Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Nu m-am putut abtine asa ca.. - Pagina 7 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Nu m-am putut abtine asa ca.. - Pagina 7 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Nu m-am putut abtine asa ca..

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Urmatorul
AutorMesaj
Leopard ♥
Chūnin
Chūnin
Leopard ♥

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : Pe langa tine ;o3
acebook acebook : Foloseste "url" altfel se deformeaza pagina!
Nr. mesaje Nr. mesaje : 752
Puncte : 1515
Reputatie Reputatie : 167
Stare de spirit Stare de spirit : `~Esti rănit de oameni pentru care ți-ai da viața…~`

Nu m-am putut abtine asa ca.. - Pagina 7 Empty
MesajSubiect: Re: Nu m-am putut abtine asa ca..   Nu m-am putut abtine asa ca.. - Pagina 7 I_icon19Vin 09 Mar 2012, 13:47

Pai sa vedem ;o3
.Elz-O fata minunata,o prietena si o sora ;x,Cand sunt suparata ma face sa rad ,cand nu mai am nici'un motiv pentru care sa traiesc ea imi da `100,Pentru ca imi da curaj sa merg mai departe,pentru ca ma intelege si ma accepta asa cum sunt.Esti o fata minunata si iti mulumesc ca ai fost mereu langa mine >;d

Crystal-Crys ,pam pam am ajuns la crys .Pfoi nu pot sa descriu in cuvinte ceea ce simt pentru tine ;o3 .Te iubesc enorm,esti persoana care mereu dar mereu ma face sa zambesc ,care indiferent de situatie mereu a ramas langa mine ,care ma accepta asa cum sunt,Care imi arata ca viata nu e numai roz si ca nu toate lucrurile trebuie sa mearga bine .O fata deosebita ,amuzanta,isteata,talentata,vesela , esti printre putinele persoane pe care le cunosc ,care problemele nu te pun la pamant stii sa ii tratezi pe toti cum merita :o3. Chiar daca ..mai sunt unele persoane care nu te apreciaza indeajuns.Te iubesc enorm ;x!

Byb-Byby e o persoana diferita si totodata o fata speciala ;x. La fel ca si elz si tu ai fost mereu langa mine .>;d<,Esti de treaba ,intelegatoare,talentata ,foarte foarte frumoasa ;o3.Iti multumesc pentru toate momentele cand ai fost langa mine ;o3,Cand mai facut sa zambesc si cand mai ajutat sa trec peste unele chestii .Ma bucur asa de mult ca am avut ocazia sa cunosc o persoana ca tine ;x.Am invatzat de la tine multe lucruri care o sa ma ajute toata viata .Te iubesc >;d<

Florin-Un baiat special ,care poate rezolva orice problema .Indiferent de situatie a fost mereu el ;o3,Si cand am avut nevoie mereu a fost langa mine,ma ajutat asa cum a putut si chiar daca nu mai suntem asa bun prieteni ca inainte ,mereu o sa insemni enorm pentru mine,pentru simplu fapt ca esti diferit si ca poti face orice persoana sa zambeasca.Te iubesc;x ;o3.

Abel -Ehe :> Bro,baiatul care imi arata cum sunt cu adevarat baieti :)) ,care imi arata ca nu e bine ce fac si care ma ajuta sa ma schimb in bine ;x Te iubesc broo ;o3 !

Dadu-Nebuna mea ;x ,Deci Dadule esti geniala :O,Esti Foarte nebuna ;x,talentata,cu capu in nori :>,Si esti persoana care ma ajutat cand am avut nevoie .Esti o persoana diferita si intelegatoare .Te iubesc ;o3!

Pai cam atat pentru azi o sa revin cu edit ;o3 !
Sus In jos
Lucifer's white aηgel
Sennin
Sennin
Lucifer's white aηgel

Merite deosebite : Nu m-am putut abtine asa ca.. - Pagina 7 J5fdba
Sex : feminin acebook acebook : n-avem.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 5754
Puncte : 7492
Reputatie Reputatie : 1153

MesajSubiect: Re: Nu m-am putut abtine asa ca..   Nu m-am putut abtine asa ca.. - Pagina 7 I_icon19Vin 09 Mar 2012, 14:22

Niciodată n-am să înţeleg ce vedeţi voi la mine aşa special la mine. Sunt o fată ca orica alta. De treabă sunt cu cine merită, deci şi tu te numeri printre acele persoane. Mi s-a mai spus de multe ori chestia cu "Mă bucur aşa de mult că am avut ocazia să cunosc o persoană ca tine" încât mi s-a cam acrit să o aud, dar apreciez că ai zis-o. good Mă bucur că ai învăţat ceva de la mine şi că ţi-am fost de folos. ^^
Sus In jos
Elyy
S-Class
S-Class
Elyy

Localizare Localizare : intr-o lume paralela
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2764
Puncte : 3123
Reputatie Reputatie : 217
Hobby-uri Hobby-uri : desene alb-negru,muzika,dans si mai actual ficuri
Stare de spirit Stare de spirit : As spune ca sunt trist, as spune ca nu sunt, nu vreu sa spun nimic, doar scriu: azi e o zi putin mai urata decat ieri…

MesajSubiect: Re: Nu m-am putut abtine asa ca..   Nu m-am putut abtine asa ca.. - Pagina 7 I_icon19Vin 09 Mar 2012, 18:56

vai cate amintiri imi inspira acest topic, si abia acum vad ca nu am lasat niciun comentariu, vai ce rea sunt, scuze mami :x
asa deci multumesc mult pentru ceea ce ai spus de mine mami, esti o scumpa, si stateam pana la 3 noaptea pe vremuri, sper sa revina acele timpuri in care eram pe chat 2-3 si era o harmalaie mai mare decat fetele care urla daca l-ar vedea pe justin bieber =))

multumesc mult :*
Sus In jos
Elz .
S-Class
S-Class
Elz .

Merite deosebite :
Nu m-am putut abtine asa ca.. - Pagina 7 J5fdba
Localizare Localizare : Unde te aştepţi mai puţin.
acebook acebook : Elz :)
Nr. mesaje Nr. mesaje : 4331
Puncte : 5563
Reputatie Reputatie : 903
Hobby-uri Hobby-uri : KPoP , Dancing and Writing :)
Stare de spirit Stare de spirit : Unknow.

