Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Nu m-am putut abtine asa ca.. - Pagina 2 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Nu m-am putut abtine asa ca.. - Pagina 2 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Nu m-am putut abtine asa ca..

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Urmatorul
AutorMesaj
Elz .
S-Class
S-Class
Elz .

Merite deosebite :
Nu m-am putut abtine asa ca.. - Pagina 2 J5fdba
Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : Unde te aştepţi mai puţin.
acebook acebook : Elz :)
Nr. mesaje Nr. mesaje : 4331
Puncte : 5563
Reputatie Reputatie : 903
Hobby-uri Hobby-uri : KPoP , Dancing and Writing :)
Stare de spirit Stare de spirit : Unknow.

Nu m-am putut abtine asa ca.. - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Nu m-am putut abtine asa ca..   Nu m-am putut abtine asa ca.. - Pagina 2 I_icon19Vin 25 Feb 2011, 18:13

Bubulinutza...mama ce lucruri dragutze spui sad
M-ai facut sa plang sad
Cand pui partea a 2-a? love
Pupici kiss
Sus In jos
http://www.eli-rawrr.tumblr.com
Bubu.
Legend
Legend
Bubu.

Merite deosebite : Nu m-am putut abtine asa ca.. - Pagina 2 J5fdba
Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : Bucuresti
acebook acebook : Bubs Bbu
Nr. mesaje Nr. mesaje : 5440
Puncte : 6635
Reputatie Reputatie : 727
Hobby-uri Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap
Stare de spirit Stare de spirit : I feel like I want to murder someone

MesajSubiect: Re: Nu m-am putut abtine asa ca..   Nu m-am putut abtine asa ca.. - Pagina 2 I_icon19Dum 13 Mar 2011, 17:44

Vai dar nu mai deranjat deloc draga mea Elena .. chiar deloc . Iti multumesc pentru aceasta descriere , atat tie cat si celorlalti . Ma bucur ca asta credeti voi despre mine. Va iubesc si va pupacesc !

Mrr
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Sus In jos
Bombonica Mentolata
Legend
Legend
Bombonica Mentolata

Sex : feminin Varsta : 29
Localizare Localizare : Galati
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2940
Puncte : 3581
Reputatie Reputatie : 227
Stare de spirit Stare de spirit : Happy Happy

MesajSubiect: Re: Nu m-am putut abtine asa ca..   Nu m-am putut abtine asa ca.. - Pagina 2 I_icon19Sam 23 Apr 2011, 22:56

Buun mai sunt cateva minute inainte sa plec si m-am gandit sa fac ceva:))
Chiar nu ma pot abtine asa ca am rugat-o pe Bubu sa ma lase sa folosesc topicul facut de ea ca sa nu mai dechid unul pentru ca ar ocupa spatiu =))
Deci sa incep( ooof):

Bubulino: Bubulina pentru mine este o persoana foatre importanta, este acolo langa mine cand imi este mai greu si ma sustine , o prietena adevarata pe care o iubesc mult mult mult de tot. Este superba , o fiinta perfecta . Ea este surioara mea scumpa!:X:X:X:X

DAdu: Iubirea mea sa stii ca tu si cu mine ne asemanam foarte mult. Am sa fiu aici pentru tine mereu surioara mea :X:X Ea este o fata de exceptie, amuzanta , intelegatoare si cu capul pe umeri. O prietena adevarata, surioara mea de suflet la fel ca si Bubu. Te iubesc mult mult!love

Lucica: Cioroiuul prietena mea de prostii, o iubesc mult si pe ea . Amuzanta, serioasa cand trebuie, draguta , mai ales cand se enerveaza=)) , si are un suflet minunat! Mereu incearca sa te binedispuna , o adevarata prietena!:X:X: kiss

Cristina: Fata cu care sperii baietii de pe forum , vaii iepuras este si ea extraordinara, amuzanta si mereu bine dispusa. Este gata sa te ajute in orice miment si asta te face sa o admiri. Este modesta si cu bun simt, este minunata. Of sarutule te iubesc mult si pe tine! love

Adelina: Ea este fetita mea, o scumpete, este exact ca mine , gandim la fel , pfoa de da pe spate numai de la o singura vorba=)) traznita , amuzanta si cuminte, mereu ma asculta, seamana cu tasu =)) Te iubesc mult Ade love

