Anime. Naruto. Sasuke & Sakura That's our forum way! |
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
|
|
| |
Va place acest fic? | Da, este frumos. | | 100% | [ 18 ] | Destul de dragut, dar se putea si mai bine. | | 0% | [ 0 ] | Nu, nu chiar. | | 0% | [ 0 ] |
| Total voturi : 18 | | Sondaj inchis |
| Autor | Mesaj |
---|
Katherine Pierce Special Jōnin
Sex : Varsta : 24 Localizare : În spatele tău! Nr. mesaje : 1626 Puncte : 1840 Reputatie : 118 Hobby-uri : Vorbitul 24/24 h. Stare de spirit : Depinde cum mă găseşti.
| Subiect: Re: Too broken to fix? Mier 03 Apr 2013, 17:24 | |
| Edit dupa ce citesc! -----------------------------------
Buna! Capitolul a fost atat de frumos, dar atat de trist. Am simtit si eu un nod in gat, de parca as fi fost eu Sakura. Ai descris totul asa de bine, incat te simteai chiar acolo, in mijlocul actiunii. Sakura e asa de confuza acum, si sper sa nu faca vreo prostie. Mereu a fost in plus... Cat de bun a fost acest next! Sper sa aduci repede urmatorul capitol pentru ca eu chiar nu mai pot sa astept. Vreau sa citesc mai mult, sa vad ce se va intampla cu Sakura, cu Sasuke cand va afla, cum va reactiona. Astept next-ul si sper sa ma anunti, daca ai timp, cand il postezi. Spor la scris si multa inspiratie!
Ultima editare efectuata de catre Zizù in Mier 03 Apr 2013, 17:37, editata de 1 ori |
| | | Raluca :D Chūnin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Oradea-Bihor acebook : Raluca Nr. mesaje : 583 Puncte : 647 Reputatie : 66 Hobby-uri : Mai multe :) Stare de spirit : Happy
| Subiect: Re: Too broken to fix? Mier 03 Apr 2013, 17:33 | |
| |
| | | Anne Howard Chūnin
Sex : Localizare : Cine stie pe unde...in lume... Nr. mesaje : 900 Puncte : 1138 Reputatie : 96 Hobby-uri : Tot ce tine de Coreea! Stare de spirit : Ok...avand in vedere ca mereu poate fi mai rau...
| Subiect: Re: Too broken to fix? Mier 03 Apr 2013, 18:33 | |
| |
| | | Andreea Sch ♛ Sennin
Sex : Varsta : 28 Localizare : . acebook : Facebook Nr. mesaje : 2598 Puncte : 3358 Reputatie : 573
| Subiect: Re: Too broken to fix? Mier 03 Apr 2013, 19:36 | |
| Hellauu, sweetheart Imi vine sa te ucid in chinuri cumplite, caci vestea aceasta ca Mrs. Karin e insarinata, sau era cu Sasuke, m-a injunghiat drept in inima. Nici nu ma asteptam la asa ceva, din contra, aveam impresia ca se va intampla ceva dragut intre Sasuke si Sakura si ca el va fi pentru prima data dulce si agreabil. Chiar regret faptul ca Sasuke e un chior si ca a facut s*x cu urata asta, si a mai lasat-o si cu un plod in burta. Regret si ca a aflat Sakura. Acum sigur va dura ceva vreme ca lucrurile sa se reintoarca la normal. Sunt curioasa daca urmatorul capitol va contine un dialog intre cei doi, o cearta, o marturisire din partea unuia dintre ei, orice. Vreau ceva violent, vreau ceva incitant, vreau ceva neasteptat. Hihihi, sper sa aduci nextul cat de repede poti. Bafta in continuare, puiule |
| | | R∆IN Sensei
Sex : Varsta : 26 Localizare : Ploieşti Nr. mesaje : 1803 Puncte : 2244 Reputatie : 343 Hobby-uri : -
| Subiect: Re: Too broken to fix? Mier 03 Apr 2013, 22:25 | |