MesajSubiect: Re: Nu m-am putut abtine asa ca..   Nu m-am putut abtine asa ca.. - Pagina 7 I_icon19Sam 10 Mar 2012, 11:52

Cred ca acestea sunt singurele persoane care ma iubesc si pe care le iubesc cu adevarat happy2 `Pare rau ca din persoanele dragi pe care le`am avut s`au scurs unele rand pe rand :x

Byby. Off, ştiu că eu fost nişte certuri între noi, şi ne'am râcâit una pe alta...dar uite'ne acuma, suntem aici amândouă. Bi...nici măcar nu ştiu ce să spun despre tine, sunt atât de multe cuvinte care exprimă atât de puţin şi doar un aspect, incât nu rveau să le folosesc. Pot spune că eşti una dintre cele 3 prietene cele mai bune ale mele, pe care le iubesc şi încerc să le păstrez numai şi numai pentru mine. Eşti frumoasă, asta este foarte adevărat, eşti sensibilă, eşti specială în multe moduri şi ai o personalitate de invidiat. Îţi mulţumesc că ai fost şi eşti lângă mine mereu. Eşti dulce precum o capşunică cu frişcă :3 să nu uiţi asta. Oricâte certuri am avut şi vom avea, noi o să fim şi suntem prietene, în inima mea mereu asta va fi. Şti să faci un om să zâmbescă, dai sfaturi superbe şi foarte folositoare, iar mereu când am ceva să spun găsesc un umar pe care să plâng...al tău :x Mulţumesc că ai rămas lângă mine atata timp, te iubesc. Pentru mine eşti raza de soare a acestui forum, iar dacă cineva te va răni acela îmi va deveni duşman de moarte.

Flori, Hubba Bubba. Taf...ce să zic despre tine? În aşa multe posturi am scris că numai am cum să te laud. Şti să mă faci să râd când plâng...şti să mă faci să plâng şi şti să mă iubeşti precum o mamă. Umma ' parcă aşa îţi ziceam, sau e porecla ta nouă. Flori, chiar dacă nu vorbesc non'stop cu tine, vreau să şti că mereu acolo o să fiu pentru tine să te ajut, să încerc măcar să aflu un sentiment din ce simţi, să te fac să râzi până faci pe tine, să mă lupt cu cei care îţi vor răul, să te ajut în orice mod posibil, pentru că aşa fac prietenii. Mi'aş risca viaţa pentru tine, Ilinca şi Bibi, numai ca să fiţi fericite şi împlinite. Nu contează câte obstacole stau în faţa prieteniei noastre, o prietenie trece şi prin foc şi pară, pământ sau apă. Cred că eşti o persoană de doua ori mai sociabilă şi curajoasă decât mine, atât pe net cât şi la şcoală, şi nu am cuvinte în care să exprim totă mulţumirea pe care o am pentru tine, pentru cât de des mai ajutat. Îmi cer scuze dacă te fac sa suferi, mă port copilăros, ştiu, da tu mă supoţi ceea ce mă face să zâmbesc...eşti chiar o persoana dulce, frumoasă şi specială pentru mine :x Şi te iubesc mult mult de tot. Niciodată să nu uiţi asta, iar oricine se i'a de tine...şti că Mama Urs numai merge aşa des la circ.

Ilinca, Ilzu. :)): Ci'aş putea spune despre Ilincuţu meu drag? Nici nu trebuie să explic în 100 de cuvinte şi să înşir un miliard de cuvinte care nu exprimă mai nimic. Trebuie doar sa simţi ce simt şi eu pentru tine, legătura asta a vieţii...Prietenia asta care nu poate fi ruptă de nimeni şi nimic, care a trecut prin 7 ani plini de încercări grele şi care va rezista până vrea vrea D'Zeu.Uneori, îmi vine să îţi trag o palmă cât California de mare, când zici că eşti urâtă sau proastă...Chiar mă enervezi în situaţile alea atât de penibile. Iţi mulţumesc pentru fiecare moment frumos pe care mi l'ai dat şi mi'l oferi, te iubesc Mentă!

Crys.. Oi...Doamne Ili, dacă ai şti că acum când scriu îmi tremură mâna...Îmi eşti precum o soră mai mare, dulce şi înţelegătoare în orice privinţă, care m'a ascultat atât de des şi care mâa ajutat să trec peste cele mai grele momente din viaţa asta oribilă şi rgea pe care o duc. Ai ştiut să mă faci să mă simt specială şi să zâmbesc, eşti chiar un înger care a căzut în lumea asta nedemnă de tine şi bunătatea ta :x Iţi mulţumesc că ai fost aici, pentru mine şi m'ai ascultat atât de des şi mi'ai dat sfaturi, te iubesc mult de tot!

Laly. Oh :x Lal', nu ştiu cum să te mai descriu şi pe tine, eşti pur şi simplu PERFECTĂ! Eşti înţelegătoare, sociabilă, frumoasă, prietenpasă, dulce la maxim, cu un păr extraordinar, o persoană foarte foarte foarte fooooarte specială cu o personalitate angelică şi...am zis că eşti dulce? NUmai am ideeeei, cum să te descriu eşti mult prea bună! Te iubesc mult.!

Cam ăştia ar fi.

Sus In jos
http://www.eli-rawrr.tumblr.com
Leopard ♥
Chūnin
Chūnin
Leopard ♥

Stare de spirit Stare de spirit : `~Esti rănit de oameni pentru care ți-ai da viața…~`

MesajSubiect: Re: Nu m-am putut abtine asa ca..   Nu m-am putut abtine asa ca.. - Pagina 7 I_icon19Sam 10 Mar 2012, 12:03

Vai elz sad...Atat de frumos iti multumesc nespus de mult pentru tot ce ai zis despre mine hug2 si eu te iubesc enorm ,si nu ai de ce sa imi multumesti pentru ca asa sunt prietenii adevarati sunt si la bine si la rau impreuna nu doar la bine yeah. Si orice sar intampla mereu o sa fiu langa tine ,pentru ca esti surioara mea mai mica ;x!
Sus In jos
Lucifer's white aηgel
Sennin
Sennin
Lucifer's white aηgel

MesajSubiect: Re: Nu m-am putut abtine asa ca..   Nu m-am putut abtine asa ca.. - Pagina 7 I_icon19Sam 10 Mar 2012, 12:05

Piersicuţă ♥ a scris:

Byby. Off, ştiu că eu fost nişte certuri între noi, şi ne'am râcâit una pe alta...dar uite'ne acuma, suntem aici amândouă. Bi...nici măcar nu ştiu ce să spun despre tine, sunt atât de multe cuvinte care exprimă atât de puţin şi doar un aspect, incât nu rveau să le folosesc. Pot spune că eşti una dintre cele 3 prietene cele mai bune ale mele, pe care le iubesc şi încerc să le păstrez numai şi numai pentru mine. Eşti frumoasă, asta este foarte adevărat, eşti sensibilă, eşti specială în multe moduri şi ai o personalitate de invidiat. Îţi mulţumesc că ai fost şi eşti lângă mine mereu. Eşti dulce precum o capşunică cu frişcă :3 să nu uiţi asta. Oricâte certuri am avut şi vom avea, noi o să fim şi suntem prietene, în inima mea mereu asta va fi. Şti să faci un om să zâmbescă, dai sfaturi superbe şi foarte folositoare, iar mereu când am ceva să spun găsesc un umar pe care să plâng...al tău :x Mulţumesc că ai rămas lângă mine atata timp, te iubesc. Pentru mine eşti raza de soare a acestui forum, iar dacă cineva te va răni acela îmi va deveni duşman de moarte.

