Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Help me go through this - Pagina 5 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Help me go through this - Pagina 5 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Help me go through this

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 16  Urmatorul
AutorMesaj
Renésmee
Legend
Legend
Renésmee

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : prin jur ...
acebook acebook : Renesmee
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2168
Puncte : 2451
Reputatie Reputatie : 179
Hobby-uri Hobby-uri : Fotografia
Stare de spirit Stare de spirit : Visatoare

Help me go through this - Pagina 5 Empty
MesajSubiect: Re: Help me go through this   Help me go through this - Pagina 5 I_icon19Dum 11 Dec 2011, 15:09

Buna, buna ..
Capitolul asta a fost mai mult decat minunat. Totusi, atat de trist. Ai descris minunat si la un moment chiar imi venea sa plang. Ador fic-ul asta. Imi place ca aduci capitolele atat de repede.
Sper ca Sakura sa-si revina. Saracul Sasuke, a plans, ma rog, macar o lacrima.

Spor la scris si la idei!^.^
Sus In jos
Crissu.♥
S-Class
S-Class
Crissu.♥

Merite deosebite : Help me go through this - Pagina 5 J5fdba
Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : Nici eu nu mai stiu
Nr. mesaje Nr. mesaje : 5281
Puncte : 5552
Reputatie Reputatie : 107
Hobby-uri Hobby-uri : tenis cu piciorul...
Stare de spirit Stare de spirit : Ca in prima zi dupa divort...

MesajSubiect: Re: Help me go through this   Help me go through this - Pagina 5 I_icon19Dum 11 Dec 2011, 16:02

Nu vreau sa moara Sakura
te rog frumos
sa o salvezi
mersi ca m-ai anuntat
anunta-ma si data viitoare
pune nextul la fel de repede cum l-ai pus si de data aceasta

pupici si bafta
Sus In jos
Sis`
Chūnin
Chūnin
Sis`

Localizare Localizare : In tara pufarinelor ucigase =))
Nr. mesaje Nr. mesaje : 996
Puncte : 1121
Reputatie Reputatie : 104
Hobby-uri Hobby-uri : Mi-e lene sa le enumar =)) xD
Stare de spirit Stare de spirit : Nu sunt nici cum...=))

MesajSubiect: Re: Help me go through this   Help me go through this - Pagina 5 I_icon19Dum 11 Dec 2011, 16:31

Cat de frumos! Help me go through this - Pagina 5 962758 In acest moment plang! Help me go through this - Pagina 5 896861 M-a atins foarte tare capitolul! Help me go through this - Pagina 5 78717 Este absolut superb! Help me go through this - Pagina 5 301723 Next please! Help me go through this - Pagina 5 544217
Sus In jos
Niki Ichinose
S-Class
S-Class
Niki Ichinose

Sex : feminin Varsta : 24
Localizare Localizare : I don't belong here
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3119
Puncte : 3457
Reputatie Reputatie : 131
Stare de spirit Stare de spirit : Momentan fericita

MesajSubiect: Re: Help me go through this   Help me go through this - Pagina 5 I_icon19Dum 11 Dec 2011, 18:07

NU NU NU SI IARASI NU
NU O SA MOARA
TE MANANC DACA MOARE
MOR SI EU
MA SINUCID
SPUNEMI CA NU MOARE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sus In jos
VMVDD ♛
Sennin
Sennin
VMVDD ♛

Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : -
acebook acebook : Facebook
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1587
Puncte : 2106
Reputatie Reputatie : 340

MesajSubiect: Re: Help me go through this   Help me go through this - Pagina 5 I_icon19Dum 11 Dec 2011, 20:19

Nu vreti sa moara? Help me go through this - Pagina 5 947835 Asta o sa depinda de ea Help me go through this - Pagina 5 208323 . Va anunt ca o sa fie mult dialog in capitolul asta, aproape numai dialog >:)