Crin: Alice o persoana cu sufletul de aur, mereu incearca sa rezolve problemele cu vorba buna si a ii ajute pe toti. O fata finuta si foarte calma, cu capul pe umeri si de incredere. Ea este ce-a de-a treia fica de-a mea, mezina love

Elena: Capro sa pasti fericita=)) Ea mereu , dar mereu este cu zambetul pe buze. Te face sa te simti bine din prima clipade cand a intrat si a inceput sa vorbeasca. Are simtul umorului bine dezvoltat =)) scoate niste perle pe gura de nu te mai oprest din ras=)) iubita mea esti o minunatie love

Pufri: Pufulete , inca o fata pe care pur si simplu o ador:X:X si ea sta foarte bine la cspitolul umor, vaaiii o secunda sa stai cu ea si nu mai poti respira din cauza rasului =)) Pe langa faptul ca este amuzanta este si sensibila , dar si foarte fumoasa love o comoara love

Meyryn: Carmen...Carmen este extraordinara, cel mai mult imi place la ea faptul ca este directa, nu-i plac ocolisurile, nici mie=-)) sa o vedeti cat de frumoasa este , o bomba sexy kiss dar pe langa asta este si foarte desteapta :>:> imediat iti da replica , este o sefa de exceptie ;) , si pe tine te iubesc Mey love [/b]

[b]Aniska: o alta nebuna . are numai nebunii in cap =)) Spontana si o prietena adevarata, of Ani draga mereu ma uimesti =)) de unde atata energie nu stiu , esti minunata sa nu uiti asta ;) love

Shely : Irina draga mea eu pe tine te iubesc foarte mult, dar mult tare , ai un sflet absolut superb si asta admir cel mai mult la tine kiss sa nu uiti niciodata discursul ala pe catre ti l-am zis de atatea ori love

Arcade: Mihai e mama in persoana=)) El este taticul forumului love o persoana esentiala aici care are cate un sfat bun pentru toate , un prieten perfect, si pe tine te iubesc Mihaita love

Layla: Layla este mama forumului :) pe ea n iciodata nu o vezi suparata si este gata mereu sa iti sara in ajutor :) Stie sa glumeasca dar si cand sa fie serioasa, are un suflet minunat , foarte mare kiss intotdeauna avand cate o vorba buna pentru fiecare love Lallyy te adourez!! love

Woalket: Cristi este un prieten apropiat mie , un baiat de exceptie ce stie sa te faca sa te simti bine, si el este un prieten adevarat , el este bomboneeel love sotul meu drag kiss

Mircy: Mirciulica chiar daca nu ne cunoastem noi de mult iata ca timp de o saptamana mi-ai aratat ca esti si tu o persoana minunata , ce stie sa vorbeasca si sa glumeasca( care uneori cam sare calul :P:P ) si stie foarte bine ce vrea de la viata, hotarat si incapatanat mam a mama =)) love

Dragilor asta a fost cadoul meu de Pasti , eu am fost iepurasul=)) VA ,multumesc pentru tot kiss si sa nu uitati ca va iubesc pe toti.
Am preferat sa va spun aste decat sa fac AMV pentru ca nu sunt domeniul meu , mi s-a parut mai usor asa
DAr nu am terminat lista va continua si maine pentru ca acum trebuie sa ma duc la biserica. poate ma iarta Dumnezeu pentru pacate
Of of kiss Va pupacesc kiss

Ultima editare efectuata de catre Tara~Acoolului~Rasare~ in Sam 23 Apr 2011, 23:01, editata de 1 ori
Sus In jos
Elz .
S-Class
S-Class
Elz .