Vai, cât de frumos. Îţi mulţumesc mult pentru ceea ce ai spus despre mine. Nu ai pentru ce să-mi mulţumeşti, eu cât voi trăi pe acest pământ te voi ajuta şi te voi sfătui. Am rămas şi voi rămâne mereu lângă tine pentru că pur şi simplu am nevoie de cineva ca tine, care să mă invesealscă şi să mă facă să râd fără să mă intrebe de ce sunt supărată. Prin felul tău de a fi m-ai făcut să te iubesc foarte mult, de asemenea şi tu eşti pentru mine una dintre razele de soare care îmi luminează drumul. rusinos
Sus In jos
Crystal
Legend
Legend
Crystal

Merite deosebite :
Sex : feminin Varsta : 28
Nr. mesaje Nr. mesaje : 5170
Puncte : 8264
Reputatie Reputatie : 1725

MesajSubiect: Re: Nu m-am putut abtine asa ca..   Nu m-am putut abtine asa ca.. - Pagina 7 I_icon19Sam 10 Mar 2012, 14:34

Va multumesc mult pentru ce ati spus. sad M-ati lasat fara cuvinte.
Sunt sigura ca nu multa lume ma considera asa, dar chiar nu imi pasa. Sunt sincera cu ce-i pe care-i iubesc, ii ajut atat cat pot (un ajutor nesemnificativ in comparatie cu bucuria pe care mi-a aduc) si le sunt alaturi.

Laly, scumpa mea, pai tu stii ca te iubesc enorm, pentru ca ti-o spun de fiecare data. Stiu ca orice ar fi, tu esti langa mine, ma sprijini si, in primul rand, stiu ca ce vorbim noi doua, ramane chiar intre noi. Stau fara grija ca in urmatoarele minute va afla toata lumea. Oricum, asta inseamna o sora. dap !

Flory, pai ce sa iti spun eu tie? Orice as zice, tot nu ar fi destul. Stiu ca mereu incerci sa ma ajuti cand poti si imi pare rau ca nu reusesc intotdeauna sa-ti arat cat de mult te apreciez. Esti o fata foarte speciala, iar cei care spun contrariul, nu te cunosc. Eh, nu te scarpin intre cornite, ci doar spun adevarul. Tu stii ca atunci cand ai calcat stramb, te-am atentionat si asta pentru binele tau.

Elena, placintica mea in love. Tu esti o faptura atat de fragila, atat de sensibila, in ciuda a ceea ce vrei sa arati uneori. Tii enorm la prietenii tai, ii iubesti din tot sufletul si le doresti numai binele. Imi pare bine ca ma pot considera si eu unul dintre ei. Si pe tine te iubesc mult, sa stii! kiss

P.S: V-am spus in ordinea in care ati postat, pentru a va multumi din toata inima. Deci, ierarhia nu conteaza...

Ultima editare efectuata de catre Crystal in Vin 06 Iul 2012, 12:13, editata de 1 ori
Sus In jos
Leopard ♥
Chūnin
Chūnin
Leopard ♥

MesajSubiect: Re: Nu m-am putut abtine asa ca..   Nu m-am putut abtine asa ca.. - Pagina 7 I_icon19Sam 10 Mar 2012, 15:31

Crystal a scris: Flory, pai ce sa iti spun eu tie? Orice as zice, tot nu ar fi destul. Stiu ca mereu incerci sa ma ajuti cand poti si imi pare rau ca nu reusesc intotdeauna sa-ti arat cat de mult te apreciez. Esti o fata foarte speciala, iar cei care spun contrariul, nu te cunosc. Eh, nu te scarpin intre cornite, ci doar spun adevarul. Tu stii ca atunci cand ai calcat stramb, te-am atentionat si asta pentru binele tau.

Multumesc crys ,stiu ca mereu mai indreptat si cand am gresit mai facut sa aleg drumul cel bun si pentru asta te iubesc si te apreciez asa mult si nu numai te iubesc si pentru simplu fapt ca esti tu ;x!
Sus In jos
Layla
Legend
Legend
Layla

Nr. mesaje Nr. mesaje : 2588
Puncte : 3481
Reputatie Reputatie : 380

MesajSubiect: Re: Nu m-am putut abtine asa ca..   Nu m-am putut abtine asa ca.. - Pagina 7 I_icon19Dum 11 Mar 2012, 09:17

Vaaii ellz..multumesc mult pentru descriere. Esti o scumpa.. Atat de dulcee ce ai spus despre mine..si tu surioaraa..nici nu am cuvinte sa spun..Niste adorabile cu adevarat. Va iubescc:">

Surioara normal ca totul ramane intre noi, pai cum altfel. Surioara meaaa scumpa si dulce si superba:X:*

Lucyy iubire, si eu te iubesc mult de tot:X. Esti o scumpete de fata, si mereu am o placere in a vorbi cu tine:x..

Si cum in postul anterior am uitat sa mentionez doua persoane, o voi face aici:

Ellysor- Scumpa mea, imi cer scuze ca nu te-am trecut in celalt post. Nu mai stiam pe cine si cum sa mai trec. Esti o dulceata de fata, o scumpa si acum imi amintesc conversatiile noastre, in care muream de ras:)).. Ei na sa stii ca si la tine este cazul sa mai vorbim. Iubire esti adorabila:X

Si Flory- Draga mea si tu esti o scumpa. Nu am avut noi ocazia sa vorbim chiar atat de multe, dar acolo cat am vorbit, pot spune ca esti o draguta si o dulce:)!
Sus In jos
Leopard ♥
Chūnin
Chūnin
Leopard ♥

MesajSubiect: Re: Nu m-am putut abtine asa ca..   Nu m-am putut abtine asa ca.. - Pagina 7 I_icon19Mar 13 Mar 2012, 11:26

So...stiu ca am mai avut cateva postari anterioare ....dar acum vreau completez.

`Byby-pai ...Byby tin sa iti multumesc pentru tot ce ai facut pentru mine ,pentru ca tu ma accepti asa cum sunt,pentru momentele in care plangeam si ma faceai sa rad ,pentru momentele cand toti ma lasau singura si tu erai langa mine ,pentru momentele cand ai fost langa mine . Stiu ca nu am mai spus'o ...dar o spun acum...Tu ai inceput sa imi fii mai mult decat o prietena...te simt ca pe sora mea.Te iubesc enorm si indiferent de ce se va intampla eu o sa fiu mereu langa tine la fel cum ai fost si tu langa mine.

