Anime. Naruto. Sasuke & Sakura That's our forum way! |
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
|
|
| |
Va place acest fic? | Da, este frumos. | | 100% | [ 18 ] | Destul de dragut, dar se putea si mai bine. | | 0% | [ 0 ] | Nu, nu chiar. | | 0% | [ 0 ] |
| Total voturi : 18 | | Sondaj inchis |
| Autor | Mesaj |
---|
crisalex Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Constanta Nr. mesaje : 951 Puncte : 1016 Reputatie : 77 Stare de spirit : Dezastru
| Subiect: Re: Too broken to fix? Vin 15 Mar 2013, 19:52 | |
| Buna ! Ms ca m-ai anuntat ! Capitolul a fost foarte frumos ! De ce Sasuke e un nesimtit ? Bita Sakura !! Te rog anunta-ma la next ! Te pup . |
| | | R∆IN Sensei
Sex : Varsta : 26 Localizare : Ploieşti Nr. mesaje : 1803 Puncte : 2244 Reputatie : 343 Hobby-uri : -
| Subiect: Re: Too broken to fix? Vin 15 Mar 2013, 20:10 | |
| Vaaaaai, nu pot sa cred ca mi-ai dedicat un capitol atat de frumos, ca toate celelalte de altfel. Nici nu stii cat de mandra ma simt. Mi-a placut la nebunie, nici nu stii cat. A fost atat de superb si atat de scurt. Vreau un capitol mai lung data viitoare, insa sunt bune si astea atata timp cat postezi la fic si nu il mai inchizi. Ahh, cat ma bucur ca te-ai decis sa scrii din nou la el, habar nu ai cat. Mentionez de acum ca abia astept urmatorul capitol. Sasuke e asa un bou, iar Sakura asa fraiera, iar Naruto un asa bleg. Brunetul e prea indiferent, rece, se comporta atat de naspaaaaaaaaaaaaa, iar rozalia pune prea mult la suflet, iar Naruto isi cere scuze ca un idiot ce e. Nu stiu ce se va alege de relatiile astea: cea a echipei sapte si cea a lui Sasuke cu Sakura. Acea scena dintre ei doi a fost sublima, mi-a transmis fiori prin tot corpul, mi se facuse pielea de gaina. Esti geniala, honey. Voi repeta asta de fiecare data. Descrii atat de sublim actiunea, sentimentele, totul. Mirific! Abia astept urmatorul capitol si ard de nerabdare sa vad cum va evolua relatia astora doi. Abia astept Spor la scris si la idei.
P.S: Poate ne vei aduce un capitol povestit din perspectiva lui Sasuke |
| | | Andreea Sch ♛ Sennin
Sex : Varsta : 28 Localizare : . acebook : Facebook Nr. mesaje : 2598 Puncte : 3358 Reputatie : 573
| Subiect: Re: Too broken to fix? Vin 15 Mar 2013, 20:44 | |
| Hellauu, sweetheart
Imi pare atat de bine ca te-ai hotarit sa continui acest fic. Sincer, nici nu credeam ca o sa scrii atat de repede la el, insa ma bucur ca ai adus continuarea. Eram foarte incantata de ceea ce citeam si de faptul ca in sfarsit Sasuke si Sakura sunt impreuna. Aveam sentimentul ca va fi ultimul capitol, nu stiu de ce, sau poate pentru ca totul se rezolvase si in sfarsit acest fic ii avea pe protagonisti impreuna. Mi-a placut mult acea mica scena dintre cei doi si acel mic dialog. Mi-a placut de Sasuke, m-a facut sa rad, desi nu aveam de ce. Probabil imi imaginam cum ar fi sa ma intrebe "Vrei mai mult?" iar eu foarte supusa "Iti bati joc de mine?!". Si da, am fost dezamagita de ceea ce i-a spus Sasuke lui Naruto. Nici nu ma asteptam. A fost un soc total; nici nu credeam ca poate fi atat de nesimtit si insensibil. Chiar imi pare rau de Sakura, insa ar trebui sa se bucure ca a ajuns intr-un stadiu atat de avansat cu Sasuke =))) Well, probabil Sasuke are un motiv, nu cred ca ar fi spus acele cuvinte asa din senin, ramane doar sa il aflam. Bafta in continuare, mititico. |
| | | Katherine Pierce Special Jōnin
Sex : Varsta : 24 Localizare : În spatele tău! Nr. mesaje : 1626 Puncte : 1840 Reputatie : 118 Hobby-uri : Vorbitul 24/24 h. Stare de spirit : Depinde cum mă găseşti.
