| Pentru orice problema legata de membrii forumului | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Hellspawn Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 817 Puncte : 1106 Reputatie : 101
| Subiect: Re: Pentru orice problema legata de membrii forumului Dum 27 Ian 2013, 11:57 | |
| Buna!Un nou utilizator a inceput un fic insa nu respecta regulile.Capitolele nu au 25 de randuri si cam face double-post.Daca nu mai stiu sa numar imi pare rau insa cred ca cineva ar trebui saverifice.Imi cer scuze daca gresesc sau daca nu mai numar bine. LINK: https://sasu.forumgratuit.ro/t9188-cruciulita-de-auruITATIVA LA ULTIMUL CAPITOL DE PE PAGINA. Choco :) : I-am trimis mesaj si i-am spus ce si cum. Multumim pentru ajutor. :) |
|
| |
Danielle Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 3450 Puncte : 4339 Reputatie : 245
| Subiect: Re: Pentru orice problema legata de membrii forumului Sam 16 Feb 2013, 23:04 | |
| Buna! Am observat o incalcare a regulamentului, nu atat de mare, ce-i drept, insa consider ca este totusi o abatere de la regula ce trebuie semnalata. Un utilizator, Bebee, mai exact, a incalcat regula privind categoria de Jocuri forumiste -"12. La categoria Jocuri forumiste fiecare membru are voie să posteze într-un topic doar după ce are în faţa sa minim alţi 3 membrii cu câte un mesaj la jocul respectiv. Jocurile nu se vor mai juca doar între minim 2-3 persoane doar pentru a face un număr cât mai mare de mesaje ci vor trebui să participe minim 4 persoane la un joc ! "-, postand un raspuns la acel joc avand doar 2 raspunsuri inainte. Stiu ca poate nu e o gresala mare si poate ca sunt un pic cam dura, insa cred ca ar trebui "indrumata", ca zic asa, pentru a nu repeta gresala. Link:4 cuvinte
Edit: Am observat acum ca nu este singurul joc unde a incalcat regula. Iata inca altele: Link:Joc Link:Joc Choco :) : I-am trimis un mesaj privat si i-am explicat situatia. Multumim pentru ajutor. |
|
| |
Arcade Shodai Hokage
Sex : Varsta : 34 Localizare : Timisoara, Bulgarus acebook : Marius Mihai Nr. mesaje : 3411 Puncte : 5195 Reputatie : 565 Hobby-uri : fotbal, muzica, gaming-ul, festivale, concerte, cititul in tren Stare de spirit : ¯\_ (ツ)_/¯
| Subiect: Re: Pentru orice problema legata de membrii forumului Joi 21 Feb 2013, 12:28 | |
| multumim de ajutor, o sa isi primeasca pedeapsa >> |
|
| |
Ambriel Malphas Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Roman acebook : Alexandra Elena Nr. mesaje : 1447 Puncte : 1767 Reputatie : 270
| Subiect: Re: Pentru orice problema legata de membrii forumului Sam 23 Mar 2013, 18:32 | |
| Nu stiu daca este grav sau nu, dar acest baiat a postat acelasi comentariu de 12 ori la ficul acesta: https://sasu.forumgratuit.ro/t8301p60-playful-kiss Inteleg ca vrea sa isi creasca mesajele, dar totusi. Scuze daca nu am postat unde trebuie. Edit: userul se numeste ''sasusaku love'' Choco :) : OMG! O_O Multumesc ca ai anuntat, ma ocup acum. |
|
| |
»Andreea« Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : ... Nr. mesaje : 715 Puncte : 793 Reputatie : 64 Hobby-uri : citit, desenat, scris, sport, DORMIT Stare de spirit : Starea mea de spirit se poate schimba radical dintr-un minut in altul.
