| Filme de milioane, pentru a fi vizionat intr-un week-end. | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Rina Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Iasi Nr. mesaje : 294 Puncte : 345 Reputatie : 22 Hobby-uri : Net. Stare de spirit : Bored.
| Subiect: Re: Filme de milioane, pentru a fi vizionat intr-un week-end. Mier 18 Iul 2012, 20:17 | |
| 1.Playful Kiss 2.City Hunter 3. Boys over flowers 4.Personal Taste 5.HeartStrings |
|
| |
yuky Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : HoMe In ThE sHaDoW...>[]< Nr. mesaje : 312 Puncte : 383 Reputatie : 7 Hobby-uri : MUSIC/kpop (guitar, piano,flaut, voice/choir, songwriter) DANCE; KARATE Stare de spirit : Shut up!!!
| Subiect: Re: Filme de milioane, pentru a fi vizionat intr-un week-end. Joi 19 Iul 2012, 06:04 | |
| Cand am vazut Heaven's Postman si Koizora am plans o gramada!!!^.^ Sunt foarte frumoase, superbe, merita vazute.^_^ |
|
| |
Bubu. Legend
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Bucuresti acebook : Bubs Bbu Nr. mesaje : 5440 Puncte : 6635 Reputatie : 727 Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap Stare de spirit : I feel like I want to murder someone
| Subiect: Re: Filme de milioane, pentru a fi vizionat intr-un week-end. Mar 07 Aug 2012, 16:47 | |
| 1. Boys over Flower 2. Goong 3. You're beautiful 4. Playful Kiss 5. Heartstrings
As putea adauga mii si mii.. altele, insa na, nu imi permite limita. |
|
| |
Devilly ♥ Academy Student
Sex : Varsta : 26 Localizare : Autumn Land. acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 8 Puncte : 16 Reputatie : 6
| Subiect: Re: Filme de milioane, pentru a fi vizionat intr-un week-end. Mar 14 Aug 2012, 14:43 | |
| Topicul meu preferat. O să fie cam greu , dar trebuie să aleg.
1. Fashion King. 2. Playful Kiss. 3. Heartstrings. 4. Flower Boy Ramyun Shop. 5. Dream High.
În afară de aceste kdrame , mai îmi plac : Lie To Me , You are beautiful , City Hunter. |
|
| |
Deea. Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 29 Localizare : Tokyo 東京 acebook : Andreea Dincă Nr. mesaje : 5295 Puncte : 6288 Reputatie : 496 Stare de spirit : Indiferenta
| Subiect: Re: Filme de milioane, pentru a fi vizionat intr-un week-end. Lun 20 Aug 2012, 16:58 | |
| 1. Goong 2. Love Rain 3. My girl 4. Playfull Kiss 5. You`re beautiful. |
|
| |
yuky Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : HoMe In ThE sHaDoW...>[]< Nr. mesaje : 312 Puncte : 383 Reputatie : 7 Hobby-uri : MUSIC/kpop (guitar, piano,flaut, voice/choir, songwriter) DANCE; KARATE Stare de spirit : Shut up!!!
| Subiect: Re: Filme de milioane, pentru a fi vizionat intr-un week-end. Mier 17 Oct 2012, 05:10 | |
| Hi?! Ce mai face-ti?...pai am inceput sa vad o noua drama care se numeste "Nice guy". Am vazut pana acum doar 7 episoade mai am de vazut 2 si dupa aceea trebuie sa astept sa apara si celelalte. Ce pot spune...?! e un serial super-frumi si merita vazut, nu vreau sa va spun mai multe pentru ca vreu sa va las sa descoperiti si singuri. A, da! Am uitat sa va spun ca actorii principali ( un baiat si 2 fete ma rog de fapt una) sunt foarte cunoscuti. |
|
| |
♀Squirrel♀ Special Jōnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Buzau Nr. mesaje : 1828 Puncte : 1975 Reputatie : 105 Hobby-uri : E multee :)) Stare de spirit : :-??
