Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Ce Inseamna Psihologie - Pagina 11 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Ce Inseamna Psihologie - Pagina 11 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Ce Inseamna Psihologie

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 17 ... 23  Urmatorul

Va place CIP?
Este nemaipomenit si original, il ador <3
Ce Inseamna Psihologie - Pagina 11 I_vote_lcap95%Ce Inseamna Psihologie - Pagina 11 I_vote_rcap
 95% [ 133 ]
Dragut , dar mai ai de lucrat :|
Ce Inseamna Psihologie - Pagina 11 I_vote_lcap4%Ce Inseamna Psihologie - Pagina 11 I_vote_rcap
 4% [ 6 ]
Chiar deloc <|3
Ce Inseamna Psihologie - Pagina 11 I_vote_lcap1%Ce Inseamna Psihologie - Pagina 11 I_vote_rcap
 1% [ 1 ]
Total voturi : 140

Sondaj inchis

AutorMesaj
sakura27anna
Genin
Genin
sakura27anna

Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : n-ai de unde sa stii :))
acebook acebook : nu stiu de asa ceva:)
Nr. mesaje Nr. mesaje : 476
Puncte : 503
Reputatie Reputatie : 27
Hobby-uri Hobby-uri : desenez :)
Stare de spirit Stare de spirit : the roses are red, the ashes are black, you go to the hell and never coming back >:)

Ce Inseamna Psihologie - Pagina 11 Empty
MesajSubiect: Re: Ce Inseamna Psihologie   Ce Inseamna Psihologie - Pagina 11 I_icon19Dum 16 Dec 2012, 19:22

ohhh da :)): abia astept sa vad ce se intampla in continuare happy
mersi de anunt si scuze de intarziere, dar na teme, invatat, meditatii :))
te-am pupat dulcee
si am niste intrebari :
1. sasuke daca ar veni sfarsitul lumii pe cine ai alege: pe sakura sau laptopul? spre binele tau o vei alege pe sakura :>happy
2. sakura draga mea daca sasuke nu-ti zice secretul doresti sa ti-l zic eu??? :>happy
3. hinata cand mai mergi la cumparaturi ma iei cu tine please???
Sus In jos
angel of darkness
Genin
Genin
angel of darkness

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : arad
Nr. mesaje Nr. mesaje : 308
Puncte : 342
Reputatie Reputatie : 18
Hobby-uri Hobby-uri : leptopul
Stare de spirit Stare de spirit : in general destul de buna

MesajSubiect: Re: Ce Inseamna Psihologie   Ce Inseamna Psihologie - Pagina 11 I_icon19Dum 16 Dec 2012, 21:37

Am aterizat si eu pe-aici caterinca ,super ficu,aseara am stat pana la vreo 2 ca sa citesc cate ceva din el,nu de altceva dar m-a captivat din prima,deci,daca ma poti anunta si pe mine data viitoare cand pui nextu,te rog happy
Sus In jos
OrangeAndBlue
Genin
Genin
OrangeAndBlue

Sex : feminin Varsta : 25
Localizare Localizare : Bucuresti
Nr. mesaje Nr. mesaje : 188
Puncte : 208
Reputatie Reputatie : 4

MesajSubiect: Re: Ce Inseamna Psihologie   Ce Inseamna Psihologie - Pagina 11 I_icon19Lun 17 Dec 2012, 11:14

Buna, draguta! Am trecut si eu pe la ficul tau si este genial, superb, magnific, etc etc! happy2
L-am recitit daca ma crezi.
Ce te-es ruga este sa ma anunti si pe mine de next, ti-as fi recunoscatoare!
Intrebari momentan nu am. dar vedem noi pe parcurs.

See you around! a hug
Sus In jos
Demi
Genin
Genin
Demi

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : unde se astepta lumea mai putin
Nr. mesaje Nr. mesaje : 107
Puncte : 121
Reputatie Reputatie : 10
Hobby-uri Hobby-uri : asta spune tot: https://www.youtube.com/watch?v=CFFzZBJYMgk&feature=youtu.be
Stare de spirit Stare de spirit : Just fine

MesajSubiect: Re: Ce Inseamna Psihologie   Ce Inseamna Psihologie - Pagina 11 I_icon19Mar 18 Dec 2012, 00:42

am trecut si eu pe aici, dar vad ca am trecut mai tarziu.... actiunea deja a inceput
vad ca deja apar primele scantei si cei care se tachineaza si se bat la inceput ajung sa fie impreuna
totusi nu pot sa cred cum de nici macar Hinata nu-si da seama ca Sakura si Sasuke se iubesc...
sper sa ma anunti si pe mine cand pui urmatorul capitol te rog
Sus In jos
Stephen
Academy Student
Academy Student
Stephen

Sex : masculin Varsta : 29
Localizare Localizare : In fata calculatorului /:)
acebook acebook : adauga profilul tau ...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 11
Puncte : 13
Reputatie Reputatie : 0

MesajSubiect: Re: Ce Inseamna Psihologie   Ce Inseamna Psihologie - Pagina 11 I_icon19Joi 20 Dec 2012, 14:02

Cum de incap atatea idei in capul tau ala mic si dragut? :O Tu sigur esti un geniu malefic care ne tortureaza , lasandu-ne sa murim de nerabdare. Uita-te la mine. Is mai mare decat tine si ard de curiozitate. :| Mda, CIP este un succes total, te felicit din toata inima. Sunt mandru ca-s frateto. Ce sa zic. yeah Relatia dintre Sasuke si Sakura e exact aceeasi dintre noi. Problema/fericirea face ca noi nu o sa trecem niciodata peste asta :)) Imi place ca te-ai inspirat din viata reala si ca explodezi de originalitate. Inainte sa postezi urmatorul capitol, dami-l sa-l citesc , ca sa poti corecta cateva greseli din naivitate yeah
Sus In jos
Elena S.
Chūnin
Chūnin
Elena S.