Capitolul 17

Sakura P.O.V

Durere, asta era tot ce simteam. Atat fizica cat si interioara. Cea fizica se datora faptului ca lovitura pe care mi-am acordat-o a fost mult prea puternica pentru corpul meu, iar cea interioara este din cauza ca nu o sa il mai vad pe el, ca odata si odata o sa ma uite, o sa gaseasca o alta fata care o sa ii ofere mult mai mult decat asi putea eu vreodata, ca o sa ma uite. Ma doare sufletul pentru ca stiu ca si prietenii mei vor uita de mine, voi ramane o simpla amintire, o memorie care va disparea cu timpul pentru ca viata isi urmeaza cursul. Voi deveni o fantoma, un lucru insignifiant, voi fi...nimic. Sunt din nou intr-o incapere unde domneste intunericul, nu vad nimic, nu sunt nimic. Demonul din interiorul meu apare langa mine cu o privire furioasa. era inchis intr-o cusca din care nu putea sa iasa, daca ar fi putut m-ar fi omorat pe loc, daca nu cumva sunt deja moarta iar acesta este iadul. Incaperea se lumineaza, acum totul fiind alb.In stanga mea apare chiar corpul meu, zacand pe jos intr-o balta de sange. Ochii imi erau inchisi, iar langa mine se aflau Ino si Sasuke care ma strigau. Ma indrept spre ei, incercam sa ii ating dar mana mea trecea prin ei, ii strigam degeaba. Demonul a inceput sa rada, un ras amar umplut de scarba si sarcasm.

- Vezi ce ai facut? Din cauza prostiei tale acum putem muri amandoua in orice clipa. Trebuia sa ma lasi sa il termin, din cauza lui suntem in situatia asta.

- Esti chiar proasta daca ai crezut vreo clipa ca te-as lasa sa ii faci ceva. spun si incep sa rad, un ras frustrat.

- Trebuia sa lupti pentru viata ta, nu a lui.

- Tu nu ai dreptul sa decizi acum, esti doar in intrus in mintea si corpul meu.

- Fara ajutorul meu o sa mori, Sakura. Vrei sa il lasi singur? stiu tot ce gandesti, tot ce simti, simtim acelasi lucru, il iubim amandoua dar spre deosebire de tine, pentru mine nu inseamna nimic. Crezi ca nu stiu ca te inspaimanta gandul ca o sa il pierzi pentru totdeauna? Ca te face sa turbezi? uita-te la el, cat crezi ca o sa te mai planga? maxim un an sau doi, dar tu, tu o sa fii mereu aici, il vei privi cu alte femei, iubindu-le asa cum nu te-a iubit niciodata pe tine.

- Taci, un singur cuvand daca mai scoti, esti moarta. La auzul cuvintelor mele, aceasta incepe sa rada in hohote.

- Mi-e mila de tine, fetito. Esti atat de naiva. Daca nu ma lasi sa te ajut, o sa mori si o sa il pierzi.

- Nu sunt atat de egoista, daca stiu ca va fi fericit cu altcineva, eu nu o sa ma opun. O sa renunt si o sa plec definitiv luandu-te pe tine cu mine.

- Hm, spune dupa dupa care ranjeste afisandu-si coltii.

- Ai face bine sa iti iei adio, pentru ca o sa ple..nu termin ce aveam de zis ca ma intrerupe.

- Dar daca ti-as spune ca daca ai muri acum, el ar inebuni, ar lua-o razna, ar fi nefericit. Poate chiar si-ar lua viata..Ti-ai dori sfarsitul asta pentru el? Sa moara in agonie? Cu asta m-a facut, 1-0 pentru ea. Nu vroiam sa il vad tris, mai ales din cauza mea.

- Si daca accept, ce o sa se intample cu mine? Ce am spus eu se vede ca a satisfacut-o pentru ca in urmatoarea secunda a zambit din nou.

- Nimic, draguta. Eu acum incerc sa te fac pe tine sa traiesti pentru ca eu sa nu mor. Amandoua o sa iesim in castig, iar tu cand vei avea nevoie de mine, eu o sa fiu intotdeauna pregatita.

- Atat? o intreb eu.

- Ar mai fi ceva. Pentru ca tu sa supravietuiesti trebuie sa iei din puterea mea, dar acest lucru va avea consecinte. Tu o sa ai aceasta putere mereu, nu e temporar ca atunci cand ram ai fara chakra si eu intervin. De data asta o sa o ai permanent. Infatisarea ta va fi intacta, dar..

- Dar ce?