| Subiect: Ce film te-a amuzat cel mai tare? Mar 06 Noi 2012, 11:51 | |
| Pai incep eu. Cred ca filmul care m-a amuzat cel mai mult a fost "2012" . Da oameni buni, ati auzit bine. Acest nu are nici o tangenta cu (,) comedia, insa eu sunt mai ciudata de fel. De ce acesta si nu altul? Deoarece acolo erau imagini inspaimantatoare despre cum va veni sfarsitul lumii, si chiar ma captivase. Stateam cu ochii benoclati in calculator mai rau ca de obiceu. Si nu credeam ca se poate asa ceva O.O Ok! Deci inteleg ca oamenii aia erau speriati pana in maduva oaseler, ca pana la urma fiecarui om ii e putin frica de moarte. Asa ne-am nascut si in mare parte nu avem de face. Asa cum va spuneam, eram atenta, pana mi-am pus o intrebare care m-a lasat pana si pe mine "Poker Face" . Unde Doamne iarta-ma voiau ei sa fuga cu avionul ala daca venea "Sfarsitul Lumii" ??? Adica alooo! Judecati putin. Cand m-am gandit mai aprofundat la acest lucru deja eram pe jos, nu mai puteam de ras. :)): Anyway, stiu ca e ciudat. :)))) Dar pe voi ce v-a amuzat la un film si de ce? :)) |
|
| |
Milkshake ♥ S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : New York acebook : Foloseste "url" , largesti profilul! - admin Nr. mesaje : 3546 Puncte : 4549 Reputatie : 702
| Subiect: Re: Filme de milioane, pentru a fi vizionat intr-un week-end. Mar 06 Noi 2012, 19:23 | |
| Pe mine cel mai tare m-a amuzat filmul:
"Scott Pilgrim vs. The world''.
Inca nu imi vine sa cred ca am putut sa ma uit la asa ceva. =))))))))) E cel mai idiotic film din toate cate le-am vazut si eram pe jos de ras cand il vedeam pe tipu' din rolul principal.. si replicile.. si scenariul.. si.. Tot! =))) Era prea prostesc! =)))
Vreo doua saptamani dupa ce am vazut filmul, radeam de fiecare data cand imi aduceam aminte de el. =))))
Daca vreti sa va spargeti de ras, vi-l recomand. :))))) |
|
| |
Bubu. Legend
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Bucuresti acebook : Bubs Bbu Nr. mesaje : 5440 Puncte : 6635 Reputatie : 727 Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap Stare de spirit : I feel like I want to murder someone
| Subiect: Re: Filme de milioane, pentru a fi vizionat intr-un week-end. Sam 01 Dec 2012, 01:41 | |
| Filmul care m-a amuzat cel mai tare se numeste " Puicuta cu cocosel ", si mai era unul care nu stiu de ce am impresia ca se numeste: Buddy Love .. asa se numea protagonistul. De fapt, nu se numea asa.. el era un savant.. era supraponderal si iubea o fata slabuta si finuta si draguta. Si el din dorinta de a fi langa ea vroia sa fie slab.. asa ca a inventat nu stiu ce licoare magica si a baut-o..si s-a facut slab.. dar problema lui era ca nu putea ramane pe veci asa..ci dupa un anumit interval de timp el revenea la greutatea reala. Si atunci cand era slab avea numele de Buddy Love..asa tin minte.. si era amuzant pentru ca atunci cand se transforma la loc era foarte hilar =))))))))))))) Poate stie cineva de ce vorbesc.. si imi zice cum se numeste =)) |
|
| |
Kado Rina-chan Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : undeva prin univers Nr. mesaje : 132 Puncte : 159 Reputatie : 5 Stare de spirit : Ala-Bala-Porto-Cala
| Subiect: Re: Filme de milioane, pentru a fi vizionat intr-un week-end. Lun 03 Dec 2012, 01:52 | |
| Pai.... 1.Twilight(toate) 2.Buss in bots 3.Shrek(toate) 4.Scary movie(toate) 5.Ingropat de viu(ce poti face cu un singur actor,un buget mic si un singur loc de filmare,nu il recomand persoanelor claustrofobice) 6.Singur acasa(toate) 7.YesMan 8.Mincinosul mincinosilor 9.Balto 10.Ted |
|
| |
Bubu. Legend
| Subiect: Re: Filme de milioane, pentru a fi vizionat intr-un week-end. Lun 03 Dec 2012, 01:59 | |
| Un top 10 al filmelor mele preferate. I-a sa vedem.