| Sweetheart, stii doar ca esti un geniu mic si diabolic. Nici nu stiu de ce ma mir ca ai lasat-o gravida pe madame Karin. De fapt, n-ai lasat-o tu, ci Sasuke, al carui caracter e conturat de tine, adica ai inteles tu ce vreau a zice acilea. Nu pot sa cred ca a lasat-o gravida, si tocmai de asta, inclin a crede ca roscovana [cuvantul asta imi aduce de matura unei vrajitoare dintr-un desen de la tv] minte, nu stiu de ce. Chiar sper sa am dreptate. Oricum, copilul nu mai exista, deci nu va fi denaturat si nu va avea doi parinti idio*i, ceea ce ma bucura. Se pare ca rozalia chiar il iubeste pe brunet, caci e ranita de faptul ca Sasuke ar putea sa o foloseasca doar pentru s*x. Uchiha e un prost, oficial si iremediabil. Oare omul asta are suflet, inima, something like this? Nu prea cred. O spun din nou: esti geniala. Ai un stil superb de a descrie, de a nara, ma minunez de fiecare data cand citesc ceva scris de tine. Ma faci sa sar in sus de bucurie atunci cand primesc un mesaj privat de la tine in legatura cu next-ul de la TBTF Hai repejor cu next-ul. Te-am pupat |
| | | Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Too broken to fix? Mier 03 Apr 2013, 23:29 | |
| Incep sa cred ca voi aici vreti sa il faceti pe Sasuke sa sufere pentru toate relele pe care le-a facut in anime si vreti sa il transformati in ceva ce sa fie urat de toata lumea, ca sa vada si el cum e. Zau daca nu imi vine sa il bat pana isi da si el seama cat de neinsemnat este de fapt si cat de prostute sunt cele care il iubesc cu adevarat. Nu spun ca mi-e mila de Sakura, ori de Karin, desi amandoua se pare ca au trecut prin destul de multe, dar ele si-au facut-o cu mana loc cand s-au indragostit de cel mai mare arogant misogin de pe planeta. O sa imi notez in carnetele atunci cand voi intalni o persoana mai plina de sine decat e Sasuke, aici ori in alta parte, parca asa e menit sa fie caracterul sau. Revenind insa la fic, pe mine m-ai facut curioasa, caci sunt nerabdatoare sa aflu cum se vor rezolva lucrurile si cum isi va recapata Sakura increderea in brunet. Pana atunci iti urez spor la scris. Te pup. :* |
| | | Aidualc Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bucuresti acebook : - Nr. mesaje : 651 Puncte : 849 Reputatie : 120 Stare de spirit : -
| Subiect: Re: Too broken to fix? Joi 04 Apr 2013, 16:05 | |
| Hei.
Nu ma asteptam sa aduci capitolul atat de repede, dar ma bucur enorm. A fost o surpriza pentru mine, la fel ca intamplarile din acest capitol. Poate o sa para ciudat, dar ma bucur ca a pierdut copilul. Nu vreau sa par rea, dar e ca si cum un obstacol care statea in fata relatiei Sakurei cu Sasuke, a cazut. Imi si pare rau in acelasi timp, dupa modul in care ai descris-o pe Karin, e distrusa. M-am mirat de faptul ca Sasuke ar fi putut sa zica ca o iubeste, nu prea cred, sau daca a zis-o, clar a mintit. Sunt nerabdatoare sa vad daca Sakura ii va zice asta lui Sasuke, daca vor vorbi. Astept capitolul urmator, spor la scris. |
| | | Ari' Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Pe Marte. Nr. mesaje : 94 Puncte : 110 Reputatie : 10 Hobby-uri : Mult dans. Stare de spirit : H, normală? Cred.