`Elz-Pai Elena ce pot spune despre tine ? Esti o fata minunata ,pe care nu prea am stiut sa o apreciez si imi cer scuze ,Te iubesc si te voi iubii mereu pentru ca esti sora mea mai mica si mereu vei fii asa :P. Indiferent de lumea care se va pune intre noi ,indiferent de problemele care vor aparea eu voi continua sa fiu langa tine ,pentru ca si tu ai fost mereu langa mine si pentru asta iti multumesc enorm.>;d

`Crystal -Pai Crys ...tu nu imi esti doar o prietena ,tu imi esti si prietena si sora si mama.Iti multumesc ca mereu ai fost langa mine si ca mai ajutat ,iti multumesc ca mereu ai avut grija de mine asa cum ai putut ,iti multumesc pentru tot ce ai facut pentru mine. Te iubesc enorm si chiar daca te cunosc de putin timp pot spune ca ...esti una dintre cele mai importante persoane pentru mine .O sa incerc sa fiu si eu langa tine la fel cum ai fost si tu langa mine >:D<.

`Florin-Pai Florin ,chiar daca ne'am racit noi .....si nu mai vorbim aproape deloc nu am uitat cat de mult mai ajutat si ca ai fost mereu langa mine.;o3 Vreau sa iti multumesc pentru tot ce ai facut pentru mine ,pentru ca mereu mi'ai adus zambetul pe buze atunci cand plangeam . Mam atasat asa mult de tine ,pot spune ca esti unul dintre cei mai buni prieteni ai mei care stie aproape tot despre mine :). Esti diferit de toti ceilalit si sper sa ramai asa mereu ,s ai mereu capul pe umeri si sa fii mereu capabil sa treci peste probleme la fel ca si pana acum .Te iubesc ;o3

`Abel- Broo :)) PAi Cu tine rad cel mai mult :)),Cu tine nu pot fii suparata ,ma faci mereu sa rad si sa vad ca viata merita traita .Imi arati cum sunt baieti defapt,ma ajuti sa trec peste orice despartire fara sa sufar ,si uneori sa stii ca as vrea sa fiu si eu la fel ca tine sa fiu indiferenta dar nu pot ... . Vreau sa iti multumesc ca mai invatzat ceea ce e bine si ca mi'ai aratat drumul cel bun ,si la tine tin enorm si te iubesc mult :).

`Bubu-Bubu esti o fata minunata de treaba si intelegatoare .Chiar daca nu avem noi o relatie cine stie ce ....Cat am vorbit mi'am dat seama de aceste calitati ale tale. Vreau sa iti multumesc si tie ca ai fost langa mine cand am avut nevoie de ceva sau cand am avut o problema pe forum si mai ajutat sa o rezolv .>;d<

`Ade - Ade si tu esti o fata de treaba si foarte prietenoasa...Chiar daca nu mai vorbim noi ..asa mult ca inainte vreau sa stii ca tin la tine ..Vreau sa iti multumesc pentru momentele cand mai ajutat ,pentru momentele cand mai inteles si vreau sa iti multumesc ca ai fost langa mine. Ily ;o3

`Dadu-ododod nebuna mea ;x, Dadule te iubesc bahh ;o3,Esti geniala si sper sa ramai asa =P~. Esti genul ala de fata pe care orice baiat/fata ar vrea sa o aibe ca prietena love .Ma bucur asa de mult ca am ocazia sa am o sa prietena ca tine .Vreau sa iti multumesc si tie pentru tot ce ai facut pentru mine,vreau sa iti multumesc ca mai ajutat sa urmez calea ce buna,ca mereu ai fost langa mine . Si vreau sa stii ca tin enorm la tine si ca esti una dintre cele mai bune prietene ale mele ;o3.

`Rose - Rose si tu la fel ca toate fetele de pe forum esti o fata minunata si speciala . Esti intelegatoare,de treaba ,talentata si foarte frumoasa . Si tu la fel ca ceilalti ai fost mereu langa mine si mai indrumat spere bine .Chiar daca ne'am racit noi acum vreau sa stii ca inca tin la tine si inca te iubesc ;o3. Si iti multumesc pentru tot >;d<.

Layla-Kaly ;x pai ;o3 Chiar daca nu prea am vorbit noi in ultimile saptamani mam atasat foarte mult de tine si pot spune ca,chiar tin la tine enorm. Vreau sa iti multumesc ca ai fost langa mine ;o3. Esti o fata deosebita cu capu pe umeri .Esti intelegatoare sii foarte de treaba . Te iubesc ;x

Arcade- pam pam :))) ce sa spun eu despre tine mihai ? Pai cu toate ca nu mai vorbim noi acum am vorbit candva...si vreau sa iti multumesc ca mai ajutat :)) Atunci cand iti ceream sfaturi ,si ca ai fost langa mine . La fel ca ceilalti baieti si tu esti un baiat intelegator si foarte de treaba . Sper sa ramai asa ;o3

Daca am uitat pe cineva imi cer scuze .Oricum toate persoanele pe de forumul asta sunt speciale si intelegatoare ,Va multumesc tuturori ca ma'ti ajutat :).
Sus In jos
Lucifer's white aηgel
Sennin
Sennin
Lucifer's white aηgel

MesajSubiect: Re: Nu m-am putut abtine asa ca..   Nu m-am putut abtine asa ca.. - Pagina 7 I_icon19Mar 13 Mar 2012, 11:26

Păi asta e "meseria" mea, să-i fac pe ceilalţi să se simtă iubiţi şi fericiţi. Mă bucur că am reuşit să te fac şi pe tine să te simţi aşa. dap !
Sus In jos
Bubu.
Legend
Legend
Bubu.