| Subiect: Re: Pentru orice problema legata de membrii forumului Vin 05 Apr 2013, 13:33 | |
| Nici eu nu stiu daca este grav sau nu, dar am citit in regulament ca la jocuri forumiste nu au voie sa joace doar doi membrii. Link: https://sasu.forumgratuit.ro/t9662p225-cat-laP.S. Scuze daca nu este ceva ce necesita sa postez. Choco :) : Multumim pentru ajutor. Le-am trimis mesaj privat celor doua. :) |
|
| |
Ax München S-Class
Sex : Varsta : 23 Localizare : Aici. acebook : Ax München Nr. mesaje : 2636 Puncte : 3266 Reputatie : 272
| Subiect: Re: Pentru orice problema legata de membrii forumului Dum 07 Apr 2013, 12:19 | |
| Buna. Nu stiu daca e cu adevarat o catastrofa, insa cred ca pentru toti e deranjant sa ni se vorbeasca asa, cum a facut un user la un topic cu pareri. Adica, sa zic asa ne-a jignit intr-un fel in timp ce noi am vorbit frumos si ne-am spus calm parerile. aici e. :) Scuzati daca v-am luat din timp. Choco :) : E adevarat ca se puteau folosi si cuvinte mai frumoase pentru o asemenea parere, dar daca nu a cauza cine stie ce cearta, nu cred ca-i chiar o problema uriasa. |
|
| |
Nobody Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Departe. Nr. mesaje : 448 Puncte : 477 Reputatie : 7 Stare de spirit : Instabilă
| Subiect: Re: Pentru orice problema legata de membrii forumului Lun 08 Apr 2013, 18:45 | |
| Eu am o problema legata de un membru al forumului, naruhinal0v3. Nu este indicat sa va arat ce imagine am primit intr-un mesaj. Pot sa va zic ca nu era ceva ... decent, normal. Mai ales ca o fata, cum este precizat pe profilul ei ca ar fi, sa trimita o astfel de imagine cu o astfel de conotatie. Daca vreti o dovada, se rezolva. Desi nu cred ca vreti sa vedeti asa ceva. |
|
| |
Avril Trente Academy Student
Sex : Varsta : 24 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 17 Puncte : 29 Reputatie : 2
| Subiect: Re: Pentru orice problema legata de membrii forumului Lun 08 Apr 2013, 19:04 | |
| Îmi pare rău să spun asta, dar şi eu am aceiaşi problemă cu utilizatoarea naruhinal0v3 Nu ştiu să dau print screen, dar probabil că eu şi Zăhăreeel am primit acelaşi mesaj. Sunt nouă pe forum şi sincer nu ştiu să îi fi făcut ceva acestei utilizatoare pentru a primi un asemenea mesaj. Dacă se poate, să se ia câteva măsuri pentru ca nimeni să nu mai primescă aşa mesaje private Mulţumesc mult
|
|
| |
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Pentru orice problema legata de membrii forumului Lun 08 Apr 2013, 19:29 | |
| A fost banata pe o perioada nedeterminata. Multumim pentru ajutor. :) |
|
| |
Arcade Shodai Hokage
Sex : Varsta : 34 Localizare : Timisoara, Bulgarus acebook : Marius Mihai Nr. mesaje : 3411 Puncte : 5195 Reputatie : 565 Hobby-uri : fotbal, muzica, gaming-ul, festivale, concerte, cititul in tren Stare de spirit : ¯\_ (ツ)_/¯
| Subiect: Re: Pentru orice problema legata de membrii forumului Lun 08 Apr 2013, 20:58 | |
| Chiar ne pare rau pentru evenimentele astea insa se inregistreaza si posteaza lucruri, daca nu suntem pe faza din prima asta e , suntem oameni si noi cu problemele noastre. Dar isi primesc pedeapsa, ban pentru totdeauna. Deci oricum , pedeapsa e pedeapsa si nimeni nu scapa ^^ |
|
| |
Yukii Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : La LoCuL pOtRiViT!!! Nr. mesaje : 613 Puncte : 752 Reputatie : 101 Hobby-uri : Ficuri, Muzica si.... multe ,multe altele! Stare de spirit : Just. . . ME!