| Subiect: Re: Too broken to fix? Vin 05 Apr 2013, 11:38 | |
| Buna :) Ti-am citit fan ficul cu cateva zile in urma, astazi mi-am propus sa comentez. Logic, numai lucruri bune am de zis. Fic-ul este ... uimitor. Am ramas ăutin uimita de ultimul capitol. Karin a fost insarcinata cu Sasuke. Auch, ma doare doar cand o spun. Si el a spus ca o iubeste. Ce este asta, suntem la camera ascunsa. Eu cred ca (,) Karin joaca teatru. Sau poate nu. O sa ne lamuresti tu pana la urma. Cum poti scris la doau fan ficuri intr-un timp atat de scurt. Eu deabia scriu un capitol. Haide, cu totii suntem curiosi. Asteptam continuarea cu nerbdare. Anuta-ma si pe mine cand aduci nextul. Iti urez spor la scris si la idei. Te-am pupacit. Bye. |
| | | OrangeAndBlue Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 188 Puncte : 208 Reputatie : 4
| Subiect: Re: Too broken to fix? Sam 06 Apr 2013, 00:59 | |
| Draga mea, sa sti ca mi.a placut extraordinar de mult acest capitol. Sincer nu ma asteptam la asa ceva. Adica a fost un glont in inima.. Abia astept urmatorul capitol. Te.am pupat, Ana. |
| | | curcubeu in alb si negru Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Iasi Nr. mesaje : 201 Puncte : 207 Reputatie : 3 Stare de spirit : happy :)
| Subiect: Re: Too broken to fix? Sam 06 Apr 2013, 17:23 | |
| În primul rând mersi pentru mesaj și scuze pentru întârziere. Deci cred că este a mia oară când spun că ești incredibil de surprinzătoare. Karin este însărcinată defapt a fost și mai ales cu Sasuke nu cred că cineva se aștepta la asta. Credeam că Sasuke are gusturi mai bune decât morcoveața aia. Inițial m-am gândit la varianta că minte apoi mi-am adus aminte că nu scrii acest fic și astfel de situații previzibile nu ar fi tocmai genul tău. Sper ca în următorul capitol să lămurești toată problema. Acest capitol mi-a confirmat încă o dată cât de mult ține Sakura la Sasuke prin durerea pe care a simțit-o ea la aflarea vești. Next repede |
| | | Aneta Blanche Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : - Nr. mesaje : 981 Puncte : 1328 Reputatie : 156
| Subiect: Re: Too broken to fix? Dum 07 Apr 2013, 20:19 | |
| Huh, Liss, oare de cand nu am mai trecut pe aici, nu ? Am ratat doua capitole, stiu, mi-a fost lene sa comentez, ai mila te rog...oicum, sa-mi fie rusine ca am lasat sa treca atata timp pana cand am scris intr-un sfarsit un comentariu.
Acum sa revenim la subiectul principal: ficul. Ce Doamne Dumnezeule a facut Karin ? Si-a mancat ata de la gura pentru ca ii era prea foame si ii era lene sa manance ceva comestibil bineinteles pentu a se ingrasa mai mult ? Nu cred, chiar nu cred ca Sasuke s-a atins de gunoiul care risipeste oxigen, sau daca a facut-o, sigur nu a fost de bunavoie, doar cine ar atinge-o tocmai pe Karin ?
Fara suparare, dar mi se pare cea mai urata fata din intreg animeul, nu ca as avea ceva cu ea, insa chiar este urata, plus ca are o freza ce seamana cu o creasta de cocos. Sincera sa fiu, cred ca roscata stie sa minta, chiar foarte bine pentru ca nu as vedea-o bine cu burta pana la gura si cu un Sasuke cuminte si iubitor la o casa perfecta. Chiar nu pot vedea imaginea aceea, deoarece nu exista si nici nu v-a exista.