| Subiect: Re: Too broken to fix? Vin 15 Mar 2013, 21:39 | |
| |
| | | curcubeu in alb si negru Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Iasi Nr. mesaje : 201 Puncte : 207 Reputatie : 3 Stare de spirit : happy :)
| Subiect: Re: Too broken to fix? Vin 15 Mar 2013, 22:13 | |
| Bună!Mă așteptam să nu îmi mai aduc aminte nimic din capitolul trecut, dar imediat ce ți-am văzut mesajul privat au început să mi se deruleze îmtâmplările din capitolul precedent. Revenind la acest capitol, păi ce să zic... și când te gândești că totul începuse așa de bine și de drăguț doar ca să se termine într-un fel atât de trist cel puțin pentru Sakura. Sincer nici nu a realizat când am terminat de citit capitolul parcă s-a terminat așa de repede. Ahh... nu pot să cred cât de crud poate fi Sasuke e așa de schimbător ,în general îmi plac personajele de genul dar el parcă a fost cam prea rău dedata asta. Aștept cu nerăbdare următorul capitol. |
| | | Raluca :D Chūnin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Oradea-Bihor acebook : Raluca Nr. mesaje : 583 Puncte : 647 Reputatie : 66 Hobby-uri : Mai multe :) Stare de spirit : Happy
| Subiect: Re: Too broken to fix? Vin 15 Mar 2013, 23:05 | |
| |
| | | Anne Howard Chūnin
Sex : Localizare : Cine stie pe unde...in lume... Nr. mesaje : 900 Puncte : 1138 Reputatie : 96 Hobby-uri : Tot ce tine de Coreea! Stare de spirit : Ok...avand in vedere ca mereu poate fi mai rau...
| Subiect: Re: Too broken to fix? Sam 16 Mar 2013, 15:51 | |
| |
| | | Aidualc Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bucuresti acebook : - Nr. mesaje : 651 Puncte : 849 Reputatie : 120 Stare de spirit : -
| Subiect: Re: Too broken to fix? Sam 16 Mar 2013, 19:10 | |
| Hei.
Ma bucur ca ai continuat acest fic superb, si ca m-ai anuntat, mersi. Mi-a placut foarte mult capitolul, desi imi doream sa fie mai lung. M-a surprins comportamentul lui Sasuke, la faza cu Naruto, nu-mi vine sa cred. Imi place cum descrii fiecare moment si cum, cu fiecare capitol, acest fic devine si mai interesant si frumos. Oohh, si sa nu uitam, imi place momentul dintre cei doi. " Vrei mai mult ? " Mmmm. Replici extrem de bine alese. Acestea fiind spuse, sper din inima sa-ti continui ficul si urmatorul capitol sa fie mai lung si sa-l aduci cat mai repede, pentru ca eu mor de nerabdare. A si, sper sa ma anunti, te rog. Mult succes in continuare ! |
| | | Elena S. Chūnin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Galati Nr. mesaje : 748 Puncte : 835 Reputatie : 57
| Subiect: Re: Too broken to fix? Sam 16 Mar 2013, 19:24 | |
| Vai de mine! Cum oare de nu am vazut mai devreme ca ai pus nextul? A fost asa de palpitant:^^: Abea te astept cu nextul. si sa ma anunti |
| | | Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Too broken to fix? Sam 16 Mar 2013, 19:37 | |
| Buna, buna. :) Ti-am citit si eu ficul, mai degraba l-am devorat in doua ore, cred. Este foarte bine lucrat, ai evoluat mult de la inceput si pana acum. Nu prea stiu ce iti spun, sincer, mai ales ca e clar ca talentul pe care il posezi este unul nemarginit si ca poti face cu personajele tale ce vrei, la fel ca si cu cititorii. Ma bucur mult ca am ocazia de a citi astfel de lucrari, caci de ceva timp nu am mai reusit sa pun mana pe o carte buna si datorita tie am putut citi ceva de calitate. Am putut simti toate momentele in profunzime, m-ai facut sa vreau sa citesc intr-o frenezie de nedescris. Imi place cum conturezi momentele celor doi si modul in care o supui pe Sakura tutror acestor lovituri pe plan psihic. Nu pot spune ca sunt furioasa pe Sasuke, nu am astfel de sentimente in momentul de fata, insa cred ca ar merita vreo doua de la Naruto. Nu ii inteleg foarte bine sentimentele, desi o parte a lor poate sunt destul de usor sesizabile. Oricum, ideea e ca imi place tare mult felul in care te gandesti sa pui personajele in scena. Daca poti si vrei, te-as ruga sa ma anunti si pe mine cand vei poosta nextul, caci sunt tare curioasa sa vad ce se va mai intampla in continuare. Te pup. |
