| Pentru orice problema legata de membrii forumului | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Andrușka Special Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : In your heart acebook : Suntem o familie saraca nu ne permitem :))
Nr. mesaje : 1833 Puncte : 2090 Reputatie : 50 Hobby-uri : MULTE!
| Subiect: Re: Pentru orice problema legata de membrii forumului Mar 29 Mai 2012, 20:44 | |
| |
|
| |
Lucifer's white aηgel Sennin
Merite deosebite : Sex : acebook : n-avem. Nr. mesaje : 5754 Puncte : 7492 Reputatie : 1153
| Subiect: Re: Pentru orice problema legata de membrii forumului Mar 29 Mai 2012, 20:49 | |
| I-am editat eu comentariul. Mulţumim pentru că ne-ai anunţat. |
|
| |
Andrușka Special Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : In your heart acebook : Suntem o familie saraca nu ne permitem :))
| Subiect: Re: Pentru orice problema legata de membrii forumului Dum 10 Iun 2012, 18:40 | |
| |
|
| |
Caρρυccιησ ♥ S-Class
Sex : Varsta : 25 Localizare : Baia Mare , Maramures, Romania. acebook : Adria Nr. mesaje : 3033 Puncte : 3625 Reputatie : 332 Hobby-uri : Writing, chating, smoking, loving. Stare de spirit : Meh.
| Subiect: Re: Pentru orice problema legata de membrii forumului Dum 10 Iun 2012, 21:21 | |
| Nu inteleg care este problema ... Imi poti da linku unde ai gasit ce a zis Max ? ( Ca sa vad cum a deformat pagina ) Nu gasesc ceva rau in comentariul lui Max , sincer ... A glumit .
Sau poate nu inteleg eu care este problema :-? . |
|
| |
Renésmee Legend
Sex : Varsta : 27 Localizare : prin jur ... acebook : Renesmee Nr. mesaje : 2168 Puncte : 2451 Reputatie : 179 Hobby-uri : Fotografia Stare de spirit : Visatoare
| Subiect: Re: Pentru orice problema legata de membrii forumului Lun 11 Iun 2012, 01:01 | |
| Eu am gasit comentariul lui Max si pagina nu este deloc deformata. Ori cineva i-a editat profilul, ori a schimbat ia poza singura. In orice caz, problema rezolvata [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] |
|
| |
Andrușka Special Jōnin
| Subiect: Re: Pentru orice problema legata de membrii forumului Lun 11 Iun 2012, 02:14 | |
| - Caρρυccιησ ♥ a scris:
Nu inteleg care este problema ... Imi poti da linku unde ai gasit ce a zis Max ? ( Ca sa vad cum a deformat pagina ) Nu gasesc ceva rau in comentariul lui Max , sincer ... A glumit .
Sau poate nu inteleg eu care este problema :-? . A dat ea edit, probabil a vazut ca s-a deformat pagina imi pare rau ca v-am irosit din timp |
|
| |
Klau Genin
Sex : Varsta : 27 Nr. mesaje : 228 Puncte : 229 Reputatie : 13 Hobby-uri : Obscur.. Stare de spirit : Pasesc in eterul umed visand in intuneric..
| Subiect: Re: Pentru orice problema legata de membrii forumului Dum 17 Iun 2012, 21:24 | |
| |
|
| |
♥Ada♥ Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Unde te astepti mai putin.... :D Nr. mesaje : 762 Puncte : 807 Reputatie : 35
| Subiect: Re: Pentru orice problema legata de membrii forumului Dum 17 Iun 2012, 22:51 | |
| Probleme cu un membru care a insultat atat membrii forumului cat si munca depusa la un fic, si a folosit un limbaj neadegvat ca sa-i zic asa in al doilea comm postat de el. V-am lasat si un link catre pagina respectiva: https://sasu.forumgratuit.ro/t5059p135-din-pura-intamplareRog un moderator sa se ocupe de el. Multumesc V-am pupat si spor la treaba Edit: Celelalte commuri le-a sters au mai ramas decat 2. Unul dintre ele finnd cel in care se ia de fic.