Adica sa fim seriosi, Sasuke nu a spus 'Te iubesc' nici macar fratelui sau cu care s-a intalnit in manga, sa ii spuna lui Karin asta ? Acele doua cuvinte nu au ce cauta impreuna, intr-o propozitie adresta de Sasuke, roscatei. Si daca chiar a fost adevarat tot ce a relatat ea, atunci posibil ca brunetul sa ii implanteze acele "intamplari" cu ajutorul genjutsului. Sasuke nu mai este in stare sa iubeasca pe cineva in afara de el, pentru ca este mult prea orgolios, razbunator, obsedat de distrugerea Konohai. Pun pariu ca a venit in sat cu alte planuri. Nu ii sta in fire sa colaboreze cu ceva si cineva pe care uraste ! |
| | | Yukii Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : La LoCuL pOtRiViT!!! Nr. mesaje : 613 Puncte : 752 Reputatie : 101 Hobby-uri : Ficuri, Muzica si.... multe ,multe altele! Stare de spirit : Just. . . ME!
| Subiect: Re: Too broken to fix? Lun 08 Apr 2013, 00:41 | |
| |
| | | Teo.Dora Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Stefanestii de Arges Nr. mesaje : 111 Puncte : 119 Reputatie : 10 Hobby-uri : fac parte din Anamblul de jocuri populare Dorul jr. Stare de spirit : visatoare
| Subiect: Re: Too broken to fix? Joi 11 Apr 2013, 17:37 | |
| [b][i]Heiii! Imi pare super rau ca am intarziat cu 2 capitole :o3 . Mi-au placut :x Sunt nerabdatoareeeee sa citesc next-ul <3 Teo ;) te-a pupacit :* :* :* |
| | | Elena S. Chūnin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Galati Nr. mesaje : 748 Puncte : 835 Reputatie : 57
| Subiect: Re: Too broken to fix? Vin 19 Apr 2013, 10:23 | |
| Hello!! Foarte reusit acest capitol. Nu imi vine sa cred. Karin insarcinata cu Sasuke? Adica era. Vaii nici nu pot sa.mi imaginez ce o sa urmeze. Oare cum va reactiona brunetul l.a aflarea vestii? Nu ne mai tine in suspansul asta ca eu fierb ca sa aflu ce urmeaza. Grabestete cu acel capitol ca nu mai rezist si sa.mi zici cand il postezi. |
| | | lumi-chan Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Medias / Bucuresti acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 378 Puncte : 413 Reputatie : 17 Hobby-uri : sa joc fotbal, sa desenez fete anime,sa citesc fan ficuri , sa ascult muzica , sa inot , sa joc Cs , Dinamo Stare de spirit : melancolica alias ganditoare
| Subiect: Re: Too broken to fix? Vin 19 Apr 2013, 14:29 | |
| |
| | | deliaa Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj acebook : Delia Horvat Nr. mesaje : 53 Puncte : 64 Reputatie : 1 Hobby-uri : Taekwondo
| Subiect: Re: Too broken to fix? Vin 26 Iul 2013, 19:26 | |
| Heey ...cand pui urmatorul capitol ? abia astept sa vad ce se mai intampla.. |
| | | LoveCrime Academy Student
Sex : Varsta : 28 Localizare : Cluj acebook : Nu sunt adepta Facebook-ului .
Nr. mesaje : 5 Puncte : 5 Reputatie : 0 Hobby-uri : Crime stories
| Subiect: Re: Too broken to fix? Mar 13 Aug 2013, 02:21 | |
| O poveste grozava! Felicitari ! Sunt curioasa sa vad ce se intampla in continuare! |
| | | Elena S. Chūnin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Galati Nr. mesaje : 748 Puncte : 835 Reputatie : 57
| Subiect: Re: Too broken to fix? Joi 15 Aug 2013, 14:44 | |
| Iti bati oc de mine? Ultimul capitol a fost acum 3 sau 4 luni. LUNI!!! mai exact 3 august. Te rog eu mult, cu ciresica deasupra sa pui nextul. Serios, pune nextul. Tu stii ce-i ala suspans? Poate nu aveam o problema daca nu reciteam capitolul, dar acum sincer ca inebunesc. Deci hai cu acel capitol afurisit care imi omoara zilele. Sper sa nu fac spam cu acest comentariu. |
| | | Yin Sennin
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 27 Localizare : București acebook : Ema Nr. mesaje : 6696 Puncte : 7969 Reputatie : 815
| Subiect: Re: Too broken to fix? Mar 27 Aug 2013, 15:25 | |
| Fan fic blocat la cererea autoarei. |
Sex : Varsta : 28 Localizare : . acebook : Facebook Nr. mesaje : 2598 Puncte : 3358 Reputatie : 573
| Subiect: Re: Too broken to fix? Vin 10 Ian 2014, 20:50 | |
| Fic redeschis la cererea sclavei mele.