| | | Teo.Dora Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Stefanestii de Arges Nr. mesaje : 111 Puncte : 119 Reputatie : 10 Hobby-uri : fac parte din Anamblul de jocuri populare Dorul jr. Stare de spirit : visatoare
| Subiect: Re: Too broken to fix? Lun 18 Mar 2013, 13:00 | |
| [i] Ma bucur foarte mult ca te-ai hotarat sa redeschizi ficul , era si pacat sa-l abandonezi :* . Vreau sa spun ca il ador e chiar minunat , o versinue chiar foate apropiata de serial , sau cel putin ceva ce s-ar putea intampla;)) Te felicit ca ai hotarat sa continui povestea si daca vrei sa ma anunti si pe mine cand pui next--ul
Teo ;) te-a pupacit :* :* :* |
| | | VMVDD ♛ Sennin
Sex : Varsta : 28 Localizare : - acebook : Facebook Nr. mesaje : 1587 Puncte : 2106 Reputatie : 340
| Subiect: Re: Too broken to fix? Joi 21 Mar 2013, 13:08 | |
| Capitolul 18
Loving you Isn't the right thing to do. How can I ever change things that I feel? If I could, baby I'd give you my world. How can I if you won't take it from me?
Sakura's Point of View:
- Naruto, dacă ai avea un băieţel, cum l-ai numi? Întreabă copilul. - Minato. - Dar dacă ai avea un căteluş? - Hmm, nu ştiu, dar dacă aş avea o tumoare, i-aş pune numele Sasuke.
Cu Naruto prezent nu era nevoie să mă las copleşită de amărăciune. Părea mult mai afectat decât mine şi nu ştia nici măcar jumătate din poveste, însă începuse să bănuiască ceva de când cu cearta. Îmi era din ce în ce mai greu să stau în preajma lui Sasuke, a oricui de fapt. Aveam nevoie de singurătate, un moment în care puteam gândi coerent şi în linişte această situaţie care îmi scăpase de sub control. Trebuia să mă îndepărtez din nou de el, i-am dedicat toată copilăria, ar fi fost absurd să-mi zvânt şi tinereţea în acelaşi scop pustiitor. Poate băiatul avea dreptate, el chiar era ca o tumoare; una sexy şi narcisistă. În puţin timp urma să ajungem în sat, zidurile înalte ce îl înconjurau erau vizibile şi grandioase, construite proeminent, cu un aspect indestructibil, însă asta ţinea doar de estetică, nu şi de consistenţă. Un singur pumn de la mine şi s-ar fi transformat în ruine. Pădurea prin care am mers mai bine de două ore se deslâna sub praful paşilor ce înaintau, rămânând în urmă, aşa cum ar fi trebuit să îmi rămână amintirile şi sentimentele copilăriei; îngropate sub praful vremii, adânc în inconştient. Am parcurs destule etape care să îmi dovedească şi să îmi strige în faţă că viaţa este mult mai grea decât în aşteptări, iar momentele de fericire sunt rarefiate şi dificil de obţinut. O iubire adolescentină, încheiată cu deznădejde şi suferinţă nu se compara cu moartea părinţilor. Am acceptat acel pasaj al existenţei, care a fost sfâşietor şi nu îmi putea oferi o nouă oportunitate, fiindcă moartea nu a jucat niciodată pe ritmul nostru, însă Sasuke nu era nici pe departe ultimul băiat şi nici ultima şansă la iubire. Observasem abia după ce am auzit mârced nişte urări de bun venit de la paznici, doi dacă nu mă înşel, că intrasem în Konoha. Mereu mă întrebam dacă nu se plictiseau acolo, era imposibil să nu capeţi o stare trândavă şi să nu adormi, imposibil. I-am cerut lui Naruto să o ducă ei pe micuţă la Tsunade şi am plecat sub scuza că aveam ceva de făcut, iar cea care era servită femeii: "Sakura e bolnavă, îi e rău de aproximativ două zile şi s-a dus acasă.".
