Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Filme de milioane, pentru a fi vizionat intr-un week-end. - Pagina 3 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Filme de milioane, pentru a fi vizionat intr-un week-end. - Pagina 3 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Filme de milioane, pentru a fi vizionat intr-un week-end.

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Urmatorul
AutorMesaj
Lolita
S-Class
S-Class
Lolita

Merite deosebite :
Filme de milioane, pentru a fi vizionat intr-un week-end. - Pagina 3 J5fdba
Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : ● Baia Mare ●
Nr. mesaje Nr. mesaje : 4709
Puncte : 5227
Reputatie Reputatie : 337
Stare de spirit Stare de spirit : Euforică ♥

Filme de milioane, pentru a fi vizionat intr-un week-end. - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Titanic-un film de succes   Filme de milioane, pentru a fi vizionat intr-un week-end. - Pagina 3 I_icon19Mar 06 Sept 2011, 21:37

Un film care a facut furori in lumea cinematografiei. Si poarta un singur nume: Titanic

Brock Lovett este un cautator de comori si incearca sa recupereze vechi artefacte impreuna cu echipa sa de pe epava Titanicului, un vapor urias care s-a scufundat in Oceanul Atlantic in 1912, dupa ce s-a izbit de un iceberg. Lovett cauta diamante si pietre pretioase, dar descopera un portret al unei tinere fete care nu poarta altceva decat un colier.

Cand Rose, in varsta de 102 ani, spune ca ea este tanara din portret, actiunea se muta in 1912 in Southampton, unde pasagerii se urcau la bordul navei Titanic. Printre ei se aflau tanarul Jack Dawson si Rose DeWitt Bukater, care se intorcea in Philadelphia cu logodnicul ei, Cal Hockley, un instarit om de afaceri. In timpul calatoriei, Rose se indragosteste de Jack, iar Cal incearca sa se razbune.

Intre timp, Titanicul se ciocneste de un iceberg si apa navaleste in compartimentele din fata. Cal continua sa-i urmareasca pe Jack si pe Rose, iar in tot acest timp uriasa nava isi incepe coborarea catre adancurile oceanului.
(Wikipedia)

Cand l`am vazut prima oara, am zis ca e doar un film, si nu am de ce sa plang. Mi s`a mai spus despre film, si n`am crezut niciodata ca un film ma va marca asa de tare cum a facut Titanic.

Si nu doar filmul m`a impresionat, ci si povestea Titanicului. Cei care au murit, si`au dat viata ca sa creeze o legenda, care acum este povestita din mosi-stramosi.

Pot sa va spun, ca Titanic Este cel mai bun film al lumii. <3
Sus In jos
Caρρυccιησ ♥
S-Class
S-Class
Caρρυccιησ ♥

Sex : feminin Varsta : 25
Localizare Localizare : Baia Mare , Maramures, Romania.
acebook acebook : Adria
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3033
Puncte : 3625
Reputatie Reputatie : 332
Hobby-uri Hobby-uri : Writing, chating, smoking, loving.
Stare de spirit Stare de spirit : Meh.

MesajSubiect: Re: Filme de milioane, pentru a fi vizionat intr-un week-end.   Filme de milioane, pentru a fi vizionat intr-un week-end. - Pagina 3 I_icon19Lun 17 Oct 2011, 18:49

Iubesc filmul in love

Drama , dragoste , actiune .. tot ce iti doresti kiss

Ma bucur ca ai ales acest film , deoarece este unul minunat a hug

Mai pune filme ! Se vede ca ai gusturi scumpete kiss !
Sus In jos
Arcade
Shodai Hokage
Shodai Hokage
Arcade

Sex : masculin Varsta : 34
Localizare Localizare : Timisoara, Bulgarus
acebook acebook : Marius Mihai
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3411
Puncte : 5195
Reputatie Reputatie : 565
Hobby-uri Hobby-uri : fotbal, muzica, gaming-ul, festivale, concerte, cititul in tren
Stare de spirit Stare de spirit : ¯\_ (ツ)_/¯