Dominatoare către supusă: Trăiești periculos, iarăși dormi la ușă 2night. Pwp pe lesă. |
| | | VMVDD ♛ Sennin
Sex : Varsta : 28 Localizare : - acebook : Facebook Nr. mesaje : 1587 Puncte : 2106 Reputatie : 340
| Subiect: Re: Too broken to fix? Vin 10 Ian 2014, 23:49 | |
| Capitolul 20
Now this gravel in our voices, glass is shattered from the fight In this tug of war, you'll always win, even when I'm right Cause you feed me fables from your hand With violet words and empty threats And is sick that all there battles are what keeps me satisfied Sakura
Nu a fost ușor să îi ascult manifestarea inconștientă a gândurilor, nici să îi simt într-o slabă măsură durerea. Încercasem să mă conving că nu erau decât povești inventate pentru a mă tracasa, însă nici măcar dovezi reale nu m-ar fi făcut să nu o cred, deși se putea dovedi o minciună penibilă. Fața mutilată de remușcări, ochii fără sclipire și trăsturile pipernicite, împunse vârtos de oase au fost transformări bruște, efectele pierderii propriului copil. Nu înțelegeam prin ce trecea, nici nu încercasem și nici nu voiam să o fac, fiindcă simpla ei prezență îmi făcea pielea de găină și inima să stea pe loc. Mă pierdusem în gânduri, recunoșteam cu greutate și nepăsare străzile pe care bântuiam fără destinație, dorindu-mi doar să pot pleca cât mai departe, cu fiecare pas făcut să las câte-o fărâmă de trecut în urmă, înecat în praf, uitat pentru totdeauna. Toată tăria îmi dispăruse subit, iar ura pe care i-o purtam se contopea continuu cu iubirea la fel de puternică. Mă consideram, cu ani în urmă, o ruină bună de nimic și speram să mă ridic miraculos, reușind imposibilul până la întoarcerea lui Sasuke. Era un monstru satisfăcut de răutate și de distrugerea a tot ce îl înconjura, inclusiv a oamenilor, fără a conta dacă printre ei se aflau persoane care îi doreau binele. L-am evitat fără tragere de inimă pe L., unul dintre mulții asistenți ai lui Tsunade. Eram conștientă de prezența lui neîntreruptă, urmărindu-mă subtil prin mulțimea de oameni nepăsători. Pe chipuri le erau cusute zâmbete, inconștienți de pericolul ce îi pândea fără oprire. Cu toții se bazau pe noi, roboți ninja care își sacrificau viața pentru binele lor, sute de jertfe rămase doar memorii uitate și nerăsplătite, iar efortul se încăpățâna să rămână zadarnic. - Sakura! Îmi aud din nou numele. Fac semn cu mâna dreaptă, arătându-i aleea care ducea spre parc, limitată în lateral de copaci în plină splendoare, strecurați printre ei și cireșii cărora le purtam numele. M-am oprit după circa douăzeci de metri, iar el m-a ajuns în numai câteva secunde. - Tsunade îți cere să nu uiți ce te-a rugat, spuse rapid, fără emoție. Aștepta în liniște un răspuns, mutându-și ochii roșiatici din ai mei. Privirea i se plimba necurmat pe toată priveliștea, printre băncile din lemn, decolorate de timp, printre puținii copii în plin joc, ceea ce mă făcea să mă gândesc la misiunile executate până acum, întotdeauna făceam așa când paranoia intervenea și aveam impresia că sunt urmărită. Într-un final, impactul întârziat m-a zdruncinat. Uitasem complet de Tsunade și de noul rol primit de la ea. Simțeam nevoia să țip și să îmi lovesc capul de