1. Titanic 2. Puicuta cu cocosel 3. Harry Potter (toate) 4. Singur acasa (toate) 5. Familia Adams
Si atat pentru ca am un lapsus cat mine de mare =)) |
|
| |
Deea. Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 29 Localizare : Tokyo 東京 acebook : Andreea Dincă Nr. mesaje : 5295 Puncte : 6288 Reputatie : 496 Stare de spirit : Indiferenta
| Subiect: Re: Filme de milioane, pentru a fi vizionat intr-un week-end. Lun 03 Dec 2012, 16:51 | |
| 1. Titanic 2. Tengo ganas de ti ( parca asa se numea ) 3. Twilight ( toate filmele=)) ) 4. Harry Potter (toate) 5. Singur acasa (toate) 6. Step up 7. Avatar 8. Stapanul inelelor 9. Scary Movie 10. American Pie. :)) |
|
| |
Deea. Legend
Merite deosebite :
| Subiect: Re: Filme de milioane, pentru a fi vizionat intr-un week-end. Lun 03 Dec 2012, 17:31 | |
| Pe mine m-a amuzat American Pie :)) . (toate) Mi se pare amuzant:)) chiar daca de multe ori este scarbos :)). :D |
|
| |
VMVDD ♛ Sennin
Sex : Varsta : 28 Localizare : - acebook : Facebook Nr. mesaje : 1587 Puncte : 2106 Reputatie : 340
| Subiect: Re: Filme de milioane, pentru a fi vizionat intr-un week-end. Joi 13 Dec 2012, 16:03 | |
| 1 Another Earth 2 The Grey 3 My Sister s Keeper 4 Sherlock Holmes 5 The Lord of the Rings 6 The Dark Knight Rises 7 War Horse 8 American Beauty 9 The Others 10 One Day |
|
| |
Yin Sennin
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 27 Localizare : București acebook : Ema Nr. mesaje : 6696 Puncte : 7969 Reputatie : 815
| Subiect: Re: Filme de milioane, pentru a fi vizionat intr-un week-end. Joi 13 Dec 2012, 23:39 | |
| 1. Step up ( toate ) 2. Titanic 3. Norbin 4. Prietenii cu benefici 5. Singur acasă. 6. LOL 7. Spartacus ( deşi e serial ) 8. Me and Marley ( am plâns la sfârşit ) 9. X-Men 10. Twilight |
|
| |
Yin Sennin
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 27 Localizare : București acebook : Ema Nr. mesaje : 6696 Puncte : 7969 Reputatie : 815
| Subiect: Re: Filme de milioane, pentru a fi vizionat intr-un week-end. Joi 03 Ian 2013, 12:08 | |
| Ehh cred că într-o lună mi-am schimbat gusturile.
1. Twilight ( toată seria, filmul meu preferat ) 2. The Hunger Games 3. Titanic 4. American Pie ( deşi atunci îmi plăcea acum nu mai e cine ştie ce ) 5. LOL 6. The Avangers 7. Me and Marley 8. YESman. 9. Harry Potter 10. Prieteni cu beneficii. |
|
| |
Sekhmet. Mizukage
Merite deosebite : Sex : Nr. mesaje : 4061 Puncte : 5164 Reputatie : 940
| Subiect: Re: Filme de milioane, pentru a fi vizionat intr-un week-end. Joi 03 Ian 2013, 12:20 | |
| My movies <3
No1.Twilight No.2 The saint No.3 Avatar No.4 War horse No.5 Marele soldatel No.6 The tourist No.7 Real Steel No.8 Gladiatorul No.9 Benjamin Button No.10 Abandon
Asta este numai o parte a filmelor mele prefearte =]] Mai am inca o gramada -.- Daca va veti uita la unul din aceste filme, sper ca o sa va placa la fel de mult ca mine ^.^
Fasole xD |
|
| |
Deea. Legend
Merite deosebite :
| Subiect: Re: Filme de milioane, pentru a fi vizionat intr-un week-end. Joi 03 Ian 2013, 12:28 | |
| 1. Twilight 2. Tengo ganas de ti 3. Titanic 4. Troia 5. Gladiatorul 6. 2012 7. nu mai stiu=))) - - - |
|
| |
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Filme de milioane, pentru a fi vizionat intr-un week-end. Vin 04 Ian 2013, 19:14 | |
| 1. Dead poet society 2. Finding Forrester 3. Mamma Mia 4. Mirrors ( 1 si 2, desi primul film mi s-a parut mult mai reusit) 5. The Nightmare on Elm Street (din cate stiu sunt 7 filme, eu am vazut numai foua pana acum, dar primul ramane clar favoritul meu) 6. The Hobbit 7. Harry Potter (toate cele 7 parti) 8. Stapanul inelelor (trilogia) 9. Piratii din Caraibe (genial) 10. Alice in Tara Minunilor 11. Fabrica de ciocolata a lui Willy Wonka 12. Sweeny Todd, barbierul malefic 13. Dead Silence 14. The Hangover
|
|
| |
xenomorphius Chūbu
Sex : Varsta : 29 Localizare : În pădure! Nr. mesaje : 3304 Puncte : 4254 Reputatie : 841 Stare de spirit : -
| Subiect: Re: Filme de milioane, pentru a fi vizionat intr-un week-end. Sam 05 Ian 2013, 16:14 | |
| 1. Two Brothers (e minunat, merită văzut, mai ales că este cu tigri, am plâns ca o fetiţă mică xD) 2. King Kong 3. 101 Dalmaţieni 4. Toate filmele cu Alien - da acel alien 5. Toate filmele cu Predator 6. Alien VS Predator (AVP1, AVP2, AVP Requim) 7. Splice 8. The Baby-Sitters Club (filmul e genial, e super) 9. Grown Ups 10. Batman Beyond
etc. |
|
| |
Ameli. Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : everywhere. Nr. mesaje : 725 Puncte : 797 Reputatie : 26 Hobby-uri : gym Stare de spirit : niciodata la fel.