MesajSubiect: Re: Filme de milioane, pentru a fi vizionat intr-un week-end.   Filme de milioane, pentru a fi vizionat intr-un week-end. - Pagina 3 I_icon19Mar 18 Oct 2011, 17:38

intradevar Titanic e un film superb, unul cum rar o sa se mai faca ... dap !
Sus In jos
Vanilla Joy
Academy Student
Academy Student
Vanilla Joy

Nr. mesaje Nr. mesaje : 21
Puncte : 30
Reputatie Reputatie : 3

MesajSubiect: Re: Filme de milioane, pentru a fi vizionat intr-un week-end.   Filme de milioane, pentru a fi vizionat intr-un week-end. - Pagina 3 I_icon19Mar 18 Oct 2011, 21:13

Titanicul este un film de succes pentru ca e luat dupa caz real si are mult romantism. A aparut de mult pe cand nu erau cine stie ce filme asa ca a fost normal sa bata topul. Acum in prezent nu mi se mai pare de succes, ca actiune, poveste si efectele speciale gasesc filme mult mai bune, ca un exemplu 2012.
Totusi Titanic ramane fruntea in categoria romance. Pe mine insa nu m'a impresionat asa tare filmul, decat lantisorul pierdut in ocean, pentru ala as risca sa il caut =]]]
Sus In jos
http://vanillajoycosplay.weebly.com/index.html
~Crantzanele~
Genin
Genin
~Crantzanele~

Sex : feminin Localizare Localizare : De acolo de unde ingeri pier.... Iar demonii prind viata...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 438
Puncte : 613
Reputatie Reputatie : 51
Stare de spirit Stare de spirit : Nebuna... Rea.... Tupeista... Si restu-i treaba mea ;)

MesajSubiect: Hachiko Tribute   Filme de milioane, pentru a fi vizionat intr-un week-end. - Pagina 3 I_icon19Lun 24 Oct 2011, 22:20

Povestea e adevarata desi acestea sunt doar cateva secvente dintr-un film. Poate unii dintre voi il stiti pe Hachiko, cainele Akita care a ramas loial stapanului chiar si dupa moartea sa. Se spune ca rasa Akita este cea mai credinioasa dintre toate. Uitati si o poza cu statuia lui ( reconstituta) din.... nu mai stiu ce oras sau din ce tara[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

Oricum mie sincer mi-au dat lacrimile cand l-am vazut prima data... Si cand ma gandesc ca unii oameni chinuie si nenorocesc astefel de caini credinciosi...
Va rog urmaritil pana la capat! Uitati poza:

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Am avut si eu o poveste asemanatoare... Adik ma rog bunicul meu:

El a avut un Husky pe care l-a iubit ult dar bunicul cu timpul s-a imbolnavit si a trebuit sa se mte la oras la Bacau si nu l-a putut lua cu el. In locul bunicului meu au ramas niste oameni carora bunicul meu le-a vandut casa. Si intr-o vacanta de vara m-am dus sa vad ce mai face Lucky 9 asa-l chema) pentru ca noii oameni de acolo erau defapt niste prieteni de familie si cand m-am dus ei mi-au spus ca chiar dupa ce bunicul meu a plecat Lucky a rupt lantul si a plecat. Au spus ca l-au vazut plecand pe drum inspre nord. Poate inspre bunicul sau poate ca doar a vrut sa scape dar stiu ca Lucky tinea mult la bunicu' pentru ca el l-a adiptat cand a implinit 70 de ani atunci era doar un pui si de atunci a stat tot timpul cu el....[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Sus In jos
Lucifer's white aηgel
Sennin
Sennin
Lucifer's white aηgel

Merite deosebite : Filme de milioane, pentru a fi vizionat intr-un week-end. - Pagina 3 J5fdba
Sex : feminin acebook acebook : n-avem.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 5754
Puncte : 7492
Reputatie Reputatie : 1153

MesajSubiect: Re: Filme de milioane, pentru a fi vizionat intr-un week-end.   Filme de milioane, pentru a fi vizionat intr-un week-end. - Pagina 3 I_icon19Mar 25 Oct 2011, 12:35