Merite deosebite :

MesajSubiect: Re: Nu m-am putut abtine asa ca..   Nu m-am putut abtine asa ca.. - Pagina 2 I_icon19Sam 23 Apr 2011, 23:01

VAi Gabisor mai facut sa rosesc
Duduia mea nebuna si draga love
Doar sti ca te iubesc love
Mersi pentru cuvintele frumoase pe care le-ai zis love
Si tu esti o persoana minunata love
Lafel ca toti love
Te iubesc in love
Sus In jos
Kirara
Legend
Legend
Kirara

Merite deosebite :
Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : Always beside you ♥
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3431
Puncte : 4873
Reputatie Reputatie : 1187
Hobby-uri Hobby-uri : Ador sa stiu cand cazi !
Stare de spirit Stare de spirit : Fake Smile :)

MesajSubiect: Re: Nu m-am putut abtine asa ca..   Nu m-am putut abtine asa ca.. - Pagina 2 I_icon19Sam 23 Apr 2011, 23:03

Gabi, asta a fost cel mai frumso cadou. Ma bucur ca asta e parerea ta despre mine, sarutul meu drag. Si eu te iubesc si ma bucur ca te-am cunoscut. Esti o persoana speciala la fel ca multi altii de aici pe care ii iubesc si ii admir. kiss
Sus In jos
Pufarina~Puff~Puffitza:x
Special Jōnin
Special Jōnin

Localizare Localizare : In tara elfilor:x
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1900
Puncte : 2002
Reputatie Reputatie : 66
Hobby-uri Hobby-uri : Sa ma dau q rolele,sa zabesc
Stare de spirit Stare de spirit : Forever starts today.<3

MesajSubiect: Re: Nu m-am putut abtine asa ca..   Nu m-am putut abtine asa ca.. - Pagina 2 I_icon19Sam 23 Apr 2011, 23:09

Vai doamne ce frumos.
Bubu m-ai facut sa plang sincer, stii bine sa ziki lucruri frumoase:X
Extrordinar draga mea.
Si Gabi vai ms sad
Esty o scumpa draga mea
Sus In jos
Bubu.
Legend
Legend
Bubu.

Merite deosebite : Nu m-am putut abtine asa ca.. - Pagina 2 J5fdba
Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : Bucuresti
acebook acebook : Bubs Bbu
Nr. mesaje Nr. mesaje : 5440
Puncte : 6635
Reputatie Reputatie : 727
Hobby-uri Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap
Stare de spirit Stare de spirit : I feel like I want to murder someone

MesajSubiect: Re: Nu m-am putut abtine asa ca..   Nu m-am putut abtine asa ca.. - Pagina 2 I_icon19Sam 23 Apr 2011, 23:33

Superb, multumim mult iubita mea. Copanelul meu drag, te iubim muuult !! Paste fericit si inca odata multumesc love
Sus In jos
Apocalipsa
Chūnin
Chūnin
Apocalipsa

Sex : feminin Localizare Localizare : La bau bau
acebook acebook : Ade Adèle
Nr. mesaje Nr. mesaje : 580
Puncte : 778
Reputatie Reputatie : 165
Hobby-uri Hobby-uri : chitara, muritul de ras cu plamanul meu :x (buby)
Stare de spirit Stare de spirit : Ce gluma buna:))

MesajSubiect: Re: Nu m-am putut abtine asa ca..   Nu m-am putut abtine asa ca.. - Pagina 2 I_icon19Dum 24 Apr 2011, 00:05

Vai mamy ce frumoss multumesc multt . Te iubimm enorm de mult si un Paste fericitt!! in love love
Sus In jos
Meyryn
Legend
Legend
Meyryn

Localizare Localizare : Bulgarus
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1415
Puncte : 1796
Reputatie Reputatie : 188
Stare de spirit Stare de spirit : Plictisita

MesajSubiect: Re: Nu m-am putut abtine asa ca..   Nu m-am putut abtine asa ca.. - Pagina 2 I_icon19Dum 24 Apr 2011, 14:16

Foarte, foarte frumos, cand am vazut ca m-ai facut bomba sexy si desteapta era sa cad si mai ales ca mi-ai zis si pe adevaratul nume.....multumesc si tu esti foarte dragutza si te iubesc mult, meyryn iubeste pe toti kiss
Sus In jos
ღﻵ♥♥ZuZu
Genin
Genin
ღﻵ♥♥ZuZu

Localizare Localizare : timisoara
Nr. mesaje Nr. mesaje : 83
Puncte : 100
Reputatie Reputatie : 7
Hobby-uri Hobby-uri : scriu fikuri
Stare de spirit Stare de spirit : happy:X!