✡ ✡ ✡
Îmi aminteam vag ceva, amintirile reveneau treptat, ceea ce însemna că subconştientul intra în starea de somn, iar eu mă trezeam din acea inconştienţă îmbietoare. M-am uitat prin cameră şi era întuneric, însă puteam distinge o formă în acea ceaţă neagră. În apropierea ferestrei, undeva la un metru distanţă, cineva îmi veghea somnul sau aştepta să mă trezesc. Un atac ieşise din ecuaţie, dacă era aici pentru a mă omorî o făcea cât timp dormeam, aşa risca să facă zgomot şi să se dea de gol. Mi-am dat seama că era o femeie când s-a întors spre stânga, tot în acel moment i-am descoperit şi identitate datorită pieptului prea generos pe care îl poseda.
- Ce s-a întâmplat? Am întrebat dintr-o suflare în timp ce bâjbâiam după ceas, gest făcut din obişnuinţă, deoarece chiar nu mă interesa ora.
A aprins lumina şi s-a îndreptat cu paşi leneşi spre pat, pe care s-a aşezat într-un colţ, lângă mine. În ultimul timp se comporta ciudat, într-un mod blând, cu părere de rău. În afara faptului că lipsea o rânduială în cazul ei -una pe care trebuia să o aflu- părea veşnic obosită, câteodată respira mai greu ca la un maraton. Mă temeam pentru sănătatea ei, dacă îşi permitea să se dea de gol, însemna că era ceva grav ce nu poate repara, iar dânsa era cel mai bun medic. Răspunsul întrebării întârzia să apară, tot ce primeam erau doar priviri confuze şi gânditoare, iar când încerca să vorbească, buzele îi erau strânse din nou într-o linie dreaptă, stacojie. Deveneam şi eu tulbure, gândindu-mă la ce putea fi. Niciodată nu a avut probleme în a spune ceva, chiar dacă erau veşti bune sau rele, delicate sau nu, vorbea tare şi clar, cu o voce indiferentă ce punea sub semnul întrebării umanitatea ei.
- Am o misiune foarte delicată, nimeni în afară de noi nu trebuie să ştie. Înţelegi? -am dat din cap în semn să continue- Sasuke Uchiha se comportă ciudat, ANBU ce îl urmăreau pentru a-i analiza mişcările au dispărut fără urmă. Nu unul sau doi, toate cele cinci echipe a câte patru ninja. Cât timp aţi fost plecaţi, crezi că a avut vreun comportament straniu sau s-a întânlit cu persoane necunoscute?
Am mărit ochii şi mai confuză, însă acea stare începea să se evapore rapid. Lipsa mea de profesionalism m-a afectat din nou, dacă nu aş fi fost atentă la treburile mele personale şi m-aş fi concentrat asupra comportamentului său, era posibil să observ ceva. Nu m-am gândit până în acel moment, dar Sasuke s-a întors prea uşor în sat şi se comporta ca şi cum nu ar fi plecat niciodată. Nu îi mai păsa de locul ăsta, de noi, plus că locuieşte în locul în care i-au fost ucis părinţii sub propria privire. Fie avea un motiv bolnav, caracteristic lui, fie intram la astfel de bănuieli pentru că mă simţeam trădată şi folosită, ceea ce mă făcea să îl văd personajul negativ şi să îl urăsc.
- Nu chiar, ne-a salvat când am fost atacaţi. Dacă se preface, o face foarte bine cu noi de faţă. Dar ce am de făcut în situaţia asta? - Acei membri au reuşit să întocmească nişte rapoarte, iar într-unul am găsit că Uchiha are în posesie o poză... cu tine. Se întâmplă ceva între voi? Dacă încă eşti ataşată emoţional, tot ce am spus până acum pică. E un risc.
I-am explicat că nu simt nimic pentru el, o minciună mai mare decât casa, însă nu îmi pot lăsa din nou slăbiciunile să mă împiedice în a-mi face bine treaba. Dar de ce ţinea o poză cu mine? Probabil o lipea de o ţintă şi arunca cu săgeţi în fruntea mea. Deveneam mişcată de veste, chiar şi în ciuda eforturilor de a mă opune, nu încetam să mă simt cuprinsă de emoţii, deşi putea fi nimic. La fel de bine putea face parte din planul lui, dacă a fost prins, a fost o imprudenţă şi asta nu e ceva care să îi fie specific, doar dacă s-a lăsat văzut. Un geniu malefic, un psihopat. Erau atâtea variante la care mă gândeam, motivele pentru conduita lui; un joc, răzbunare, plăcere, plictiseală.
