castig. Pentru ca nu e prima data cand ma transform complet, am invatat in timp cat de cat cate putin sa il stapanesc, dar niciodata nu am reusit pana acum. Toata puterea este acum in mainile mele. Setea mea de sange inca nu a disparut, o parte din monstru iesind totusi la suprafata. Din padure se aude un strigat, probabil de durere. Curiozitatea ma indeamna sa ma duc sa vad ce se intampla. Intr-o fractiune de secunda sunt in locul respectiv, avand un jutsu de acoperire pe care nu il poate detecta nimeni. Acela se pare ca era Kabuto, corpul lui era ars, plin de rani. Privirea lui se indrepta catre o silueta pe care nu o cunosteam, un alt biju care era cu spatele la mine. Acesta se uita cu teama la persoana din fata lui, niciodata nu am mai vazut atata frica intr-o privire. Cine era fata asta? Incerc sa ma apropii mai mult, se par ca era o amenintare. Imi scot sabia si o indrept catre bijuu dar vocea ei ma opreste..acasta voce.
- Vrei mai mult, Kabuto? Intreaba fata. Vocea ei semana cu a Sakurei, dar nu era acceasi. Nu ii puteam vedea infatisarea, doar spatele. Kabuto incearca sa se ridice de jos si sa fuga in spatele ei si reuseste. Bijuul incepe sa rada, un ras sinistru, infricosator. Se pare ca ea l-a lasat sa se deplaseze putin, dar asta face parte din plan. E ca o vanatoare, pradatorul se joaca cu victima, o aduce la disperare, la dorinta de moarte, una cat mai rapida pentru a scapa repede. Demonul se intoarce, in sfarsit. Nu se poate, seamana atat de mult cu..dar nu e posibil. Parul ei este mov, iar ochii verzi au disparut. Nu se poate sa fie ea.
- Te rog, nu, imi pare rau, nu..Kabuto se milogea de ea, dar dupa privirea ei se vede ca o facea in zadar.
- Se pare ca ai rusit sa il gasesti pe Jubi, de fapt sa o gasesti. Nu te-ai gandit vreodata ca o sa regreti ca m-ai cautat? Gazda mea nu prea te suporta, deja furia pune stapanire pe ea, si odata cu furia si eu. Nimic nu ma mai poate opri acum.
Se pare ca e prima data cand se transforma, Bijuul incepe sa capete din ce in ce mai mult teritoriu, aceasta fata nu poate fi Sakura. A spus cumva Jubi? Acest demon a fost divizat in cei 9, trebuia sa nu mai existe..cea mai puternica arma a lumii.
- Ce zici de Sasuke? Sakura, revino, gandeste-te la Sasuke! Intorc privirea si o vad pe Ino care apare de nicaieri. Renunt imediat la jutsu de acoperire si ma fac vazut.
- Retrage-te acum! Ii spun printre dinti celei ce punea stapanire pe Sakura. La vederea mea, ochii acesteia revin putin la culoarea lor. Cum verdele era acoperit doar de o panza gri, putin transparenta.
- Prea tarziu, baiete. Sakura e a mea. Ochii ei revin din nou la acel negru. Nu se poate. Se indreapta din nou spre Kabuto, mana ei luand foc, un foc negru pe care il arunca peste acesta. La atingerea lui incepe sa tipe, parca ardea in flacarile iadului.
- Sakura,te rog. Ii spune Ino. Aceasta se indreapta spre Ino, infigandu-i o mana in gat. Intr-o secunda ma apropii de ea, tragand-o pe fata in spatele meu. Acum Sakura era la cativa cm in fata mea.
- Ti-am spus sa te retragi.
- Nu vrea sa te mai vada, daca ai ceva sa ii spui, spune-mi mie dupa care dispari.
Stiam ce trebuie sa fac, acum cativa ani,Sakura a reusit sa imi amane transformarea doar printr-o simpla imbratisare.
- Spune-i ca o iubesc si ca vreau sa revina. Se vedea ca Sakura incepe sa puna din nou stapanire pe propriul corp. Fata ei acum arata disperare, se retragea incet inapoi. Incearca sa plece, dar mana mea o opreste. O trag aproape de mine si am vrut sa o sarut, dar simt o durere care ma face sa ma duc inapoi cativa metri, izbindu-ma de un pom.
- Nu..nu incerca. E a mea! Crezi ca am asteptat atatia ani momentul asta ca sa mi-l iei tu? Sakura nu mai e..e timpul sa spui la revedere. In ambele maini ii apar fulgere pe care stiam unde le indreapta. Se apropie amenintator de mine, daca vroiam sa o salvez, trebuia sa nu fac nimic. Riscam mult, dar daca ma aparam acum, Sakura nu mai revenea, si nu avea rost sa continui fara ea. Revin la forma mea umana, obisnuita. Acum nu mai aveam nici un pic de chakra. Inchid ochii si astept durerea sa imi acapareze corpul.