MesajSubiect: Re: Nu m-am putut abtine asa ca..   Nu m-am putut abtine asa ca.. - Pagina 2 I_icon19Mier 27 Apr 2011, 17:20

Vaii decii itii miltumesc Bubuu pt ce ai zis despre minee:XX:X::XX ....Si eu te iubesc multt multt nebonaa meaa:X:X:Xx:X Si eu abia astept sa ne intalinmm adika la vara nhaa ma rog...Daca mai vi=)) si dak mai vrei:P Acum am sa zik si eu cateva cuvinte despre cativa prieteni..adica cei care am ajuns sa-i cunosc ...Poate ka mai sunt si altii dar eu zikk ce stiu !!
So..

Bubuu: Deci ce pot sa spun despre tine? Te iubesc mult mult !!! Tie iti pot spune orice pentru ca imi dai ssfaturi si ma ajuti chiar si cand nu poti!!!Esti la fel ca si mine!! Nebuma printr-un cuvant=))Radem din orice ca nebunelee=)) Esti foarte frumoasa si prietenoasa ,o persoana de incredere si ma bucur ca am ajuns sa te cunosc!!
Te poooopp scumpa meaa BubU::X:X:X:*kiss*
NEXt...

Kirii: Deci tu este cea mai buna persoana pe care am intalnito vreodata.Ma inteleg ft ft ft bne cu tine !:X Deci tu mai ajutat cand mio fst cel mai greu ( Stii la ce ma refer:X) Asha ca nu mas putea supara pe tne niciodata:XAm cea ami mare incredere in tnee!:X Te iubesc mult mult!! Esti frumoasa ,amuzanta si ai toate calitatile :X Esti o prietena grozava si te iubesc mult! Sper ca si tuh :-W::)) Deci pte poopp iubitha meaa Kirrii:X:>:D<kiss*kiss*
Next :
Puffyy: Deci tuhh pufyy estii amuzanta , de treaba ,frumoasaa:X Esti o prietena adevarata cu care poti sa razi chiar si in celee mai incordate momente.Te iubesc scumpo:*
Elee: Deci ce pot sa zic despre tnee? Nebunaa la maxiimm:X Cu tine rad chiar si cand nu vreauu:)) Estii frumoasa ,amuzanta si am incredere deplina in tinee:xEsti pe gustul meu pentru ca tot timpul imi inveselesti ziua oricat de trista as fi! Sa nu am uitii !!:-W Te iubescc multt!!!
Te tzookk Fomeiaa meaa:X!!
Next:
Arcade:Nu am vb ft mult cu tine..Dar din ce am vb cu tine imi dau seama ca esti foarte de treaba si cu capul pe umeri si cel mai importan un PRIETEN ADEVARAT! Sper sa ajungem sa en intelegem ft ft binee!!
Te tzooka Zuzu:X
Next:
Layla: Esti una dintre prietenele mele cele mai bune! Esti amuzanta,fumoasa cu capul pe umeri si o prietena ft ft buna.Sper ca si tu ma considerii la fell scumpo:X Iubesc ficurile tale deci is mortale.Descriere si totul! Te iubescc multt!!!
Te tzookk scumpaa meaa Lalyy:X
Next...
Gabi: Paii mamii cam ce pot sa zic eu despre tine? Pai esti frumoasa,de treaba ,amuzanta si si tu ai toate calitatile scumpo!!! Ma inteleg bine cu tine si pot sa zic ca esti si tu una din prietena ft buna :X Te iubesc mamii!!
Te tzookaa ZUzu:X

Paii...nextuu sa maii scriuu euuu...:
)))
Sus In jos
ღﻵ♥♥ZuZu
Genin
Genin
ღﻵ♥♥ZuZu

Localizare Localizare : timisoara
Nr. mesaje Nr. mesaje : 83
Puncte : 100
Reputatie Reputatie : 7
Hobby-uri Hobby-uri : scriu fikuri
Stare de spirit Stare de spirit : happy:X!