- Vor fi nopti sau zile in care vei fi acaparata de dureri, acestea vor fi foarte puternice, inimaginabile. Numai asa poti trai, asta este riscul.

- Nu pot face nimic sa le opresc?

- As putea sa creez un fel de zid, sa le tina departe. Chiar daca mi-ar placea sa te vad suferind, nu pot sa fac asta. Pentru ca odata cu tine o sa sufar si eu, asta e dezavantajul meu.

- Accept! asta a fost singurul cuvant pe care l-am spus.

Vroiam sa revin, sa traiesc. Imi facusem planuri, viata mea trebuia sa mearga inainte. Imi doream copii, un sot. Moartea nu era o optiune pentru mine in momentul asta, aveam nevoie de Sasuke, iar el avea nevoie de mine. Vroiam sa il simt aproape, sa stiu ca este bine, sa il pot ajuta daca mi-ar cere asta. Imi intorc din nou capul spre corpul meu care acum era tinut in brate de el. Ma striga, imi spunea sa revin. Ino plangea langa el, spunandu-i ca totul va fi bine. Vroiam sa ma vada, sa ii sar in brate, sa ii spun ca nu o sa il parasesc nicioada, ca vom fi mereu impreuna indiferent de circumstante. Ma apropii incet de mine, incercand sa ma ating dar mai mult vroiam sa il ating pe el care imi imbratisa protectiv corpul. Intind usor mana spre fata mea, iar cand am atins-o am simtit cum totul dispare in jurul meu, ce se intampla?

Ce se intampla cu ea veti vedea in urmatorul capitol, deja am pus prea multe pentru astazi, poate chiar si maine. Imi pare bine ca va place, chiar nu ma asteptam. Help me go through this - Pagina 5 208323

Capitol necorectat Help me go through this - Pagina 5 307712 Help me go through this - Pagina 5 78717

Ultima editare efectuata de catre NoLove in Dum 11 Dec 2011, 20:40, editata de 1 ori
Sus In jos
Sis`
Chūnin
Chūnin
Sis`

MesajSubiect: Re: Help me go through this   Help me go through this - Pagina 5 I_icon19Dum 11 Dec 2011, 20:37

In primul rand am si eu o intrebare intrebatoare: Cand ai timp sa scrii toate capitolele, sau le ai scrise deja? Help me go through this - Pagina 5 384738 Help me go through this - Pagina 5 169309
Asa, acum sa comentam...capitolul ca de obicei m-a uimit prin originalitate si stilul tau incredibil de a ma face pe mine sa ma emotionez! Help me go through this - Pagina 5 947835 Help me go through this - Pagina 5 962758 Help me go through this - Pagina 5 78717
Abia astept next-ul si te pup dulce ca o acadea inmuiata in miere! Help me go through this - Pagina 5 208323 Help me go through this - Pagina 5 301723
Sus In jos
VMVDD ♛
Sennin
Sennin
VMVDD ♛

MesajSubiect: Re: Help me go through this   Help me go through this - Pagina 5 I_icon19Dum 11 Dec 2011, 20:42

Pentru intrebarea ta, nu le-am scris.Cand scriu unul il postez imediat. Pe asta l-am facut acum chiar daca nu asa planuiam dar imi venise ideea asa ca..iata-l Help me go through this - Pagina 5 947835

Ma bucur ca iti place kiss
Sus In jos
Renésmee
Legend
Legend
Renésmee

MesajSubiect: Re: Help me go through this   Help me go through this - Pagina 5 I_icon19Dum 11 Dec 2011, 20:54

Buna, buna ..
Oficial esti cea mai rapida persoana la postat capitole .. dar nu ma plang, tine-o tot asa ^.^
Si acest capitol a fost unul reusit. Deja imi stii parerea despre fic, genial!
Spor la scris is la idei ^.^
Sus In jos
Niki Ichinose
S-Class
S-Class
Niki Ichinose

MesajSubiect: Re: Help me go through this   Help me go through this - Pagina 5 I_icon19Dum 11 Dec 2011, 22:28

HOPA........
CE SE INTAMPLA?
A PACALITO PE SAKURA?
SAU CE?
ASTEPT NEXT-UL
Sus In jos
Elly.
Guardian Ninja
Guardian Ninja
Elly.