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : Bucuresti
acebook acebook : Bubs Bbu
Nr. mesaje Nr. mesaje : 5440
Puncte : 6635
Reputatie Reputatie : 727
Hobby-uri Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap
Stare de spirit Stare de spirit : I feel like I want to murder someone

MesajSubiect: Re: Nu m-am putut abtine asa ca..   Nu m-am putut abtine asa ca.. - Pagina 7 I_icon19Mier 14 Mar 2012, 23:17

Multumesc pentru cuvintele spuse, scumpo. kiss
Sus In jos
Arcade
Shodai Hokage
Shodai Hokage
Arcade

Sex : masculin Varsta : 34
Localizare Localizare : Timisoara, Bulgarus
acebook acebook : Marius Mihai
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3411
Puncte : 5195
Reputatie Reputatie : 565
Hobby-uri Hobby-uri : fotbal, muzica, gaming-ul, festivale, concerte, cititul in tren
Stare de spirit Stare de spirit : ¯\_ (ツ)_/¯

MesajSubiect: Re: Nu m-am putut abtine asa ca..   Nu m-am putut abtine asa ca.. - Pagina 7 I_icon19Mier 14 Mar 2012, 23:32

multumesc pentru cuvinte . :)
Sus In jos
Layla
Legend
Legend
Layla

Nr. mesaje Nr. mesaje : 2588
Puncte : 3481
Reputatie Reputatie : 380

MesajSubiect: Re: Nu m-am putut abtine asa ca..   Nu m-am putut abtine asa ca.. - Pagina 7 I_icon19Joi 15 Mar 2012, 12:08

Multumesc si eu pentru cuvinte. Oricum daca vei avea nevoie de mine voi fi aici.. kiss
Sus In jos
Meyryn
Legend
Legend
Meyryn

Sex : feminin Varsta : 29
Localizare Localizare : Bulgarus
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1415
Puncte : 1796
Reputatie Reputatie : 188
Stare de spirit Stare de spirit : Plictisita

MesajSubiect: Re: Nu m-am putut abtine asa ca..   Nu m-am putut abtine asa ca.. - Pagina 7 I_icon19Joi 15 Mar 2012, 17:41

Cata iubire pe forumul asta, chiar ma bucur ca exista atata iubire si intelegere pe aici si ca sunteti uni alaturi de ceilalti.
Nu incep sa va enumar pe toti si sa va spun in parte cum sunteti si cat de speciali si importanti sunteti pentru mine deoarece mi-ar lua o zi intreaga asa ca fac un simplu rezumat a tot cea ce as fi vrut sa va spun: Toti sunteti extraordinari, incredibili, talentati, amuzanti, prietenosi, copilarosi, minunati....numai cuvinte de lauda pe care le-as putea insira pana la noapte. Fiecare in parte aveti un locusor in inima mea si sunt sigura ca nu va voi uita niciodata, fiecare m-ati marcat in felul vostru si mi-ati lasat o amintire placuta. Sunt sigura ca nu am avut placerea sa cunosc pe multi insa presimt ca sunteti incredibili si ca mi-ar face mare placere sa vorbesc cu voi, sa va cunosc si sa ma marcati si voi in felul vostru.
Va multumesc pentru tot ce a-ti facut din acesta forum, pentru ca datorita voua am devenit o mare si fericita familie. in love
Sus In jos
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :
Nu m-am putut abtine asa ca.. - Pagina 7 Asss10Nu m-am putut abtine asa ca.. - Pagina 7 J5fdba

Localizare Localizare : Cluj.
acebook acebook : Choco.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 23591
Puncte : 28367
Reputatie Reputatie : 2484

MesajSubiect: Pentru a noastra draga prietena, Andreea.    Nu m-am putut abtine asa ca.. - Pagina 7 I_icon19Dum 15 Apr 2012, 22:11

Pentru o prietena draga, o persoana speciala, si un om adevarat. :)

Desi nu am vorbit prea mult, am reusit sa cunosc destul de bine persoana si personalitatea care se ascunde dupa acest nume, Andreea. De prima data m-au fascinat comentariile tale ample, in care iti spuneai o simpla parere despre ceva si de prima data mi-a placut felul tau de a scrie si de a spune lucrurilor pe nume. Esti visatoare, ceea ce pentru mine reprezinta o calitate, dar esti si realista, stiind ce este cu adevarat lumea reala, traind-o. Esti o persoana care socializeaza cu usurinta, dar care nu poate fi descoperita atat de usor. Esti intruchiparea naturaletii si totodata a diplomatiei si a elegantei. Totusi, ori de cate ori ti s-ar spune, si ori de cate ori ti s-ar demonsta, nu cred ca iti dai seama cat de importanta esti pentru unii cu adevarat, cat de speciala pentru altii. Nu ai acea incredere care te-ar face invincibila si nu inteleg de ce.

Sunt atatea persoane care te sustin si care iti asculta povestile, oricat de ireale ar parea la prima vedere, fara sa zambeasca macar. Sunt atatea persoane care te trateaza cu respect si care te apreciaza pentru ce esti tu de fapt, incat nu stiu de unde ai acest sentiment de nesigranta, de inutilitate. Draga mea, sunt sigura ca atat aici pe forum, cat si in viata reala exista persoane care sa te sustina, care sa iti spuna sa nu te opresti si sa mergi mai departe. Cred cu tarie ca ai reusit sa iti faci locsor nu numai in inima mea, ci si in a altor persoane care sunt acolo pentru tine, oricand ai avea nevoie. Poate ca nu reusesti sa vezi, poate ca aceasta sustinere nu este atat de perceptibila, dar ea exista. Gandeste-te ca este o luminita inchisa intr-o cutiuta, iar cheia se afla la tine. Tu ai cheia, tu poti deschide cutiuta, tu poti vedea unitatea si iubirea celor care te ajuta, te sustin sau iti spun ca este bine. TU trebuie sa fii constienta de propria ta valoare, pentru ca daca nu crezi in tine, tot efortul celor din jur este in zadar.

Ce daca cineva iti respinge sugestia fara macar a o asculta? Lupta in continuare, fa-te auzita. Ce daca unii nu cred in tine? Gaseste puterea interioara de a continua si de a merge pe drumul ales de tine, indiferent de acuzele aduse de altii. Pana la urma, cine trebuie sa te sustina non-stop, sa te faca sa te ridici in picioare de fiecare data? Tu. Cine trebuie sa spuna cand este de ajuns, dar si cand nu ai facut destul? Tu. Cine nu are voie sa te subestimeze ori sa iti aduca acuze? Tu. Tu esti persoana in care trebuie sa ai cea mai mare incredere, tu esti persoana pe care nu o poti minti si care nu te poate minti niciodata. Tu esti cea care hotaraste pentru tine, nu altii. Daca cineva nu te crede, atunci cauta sprijin in alta parte, nu te lasa doborata din prima. Daca cineva te raneste, cauta alinarea si o vorba buna, nu pastra totul in tine, lasa-i si pe altii sa ajute la construirea temeliei propriei tale vieti.

Esti daruita cu har, Dumnezeu a avut grija de acest lucru. Tu trebuie doar sa descoperi acel har si sa il folosesti, fara a uita insa si de cei care ti-au fost alaturi in momentele de cumpana, ori in cele grele. Oamenii sunt acolo pentru tine, dar si tu trebuie sa fii acolo pentru tine. Fara increderea ta, increderea celorlalti este in van.

