Anime. Naruto. Sasuke & Sakura That's our forum way! |
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
|
|
| Nu m-am putut abtine asa ca.. | |
| |
Autor | Mesaj |
---|
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Nu m-am putut abtine asa ca.. Dum 22 Ian 2012, 19:48 | |
| Hmm, pai in primul rand multumesc pentru cuvintele frumoase
Asa, acum... Cred ca este randul meu
Layla ~ cred ca este persoana cu care vorbesc vrute si nevrute fara sa ma gandesc daca o supar sau daca o enervez. Pur si simplu incep sa ii povestesc milioane de chestii unele mai interesante altele mai deloc, insa ea sta si ma asculta si imi da sfaturi. Este ca o mamica pentru mine, insa una careia chiar i-as spune tot, de care nu imi este frica ca ma va judeca si pe care o admir mult. Imi place ca este intotdeauna sincera si nu incearca sa ascunda faptul ca ceva nu ii convine. Stie sa isi impuna punctul de vedere si mereu ma lasa fara cuvinte. Mi-a fost de un real ajutor de multe ori si pot apune ca oricand am nevoie de sfaturi ma pot baza pe ea, deoarece stie exact ce trebuie sa spuna. Este foarte inteligenta si cunoaste o multime de lucruri. Gaseste acea vorba potrivita pentru orice situatie. Isi face griji atunci cand ii spui ca nu iti este rea bine si cred ca uneori uita ca si ea mai are nevoie de afectiune. Mereu imi face placere sa stau si sa dezbat cu ea diferite teorii.
Crystal ~ o fata cu totul speciala. Reuseste sa isi indeplineasca toate indatoririle si este mereu in varf orice ar face. Stie sa isi stabileasca prioritatile, insa asta nu inseamna ca uita de prietenii sai. Dimpotriva, acestia sunt mereu pe rpimul loc pentru ea. Mereu ma inveseleste si stie sa puna punctul pe "i". Este originala si are atat de multe idei incat uneori stau si ma intreb unde pot incapea intr-o fiintaasa micuta cum este ea. Este ca o sora mai mare, mereu sta si te mangaie si iti spune ca va fi bine. Nu te poti supara pe ea si chiar daca o faci, este vina ta. M-a facut sa vad lumea si altfel decat o ercepeam eu pana intr-un anumit moment. Este un model pentru mine si chiar mi-as dori sa am hotararea, determinarea si tactul ei.
Byby ~ este mamica mea cea dulce. Ea spune ca ne asemanam. As putea sa ii dau dreptate, deoarece in mare parte consider ca avem cam acelasi caracter, insa avem si parti diferite ceea ce este foarte bine. Nu cedeaza niciodata si chiar daca risca sa inceapa o cearta, ea isi sustine parerea pana la capat. Este incapatanata rau si nu ai cum sa o scoti din ale ei atunci cand e pe ganduri. Stie sa ii faca pe ceilalti sa se simta bine, insa cred ca nu isi da seama ca si ea are nevoie de atentie si de cineva care sa o asculte. Stie sa trateze subiectele cu maturitate si desi este mai copilaroasa de fel, are o mentalitate coapta, stie cum este viata. Este ambitioasa si crede in propriile forte, iar atunci cand nu reuseste ce si-a propus, incearca iar si iar.
Christine ~ surioara mea cea nebunatica. Intotdeauna este gata de actiune si reuseste sa ma inveseleasca chiar daca imi vine sa plang. Are un fel de a fi molipsitor, sarcasmul si ironia sunt la ordinea zilei. Face cateodata niste remarci de ramai si te uiti lung. Este foarte originala si chiar si atunci cand se plange ca viata este nedreapta, o face in felul sau propriu. Stie sa se faca auzita si chiar daca uraste sa se holbeze lumea la ea, stiu ca ii place cand ceilalti o asculta, cea ce eu nu prea fac. Chiar daca este sora mai mare, mai mereu intrain bucluc si eu trebuie sa o scot. Dar o iubesc mult de tot si nu-mi pot imagina prea mult timp fara sa vorbesc cu ea.