un copac, iar mai târziu să îl iau pe el și să îl folosesc pe post de bâtă pentru piñata reprezentată de acel pom. Am avut o zi groaznică, vestea de la L. o făcuse tragică și nenorocită. - Aș vrea ca ea să uite ce m-a rugat, i-am răspuns. Nu îmi făceam griji cu privire la discreție, L., nu știa ce vorbisem cu Tsunade în acea seară, totul a rămas între noi. Egoul îmi creștea considerabil conștientizam relația noastră; în ciuda numărului asistenților, niciunul nu se compara în ”grad” cu mine, Tsunade se atașase de vechea Sakura și o iubea pe cea nouă, deși nu era în stare să o recunoască nici într-un milion de ani. Bărbatul a dispărut înainte de a-i mai spune ceva, iar eu mi-am continuat același drum. Vocea femeii încă îmi mai răsuna în minte, cerându-mi necontentit să mă apropii de el. Nu voiam să o dezamăgesc, iar gravitatea situației depășea cu mult părerea sau efectul pe care îl avea asupra mea. Întoarcerea lui a fost suspectă și merita cercetată minuțios, suferința mea penibilă putea aștepta. Am decis să închid acele gânduri într-o cutie și să o arunc cât mai departe, sperând să nu o mai revăd niciodată, dar să o mai deschid. Personalitatea lui de nesimțit și bădăran avea să producă dificultăți și să îmi ceară să îmi calc pe mândrie, fără a lua în seamă disprețul și ura emanate de el. Ziua trecuse pe nesimțite, observasem scurgerea ei odată cu apusul. Cerul luase foc în jurul Soarelui, o sferă de magmă incandescentă, așa cum era și pământul cu miliarde de ani în urmă. Mi-ar fi plăcut să rămână așa: fără viață, fără complicații. M-am ridicat cu lenevie din pat când m-a vizitat Hinata și am văzut că ceva era neînregulă datorită respirației accelerate și a firicelului de transpirație scurs pe fruntea acesteia. Îndată ce a terminat de vorbit, mi-am luat hanoracul din cuier și am urmat-o pe străzile întunecate. - De ce s-au luat la ceartă? am întrebat curioasă. Hinata tăcu, apoi încercă să spună ceva, însă s-a oprit. - Umm, din cauza ta, răspunse scurt. Un strop din tonul ei era straniu și se vedea că o deranjează. Inima îmi bătea în ritm alert și nu mai ajungeam odată acasă la Sasuke, unde marea bătălie încă se desfășura, din câte am auzit, dar eu speram să se fi terminat sau să fi fost o simplă glumă. Am auzit zgomote puternice și voci nervoase ce își împrăștiau reproșuri, iar Sasuke se ridica de pe suprafața pământului, cu hainele îmbibate în praf, în timp ce Naruto aștepta ca acesta să se apropie. Sinea îmi zâmbea șiret și întipărise imaginea, gata să o folosească ca tapet, satisfăcută și aplaudându-l pe Naruto, dar am redus-o la tăcere și m-am oprit lângă ei. - Ești un idiot, m-am săturat de tine și de prostiile pe care le faci! se răsti Naruto. - Ce se întâmplă aici? Terminați! Nu știam ce altceva să spun, nu știam ce altceva să fac. Hinata și-a încleștat degetele în tricoul blondului, poziționându-se în fața sa. Gestul fetei îl calmase vizibil, însă ochii scânteiau la fel de mult, gata oricând să elibereze acea ostilitate și să sară pe Sasuke. L-am privit și pe el. Își ștergea roşul ce-i păta buzele și bărbia, zâmbind amuzat, întruchipând un adevărat psihopat. Am înaintat câțiva pași, la o distanță egală între ei, în