Si acum, riscand sa ma repet iti voi spune doar atat: nu iti irosi viata spunand ca esti inutila, ci foloseste-te de ea pentru a demonstra contrariul. :) Eu sunt alaturi de tine si multi altii vor fi de asemenea acolo pentru a te sprijini. Bazeaza-te pe tine si pe ajutorul celor din jur. :)

choco :)

Ultima editare efectuata de catre Choco :) in Dum 15 Apr 2012, 22:31, editata de 1 ori
Sus In jos
the-unforgiven*
Chūnin
Chūnin
the-unforgiven*

Sex : masculin Varsta : 27
Localizare Localizare : Jigoku
Nr. mesaje Nr. mesaje : 645
Puncte : 808
Reputatie Reputatie : 111
Hobby-uri Hobby-uri : sa compun cantece, povestioare, sa cant, cosplay-ul, desenatul...
Stare de spirit Stare de spirit : Sunt o scorpie.

MesajSubiect: Re: Nu m-am putut abtine asa ca..   Nu m-am putut abtine asa ca.. - Pagina 7 I_icon19Dum 15 Apr 2012, 22:24

Nici nu stii cata dreptate ai. in love Plus ca e un gest foarte frumos sa ii dedici un topic , sa o sprijini, si sa spui asa niste cuvinte dragute despre ea. happy Cat despre idee, nu mai am de adaugat nimic. Toata puterea sta in ea, si sunt sigura ca va reusi sa isi dea seama ce persoana extraordinara este. in love
Sus In jos
Methera
S-Class
S-Class
Methera

Merite deosebite :
Sex : feminin Varsta : 109
Localizare Localizare : Regatul de Nord al Iadului.
acebook acebook : Andreea Drăgan
Nr. mesaje Nr. mesaje : 7624
Puncte : 8016
Reputatie Reputatie : 256
Hobby-uri Hobby-uri : Ficuri şi cărţi.
Stare de spirit Stare de spirit : L.

MesajSubiect: Re: Nu m-am putut abtine asa ca..   Nu m-am putut abtine asa ca.. - Pagina 7 I_icon19Lun 16 Apr 2012, 11:01

O intrebare.. e pentru mine?
Doamne Choco :(((((((((((((((((
Esti o prietena buna si adevarata..
Nu trebuia sa deschizi acest topic sad
Multumesc mult sad
Asta daca e pentru mine lough totusi nu ma asteptam..
Doamne Chocolinolina kiss
Ce te iubesc eu pe tine a hug
Si toate acele cuvinte frumose.. multumesc.. dar eu nu sunt asa rusinos
Nu sunt deloc asa..
Pai.. sper ca e pentru mine lough
Multumesc mult si tie Iulia a hug
Va iubesc fetelor.
Paste fericit kiss
Sus In jos
♥ Nekko ♥
Chūnin
Chūnin
♥ Nekko ♥

Localizare Localizare : Sunt unde vrei tu sa fiu. ;)
Nr. mesaje Nr. mesaje : 750
Puncte : 898
Reputatie Reputatie : 108
Hobby-uri Hobby-uri : Distractie cat cuprinde; aici, acolo, chiar oriunde! xD
Stare de spirit Stare de spirit : Mereu cu zambetul pe buze. :)

MesajSubiect: Re: Nu m-am putut abtine asa ca..   Nu m-am putut abtine asa ca.. - Pagina 7 I_icon19Mier 18 Apr 2012, 12:20

Choco, nu ai idee ce bine ai descris-o pe Deea happy
Acest topic sigur a atins-o la inima si i-ai dat incredere happy2
Deea, observ ca faci din ce in ce mai multa lume sa te admire si sa te strecori in inima lor cu ajutorul inocentei si caldurii sufletului tau. in love
Din ce in ce mai multa lume este acum langa tine si te ajuta si ma bucur ca sunt si eu una dintre persoane. rusinos
Imi pare rau ca nu mia venit mie ideea acestui topic, insa o felicit pe choco, in definitiv, nu cred ca as fi putut sa o descriu mai bine shy
Numai cuvinte de lauda la adresa voastra fetelor si iti multumesc Choco ca ii esti alaturi Deei!

Nekko. dap !
Sus In jos
http://miekosayuri.tumblr.com/
Lucifer's white aηgel
Sennin
Sennin
Lucifer's white aηgel

MesajSubiect: Re: Nu m-am putut abtine asa ca..   Nu m-am putut abtine asa ca.. - Pagina 7 I_icon19Sam 11 Aug 2012, 11:59

Astăzi vreau să scriu despre my love, Bubu. in love

Păi, nici nu ştiu cu ce să-ncep, sunt foarte multe de spus despre ea şi mă simt şi puţin emoţionată. Numai ea mă poate face să mă simt aşa. rolling on the floor Bubu, tu ştii că te iubesc foarte, foarte, foaaarte mult ! Mai mult ca pe oricine. Am ştiut că vom fi prietene foarte bune din primul minut în care am vorbit. La începutul prieteniei noastre, erai un model pentru mine, cum de altfel eşti încă şi îmi doream să pot fi ca tine. Ai o fire adorabilă, cine nu te-ar iubi ? Mereu când vorbim îmi aduci zâmbetul pe buze şi mă faci să simt cum mi se scurge viaţa prin vene. Pentru mine eşti ca un organ vital, dacă nu faci parte din mine, nu mai pot fi "eu". Te-aş recunoaşte oriunde, sub orice formă, pentru că nu există altcineva care să stărnească buna dispoziţie mai bine decât o faci tu. Unul din lucrurile pe care le ador la tine este faptul că eşti o fire curioasă care simte în permanenţă nevoia de a şti ce se întâmplă si de a da ordine. rolling on the floor)))))) Suntem ca două picături de apă : deşi ne asemănăm foarte mult, nu suntem identice. Eşti sensibilă, îţi place să oferi căldură sufletească şi iubire celor dragi şi eşti dispusă să iei asupra ta problemele prietenilor doar de dragul de a nu-i lăsa singuri să le îndure. Imaginaţia ta nu are limite, cum ai putut tu să spui "compatibilimamae" ? Mă rog, întrebarea e cum naiba am scris eu "compatibilitatae". rolling on the floor )))))))) Apreciez foarte mult faptul că eşti o persoană corectă, care nu se ascunde atunci când trebuie să spună lucrurilor pe nume. Deşi esti raţională, uneori poţi fi şi naivă sau credulă dar de asta sunt eu aici, să am grijă de tine. (D) Tu eşti îngerul meu păzitor iar eu al tău. Pentru că ai dragostea în sânge şi deţii un caracter aşa de iubitor, în sufletul meu ai rolul de prietenă, soră şi mamă, fiind capabilă să mă protejezi de tot ce e rău, atunci când eu nu o pot face. Îţi îndeplineşti aceste atribuţii excelent, nu numai faţă de mine. Pfai, noi două suntem ca vaca si pajiştea, ţi-am mai zis eu. Şi da, eu sunt vaca. rolling on the floor N-am mai întâlnit pe cineva care să-mi semene asa de mult, care să mă înţeleagă şi să mă şi iubească aşa cum sunt. Eşti plină de energie, ai o fire competitivă şi, după cum am zis, esti raţională, deci nu "ataci" decât atunci când eşti pregătită şi când ştii că o să câştigi. ♥️.♥️ Te iubesc mult de tot şi vezi că vreau să-ţi prind buchetul la nunta cu Ren. (D)
Sus In jos
Bubu.
Legend
Legend
Bubu.

