Sentōki U. Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Unde nu sunt dorită Nr. mesaje : 365 Puncte : 421 Reputatie : 40 Hobby-uri : Do you really want to know?! Stare de spirit : I'm always in the mood.
| Subiect: Re: Owarinai Suki Sam 24 Aug 2013, 20:38 | |
| |
|
ℰmpress ♔ Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : - Nr. mesaje : 285 Puncte : 297 Reputatie : 10
| Subiect: Re: Owarinai Suki Mar 17 Sept 2013, 12:08 | |
| Hellăău! *hug* Genial! :x Superb! :x Acest fic este unul din preferatele mele. Este minunat. :o3
Am fost la zi cu fiecare capitol și mă rugam să aduci nexturile. :o3
Îmi pare rău că s-a terminat ficul. xD
Povestea celor doi a fost ... o.O Wow. :o3 Foarte interesantă. :x |
|
Asmodeus Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : - acebook : Andreea Yummynoms Nr. mesaje : 68 Puncte : 80 Reputatie : 10
| Subiect: Re: Owarinai Suki Vin 27 Sept 2013, 15:38 | |
| Heeei. Scumpo ,ti-am citit fiecare capitol in amanunt..si seara stateam pe telefon si tot citeam. Fa te rog si un sezon 2 la fel de minunat ca asta sau daca nu, pune-i finalul. Gandeste-te la asta si anunta-ma si pe mine! |
|
S. Felicia Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Brăila acebook : Felicia Stratulat Nr. mesaje : 606 Puncte : 817 Reputatie : 55 Hobby-uri : Seriale, citit, facebook, muzică, filme, prosteală Stare de spirit : meh...
| Subiect: Re: Owarinai Suki Mier 02 Oct 2013, 20:09 | |
| Oh, vin şi eu într-un sfârşit cu comentariul la fic-ul acesta L-am citit acum ceva timp în urmă, când nu aveam cont, iar acum am zis să trec să las unul.Nu am stat să urmăresc fiecare capitol. Urăsc să fac asta. Îmi place când sunt toate "la botul meu" Mi-a plăcut ce-i drept. Finalul însă a fost atât de... trist şi neaşteptat.Speram la ceva fericit, dar nu totu-i lapte şi miere, nu?Nu îmi mai amintesc prea detaliat cum stăteau lucrurile, dar ştiu esenţialul. A fost şi este un fic minunat Sincer, eu una sunt împotriva la astfel de relaţii. Adică, ea 15, el meh...În viaţa reală, zic, urăsc cu înverşunare asta. Dacă măcar măcar... nu ştiu, 16-17 ani, e ok. Ştiiu, "dragostea n-are vârstă", dar să fim serioşi, multe minore sunt prostite, etc... fel de fel de cazuri. Nu stau acum să zic teoria a ceva ce n-are rost Oricum, mi-a plăcut, şi încă-mi place. Estetica e plăcută şi are multe alte puncte tari. O să citesc şi celelate ficuri ale tale. Sunt sigură că o să fie o experienţă plăcută |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Owarinai Suki | |
| |
|