MesajSubiect: Re: Nu m-am putut abtine asa ca..   Nu m-am putut abtine asa ca.. - Pagina 2 I_icon19Mier 27 Apr 2011, 17:24

OOOO statii am uitat o pers importantaa ft ft mportanta!!! AOLOO!! Sper sa nu te superi pe ,mmne bunii:(((:(((
Decyy scumpa mea Mey:Estii o persoana minunata.Ficurile tale sunt minunate !Le iubesc enorm!!!:X Esti o persoana de incredere :X Te iubesc ft ft mult si sper ca stii:X Esti amuzanta ,frumoasa si la fel si tu esti perfecta din toate punctele de vederee!!! Am increderee in tinee ft mult si sper ca stii asta:X Inca odata bunii ' Te iubesc ft ft multt :X
TTe tzokka dulcee Zuzulicii!!:X
a hug think kiss kiss kiss
Sus In jos
Kirara
Legend
Legend
Kirara

Merite deosebite :
Localizare Localizare : Always beside you ♥
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3431
Puncte : 4873
Reputatie Reputatie : 1187
Hobby-uri Hobby-uri : Ador sa stiu cand cazi !
Stare de spirit Stare de spirit : Fake Smile :)

MesajSubiect: Re: Nu m-am putut abtine asa ca..   Nu m-am putut abtine asa ca.. - Pagina 2 I_icon19Mier 27 Apr 2011, 18:52

Zuzu iubita, vai nici nu sti cat te iubesc si eu si iti multumesc pentru cuvinteel frumoase. Sa sti ca oricand ai nevoie sa vorbesti cu cineva poti discuta cu mine, scumpa mea. Ma bucur ca te-am cunoscut, esti o peroana minunata si chiar ma bucur ca am vorbit cu tine.
Te iubesc iubita si te pup dulce dulce kiss love
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Nu m-am putut abtine asa ca..   Nu m-am putut abtine asa ca.. - Pagina 2 I_icon19Mier 27 Apr 2011, 19:06

Si despre mine nu zice nimeni sad Lasa nu ma supar :)

Ultima editare efectuata de catre Mihai112_Best in Mier 27 Apr 2011, 20:26, editata de 1 ori
Sus In jos
Special Jōnin
Special Jōnin

MesajSubiect: Re: Nu m-am putut abtine asa ca..   Nu m-am putut abtine asa ca.. - Pagina 2 I_icon19Mier 27 Apr 2011, 19:25

Vai Zuzu! Si eu te iubesk muult
Sus In jos
Ony♫Baby♥Angel◕‿◕
Genin
Genin
Ony♫Baby♥Angel◕‿◕

Localizare Localizare : in lumea copilariei
Nr. mesaje Nr. mesaje : 405
Puncte : 431
Reputatie Reputatie : 8
Hobby-uri Hobby-uri : muzica,desen,etc
Stare de spirit Stare de spirit : ..actualmente.. Happy..

MesajSubiect: Re: Nu m-am putut abtine asa ca..   Nu m-am putut abtine asa ca.. - Pagina 2 I_icon19Mier 27 Apr 2011, 19:51

E foarte frumoas !!Ce mult va iubiti.. happy2
Mihai angry ce tot ai?
Sus In jos
Bombonica Mentolata
Legend
Legend
Bombonica Mentolata

Localizare Localizare : Galati
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2940
Puncte : 3581
Reputatie Reputatie : 227
Stare de spirit Stare de spirit : Happy Happy

MesajSubiect: Re: Nu m-am putut abtine asa ca..   Nu m-am putut abtine asa ca.. - Pagina 2 I_icon19Mier 27 Apr 2011, 19:57

Mihai112_Best a scris:
Si despre mine nu zice nimeni sad Stiam eu ....Cat va pasa de mine....Lasati tot ce am spus ...stiam ca nu o sa apar ...PA>>>>Pentru.....PA>>>>

Sa le luam pe rand ^.^:
1 Zuzunel si eu te iubesc mult pe tine, esti o persoana grozava care merita primita in inimile tuturor :X:X Oh Zuzunel multumesc pentru ce ai spus despre mn sad Mama Te ubeste love kiss
Acum sa trecem la alte lucruri :

2 Mihai112 eu chiar nu te inteleg......imi pare rau pentru tine ,dar te rog sa lasi copilariile la o paret , ti-am spus si tu faci parte din familie si nu vei fi exclus, dar daca acea persoana nu te considera un prieten foarte bun de-al ei asta nu inseamna ca nu mai este timp sa faci in asa fel incat ceilalti sa te vada cu adevarat pe tine..nu mai folosi chestiile" stiam eu " " nu va pasa de mine", "eu nu exist pentru voi " ." eu nu am familie" . Oh te rog! Incerci doar sa atragi atentia , lasa copiilariile si fi mai serios! Nu te supara dar asta este adevarul ...

