Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Filme de milioane, pentru a fi vizionat intr-un week-end. - Pagina 2 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Filme de milioane, pentru a fi vizionat intr-un week-end. - Pagina 2 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Filme de milioane, pentru a fi vizionat intr-un week-end.

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Urmatorul
AutorMesaj
DjMassackre
Academy Student
Academy Student
DjMassackre

Sex : masculin Localizare Localizare : Tm
Nr. mesaje Nr. mesaje : 15
Puncte : 20
Reputatie Reputatie : -5
Hobby-uri Hobby-uri : Cluburi :X
Stare de spirit Stare de spirit : Foarte buna :D [cred] :))

Filme de milioane, pentru a fi vizionat intr-un week-end. - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Filme de milioane, pentru a fi vizionat intr-un week-end.   Filme de milioane, pentru a fi vizionat intr-un week-end. - Pagina 2 I_icon19Mar 21 Dec 2010, 15:03

hehe......ia uitativa la Suburbia 13 ..... este un film foarte frumos >:)

asta este filmul meu preferat :D :X
Sus In jos
Ayamy
Academy Student
Academy Student
Ayamy

Sex : feminin Varsta : 28
Nr. mesaje Nr. mesaje : 30
Puncte : 42
Reputatie Reputatie : 3

MesajSubiect: Re: Filme de milioane, pentru a fi vizionat intr-un week-end.   Filme de milioane, pentru a fi vizionat intr-un week-end. - Pagina 2 I_icon19Mar 04 Ian 2011, 13:44

Un film bun?Pai aproape toate sunt bune depinde de preferintele fiecariua.De exemplu lista mea de filme si seriale preferate e destul de lunga.
Daca va place comedia incercati filmul corean Baby and me/i si serialui You're beautiful sau Coffe prince.
Daca va place actiunea atunci incercati IRIS sau Bad guy.
Pentru Romance aveti mai multe obtiuni:- Koizora-film japonez
- Playful kiss - serial corean
- My girlfriend is a gumiho - serial corean
Etc................
Sau puteti incerca filme cu animale.
Sus In jos
Ayamy
Academy Student
Academy Student
Ayamy

Nr. mesaje Nr. mesaje : 30
Puncte : 42
Reputatie Reputatie : 3

MesajSubiect: Re: Filme de milioane, pentru a fi vizionat intr-un week-end.   Filme de milioane, pentru a fi vizionat intr-un week-end. - Pagina 2 I_icon19Mar 04 Ian 2011, 14:05

eu am vazut you're beautiful si nu mi sa parut trist deloc,dar daca vreti un film trist incercati koizora(Cerul iubiri),hong gil dong sau bad guy(cu kim nam gil)
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Top 10 filme preferate   Filme de milioane, pentru a fi vizionat intr-un week-end. - Pagina 2 I_icon19Mar 05 Apr 2011, 17:45

Am avut o idee (destul de proasta)
Sa vorbim si despre filme...
Si cum zice si titlul poate va zice-ti top 10 filme preferate.....

Incep eu:
-1 War and peace
-2 Titanic
-3 Braveheart
-4 Forrest Gump
-5 Rambo (toate)
-6 Home 1&2
-7 Die Hard
-8 Gladiatorul
-9 Battle of the brave
-10 Seventeen again
Sus In jos
Alle
Special Jōnin
Special Jōnin
Alle

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : Constanta
acebook acebook : Alexandra Stefan
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1808
Puncte : 2000
Reputatie Reputatie : 103
Hobby-uri Hobby-uri : Scris, muzica, autoanaliza, multe
Stare de spirit Stare de spirit : Cea mai fericită persoană pe care o vei întâlni în viața asta

MesajSubiect: Re: Filme de milioane, pentru a fi vizionat intr-un week-end.   Filme de milioane, pentru a fi vizionat intr-un week-end. - Pagina 2 I_icon19Mar 05 Apr 2011, 17:56

hmm...cm greu sa aleg 10...da le zic cum imi vin in minte

1. Another Cinderella Story
2. Wild Child
3. Picture this
4. Titanic
5. Adevaul gol-golut
6. A Cinderella Story
7. Mean Girls
8. Step Up (1, 2 si 3)
9. Just My Luck
10. The Perfect Man

Ar mai fi o gramada dar pe astea mi le amintesc, nu sunt exact in ordine.
Mai zicti si voi. happy2 happy
Sus In jos
Elz .
S-Class
S-Class
Elz .