Localizare Localizare : Bucureşti. <3
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2298
Puncte : 2572
Reputatie Reputatie : 212

MesajSubiect: Re: Help me go through this   Help me go through this - Pagina 5 I_icon19Dum 11 Dec 2011, 23:22

Ce se întâmplăă? :o3

Mersi de anunţ. :x

Abia aştept next. in love

Te pup kiss
Sus In jos
Crissu.♥
S-Class
S-Class
Crissu.♥

MesajSubiect: Re: Help me go through this   Help me go through this - Pagina 5 I_icon19Lun 12 Dec 2011, 14:57

ubitho ubitho ubitho
imi place mult ficul scumpy
mersi ca m-ai anuntat scumpy
crezi ca m-ai putea anunta de continuare
"ubesc " ficul tau

next si multi pupici dulci
Sus In jos
VMVDD ♛
Sennin
Sennin
VMVDD ♛

MesajSubiect: Re: Help me go through this   Help me go through this - Pagina 5 I_icon19Mar 13 Dec 2011, 00:38

Din lipsa de somn si de ocupatie, m-am gandit sa scriu urmatorul capitol, deci: kiss

Capitolul 18

Sasuke P.O.V

- Sasuke, Sakura a..lesinat doar, deocamata e bine. Un bolovan mi-a fost luat de pe inima, stiam ca e in siguranta. De ce trebuia sa aiba si ea aceeasi povara de a avea un biju, sa fii nevoit sa te lupti de fiecare de fiecare data cand esti epuizat cu o alta parte intunecata care vrea sa puna stapanire pe tine, sa te lupti cu setea de sange care te macina si din care nu stii daca mai poti evada. Ii privesc chipul obosit acoperit de o suvita rozalie pe care o indepartez cu grija. Subconstientul meu imi punea tot felul de intrebari care tot se repetau, pe care acum in sfarsir le intelegeam. Te-ai gandit ca o sa iubesti vreodata pe cineva atat de mult incat sa renunti la tot pentru acea persoana, nu metaforic, chiar sa renunti la tot, sa distrugi pe oricine care incearca sa ii faca rau, dar ce se intampla cand karma se intoarce impotriva ta, cand tu devii sursa suferintei ei, cum te astepti sa reactionezi?