Andre Ea ~ o fata aparte. Are un comportament diferit de al celorlalti si asta o face speciala. Are un amuzament altfel decat majoritatea si uneori, chiar daca nu iti dai seama de intelesul ascuns al vorbelor sale, iti da de gandit. Este frumoasa foc si are o inima mare. Stie sa aprecieze ceea ce are si mereu te face sa te simti iubit. Cand iti spune ca te iubeste o face din tot sufletul, stie ca macar atat poate face daca este la departare fata de tine. Pe mine una m-a cucerit inca de cand am virbit prima data. Stie sa se faca auzita si o respect mult pentru ca indrazneste si are curajul sa spuna ceea ce gandeste. Chiar daca adevarul doare, este mai important decat sa minti frumos. Si pe o iubesc mult mult de tot
Cam atat momentan, vorba lu' Byby, ma doare mana. :))) Oricum, revin mai incolo ca sa mai adaug. ;) Va pup dulce pe toti.
choco^^
|
| | | Bubu. Legend
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Bucuresti acebook : Bubs Bbu Nr. mesaje : 5440 Puncte : 6635 Reputatie : 727 Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap Stare de spirit : I feel like I want to murder someone
| Subiect: Re: Nu m-am putut abtine asa ca.. Dum 22 Ian 2012, 20:12 | |
| E vremea meaaaa =)) Ia ia, in actiuneeeee nu zic decat despre 2 persoane si revin mai tarziu cu altele 4 si tot asa :>
Ade- Ba deci tu, tu esti eu. Si eu sunt tu =)) ce mai atata.. pff..iubirea mea din prun. Nici nu stiu cu ce sa incep. Sunt atatea de spus incat nu cred ca mi-ar ajunge o viata intreaga. Eu si Ade suntem ca doua picaturi de apa. Semanam foarte mult. Chiar ramanem socate cateodata :| .. Ade unde ai fost toata viata mea ? =)) Pfai. Ade este o persoana dulce, nebuna, amuzanta, perversa:x. Nu rezist daca nu vorbesc cu ea macar odata pe zi (D) Bineinteles ca asta nu se intampla pentru ca noi toata ziua vorbim :)) Este frumoasa de la pamant pana la cer si inapoi ! Mereu ma sfatuiesc cu ea. Este o persoana de incredere si o prietena inegalabila. Este cea mai buna persoana din lume, pentru mine. Este o fata perfecta. Iar defectele pe care le are, caci toti avem, se transforma in calitati. Eu o iubesc asa cum este ea :x E zurli mea maa :x .. si cand ma gandesc cum ne-am cunoscut. Nu credeam ca vom ajunge sa fim asa bune prietene. E sora mea, e parte din mine (D) Fiinta asta (D) Nu am cuvinte ca sa descriu ce inseamna Ade pentru mine. Si nici nu cred ca voi avea vreodata. Pot spune doar ca voi fi alaturi de ea mereu, mereu se poate baza pe mine caci MEREU ii voi fi aproape. Nu ne-am certat decat o singura data si in ziua aia am zis ca mor. Nu vreau sa mai trecem prin asa ceva, defapt nu vom mai trece. Prietenia noastra este mai presus de orice :x Te iubesc ma, te iubesc (D)
Arcade- Ma toate ca toate dar el nu e serios, deci nu e serios omu asta=)) Sa vedem. Este cinstit, asta este primul lucru pe care il pot spune despre el. Este modest, pfaaaaii..de la pamant pana la cer si inapoi =)) cum sa nuu. Mereu a fost alaturi de mine si a stiut cum sa faca ca sa ma simt mai bine. Poate ca el nu si-a dat seama, dar printr-o simpla gluma de a lui sau o simpla vorba mi-a facut ziua mai buna. Ceea ce imi place cel mai mult este felul de a fi. Pentru ca niciodata nu se ascunde dupa o alta " masca ". Tot timpul este el. Si atunci cand e nervos, amuzant, calm( daca e vreodata calm =)) ), fericit, suparat. Mereu este el iar asta apreciez cel mai mult. Este o persoana de incredere si stiu ca ma pot baza oricand pe el. Amuzamentul nu-i lipseste =)) evident ca nu =)) Pfaaai, si ce om complicat este (D) Il intreb eu ceva si el incepe sa-mi explice (D) El si explicatiile lui =)) detalii, detalii..ma ameteste =)) are simtul umorului atunci cand e el fericit sau se simte bine, pur si simplu nu ai cum sa nu zambesti sau sa te simti si tu bine. E inevitabil. Poate fi si dur, desigur. I-am cunoscut si latura nervoasa. Dar acum nu ma mai surprinde nimic. Stiu cat de imprevizibil poate fi =)) m-am obisnuit. E Fluffy meu te iubesc :* |
| | | Milkshake ♥ S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : New York acebook : Foloseste "url" , largesti profilul! - admin Nr. mesaje : 3546 Puncte : 4549 Reputatie : 702
| Subiect: Re: Nu m-am putut abtine asa ca.. Dum 22 Ian 2012, 21:15 | |
| Asa deci si eu. :x
Byby - Eu una te iubesc! :x =)) Mereu mi-a placut de tine, esti sincera, vorbaeata, amuzanta. Ce mai?.. Bee 2. :> Ai cele mai tari status-uri pe acare le-am vazut si stii mereu sa fii tu, fara sa dai ''copy & paste''. Asta imi place cel mai mult la tine.
