| Filme de milioane, pentru a fi vizionat intr-un week-end. | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Elly. Guardian Ninja
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bucureşti. <3 Nr. mesaje : 2298 Puncte : 2572 Reputatie : 212
| Subiect: Re: Filme de milioane, pentru a fi vizionat intr-un week-end. Dum 08 Ian 2012, 12:16 | |
| Ehee, ce ma bucur..cate sugestii <3 Cu siguranta o sa ma uit ;o3
Si pe mine la fel ca Ana m-a impresionat mult filmul "Strania poveste a lui Benjamin Button". Va asigur ca nu o sa regretati daca va uitati. ^^ Are si parti amuzante, dar si unele pline de iubire intensa. Sfarsitul este tragic as putea spune :-<. Dar oricum merita vazut! ^^ |
|
| |
Alternative Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Galati Nr. mesaje : 288 Puncte : 329 Reputatie : 19 Hobby-uri : Iubireee... Stare de spirit : Nevoie de viata
| Subiect: Re: Filme de milioane, pentru a fi vizionat intr-un week-end. Sam 14 Ian 2012, 02:02 | |
| Fimele de groaza. Si acum tin minte cand m-am uitat pentru prima oara la un film de groaza. Vara trecuta. Eram vreo sase, sapte oameni in pat, infofoliti in paturi si perne. Tin minte cum ma intreaba o prietena: " Tu tipi la partile de groaza?" , iar eu: " Pai nu stiu... dar nu cred." Si imediat, a aparut brusc, o scena infricosatoare si-am tipat ca din gaura de sarpe.... tipam incontinuu doamnee ! :)) Si nasol era ca doar eu tipam. Am fost mandra ca m-am uitat si nu mi-am bagat capul in patura. Desi dupa am ramas cu sechele. =)) |
|
| |
~Crantzanele~ Genin
Sex : Localizare : De acolo de unde ingeri pier.... Iar demonii prind viata... Nr. mesaje : 438 Puncte : 613 Reputatie : 51 Stare de spirit : Nebuna... Rea.... Tupeista... Si restu-i treaba mea ;)
| Subiect: Re: Filme de milioane, pentru a fi vizionat intr-un week-end. Sam 14 Ian 2012, 14:07 | |
| Oho!!! Filmele de groaza... Le adooor!!! Am vazut toate filmele specificate mai sus plus : -Comoara Blesteata -Ieti omul zapezilor ( Nu prea a fost de groaza ci mai degraba scarbos. ) -Devil -a Night Mare on ELM STREET. si cam atat imi amintesc... Ooo da si Chucky 1, 2 si 3. O maam ce nebuna eram dupa filmele de groaza. In fiecare sambata seara, acasa sau la o prietena cate un film de trezeam tot orasul cand tipam. Inca imi amintesc prima data cand am vazut calumea un film de groaza:
Eram acasa la o prietena, cu inca doua fete si doi baieti. Unul din baieti era fratele gazdei iar celalalt un prieten de-al sau. Nu aveau ce face asa ca au pus un film de groaza. Cum noi eram curioase, ne-am asezat toti in pat la gramada, cu popcorn, doze de suc, paturi si pernute. Nici nu incepuse bine filmul ca noi fetele tipam de parca venea moartea atuncia dupa noi. Baietii cadeau pe jos de ras cand ne vedeau pentru ca ei mai vazusera filmul si cand urma cate o faza de groaza ne avertizau, dar eu crezand ca fac misto de noi ma uitam si fix atunci ma bagam sub patura sau ii prindeam pe aia de tricou si nu le mai dadeam drumul zicandu-le : " Daca tot sunteti baieti, stati voi in fata si cand vine dupa noi ". Doamne ce ne-am mai distrat dar in acelas timp am si ramas cu groaza. Cand au venit parintii gazdelor acasa s-au speriat de noi:)) Toti eram asezati de parca o venit o tornada in timp ce dormea. Eu eram pe pat cu unul din baieti si cu doua fete si restul pe jos care mai decare ascuns dupa scaune sau dupa paturi. In plus pe acolo erau imprastiate numai floricele si scuc pe jos. Toata ziua aceia am stat si am facut curatenie:)) |