Sex : feminin Varsta : 24
Localizare Localizare : Galati
Nr. mesaje Nr. mesaje : 748
Puncte : 835
Reputatie Reputatie : 57

MesajSubiect: Re: Ce Inseamna Psihologie   Ce Inseamna Psihologie - Pagina 11 I_icon19Joi 20 Dec 2012, 15:02

Hei!

De ce nu m-ai anuntat? Te mananc daca nu ma anunti! Da? Te mananc.
Acum, hai sa vedem ce minunatie de capitol ai scris. Imi place asa de mult cum descrii totul. Replicile dintre personaje sunt asa de haioase. Cel putin intre Sasuke si Sakura sau Sakura si Hinata. Imi place asa de mult fic-ul, nu ma pot desparti de el, nici daca as vrea. Ma faci sa ma simt de bine cand citesc. Te iubesc! Am si eu o singura intrebare: cat o sa se mai urasca Sasuke si Sakura? Probabil acest proiect este cel mai bun lucru care se poate intampla.
Sus In jos
Ambriel Malphas
Jōnin
Jōnin
Ambriel Malphas

Localizare Localizare : Roman
acebook acebook : Alexandra Elena
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1447
Puncte : 1767
Reputatie Reputatie : 270

MesajSubiect: Re: Ce Inseamna Psihologie   Ce Inseamna Psihologie - Pagina 11 I_icon19Vin 28 Dec 2012, 16:58

Noo, deci nu se poate. Tu esti nebuna rau. Mi-ai dat sa iti citesc celalalt fic al tau, dar pe asta l-ai lasat sa zaca aici, fara comuletul meu? Bai, dar ce rea esti. lough

Acum, sa fiu sincera, citeam mereu acest fic, dar niciodata nu l-am comentat. Daca ma crezi, nici macar nu stiam ca l-ai scris tu. Deobicei nu ma uitam cine era autorul. Sper ca sincerele mele scuze sa iti aduca un zambet cat de mic pe chip.
Imi place foarte mult ideea. Este originala, spre deosebire de alte ficuri de pe acest forum. Ai niste idei foarte frumoase, si le dezvolti exceptional. Cine stie, poate intr-un viitor mai indepartat te vad cum scrii ficuri de 50-60 capitole.

In mare, povestea pe care ai abordat-o este excelenta. Sunt curioasa cand o sa inceapa Sasuke sa ii dedice melodii cantate la pian Sakurei, asta daca se va intampla vreodata. Dar eu vreau neaparat sa vad cum va afla rozalia locatia pianului! Fa si tu cumva sa se impiedice si sa descopere ca prin minune usita aia secreta.
Eu te astept cu drag cu un nou capitol, de care sper sa imi dai de veste! Key-Bye
Sus In jos
iPrieten?
Jōnin
Jōnin
iPrieten?

Localizare Localizare : Sarcasmia
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1293
Puncte : 2000
Reputatie Reputatie : 433

MesajSubiect: Re: Ce Inseamna Psihologie   Ce Inseamna Psihologie - Pagina 11 I_icon19Sam 29 Dec 2012, 15:31

Din capitolul precedent

Haruno nu raspunse nimic. Mirat, mi-am ridicat privirea spre ea, si mi-am dat seama de gafa.
- Adica, m-am balbait, voiam… vreau sa spun…
- Unde naiba e pianul asta! tipa Sakura. Ma racaie pe creier. Nu este nicaieri in aceasta camera, si Hinata mi-a spus ca n-aveti pian in casa deloc. M-ai mintit!
Nu aveam nici cea mai mica idee despre ce sa spun. Nervos, am vrut sa ies din camera, dar Haruno se protapi in fata mea:
- Ce se intampla, Sasukins? Ti-a mancat pisica limba?

PARTEA |||

Din perspectiva Sakurei

- Nu, marai el intr-un tarziu, imbrancindu-ma din fata usii. Si lasa-ma dracului in pace.
Cu aceste cuvinte, Uchiha iesi din camera, trantind usa cu putere ca un magar ce era. Se infuriase atat de brusc, atat de neasteptat! Uimita, am ramas pe loc, privind ganditoare in urma lui. Lasand ura deoparte, nu intelegeam deloc enigma asta pe doua picioare. Cu toate incercarile mele de a ma convinge asupra faptului ca nu era nimic in Uchiha ce avea nevoie de intelegere si toleranta, adevarul razbatea prin zidurile pe care mi le inaltasem.