Intr-adevar, povestea acestul caine, Hachiko, este una cu adevarat emotionanta si multa lume ar trebui sa traga concluzii de pe urma acesteia. Eu personal n-am vazut filmul dar avand in vedere ca si video-ul pus de tine m-a facut sa plang, nici nu ma gandesc sa vizionez filmul prea curand ... sad Prietenia dintre un om si un caine este ceva nepretuit, dar din pacate nu toti vor sa accepte asta. Pentru mine, aceste suflete fac parte din familie, le iubesc enorm si mi-as da chiar si viata pentru ei, pentru ca stiu ca si ei ar face la fel. Singura diferenta este ca ei nu pot pronunta cuvintele, dar ne intelegem prin limbajul semnelor si al gesturilor. Numai privindu-mi cainele in ochi imi pot da seama cum se simte, daca este trist sau fericit. Desi pare ciudat, de la aceste animale am invatat cele mai multe lucruri legate de viata si de prietenie. Chiar daca nu pot vorbi, sunt sigura ca pot trai aceleasi sentimente ca si oamenii, dar ceva ce ii va diferentia mereu de noi va fi faptul ca ei sunt capabili sa iubeasca neconditionat, niciodata nu vor cere ceva in schimb. Mereu am fost de parere ca aceasta denumire de "caini", nu este potrivita pentru aceste animale. Atunci cand vad sau aud cum oameni isi chinuie animalele, ma gandesc ... caini sunt oamenii, acestea sunt doar niste suflete nevinovate care fac doar sa cerseasca iubire. Asa cum orice om merita sa fie iubit si un animal merita, mai ales ei. dap !
Sus In jos
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :
Filme de milioane, pentru a fi vizionat intr-un week-end. - Pagina 3 Asss10Filme de milioane, pentru a fi vizionat intr-un week-end. - Pagina 3 J5fdba

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : Cluj.
acebook acebook : Choco.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 23591
Puncte : 28367
Reputatie Reputatie : 2484

MesajSubiect: Re: Filme de milioane, pentru a fi vizionat intr-un week-end.   Filme de milioane, pentru a fi vizionat intr-un week-end. - Pagina 3 I_icon19Mar 25 Oct 2011, 17:03

Videoclipul este cu adevarat emotionant, eu am inceput sa plang de-a binelea..
Chiar stai si te gandesti uneori pentru ce am fost creati si nu gasim raspunsul.. Dar eu cred ca aceste fiinte minunate, caini, au fost creati pentru a iubi, pentru a oferi afectiune si pentru a fi acolo mereu in spatele tau..
Oricat ne-am dori, prietenia nu poate fi un lucru vesnic si nici perfect, insa prin acest filmulet se demonstreaza ca, daca vrem cu adevarat chiar putem fi fericiti si devotati unul altuia.. Credinta de care da dovada acest caine este impresionanta, mai ales vazand ochii tristi pe care ii are atunci cand stapanul sau nu mai apare.. Parca suferea din cauza lipsei acestuia, o parte din el nu mai putea fi fericita..
Eu una stiu cum este sa iti pierzi un bun prieten, cainele meu a fost calcat de masina chiar in fata mea si nu doresc nimanui asta.. Poate ca undeva acolo sus ma ede si stie ca plang pentru el si latra vrand sa se joace, insa eu nu il pot vedea, nu stiu unde sa ma uit..
In concluzie, pot spune ca orice le-am face si oricat de duri am fi cu ei, cainii sunt si vor ramane cei mai buni prieteni ai omului, indiferent de circumstante.. As vrea sincer sa pot si eu simti macar cateva clipe sentimentul puternic de prietenie, sa fiu gata sa fac sacrifii pentru cineva.. Chiar as vrea..
Sus In jos
Crystal
Legend
Legend
Crystal

Merite deosebite :
Nr. mesaje Nr. mesaje : 5170
Puncte : 8264
Reputatie Reputatie : 1725

MesajSubiect: Re: Filme de milioane, pentru a fi vizionat intr-un week-end.   Filme de milioane, pentru a fi vizionat intr-un week-end. - Pagina 3 I_icon19Mar 25 Oct 2011, 17:41