Sakura P.O.V

Trag incet aer in piept si aud bataile inimii care incepe din nou sa se comporte normal, acum pot simti ca am pus din nou stapanire pe corpul meu, pe simturi. Deschid ochii si primul lucru pe care il vad este chipul lui Sasuke care se uita la mine uimit. Langa el se afla Ino,plangea. Imi ridic mana spre chipul ei si il mangai, spunandu-i sa nu mai planga pentru ca sunt bine. Privirea mea fuge din nou la Sasuke care acum ma tine de mana. Se pare ca acum totul e in regula, dar..spatele incepe sa imi arda si sa ma doara asa ca s-ar ca arsa in picioare facandu-i pe cei doi sa se uite ciudat. Durerea incepea sa se amplifice, in jurul meu au aparut acum cadavre in balti de sange, totul parea un macel. Inima imi bate cu putere, frica punand stapanire pe mine. Piele incepe sa imi fie jupuita si un tipat de durere iese din gura mea. Oasele incep sa mi se rupa, vreau sa mor, doare prea tare. Cad la pamant strigand dupa ajutor, dar nimeni nu aparea. Chinurile prin care treceam ma faceau sa doresc moartea, imi priveam corpul care trecea prin diferite torturi, cum ardea, iar eu simteam totul amanuntit. Tipam si tipam, nu e nimeni langa mine, nu vad nimic, doar sange si fiinte moarte, cu durerea intiparita pe chip. Dupa ceva timp, totul se amelioreaza si ultimul lucru care imi apare in fata este cealalta parte a mea care imi spune ''am reusit'' dupa care totul dispare. Sunt trezita de niste strigate care continuau sa apara si sa imi repete numele. Deschid din nou ochii si de data asta ma aflam intr-o camera pentru ca acum priveam tavanul. Incercam sa caut persoana care ma tot striga, era Sasuke. Ochii lui exprimau mila si teama, imi privea corpul care tremura, ma temeam ca durerea o sa revina.
- Sakura? Nu ii mai raspund la intrebare si sar in bratele lui, tinandu-l strans. Ma tot gandeam la momentul in care tortura o sa revina, asta era durerea de care mi-a spus Jubi care probabil a oprit-o cu ajutorul zidului pe care mi-a spus ca o sa il creeze. Ma uit in jur si vad ca ceva lipseste.
- Unde e Ino, intreb eu eliberandu-l pe baiat.
- Am trimis-o in Konoha cu pergamentul, si sa stii ca nimeni nu va afla despre tine. Numele tau care era scris acolo l-am schimbat cu unul pe care l-am pus la inimereala, deci secretul tau e in siguranta, imi spune dupa care isi apropie chipul de al meu, din ce in ce mai putin spatiu ne separa pana cand:
- Cu ce sunt imbracata, Uchiha? Am observat ca hainele mele lipseau, de fapt erau inlocuite cu niste pantaloni lungi, largi si un tricou care sigur nu erau ale mele, adica asi fi observat daca erau. Privirea de pe fata lui exprima incantare, iar zambetul devenea unul pervers pe cand fata mea devene din ce in ce mai rosie de nervi iar zambetul nu exista.
- Pai, hainele tale erau distruse asa ca m-am gandit ca poate vrei sa stai mai comot, spune apropiindu-si buzele de ale mele. Eu ma indepartez si spun:
- Si nu ti-a trecut prin cap ca poate ai gandit prost? Deja exploda, practic m-a vazut dezbracata.
- Haruno, am luptat cu zeci de ninja cu ochii inchisi, crezi ca nu puteam sa fac acelasi lucru si cand te-am dezbracat?
- O sa te distrug incet si dureros. Nu imi venea sa cred ca a facut asa ceva, macar mai aveam lenjeria pe mine, deci pe asta nu a dat-o jos.
- Inainte sa ma distrugi, spune ducandu-si mainile in jurul taliei mele, lipindu-mi pieptul de al lui, vroiam sa iti spun ca nu stiam ca ai o alunita mai jos de spate si mai sus de picior. Un zambet smecher i-a aparut pe chip dupa care incepe sa rada si isi musca usor buza inferioara. Nervoasa, incerc sa il imping dar totul e in zadar si il fac sa isi infiga mana in parul meu si sa ma traga din ce in ce mai aproape pana cand buzele noastre au format un sarut. Vointa mea cedeaza din nou si imi duc si eu mainile in parul lui, sarutandu-l ca si cum ar fi ultima data si il trantesc pe spate, pe pat, iar eu peste el. Il musc de buza si ii spun:
-..

Dezvalui in capitolul 19, pana atunci kiss :*:dasvidania.
Sus In jos
Renésmee
Legend
Legend
Renésmee

MesajSubiect: Re: Help me go through this   Help me go through this - Pagina 5 I_icon19Mar 13 Dec 2011, 01:07

Buna, buna ..

Ca de fiecare data ma lasi cu gura cascata. Imi place nespus de mult cum faci capitolele. Desi nu ai foarte multa descriere, completezi capitolele cu actiune, mister, suspans. In concluzie, imi place. Nici nu ma puteam astepta la un capitol mai bun, poate doar mai lung ..
Partea cu cadavrele a fost cam sinistra, m-ai cam inspaimantat un pic. Acum, partea cea mai amuzanta din fic, cea care mi-a placut cel mai mult este .... ~tobele va rog ~
Citat :

Inainte sa ma distrugi, spune ducandu-si mainile in jurul taliei mele, lipindu-mi pieptul de al lui, vroiam sa iti spun ca nu stiam ca ai o alunita mai jos de spate si mai sus de picior.

Acum Sasuke s-a cam dat de gol. Mai intai spune ca a dezbracat`o pe Sakura cu ochii inchisi si apoi spune de alunita. Si ce coordonate bune a dat. (Mai stiu si eu pe cineva cu o asemenea alunita :)))

Te rog sa ma anunti cand aduci next-ul.