caz că următoarea rundă primea startul. - Ești bolnav, continuă Naruto. - Și inteligent, spre deosebire de tine. Făcu un pas înainte, forțându-mă să fac și eu unul în direcția lui. M-a fixat subit cu privirea, iar sharinganul îi poseda irisul. - Vai, ce băiat rău, am spus ironică, realizând mai târziu că am deschis gura când nu trebuia. - Naruto spune că te rănesc, dar nu vrea să înțeleagă faptul că, de fiecare dată când am făcut ceva ce te-a durut, a fost pentru a spori plăcerea... Mi-a prins încheietura mâinii înainte ca palma să i se lipească de față. Naruto țipa, jurându-i că nu o să scape, și mă întrebam cât mai izbutea Hinata să îl țină sub control. I-am cerut să plece, însă comportamentul său mă făcea să cred că nu aude, așa că m-am repetat, apoi am spus-o cu alte cuvinte. Îl uram pe Sasuke, o parte din mine își dorea să îl lase în pace și să nu se bage, lăsându-l pe Naruto să îi dea o bătaie bună. Nu puteam să o ascult, Uchiha e puternic și îl poate răni, totul numai din vina mea, fiindcă nu mi-am putut stăpâni hormonii jalnici. - Ești penibil, i-am spus, și amândoi o știm. Expresia i se schimbase, iar strânsoarea creștea presiunea asupra mâinii mele. - Nu-l complimenta, Sakura! se auzi iarăși vocea răgușită. Hinata încă se străduia să îl facă să plece, spunându-i că trebuie să ne lase pe noi să rezolvăm neplăcerile. Am susținut-o și i-am cerut din nou să mă lase să mă ocup de domnul Nimeni-nu-mai-e-ca-mine. A fost nevoie să îl rog iar și iar, dar nu a plecat fără a-l avertiza de câteva ori. M-am smucit fără un rezultat prielnic, reușind doar să mă aleg cu ambele mâini încătușate. Grozav! În ciuda întunericului, i se vedea urma loviturii, iar eu recunosc un croșéu de dreaptă când îl văd. O pată roșie zăcea în colțul buzelor, porțiune ușor umflată și pătată de sânge uscat, gata oricând să capete o culoare violet, presărată cu diferite nuanțe. Mi-am amintit atunci de L. și de Karin, de ce trebuia și ce voiam să fac. I-aș fi învinuit sever pentru neglijența și nepăsarea lui în legătură cu Karin, însă stricam orice șansă de a ne apropia. Avea o poză cu mine, Dumnezeu știe de ce, poate să arunce cu săgeți în ea, iar asta îmi făcea inima să bată iute și obrajii să mi se îmbujoreze. ”Cred că glumești”, am auzit o voce interioară și am revenit rapid cu picioarele pe pământ. Nu înțelegeam de ce acționa așa și nu lăsa pe nimeni să fie alături de el, nici atunci când motive temeinice mi se înșirau în conștient. - Cred că e cazul să îmi dai drumul și să dai dovadă de puțină maturitate. A început să râdă, apoi a făcut un pas înainte. Mi-am mențiunut poziția placidă, așteptând să spună ceva. Degetele lungi îmi eliberau lent încheieturile, mângâindu-le accidental înainte să le lase să cadă pe lângă corp. ”Accidental pe naiba, se joacă cu tine.”, șopti aceeași voce pe care încercam să nu o iau în seamă. - Noapte bună, Uchiha! Dumnezeule, cât de mult îl uram în acel moment. Îmi era greu să recunosc dominația pe care niște simple gesturi o aveau asupra mea, voiam să plec cât mai repede de lângă el, măcar până în următoarea zi, când nu vom mai fi singuri. - Lasă geamul deschis... te rog, l-am auzit. Dispăruse când am întors capul.