|
| |
Renésmee Legend
Sex : Varsta : 27 Localizare : prin jur ... acebook : Renesmee Nr. mesaje : 2168 Puncte : 2451 Reputatie : 179 Hobby-uri : Fotografia Stare de spirit : Visatoare
| Subiect: Re: Filme de milioane, pentru a fi vizionat intr-un week-end. Sam 14 Ian 2012, 14:35 | |
| So .. Filme de groaza ha? Nu stiu ce sa zic, imi plac si ma si inspaimanta. Oricum, singura nu ma uit la asa ceva. Ar insemna sa nu mai dorm toata viata sau sa ajung la spital din cauza spaimei. Sunt mai fricoasa de felul meu :)) In vacanta care tocmai a trecut, verisoara mea, a avut prosta idee sa ne uitam la filme de-astea. Nu toate au fost de groaza. Yeti omul zapezilor, a fost cam scarbos. Nici nu m-am uitat eu tot timpul, dar nu mi s-a parut cine stie ce. Craciun Negru - A fost oarecum infricosator, cand te astepti mai putin atunci se intampla ceva :))
Nu sunt mare fana, dar daca mai sunt cu cineva imi face placere sa ma uit:)) ~ la titlu, si restul filmului cu capul in patura =))~
|
|
| |
Alternative Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Galati Nr. mesaje : 288 Puncte : 329 Reputatie : 19 Hobby-uri : Iubireee... Stare de spirit : Nevoie de viata
| Subiect: Re: Filme de milioane, pentru a fi vizionat intr-un week-end. Sam 14 Ian 2012, 20:41 | |
| Cred ca am vazut filmul de vreo zece ori :)) . Prima oara cand l-am vazut abia reuseam sa tin pasul su subtitrarea. Cred ca eram clasa intai :)) .Am plans atat de mult la finalul filmului si tot nu-mi venea sa cred, caci pana atunci vazusem filme in care fata si baiatul traiesc fericiti pana la adanci batraneti. Tin minte ca ii tot intrebam pe ai mei : " Dar defapt el nu a murit, nu? Se preface doar! " Ehh si dupa, cand am vazut ca nu mai apare Jack am plans incontinuu vreo zece minute. In film sunt si unele scene amuzante, exceptand romantismul, drama si actiunea. N-am sa uit niciodata cum Jack o invata pe Rose sa scuipe si au fost surprinsi de catre scorpia aia de mama. ( cat o mai uram... si acum o urasc, vrajitoare batrana) . Titanic e un film de care nu te vei plictisi in veci... iar melodia lui Celine Dion se potriveste de minune. |
|
| |
Milkshake ♥ S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : New York acebook : Foloseste "url" , largesti profilul! - admin Nr. mesaje : 3546 Puncte : 4549 Reputatie : 702
| |
| |
Licuu` Guardian Ninja
Sex : Varsta : 27 Nr. mesaje : 2008 Puncte : 2110 Reputatie : 46 Stare de spirit : Forever happy!! >.<
| Subiect: Re: Filme de milioane, pentru a fi vizionat intr-un week-end. Dum 15 Ian 2012, 14:06 | |
| Daca unii zic ca filmele de groaza nu sunt educative, ici educative nu sunt. Eu nu am o parere rea despre ele. Si, defapt. filmele nu trebuie toate sa fil educative sau sa sie bune pentru noi. Ele trebuie sa iti placa si sa... Te relaxeze, sa spun asa. Nu credeti? Sincer, nici eu nu cred ca filmele de groaza sunt bune, dar tot imi plac. Mie imi place sa sa stau cu sufletul a gura si cu perna aprope de ochi. Poate uneori sa rad de unele scene, chiar daca sunt mai infricosatoare. Dar acestea este doar parerea mea, nu stiu daca si voi redeti acelasi lucru.
