| Filme de milioane, pentru a fi vizionat intr-un week-end. | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
alyona Genin
Sex : Varsta : 30 Localizare : Bulgarus Nr. mesaje : 147 Puncte : 185 Reputatie : 17 Stare de spirit : Happy....cred
| Subiect: Cel mai bun film Sam 08 Mai 2010, 11:49 | |
| Care este cel mai bun film pe care l-ati vizionat? |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Filme de milioane, pentru a fi vizionat intr-un week-end. Sam 08 Mai 2010, 12:01 | |
| hmm...sincera nu stiu ..imi plac toate filme nu prea pot sa zic care a fost cel mai bun ...la tine care a fost?? |
|
| |
Meyryn Legend
Sex : Varsta : 29 Localizare : Bulgarus Nr. mesaje : 1415 Puncte : 1796 Reputatie : 188 Stare de spirit : Plictisita
| Subiect: Re: Filme de milioane, pentru a fi vizionat intr-un week-end. Sam 08 Mai 2010, 12:40 | |
| majoritatea filmelor pe care le-am vazut au fost interesante si bune.Nu am unul preferat |
|
| |
alyona Genin
Sex : Varsta : 30 Localizare : Bulgarus Nr. mesaje : 147 Puncte : 185 Reputatie : 17 Stare de spirit : Happy....cred
| Subiect: Re: Filme de milioane, pentru a fi vizionat intr-un week-end. Sam 08 Mai 2010, 12:41 | |
| - Armyde a scris:
- hmm...sincera nu stiu ..imi plac toate filme nu prea pot sa zic care a fost cel mai bun ...la tine care a fost??
Nici eu nu am un film preferat....nu am mai vazut de mult un film Sper sa imi spuneti voi un film bun..... Multumesc Armyde |
|
| |
JustMe Hokage
Sex : Nr. mesaje : 600 Puncte : 1509 Reputatie : 133 Hobby-uri : football Stare de spirit : merge merge =)
| Subiect: Re: Filme de milioane, pentru a fi vizionat intr-un week-end. Sam 08 Mai 2010, 14:19 | |
| poi depinde de "amatorii" genului daca ma intelegi .. adica ce preferi tu ? romante? actiune? comedie? drama? hoRRor? SF? etc .. Ale mele sunt urmatoarele: StarWars , Lord of the Ring, ( SF ) Relative Strangers, White Chicks ( comedie ) ... so enjoy them Doar ca aveti nevoie de 2 zile libere ca sa le vedeti macar pe primele 2 dar v-a zic eu sunt grozave! |
|
| |
alyona Genin
| Subiect: Re: Filme de milioane, pentru a fi vizionat intr-un week-end. Sam 08 Mai 2010, 14:54 | |
| |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Filme de milioane, pentru a fi vizionat intr-un week-end. Dum 09 Mai 2010, 14:47 | |
| aseara am vazut unul fain...Mr. & Mrs. Smith [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] ..e foarte fain [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] |
|
| |
JustMe Hokage
Sex : Nr. mesaje : 600 Puncte : 1509 Reputatie : 133 Hobby-uri : football Stare de spirit : merge merge =)
| Subiect: Re: Filme de milioane, pentru a fi vizionat intr-un week-end. Dum 09 Mai 2010, 14:56 | |
| aa da e super filmul asta ... merita vazut |
|
| |
alyona Genin
| Subiect: Re: Filme de milioane, pentru a fi vizionat intr-un week-end. Dum 09 Mai 2010, 16:25 | |
| - Armyde a scris:
- aseara am vazut unul fain...Mr. & Mrs. Smith [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] ..e foarte fain
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Multumim Armyde [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] |
|
| |
Meyryn Legend
Sex : Varsta : 29 Localizare : Bulgarus Nr. mesaje : 1415 Puncte : 1796 Reputatie : 188 Stare de spirit : Plictisita
| Subiect: Re: Filme de milioane, pentru a fi vizionat intr-un week-end. Dum 09 Mai 2010, 16:34 | |
| este super filmul |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Filme de milioane, pentru a fi vizionat intr-un week-end. Dum 09 Mai 2010, 18:11 | |
| nu aveti pentru ce! ..e o placere :>:D<: |
|
| |
Meyryn Legend
| Subiect: Cel mai trist film (dupa parerea mea) Mar 27 Iul 2010, 15:18 | |
| |
|
| |
Crickett Genin
Sex : Varsta : 30 Localizare : somewhere near Bucharest :) Nr. mesaje : 151 Puncte : 182 Reputatie : 21 Hobby-uri : lectura, net, net, net, scoala, net si Naruto :) Stare de spirit : ...
