| Filme de milioane, pentru a fi vizionat intr-un week-end. | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
disasterology Academy Student
Sex : Localizare : Hell acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 24 Puncte : 28 Reputatie : 2 Hobby-uri : consulting criminal Stare de spirit : bored
| Subiect: Re: Filme de milioane, pentru a fi vizionat intr-un week-end. Sam 27 Apr 2013, 11:00 | |
| Eu as sugera American Psycho. Ocazia unica sa il vezi pe Bruce Wayne psihopat. Dar cred ca filmul se adreseaza celor fascinati de horror sau criminli in serie, cu siguranta nu romanticilor. Decat daca sunt si putin sadici. Nu e tocmai filmul meu favorit, nu pot spune ca am unul, dar asta mi-a trecut prin cap in momentul de fata. |
|
| |
Ambriel Malphas Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Roman acebook : Alexandra Elena Nr. mesaje : 1447 Puncte : 1767 Reputatie : 270
| Subiect: Re: Filme de milioane, pentru a fi vizionat intr-un week-end. Mier 01 Mai 2013, 11:23 | |
| 1. LOL 2. The Grudge 3. Husk 4. Twilight 5. Regele leu -desi este mai mult ca un desene- 6. The last song
|
|
| |
Rin Okumura Academy Student
Sex : Varsta : 25 Localizare : Timisoara acebook : boyka vlad Nr. mesaje : 34 Puncte : 46 Reputatie : 0 Hobby-uri : Boxul, BeatBox, Parkour Stare de spirit : Foarte Buna
| Subiect: Re: Filme de milioane, pentru a fi vizionat intr-un week-end. Joi 26 Dec 2013, 21:05 | |
| Nu am citit toate mesajele voastre asa ca imi cer scuze daca s-au mai postat aceste filme. Filmele pe care vi le recomand sunt:
TheNotebook- este despre o femeie ce a ajunsa la batranete sufera de Altzaimer si si-a uitat toata viata, insa in timpul tineretii a tinut un jurnal despre viata ei, pe care sotul ei i-l citeste femeii batrane care ia acest jurnal ca pe o poveste.
Equilibrum-este un film foarte interesant, cu actiunea care are loc in viitor, unde sefii de stat au incercat sa anihileze sentimentele oamenilor distrugant arta si tot ceea ce inseamna sentiment. Vi le recomand! |
|
| |
Danielle Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 3450 Puncte : 4339 Reputatie : 245
| Subiect: Re: Filme de milioane, pentru a fi vizionat intr-un week-end. Lun 01 Sept 2014, 19:43 | |
| The other woman Este un film foarte comic, din punctul meu de vedere, dar si o foarte buna lectie despre demnitate feminina si prietenie adevarata. Cand o sotie cu inima franta si doua amante pacalite se alieaza, e vai si amar de sotul infidel. Recomand acest film celor care vor sa se relaxeze intr-o seara oarecare si sa rada putin, dar si fetelor care au nevoie de o dovada pura ca prietenele adevarate pot vindeca inimile ranite. |
|
| |
Andreea Sch ♛ Sennin
Sex : Varsta : 28 Localizare : . acebook : Facebook Nr. mesaje : 2598 Puncte : 3358 Reputatie : 573
| Subiect: Re: Filme de milioane, pentru a fi vizionat intr-un week-end. Joi 11 Sept 2014, 18:06 | |
| 1408-este o adaptare cinematografica a cartii lui Stephen King, filmul e absolut mindfuck. |
|
| |
Danielle Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 3450 Puncte : 4339 Reputatie : 245
| Subiect: Re: Filme de milioane, pentru a fi vizionat intr-un week-end. Sam 13 Sept 2014, 15:38 | |
| 1. The lake house 2. Step up 5 - All in 3. King Kong
Chiar recomand aceste filme celor cate vor sa traiasca emotii intense si sa simta tensiunea pulsand in aer. |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Filme de milioane, pentru a fi vizionat intr-un week-end. | |
| |
|
| |
| Filme de milioane, pentru a fi vizionat intr-un week-end. | |
|