Sper sa nu va supere mica discutie, dar aceste lucruri trebuiau rezolvate si sper ca Mihai a inteles mesajul pe care vroiam sa il transmit. Dragilor eu va iubesc pe fiecare in parte si spar s ramanem o familie unita love a hug kiss
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Nu m-am putut abtine asa ca..   Nu m-am putut abtine asa ca.. - Pagina 2 I_icon19Mier 27 Apr 2011, 20:06

[quote="Gabriela"][quote="Mihai112_Best"]

eu nu am familie" .

Mda de asta am incetat happy2 Si poate o sa imi retrag si celalalte dar inca nu..PA happy2
Sus In jos
Meyryn
Legend
Legend
Meyryn

Localizare Localizare : Bulgarus
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1415
Puncte : 1796
Reputatie Reputatie : 188
Stare de spirit Stare de spirit : Plictisita

MesajSubiect: Re: Nu m-am putut abtine asa ca..   Nu m-am putut abtine asa ca.. - Pagina 2 I_icon19Joi 28 Apr 2011, 18:06

Bun deci zuzulica mea iti multumesc pentru tot ce a-ti spus despre mine, pentru toate cuvintele foarte frumoase si eu te iubesc mult pe tine doar esti zuzu a mea.....va multumesc tuturor pentru ca imi sunteti prieteni si nu uitati..meyryn va iubeste pe toti heh
Sus In jos
Layla
Legend
Legend
Layla

Nr. mesaje Nr. mesaje : 2588
Puncte : 3481
Reputatie Reputatie : 380

MesajSubiect: Re: Nu m-am putut abtine asa ca..   Nu m-am putut abtine asa ca.. - Pagina 2 I_icon19Joi 05 Mai 2011, 14:16

Vai vai ce intarziata sunt:))
cu o luna nu alta..
Pai de ce sa-mi faceti?Ma iubiti si asa nu?:))

Vai Ani si eu te iubesc si multumesc.Sti ca daca mai ai nevoie de mine sunt aici.Pai da:D:).Multumesc despre ce ai zis.

Gabitza.Da super mamy:)) cum spune Bulinel:d..Iti multumesc si sa sti ca si eu tin la tine.Defapt tin la toti ce mai.Multumesc si asa voi ramane:)) cu felu` meu de a fi:)) ai da:D

Va multumesc pentru ce ati spus..ma simt flatata.Cu asemnea persoane si prietene ca voi de ce sa mai am nevoie?:) pai daa!!

Va pupa Laly:* si ma scuzati de intarziere:))) Greu greu:D
Sus In jos
Layla
Legend
Legend
Layla

MesajSubiect: Re: Nu m-am putut abtine asa ca..   Nu m-am putut abtine asa ca.. - Pagina 2 I_icon19Joi 05 Mai 2011, 14:28

Da iar am aterizat si pe aici.

Gabi,gabi iti multumesc.ESti extra mega ultra adorata de mine:))
SI eu te iubesc pe tine:)) si multumesc de ce ai zis :) ..

Zuzu,tie iti multumesc si nu as avea cum sa nu te consider in aceeasi masura.Esti prietena mea si nebuna si dementa:P insa tot esti:D.SI pe tine te iubesC:)..

Toti sunteti speciali:) si asa veti ramanee!

Oh la la :)) pai eu cu intarziierile mele:) da dada:))

Va pup si eu va multumesc pentru ce ati zis!!
Sus In jos
Elz .
S-Class
S-Class
Elz .

Merite deosebite :

MesajSubiect: Re: Nu m-am putut abtine asa ca..   Nu m-am putut abtine asa ca.. - Pagina 2 I_icon19Joi 05 Mai 2011, 16:34

Vaiii lough nu am vazut subiectul asta lough
Laly te iubescc mooolltttt mooolllttt de tot prajiturica in love
Esti asa de doolllcee love
1 km de dulce in love toti te iubescc te adoooraaa in love
Love Laly Mah! lough
Viva Laly lough
Sus In jos
Elz .
S-Class
S-Class
Elz .