Fortandu-mi mintea sa abandoneze subiectul, m-am tarat fara chef spre dulap, cu intentia de a ma schimba. Blestemata fie Hinata, si binecuvantat fie Sas… adica, binecuvantata fie ideea lui Sasuke. Sincer, ma pusese pe ganduri, si ma uimise, in acelasi timp ceea ce facuse, chiar daca nu era din proprie initiativa. Fusese atat de ciudat sa-l stiu ajutandu-ma. Pe mine, Sakura Haruno. Depinde din ce punct de vedere o iei, am decis infrigurata, in timp ce cotrobaiam prin rafturi. Intr-un tarziu, o bluza albastra, mai degraba turcoaz imi atrase atentia, si blugii negri pe care mi-i daruise Hinata ieri parura o combinatie ce urma s-o multumeasca pe regina despotica a modei care ma alesese drept preanenorocitul ei manechin. Un colier simplu completa imaginea.
Bun, un obiectiv de pe lista se poate considera bifat. Acum, sa-l sun pe Bee…

- Alo, tata? am spus entuziasmata in difuzorul telefonului. Salut!
- Saku , draga, ce faci? raspunse el la fel de incantat.
- Asa si asa.
- De ce “asa si asa”? intreba Bee, si depistam un mic zambet in vocea lui.
- N-ai sa ma auzi niciodata spunand ca ma simt bine cu Uchiha sub acelasi acoperis, m-am strambat eu. Oricum, familia lui este foarte draguta. Nu si-o merita deloc.
- Lasa, Saku, ai sa vezi ca o sa va intelegeti bine, supralicita Bee.
- Ma indoiesc, am murmurat. Oricum, tata, adevaratul motiv pentru care am sunat, era pentru ca voiam sa te intreb daca te pot vizita astazi la ora 3…?
- Sigur ca da, Saku! se bucura Bee. Te-astept!
- Perfect, am zambit eu, mai vorbim atunci. Te iubesc, tata!
- Si eu, draga, rasuna vocea tatalui meu din difuzor inainte de a inchide. Am inchis si eu, punand Nokia-ul inapoi in buzunar.

Oftand, am iesit din camera lui Uchiha, ca apoi sa-mi tarasc picioarele pe scari, inspre bucatarie. In spatele meu, usa incaperii se tranti din nou, dar m-am intors prea tarziu ca sa-l mai vad pe Sasuke intrand. Caci nu aveam nicio indoiala ca fusese el. Ce naiba are? m-am intrebat pentru a mia oara.
Oricum, Hinata paru destul de multumita de look-ul meu, dar Kiba nu se opri din glume nesarate pana cand Kakashi nu-l ameninta serios ca nu mai are voie sa puna piciorul afara din casa pana la absolvire. Numai atunci, Kiba ma lasa in pace.
Nici nu mi-am dat seama cand se facu 3, si a trebuit sa plec in vizita la propria mea casa. Cata ironie, ma gandeam in timp ce ma urcam in camioneta mea straveche. Daca mi-ai fi spus acum 3 zile ca urma sa traiesc si sa dorm in aceeasi camera cu Uchiha, as fi sunat la Spitalul de Boli Mintale. Sat te-as fi dat afara in suturi. Ma rog.
Bee fu chiar bucuros sa ma vada, dar imi tinu un interogatoriu in toata legea in legatura cu purtarea lui Uchiha, mai ales noaptea. Eu, dormind in acelasi pat langa al unui mascul, noapte… cred ca v-ati dat seama ce trece prin capul unui parinte.

Ugh. Asa ceva este mai imposibil decat eu dansand pe Empire State Building, in tocuri cui de 20 centimentri!
Desigur, i-am facut si mancare ca lumea, niste enchilladas de pui, pe care Jiraya i-a calificat drept deliciosi. Am spalat si vasele, curatand luna si bucataria care in trei zile, ajunsese de parca o mana feminina nu mai trebaluise pe-acolo de decenii intregi. Dupa ce mi-am mai privit camera, si am oftat dupa viata mea normala si minunat de banala de dinaintea proiectului astuia stupid, am decis ca trebuia sa plec.
Era ora 6, iar temele mele nu erau facute inca. Mi-am luat la revedere de la Jiraya, care ma incurajase sa-l mai vizitez oricand aveam timp liber, si am condus inapoi spre casa Uchiha.

In timp ce ploaia batea ca o mie de mici ciocanele in tabla masinii, gandurile imi zburau, ciudat de ingrijorate, la viitor. Tata nu tacuse o clipa din gura, parand atat de increzator in afirmatia lui ca eu si Uchiha ne vom intelege “foarte bine”. Ignorasem cat ignorasem, insa incepuse sa ma racaie pe creier, ca celebra picatura chinezeasca.
Dar daca propria mea vointa nu putea alunga gandurile ce ma dominau, adunatura de specimene masculine din fata casei reusi.
Asta nu-i de bine.
Am tresarit ingrozita, in mintea mea deja formandu-se certitudinea a ce se putea intampla… si nu era deloc bine. Disperata, am incercat sa gasesc o scapare.
Dar fu prea tarziu.

- Hei! se auzi vocea idiotului de Neji, vine soata lui Saskins!