Capps`. - Ea e femeia mea. :x Nici n-am cuvinte s-o caracterizez. Saritoare, dulce, amuzanta. Cel mai mult am vorbit la telefon vreo 2 ore. :)) Ne spunem parerile, greutatile, ne bucauram impreuna si suferim impreuna. Parca am fi casataorite. ;x =))
Choco - Ea e mamica mea! E cea mai buna mamica pe care as fi putut s-o am. Frumoasa, talentata, perversa. :> O iubesc, si ii multumesc din suflet ca a acceptat sa-mi fie mama. :x Se vede de la cine mostenes talentul de a scrie. :x :))
Layla - Layla, e prima persoana din staff de care m-am atasat. E grijulie si dulce, de fiecare data cand vorbesc cu ea, am impresia ca va fi o mama excelenta. :x :)) E simpla intr-un mod atat de complex, talentata si amuzanta. O persoana serioasa si de incredere. ;x |
| | | Lucifer's white aηgel Sennin
Merite deosebite : Sex : acebook : n-avem. Nr. mesaje : 5754 Puncte : 7492 Reputatie : 1153
| Subiect: Re: Nu m-am putut abtine asa ca.. Dum 22 Ian 2012, 21:25 | |
| - •Milkshake™ a scris:
Byby - Eu una te iubesc! :x =)) Mereu mi-a placut de tine, esti sincera, vorbaeata, amuzanta. Ce mai?.. Bee 2. :> Ai cele mai tari status-uri pe acare le-am vazut si stii mereu sa fii tu, fara sa dai ''copy & paste''. Asta imi place cel mai mult la tine.
Aii ma. :o3 Ce scumpa esti ! Si eu te iubesc pe tine. Si multumesc pentru remarca despre statusuri, si mie-mi plac. =))))))))) |
| | | Aww Ilzu Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Mereu acolo pentru tine>.< Nr. mesaje : 93 Puncte : 110 Reputatie : 6 Stare de spirit : ehm...mereu cu zambetul pe buze:D
| Subiect: Re: Nu m-am putut abtine asa ca.. Dum 22 Ian 2012, 22:36 | |
| aww....cu totiii te iubiim floo |
| | | Bubu. Legend
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Bucuresti acebook : Bubs Bbu Nr. mesaje : 5440 Puncte : 6635 Reputatie : 727 Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap Stare de spirit : I feel like I want to murder someone
| | | | Arcade Shodai Hokage
Sex : Varsta : 34 Localizare : Timisoara, Bulgarus acebook : Marius Mihai Nr. mesaje : 3411 Puncte : 5195 Reputatie : 565 Hobby-uri : fotbal, muzica, gaming-ul, festivale, concerte, cititul in tren Stare de spirit : ¯\_ (ツ)_/¯
| Subiect: Re: Nu m-am putut abtine asa ca.. Lun 23 Ian 2012, 13:32 | |
| Elissa Bubulina - este precum o closca cu puisorii sai, mereu grijulie, iubitoare si mereu gata sa ajute pe oricine e nou si nu numai. Eu te gasesc frumoasa in interior si la exterior in ciuda faptului ca am vazut poze putine cu tine dar recunosc, asi inota in bratele tale si m-asi pierde in privirea ta . O persoana cu care mi-asi petrece timpul mereu. Esti amuzanta, iubitoare si mereu dinamica, parca intr-o continua miscare. Recunosc uneori e obositor pentru mine dar cu toate astea imi esti draga asa cum esti. Mereu speciala si iti cauti un loc in inima oricui, chiar si fortat:P:. Mai trebuie sa te cizelezi un pic de tot dar farmecul si karisma ta fac toate astea sa para nule. Tu esti mica mea dragoste, pisilina flamanda dupa dragoste si atentie ! Adelina Ade - frate tu esti normala ? Rar mi-a fost dat sa vad o asemenea persoana si in special fata. Cred ca esti unica, jur ca tine mai rar, atatea oscilatii ai in personalitatea ta si atat de schimbatoare cum rar am vazut. Desi uneori recunosc ca si Bella te prinde din urma tu parca mereu reusesti sa te distantezi la pozne. Dar na, invelisul e puternic insa mijlocul e doar un miez moale care asteapta deseori mai