Merite deosebite :
Filme de milioane, pentru a fi vizionat intr-un week-end. - Pagina 2 J5fdba
Localizare Localizare : Unde te aştepţi mai puţin.
acebook acebook : Elz :)
Nr. mesaje Nr. mesaje : 4331
Puncte : 5563
Reputatie Reputatie : 903
Hobby-uri Hobby-uri : KPoP , Dancing and Writing :)
Stare de spirit Stare de spirit : Unknow.

MesajSubiect: Re: Filme de milioane, pentru a fi vizionat intr-un week-end.   Filme de milioane, pentru a fi vizionat intr-un week-end. - Pagina 2 I_icon19Mar 05 Apr 2011, 18:51

1.Titanic
2.Yes Man
3.Big Mamma's House
4.Rush Hour
5.Scary Movie
6.A walk to remember
7.Harry Potter
8.Step Up
9.Dumnezeu pentru o zi
10.High School Musical
Sus In jos
http://www.eli-rawrr.tumblr.com
Bubu.
Legend
Legend
Bubu.

Merite deosebite : Filme de milioane, pentru a fi vizionat intr-un week-end. - Pagina 2 J5fdba
Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : Bucuresti
acebook acebook : Bubs Bbu
Nr. mesaje Nr. mesaje : 5440
Puncte : 6635
Reputatie Reputatie : 727
Hobby-uri Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap
Stare de spirit Stare de spirit : I feel like I want to murder someone

MesajSubiect: Re: Filme de milioane, pentru a fi vizionat intr-un week-end.   Filme de milioane, pentru a fi vizionat intr-un week-end. - Pagina 2 I_icon19Mar 05 Apr 2011, 19:00

1. titanic
2. Puicuta cu cocosel
3. A walk to remember
4. Singur acasa
5. Sin senos no hay paraiso
6. Predestinatii
7. Las tontas no van al cielo
8. Stapanul inelelor
9. Fast and Furious
10. Quidado con el angel
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Filme de milioane, pentru a fi vizionat intr-un week-end.   Filme de milioane, pentru a fi vizionat intr-un week-end. - Pagina 2 I_icon19Mar 05 Apr 2011, 19:00

La multi le-a placut filmul Titanic :| happy2
Sus In jos
Pufarina~Puff~Puffitza:x
Special Jōnin
Special Jōnin
Pufarina~Puff~Puffitza:x

Localizare Localizare : In tara elfilor:x
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1900
Puncte : 2002
Reputatie Reputatie : 66
Hobby-uri Hobby-uri : Sa ma dau q rolele,sa zabesc
Stare de spirit Stare de spirit : Forever starts today.<3

MesajSubiect: Re: Filme de milioane, pentru a fi vizionat intr-un week-end.   Filme de milioane, pentru a fi vizionat intr-un week-end. - Pagina 2 I_icon19Mar 05 Apr 2011, 19:32

1. Twilight(toate seriile)
2. Mean Girls
3. The lovely bones
4. American Pie
5. Back to 17 years
6. Crazy Beautiful
7. Just my luck
8. Not another teen movie
9. Titanic
10. Sacry movie

Sus In jos
Kirara
Legend
Legend
Kirara

Merite deosebite :
Localizare Localizare : Always beside you ♥
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3431
Puncte : 4873
Reputatie Reputatie : 1187
Hobby-uri Hobby-uri : Ador sa stiu cand cazi !
Stare de spirit Stare de spirit : Fake Smile :)

MesajSubiect: Re: Filme de milioane, pentru a fi vizionat intr-un week-end.   Filme de milioane, pentru a fi vizionat intr-un week-end. - Pagina 2 I_icon19Mar 05 Apr 2011, 19:37