Am simtit cum ma inrosesc mai dihai decat o sfecla, urechile arzandu-mi la o temperatura mai mare de 100 de grade. Uitandu-ma drept inainte, am parcat masina si am coborat fara sa ma gandesc la nimic, ca teleghidata. Desi rasetele si ironiile care ma asteptau erau mai inspaimantatoare decat flacarile infernului. Sincer, ma simteam mai eroica decat Hercules, Ahile, sau Napoleon Bonaparte.

- Frate, crezi ca s-a intamplat ceva intre ei?
- De ce naiba ma intrebi pe mine?!
- Haruno, ce culoare au pijamalele lui Saskins?
- Sai, eu sunt Maica Precista si tu esti Sfatul Petru daca Sasukins nu i-a aflat marimea la sutien.
- 5 dolari ca n-a atins-o cu un deget?
- Pe dracu’!
- Au trecut 3 zile, ce naiba, dati-le timp!
- Dobitocilor, eu am o idee mai buna!
- Ce?
- Intrebati-l pe craisor in cauza, capete seci!

Nu mai aveam mult si explodam de rusine, in timp ce razbateam prin gasca lui Uchiha. Sincer, cum naiba putea sa stea cu asemenea dobitoci? Eu as fi avut nevoie de o gramada de pungi pentru voma. Dar vorba aia: Cine se-aseamana, s-aduna!
Insa, se pare ca Dumnezeu nu ma uraste chiar atat de tare. Tsunade iesi in prag cu o expresie nedumerita, exact atunci cand voiam sa apas butonul soneriei. Am oftat usurata.
- Imi pare rau baieti, dar nu-l gasesc pe Sasuke nicaieri! Nu l-am mai vazut de azi dimineata. Poate a fugit… Oh, Sakura, draga! Bine ai venit, hai, intra!
Dar in adunatura de maimute neevoluate care nici macar un neuron nu aveau ca sa aiba ce evolua pana la urma, se lasa liniste.

- Lua-l-ar dracu’… murmura cineva.
- Dar a promis…
- Frate, si blonda il cauta ca o nebuna.
Dar brusc, in intuneric rasuna un hohot de ras puternic. Mie nu mi se parea nimic amuzant in aceasta situatie, dar in fine, creierul unui baiat merge in toate modurile, numai normal nu. Contrariata, am cautat printre indivizi autorul.
- Nu pot… nu pot… sa cred! reusi sa scoata cateva vorbe articulate printre chicote Neji, care se tinea cu mainile de burta de atata ras. Saskins… este… este…
- Ce este? am intrebat toti in acelasi timp, nerabdatori.
- Nu mai conteaza, chicoti el mai departe. Haideti… baieti! Sa mor eu, ca nu pot sa cred… Am sa-l intreb maine, si daca e ce cred eu, ma numesc Einstein!

Gasca de baieti se indeparta in intuneric, inca susotind contrariati la comportamentul lui Neji. Si nu erau singurii. Dupa ce am intrat in casa, Tsunade ma intreba uimita ce era cu el, dar nu aveam cum sa raspund. Nu stiam nici eu, si sincer, eram curioasa sa aflu.
Curiozitatea a omorat pisica, se spune. Ei bine, eu sper sa nu mor, dar urma s-o fac din alte motive. Temele nu erau gata, si era deja 6 si ceva. Mormaind in barba, am urcat in fuga scarile spre camera lui Uchiha, scotandu-mi caietele si cartile in mai putin de-o secunda. Iar ca sa ajung la unul din birouri, nu-mi lua mai mult de doua.
Cu viteza unei masini de curse, am inceput sa-mi scriu la Trigonometrie. Noroc ca nu aveam prea mult, si ca intelesesem lectia foarte bine. Algebra, Engleza, Spaniola, Fizica, Chimia, Biochimia, Biologia, Trigonometria… imi luara doua ore si jumatate cu tot cu invatat.

Si este mult. Extrem de mult, am constatat suparata, in timp ce imi faceam ghiozdanul. De obicei, termin temele intr-o ora, o ora jumatate. Este adevarat ca imi fusese greu sa ma concentrez, dar… la naiba, imi ies din mana.
Furioasa de-a binelea, m-am trantit pe pat. Uchiha are o influenta rea asupra mea. Nu vad alte explicatii, sau nu vreau sa le caut. Nu conteaza, treaba e ca…

- Saku! ma scutura Hinata energic, facandu-ma sa tresar. Cand naiba intrase? Ai intarziat la cina!
- Oh, am tresarit, ridicandu-ma de pe perne.
- Doamne, Saku, esti atat de neatenta.
Am murmurat ceva ininteligibil, in timp ce coboram scarile. Un gand care nu prea isi gasea locul in mintea mea anti-Uchiha ma bantuia, intrebandu-ma daca el se intorsese acasa. Dar desigur, nu o facuse. Desi era aproape 9…
- Kakashi, unde poate fi? se invartea nervoasa Tsunade prin camera, dar se opri cand ma vazu pe mine.
- Uch.. adica, Sasuke n-a ajuns inca? m-am balbait eu, constienta de gafa facuta.
- Nu, raspunse Kakashi. Dar nu trebuie facut atat caz de asta, el lipseste astfel des.

