| Sentimente pe hartie.(16+) | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
»ღ»Mary»ღ» Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 65 Puncte : 68 Reputatie : 1 Hobby-uri : http://fanfic.a-evolution.com/
| |
| |
Diana Legend
Sex : Varsta : 26 Localizare : Cosoveni ~ Craiova acebook : Diana Violeta Nr. mesaje : 1907 Puncte : 2295 Reputatie : 200 Hobby-uri :
| |
| |
andreutza_cata13 Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : bucuresti Nr. mesaje : 529 Puncte : 589 Reputatie : 50 Hobby-uri : să cânt şi să mă distrez cu pretenii mei :love:
| Subiect: Re: Sentimente pe hartie.(16+) Sam 21 Iul 2012, 12:41 | |
| suuper frumos :love !!!!!!!!!!!!!!!! si ultima parte este cu adevarat reala capitolul asta a fost super frumos vreau nextul curand te-am ~~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!~~ |
|
| |
Sor SorinuS Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Pe forum♥in Galati acebook : Sorinus Nr. mesaje : 50 Puncte : 86 Reputatie : 30 Hobby-uri : Anime is my life!♥In special Sasusaku♥ Stare de spirit : O.K.
| Subiect: Re: Sentimente pe hartie.(16+) Sam 21 Iul 2012, 13:30 | |
| Ooo,imi place ca pui next-ul repede. Multumesc mult ca m-ai anuntat! Ce sa mai zic..il ador pe Sasuke! Astept next sa vad cum o sa mai reactioneze si Sakura... |
|
| |
MeLyNa12 Guardian Ninja
Sex : Varsta : 27 Localizare : oriunde nu ajunge soarele acebook : Adauga-ti profilul. Nr. mesaje : 2312 Puncte : 2424 Reputatie : 75 Hobby-uri : Ficuri, animeuri, jocuri Stare de spirit : Ce contează?
| Subiect: Re: Sentimente pe hartie.(16+) Dum 22 Iul 2012, 11:22 | |
| |
|
| |
lostJpizza Academy Student
Sex : Varsta : 25 Localizare : Las Vegas,Nevada Nr. mesaje : 15 Puncte : 19 Reputatie : 4 Hobby-uri : i love rock music! Stare de spirit : R.A.I.N.Y.
| Subiect: Re: Sentimente pe hartie.(16+) Dum 22 Iul 2012, 14:24 | |
| Vai ce frumos e acest fic! Cand pui next-ul??? Astept cu nerabdare! |
|
| |
Alice Demonia Genin
Sex : Localizare : constanta acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 141 Puncte : 154 Reputatie : 11 Hobby-uri : MUSIC ON! Stare de spirit : who cares?
| Subiect: Re: Sentimente pe hartie.(16+) Dum 22 Iul 2012, 18:13 | |
| aaaawwwww ce dlaguut!!:X:X imi place ft molt!! scuze ca nu am comentat mai devreme dar eu am fost plecata..oricum e super tare capitolul anuntama te rog cand pui next! |
|
| |
Sengni S-Class
Sex : Varsta : 25 Localizare : • România Nr. mesaje : 3191 Puncte : 3381 Reputatie : 74 Hobby-uri : Să stau pe forum • Stare de spirit : Many Many Happy •
| Subiect: Re: Sentimente pe hartie.(16+) Mar 31 Iul 2012, 10:23 | |
| Tot ce pot sa spun e ca :AI UN FIC SUPERB! O ador pe Sakura si felul ei de a fii. Titlul mi se pare ca se potriveste aprope de minune. Cand pui next?Astept de o gramada baby! Nu ne lasa cu inima`n gat ! |
|
| |
Yin Sennin
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 27 Localizare : București acebook : Ema Nr. mesaje : 6696 Puncte : 7969 Reputatie : 815
| Subiect: Re: Sentimente pe hartie.(16+) Mier 01 Aug 2012, 13:06 | |
| Fic blocat definitv la cerea autoarei.
Am discutat cu Max şi a spus că nu o interesează de ficuri şi că le pot inchide.
Pe răspunderea şi acordul tău Max îţi închid ficul definitiv. |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Sentimente pe hartie.(16+) | |
| |
|
| |
| Sentimente pe hartie.(16+) | |
|