- Trebuie să te apropii cât mai mult de el, pare că ai un anumit efect. E încă rănit şi greu de câştigat, dar dacă reuşeşti, l-ai prins perfect în capcană. Ăsta e un avantaj: rănile lui. Foloseşte-l!
Am încercat să mă deplasez în direcţia lui înainte să îmi ceară, i-am oferit până şi trupul şi am ajuns nicăieri. Tot ce am primit au fost jigniri. De fiecare dată părea să îmi strige numele şi să fugă de mine, ambele în acelaşi timp. Nu aş fi supus pe cineva la un asemenea tratament, poate doar dacă aş fi vrut să aflu cât de departe ar fi mers pentru mine. Asta era, un test?
|
| | | Andreea Sch ♛ Sennin
Sex : Varsta : 28 Localizare : . acebook : Facebook Nr. mesaje : 2598 Puncte : 3358 Reputatie : 573
| Subiect: Re: Too broken to fix? Joi 21 Mar 2013, 14:57 | |
| Hellaauuu, sweetheart Imi pare atat de bine ca ai adus continuarea, eram curioasa sa vad ce se va mai intampla, daca se afla motivul comportamentului barbatului si de ce nu, daca va fi o discutie intre cei doi protagonisti. E foarte ciudat comportamentul lui Sasuke. Imi place ca e misterios, insa e si foarte nesimtit, si sunt sigura ca acest comportament ascunde ceva. Sunt siguraaa! Cu siguranta are de gand sa faca ceva meschin, dar ma intreb daca nu cumva ma insel si ca de fapt el incearca sa protejeze pe cineva. Habar nu am, dar iti spun un lucru de care sunt convinsa. Si mie mi-a batut inima tare cand am citit ca Sasuke avea la el o poza cu Sakura. E foarte surprinzator. Oare motivul este unul pozitiv? Puiule, bafta in continuare, sa aduci next-ul si mai repede decat pe acesta |
| | | Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Too broken to fix? Joi 21 Mar 2013, 15:47 | |
| Bunaa. :) De data asta a fost un capitol plin de intrigi din cate pot observa, lucru care ma binedispune pana peste masura. Una dintre putinele intrebari pe care le am in momentul asta e cum va actiona Sakura, ce va face avand in vedere ca pana acum brunetul a lasat-o sa se apropie de el, insa nici pe departe pe cat ar trebui ca sa-l cunoasca bine. Si el.. ascunde ceva deci.. Povestea se complica si, desi suspansul e iminent, nu ma deranjeaza, ba chiar imi place ca ma tii in asteptare, ca pe ghimpi. Bine, acum sa nu iti faci un obicei din asta, desigur. Iti multumesc ca m-ai anuntat si iti urez spor la scris. Te pup. :* |
| | | Theiana. Special Jōnin
Sex : Localizare : - Nr. mesaje : 1559 Puncte : 1815 Reputatie : 136
| Subiect: Re: Too broken to fix? Joi 21 Mar 2013, 15:50 | |
| Hei ! ;) Iii, ai adus continuarea. Nu mă aşteptam să o aduci aşa de repede. He, he, sper să o aduci la fel de repede şi data viitoare. Mi-a plăcut muuult ! Nu mă aşteptam ca Sasuke să aibă o poza cu Sakura. Nu-s de acord cu teoria Sakurei, nu cred că Sasuke arunca cu săgeţi în fruntea Sakurei. Muahaha, mă gândesc la cu totul altceva. Mulţumesc de anunţ, sper să o faci şi data viitoare. Spor lascrsi şi la ideei. Mulţi pupici. |
| | | curcubeu in alb si negru Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Iasi Nr. mesaje : 201 Puncte : 207 Reputatie : 3 Stare de spirit : happy :)
| Subiect: Re: Too broken to fix? Joi 21 Mar 2013, 16:19 | |
| Bună. Mă bucur mult că ai adus next-ul. După capitolul anterioar eram foarte curioasă să văd ce va mai face Sasuke și acum vine chestia asta cu poza, categoric e un pic ciudat. Dialogul de la început a fost absolut genial, Naturo e foarte comic. Descrierea ta ma fermecat la fel ca întodeauna. Ai un dar aparte de a face un cititor să îți citească fiecare cuvânt cu sufletul la gură. Oricum revenind la ciudatul de Sasuke mă întreb oare cu ce scop păstrează acea poză există trei variante : o iubește pe Sakura, are un plan malefic sau o să inventezi tu ceva la care absolut nimeni nu se așteaptă. Next repede |
| | | Anne Howard Chūnin
Sex : Localizare : Cine stie pe unde...in lume... Nr. mesaje : 900 Puncte : 1138 Reputatie : 96 Hobby-uri : Tot ce tine de Coreea! Stare de spirit : Ok...avand in vedere ca mereu poate fi mai rau...