Acum uite niste filme pe care pe mine m-au speriat. - The Grudge ( chiar e cel mai fain) - The unburn (cred ca asa se scrie) - Silent Hill (cam sadic, dar super tare) - Final Destination ( se spune ca este de groaza, dar e mai mult mister)
Pff... Si erau mai multe, dar nu mai tin minte..
|
|
| |
angelo_testardo Chūnin
Sex : Varsta : 29 Localizare : galati Nr. mesaje : 812 Puncte : 893 Reputatie : 38 Hobby-uri : belly dance/karate Stare de spirit : Zambeste, maine poate fi mai rau!
| Subiect: Re: Filme de milioane, pentru a fi vizionat intr-un week-end. Dum 15 Ian 2012, 19:20 | |
| sati enumar toate filmele de groaza care le stiu eu miar cadea tastele: pai cele mai bune cred eu sunt: -saw(primele ca de la un moment dat pt mine a dveenit plictisitor) -final destination -orphan -constantine -sorority row
pentru informatii apeleaza la :lucy.darck_angel...serios daca vrei mai multe si chiar foarte bune contacteazama pe mess |
|
| |
Lolita S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Localizare : ● Baia Mare ● Nr. mesaje : 4709 Puncte : 5227 Reputatie : 337 Stare de spirit : Euforică ♥
| |
| |
kristen Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Printre stele, vise si ganduri spulberate de praful cosmic. Nr. mesaje : 243 Puncte : 264 Reputatie : 10 Hobby-uri : skating, listen to music, eating, traveling, walking, Stare de spirit : Simt aerul ce intra prin fiecare por ametindu-ma din ce in ce mai mult cu puritatea lui divina.
| Subiect: Re: Filme de milioane, pentru a fi vizionat intr-un week-end. Sam 04 Feb 2012, 22:55 | |
| Si mie imi place foarte mult Titanic-ul. In primul rand, actiunea a fost adevarata... sa moara peste 1000 de persoane inecate... Tragic In al doilea rand, Kate este asa de draguta in film, numai spun de DiCapra al meu [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] In al treilea rand a castigat foarte multe premii ( pana si farfuriile din film aveau aceeasi marime ca cele din nava scufundata secolul trecut) |
|
| |
Elyy S-Class
Sex : Varsta : 26 Localizare : intr-o lume paralela Nr. mesaje : 2764 Puncte : 3123 Reputatie : 217 Hobby-uri : desene alb-negru,muzika,dans si mai actual ficuri Stare de spirit : As spune ca sunt trist, as spune ca nu sunt, nu vreu sa spun nimic, doar scriu: azi e o zi putin mai urata decat ieri…
| Subiect: Re: Filme de milioane, pentru a fi vizionat intr-un week-end. Sam 17 Mar 2012, 10:56 | |
| Mai intai trebuie sa zic ca am facut bine sa caut pe forum in cazul in care nu a mai postat cineva povestea lui Hachi :x Asa, deci am vazut tot filmul si m-a pufnit plansul, este o poveste minunata, si foarte trista dar emotionanta, chiar te face sa te gandesti ce se va intampla cu animalutul tau drag de companie cand vei muri (Doamne fereste),sau daca el va muri inaintea ta, de exemplu eu am in catel, de la 3 ani il am, si acum am 14, deci va dati seama cat de batarn este, si nici nu stiu cat va mai avea de trait, dar oricum el va ramane mereu animalutul meu de tranzitie, cu el am crescut si cu el vreau sa mor
Revenind la film, pot spune ca este minunat, acest caine este intradevar minunat, cum isi asteapta el stapanul in acceasi statie mereu la acceasi ora, un film de succes si inspirat dupa caz adevarat, iar cei care i-au facut aceea statuie sunt intradevar niste oameni care stiu sa aprecieze atat oamenii cat si animalele :x |
|
| |
angelo_testardo Chūnin
Sex : Varsta : 29 Localizare : galati Nr. mesaje : 812 Puncte : 893 Reputatie : 38 Hobby-uri : belly dance/karate Stare de spirit : Zambeste, maine poate fi mai rau!
| Subiect: Re: Filme de milioane, pentru a fi vizionat intr-un week-end. Lun 19 Mar 2012, 21:41 | |
| povestea mea preferata si primul film care ma facut sa plang timp de o ora...eu una nu am caini de rasa si nu ma intereseaza asta. hachi e exemplul de loialitate pura si iubirea. iar relatia dintre ei dovedeste cum stereotipul om-animal nu este decat asta, un stereotip.