| Subiect: Re: Pentru orice problema legata de membrii forumului Lun 08 Apr 2013, 22:23 | |
| Si eu am primit cred ca aceslasi mesaj precum Zahareeel si Avril Trente...si va multumesc ca ati rezolvat probleama Choco :) : Speram sa nu mai existe astfel de incidente, dar va multumim pentru cooperare. |
|
| |
Syryus Academy Student
Sex : Localizare : Iasi acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 7 Puncte : 11 Reputatie : 2 Hobby-uri : music, programming, being lazy Stare de spirit : woohoo
| Subiect: Re: Pentru orice problema legata de membrii forumului Lun 08 Apr 2013, 23:08 | |
| Well nu stiu daca ar trebui sa scriu asta aici, dar cum n-am gasit alt topic, am sa o fac. Ce am de zis se leaga in general de probleme de layout/html/css si poate putin de functionalitate/accesibilitate.
- linkurile de navigatie ar trebui sa fie mai sus de butonul de New topic/Post reply. Acestea din urma e suficient sa ramana pe un singur rand cu Distribuie/Mai multe optiuni. Asta e o regula de baza privind orice 'breadcrumb' (linkuri care sa te ajute in navigare prin categorii-forumuri-subforumuri) si e mult mai usor pt user asa.
- imaginile de la meniul din stanga de pe pagina forumurilor nu ar trebui lasate pur si simplu sa pluteasca. Ar fi mai frumos sa fie iconite de alta forma si lipite de margine, poate cu un efect pop-up dat de css.
- numele/userbarul/avatarul ar trebui centrate in postbit, arata ciudat spre stanga
- bannerul ar merge mai putin inalt si mai lung. Ocupa spatiu prea mult asa, si sunt destule elemente pana la corpul principal al paginii care sa te impiedice sa vezi ce e de fapt in ea
Cam atat deocamdata, daca mai zaresc ceva am sa mai anunt. |
|
| |
maudlin S-Class
Sex : Varsta : 88 Localizare : ??? Nr. mesaje : 2816 Puncte : 3352 Reputatie : 362
| Subiect: Re: Pentru orice problema legata de membrii forumului Vin 26 Apr 2013, 20:54 | |
| |
|
| |
maudlin S-Class
Sex : Varsta : 88 Localizare : ??? Nr. mesaje : 2816 Puncte : 3352 Reputatie : 362
| Subiect: Re: Pentru orice problema legata de membrii forumului Joi 09 Mai 2013, 15:33 | |
| Userul @manu a făcut spam la un one shot şi celelalte două comentarii au fost urâte şi nepoliticoase. P.S.: Uitaţi-vă la mesaje ca să înţelegeţi. Choco :) : L-am vazut si eu. Merci oricum de ajutor. |
|
| |
R∆IN Sensei
Sex : Varsta : 26 Localizare : Ploieşti Nr. mesaje : 1803 Puncte : 2244 Reputatie : 343 Hobby-uri : -
| Subiect: Re: Pentru orice problema legata de membrii forumului Mier 15 Mai 2013, 16:34 | |
| Bantuiam pe la zona ficurilor si se pare ca un user, mai exact Uchiha_Octavian_Augustus, a postat acelasi mesaj de patru ori. Link aici
Imi cer scuze pentru deranj. ^^ |
|
| |
Arcade Shodai Hokage
| Subiect: Re: Pentru orice problema legata de membrii forumului Mier 15 Mai 2013, 18:31 | |
| super, o sa-l rezolve moderatoarele noastre |
|
| |
maudlin S-Class
| Subiect: Re: Pentru orice problema legata de membrii forumului Joi 30 Mai 2013, 18:48 | |
| |
|
| |
Ax München S-Class
Sex : Varsta : 23 Localizare : Aici. acebook : Ax München Nr. mesaje : 2636 Puncte : 3266 Reputatie : 272
| Subiect: Re: Pentru orice problema legata de membrii forumului Mar 18 Iun 2013, 00:10 | |
| Hellau. :) Trec si eu pe aici, de data aceasta cu o problema pe care eu o consider cat de cat importanta. https://sasu.forumgratuit.ro/t11571-sugestieUltima utilizatoare care a postat, adica LittleSmile, are la comentarii o imagine prea mare care deformeaza pagina forumului. Eu sunt de parere ca daca nu redimensioneaza sau schimba imaginea de la comentarii, cand va continua sa posteze, va deforma si alte pagini. Eu nu consider o problema prea importanta, insa pentru estetica forumului merita sa se rezolve. P.S. Multumesc anticipat si scuzati de timpul pierdut. :) |
|
| |
Crystal Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Nr. mesaje : 5170 Puncte : 8264 Reputatie : 1725
| Subiect: Re: Pentru orice problema legata de membrii forumului Mar 18 Iun 2013, 14:11 | |
| Mulțumim pentru anunț. S-a rezolvat. |
|
| |
▬Krux . Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : K.T. + F.S.K.D. acebook : Just hi5 Nr. mesaje : 641 Puncte : 840 Reputatie : 132 Hobby-uri : PIREU . Stare de spirit : Huh..