Ultima editare efectuata de catre ♥Ada♥ in Dum 17 Iun 2012, 23:15, editata de 1 ori |
|
| |
Lumiereღ Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Peste tot ;x Nr. mesaje : 428 Puncte : 496 Reputatie : 20
| Subiect: Re: Pentru orice problema legata de membrii forumului Dum 17 Iun 2012, 23:10 | |
| |
|
| |
Renésmee Legend
Sex : Varsta : 27 Localizare : prin jur ... acebook : Renesmee Nr. mesaje : 2168 Puncte : 2451 Reputatie : 179 Hobby-uri : Fotografia Stare de spirit : Visatoare
| Subiect: Re: Pentru orice problema legata de membrii forumului Lun 18 Iun 2012, 19:27 | |
| Eu nu am mai gasit niciun comentariu. De acum, faceti si un print, ceva .. |
|
| |
Diana Legend
Sex : Varsta : 26 Localizare : Cosoveni ~ Craiova acebook : Diana Violeta Nr. mesaje : 1907 Puncte : 2295 Reputatie : 200 Hobby-uri :
| Subiect: Re: Pentru orice problema legata de membrii forumului Mar 19 Iun 2012, 00:00 | |
| Am facut eu print-ul Bella . Nu este unul grav precum sunt celalate , insa sper sa fie suficient incat sa fie banat . [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Nu se vede prea bine , insa sper sa fie buna . |
|
| |
•Pikachu™ Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : In a magic world. Nr. mesaje : 116 Puncte : 136 Reputatie : 14
| Subiect: Re: Pentru orice problema legata de membrii forumului Lun 09 Iul 2012, 20:47 | |
| |
|
| |
Avada Kedavra Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : In coltul intunecat al propriei minti... Nr. mesaje : 1080 Puncte : 1250 Reputatie : 84 Stare de spirit : Neutra
| Subiect: Re: Pentru orice problema legata de membrii forumului Dum 15 Iul 2012, 13:43 | |
| |
|
| |
Arcade Shodai Hokage
Sex : Varsta : 34 Localizare : Timisoara, Bulgarus acebook : Marius Mihai Nr. mesaje : 3411 Puncte : 5195 Reputatie : 565 Hobby-uri : fotbal, muzica, gaming-ul, festivale, concerte, cititul in tren Stare de spirit : ¯\_ (ツ)_/¯
| Subiect: Re: Pentru orice problema legata de membrii forumului Dum 15 Iul 2012, 14:58 | |
| multumim. ne ocupam |
|
| |
Aly Shine Chūnin
Sex : Localizare : Bucharest Nr. mesaje : 746 Puncte : 917 Reputatie : 63 Stare de spirit : Fericita
| Subiect: Re: Pentru orice problema legata de membrii forumului Vin 20 Iul 2012, 14:53 | |
| As avea si eu o plangere legata de ficul meu. Cineva, o anume White Angel s-a trezit sa comenteze aiurea. - Citat :
- Am, si eu o intrebare ca asa intreaba omu prost
De ce va agitati atat pentru cacatul asta de fic? Am impresia ca Aly se uita prea mult la vampiri Adica pana la urma este doar o poveste de rahat care a adunat fani tampiti. Ar face bine daca s-ar arunc ain garla si nu ar mai posta nici un capiol Nu imi place sa parasc, insa a jicnit si pe altii care s-au luat de ea, cum ar fi Max Numele ficului meu este Moonlight https://sasu.forumgratuit.ro/t5119p390-moonlighteventual-16#173081EDIT: Nu am stiut cum sa dau Print Screen
Ultima editare efectuata de catre Aly Shine in Vin 20 Iul 2012, 14:58, editata de 1 ori |
|
| |
♥ Lore ♥ Academy Student
Sex : Varsta : 25 Nr. mesaje : 11 Puncte : 13 Reputatie : 0
| |
| |
Diana Legend