| Subiect: Re: Filme de milioane, pentru a fi vizionat intr-un week-end. Dum 27 Ian 2013, 22:15 | |
| Salut ! <3 am venit si eu cu niste filme. :) Deci, cine nu a vazut Titanicul, sa mearga sa se uite la el acum ! :)) A walk to remember ( romance ) - fimul acesta m-a impresionat foarte mult :o3 si chiar merita vazut. Dear John, The notebook (romance ambele) - la fel ca si A walk to remember. Abduction ( Rapirea ) - thriller- e cu Taylor Lautner :> e super interesant. Vi-l recomand Si unu horror :-? as zice : Insidious sau The grudge :> ambele sunt chiar scarry. |
|
| |
Sekhmet. Mizukage
Merite deosebite : Sex : Nr. mesaje : 4061 Puncte : 5164 Reputatie : 940
| Subiect: Re: Filme de milioane, pentru a fi vizionat intr-un week-end. Vin 15 Mar 2013, 18:51 | |
| Another movies <3 • Black Swan. • The Hobbit. • Mama. • The illusionist. • 10000 BC. • The Other Boleyn Girl. • Inchisoarea ingerilor. • Wanted - Asasinii. • Revolver. • The Girl with the Dragon Tattoo. |
|
| |
ZoZoLe :D Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : in my world... :D acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 265 Puncte : 278 Reputatie : 7
| Subiect: Re: Filme de milioane, pentru a fi vizionat intr-un week-end. Joi 21 Mar 2013, 16:28 | |
| Ador comediile Chiar ieri am vazut "Mr Bean in vacanta". Cred ca cu totii ati auzit de Mr. Bean, filmul este tare, am ras pe saturate la el daca il veti viziona sper sa va placa |
|
| |
Deea. Legend
Merite deosebite :
| Subiect: Re: Filme de milioane, pentru a fi vizionat intr-un week-end. Joi 21 Mar 2013, 17:19 | |
| Eu recomand The Hobbit si American Pie 5 :))). |
|
| |
maudlin S-Class
Sex : Varsta : 88 Localizare : ??? Nr. mesaje : 2816 Puncte : 3352 Reputatie : 362
| Subiect: Re: Filme de milioane, pentru a fi vizionat intr-un week-end. Vin 26 Apr 2013, 18:49 | |
| 1. „STEP UP” - toate seriile, este un super-film, pur şi simplu de minunezi de poveştile tinerilor, şi chiar dacă au acelaşi nume, seriile, sunt toate diferite, un singur băiat e cel care joacă în toate. Super film, este preferatul meu, cel mai bun. Vi-l recomand din toată inima. 2. „Twilight” 3. „The Hunger Games” 4. „Titanic” 5. „HARRY POTTER” - pur şi simplu sunt obsedată de magie şi de creaturi mitice. 6. „Mr. Bean.” 7. „Wanted” 8. „The Hobbit” 9. „The Baby-Sitters Club” 10. „101 Dalmaţieni” |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Filme de milioane, pentru a fi vizionat intr-un week-end. | |
| |
|
| |
| Filme de milioane, pentru a fi vizionat intr-un week-end. | |
|