| | | | crisalex Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Constanta Nr. mesaje : 951 Puncte : 1016 Reputatie : 77 Stare de spirit : Dezastru
| Subiect: Re: Too broken to fix? Joi 21 Mar 2013, 20:25 | |
| Buna ! Merci ca m-ai anuntat ! Wow,... a fost foarte interesant ! Sasuke are o poza cu ea ? Ce se intampla cu Sasuke ? Biata Sakura, oare ce simte ? Devine foarte palpitant ! :))) Astept nextul, sper repede . Spor la scris ! Si anunta-ma la next, plz ! Te pup ! P.S.: Frumos capitol ! |
| | | Aidualc Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bucuresti acebook : - Nr. mesaje : 651 Puncte : 849 Reputatie : 120 Stare de spirit : -
| | | | Raluca :D Chūnin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Oradea-Bihor acebook : Raluca Nr. mesaje : 583 Puncte : 647 Reputatie : 66 Hobby-uri : Mai multe :) Stare de spirit : Happy
| Subiect: Re: Too broken to fix? Joi 21 Mar 2013, 21:15 | |
| |
| | | Elena S. Chūnin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Galati Nr. mesaje : 748 Puncte : 835 Reputatie : 57
| Subiect: Re: Too broken to fix? Joi 21 Mar 2013, 23:40 | |
| Buna!
Aww, cat de geniala poti sa fii? Nu ai limite, ma faci sa vreau sa pot citi atat de muuuult. Imi place cum conturezi aceasta idee. Ma atrage atat de mult, chiar daca ma plictiseste lumea ninja in ficuri, aici e atat de bine scris si pus la punct. Te pricepi, nu am ce sa mai zic. Iti urez spor la scris -asta daca ai avea nevoie- si sa ne aduci cat mai repede nextul. Apropo, mersi de anunt. |
| | | OrangeAndBlue Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 188 Puncte : 208 Reputatie : 4
| Subiect: Re: Too broken to fix? Vin 29 Mar 2013, 10:01 | |
| Lissa, stiai ca mi-e dor de tine? Nu am mai vorbit de mult si - cu asta vreau sa-mi cer si scuze - nu am mai trecut la fel de demult la ficul tau. Si-mi cer mii si mii de scuze. Acest, defapt, aceste ultime cinci capitole -la care nu am mai participat asa de mult- au fost superbe. Am simtit pana in maduva oaselor tot ce simtea Sakura. NU am cuvinte, ca de fiecare data. Sunt nerabdatoare sa aflu ce se mai intampla, si as dori sa ma anunti de next.
Te iubesc si te pup! Ana |
| | | R∆IN Sensei
Sex : Varsta : 26 Localizare : Ploieşti Nr. mesaje : 1803 Puncte : 2244 Reputatie : 343 Hobby-uri : -
| Subiect: Re: Too broken to fix? Lun 01 Apr 2013, 14:24 | |
| Puteam sa jur ca am comentat, pe bune Nu ma asteptam la asta, nu ma asteptam ca Sasuke sa aiba o poza cu Sakura. Cand am citit acel enunt, ma-m gandit eu la o chestie, insa nu tocmai decenta Tipul asta e din ce in ce mai ciudat. Ma intreb daca are de gand sa ramana in sat, caci, dupa cum chiar "el" povestea in primele capitole, avea de gand sa faca rau satului, sau ceva de genul asta, daca imi mai aduc eu bine aminte. Daca nu, atunci greseala mea. Ma intreb ce va face Sakura pentru a rezolva toata problema asta, caci daca ea nu face nimic, atunci nimeni nu va face. Ca o concluzie, capitolul mi-a placut nespus de mult, nu ca ar fi ceva nou, insa chiar simteam nevoia sa te laud, din nou. Scrii foarte foarte foarte bine, esti geniala, ai niste idei fantastice, iar felul in care ma atragi si ma faci sa citesc orice lucru scris de tine, ma doboara. Esti fantastica, sweetheart. Abia astept urmatorul capitol, care, sper eu, va veni repede. Vezi cum faci sa il aduci dupa un car de ani, ca atunci e vai de moaca ta adorabila. Nu uita sa ma anunti. Spor la scris si la idei! |