multa atentie si dragoste din jur. Pe langa toate astea esti si o fata frumoasa si daca la gurita ta de aur ar trece mai des cate o batistuta sau un servetel(umed) ai fi o Lady in devenire . Eh , fi mereu tu insati, nu lasa sa te schimbe nimic si nimeni Alexandra Layla - dupa primele cuvinte schimbate intre noi am ramas masca in special cand aflasem ca ai abia 14 ani (pe atunci). Inteligenta si felul in care imi vorbeai ma surprindea iar deseori aveam impresia ca stau de vorba cu o persoana de cel putin 16-17 ani chiar si vocea ta imi parea mai matura . Mereu bine dispusa, mereu cu chef de vorba, gata sa danseze pe scaun cand e vorba de Mambo nr.5 si sa uite de necazuri, mereu acolo cand ai nevoie. Imi aduc aminte cu drag conversatiile noastre despre muzica ce pareau ca nu se mai terminau, incepeau pe la 8 sau 9 seara si ajungeam deseori si pe la ora 12 noaptea si inca nu terminam. Ai o personalitate calda, precum a Bubulinei. Pe langa toate celelalte esti o persoana puternica, frumoasa atat pe dinauntru cat si pe dinafara iar cu vointa pe care o ai o sa reusesti in viata sa faci tot ce ti-ai propus. Bianca Lucifer's white Angel - tu esti fata misterioasa la miez de noapte (stii bine la ce ma refer ). Ai o personaliate coruptibila si nu ma refer la faptul ca tu esti cea corupta ci cei din jurul tau. Stii sa te faci placuta iar din cate am vazut, pasiunea ta e sa faci poze, poze in diferite ipostaze exprimandu-ti dorinte, sentimente si poate chiar proteste. Dar ca si Alexandra, uneori pot spune ca ai o varsta mult mai inaintata, chiar si vocea ta este mai ingrosata. Trebuie doar sa ai grija de tine mai mult, viata nu e uneori atat de neagra precum mi se pare mie ca tu crezi ca e. Invinge acea problema/dilema ce se afla in sufletul tau si ai sa vezi apoi ce frumoasa poate fi viata, intelege-i pe cei din jurul tau caci dracul nu e atat de negru precum se tot spune. Ai puterea s-o faci, dispui de o personalitate puternica, de o frumusete exterioara si de o frumusete interioara insa cea interioara se vede in ceata. S-o scoti la lumina !! Cristina Kirara - ea este vesnicul nostru iepuras pufos care rade mereu si la orice afirmatie a mea atat pe mess/chat cat si la telefon, ea spune: "Mihai!(D)";cu accent pe primul "i"... Mereu pusa pe glume si ?otii cu o pofta de viata cum rar vezi. Este chiar o persoana cu care ai vrea sa iti omori timpul daca pot spune astfel. E o persoana iubitoare, credeti-ma eu stiu, are o personalitate dragalasa, un suflet bun si a fost binecuvantata cu frumusete exterioara. Lucica Angelo testardo - este precum o nuca, tare la exterior si moale la interior. Mereu vrea sa arate ca ea e de neatins, ca este puternica si ca face fata la orice si la foarte putine persoane ea s-a deschis, eu stiu. Va pot spune ca ea este o fata speciala, ii place sa fie alintata deseori si recompensa este mereu dragostea si atentia sa. Daca nu ii spui cat de mult o iubesti sau sa o alinti ca pe un ingera? se poate spune urmatoarea expresie: "Moarte ungurilor!! " Cel mai probabil o sa treaca pe aici sa imi intoarca vorbele si sa spuna ca ea defapt e o persoana tare si in interior dar eu spun ca nu e chiar asa:P:. Are o frumusete interioara de apreciat cat si cea exterioara, stie sa se faca placuta dar deseori o ia gura pe dinainte si ii recomand si ei o batistuta sau servetel(umed) m-o pleznit inspiratia astazi, m-o batut cucu in cap ieri si maine o sa mananc salam cu pita.