1.Titanic
2. Stapanul inelelor
3.Harry Potter
4. Singur acasa
5.Prietenii copilariei mele
6.Puicuta cu cocosel
7.Blonda de la drept
8.Twilight
9.Scary Movie
10.Big Mamma's House
Sus In jos
Ony♫Baby♥Angel◕‿◕
Genin
Genin
Ony♫Baby♥Angel◕‿◕

Localizare Localizare : in lumea copilariei
Nr. mesaje Nr. mesaje : 405
Puncte : 431
Reputatie Reputatie : 8
Hobby-uri Hobby-uri : muzica,desen,etc
Stare de spirit Stare de spirit : ..actualmente.. Happy..

MesajSubiect: Re: Filme de milioane, pentru a fi vizionat intr-un week-end.   Filme de milioane, pentru a fi vizionat intr-un week-end. - Pagina 2 I_icon19Mier 06 Apr 2011, 19:06

1.Twilight
2.Titanic
3.The Hole
4.Avatar
5.Scary Movie
6.Good luck Charlie
7.Ink Heart
8.P.s : I love you
9.Step Up
10.Triple Dog..(e un joc,asa se numeste)
Sus In jos
angelo_testardo
Chūnin
Chūnin
angelo_testardo

Sex : feminin Varsta : 29
Localizare Localizare : galati
Nr. mesaje Nr. mesaje : 812
Puncte : 893
Reputatie Reputatie : 38
Hobby-uri Hobby-uri : belly dance/karate
Stare de spirit Stare de spirit : Zambeste, maine poate fi mai rau!

MesajSubiect: Re: Filme de milioane, pentru a fi vizionat intr-un week-end.   Filme de milioane, pentru a fi vizionat intr-un week-end. - Pagina 2 I_icon19Mier 06 Apr 2011, 19:39

mama la peste 1000 de filme vazute e mai greu sa spui doar 10....dar sa incerc
1.toata seria saw
2.greta
3.avatar
4.titanic
5.twilight(1-3)
6.sorority row
7.intalnire exploziva
8.the cronicles of narnia
9.domnul si doamna smith
10.the back up plan
uitativa la ele sunt superbe eu sunt cinefila in serie si va asigur ca de la mine o sa auziti fff des de filme de oscar sau golden globes sau box ofice loc fruntas....;)
Sus In jos
Yin
Sennin
Sennin
Yin

Merite deosebite :
Localizare Localizare : București
acebook acebook : Ema
Nr. mesaje Nr. mesaje : 6696
Puncte : 7969
Reputatie Reputatie : 815

MesajSubiect: Re: Filme de milioane, pentru a fi vizionat intr-un week-end.   Filme de milioane, pentru a fi vizionat intr-un week-end. - Pagina 2 I_icon19Dum 15 Mai 2011, 07:39

Eu de obicei ma uit numai la comedii inbinate si cu actiune. Nu sunt o ,,clineta" fidela a filmelor de groza. Seara visez urat!!! lough lough lough lough

Cel mai frumos film pe care l-am vazut a fost Titanic. Doamne cat am putut plange. A fost si o poveste adevarata.... sad sad sad crying crying crying

Ja ne!
Sus In jos
http://y-yinn.tumblr.com/
Yin
Sennin
Sennin
Yin

Merite deosebite :
Localizare Localizare : București
acebook acebook : Ema
Nr. mesaje Nr. mesaje : 6696
Puncte : 7969
Reputatie Reputatie : 815

MesajSubiect: Re: Filme de milioane, pentru a fi vizionat intr-un week-end.   Filme de milioane, pentru a fi vizionat intr-un week-end. - Pagina 2 I_icon19Dum 15 Mai 2011, 07:40

Cel mai trist film a fost Titanic si cel cu turnurile gemene din NY. Mare pacat de ele, erau niste frumuseti rare.