Spor la scris si la idei ^.^
Sus In jos
Sis`
Chūnin
Chūnin
Sis`

MesajSubiect: Re: Help me go through this   Help me go through this - Pagina 5 I_icon19Mar 13 Dec 2011, 08:51

Suuuper! Help me go through this - Pagina 5 384738 Mi-a placut la nebunie! Help me go through this - Pagina 5 962758 Ii ador pe cei doi! Help me go through this - Pagina 5 273918 Sa pui next-ul repede!!! Help me go through this - Pagina 5 544217
Sus In jos
Crissu.♥
S-Class
S-Class
Crissu.♥

MesajSubiect: Re: Help me go through this   Help me go through this - Pagina 5 I_icon19Mar 13 Dec 2011, 14:53

PERVESSS !!
IUBESC GENUL ASTA DE FICURI
MERSI CA M-AI ANUNTAT
CUM AM MAI SPUS IUBESC FICUL TAU
ANUNTA-MA DE NEXT

PUPICI SI BAfta
Sus In jos
Elly.
Guardian Ninja
Guardian Ninja
Elly.

MesajSubiect: Re: Help me go through this   Help me go through this - Pagina 5 I_icon19Mar 13 Dec 2011, 21:02

Heii. <3 Ma bucur ca ai pus nextu`. <3

Sasuke .. =))) Chiar mi-a placut faza cu alunita.

Abia astept next. in love

Te pup kiss
Sus In jos
curcubeu in alb si negru
Genin
Genin
curcubeu in alb si negru

Localizare Localizare : Iasi
Nr. mesaje Nr. mesaje : 201
Puncte : 207
Reputatie Reputatie : 3
Stare de spirit Stare de spirit : happy :)

MesajSubiect: Re: Help me go through this   Help me go through this - Pagina 5 I_icon19Mar 13 Dec 2011, 21:13

Super!!! Iti ador ficul iar cei doi sunt extraordinari
Sus In jos
Niki Ichinose
S-Class
S-Class
Niki Ichinose

MesajSubiect: Re: Help me go through this   Help me go through this - Pagina 5 I_icon19Mar 13 Dec 2011, 22:29

CE?CE?CE?
CE II SPUNE?
CAT DE PERVERS POATE FI SASUKE
PLACE LA MINE
SI ASTEPT NEXT-UL
Sus In jos
VMVDD ♛
Sennin
Sennin
VMVDD ♛

MesajSubiect: Re: Help me go through this   Help me go through this - Pagina 5 I_icon19Mar 13 Dec 2011, 23:12

Cap 18 a fost scurt ca am la dispozitie 5000 de caractere pentru ca sunt pe telefon, deci si asa o sa fie la fel, imi pare rau ingrijorat kiss