Ultima editare efectuata de catre Arcade in Mar 16 Oct 2012, 11:43, editata de 2 ori |
| | | Crystal Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Nr. mesaje : 5170 Puncte : 8264 Reputatie : 1725
| Subiect: Re: Nu m-am putut abtine asa ca.. Lun 23 Ian 2012, 14:21 | |
|
Ultima editare efectuata de catre Crystal in Vin 06 Iul 2012, 12:05, editata de 1 ori |
| | | angelo_testardo Chūnin
Sex : Varsta : 29 Localizare : galati Nr. mesaje : 812 Puncte : 893 Reputatie : 38 Hobby-uri : belly dance/karate Stare de spirit : Zambeste, maine poate fi mai rau!
| Subiect: Re: Nu m-am putut abtine asa ca.. Lun 23 Ian 2012, 16:34 | |
| nuca ma?...serios...nuca????...sau ''moartea ungurilor!!'' serios....dar stii ce nu tio intorc pentru ca am obosit sa ma tot lupt cu morile de vant....daca aratam ca sunt moale la interior pana acuma ma topeam de la atatea si atatea :-j...ai fost un scump ca teai straduit sa vorbesti asa frumos despre mine si daca chiar ai spus lucrurile alea din inima si chiar le gandesti cu adevarat despre minema bucur ca nu toata lumea ma vede ca pescorpia fara sentimente...stii intrun fel ma bucur ca team cunoscut si am inceput sa vorbesc cu tine desi asta incalca toate principiile prieteniei noastre:=): si ma bucur pentru ca tu esti cel care stie frate sa te asculte pana si in miez de noapte, sati dea un sfat bun, sati fie alaturi atunci cand ai mai mare nevoia de un prieten, stii sa faci persoanele din jurul tau sa se simta bine, si molipsesti lumea cu optimismul si entuziasmultau...esti o persoana minunata si esti una dintre persoanele de pastrat |
Merite deosebite : Sex : acebook : n-avem. Nr. mesaje : 5754 Puncte : 7492 Reputatie : 1153
| Subiect: Re: Nu m-am putut abtine asa ca.. Lun 23 Ian 2012, 19:57 | |
| - Arcade a scris:
Bianca Lucifer's white Angel - tu esti fata misterioasa la miez de noapte (stii bine la ce ma refer ). Ai o personaliate coruptibila si nu ma refer la faptul ca tu esti cea corupta ci cei din jurul tau. Stii sa te faci placuta iar din cate am vazut, pasiunea ta e sa faci poze, poze in diferite ipostaze exprimandu-ti dorinte, sentimente si poate chiar proteste. Dar ca si Alexandra, uneori pot spune ca ai o varsta mult mai inaintata, chiar si vocea ta este mai ingrosata. Trebuie doar sa ai grija de tine mai mult, viata nu e uneori atat de neagra precum mi se pare mie ca tu crezi ca e. Invinge acea problema/dilema ce se afla in sufletul tau si ai sa vezi apoi ce frumoasa poate fi viata, intelege-i pe cei din jurul tau caci dracul nu e atat de negru precum se tot spune. Ai puterea s-o faci, dispui de o personalitate puternica, de o frumusete exterioara si de o frumusete interioara insa cea interioara se vede in ceata. S-o scoti la lumina !!
Aolo Mihai, aproape ca am inceput sa plang. Nu mi-as fi imaginat niciodata ca ma vezi asa cum sunt eu. Eh, tu imi zici ca-s rea in gluma, altii o zic pe bune, dar n-am de gand sa le schimb parerea. ^^ Oricum, iti multumesc mult pentru descriere si ma bucur sa aflu ca asta e ceea ce crezi tu despre mine de fapt. Iti multumesc si pentru ca ai stiut ce sa-mi spui intr-un moment mai putin fericit pentru mine, mereu imi voi aminti de tine si de ceea ce mi-ai spus si imi vei mai spune. |
| | | Caρρυccιησ ♥ S-Class
Sex : Varsta : 25 Localizare : Baia Mare , Maramures, Romania. acebook : Adria Nr. mesaje : 3033 Puncte : 3625 Reputatie : 332 Hobby-uri : Writing, chating, smoking, loving. Stare de spirit : Meh.