Ja ne!
Sus In jos
http://y-yinn.tumblr.com/
AlphasoniK
Genin
Genin
AlphasoniK

Sex : masculin Varsta : 29
Nr. mesaje Nr. mesaje : 255
Puncte : 387
Reputatie Reputatie : 115

MesajSubiect: Re: Filme de milioane, pentru a fi vizionat intr-un week-end.   Filme de milioane, pentru a fi vizionat intr-un week-end. - Pagina 2 I_icon19Dum 15 Mai 2011, 15:31

Dupa parerea mea,cel mai trist film pe care lam vazut e Love Story.
Sus In jos
Honey B
Chūnin
Chūnin
Honey B

Localizare Localizare : Tokyo
Nr. mesaje Nr. mesaje : 656
Puncte : 784
Reputatie Reputatie : 77
Hobby-uri Hobby-uri : Dance. Naruto. Music. Fashion.

MesajSubiect: Twilight :x   Filme de milioane, pentru a fi vizionat intr-un week-end. - Pagina 2 I_icon19Sam 25 Iun 2011, 13:54

Mie perso mia plk enorm de mult si am vazut toate partile intro sg zi......inainte nu ma interesat de nici o culoare dar apoi a aparut la tv amurg si dupaia mia plk asa de mult incat am fugit ca fulgerul la comp si am vazut si ceelalte parti .....si astept cu nerabdare Breaking Dawn ........ ENJOY
Sus In jos
http://paradox15.tumblr.com/
xLostCandy
Chūnin
Chūnin
xLostCandy

Localizare Localizare : In fatza Pc`ului :-P
Nr. mesaje Nr. mesaje : 842
Puncte : 950
Reputatie Reputatie : 45
Hobby-uri Hobby-uri : Multee ;-)
Stare de spirit Stare de spirit : La fel ca de obicei. ;-)

MesajSubiect: Re: Filme de milioane, pentru a fi vizionat intr-un week-end.   Filme de milioane, pentru a fi vizionat intr-un week-end. - Pagina 2 I_icon19Dum 26 Iun 2011, 15:20

Si mie imi place Twilight ! Dar , mai mult mi-a placut parte in care Jacob cu Bella se saruta !
Dar , am auzit ca , breaking down va aparea in 2012 ! Oricum , l-am gasit pe net !
happy2
Sus In jos
Honey B
Chūnin
Chūnin
Honey B

Localizare Localizare : Tokyo
Nr. mesaje Nr. mesaje : 656
Puncte : 784
Reputatie Reputatie : 77
Hobby-uri Hobby-uri : Dance. Naruto. Music. Fashion.

MesajSubiect: Re: Filme de milioane, pentru a fi vizionat intr-un week-end.   Filme de milioane, pentru a fi vizionat intr-un week-end. - Pagina 2 I_icon19Dum 26 Iun 2011, 18:13

filmul???????????????????????? dami si mie siteul plssssssss
Sus In jos
http://paradox15.tumblr.com/
♥Deyutza♥
Chūnin
Chūnin
♥Deyutza♥

Localizare Localizare : in Narniaaa <3 :))
Nr. mesaje Nr. mesaje : 884
Puncte : 1129
Reputatie Reputatie : 72
Stare de spirit Stare de spirit : Acceptabila. :)

MesajSubiect: Re: Filme de milioane, pentru a fi vizionat intr-un week-end.   Filme de milioane, pentru a fi vizionat intr-un week-end. - Pagina 2 I_icon19Dum 26 Iun 2011, 21:36

ador filmul asta :X [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] ... ai vazut breaking down ??????? Desi nu prea ai cum avand in vedere ca va aparea deabia in 2012
Sus In jos
Pact cu Dιανσℓιтα╳
Genin
Genin
Pact cu Dιανσℓιтα╳

Localizare Localizare : Far away.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 448
Puncte : 537
Reputatie Reputatie : 47
Hobby-uri Hobby-uri : Laughting.
Stare de spirit Stare de spirit : Happy