Capitolul 19

Sakura P.O.V

- Sa nu te mai atingi de alunita mea! Buzele lui au format acum un zambet strengar care s-a transformat in ras, era chiar molipsitor pentru ca m-a bufnit si pe mine chiar daca vroiam sa par serioasa.
- Alunita asta? Acum una din mainile lui se aflau pe fundul meu, probabil el incerca sa imi ''arate'' alunita. Nu apuca sa stea acolo mai mult de cateva secunde pentru ca ii dau peste mana si incerc sa ma ridc dar cand era cat pe ce sa evadez ma prinde de tricou si ma trage tare spre el, eu cazand in pat. Din reflex, aveam ochii inchisi cand am cazut, iar cand i-am deschis peste mine se afla,ce surpriza, Sasuke.
- Nu poti sta departe, nu?
- Pot spune acelasi lucru despre tine. Spune el
- A, da? Am incercat sa il dau la o parte si am reusit cat de cat sa imi fac drum sa ies, iar cand am vrut sa ma ridic, mi-a prins ambele maini in ale lui, eu incercam sa ma eliberez dar am ajuns sa le tina pe amandoua cu o singura mana. Ma tranteste inapoi in pat, reluandu-mi pozitia de stat pe spate, cu mainile deasupra capului iar el statea lejer langa mine. Nu stiu ce a mancat dar avea o putere cu care nu ma comparam, nici macar nu reuseam sa il misc. Ma zbat vreo 5 minute, totul degeaba dupa care ma las batuta sa imi inchid ochii.
- Ce vrei sa faci? La intrebarea lui am deschis ochii, si uitandu-ma ciudat la el ii spun cu un ton sarcastic:
- Ma culc, ce crezi ca fac, as putea face altceva din pozitia asta? Mi-am dat seama ca nu am pus intrebarea potrivita pentru ca pe fata lui apare un zambet pervers. Isi apropie fata de a mea, iar cealalta mana libera o duce pe spatele meu, pe sub tricou ca peste nu putea si imi sopteste la ureche:
- Am cateva idei. Nici nu mi-a luat mult sa imi dau seama la ce se gandea, adica oricine isi poate da. Oricat de puternic ai fi tu, Uchiha, tot baiat esti. Zambesc si eu pervers,imi musc usor buza si imi intorc fata incerc sa il sarut. Face si el acelasi lucru, iar eu incerc sa ma duc cat mai aproape de el. Ridic un picior si il pun pe talia lui. Deja stransoarea se slabeste. Putin, inca putin si gata. Incepem sa ne sarutam din ce in ce mai salbatic cu muscaturi cat mai dese. Acum eram inghesuiti intr-un colt al patului, el era peste mine iar eu il doream din ce in ce mai mult. Stiam ca la acelasi lucru se gandea si el acum, dar in ciuda dorintei asteia nu stiam daca o sa se intample ceva in seara asta, oricum asta nu insemna ca nu pot sa imi fac putin de cap. Buzele lui erau acum pe gatul meu, muscandu-ma si facandu-ma sa scot niste sunete mici care se pare ca ii incantau auzul.
- Nu ti se pare ca e destul de cald aici? Nu stiam de unde vine intrebarea asta, dar cand am raspuns cu un ''putin'' am simtit cum raman fara tricou, deci asta era rolul intrebarii.
- Esti nebun? Il intreb razand, eram uimita de cat de repede am ramas fara tricou, abia daca am simtit ceva, probabil din cauza ca era foarte larg. La auzul acestei intrebari il aud si pe el cum radea, dupa care imi raspunde:
- Dupa tine, da. Inca nu imi venea sa cred ca perversul de langa, mai degraba de pe mine era Sasuke. Niciodata nu imi imaginam ca baiatul singuratic si suparat tot timpul o sa ajunga asa. Deja mainile lui incepeau sa se joace cu tivul de la pantalonii mei si ii tragea din ce in ce mai jos.
- Mi-e foame. Ii spun dintr-o suflare, asta a fost tot ce mi-a venit in minte si sper sa fie o portita de scapare.
- Ti-e foame, chiar acum, ti-e foame?
- Da, nu am mancat de ceva timp.
- Hai sa mancam atunci. Era suparat si daca nu il dadea vocea de gol, oricat ar fi incercat sa ascunda il dadea fata. Imi pare rau daca el crede ca eu o sa ma culc cu el cu prima ocazie, dar nu o sa se intample asa.

Sasuke P.O.V

Cred ca glumeste, ii e foame, serios? Nu imi vine sa cred ca alerg atat dupa ea, si cat o sa mai alerg. Niciodata nu am acceptat ca o fata sa ma refuze dar de ce nu zic nimic in fata ei, nu ii pot reprosa chestia asta, dar trebuie sa aflu daca are vreodata de gand sa fie cu mine.
- Esti sigura ca din cauza mancarii te-ai oprit?
- Da..minte, se vede de la o posta, am observat ca de fiecare data cand minte isi strange buzele intr-o linie.
- Si nu ai de gand niciodata sa..nu apuc sa termin pentru ca vocea ei ma intrerupe.
- De ce trebuie ca intotdeauna totul sa se rezume la asta?Poate ar trebui sa iti cauti pe cineva special pentru treaba asta, adica nu inteleg de ce ma astepti pe mine, poti face asta cand vrei.
- Poate ca o sa fac si asta. Spun eu. Nu stiu cum reuseste dar fata asta poate sa scoata si ce e mai rau din mine.
- Nici nu stiu ce mai caut aici..
- Acum tot tu esti suparata, daca vrei sa pleci, bine. Nu o sa te opreasca nimeni.
- E bine de stiu. Raman ca o statuie si o privesc cum iese pe usa luand si o parte din mine cu ea. Prostule, uite ce ai facut acum. Nu, nu pot lasa lucrurile asa, trebuie sa o aduc inapoi.