| Subiect: Re: Filme de milioane, pentru a fi vizionat intr-un week-end. Mier 28 Iul 2010, 11:45 | |
| Mey!!!>:D< Tocmai am vazut primul episod.In mare parte am ras (sorry).Ce tare Kuromiya traieste in Romania! Presimt ca o sa imi placa |
|
| |
JustMe Hokage
| Subiect: Re: Filme de milioane, pentru a fi vizionat intr-un week-end. Mier 28 Iul 2010, 13:53 | |
| |
|
| |
Meyryn Legend
| Subiect: Re: Filme de milioane, pentru a fi vizionat intr-un week-end. Mier 28 Iul 2010, 17:06 | |
| eu nu ma refeream la primul episod plus ca astia sunt destul de amuzanti la partea cu vampiri din romania |
|
| |
Kirara Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Localizare : Always beside you ♥ Nr. mesaje : 3431 Puncte : 4873 Reputatie : 1187 Hobby-uri : Ador sa stiu cand cazi ! Stare de spirit : Fake Smile :)
| Subiect: Re: Filme de milioane, pentru a fi vizionat intr-un week-end. Joi 29 Iul 2010, 21:34 | |
| Eh...ce pot sa spun?Si eu am plans putin dar am mai si ras...oricum imi place filmul. |
|
| |
Meyryn Legend
| Subiect: Re: Filme de milioane, pentru a fi vizionat intr-un week-end. Vin 30 Iul 2010, 19:52 | |
| |
|
| |
ailed962 Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Ziua onomastica 9/septembrie Nr. mesaje : 217 Puncte : 239 Reputatie : 17 Hobby-uri : multe am Stare de spirit : ....dezamagita......
| Subiect: Re: Filme de milioane, pentru a fi vizionat intr-un week-end. Sam 21 Aug 2010, 19:23 | |
| cel mai trist e Your`Beauteful e foarte trista e un film koreean |
|
| |
Meyryn Legend
| Subiect: Re: Filme de milioane, pentru a fi vizionat intr-un week-end. Sam 21 Aug 2010, 23:20 | |
| o sa ma uit si la filmul ala, mai cateva episoade din alt film (imi plac filmele, mult de tot) |
|
| |
ailed962 Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Ziua onomastica 9/septembrie Nr. mesaje : 217 Puncte : 239 Reputatie : 17 Hobby-uri : multe am Stare de spirit : ....dezamagita......
| Subiect: Re: Filme de milioane, pentru a fi vizionat intr-un week-end. Lun 23 Aug 2010, 13:51 | |
| "un detectiv afemeiat" te prapadesti de ras nu de alta |
|
| |
♣ Virus excentric ♣ Genin
Sex : Varsta : 29 Localizare : *only in my dreams* Nr. mesaje : 191 Puncte : 211 Reputatie : 17 Hobby-uri : muzica Stare de spirit : !!@@ppy^
| Subiect: Re: Filme de milioane, pentru a fi vizionat intr-un week-end. Sam 30 Oct 2010, 11:22 | |
| imi place filmul..e cam trist dar frumos |
|
| |
♣ Virus excentric ♣ Genin
Sex : Varsta : 29 Localizare : *only in my dreams* Nr. mesaje : 191 Puncte : 211 Reputatie : 17 Hobby-uri : muzica Stare de spirit : !!@@ppy^
| Subiect: Re: Filme de milioane, pentru a fi vizionat intr-un week-end. Sam 30 Oct 2010, 11:24 | |
| mie imi place:Lord of the Ring,Blonda de la drept,Prietenii copilariei mele,Twilight |
|
| |
Kirara Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Localizare : Always beside you ♥ Nr. mesaje : 3431 Puncte : 4873 Reputatie : 1187 Hobby-uri : Ador sa stiu cand cazi ! Stare de spirit : Fake Smile :)
| Subiect: Re: Filme de milioane, pentru a fi vizionat intr-un week-end. Sam 30 Oct 2010, 11:43 | |
| si mie imi plac filmele aste Amalia |
|
| |
Aniska Guardian Ninja
Sex : Varsta : 27 Localizare : pe aici Nr. mesaje : 2389 Puncte : 3602 Reputatie : 1046 Hobby-uri : role , cumparaturi, scoala , net etc Stare de spirit : happy, indragostita, plictisita....
| Subiect: Re: Filme de milioane, pentru a fi vizionat intr-un week-end. Sam 30 Oct 2010, 20:16 | |
| |
|
| |
Aniska Guardian Ninja
Sex : Varsta : 27 Localizare : pe aici Nr. mesaje : 2389 Puncte : 3602 Reputatie : 1046 Hobby-uri : role , cumparaturi, scoala , net etc Stare de spirit : happy, indragostita, plictisita....
| Subiect: Re: Filme de milioane, pentru a fi vizionat intr-un week-end. Sam 30 Oct 2010, 20:20 | |
| e frumos filmul |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Filme de milioane, pentru a fi vizionat intr-un week-end. | |
| |
|
| |
| Filme de milioane, pentru a fi vizionat intr-un week-end. | |
|