Nu am mai spus nimic, desi era putin ciudat, si m-am asezat la masa, mancand pizza de casa, ce o banuiam a fi capodopera lui Tsunade, cu pofta. Mi-era foame, recunosc, asa ca am golit farfuria repede, ca apoi sa ma ridic. Dupa cateva complimente asupra mancarii adresate lui Tsunade, m-am urcat inapoi in camera mea. Ah, adica a lui Sasuke.
Si apropo de Uchiha, mi-am spus in timp ce imbracam pijamalele, pe unde o fi umbland? Dupa ce terminasem cu spalatul, o intrebasem si pe Hinata, care imi raspunsese nervoasa ca nu stie. La fel ca toti ceilalti.
Cat de nesimtit si ticalos putea fi, ca sa isi lase parintii sa se ingrijoreze atat de tare si prietenii sa astepte degeaba…
Inca gandindu-ma la misterul disparitiei lui Sasuke, m-am strecurat in pat. Aveam nevoie de energie pentru maine, o zi de scoala care cu siguranta ma va face sa imi doresc sa nu fi existat vreodata.
Asternuturile erau reci, dar curand, imi paru un loc familiar si fericit, si somnul ma trase in valurile sale cenusii cu zeci de mii de brate molatice.

Ultima editare efectuata de catre KitKat in Sam 05 Ian 2013, 21:08, editata de 1 ori
Sus In jos
Aneta Blanche
Chūnin
Chūnin
Aneta Blanche

Localizare Localizare : -
Nr. mesaje Nr. mesaje : 981
Puncte : 1328
Reputatie Reputatie : 156

MesajSubiect: Re: Ce Inseamna Psihologie   Ce Inseamna Psihologie - Pagina 11 I_icon19Sam 29 Dec 2012, 15:31

Și cât te-am mai terorizat pe chat ca să mă anunți pe mine prima... și, într-un fel mă bucur ! Ești la fel de malefică ca și mine, când vine vorba de anunțat și așteptat, deoarece chiar mă exaspereai cu acest nenoroc*t de capitol, dar totuș, la cât am așteptat după el, presupun că era și timpul !

Începutul deja a fost mult prea mortal pentru mine ! Adică Sakura la întâmpinat pe Sasuke cu 'Sasukins' bine meritat, după părerea mea... oricum, ce a făcut netrebnic*l ? A tulit-o de acasă, ori s-a îngropat în ascunzătoarea lui jalnică, alături de prietenul său, pianul ?

Eu aș alege prima varinată, deoarece chiar aș râde dacă ar pleca de acasă din cauza Sakurei !
Sus In jos
*Jellyfish*
Genin
Genin
*Jellyfish*

Localizare Localizare : Far from you
Nr. mesaje Nr. mesaje : 233
Puncte : 285
Reputatie Reputatie : 50
Stare de spirit Stare de spirit : Mai stata meglio

MesajSubiect: Re: Ce Inseamna Psihologie   Ce Inseamna Psihologie - Pagina 11 I_icon19Sam 29 Dec 2012, 16:15

Sasuke disparuse cumva in "acel" loc... sunand pianul ? lough
Ar fi super...
Mi-a placut capitolul... si imi place felul ca se enerveaza mereu unul pe celalalt I rock peopleee!!!
Dar... tot as vrea cateva momente SasuSaku... ceea ce sigur nu se va intampla curand rolling on the floor
Sper macar ca la scoalasa se intample ceva interesant...
Si gasca lui Sasuke... marimea la sutien auzi rolling on the floor, eram sa mor !
Neji si-a dat seama... hmm think
Pai astept next-ul cat mai repede happy2
Spor la scris si mersi mult de anunt !
Jelly te pupa kiss
Sus In jos
Miss Sherlock
Chūnin
Chūnin
Miss Sherlock

Localizare Localizare : pe aici pe undeva
acebook acebook : Foloseste "url"-ul altfel deformezi pagina si meniul!
Nr. mesaje Nr. mesaje : 581
Puncte : 641
Reputatie Reputatie : 24
Hobby-uri Hobby-uri : cat mai multe
Stare de spirit Stare de spirit : schimbatoare

MesajSubiect: Re: Ce Inseamna Psihologie   Ce Inseamna Psihologie - Pagina 11 I_icon19Sam 29 Dec 2012, 16:59

Ma bucur ca ai adus un nou capitol si ca m-ai anuntat . A ost un capitol genial si pun pariu ca Sasu se afla in camera lui secreta cantand la pian . Astept un nou capitol si astept sa ma anunti . kiss kiss
Sus In jos
Temari
Chūnin
Chūnin
Temari

Sex : feminin Varsta : 23
Localizare Localizare : Aici ^^ Acolo ^^ Nicaieri
Nr. mesaje Nr. mesaje : 923
Puncte : 984
Reputatie Reputatie : 37
Hobby-uri Hobby-uri : Handball
Stare de spirit Stare de spirit : Bucuroasa

MesajSubiect: Re: Ce Inseamna Psihologie   Ce Inseamna Psihologie - Pagina 11 I_icon19Sam 29 Dec 2012, 17:11

KitKat,este asa de furmos.Il ador si ma bucur ca ai adus unnou capitol si m-ai anuntat. Sper ca o sa o faci si in continuare, a fost superb.
Sus In jos
angel of darkness
Genin
Genin
angel of darkness