|
|
| |
` Squirrel ` Guardian Ninja
Sex : Varsta : 27 Localizare : Sv, C.M. Nr. mesaje : 2169 Puncte : 2265 Reputatie : 72 Hobby-uri : A lot. Stare de spirit : Tired all the time.
| Subiect: Re: Filme de milioane, pentru a fi vizionat intr-un week-end. Dum 22 Apr 2012, 14:10 | |
| Buna! Ei..ce bine ca am ajuns si pe aici...am dat de niste filme foarte interesante pe care, cu siguranta, le voi viziona Daca tot am trecut..am zis sa va dau titlurile unor filme dragute:
Leap Year ( dragoste si comedie ) mie mi-a placut mult. The Proposal ( la fel ) Chasing Liberty ( la fel ) Just go with it ( la fel ) Life as we know it ( parca asa se numea..si este acelasi gen ca celelate) De groaza am vazut Drag me to hell si ai dreptate (='.'=) K∂ttÿ∂ (='.'=) este cam infricosator Wrong turn...nu mi s-a parut atat de infricosator pe cat e de scarbos sincer..dar mna..e destul de fain. Unborn...este interesant si cam atat deocamdata
A walk to remember a fost...cel mai tare...am plans ca o psihopata:)) Merita vazut Sper sa va placa |
|
| |
~Crantzanele~ Genin
Sex : Localizare : De acolo de unde ingeri pier.... Iar demonii prind viata... Nr. mesaje : 438 Puncte : 613 Reputatie : 51 Stare de spirit : Nebuna... Rea.... Tupeista... Si restu-i treaba mea ;)
| Subiect: Re: Filme de milioane, pentru a fi vizionat intr-un week-end. Lun 23 Apr 2012, 23:40 | |
| WoW ! Si eu care ma intrebam ce film sa aleg pentru week-end -ul asta deoarece merg la o prietena :) Se pare ca am de unde alege ! Ce va recomand eu : ~Sorority Row (Horror ) ~Dead silence ( Tot horror ) ~Sweet November ( o minunata poveste de dragoste ) Si in afara de acestea eu va recomand un film pe care eu l-am vazut de vreo 3 ori . Este vorba despre 3 adolescenti , fiecare avand 19 ani , acuzati de crima . este interesant si prezinta in acelasi timp si viata unui adolestent bogat , a unuia de rand si a unui adolescent sarac . Filmul se numeste " Nineteen " . Mie mi-a placut la nebunie mai ales ca in el joaza unul dintre raperi mei preferati . Nu spun de prin ce tara isi are originea pentru ca unii dintre voi nu se vor uita pentru ca ar crede ca e unul din ala naspa . Sper sa il vizionati pentru ca eu sincer cred ca este un film grozav . |
|
| |
xenomorphius Chūbu
Sex : Varsta : 29 Localizare : În pădure! Nr. mesaje : 3304 Puncte : 4254 Reputatie : 841 Stare de spirit : -
| Subiect: Re: Filme de milioane, pentru a fi vizionat intr-un week-end. Joi 26 Apr 2012, 09:54 | |
| Unele din filmele de mai sus le-am vizionet. Eu una recomand: Mystic Pizza - comedie; e foarte frumos filmul acesta, merită văzut. Master Of Disguise - comedie; răzi de te spargi, e genial. A Cinderella Story - Hillary Duff, romantic şi de ţine cu inima între dinţi. Rush Hour 1,2,3 - Jackie Chan şi Chris Tucker, merită văzute toate una după alta. În jurul lumii în 80 zile - filmul este cu Jackie Chan, deci râdeţi de muriţi. City Hunter - Jackie Chan - cred că îl ştiţi, dar cei care nu să-l privească, e foarte bun şi foarte amuzant. Şi cam atât momentan. <3 |
|
| |
Katherine Pierce Special Jōnin
Sex : Varsta : 24 Localizare : În spatele tău! Nr. mesaje : 1626 Puncte : 1840 Reputatie : 118 Hobby-uri : Vorbitul 24/24 h. Stare de spirit : Depinde cum mă găseşti.