| | | | Lucifer's white aηgel Sennin
| Subiect: Re: Nu m-am putut abtine asa ca.. Mar 24 Ian 2012, 08:05 | |
| Lucica, Cappy se referea la mine. Atunci cand vedeti Luccii`, cu apostrof sa stiti ca e vorba de mine. Deci, si eu te iubesc mult-mult de tot Cappy`. Astept vorbele alea simandicoase cat mai curand. :>[/b] editata pagina de Arcade |
| | | Kirara Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Localizare : Always beside you ♥ Nr. mesaje : 3431 Puncte : 4873 Reputatie : 1187 Hobby-uri : Ador sa stiu cand cazi ! Stare de spirit : Fake Smile :)
| Subiect: Re: Nu m-am putut abtine asa ca.. Mar 24 Ian 2012, 10:33 | |
| - Arcade a scris:
Cristina Kirara - ea este vesnicul nostru iepuras pufos care rade mereu si la orice afirmatie a mea atat pe mess/chat cat si la telefon, ea spune: "Mihai!(D)";cu accent pe primul "i"... Mereu pusa pe glume si ?otii cu o pofta de viata cum rar vezi. Este chiar o persoana cu care ai vrea sa iti omori timpul daca pot spune astfel. E o persoana iubitoare, credeti-ma eu stiu, are o personalitate dragalasa, un suflet bun si a fost binecuvantata cu frumusete exterioara.
Mihai , tot iti tai eu coada aia o data si o data, mi-au dat lacrimile. Ma bucur ca asta crezi tu despre mine. |
| Subiect: Re: Nu m-am putut abtine asa ca.. Mar 24 Ian 2012, 14:58 | |
| Waiii . Alex esti o persoana pe care multi ar trebui s-o invidieze. Ai un fel de a fi asa de placut, cine nu s-ar atasa de tine ? Eu una n-as putea rezista. Personalitatea ta ma face sa cred ca esti un copil dragalas cu o minte matura si mereu "cu ochii in patru". Esti cu adevarat o piarta pretioasa pentru forum, si nu numai ! |
| | | Apocalipsa Chūnin
Sex : Localizare : La bau bau acebook : Ade Adèle Nr. mesaje : 580 Puncte : 778 Reputatie : 165 Hobby-uri : chitara, muritul de ras cu plamanul meu :x (buby) Stare de spirit : Ce gluma buna:))
| Subiect: Re: Nu m-am putut abtine asa ca.. Mar 24 Ian 2012, 17:48 | |
| Tot ce sa zis pana acum despre buby este foarte adevarat :X:X ea este comoara noastra nepretuita:x:x. Mereu cand ea lipsea cu saptamanile sau chiar lunile de pe forum totul era diferit si nimeni nu mai intra stiind ca ea nu este acolo sa ne bine dispuna. Cum am spus-o de multe ori buby este una din cele mai importante persoane pentru mine. Mereu stie ce vreau sa fac dinainte sa ii zic. Sau cand imi citeste gandurile raman socata uneori=)). Stie sa iubeasca sincer si are o gingasie de nedescris. Pentru mine ea este ingerasul meu pazitor.:X mereu acolo cand ai nevoie de un sfat, ajutor sau un sprijin puternic. Si cum toti stim ca viata nu este deloc usoara, buby a intampinat multe piedici dar mereu a ramas puternica si cu capul sus si o admir pentru asta. Defapt o admir in tot ce face :X Si o iubesc din toata puterea si inima mea. Buby tu esti pentru mine o mama, o sora, o prietena, tu faci parte din mine :X |
| | | Milkshake ♥ S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : New York acebook : Foloseste "url" , largesti profilul! - admin Nr. mesaje : 3546 Puncte : 4549 Reputatie : 702
| | | | Bubu. Legend
| Subiect: Re: Nu m-am putut abtine asa ca.. Mar 24 Ian 2012, 18:12 | |
