| Pentru orice problema legata de membrii forumului | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Katherine Miller Genin
Sex : Varsta : 104 Localizare : nicăieri. Nr. mesaje : 464 Puncte : 562 Reputatie : 34
| Subiect: Re: Pentru orice problema legata de membrii forumului Vin 21 Mar 2014, 18:15 | |
| Utilizatorul Redko a introdus un link catre alt forum in ficul sau. Link-> https://sasu.forumgratuit.ro/t14746-letal-loveUndeva in capitolul II scrie bani cu un semn. acela este linkul. Scuze de deranj! (am mai postat acest mesaj undeva, deoarece nu eram sigura unde trebuie)Rezolvat. |
|
| |
Bubu. Legend
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Bucuresti acebook : Bubs Bbu Nr. mesaje : 5440 Puncte : 6635 Reputatie : 727 Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap Stare de spirit : I feel like I want to murder someone
| Subiect: Re: Pentru orice problema legata de membrii forumului Mar 08 Apr 2014, 22:52 | |
| |
|
| |
Othelia Wundlang Chūnin
Sex : Varsta : 100 Localizare : "Welcome in Wonderland", wrote there. Nr. mesaje : 769 Puncte : 870 Reputatie : 53 Hobby-uri : Calm down, lady... Stare de spirit : I don't really give a f#@k.
| Subiect: Re: Pentru orice problema legata de membrii forumului Sam 20 Sept 2014, 16:26 | |
| [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Nu știu dacă e potrivit sa postez ăsta aici, sper doar sa nu îmi iau ban. Problema e cu domnișoara, mai sus. |
|
| |
Lucifer's white aηgel Sennin
Merite deosebite : Sex : acebook : n-avem. Nr. mesaje : 5754 Puncte : 7492 Reputatie : 1153
| Subiect: Re: Pentru orice problema legata de membrii forumului Sam 20 Sept 2014, 21:09 | |
| |
|
| |
Othelia Wundlang Chūnin
Sex : Varsta : 100 Localizare : "Welcome in Wonderland", wrote there. Nr. mesaje : 769 Puncte : 870 Reputatie : 53 Hobby-uri : Calm down, lady... Stare de spirit : I don't really give a f#@k.
| Subiect: Re: Pentru orice problema legata de membrii forumului Dum 21 Sept 2014, 18:22 | |
| |
|
| |
GeoMetaphose Kazekage
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : București acebook : Geo Metaphose Nr. mesaje : 13823 Puncte : 18544 Reputatie : 535
| Subiect: Re: Pentru orice problema legata de membrii forumului Lun 22 Sept 2014, 22:38 | |
| Din cate vad, Blue Velvet, moderatoare in acea perioada, a mentionat acest lucru. |
|
| |
Othelia Wundlang Chūnin
| Subiect: Re: Pentru orice problema legata de membrii forumului Sam 11 Oct 2014, 00:37 | |
| A răspuns unui comentariu cu un altul, la acest fic. Eu i-am spus, poate nu a inteles... |
|
| |
Danielle Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 3450 Puncte : 4339 Reputatie : 245
| Subiect: Re: Pentru orice problema legata de membrii forumului Dum 26 Oct 2014, 17:00 | |
| |
|
| |
Othelia Wundlang Chūnin
| Subiect: Re: Pentru orice problema legata de membrii forumului Dum 16 Noi 2014, 17:37 | |
| Link-ul mai sus. Eu una m-am speriat când am citit. |
|
| |
Arcade Shodai Hokage
Sex : Varsta : 34 Localizare : Timisoara, Bulgarus acebook : Marius Mihai Nr. mesaje : 3411 Puncte : 5195 Reputatie : 565 Hobby-uri : fotbal, muzica, gaming-ul, festivale, concerte, cititul in tren Stare de spirit : ¯\_ (ツ)_/¯
| Subiect: Re: Pentru orice problema legata de membrii forumului Mier 19 Noi 2014, 15:53 | |
| - Othelia Wundlang a scris:
Link-ul mai sus. Eu una m-am speriat când am citit. Nu stiu daca ai observat ... da eu am rezolvat problema ta :) |
|
| |
Danielle Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 3450 Puncte : 4339 Reputatie : 245
| Subiect: Re: Pentru orice problema legata de membrii forumului Dum 01 Feb 2015, 18:08 | |
| |
|
| |
xenomorphius Chūbu
Sex : Varsta : 29 Localizare : În pădure! Nr. mesaje : 3304 Puncte : 4254 Reputatie : 841 Stare de spirit : -
| Subiect: Re: Pentru orice problema legata de membrii forumului Vin 03 Iul 2015, 22:39 | |
| Hmm, dacă nu mă înşel, era o regulă prin care ni se aducea în vizor faptul că nu avem voie să facem reclamă la alte forumuri sau mai ştiu eu ce, via mesaje sau prin intermediul altor topicuri, care nu era predestinate să facă aşa ceva. Am primit un mesaj de pe această utilizatoare: Kagome San, care mi-a trimis un link către un forum. Aici un screenprint: 111
Sper că am postat unde trebuie, dacă nu, îmi cer scuze. |
|
| |
Zahăr ◕‿◕ Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Piatra Neamt acebook : Stormi Nr. mesaje : 320 Puncte : 428 Reputatie : 56 Hobby-uri : citit , handbal
| Subiect: Re: Pentru orice problema legata de membrii forumului Sam 04 Iul 2015, 13:09 | |
| Cristina , chiar si eu am primit acel mesaj privat , daca chiar e nevoie aduc si eu dovada . Probabil mai multi membri au primit acest mesaj . |
|
| |
GeoMetaphose Kazekage
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : București acebook : Geo Metaphose Nr. mesaje : 13823 Puncte : 18544 Reputatie : 535
| Subiect: Re: Pentru orice problema legata de membrii forumului Sam 04 Iul 2015, 16:55 | |
| Ne vom ocupa de asta. Va primi ban mult, mult, mult timp. |
|
| |
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Pentru orice problema legata de membrii forumului Joi 09 Iul 2015, 19:43 | |
|             Topicul ăsta a mai fost postat o dată. |
|
| |
Arcade Shodai Hokage
Sex : Varsta : 34 Localizare : Timisoara, Bulgarus acebook : Marius Mihai Nr. mesaje : 3411 Puncte : 5195 Reputatie : 565 Hobby-uri : fotbal, muzica, gaming-ul, festivale, concerte, cititul in tren Stare de spirit : ¯\_ (ツ)_/¯
| Subiect: Re: Pentru orice problema legata de membrii forumului Joi 09 Iul 2015, 22:15 | |
| - Choco. a scris:
-             Topicul ăsta a mai fost postat o dată.
Mutat de atotputernicul la cosul de gunoi. xD |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Pentru orice problema legata de membrii forumului | |
| |
|
| |
| Pentru orice problema legata de membrii forumului | |
|