Localizare Localizare : arad
Nr. mesaje Nr. mesaje : 308
Puncte : 342
Reputatie Reputatie : 18
Hobby-uri Hobby-uri : leptopul
Stare de spirit Stare de spirit : in general destul de buna

MesajSubiect: Re: Ce Inseamna Psihologie   Ce Inseamna Psihologie - Pagina 11 I_icon19Sam 29 Dec 2012, 17:23

Bun,ai adus nextu yey happy2
Ma intreb oare unde s-o fi dus Sasukins asta yeah ?(cred ca stiu,da nu-s sigura cool )
Apropo eu nu am pus pana acum intrebari,deci pot sa-ti/sa-le adresez cateva ;;) ?
E,uite nu mai am chef sa aud raspunsul,deci voi face cum vreau,ok take this! ?
*Sasuke*
-Ce ai face daca Sakura ti-ar cere sa oajuti sa-si deie sutienul jos?(nu cred ca-i foarte buna intrebarea,deci next)
-Ce ai face daca Sakura ar fi uda din cap pana-n picioare,si i s-ar vedea lenjeria intima?
*Sakura*
-Ai vrea ca primul tau sarut sa fie cu don Uchiha?
-Daca Sasuke,ti-ar intrerupe partida cu X,ce i-ai spune?
*Hinata*
-Te-ai indragosti de Naruto?
-Imi dai numaru de telefon al lui Botezatu?
*Kiba*
-Ai vrea sa ai atata succes la femei ca si Sasukins?
-Poti sa-mi pui si mie o porecla?
*Tsunada si Kakashi*
-Vreti sa ma adoptati?
-Tsunade,ce-ai face daca in dormitor l-ai zari pe Kakashi tavalinduse cu o fata de 18 ani?
*Jiraya*
-Vrei sa-ti gasesti si tu o menanjera?
-Ce crezi ca se va intampla intre Sasukins si Sakura?

Mersi ca mi-ai ascultat intrebarile heh
See you take this!
Te kiss si te a hug si te mai si hi!
Sus In jos
Simon Says
Jōnin
Jōnin
Simon Says

Localizare Localizare : Craiova
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1380
Puncte : 1693
Reputatie Reputatie : 149
Hobby-uri Hobby-uri : I love to go out with my friends, to have fun, to listent to music, to draw and so on
Stare de spirit Stare de spirit : always HAPPY :D:

MesajSubiect: Re: Ce Inseamna Psihologie   Ce Inseamna Psihologie - Pagina 11 I_icon19Sam 29 Dec 2012, 18:03

Ufff waiting sunt foarte , dar foarte suparata pe tine .!!! Cum de nu m-ai anuntat si pe mine ??? Stii cat de mult iti iubesc eu ficul si tu asa ma rasplatesti ? Sa-ti fie rusine...... rolling on the floor Stay calm i'm not mad on you, dar mi-ar fi placut sa ma fi anuntat si pe mine cand ai adus next-ul, noroc ca am dat si eu pe aici sa vad ce se mai intampla si sa te trag la raspundere ,, ca de ce n-ai fi adus nici un capitol'' si mare mi-a fost mirarea cand am vazut un nou capitol. Cred ca am fost supi pentru 2 sec si apoi am trecut la citit lough . Revenind la fic, foarte dragut acest capitol si ma enerveaza ca Sakura nu si-a dat seama nici pana acum unde se ascunde pianul lui Sasuke, adica nici macar nu l-a auzit si ea cand canta la pian( cu toate ca nu scrie niciunde) . Ehh te astept cu urmatoul capitol.. so spor la scris si bafta la ideei
p.s. : sper sa ma anunti si pe mine de data asta puppy eyes cand pui next-ul
Te pupaceste Lola kiss
Sus In jos
KatKathleen
Jōnin
Jōnin
KatKathleen

Sex : feminin Varsta : 22
Localizare Localizare : Ma va gasi cine va vrea sa ma gaseasca
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1269
Puncte : 1487
Reputatie Reputatie : 167
Hobby-uri Hobby-uri : Anime-uri :)
Stare de spirit Stare de spirit : Mereu schimbatoare

MesajSubiect: Re: Ce Inseamna Psihologie   Ce Inseamna Psihologie - Pagina 11 I_icon19Sam 29 Dec 2012, 18:15

O Doamne, ai un mod atat de sublim de a descrie actiunea. Imi place atat de mult cum scrii. Pe bune, cred ca ar trebui sa gandesti la scara mai mare, cine stie poate te apuci de scris romane pentru adolescenti :>. Serios nu glumesc. Gasesti rar persoane care sa te faca sa te simti atat de bine cand citesti.

Legat de fic, cred ca n-am cuvinte sa descriu cat de genial e. Prima data crezusem ca Sakura nu va putea merge la tatal ei si o sa-l roage pe Sasuke sa petreaca ziua impreuna sau ceva de genul lough. Oricum tu ne-ai pregatit ceva si mai uimitor, deci astept cu sufletul la gura.