| Subiect: Re: Filme de milioane, pentru a fi vizionat intr-un week-end. Vin 18 Mai 2012, 14:59 | |
| Pai si eu am urmarit niste filme care chiar m-au impresionat, filme mai recente pe care eu cel putin le-am vizionat la Cinema: 1. The hunger games- Ro: Jocurile foamei. ( actiune ) 2. The Avengers- Ro: Razbunatorii. ( actiune ) 3. Journey 2: The Mysterious Island- Ro: Calatoria 2: Insula misterioasa. ( aventura )
Toate sunt foarte frumoase si vi le recomand cu mare drag!
|
|
| |
yuky Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : HoMe In ThE sHaDoW...>[]< Nr. mesaje : 312 Puncte : 383 Reputatie : 7 Hobby-uri : MUSIC/kpop (guitar, piano,flaut, voice/choir, songwriter) DANCE; KARATE Stare de spirit : Shut up!!!
| Subiect: Top 5 kdrame Mar 17 Iul 2012, 15:47 | |
| Pai kdramele mele preferate sunt: 1.Boys over flowers 2.Dream high (1si2)^.^ 3.Heartstrings 4.Big 5.City hunter Sunt si mai multe ,dar in viata trebuie sa alegi!!! |
|
| |
~Crantzanele~ Genin
| Subiect: Re: Filme de milioane, pentru a fi vizionat intr-un week-end. Mar 17 Iul 2012, 15:52 | |
| 1. Dream High ( 1 si 2)
2. Boys over fowers
3. You're beautifl
4. City Hunter
5. Fower Boys Ramyu shop |
|
| |
yuky Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : HoMe In ThE sHaDoW...>[]< Nr. mesaje : 312 Puncte : 383 Reputatie : 7 Hobby-uri : MUSIC/kpop (guitar, piano,flaut, voice/choir, songwriter) DANCE; KARATE Stare de spirit : Shut up!!!
| Subiect: Top 5 asian movie Mar 17 Iul 2012, 15:56 | |
| Sa vedem : 1. Nana (1si 2) 2.Baby and my 3.Fly high 4.Jenny , Juno 5.The aggressies
|
|
| |
yuky Genin
| Subiect: Re: Filme de milioane, pentru a fi vizionat intr-un week-end. Mar 17 Iul 2012, 15:58 | |
| Astea le-am bazut si eu |
|
| |
Pandu ♥ Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Seoul, Korea. acebook : Pandu Gree Tania Nr. mesaje : 86 Puncte : 332 Reputatie : 196
| Subiect: Re: Filme de milioane, pentru a fi vizionat intr-un week-end. Mar 17 Iul 2012, 16:00 | |
| 1. Heartstrings 2. Playful Kiss 3. Boys Over Flowers 4. Dream High 5. Lie To Me |
|
| |
yuky Genin
| Subiect: Re: Filme de milioane, pentru a fi vizionat intr-un week-end. Mar 17 Iul 2012, 21:47 | |
| Si pe acestea le-am vazut! ^.^ |
|
| |
Dee ♥ Genin
Sex : Nr. mesaje : 251 Puncte : 270 Reputatie : 13
| Subiect: Re: Filme de milioane, pentru a fi vizionat intr-un week-end. Mar 17 Iul 2012, 23:07 | |
| Uh, va fii greu.