Ultima editare efectuata de catre Sadistic in Sam 11 Ian 2014, 17:48, editata de 1 ori |
| | | Aidualc Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bucuresti acebook : - Nr. mesaje : 651 Puncte : 849 Reputatie : 120 Stare de spirit : -
| Subiect: Re: Too broken to fix? Sam 11 Ian 2014, 12:48 | |
| Aaaaaaaa, cat de tareeee. Mi-a plăcut mult si acest capitol, dar a fost cam greu sa-mi aduc aminte toooot ce s-a întâmplat pana acum. Sper ca următorul capitol îl vei aduce mai repede. Sper. Si nu uita sa mă anunti. K? Tnx. Spor la scris ! |
| Subiect: Re: Too broken to fix? Sam 11 Ian 2014, 15:59 | |
| Hellau, frumi Mai ai doua ficuri de redeschis, nu-i asa? Aveam impresia la un moment dat ca ai si uitat ca acest fic e al tau, sau era vorba de cu totul altul? Sunt foarte zapacita de revenirea ta in forta, ai scris in ultima luna in jur de 4-5 nexturi, ceea e foarte mult; mai ales pentru mine... Imi amintesc ca ultimile capitole m-au tinut intr-un suspans continuu si ca cei doi protagonisti au avut parte de ceeacenoidouaavempartenoaptedenoaptee. Lol. Te descurci foarte bine si la naratiunea subiectiva, cred ca a trecut o vreme de cand ai renuntat la ea, si ai niste idei foarte dragute. Imi place de Sakura, dar Sasuke e speechless. Ultima replica m-a facut sa rad; nici nu cred ca l-ar fi impiedica un geam=))) Sunt nerabdatoare sa vad cum va decurge actiunea, caci Sakura pare schimbata, a preluat putin din duritatea ta, Anelis, iar domnul Nimeni-nu-mai-e-ca-mine, cu siguranta, ar domina-o fara dificultate, asa cum fac eu cu tine. Defiecaredata. When you say you love me, know I love you more. When you say you need me, know I need you more. Girl, I adore you, I adore you. Bb, can you hear me?
|
| | | lumi-chan Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Medias / Bucuresti acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 378 Puncte : 413 Reputatie : 17 Hobby-uri : sa joc fotbal, sa desenez fete anime,sa citesc fan ficuri , sa ascult muzica , sa inot , sa joc Cs , Dinamo Stare de spirit : melancolica alias ganditoare
| Subiect: Re: Too broken to fix? Sam 11 Ian 2014, 19:18 | |
| Hei !
În primul rând aş vrea să-ţi mulţumesc că m-ai anunţat . Capitolul mi-a plăcut foarte mult şi îl aştept cu nerăbdare pe următorul , aşa că adu next-ul ăla repejor ! Te-am pupăcit dulce ! |
| | | Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Too broken to fix? Sam 11 Ian 2014, 20:30 | |
| A trebuit sa recitesc capitolul trecut ca sa imi aduc putin aminte despre ce era vorba, dar odata ce am inceput, firul logic a aparut si mi-am adus aminte ideea principala si actiunea pe care ne-o prezinti. Asadar, iti spun, ca de fiecare data, ca stilul tau este unul interesant si care imi place, mai ales ca faci ca undele dintre cele mai banale secvente sa devinta intrigante si pline de suspans. Am mai zis-o si data trecuta, o mai zic si-acum, Sasuke este un idiot arogand si plin de sine, ca sa nu mai zic extrem de enervant prin faptul ca ma tine ca pe ghimpi. Sunt curioasa cum vor decurge lucrurile intre astia doi, acum ca Sakura pare ceva mai stapana pe sine si el ramane acelasi nesuferit impielitat. Spor la scris. Te pup. :* |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Too broken to fix? | |
| |
| | | |
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|