Localizare Localizare : Bucuresti
acebook acebook : Bubs Bbu
Nr. mesaje Nr. mesaje : 5440
Puncte : 6635
Reputatie Reputatie : 727
Hobby-uri Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap
Stare de spirit Stare de spirit : I feel like I want to murder someone

MesajSubiect: Re: Nu m-am putut abtine asa ca..   Nu m-am putut abtine asa ca.. - Pagina 7 I_icon19Sam 11 Aug 2012, 12:18

Iaaaa, am venit din nou pe aici. Topicul asta a cam fost uitat de lume :-w Asa, deci, eu acum voi scrie despre love a mea ;;)

Lucifer's white aηgel

Ce pot spune eu despre ea? Sau ce am de spus despre ea? Multe, multe, multe. Si cred ca tot nu va puteti imagina cat de multe rolling on the floor Pai, as incepe prin a spune ca noi ne stim de foarte mult timp. Mai putin si se fac 2 ani de cand ne cunoastem. Ne-am intalnit prima oara pe forum, eu fiind atrasa de fic-ul ei rusinos am vorbit si am vazut ca de prima data ne intelegem foarte bine. Aveam multe in comun si ne facea placere sa vorbim una cu alta. Eu o stresam in fiecare zi sa puna next-urile, si ea cred ca era pur si simplu socata de cat de enervanta puteam fi rolling on the floor
Dupa s-au intamplat unele lucruri si ne-am indepartat una de alta, mai bine zis eu am fost cea care s-a indepartat de ea si-mi pare foarte rau pentru asta, asa ca profit de aceasta ocazie ca sa-i cer iertare. Au fost destule momente in care ne-am indepartat si apoi iar ne-am apropiat, si am avut si noi destule discutii. Dar, pot spune ca niciodata nu am fost asa cum suntem acum. Ma bucur foarte mult ca am inceput sa vorbim din nou si ca ne intelegem asa de bine. Avem multe in comun si niciodata, dar niciodata nu ma plictisesc atunci cand vorbesc cu ea.
Imi aduc aminte cu multa bucurie de toate momentele, si de cele frumoase dar si de cele urate. De ce? Pai, daca nu am fi trecut prin acele momente poate acum nu ajungeam unde suntem aici, si ar fi fost pacat pentru ca este asa de frumos acum in love Avem o prietenie frumoasa si curata si stiu ca niciodata nu as putea sa o vorbesc de rau, sa o dau la o parte sau sa-i fac vreun rau. Cu siguranta nu.
Ea, ea este o persoana minunata. Poate fi dura si rece insa va asigur ca este o persoana calda. Este o prietena de nadejde. Cu mine a fost, si-i multumesc pentru asta. Caci chiar si atunci cand nu eram asa de apropiate, atunci cand eram suparata ea ma intreba " Bubu, ce ai patit ? Poate nu vrei sa-mi spui, nu vreau sa te deranjez, dar vreau sa stiu daca te pot ajuta cumva. ". Tin sa spun, ea nu m-ar fi deranjat niciodata, dar atunci eram prea oarba sa vad ca eu chiar trebuia sa o tin langa mine.
M-a ajutat de fiecare data cand a avut ocazia si cand eu i-am permis. Pentru ca, de obicei, eu nu spun ce am pe suflet. Nu stiu de ce, asa sunt eu. Tin in mine apoi deodata " explodez ". Si atunci, e si mai rau.
Inca nu imi vine sa cred ca ne cunoastem de atata timp. Si nu imi vine sa cred ca timpul a trecut asa de repede. Am trecut prin multe, si ea si eu. Cred ca asta ne-a permis sa ne apropiam asa de mult. Faptul ca ne-am maturizat, si eu, am fost in stare sa vad ca ea este o persoana minunata si ca am nevoie de ea.
Apreciez la ea faptul ca este directa. Ador felul cum spune ceea ce crede in fata, si nu se ascunde dupa " zid ". Dar nu numai asta, apreciez totul la ea. E puternica, si stiu ca daca ar putea sa-mi dea din puterea ei, ar face-o. Nu am nici cea mai mica indoiala.
E amuzanta, are simtul umorului si asta pur si simplu iubesc la ea =)) In fiecare zi radem. Ca sa nu mai zic ca stam de ziua pana seara si vorbim =)) Daca ati mai pomenit asa ceva =))
M-as simti extrem de rau daca as pierde o astfel de persoana. Daca ea ar pleca de langa mine, daca nu ar mai vorbi cu mine. E ca un drog, stiti? =)) Bibi, esti un drog =)) Cel putin pentru mine.
Amandoua suntem pasionate de k-pop. Si de o anumita trupa. Si amandoua avem cam acelasi vis, stie ea happy Si stiu sigur ca va deveni realitate pentru ca ne dorim foarte mult. Si nu voi permite sa nu devina realitate heh
Pot sa-i spun orice, stiu ca va ramane intre noi. Cand vorbesc cu ea, simt ca zbor rolling on the floor Gen: I believe I can fly - I believe I can touch the sky rolling on the floor
Cu siguranta vom fi prietene mult timp de acum incolo, pentru ca nu am s-o mai las sa-mi cada (D) Adica stiti voi =)) ati inteles sper =)))
Bibi, sper ca tu stii cat de mult te iubesc. Pentru ca te iubesc mai mult decat il iubesti tu pe Minhyun si pe mine la un loc =))) Ti-am mai zis eu =)) Si fi sigura ca eu voi fi cea care voi prinde buchetul la nunta ta cu Minhyun, si ca voi fi martora atunci cand vei naste, si cand te vei ineca, si cand vei rade sau vei plange. Sau te vei impiedica la ce aeriana esti =)) Cik vaca si pajistea, deci no. Vaca aeriana =)) Si voi fi langa tine in orice moment ca sa ma asigur ca esti bine. Priceput? Fi atenta, nici daca vrei nu o sa poti scapa de mine =)) M-am lipit bine de tine asa ca nu voi permite sa ma dezlipesc ;;)
Saranghaeyo in love Multumesc mult pentru tot ce ai spus despre mine, ma faci sa rosesc din nou rusinos
Sus In jos
Arcade
Shodai Hokage
Shodai Hokage
Arcade