- Love Rain:
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Asdghjl o.o. Love rain a devenit drama mea preferată. Povestea e așa romantică și tristă. În afară de faptul că iubesc ploaia care a avut un rol important în dramă. Ha Na și Joon erau așa de drăguți împreună. Mi-au plăcut toate scenele dintre cei doi. Drama a avut ceva aparte de la început, peisajele au fost mirifice și ideea a fost originală. Desigur, mult mai tristă și frumoasă a fost povestea dintre părinți lor. Pe mama lui Joon am înțeles-o la început. A trăit într-o căsătorie falsă și inima i-a mereu rănită știind că soțul ei iubește o altă femeie. Evident că a dorit să se răzbune. Am înțeles-o perfect, sunt sigură că oricine ar fii simțit același lucru în locul ei. Dar am devenit confuză când ea era contra relației dinte Joon și Ha Na. Desigur, înțeleg că era fiica femei pe care soțul ei o iubea dar totuși. Plus că mama rea a băiatului e un clișeu. Serios, nu toate mamele de băieți sunt așa rele. Dar după la final s-a îmblânzit și era așa drăguță la final :3. Ultimul episod e fost mai mult decât perfect. M-am bucurat să văd că ambele cupluri au rămas împreună deși parcă inima mea a fost mai fericită pentru părinții lor. Povestea lor a fost atât de tristă și aș fii rămas dezamăgită dacă nu rămăneau împreună. Și la final când ea era în rochie și a început să ude floriile a fost epic. =)) Iar Ha na arăta așa de frumoasă în rochie :3. Toată drama am fost surprinsă de frumusețea sa. Mi-ar place să iubesc și eu pe cineva cum au făcut-o cei patru. A fost o dramă emoționantă la care am plâns mai mult decât am râs. Am auzit că drama a avut un rating, probabil pentru că e o dramă obișnuită. E mai mult de atât, transmite un mesaj adevărat. Nimeni nu-i va lua locul prea curând.
- You're Beautiful:
Pig - Rabbit :o3. Este o dramă superbă la care când râdeam ca so nebună sau când plângeam. Primul episod a fost epic. Go Minam era așa de drăguță ca măicuță dar cam nebună. Vorbea cu David în timp ce îl ștergea o.o. A.N Jell e o trupă perfectă. De ce nu poate fii reală ? Măcar așa câte un concert odată la o lună. Taekyung e tipul perfect care pare rece la interior dar el e bun defapt. A fost foarte emoționantă povestea lui cu mama sa. Îmi părea așa de rău de el. Mi-a plăcut când a făcut pe esteticianul și la creat pe Pig-Rabbit. Uuu, ce drăguț. Vreau și eu tip așa. Sau când s-a prefăcut că îi dă un pum lui Go Minam dar defapt a sărutat-o. Scena cea mai amuzantă a fost aceia cu porcul. Taekyung stătea așa relaxat și moșul se agita pe acolo. =) Taekyung credea că îi face cu mâna. Doamne și apoi apare porcul iar Taekyung începe să fugă =)). Epic. Jeremy este personajul meu preferat. =)) Cum să-ți numești câinele după Anjelina Jolie ? Și când era el paranoic și credea că toți se plac . Atât de epic .Deși îmi părea lul că el afla ultimul știrile. Și desigur atunci în autobuz când cânta în timp ce plângea T-T. Shin Woo e asdfghj o.o. Cine nu ar vrea un tip ca el ? Doar Go Mi Nam că în rest toate am sări pe el. Uee a jucat excelent, atât de bine în cât am urât-o. Ah, o iubesc în realitate dar în dramă îmi venea să o împușc. Fata aia era enervantă și sărutul ăla fals mi-a dat multe de gândit. De atunci nu mai cred niciun cuplu care face parte din lumea kpop. Și așa am știut că relația lui Jonghyun din Shinee e falsă ^^.