| | | VMVDD ♛ Sennin
Sex : Varsta : 28 Localizare : - acebook : Facebook Nr. mesaje : 1587 Puncte : 2106 Reputatie : 340
| Subiect: Re: Too broken to fix? Mier 03 Apr 2013, 16:54 | |
| Capitolul 19
I can't forget it, though I've tried. I know you'll regret, love, you told me so many times But, I still wonder why... you left with her and left me beind. Did she make your heart beat faster than I could? Did she give you what you hoped for? On nights so loveless love, I hope it made you feel good knowing how much I adored you
Sakura's Point of View:
În dimineaţa următoare am decis să ies din casă şi să cutreier departe de străzile principale, aglomerate, prin locurile puţin populate. Aerul închis din casă nu mă ajuta, mă simţeam dintr-odată claustrofobă, iar pereţii se apropiau şi se învârteau cu cât rămâneam mai mult în interior, gata să mă prindă în capcană şi să mă zdrobească acut. Aveam o stare neutră, sufletul îmi era fără viaţă, fără doleanţe. Intensitatea aerului ce-mi gonea prin plămânii slabi era singura ce-şi lăsa asupra minţii mele o amprentă, mă concentram asupra respiraţiei greoaie şi a oboselii ce mă cuprinsese după câţiva paşi de mers. În ciuda corpului ce mi se împotrivea, continuam să păşesc impunătoare înainte, fără să eman vreun semn de slăbiciune. Mă îndreptam spre vechiul teren de joacă, unde eu şi Ino ne petreceam o mare parte din timp în copilarie. Afară era cald, o temperatură aproximativ perfectă, însă peste ceva timp urma ca Soarele să încingă aerul rapid. Pe băncuţa de lângă copac, asupra căruia crengile formau un adăpost viu şi răcoros, se odihnea o persoană destul de cunoscută. Părul îi era prins într-un coc destul de neglijent, strâns în grabă, iar privirea pierdută analiza locul fără interes, părea un nefericit orb ce îşi plimba haotic ochii fără lumină, sperând că o licărire oricât de mică i se va face cunoscută. Şi-a îndreptat chipul trist şi palid spre mine, zâmbindu-mi blând în timp ce îmi făcea semn să mă apropii. Se schimbase atât de mult de la prima, dar şi ultima noastră întânlire din spital. Acolo o văzusem prima dată, iar spre deosebire de faţa osoasă, acoperită de pielea albicioasă, întinsă şi uscată de acum, obrajii îi erau roşiatici şi plini. M-am aşezat lângă ea oferindu-i acelaşi zâmbet cald, un pic prea compătimitor, ceea ce mi-am dat seama prea târziu. Aveam impresia că avea să clacheze din minut în minut, deşi nu ştiam dacă putea arăta mai moartă ca în acel moment. Un cadavru mergător ce strângea cu putere marginea băncii, plângând fără lacrimi. Am întrebat-o instinctiv dacă este bine, probabil intrase în contact cu vreun virus sau avea vreo boală, nu am avut timp să verific fişele medicale. Nu mi-a răspuns, ci se lăsă tot mai pierdută în gânduri, urmărind ceva ce eu nu puteam vedea.
- Nu îi pot spune, nu... Şopteşte mai mult pentru ea. - Cui să îi spui? Karin, cred că ar trebui să mergem la spital, nu arăţi bine deloc. - Dar o să afle, nu pot ascunde pentru mult timp.