Acesta e filmul meu preferat si, desi l-am vazut de zeci de ori, de fiecare data ma emotioneaza pana la lacrimi.
Se bazeaza pe o poveste reala si acea statuie in memoria adevaratului Hachiko se afla in Japonia din cate stiu.
Povestea e extrem de frumoasa, iar prietenia dintre om si caine este prezentata intr-un mod in care e imposibil sa nu-ti ajunga la inima.
Oricum, finalul e cel mai emotionant. Insa nu vi-l spun, pentru ca poate veti dori sa vedeti acest film si mai bine descoperiti singuri in love
Sus In jos
~Crantzanele~
Genin
Genin
~Crantzanele~

Sex : feminin Localizare Localizare : De acolo de unde ingeri pier.... Iar demonii prind viata...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 438
Puncte : 613
Reputatie Reputatie : 51
Stare de spirit Stare de spirit : Nebuna... Rea.... Tupeista... Si restu-i treaba mea ;)

MesajSubiect: Re: Filme de milioane, pentru a fi vizionat intr-un week-end.   Filme de milioane, pentru a fi vizionat intr-un week-end. - Pagina 3 I_icon19Mier 26 Oct 2011, 01:02

Merci fetelor. Stiu ca voi ( in general) iubiti cainii dar ce ne facem
cu cei carora nu le pasa si ii maltrateaza de parca ar fi doar nise marionete?
Conteaza daca rasele sunt pur sange sau pur si simplu sunt de pe
strada?
Nu inteleg! Daca nu ii iubesc, nu le plac...
Ok inteleg!Dar ce treaba au ei...
Mai ales cand vad copii cu varste fragede care mergand la scoala ar trebui sa
invete ca animalele trebuie ocrotite, arunca cu pietre in caini si pisici chiar daca acestia nici nu au indraznit sa-si ridice privirea pt ai privi pe acei copii.
Pur si simplu nu-i suport!
Si eu, sincer acum am doi caini. Unul este un rottweiller pur sange iar alca( k e catelusa) am luat-o sincer , recunos de pe strada... Dar - nu vreau sa spon
aku k o iubesc mai mult pe ea dar chiar imi place mai mult decat Black cainele meu sau decat pitbullul lu fratemeu!

Nush ce sa zic... Dac vreti sa puneti si o poza cu catei vostri?
Asa pt mn:P Va rog!
Uitati va las o poza cu cateaua mea pe care am luat-o de pe strada:)
Sa-mi ziceti parerea voara despre ea:x
Sus In jos
Lucifer's white aηgel
Sennin
Sennin
Lucifer's white aηgel

Merite deosebite : Filme de milioane, pentru a fi vizionat intr-un week-end. - Pagina 3 J5fdba
Sex : feminin acebook acebook : n-avem.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 5754
Puncte : 7492
Reputatie Reputatie : 1153

MesajSubiect: Re: Filme de milioane, pentru a fi vizionat intr-un week-end.   Filme de milioane, pentru a fi vizionat intr-un week-end. - Pagina 3 I_icon19Mier 26 Oct 2011, 09:25

Pai, pentru tine voi pune cateva poze cu catelusii mei, dar nu am cu toti, numai cu 2 dintre ei, in total am 5 ... lough Apropo, ai o catelusa adorabila.

El e Celsy. in love

Iar el e Aky, un catelus de 2 luni. love

P.S : Dupa cum observati, Celsy este un caine de rasa, iar Aky nu. Cum nici intre oameni n-ar trebui sa se faca diferente, nici intre caini sa nu se faca ! In plus, un caine maidanez este mult mai inteligent decat unul de rasa pe care il tii in casa si-i aduci totul la nas. Toti cainii mei sunt "adoptati", i-am gasit afara, pe strada si nu aratau foarte bine, mai ales Alice, o catelusa de-a mea. O am de aproape un an si o iubesc enorm, la fel ca si pe ceilalti. Atunci cand am vazut-o prima data tremurand in mijlocul strazii, nici n-am crezut ca-i caine deoarece este alba si e si de talie mica, dar dupa ce m-am apropiat si am vazut cum se uita la mine am simtit cum incep si eu sa tremur si nu m-am putut abtine sa n-o adopt. Fiecare fiinta merita sa fie iubita, indiferent daca are "mici defecte". dap !
Sus In jos
Lolita
S-Class
S-Class
Lolita

Merite deosebite :
Localizare Localizare : ● Baia Mare ●
Nr. mesaje Nr. mesaje : 4709
Puncte : 5227
Reputatie Reputatie : 337
Stare de spirit Stare de spirit : Euforică ♥

MesajSubiect: You Again-un alt film pe care il ador   Filme de milioane, pentru a fi vizionat intr-un week-end. - Pagina 3 I_icon19Dum 30 Oct 2011, 19:41

Ei, am revenit cu un nou film. happy2
Se numeste You Again si sper sa va placa. Daca nu l-ati vazut, va recomand sa-l vedeti pentru ca este o comedie geniala.