| Kirara ~ Ei bine, sunt atatea lucruri pe care le pot spune despre ea. Nu stiu cu ce sa incep. Este a doua persoana pe care am cunoscut-o de pe forum, dupa Mihai care a fost primul. Mereu m-a ajutat sa trec peste problemele mele si mi-a fost alaturi si la bine dar si la greu. Este o persoana amuzanta, da da da Imi place foarte mult felul ei de a fi. Este copilaroasa, si pot spune ca asta este atuul ei :x Kiri, sa nu te schimbi niciodata pentru nimeni ! Cine iti spune sa te schimbi inseamna ca nu este prietenul/prietena ta si nu te iubeste cu adevarat. Tine minte, scumpo, cine te iubeste te iubeste asa cum esti. A avea o fire copilaroasa nu este deloc un defect, ba chiar este o calitate. Ce pot sa mai spun ? Ii ador vocea :x Imi place cand imi raspunde, conversatia noastra de inceput e cam asa :
~ Eu: Ce faaaaaaaaaci ? ~ Ea: Bineee:x ~ Eu: Ihihi ~ Ea: Auuuzi? .. ~ Eu: Daa? :x ~ Ea: Da' cine esti ? =)))
Deci e o dulceata :x Si na, daca in telefon m-a trecut " Mihai " .. cum sa stie cine sunt ? =)) Deci na, acuma sunt si Mihai in versiunea feminina deci va rog =)) Ihihi. Mereu voi fi alaturi de ea asa cum si ea a fost alaturi de mine. O voi ajuta sa treaca peste toate problemele desi ea este puternica si poate face fata la orice, daca isi propune ! Te iubesc, femeie
Gabriela ~ Eii, cu ea am avut o mica discutie mai aprinsa cand ne-am cunoscut prima data. Nici in ziua de astazi nu mai stiu de ce. In fine, cert este ca am ajuns sa tinem foarte mult una la cealalta si ne apreciam si respectam reciproc :x Si ea a fost mereu langa mine. Am avut certurile noastre, poate cateodata am exagerat dar iata-ne..tot impreuna :)) ( nu impreuna dar impreuna, ma rog a-ti inteles voi =)) ) A fost si este alaturi de mine, de aceea ii multumesc pentru toate momentele cand am stresat-o si m-am plans la ea. Credeti-ma, au fost destule. Gabi te iubesc si nu uita ca mereu voi fi alaturi de tine, Copanelule |
| | | Bombonica Mentolata Legend
Sex : Varsta : 29 Localizare : Galati Nr. mesaje : 2940 Puncte : 3581 Reputatie : 227 Stare de spirit : Happy Happy
| Subiect: Re: Nu m-am putut abtine asa ca.. Mar 24 Ian 2012, 18:14 | |
| Nu ai de ce sa imi multumesti, Bubu, stii ca mereu voi fi aici pentru tine. |
| | | Apocalipsa Chūnin
Sex : Localizare : La bau bau acebook : Ade Adèle Nr. mesaje : 580 Puncte : 778 Reputatie : 165 Hobby-uri : chitara, muritul de ras cu plamanul meu :x (buby) Stare de spirit : Ce gluma buna:))
| Subiect: Re: Nu m-am putut abtine asa ca.. Mar 24 Ian 2012, 18:22 | |
| Buby, Bubka, ovulul? plamanul si inca multe alte denumiri pe care i leam dat =))) a venit si randul meu sa scriu despre iubirea mea multi colorata :x:x. Deci numai cand ma gandesc la ea ma plezneste rasul. Asta mi sa intamplat odata la scoala toti scriau si era foarte liniste si imi adusesem aminte de bubulina cand imi povestea despre o reclama la televizor si ma apucat un ras isteric=))). Normal ca toti au ramas socati dar ce mai eu macar ma amuzam copios=)). Ea clar e jumatatea mea :X e sora pe care n)am avut-o, este celula din celula mea. SIngurul meu neuron pe care il am=)) si asa mai departe:X . Ca sa pot spune exact tot ce este ea pentru mine mi-ar trebuii 3 vieti. Mereu dar mereu a fost acolo pentru mine cand mi-a fost greu si ii multumlesc enorm pentru asta. Este o minune de pisica :X . Am avut doar o micuta cearta care nea cam dat peste cap pe amandoua? Dar ne-am promis amandurora ca nu se va mai repedta prietenia noastra e mult prea importanta ca sa o risipim pe certuri inutile. SUnt absolut sigura ca ne vom intalnio cat de curand si atunci clar toata Romania va sti ca noi doua bombele nucleare ne-am intalnit=))) Te iubesc este putin spus buby, e multi iubesc:x:x:x I