- Nuu! Deschid ochii si o vad pe Sakura, ochii ei verzi, a revenit. Mainile ei inca se indreptau pe mine, dar spre surprinderea mea aceasta imi spune ca ma iubeste si isi indreapta fulgerele spre propriul corp. Un tipat de durere a venit din interiorul ei si si-a dat drumul jos, dar am prins-o la timp. Nu se poate, Sakura. Sangele ei imi acoperea mainile. Isi revine incet, parul ei revenind la culoarea initiala, pielea ei fina fiind la fel ca inainte. Lacrimile au inceput sa ii curga din ochi, avea dureri care trebuiau oprite imediat, nu aveam mult timp. Abdomenul si gatul erau ranite grav.
- Imi pare rau..dar acum trebuie sa plec. Imi spune si afiseaza un zambet mic care este intrerupt de un geamat de durere.
- O sa plecam amandoi, acasa. O sa fie totul bine. Ii spun eu. Ino, vino repede, ajut-o, fa ceva. Esti medic. Aceasta vine repede spre mine, aplecandu-se. Mainile ei erau inconjurate de chakra verde.
- E prea tarziu, inima mea..e.distru...Nu mai putea sa vorbeasca mult, sangele i se afla acum in gat , se ineca cu el. Panica, nu stiam ce sa fac. Nu o puteam privi cum moare. Ma uit la Ino care ii vindeca ranile, nu putea fi in zadar, am pierdut prea multe, nu o pot pierde si pe ea.
- Shh..nu spune nimic, o sa vorbim cand o sa te faci bine. O lacrima isi face aparitia pe fata mea. Prima lacrima care mi-a aparut in ultimi 10 ani, poate chiar mai mult. Acest lucru a facut-o sa planga si mai rau, nu o mai puteam privi, o durere de nedescris a pus stapanire pe mine, simteam cum lumea mea se sfarseste.
- T-trebuie, s-sa m..lasi sa plec. Imi spune cu o voce stinsa. Incerca sa isi ridice mana pentru a-mi atinge fata. O ajut, luandu-o si asezand-o pe obrazul meu.
- Nu o sa te las niciodata sa pleci, acum linisteste-te, o sa vorbim cand o sa iti revii.
- A..asc-ulta-ma.
- Nu, nu o sa pleci. Ino, mai ai mult?
- Inca putin, Sakura, mai rezista putin. Spune Ino.
- Te iubesc. S-a auzit precum o soapta din gura ei, o soapta dusa de vant. Trebuie sa fac ceva, stiam o tehnica, nu am chakra dar Ino are.
- Ino, uita-te la mine, si fa exact ce fac eu. Aceasta face semnele pe care la fac eu, iar chakra verde care ii acopereau mainile, a prins o tenta de albastru si s-a dublat. Aceasta am copiat-o acum doua zile, este mult mai puternica decat cea normala.
- Rezista, Sakura.
- O sa te iubesc m-mereu.
- Si eu o sa te iubesc mereu, dar rezista, te rog, inca putin.
- Imi p-pare rau..d-doare prea t-tare. Dupa ce spune acestea ochii ei verzi se inchid, iar mana ii aluneca dintr-a mea, cazand jos.
- Am terminat, spune Ino.
- Sakura, Sakura, revinto-ti. Nu te juca cu mine, te rog. Nu se misca, nu schita nimic. Era prea tarziu, nu, nu se poate. Ino, verifica-i pulsul. Aceasta face cum ii spun, dupa care se uita la mine si lacrimile ii curg usor pe obraji.
- Sasuke, Sakura a ...
O sa aflati vestea pe care Ino i-o da lui Sasuke cu alta ocazie, pana atunci astept comentariile voastre kiss

Sus In jos
Elly.
Guardian Ninja
Guardian Ninja
Elly.

MesajSubiect: Re: Help me go through this   Help me go through this - Pagina 4 I_icon19Dum 11 Dec 2011, 14:58

Sakura a ce ?!? :|

Haaiidee :o3 Nu se poate să moară. :o3

Sper să fie biine :o3

Mersi că m-ai anunţat dap !

Te pup. kiss
Sus In jos
curcubeu in alb si negru
Genin
Genin
curcubeu in alb si negru

Localizare Localizare : Iasi
Nr. mesaje Nr. mesaje : 201
Puncte : 207
Reputatie Reputatie : 3
Stare de spirit Stare de spirit : happy :)

MesajSubiect: Re: Help me go through this   Help me go through this - Pagina 4 I_icon19Dum 11 Dec 2011, 15:03

Next! Te rog vreau sa aflu ce se intampla in continuare chiar nu vreau sa moara Sakura please
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Help me go through this   Help me go through this - Pagina 4 I_icon19

Sus In jos

Help me go through this

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 4 din 16Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5 ... 10 ... 16  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Sasuke & Sakura :: Fan Fic-uri ( fanficton ) :: Fan Fic-uri SasuSaku :: Fan Fic-uri SasuSaku finalizate-