Sper ca va place kiss
Sus In jos
Renésmee
Legend
Legend
Renésmee

MesajSubiect: Re: Help me go through this   Help me go through this - Pagina 5 I_icon19Mar 13 Dec 2011, 23:25

Buna, buna ..
Deci nu stiu cum faci, mereu raman masca. Fic-ul tau e plin de surprize, chiar nu stii la ce sa te astepti. Uite eu, de exemplu, chiar ma gandeam ca cei doi isi vor petrece noaptea impreuna, ehh am voie sa visez cu ochii deschisi. Parerea mea, Sasuke e prea grabit sa, stii tu. Acum stiu ca-i doar un personaj dar nu ma pot abtine sa nu-i comentez comportamentul grosolan.
Imi place nespus de mult acest fic, felul cum descrii, cum povestesti, cum ne lasi mereu cu gura cascata. Nu prea stiu eu cum sa-mi exprim simpatia, admiratia pentru ceea ce scrii dar ideea este ca imi place mult povestea.
Te rog anunta-ma cand aduci next-ul.
Spor la scris si la idei. ^.^

Sus In jos
Sis`
Chūnin
Chūnin
Sis`

MesajSubiect: Re: Help me go through this   Help me go through this - Pagina 5 I_icon19Mier 14 Dec 2011, 09:59

Cat de frumos! Help me go through this - Pagina 5 301723 Uchiha, te bat! Help me go through this - Pagina 5 734925 Misca-ti fundu' dupa ea ca de nu ti-o iei! Help me go through this - Pagina 5 621493 Si credeti-ma, dau niste lovituri mai fatale decat Sakura! Help me go through this - Pagina 5 621493
Mi-a placut foarte mult capitolul Help me go through this - Pagina 5 962758 imi place felul in care decurge actiunea la nebunie!!! Help me go through this - Pagina 5 78717 Help me go through this - Pagina 5 384738 Next, next, next!!! Help me go through this - Pagina 5 208323
Sus In jos
Niki Ichinose
S-Class
S-Class
Niki Ichinose

MesajSubiect: Re: Help me go through this   Help me go through this - Pagina 5 I_icon19Mier 14 Dec 2011, 14:16

ASA SAKURA FI TARE NU TE LASA!
NU MIA FACUT NIMIC SASUKE, DAR VREAU SA SUFERE
ASTEPT NEXT. happy2
Sus In jos
Crissu.♥
S-Class
S-Class
Crissu.♥

MesajSubiect: Re: Help me go through this   Help me go through this - Pagina 5 I_icon19Mier 14 Dec 2011, 14:55

IMI PLACE
CHIAR FOARTE MULT
MERSI CA MAI ANUNTAT SCUMPY
ANUNTA-MA IN LEGATURA CU NEXTUL good job

BAFTA SI PUPICI kiss good job
Sus In jos
curcubeu in alb si negru
Genin
Genin
curcubeu in alb si negru

Localizare Localizare : Iasi
Nr. mesaje Nr. mesaje : 201
Puncte : 207
Reputatie Reputatie : 3
Stare de spirit Stare de spirit : happy :)

MesajSubiect: Re: Help me go through this   Help me go through this - Pagina 5 I_icon19Mier 14 Dec 2011, 19:13

Sasuke ar trebui sa aiba rabdare se comporta ca un copil de 2 ani caruia ii iei jucaria
Sus In jos
Elly.
Guardian Ninja
Guardian Ninja
Elly.

MesajSubiect: Re: Help me go through this   Help me go through this - Pagina 5 I_icon19Mier 14 Dec 2011, 20:40

Off ce om e Sasuke. :|

Haide mai :-< Saraca Sakura. :o3

Sper sa-si dea seama Sasuke mai bine cat de prost e. biciuitor

Mersi ca m-ai anuntat apropo. dap !

Te pup kiss
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Help me go through this   Help me go through this - Pagina 5 I_icon19

Sus In jos

Help me go through this

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 5 din 16Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 16  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Sasuke & Sakura :: Fan Fic-uri ( fanficton ) :: Fan Fic-uri SasuSaku :: Fan Fic-uri SasuSaku finalizate-