Merite deosebite :

MesajSubiect: Re: Nu m-am putut abtine asa ca..   Nu m-am putut abtine asa ca.. - Pagina 2 I_icon19Joi 05 Mai 2011, 16:56

nr1 Am zis sa fac si eu in love
Scuze daca nu sunt toti in love
E prima parte in love

Bulinutza in love :Bubulinutza mea scumpa, mamicutza mea draga, te iubesc enorm de moolt,esti o fire super dulce, super amuzanta, nebuna la maximum, cea mai nebuna :=):Esti foarte dar foarte foarte foarte sociabila si ne ajuti pe toti, dooolce la maximum, nimeni nu poate sta suparat pe tine :X:Te beshte Ele mamicutza in love
Laly si Crys:Vai lough Nebununele mele, prajitura si panda lough sunt asa de doolci, si amuzante lough. frumoase nu mai zic, ceea ce imi aminteste: LALY PUNE POZE CU TINE AZI!.Va beshte Ele mah ❌ ca suntei doolci si dragutze si ati acceptat o nebuna ca mine printre voi.
Ely si Dani: Ooooom printesa si leustenul lough dulci ,nebune, amuzante, frumoase, dragutze, am zis dulci?Da am zis :=):Treaba e ca sunt Doollcciii!!Fac glicemie e prea dulce lumea pe forum :=):Va beshteee Ele mah moolt ❌ surorici nebune, Dani vezi ca tot o sa te pozez eu lough Ely nici tu nu scapi, cantati la baie dragelor lough
Gabrielutza:Duduitzaa=)))Bybysca=)))Pastoritza:))))Gabisor:>Prietene la catarama, Capra si Duduia poveste scrisa de Elena in acelas volum cu amintirile lui Bulanel si Copanel:>Te beshte mah Ele moolt de tot in love Sa punc ateva caracteristici lough : dolce la maxim, nebuna la maxim, dragutza, frumoasa nu mai zic, Duduie pe tine scrie Next Top Model by Catalin Botezatu:> cum te vede: GAbi ai castigat lough lough
Ani si Puffi: Ooo, patrunjel si iubirea mea, fetele astea sunt...perverse de perverse:)). mai ales pufoasa:=)))) Dooamne si Ani e...Ani mai sti ficu nostru?:))))) mamaaa:)))) Nebunie:)))) Deci perverse nebuna dulci cuminti frumoase dragutze si nu mai stiu adjective:)))))Va beshte ele va beshte:>
Zuzulici: Fomeie mea:>Este a meaaa!!!Nimeni a lui nimanui!A meaaa!!!E prea dulce:)))Lasa sa fac eu diabet:))))Fomeia mea:>Ce sa mai zic de zuzu?E nebuna rau, e dragutza si mai rau si frumoasa:)))nu mai zic, deci avem un forum care ar fi idel pentru Next Top Model:>S-ar da Catalin Botezatu cu capul de pereti la cate frumuseti avem :=):Te bheste Ele femeie:>
Sus In jos
Special Jōnin
Special Jōnin

MesajSubiect: Re: Nu m-am putut abtine asa ca..   Nu m-am putut abtine asa ca.. - Pagina 2 I_icon19Joi 05 Mai 2011, 17:48

Waaaa!!! Te iubest iubiree:) Multumesk pt cuvintele frumoase!
Sus In jos
Special Jōnin
Special Jōnin

MesajSubiect: Re: Nu m-am putut abtine asa ca..   Nu m-am putut abtine asa ca.. - Pagina 2 I_icon19Joi 05 Mai 2011, 17:50

Deci am ajuns si eu pe aiki! Layla. O suuper persoana, o dragutza si jumatate!
Te iubesk! Toata lumea te iubeste!
Sus In jos
Layla
Legend
Legend
Layla

MesajSubiect: Re: Nu m-am putut abtine asa ca..   Nu m-am putut abtine asa ca.. - Pagina 2 I_icon19Joi 05 Mai 2011, 20:35

Vai vai vai!!
Si eu va iubesc..ELe tu esti mai mult de 1km de dulce:))

Si puff te iubesc si pe tine:) pufuletu meu.
Va iubeste mama pe toti!!
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Nu m-am putut abtine asa ca..   Nu m-am putut abtine asa ca.. - Pagina 2 I_icon19

Sus In jos

Nu m-am putut abtine asa ca..

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 2 din 9Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Să vorbim și despre altceva :: Discuții libere-