In perioada adolescentei, stinghera si pistruiata Marni era departe de a fi populara printre colegi si adeseori era luata in bataie de joc de catre frumoasa si diabolica lidera a majoretelor pe nume Joanna, care o umilea si o jignea in public ori de cate ori avea ocazia. Desi a devenit o femeie de cariera si tocmai a obtinut o promovare intr-un post important de PR, Marni nu poate uita chinurile la care a fost supusa in timpul liceului si inca este marcata de farsele Joannei, motiv pentru care este ingrozita atunci cand constata ca tanara cu care urmeaza sa se casatoreasca fratele ei Will nu este nimeni alta decat cea mai mare dusmanca a sa din adolescenta. Desi Joanna se comporta ca si cum ar fi sters cu buretele rivalitatea dintre ele si ar fi uitat modul in care a terorizat-o pe viitoarea ei cumnata in trecut, Marni intentioneaza sa saboteze nunta si sa demaste in fata fratelui sau Will adevaratul caracter al miresei. Situatia se complica atunci cand la ceremonie soseste Ramona, matusa Joannei, care se dovedeste a fi rivala de moarte din perioada liceului a lui Gail, mama lui Marni si a lui Will.

Si acum, trailer-ul :

Enjoy ! ^^
Sus In jos
Zuzulici :)
Jōnin
Jōnin
Zuzulici :)

Sex : feminin Varsta : 30
Localizare Localizare : Prin jur.....
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1326
Puncte : 1681
Reputatie Reputatie : 250
Stare de spirit Stare de spirit : Mai conteaza???

MesajSubiect: Re: Filme de milioane, pentru a fi vizionat intr-un week-end.   Filme de milioane, pentru a fi vizionat intr-un week-end. - Pagina 3 I_icon19Dum 30 Oct 2011, 19:50

Vai sisu' stiiu filmul l-am vazut si eu
Si va recomand si voua celor care nu l-ati vazut
100% merita vazut nu ma intind la detalii e mai bine sa desoperiti singuri
Sus In jos
kristen
Genin
Genin
kristen

Localizare Localizare : Printre stele, vise si ganduri spulberate de praful cosmic.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 243
Puncte : 264
Reputatie Reputatie : 10
Hobby-uri Hobby-uri : skating, listen to music, eating, traveling, walking,
Stare de spirit Stare de spirit : Simt aerul ce intra prin fiecare por ametindu-ma din ce in ce mai mult cu puritatea lui divina.

MesajSubiect: Re: Filme de milioane, pentru a fi vizionat intr-un week-end.   Filme de milioane, pentru a fi vizionat intr-un week-end. - Pagina 3 I_icon19Joi 17 Noi 2011, 10:06

Si mie mi s-a inatmplat la fel. Am citit toate cartile in vacanta de vara. Cate cel putin 100 de pagini pe zi. Acum, sincer cel mai mult mi-a placut Amurg, deoarece este primul film, ei se intalnesc, fac cunostinta si devin iubiti. E partea cea mai romantica. Maine va fi premierea pentru prima parte din Breaking Down. Super! Abia astept. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Sus In jos
Elly.
Guardian Ninja
Guardian Ninja
Elly.

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : Bucureşti. <3
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2298
Puncte : 2572
Reputatie Reputatie : 212

MesajSubiect: Re: Filme de milioane, pentru a fi vizionat intr-un week-end.   Filme de milioane, pentru a fi vizionat intr-un week-end. - Pagina 3 I_icon19Vin 25 Noi 2011, 21:18

Am fost la prima parte din zori de zi. A fost geniall =p~ abia astept partea a doua. in love
Sus In jos
Sansa ♛
Genin
Genin
Sansa ♛

Localizare Localizare : no idea.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 316
Puncte : 399
Reputatie Reputatie : 59
Stare de spirit Stare de spirit : meh.