Nu uita sa ma anunti, te rog kiss
Sus In jos
Denixutza
Genin
Genin
Denixutza

Localizare Localizare : Undevaaa.......cautama :)
Nr. mesaje Nr. mesaje : 93
Puncte : 97
Reputatie Reputatie : 8
Hobby-uri Hobby-uri : Sa ascult muzica , sa stau cu prietenii,sa citesc ficuri :)
Stare de spirit Stare de spirit : HapPY :)

MesajSubiect: Re: Ce Inseamna Psihologie   Ce Inseamna Psihologie - Pagina 11 I_icon19Sam 29 Dec 2012, 18:33

Yey ai adus next ;;) Cat lam asteptat a hug
Iubesc ficuu astaaa in love in love in love
Ma intreb cand va afla sacura de caera secreta si de cum va reactiona yeah think dap !
Sal aduci repede ca ne suparam crying
Pupici kiss
Sus In jos
DarkHeart
Academy Student
Academy Student
DarkHeart

Localizare Localizare : Unde vreau:x
Nr. mesaje Nr. mesaje : 15
Puncte : 20
Reputatie Reputatie : 1
Stare de spirit Stare de spirit : I love him! :x

MesajSubiect: Re: Ce Inseamna Psihologie   Ce Inseamna Psihologie - Pagina 11 I_icon19Sam 29 Dec 2012, 18:45

Un fic exceptional:rockk:. Asteptarea ultimului capitol m-a cam tinut pe jar. Stau si urmaresc de ceva timp ficul, ajungand intr-un final la acest capitol care este extraordinar de bine structurat si ma incanta ideea ca pot citi cursiv, ca frazele nu sunt intortocheate, usor de citit si o actiune vasta.(i love you) in love in love
Astept next-ul si sper sa ma anunti si pe mine, te rog!
Te pup! kiss
Sus In jos
Alexandra.
Chūnin
Chūnin
Alexandra.

Localizare Localizare : Calarasi
Nr. mesaje Nr. mesaje : 797
Puncte : 865
Hobby-uri Hobby-uri : scris, citit, ascultat muzica

MesajSubiect: Re: Ce Inseamna Psihologie   Ce Inseamna Psihologie - Pagina 11 I_icon19Sam 29 Dec 2012, 22:19

Wow deci cand am crezut ca nu poate fi nimic mai misto decat un capitol de al tau uite ca mi-ai demonstrat contrariul cu acest next.
Mi-a placut mult faza aia cu prietenii lui Sasuke si replicile lor si chiar sunt curioasa sa aflu la ce se referea Neji si mai ales pe unde umbla Sasuke asa fara sa stie nimeni de el.
Mersi ca m-ai anuntat si spor la scris si la idei
Sus In jos
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :
Ce Inseamna Psihologie - Pagina 11 Asss10Ce Inseamna Psihologie - Pagina 11 J5fdba

Localizare Localizare : Cluj.
acebook acebook : Choco.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 23591
Puncte : 28367
Reputatie Reputatie : 2484

MesajSubiect: Re: Ce Inseamna Psihologie   Ce Inseamna Psihologie - Pagina 11 I_icon19Dum 30 Dec 2012, 13:59

Intr-un final apoteotic am aterizat si eu la ficul asta. M-am chinuit sa il citesc aseara, dar ajunsesem la jumatate si mi se inchideau ochii; apoi am incercat sa il citesc in aceasta dimineata, dar m-au luat ai mei la p plimbarica si iar nu am terminat de citit. Abua acum am reusit, in sfarsit, am invins. cool =))) Asa, pai ficul imi place, stii asta foarte bine, dar chiar m-ai facut curioasa, oare unde s-a dus tipul ala? Sa speram ca nu a patit nimic grav, desi ar cam merita-o. (D) Eh, in fine, multumesc pentru anunt si iti urez succes in continuare si multe idei pe viitor. Te pup. :*
Sus In jos
andreutza_cata13
Chūnin
Chūnin
andreutza_cata13

Localizare Localizare : bucuresti
Nr. mesaje Nr. mesaje : 529
Puncte : 589
Hobby-uri Hobby-uri : să cânt şi să mă distrez cu pretenii mei :love:

MesajSubiect: Re: Ce Inseamna Psihologie   Ce Inseamna Psihologie - Pagina 11 I_icon19Dum 30 Dec 2012, 17:21

Doamne ce-mi vine sa-mi dau pumni ca am pierdut atatea capitole sad nervi! nervi! nervi!
Dar pana la urma am reusit si eu sa ajung , si in final sa mor de ra sla propriu rolling on the floor
Adica astia din gasca lu sasuke sunt sariti de pe fix?? cum sa intrebe el de marimea la sutien rolling on the floor rolling on the floor rolling on the floor
Si sasuke a luat-o razna??? Cum naiba sa se ascunda la el in ascunzatoare si sa nu zica nimic? Si daca nu te superi am si eu catea intrebari pentru unele personeje puppy eyes
Sakura:
- Iti faci griji pentru sasuke?
- Ce ai face daca i-ai gasii Ascunzatoarea?
- Daca ai putea i-ai da pe toti membrii gasti lu sasuke cu capu de pereti?

Sasuke:
- Ti-a placut cand ai ajutat-o pe sakura?
- Cum ai reactiona daca l-ai gasi pe neji peste sakura , incercand s-o violeze?

Tsunade si Kakshi:
- Tsunade ce ai face daca l-ai gasii pe sasuke peste o "fata" , in timpul unor reletii intime? Sau peste sakura violand-o?
- Kakashi ce ai face daca sasuke ar vrea sa se casatoreasca cu una din "fetele" lui?