| Subiect: Re: Pentru orice problema legata de membrii forumului Mier 19 Iun 2013, 13:44 | |
| |
|
| |
Ax München S-Class
| Subiect: Re: Pentru orice problema legata de membrii forumului Mier 19 Iun 2013, 22:25 | |
| Hellau. :) Revin din nou cu aceeasi problema. Utilizatoarea LittleSmile si-a atribuit din nou acea imagine mare la comentarii, care deformeaza pagina forumului. https://sasu.forumgratuit.ro/t11608-concursul-91-melodia-saptamaniiPrima oara am vrut sa-i trimit un PM, insa nu sunt in statutul potrivit de a o face. Sper sa o rezolvati cat mai curand si scuzati pentru deranjul provocat a doua oara. ^^ Choco :) : Rezolvat. :) |
|
| |
Andrușka Special Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : In your heart acebook : Suntem o familie saraca nu ne permitem :))
Nr. mesaje : 1833 Puncte : 2090 Reputatie : 50 Hobby-uri : MULTE!
| Subiect: Re: Pentru orice problema legata de membrii forumului Joi 20 Iun 2013, 22:23 | |
| |
|
| |
iPrieten? Jōnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Sarcasmia Nr. mesaje : 1293 Puncte : 2000 Reputatie : 433
| Subiect: Re: Pentru orice problema legata de membrii forumului Vin 21 Iun 2013, 18:14 | |
| |
|
| |
Mădă ● Jōnin
Sex : Localizare : ●Wonderland● acebook : ● Nr. mesaje : 1308 Puncte : 1367 Reputatie : 25 Hobby-uri : ●Chocolate. ●Music. ●Books. Stare de spirit : Ah! whatever.. boring
| Subiect: Re: Pentru orice problema legata de membrii forumului Lun 24 Iun 2013, 14:12 | |
| Heii, nu cred ca e asa important si nu vreau sa fiu rea, dar conform regulii " 12.La categoria Jocuri forumiste fiecare membru are voie să posteze într-un topic doar după ce are în faţa sa minim alţi 3 membrii cu câte un mesaj la jocul respectiv. Jocurile nu se vor mai juca doar între minim 2-3 persoane doar pentru a face un număr cât mai mare de mesaje ci vor trebui să participe minim 4 persoane la un joc ! " am observat ca membrele forumului Akashi300 si Anne Marie incalca acesta regula in repetate randuri. Cum am mai spus, nu vreau sa fiu rea sau paracioasa, dar acest fapt s-a intamplat de mai multe ori si din punctul meu de vedere nu poate fi lasat la o parte.Dovada 1.Dovada 2.Choco :) : Rezolvat. Multumim pentru ajutor. ^^ |
|
| |
maudlin S-Class
| Subiect: Re: Pentru orice problema legata de membrii forumului Mar 25 Iun 2013, 18:40 | |
| |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Pentru orice problema legata de membrii forumului | |
| |
|
| |
| Pentru orice problema legata de membrii forumului | |
|