MesajSubiect: Re: Filme de milioane, pentru a fi vizionat intr-un week-end.   Filme de milioane, pentru a fi vizionat intr-un week-end. - Pagina 2 I_icon19Mar 19 Iul 2011, 22:16

Eu ador filmul.. in love
Panterut-o..zici ca l-ai gasit pe net? huh? Impartaseste si cu noi sad in love
Sus In jos
http://thevampirediariesluv.tumblr.com
Leopard ♥
Chūnin
Chūnin
Leopard ♥

Localizare Localizare : Pe langa tine ;o3
acebook acebook : Foloseste "url" altfel se deformeaza pagina!
Nr. mesaje Nr. mesaje : 752
Puncte : 1515
Reputatie Reputatie : 167
Stare de spirit Stare de spirit : `~Esti rănit de oameni pentru care ți-ai da viața…~`

MesajSubiect: A Walk to Remember   Filme de milioane, pentru a fi vizionat intr-un week-end. - Pagina 2 I_icon19Vin 26 Aug 2011, 12:40

Landon Carter şi prietenii săi sunt cei mai cool puşti dintr-un liceu din Beaufort. Poartă hainele adecvate, conduc maşinile potrivite şi intră în bucluc atât cât să-şi asigure o reputaţie de rebeli. Jamie Sullivan e opusul lor – nimic nu pare cool la ea. E fiica predicatorului şi poartă haine care-i ascund formele şi acelaşi pulover în fiecare zi. Îndură zeflemeaua lui Landon şi a prietenilor săi cu un zâmbet, întotdeauna văzând numai lucrurile bune din oameni. Atunci când o farsă a lui Landon şi a găştii sale se termină cât se poate de prost, directorul îl condamnă pe băiat să aibă grijă în weekend-uri de un elev necăjit şi să lucreze la piesa şcolii, activităţi în care e şi Jamie implicată. E timpul să mai întâlneşti şi altfel de oameni spune directorul. Şi puţine persoane sunt mai diferite de cinicul şi necredinciosul Brandon decât Jamie. Fata cântă în corul bisericii, poartă întotdeauna o Biblie la ea iar ambiţia ei este să asiste la un miracol. Cei doi petrec din ce în ce mai mult timp împreună, Landon devine intrigat de candoarea fetei care vede frumosul în toate şi are o încredere nelimitată în oameni şi în lume. Curând, băiatul descoperă că s-a îndrăgostit de fermecătoarea marginalizată pe care el şi prietenii săi obişnuiau s-o ostracizeze zilnic. Atunci când circumstanţe potrivinice le ameninţă dragostea, Landon rămâne de partea ei şi încearcă s-o ajute să-şi îndeplinească visele.
Se spune că cheia spre succes este sinceritatea şi că o dată ce reuşeşti să te prefaci că eşti sincer, ai dat lovitura.

Într-o industrie în care actorii îşi contrafac emoţiile pentru a părea autentici, e mare lucru ca un lucru atât de simplu şi pur ca sinceritatea reuşeşte să supravieţuiască, mai ales într-o producţie hollywoodiană. A Walk to Remember, un film bazat pe romanul lui Nicholas Sparks, reuşeşte să fie admirabil în locurile în care o teen dramă ar fi fost contrafăcută. Povestea ne este binecunoscută. Un băiat rău (Shane West) se îndrăgosteşte de o şcolăriţă bună (starul pop Mandy Moore). Plotul putea urma unul sau două căi. Fie dragostea îl va izbăvi pe el (a la "On the Waterfront") sau o va trivializa pe ea (a la "Grease"). Jamie e, însă, atât de ingenuă că nu ne-o putem imagina purtând vinyl negru.

Distribuţia e completată de nume mari precum Peter Coyote (tatăl lui Jamie) şi Darryl Hannah (mama lui Landon).