Jiraya:
- de ce crezi ca sasuke si sakura se vor intelege bine in curand?
- Ce ai afce daca sakura ar venii acasa si ti-ar spune ca vrea sa se marite cu sasuke?
si cam astea sunt lough
Dar intrebarea vine:
Cand o sa ne aduci next-ul ca nu mai am rabdare what?lol!
Te-am kiss si spor la scris kiss !!!!

Sus In jos
sakura27anna
Genin
Genin
sakura27anna

Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : n-ai de unde sa stii :))
acebook acebook : nu stiu de asa ceva:)
Nr. mesaje Nr. mesaje : 476
Puncte : 503
Reputatie Reputatie : 27
Hobby-uri Hobby-uri : desenez :)
Stare de spirit Stare de spirit : the roses are red, the ashes are black, you go to the hell and never coming back >:)

MesajSubiect: Re: Ce Inseamna Psihologie   Ce Inseamna Psihologie - Pagina 11 I_icon19Dum 30 Dec 2012, 18:23

hello!! mersi de anunt kitkat:)
capitolul este foarte reusit si imi place la nebunie
am o vaga idee in legatura c sasuke,,,poate o fi in camera sa secreta
abia astept sa vad ce se va intampla intre cei 2
te-am pupat dulceee
Sus In jos
Aleeeeee
Academy Student
Academy Student

Sex : feminin Localizare Localizare : in my coffin
Nr. mesaje Nr. mesaje : 23
Puncte : 28
Reputatie Reputatie : 7
Hobby-uri Hobby-uri : cititul,muzica rock,scrisul(cand am inspiratie)manga, anime
Stare de spirit Stare de spirit : upside down

MesajSubiect: Re: Ce Inseamna Psihologie   Ce Inseamna Psihologie - Pagina 11 I_icon19Dum 30 Dec 2012, 18:46

Hey, KitKat!
Tocmai am terminat de citit ficul tau. Sincer, nici nu stiu ce m-a atras la el (poate titlul ;;) )dar dupa primul capitol deja eram indragostita de poveste si nu m-am dezlipit de monitor pana nu am terminat de citit. E fenomenal, idei foarte bune si umor cat incape, la unele parti am ras de ma durut burta.
Te rog please anunta-ma si pe mine cand pui urmatorul capitol. Ale
Sus In jos
Yukii
Chūnin
Chūnin
Yukii

Localizare Localizare : La LoCuL pOtRiViT!!!
Nr. mesaje Nr. mesaje : 613
Puncte : 752
Reputatie Reputatie : 101
Hobby-uri Hobby-uri : Ficuri, Muzica si.... multe ,multe altele!
Stare de spirit Stare de spirit : Just. . . ME!

MesajSubiect: Re: Ce Inseamna Psihologie   Ce Inseamna Psihologie - Pagina 11 I_icon19Lun 31 Dec 2012, 00:20

Buna ^.^
Sau poate ca nu e waiting
Domnisoara ai spus ca ma anunti....dar ce s-a intamplat ?....eu nu am fost anuntata sad
Dar sa revenim happy2
A fost un capitol superb love...unde a putut sa dispara Sasuke?.....si ce e cu rasul lui Neji?
Abia astept next-ul sa pot fi lamurita happy2
Te pwp dulce si sa MA ANUNRI happy2 :)))
Love Yukii
Sus In jos
Elena S.
Chūnin
Chūnin
Elena S.

Sex : feminin Varsta : 24
Localizare Localizare : Galati
Nr. mesaje Nr. mesaje : 748
Puncte : 835
Reputatie Reputatie : 57

MesajSubiect: Re: Ce Inseamna Psihologie   Ce Inseamna Psihologie - Pagina 11 I_icon19Lun 31 Dec 2012, 14:34

Superb capitol. Presupun ca Sasuke e la pianul lui, nu?
As vrea ca Sakura sa-l aauda si sa descopere locul. Ar fi interesant. Nesimtitii nde prieteni a brunetului sa termine, ca vad ei. Mersi de anunt.
Sus In jos
Theiana.
Special Jōnin
Special Jōnin

Sex : feminin Localizare Localizare : -
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1559
Puncte : 1815
Reputatie Reputatie : 136

MesajSubiect: Re: Ce Inseamna Psihologie   Ce Inseamna Psihologie - Pagina 11 I_icon19Mar 01 Ian 2013, 15:31

Hei:)

Am citit ieri capitolul dar nu am avut timp sa comentez.Merci de anunt ....un capitol superb.Pfff....si alte chesti..........Okay....sunt cam obosita si nu pot sa iti mai pun intrebari .....deci 0 intrbari pentru acest capitol:))Asia...astept capitolul urmator ..si spor la scris.Te-am pupat.Pa-pa^^
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Ce Inseamna Psihologie   Ce Inseamna Psihologie - Pagina 11 I_icon19

Sus In jos

Ce Inseamna Psihologie

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 11 din 23Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 17 ... 23  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Sasuke & Sakura :: Fan Fic-uri ( fanficton ) :: Fan Fic-uri SasuSaku :: Fan Fic-uri SasuSaku blocate-