Îmi foloseam glasul degeaba, era pierdută, numai corpul îi era alături de mine. Bănuiam că ceva o afectase foarte tare din momentul în care a început să se legene uşor în faţă şi în spate, gemând plăpând. Am înghiţit în sec şi mi-am aşezat mâna pe spatele încordat, mângâindu-l cu o scurtă reţinere de moment. Gestul a avut efect, acum îi acaparasem întreaga atenţie, deşi începusem să regret în clipa în care i-am întânlit privirea ce îmi învia fiori pe şira spinării. Mi-am revenit în fire şi i-am cerut să îmi spună ce se întâmplă, atunci începuse să lăcrimeze instantaeu, fără să observe. A tresărit şi a tras aer în piept, trezindu-se la realitate. Şi-a sters lacrimile cu ambele mâini, frecându-şi cu putere ochii, iar buzele i s-au arcuit într-un zâmbet chinuit. - Copilul meu este mort. Micuţul meu îngeraş. A spus lent, posesiv. Şi-a acoperit pântecele protectiv cu ambele mâini, părând că vrea să îşi ferească copilul nenăscut de pericolele de afară, ca şi cum ar fi atacată. Nimic nu era mai important ca acel suflet inocent, numai că acolo nu mai era nimic în afară de locul în care a prins formă, în care a luat viaţă. Avortul spontan era singurul fapt cert, tragedia se întâmplase în ultimele trei zile, cât am fost plecaţi. Era fericită când am ajuns aici, încă o vedeam împungându-se cu Ino, care să ajungă prima la Sasuke. Nu mi-a luat mai mult de o secundă să aşez ultima piesă din puzzle, era clar că cel de care se temea acum era Sasuke. Cei doi aveau un copil care nici nu a apucat să se nască, iar eu m-am culcat cu el. Nu, trebuia să fie o greşeală, Karin nu putea fi însărcinată cu... Urmase un moment de panică în care nu mai ştiam nimic; ce să fac, cum să respir, unde sunt. Inima începuse să bată din ce în ce mai tare, iar căldura de afară devenise înăbuşitoare. Mă sufocam, corpul mi se îneca cu aer, iar mâinile îmi tremurau incontrolabil. Mi-am adăpostit faţa cu mâinile sprijinite, în coate, pe genunchi. Voiam să le înfig în păr, să îl prind cu putere, înodat printre degete, până nu mai puteam suporta durerea, aşa reuşeam să o domolesc pe cea interioară, deşi nu eram în stare să îi invoc echivalentul. Aş fi ţipat, prăbuşindu-mă în genunchi, lăsând lacrimile să îmi ude şi mie obrajii. Încercam din toate puterile să neg ceva ce era cert, să fac ceva care să oprească acea suferinţă, să mă facă să uit, să...Nu ştiam de ce această veste îmi provocase nişte răni interioare ce sângerau abundent, în continuu. Îl iubeam, dar nu am crezut niciodată că atât de mult, iar atunci am ştiu că noi eram fără speranţă, că nu mai exista o şansă.
- Sasuke a ştiu că ai fost însărcinată? Am întrebat cu o voce străină. - Da, era aşa fericit. Atunci mi-a spus prima dată că mă iubeşte, iar acum... Mi-a răspus cu glas tremurând.
Am început să plâng silenţios, rugându-mă ca ea să nu observe. Karin era cea pe care o iubea, eu eram un nimic, o marionetă cu care s-a jucat cum a vrut, urmând să îi taie într-un mod brutal sforile şi să o lase să cadă în mila Domnului. Putea fi o răzbunare, însă nu l-am rănit niciodată, din contră, tot ce am făcut a fost să încerc să îi vin pe plac. Era bolnav, îi plăcea să rănească persoane, altă explicaţie raţională nu exista. Singurele momente în care îmi arăta afecţiune erau în timpul se*ului, dar şi în acele clipe încerca să se opună, iar eu abia acum observam aspectul ăsta. Nu am mai rezistat şi m-am ridicat de pe bancă. La o distanţă potrivită i-am spus că trebuie să plec, sigură că nu-mi putea citi lacrimile ce-mi înecau glasul. Înaintam fără oprire, într-un loc necunoscut, printre oamenii gălăgioşi de pe stradă. Cineva îmi strigase numele, însă am continuat nepăsătoare, făcându-mă că nu aud. Mă durea capul îngrozitor, dar nu suficient cât să mă distragă de la adevărata problemă. Nu mai era nimic de făcut, decât să accept situaţia. Eram în plus, întotdeauna am fost unde nu trebuia, nicicând în locul potrivit, deşi începeam să cred că nu există, că nu aveam un loc în care aparţineam. |
| | | crisalex Chūnin
| Subiect: Re: Too broken to fix? Mier 03 Apr 2013, 17:20 | |
| Hey ! Mersi ca m-ai anuntat ! Capitolul a fost perfect ! Karin a avut un copil cu Sasuke ! Idiotul de Sasuke i-a mai spus si ca o iubeste lui Karin ! Mi-e mila de Sakura, chiar si de Karin ! O sa-l ucid pe Sasuke, dar de ce avea atunci, daca nu o iubeste, o poza cu ea si au mai facut si s*x ? Astept sa vad ce se mai intampla si spor la scris ! Anunta-ma te rog cand pui nextul! Te dulce !
Ultima editare efectuata de catre crisalex in Mier 03 Apr 2013, 17:29, editata de 2 ori |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Too broken to fix? | |
| |
| | | |
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|