Sex : Varsta : 26 Localizare : Cosoveni ~ Craiova acebook : Diana Violeta Nr. mesaje : 1907 Puncte : 2295 Reputatie : 200 Hobby-uri :
| Subiect: Re: Pentru orice problema legata de membrii forumului Vin 20 Iul 2012, 15:29 | |
| Am facut eu print pentru tine, Aly.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] |
|
| |
Aly Shine Chūnin
Sex : Localizare : Bucharest Nr. mesaje : 746 Puncte : 917 Reputatie : 63 Stare de spirit : Fericita
| Subiect: Re: Pentru orice problema legata de membrii forumului Vin 20 Iul 2012, 15:33 | |
| Multumesc Iti raman recunoscatoare, sper sa se potoleasca, totusi, si imi pare rau ca sa ajuns aici. |
|
| |
Lucifer's white aηgel Sennin
Merite deosebite : Sex : acebook : n-avem. Nr. mesaje : 5754 Puncte : 7492 Reputatie : 1153
| Subiect: Re: Pentru orice problema legata de membrii forumului Vin 20 Iul 2012, 16:11 | |
| Sper că am rezolvat eu cu membra White Angel. |
|
| |
KiMO Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Paradise acebook : Andrei. Nr. mesaje : 144 Puncte : 155 Reputatie : 5 Hobby-uri : Drama Stare de spirit : Proud
| |
| |
Arcade Shodai Hokage
Sex : Varsta : 34 Localizare : Timisoara, Bulgarus acebook : Marius Mihai Nr. mesaje : 3411 Puncte : 5195 Reputatie : 565 Hobby-uri : fotbal, muzica, gaming-ul, festivale, concerte, cititul in tren Stare de spirit : ¯\_ (ツ)_/¯
| Subiect: Re: Pentru orice problema legata de membrii forumului Vin 20 Iul 2012, 18:48 | |
| multumim de avertizari si pe privat. a primit ban |
|
| |
Aly Shine Chūnin
| Subiect: Re: Pentru orice problema legata de membrii forumului Sam 21 Iul 2012, 21:15 | |
| Am primit un astfel de mesaj: - Citat :
- De la: Sor SorinuS
Catre: Aly Shine Postat in data de: Astazi la 9:10 pm Subiect: Buna Citeaza mesajul Buna!De curand am descoperit un super forum,daca ai vrea sa treci p`aici ar fi frumos. Merci! fara reclama Nu stiu cum sa dau Print Screen, asa ca am ales sa il copiez. Din cate stiu eu nu are voie sa faca reclame la alte site-uri, sau ma insel? |
|
| |
Arcade Shodai Hokage
| Subiect: Re: Pentru orice problema legata de membrii forumului Sam 21 Iul 2012, 22:32 | |
| asa este, tocmai a primit ban si ea |
|
| |
Aly Shine Chūnin
| Subiect: Re: Pentru orice problema legata de membrii forumului Sam 21 Iul 2012, 22:36 | |
| Scuzele mele ca deranjez din nou, insa un membru nou, Sakura Uchiha And Mafia, a ales sa inceapa un nou fic, insa nu la postat unde trebuie. As dori sa va rog sa il mutati. https://sasu.forumgratuit.ro/t6424-darkness-loveSper ca am postat unde trebuie. Scuzele mele daca nu este asa. |
|
| |
♥Deyutza♥ Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : in Narniaaa <3 :)) Nr. mesaje : 884 Puncte : 1129 Reputatie : 72 Stare de spirit : Acceptabila. :)
| Subiect: Re: Pentru orice problema legata de membrii forumului Sam 28 Iul 2012, 20:29 | |
| Umm... la " Esti nou? Prezinta-te " este pus un capitol de fic.... cum n-am gasit nici un mod sau admin pe chat am anuntat aici ^^. |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Pentru orice problema legata de membrii forumului | |
| |
|
| |
| Pentru orice problema legata de membrii forumului | |
|