Moore, o vedetă pop a cărei experienţă actoricească anterioară a fost un rolisor în The Princess Diaries, îşi asumă o partitură dificilă cu primul ei rol principal. Să interpretezi un personaj atât de inocent fără să-l faci insuportabil, se poate dovedi un coşmar şi pentru un actor mai experimentat, cu atât mai mult pentru o debutantă. Jamie e o iconoclastă tăcută care nu vrea să atragă atenţia asupra sa. Conceptul personajului e revoluţionar: o fată într-un film cu adolescenţi atât de sigură pe identitatea ei încât nu are nevoie de o schimbare de look senzaţională ca să-i arate băiatului ce grozavă poate fi. Acelaşi lucru e valabil pentru Moore, vedeta: e o uşurare să vedem că nu fiecare potenţial idol al adolescenţilor simte nevoia să ajungă faimoasă fâţâindu-se în bikini şi arătându-şi pelvisul la cameră. Finalul aduce o întoarcere de situaţie care, în alte condiţii ar fi putut părea fals, dacă scenariul lui Karen Janszens nu s-ar fi dovedit până în acel moment dulce şi onest. Fidel sursei literare fără a fi forţat, melancolic fără a fi deprimant, A Walk to Remember izbuteşte să te cucerească prin sinceritate. Într-o eră în care filmele cu adolescenţi au devenit un gen distinct, A Walk to Remember face o diferenţă. Filmul descrie expresiv acea experienţă culturală singulară care e liceul, în special segregarea studenţilor în grupuri sociale rigid definite. În liceu eşti fie in fie out. Producătorul Di Novi spune că romanul lui Nicholas Sparks e popular nu numai printre teenageri dar şi printre copiii mai tineri sau printre adulţi pentru că îţi aminteşte de lucrurile cu adevărat importante în viaţă: dragostea necondiţionată, speranţă şi încrederea.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

A Walk to Remember" este unul din cele mai frumoase filme ale industriei hallywoodiane, pastrand vii sentimentele si reactiile tuturor ce il urmaresc. Intr-o lume plina de false valori, filmul produs de Denise Di Novi si Hunt Lowry in regia lui Adam Shankman, dupa un roman de Nicholas Sparks, urmareste povestea unor adolescenti americani cu personalitati diferite, pornind de la simpla lege fizica a atractiei.

Dincolo de o poveste frumoasa, "A Walk to Remember" este intradevar o capodopera a gesturilor actoricesti, prin maturitatea cu care este adoptat fiecare rol, indiferent de importanta in cadrul elementului finit.

Filmul prezinta povestea a doi adolescenti total diferiti, care ajung sa interfereze printr-o absurda intamplare a sortii, in momentul cand, Landon
Carter (Shane W est) un licean rebel este pedepsit pentru cumulul de
fapte ilegale si imorale . Astfel, el este nevoit sa se implice in piesa de teatru organizata in cadrul liceului, fapt ce ii schimba intr-un final intreagul sistem de valori. Pentru a-si pregati rolul, acesta ii cere inocentei Jamie Sullivan, care facea de asemenea parte din distributia piesei.

In timp ce Landon isi rezerva rolul unui adolescent popular, Jamie ocupa o rezervata pozitie fata de tot ceea ce el si prietenii lui reprezinta. Fiica a predicatorului, ea poarta haine care-i ascund formele şi acelasi pulover in fiecare zi. Indură comportamentul lui Landon si a prietenilor sai cu un zambet, vazand numai lucrurile bune din oameni si cand acesta ii propune sa il ajute in repetarea rolului, se hotaraste sa ii ofere ajutorul, in urma unei promisiuni pe care finalul filmului o aminteste in umbra evenimentelor deja intamplate

Dupa o insiruire de evenimente mai mult sau mai putin placute, Landon realizeaza ce a inceput sa simta si se apropie de Jamie, nesocotind ceea ce ii promisese.

Finalul filmului aduce lacrimi si tristete in sufletele celor ce de acum vor stii sa pretuiasca fiecare raza de soare.