Floc: Prima oara cand am vorbit mult timp a fost cand mia stricat chatul =)) In acea zi am ras cat pentru un an intreg=)). Florin este o fire timida dar cand vrea poate fi si pervers intr-un mod amuzant=)) , uneori e cam suparacios si morocanos dar asta iubesc eu la el =))plus de asta e asa doar cand e cald aleluia . Ma face mereu sa rad cand sunt suparata, si imi spune in fata cand gresesc sau cand stie ca voi face o prostie ma opreste la timp. Ii place sa ma santajeze uneori =))) dar stiu ca doar vrea sa ma cicaleasca. El si cu buby sunt mereu mana in mana cu secretele ca nu cumva sa aflu eu (d) si ma oftica asta cel mai mult la ei pentru ca(,) curiozitatea mea ma macina intruna=)). Au exsistat multe conflicte intre mine si el dar toate sau terminat bine din fericire:X . Stie cum sa ma faca fericita si ii multumesc :X Pentru mine el este fat frumos pe cal alb :">
Mihai: La inceput eu cu mihai nu ne prea vorbeam, sincera sa fiu imi era putin frica de el, avea acea aparenta dura si de om rau, dar cand l-am cunoscut cu adevarata lui fata mi-am dat seama ca nu e deloc asa. El e omul care ma baga mereu in ceata=)). Are niste expresii si fraze care te fac prost pe fata=))) . Eu una nu m-as pune cu el la un joc de cuvinte as prefera sa citesc dictionarul=)). Este un om bun care stie sa iubeasca din toata inima. Ma face sa rad mereu dar mereu=))). Am avut si noi o perioada cand ne certasem din cauza gurii mele de aur cum zice el=)) atuncea ma pedepsise rau dar stiu ca era pentru binele meu. Acum ne intelegem de minune si stie sa pastreze un secret. Si in incheiere sa ai grija mare grija de Buby cum ai avut pana acum (a)
Gabriela sau big boobs cum ii zic eu=)) Gabi e de asemenea o persoana foarte importanta pentru mine:X O iubesc foarte mult si nu exsista zi in care sa nu vorbim. Este o fire puternica si luptatoare, glumeata si are un zambet de care sunt inebunita:X . Chiar daca uneori nu am fost deaccord cu anumite lucruri. Eu si cu ea suntem mereu prezente pelustra si la vanatoare de baieti:> acuma se duce doar ea =))) eu am cam lassat-o ii raman mai multi ei =)). Te iubesc mult si sa nu te schimbi pentru niciun baiat ok? Sti la ce ma refer :x:x
|
| | | Bubu. Legend
| | | | Bombonica Mentolata Legend
Sex : Varsta : 29 Localizare : Galati Nr. mesaje : 2940 Puncte : 3581 Reputatie : 227 Stare de spirit : Happy Happy
| Subiect: Re: Nu m-am putut abtine asa ca.. Mar 24 Ian 2012, 18:50 | |
| Si eu te iubesc Adelinaaa Da' mult mult mult, si nu ma schimb, iti promiit > |
| | | Arcade Shodai Hokage
Sex : Varsta : 34 Localizare : Timisoara, Bulgarus acebook : Marius Mihai Nr. mesaje : 3411 Puncte : 5195 Reputatie : 565 Hobby-uri : fotbal, muzica, gaming-ul, festivale, concerte, cititul in tren Stare de spirit : ¯\_ (ツ)_/¯
| Subiect: Re: Nu m-am putut abtine asa ca.. Mar 24 Ian 2012, 18:59 | |
| Bella sta cu dictionaru dupa ea de aia multumesc pentru cuvintele spuse despre mine |
| | | Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| | | | Kirara Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Localizare : Always beside you ♥ Nr. mesaje : 3431 Puncte : 4873 Reputatie : 1187 Hobby-uri : Ador sa stiu cand cazi ! Stare de spirit : Fake Smile :)
| Subiect: Re: Nu m-am putut abtine asa ca.. Mar 24 Ian 2012, 20:41 | |
| |
| | | Lolita S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Localizare : ● Baia Mare ● Nr. mesaje : 4709 Puncte : 5227 Reputatie : 337 Stare de spirit : Euforică ♥
| | | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Nu m-am putut abtine asa ca.. | |
| |
| | | | Nu m-am putut abtine asa ca.. | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|