Sex : masculin Varsta : 34
Localizare Localizare : Timisoara, Bulgarus
acebook acebook : Marius Mihai
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3411
Puncte : 5195
Reputatie Reputatie : 565
Hobby-uri Hobby-uri : fotbal, muzica, gaming-ul, festivale, concerte, cititul in tren
Stare de spirit Stare de spirit : ¯\_ (ツ)_/¯

MesajSubiect: Re: Nu m-am putut abtine asa ca..   Nu m-am putut abtine asa ca.. - Pagina 7 I_icon19Sam 11 Aug 2012, 15:50

Meyryn a scris:
....
Nu incep sa va enumar pe toti si sa va spun in parte cum sunteti si cat de speciali si importanti sunteti pentru mine deoarece mi-ar lua o zi intreaga asa ca fac un simplu rezumat a tot cea ce as fi vrut sa va spun: .........in love

Carmen mereu din putina ei dragoste a avut grija sa o imparta la toti. Sper sa o apreciati pentru asta good
Sus In jos
maudlin
S-Class
S-Class
maudlin

Sex : feminin Varsta : 88
Localizare Localizare : ???
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2816
Puncte : 3352
Reputatie Reputatie : 362

MesajSubiect: Re: Nu m-am putut abtine asa ca..   Nu m-am putut abtine asa ca.. - Pagina 7 I_icon19Mier 15 Aug 2012, 15:00

Nu pot să cred că nu am văzut acest topic până acum, dar măcar l-am găsit. Astăzi vreau să scriu despre Kenta, o fată de aici de pe forum care înseamnă foarte mult pentru mine.

Kenta... iubirea mea :x ... simt că e singura persoană cu care pot vorbi orice îmi trece prin cap, cu care râd zilnic. E raţională, frumoasă, amuzantă şi generoasă. Ştie să consoleze şi să-ţi fie alături chiar dacă fizic nu este cu tine, ştie să te iubească la fel ca pe toţi ceilalţi. Deşi nu ne cunoaştem de aşa mult timp, ne-am ataşat destul de repede una de alta, şi mereu am fost sincere una cu alta. Nu îmi place de ea pentru că este ascultătoare, nu îmi place de ea pentru că pot plânge pe umărul ei când am nevoie: îmi place de ea pentru ca este deschisă, şi îmi spune când întrec măsura... şi asta se întâmplă destul de des la mine. :"> Într-o perioadă foarte scurtă de timp a devenit ca şi mama mea, şi a avut mereu grijă de mine... şi cum astăzi este ziua ta, îţi promit că o să fiu cuminte şi n-o să te supăr. La mulţi ani şi să ai parte de tot ce-ţi doreşti! Nu uita niciodat că te iubesc. :x
Probabil că am spus prea puţine vorbe, care, uneori nu pot exprima prea-plinul sufletului, dar sper să se fi înţeles ce am vrut să spun...
Sus In jos
Yin
Sennin
Sennin
Yin

Merite deosebite :
Localizare Localizare : București
acebook acebook : Ema
Nr. mesaje Nr. mesaje : 6696
Puncte : 7969
Reputatie Reputatie : 815

MesajSubiect: Re: Nu m-am putut abtine asa ca..   Nu m-am putut abtine asa ca.. - Pagina 7 I_icon19Vin 17 Aug 2012, 15:26

Vin si eu.

Diavola

Este o fata careia ii datorez atat de multe si nu stiu cum sa ii arat cat de mult inseamna pentru mine. Chiar daca este mai mica decat mine ( la varsta ) pot purta o conversatie cat se poate de inteligenta cu aceasta copila-minune. Este un suflet scump si inteligent ce merita ingrijit si iubit.
Ii datorez atat de multe ! M-a ajutat enorm cand aveam nevoie.. mi-a dat ponturi bune si m-a indrumat ( intr-o oarecare masura ) spre ceea ce sunt acum. Are un suflet inocent si este cea mai modesta persoana pe care am cunoscut-o. Este si frumoasa desigur. * Miamiii ce ma indragostesc de tine. *
Este haioasa. Ne plac aceleasi carti si dezbatem cele mai neortodoxe subiecte cu o nonsalanta si sarcasm rar intalnite. Desi o stiu de putina vreme pot spune ca este o dulceata de fata si merita sa o ai ca prietena.

Love you Diavola. [ Da esti satanista !!!!!!!!!! :>happy ] a hug in love
Sus In jos
http://y-yinn.tumblr.com/
maudlin
S-Class
S-Class
maudlin

Sex : feminin Varsta : 88
Localizare Localizare : ???
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2816
Puncte : 3352
Reputatie Reputatie : 362

MesajSubiect: Re: Nu m-am putut abtine asa ca..   Nu m-am putut abtine asa ca.. - Pagina 7 I_icon19Lun 20 Aug 2012, 13:24

Am revenit cu noi persoane pe care le ştiam sau le-am cunoscut.. a hug Astăzi voi scrie despre două persoane cunoscute de curând, de care m-am ataşat foarte repede...

♥️Deyutza♥️ ... nu mă puteam abţine şi trebuia să scriu şi despre senseiul meu cu centura neagră.. deci fata asta este atât de nebună (în sensul bun al cuvântului). Indiferent de situaţie îţi aduce un zâmbet pe buze... râzi cu ea orice ar fi. Poţi să îi spui orice secret îţi trece prin cap, ea este de încredere şi îl v-a păstra. Este optimistă şi modestă, poate face amuzament din orice cuvânt pe care îl aude. Are un umor extrem de dezvoltat şi de aceea o iubesc.

Irina.. uite-o şi pe nebuna mea din spitalul de nebuni! Vai doamne, cât pot vorbi şi râde cu fata asta. Nu te lasă singură în momente grele şi îi place să dea tot ce-i mai buun din ea atunci când este momentul. Poate să fie ca vrăjitoarea, atât de misterioasă să fie... Este o persoană modestă şi veselă, cam tristă uneori, dar tot îşi păstrează un "zâmbet pe buze" care să o poată face să fie fericită, la fel cum este mereu.

Mă bucur că am cunoscut astfel de persoane... mă simt bine cu ele şi merită toate laudele din partea mea. Felicitări, aţi creeat o comunitate unită şi solidă!

Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Nu m-am putut abtine asa ca..   Nu m-am putut abtine asa ca.. - Pagina 7 I_icon19

Sus In jos

Nu m-am putut abtine asa ca..

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 7 din 9Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Să vorbim și despre altceva :: Discuții libere-