MesajSubiect: Re: Filme de milioane, pentru a fi vizionat intr-un week-end.   Filme de milioane, pentru a fi vizionat intr-un week-end. - Pagina 3 I_icon19Dum 27 Noi 2011, 16:58

hey everybody! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Si eu am fost la prima parte la " Braking dawn ". Intr-adevar a fost super, dar unele segvente mi s-au parut un pic cam sadice...[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Stiu cei care au vazut filmul despre ce vorbesc. Iar finalul... A FOST GENIAL!!!!!

Byeee :X
Sus In jos
Aniska
Guardian Ninja
Guardian Ninja
Aniska

Localizare Localizare : pe aici
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2389
Puncte : 3602
Reputatie Reputatie : 1046
Hobby-uri Hobby-uri : role , cumparaturi, scoala , net etc
Stare de spirit Stare de spirit : happy, indragostita, plictisita....

MesajSubiect: Re: Filme de milioane, pentru a fi vizionat intr-un week-end.   Filme de milioane, pentru a fi vizionat intr-un week-end. - Pagina 3 I_icon19Lun 28 Noi 2011, 22:53

Omg cat iubesc filmul asta! Pur si simplu il aodr. Am vazut toate partile! Prea genial love
Chiar in weekend am vazut Zori de zi. Pre frumos in love Stiu si ce se va intampla in partea a 2-a.. Dar mai dureaza pana apare is aceea.
Oricum filmul e prea furmos si m-as uita la el de 5 ori pe zi in love
Sus In jos
kristen
Genin
Genin
kristen

Localizare Localizare : Printre stele, vise si ganduri spulberate de praful cosmic.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 243
Puncte : 264
Reputatie Reputatie : 10
Hobby-uri Hobby-uri : skating, listen to music, eating, traveling, walking,
Stare de spirit Stare de spirit : Simt aerul ce intra prin fiecare por ametindu-ma din ce in ce mai mult cu puritatea lui divina.

MesajSubiect: Re: Filme de milioane, pentru a fi vizionat intr-un week-end.   Filme de milioane, pentru a fi vizionat intr-un week-end. - Pagina 3 I_icon19Lun 28 Noi 2011, 23:57

Cel mai trist film este Lista lui Shlindler. Ce m-a emotionat foarte mult a fost la sfarsit cand Shlindler a spus, cu lacrimi in ochi ca ar mai fi putut vinde masina si verigheta in schimbul a 10 evrei. El a salvat peste 2000 de evrei. Ei urmau sa fie gazati. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Sus In jos
xenomorphius
Chūbu
Chūbu
xenomorphius

Sex : feminin Varsta : 29
Localizare Localizare : În pădure!
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3304
Puncte : 4254
Reputatie Reputatie : 841
Stare de spirit Stare de spirit : -

MesajSubiect: Re: Filme de milioane, pentru a fi vizionat intr-un week-end.   Filme de milioane, pentru a fi vizionat intr-un week-end. - Pagina 3 I_icon19Mar 29 Noi 2011, 09:36

Păi dacă stau să mă gândesc sunt multe filme la care am plâns foarte, foarte mult.
Pe primul loc se află Titanic. Da, acesta, toţi îl ştiţi, aceiaşi poveste lacrimogenă.
Anul trecut de nu am plâns mai rău ca în toţi anii. : ))
Şi după ar fi puţin V For Vendetta - la final am plâns, când V s-a rănit când s-a luptat cu tipii aceia şi când toţi duoă ce a explodat parcă Big Ben-ul s-au strâns în piaţă sau prin apropiere şi au privit cum ia foc + că era costumaţi în V... deci a fost super acel film, dar am şi plâns.
Sus In jos
https://cenusascriitorului.wordpress.com/
Leopard ♥
Chūnin
Chūnin
Leopard ♥

Localizare Localizare : Pe langa tine ;o3
acebook acebook : Foloseste "url" altfel se deformeaza pagina!
Nr. mesaje Nr. mesaje : 752
Puncte : 1515
Reputatie Reputatie : 167
Stare de spirit Stare de spirit : `~Esti rănit de oameni pentru care ți-ai da viața…~`