Mi-am permis sa prezint o caracterizare succita a fimului regasita pe majoritatea site-urilor:

"Într-o industrie în care actorii îşi contrafac emoţiile pentru a părea autentici, e mare lucru ca un lucru atât de simplu şi pur ca sinceritatea reuşeşte să supravieţuiască, mai ales într-o producţie hollywoodiană . "A Walk to Remember", un film bazat pe romanul lui Nicholas Sparks, reuşeşte să fie admirabil în locurile în care o dramă a adolescentei ar fi fost contrafăcută. Povestea ne este binecunoscută :Un băiat rău (actorul Shane West) se îndrăgosteşte de o şcolăriţă bună (starul pop Mandy Moore). Plotul putea urma unul sau două căi. Fie dragostea îl va izbăvi pe el, sau o va trivializa pe ea. Jamie e, însă, atât de ingenuă că nu ne-o putem imagina purtând vinyl negru."
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Sus In jos
Lolita
S-Class
S-Class
Lolita

Merite deosebite :
Localizare Localizare : ● Baia Mare ●
Nr. mesaje Nr. mesaje : 4709
Puncte : 5227
Reputatie Reputatie : 337
Stare de spirit Stare de spirit : Euforică ♥

MesajSubiect: Re: Filme de milioane, pentru a fi vizionat intr-un week-end.   Filme de milioane, pentru a fi vizionat intr-un week-end. - Pagina 2 I_icon19Vin 26 Aug 2011, 12:45

Filmul a fost bestial! :x
Doar ca are un sfarsit cam... sad
Dar filmul chiar e un adevarat..nu gasesc cuvantul potrivit.
Ei ce sa faci? Sincer, filmul, pentru mine, e o lectie de viata!
Sus In jos
Leopard ♥
Chūnin
Chūnin
Leopard ♥

Localizare Localizare : Pe langa tine ;o3
acebook acebook : Foloseste "url" altfel se deformeaza pagina!
Nr. mesaje Nr. mesaje : 752
Puncte : 1515
Reputatie Reputatie : 167
Stare de spirit Stare de spirit : `~Esti rănit de oameni pentru care ți-ai da viața…~`

MesajSubiect: Re: Filme de milioane, pentru a fi vizionat intr-un week-end.   Filme de milioane, pentru a fi vizionat intr-un week-end. - Pagina 2 I_icon19Vin 26 Aug 2011, 12:47

LostAngel ai dreptate in love e o lectie de viata pentru toti ....!
Sus In jos
Alle
Special Jōnin
Special Jōnin
Alle

Localizare Localizare : Constanta
acebook acebook : Alexandra Stefan
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1808
Puncte : 2000
Reputatie Reputatie : 103
Hobby-uri Hobby-uri : Scris, muzica, autoanaliza, multe
Stare de spirit Stare de spirit : Cea mai fericită persoană pe care o vei întâlni în viața asta

MesajSubiect: Re: Filme de milioane, pentru a fi vizionat intr-un week-end.   Filme de milioane, pentru a fi vizionat intr-un week-end. - Pagina 2 I_icon19Vin 26 Aug 2011, 13:35

Am vazut filmul acum ceva timp, este absolut mirific.
Il ador, este unul dintre filmele mele preferate.
Este bestial, nici nu am cuvinte sa zic.
Merita vazut in love
Sus In jos
Bombonica Mentolata
Legend
Legend
Bombonica Mentolata

Sex : feminin Varsta : 29
Localizare Localizare : Galati
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2940
Puncte : 3581
Reputatie Reputatie : 227
Stare de spirit Stare de spirit : Happy Happy

MesajSubiect: Re: Filme de milioane, pentru a fi vizionat intr-un week-end.   Filme de milioane, pentru a fi vizionat intr-un week-end. - Pagina 2 I_icon19Vin 26 Aug 2011, 13:39

Stiu filmul, l-am vazut de 10 ori si de 10 ori am plans la el sad
Foarte frumos love
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Filme de milioane, pentru a fi vizionat intr-un week-end.   Filme de milioane, pentru a fi vizionat intr-un week-end. - Pagina 2 I_icon19

Sus In jos

Filme de milioane, pentru a fi vizionat intr-un week-end.

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 2 din 7Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Să vorbim și despre altceva :: Discuții libere :: Filme-