- Dream High 1/2:
E absolut genială. Nici nu știu care sezon a fost mai bun. Park Jin Young a fost perfect în ambele. Și m-am bucurat să-l văd, ca întodeauna se bagă și el în seamă. Yoon Baek Hee mă enerva, la început mi-a plăcut de ea și părea un personaj bun. Dar se pare că mă înșelasem. A mințit ca să ajungă în vârf dar nu a durat mult. Oricum, asta a meritat dacă a furat cântecul ăla. Toți ceilalți au muncit pentru el. Sau atunci cu pioneza. Doamne, era bolnavă. The Milky couple a fost perfect :3. Eu una m-am cam uitat doar pentru ei doi și Park Jin Young. Erau așa de drăguți și Pil Suk nu a renunțat niciodată la dragostea ei. Era adorabilă mai plinuță cum a venit ea la audiți. Deși era ciudat. Ea a intrat în clasa pregătitoare că nu reușise să slăbise dar atunci când o făcuse tot acolo a rămas. Ciudat. Finalul a fost bun, era evident că o să ia toți. Și în Dream High 2 au fost cântăreții mei preferați. Kahi, Hyorin, Ailee, Jyeon și Park Jin Young :3. JB a fost uh dubios. La început mi-a plăcut de el dar parcă după prea și-a schimbat comportamentul. Park Sora mă enerva. Înțeleg că era rolul principal dar eu aveam ceva cu ea. Atunci când și-a scos singură bateriile de ce nu a recunoscut ? Toți au crezut-o vinovată pe Rain. Inclusiv eu atunci pe scenă. Au fost o mie de momente amuzante. Atunci când vine JB și începe Rain să-l bată cu sabia. =)) Triunghiul amoros cu Hyorin a fost perfect. Aș fii vrut să o aud pe ea cântând mai mult, de ce tocmai ea a rămas fără voce ? Yenny a apărut și ea :3. Kahi a dansat așa de bine cu Park Jin Young. Eu sunt singura care îi vrea un cuplu ?A fost o dramă bună. Dintre cele două nu pot alege. Din unu mi-a plăcut povestea și nu știu a fost mai reală. În schimb ce în doi au fost povești frumoase și ne-a arătat ce înseamnă să fii idol. E greu de ales între cele două.
- You Are My Destiny:
You are my destiny a fost cea mai lungă dramă pe care am vizionat-o vreodată. 178 de episoade o.o dar a meritat fiecare secundă urmărită. Jang Sae Byeok a fost adorabilă deși mă cam enerva cu plânsul ei. Și triunghiul amoros mă cam enerva la început o.o dar pe parcurs l-am înțeles. Personajele au fost bine conturate deși unii actori parcă jucau în dramă că nu aveau ceva mai bun de făcut.
- Prosecutor Princess:
Drama asta este briliantă. Am văzut-o acum un an și cred că o să vreau să o revăd. Ma Hye Rie prea frumușică și îi stă bine genul ăsta de roluli. Prima dată am început să mă uit pentru stilul ei. Îmi plăceau foarte mult hainele cu care se îmbrăca dar după m-am îndrăgostit și de dramă. M-a enervat că doar pentru că se îmbrăca/purta într-un fel era desconsiderată. Ei i se dădeau întodeauna cele mai puține dosare și cam toți o bărfeau pe la spate. Halal colegi de muncă. Eram așa fericită când le dădea peste nas. Ea era un procuror grovav deși avea un anumit birou.=))) |
|
| |
Meyryn Legend
Sex : Varsta : 29 Localizare : Bulgarus Nr. mesaje : 1415 Puncte : 1796 Reputatie : 188 Stare de spirit : Plictisita
| Subiect: Re: Filme de milioane, pentru a fi vizionat intr-un week-end. Mier 18 Iul 2012, 19:20 | |
| 1.You're Beautiful 2.King 2 Hearts 3.Secret Garden 4.Flower Boy Ramyun Shop 5.Love Rain
As mai putea adauga si : I need romance; The Strongest KPOP Survival; Shining Inheritance; Prosecutor Princess; Protect the Boss; Heartstrings; City Hunter; Lie to Me; Goong; Dal Ja's Spring; Caffe Prince; The Women Who Still Want to Marry; My Girlfriend is a Gumiho etc. Am vazut foarte mult kdrame deci am de unde alege.
|
|
| |
Meyryn Legend
Sex : Varsta : 29 Localizare : Bulgarus Nr. mesaje : 1415 Puncte : 1796 Reputatie : 188 Stare de spirit : Plictisita
| Subiect: Re: Filme de milioane, pentru a fi vizionat intr-un week-end. Mier 18 Iul 2012, 19:24 | |
| Hmmm, sa vad ce am si pe aici: 1.Heaven's Postman 2.You're My Pet 3.Paradise Kiss 4.Chilling Romance 5.Koizora |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Filme de milioane, pentru a fi vizionat intr-un week-end. | |
| |
|
| |
| Filme de milioane, pentru a fi vizionat intr-un week-end. | |
|