MesajSubiect: Black.Christmas>:)   Filme de milioane, pentru a fi vizionat intr-un week-end. - Pagina 3 I_icon19Vin 02 Dec 2011, 14:17

Black Christmas este un thriller sangeros despre cateva femei nevinovate care traiesc un cosmar in Ajunul Craciunului. Billy Lenz, un copil neadaptat si maltratat, isi pierde mintile si dupa ani in care este brutalizat de familia lui, ii ucide si ii mananca intr-o noapte de violenta extrema, in Ajunul Craciunului. Locul teribilului incident ramane vacant foarte multi ani, pana cand este cumparat si renovat de o universitate si devine casa unei “fratii” de fete.

Cu cateva zile inainte de Craciun, “surorile” Dana, Melissa, Kelli si Heather petrec o seara linistita schimband cadouri si povestind, inainte sa plece in vacanta. Barbara isi aminteste de povestea lui Billy Lenz, dar atmosfera devine tensionata abia atunci cand tinerele primesc telefoane de amenintare. Ele afla in curand ca Lenz a fugit din spitalul de boli mentale in care fusese in toti acesti ani, pentru a se intoarce in casa in care a copilarit, iar efectele sangeroase nu intarzie sa apara.

Merita vazut :-ss~!

Sus In jos
Elz .
S-Class
S-Class
Elz .

Merite deosebite :
Localizare Localizare : Unde te aştepţi mai puţin.
acebook acebook : Elz :)
Nr. mesaje Nr. mesaje : 4331
Puncte : 5563
Reputatie Reputatie : 903
Hobby-uri Hobby-uri : KPoP , Dancing and Writing :)
Stare de spirit Stare de spirit : Unknow.

MesajSubiect: Re: Filme de milioane, pentru a fi vizionat intr-un week-end.   Filme de milioane, pentru a fi vizionat intr-un week-end. - Pagina 3 I_icon19Vin 02 Dec 2011, 18:59

Nu am vazut acest film si nici nu vreau ^^. Eu cred ca in loc sa ne uitam la filme horror care ne baga numai tampenii in cap, parerea mea ar fi sa va uitati la un film specific Craciunului. :) Trailerul este si el de speriat, Flori amintesteti ca pe acest forum sunt si copii mai mici decat tine :), iar daca vor vedea acest film o sa se sperie si parintii ce o sa zica? :|

Mda, parerea mea >.< filmul mi se pare mult prea sangeros, iar daca ma uit la el numai dorm 4 luni ^^

Edit: Imi pare rau daca v`am suparat, dar doar mi`am zis parerea :|

Ultima editare efectuata de catre Σℓℓs Dă Piєяsicυţă™ in Vin 02 Dec 2011, 19:14, editata de 1 ori
Sus In jos
http://www.eli-rawrr.tumblr.com
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :
Filme de milioane, pentru a fi vizionat intr-un week-end. - Pagina 3 Asss10Filme de milioane, pentru a fi vizionat intr-un week-end. - Pagina 3 J5fdba

Localizare Localizare : Cluj.
acebook acebook : Choco.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 23591
Puncte : 28367
Reputatie Reputatie : 2484

MesajSubiect: Re: Filme de milioane, pentru a fi vizionat intr-un week-end.   Filme de milioane, pentru a fi vizionat intr-un week-end. - Pagina 3 I_icon19Vin 02 Dec 2011, 19:04

Pai probabil o sa ma uit la el, dar nu acum, acum vreau sa intru in atmosfera de Craciun.. :)) Adica imi plac astfel de filme, insa in aceasta perioada a anului nu prea are rost sa vedem chestii sangeroase si de speriat.. ;)
Sus In jos
Christianne.
Chūnin
Chūnin
Christianne.

Localizare Localizare : Aici.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 569
Puncte : 653
Reputatie Reputatie : 45
Stare de spirit Stare de spirit : Da,no?!

MesajSubiect: Re: Filme de milioane, pentru a fi vizionat intr-un week-end.   Filme de milioane, pentru a fi vizionat intr-un week-end. - Pagina 3 I_icon19Vin 02 Dec 2011, 19:13

Bine , ce a spus Ellz e adevarat.... pe aici mai sunt si copii mai mici , dar ma bucur ca mi-ai spus de el . Pare ceva la care merita sa te uiti [ in general la mine tot ce inseamna horror merita vazut]. Poate ca o il vad chiar maine la o colega si o sa ma intorc cu un comm sa iti spun ce parere am .

Love you , baby lol!
Sus In jos
Dadaa <3
Genin
Genin
Dadaa <3

Localizare Localizare : Pe undeva^^
Nr. mesaje Nr. mesaje : 341
Puncte : 413
Reputatie Reputatie : 54
Stare de spirit Stare de spirit : Depinde.:)

MesajSubiect: Re: Filme de milioane, pentru a fi vizionat intr-un week-end.   Filme de milioane, pentru a fi vizionat intr-un week-end. - Pagina 3 I_icon19Vin 02 Dec 2011, 23:51

Suna interesant doar ca m`am invatat minte cu filmele horror de cand acum cativa ani am vazut 3 filme foarte de groaza unul dupa celalalt. Pe langa ca n`am mai dormit cu saptamanile si trebuia neaparat sa dorm langa cineva, acum ma sperie cel mai mic sunet care`l aud noaptea, chiar si ziua.

Ma rog cred ca e interesant, desi nu sunt tentata sa ma uit. :))

V`am pupat.:*

Sus In jos
Rose <3
Chūnin
Chūnin
Rose <3

Sex : feminin Varsta : 30
Localizare Localizare : acolo unde ma cauti si nu ma gasesti :P
Nr. mesaje Nr. mesaje : 849
Puncte : 904
Reputatie Reputatie : 42
Hobby-uri Hobby-uri : ...
Stare de spirit Stare de spirit : »Just In Love«

MesajSubiect: Re: Filme de milioane, pentru a fi vizionat intr-un week-end.   Filme de milioane, pentru a fi vizionat intr-un week-end. - Pagina 3 I_icon19Sam 03 Dec 2011, 12:13

Flory am devenit foarte curioasa in legatura cu filmu. Cred ca il voi cauta, cu toate ca stiu ca ma vor paste cosmarurile, dar asa sunt eu: curioasa...
Putin sadic -.-" dar ai facut o prezentare ce ma atras. Am ce face de sarbatori :)))
Pup kiss
Sus In jos
Leopard ♥
Chūnin
Chūnin
Leopard ♥

Localizare Localizare : Pe langa tine ;o3
acebook acebook : Foloseste "url" altfel se deformeaza pagina!
Nr. mesaje Nr. mesaje : 752
Puncte : 1515
Reputatie Reputatie : 167
Stare de spirit Stare de spirit : `~Esti rănit de oameni pentru care ți-ai da viața…~`

MesajSubiect: Re: Filme de milioane, pentru a fi vizionat intr-un week-end.   Filme de milioane, pentru a fi vizionat intr-un week-end. - Pagina 3 I_icon19Sam 03 Dec 2011, 13:57

Σℓℓs Dă Piєяsicυţă™ a scris:
Nu am vazut acest film si nici nu vreau ^^. Eu cred ca in loc sa ne uitam la filme horror care ne baga numai tampenii in cap, parerea mea ar fi sa va uitati la un film specific Craciunului. :) Trailerul este si el de speriat, Flori amintesteti ca pe acest forum sunt si copii mai mici decat tine :), iar daca vor vedea acest film o sa se sperie si parintii ce o sa zica? :|

Mda, parerea mea >.< filmul mi se pare mult prea sangeros, iar daca ma uit la el numai dorm 4 luni ^^

Edit: Imi pare rau daca v`am suparat, dar doar mi`am zis parerea :|

hmmm elz ....nu oblig pe nimeni sa se uite si dasta lam pus e un film de craciun heh...~!
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Filme de milioane, pentru a fi vizionat intr-un week-end.   Filme de milioane, pentru a fi vizionat intr-un week-end. - Pagina 3 I_icon19

Sus In jos

Filme de milioane, pentru a fi vizionat intr-un week-end.

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 3 din 7Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Să vorbim și despre altceva :: Discuții libere :: Filme-