| Nu m-am putut abtine asa ca.. | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Elz . S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : Unde te aştepţi mai puţin. acebook : Elz :) Nr. mesaje : 4331 Puncte : 5563 Reputatie : 903 Hobby-uri : KPoP , Dancing and Writing :) Stare de spirit : Unknow.
| Subiect: Re: Nu m-am putut abtine asa ca.. Vin 25 Feb 2011, 18:13 | |
| Bubulinutza...mama ce lucruri dragutze spui M-ai facut sa plang Cand pui partea a 2-a? Pupici |
|
| |
Bubu. Legend
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Bucuresti acebook : Bubs Bbu Nr. mesaje : 5440 Puncte : 6635 Reputatie : 727 Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap Stare de spirit : I feel like I want to murder someone
| Subiect: Re: Nu m-am putut abtine asa ca.. Dum 13 Mar 2011, 17:44 | |
| Vai dar nu mai deranjat deloc draga mea Elena .. chiar deloc . Iti multumesc pentru aceasta descriere , atat tie cat si celorlalti . Ma bucur ca asta credeti voi despre mine. Va iubesc si va pupacesc !
Mrr [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] |
|
| |
Bombonica Mentolata Legend
Sex : Varsta : 29 Localizare : Galati Nr. mesaje : 2940 Puncte : 3581 Reputatie : 227 Stare de spirit : Happy Happy
| Subiect: Re: Nu m-am putut abtine asa ca.. Sam 23 Apr 2011, 22:56 | |
| Buun mai sunt cateva minute inainte sa plec si m-am gandit sa fac ceva:)) Chiar nu ma pot abtine asa ca am rugat-o pe Bubu sa ma lase sa folosesc topicul facut de ea ca sa nu mai dechid unul pentru ca ar ocupa spatiu =)) Deci sa incep( ooof): Bubulino: Bubulina pentru mine este o persoana foatre importanta, este acolo langa mine cand imi este mai greu si ma sustine , o prietena adevarata pe care o iubesc mult mult mult de tot. Este superba , o fiinta perfecta . Ea este surioara mea scumpa!:X:X:X:XDAdu: Iubirea mea sa stii ca tu si cu mine ne asemanam foarte mult. Am sa fiu aici pentru tine mereu surioara mea :X:X Ea este o fata de exceptie, amuzanta , intelegatoare si cu capul pe umeri. O prietena adevarata, surioara mea de suflet la fel ca si Bubu. Te iubesc mult mult! Lucica: Cioroiuul prietena mea de prostii, o iubesc mult si pe ea . Amuzanta, serioasa cand trebuie, draguta , mai ales cand se enerveaza=)) , si are un suflet minunat! Mereu incearca sa te binedispuna , o adevarata prietena!:X:X: Cristina: Fata cu care sperii baietii de pe forum , vaii iepuras este si ea extraordinara, amuzanta si mereu bine dispusa. Este gata sa te ajute in orice miment si asta te face sa o admiri. Este modesta si cu bun simt, este minunata. Of sarutule te iubesc mult si pe tine! Adelina: Ea este fetita mea, o scumpete, este exact ca mine , gandim la fel , pfoa de da pe spate numai de la o singura vorba=)) traznita , amuzanta si cuminte, mereu ma asculta, seamana cu tasu =)) Te iubesc mult Ade Crin: Alice o persoana cu sufletul de aur, mereu incearca sa rezolve problemele cu vorba buna si a ii ajute pe toti. O fata finuta si foarte calma, cu capul pe umeri si de incredere. Ea este ce-a de-a treia fica de-a mea, mezina Elena: Capro sa pasti fericita=)) Ea mereu , dar mereu este cu zambetul pe buze. Te face sa te simti bine din prima clipade cand a intrat si a inceput sa vorbeasca. Are simtul umorului bine dezvoltat =)) scoate niste perle pe gura de nu te mai oprest din ras=)) iubita mea esti o minunatie Pufri: Pufulete , inca o fata pe care pur si simplu o ador:X:X si ea sta foarte bine la cspitolul umor, vaaiii o secunda sa stai cu ea si nu mai poti respira din cauza rasului =)) Pe langa faptul ca este amuzanta este si sensibila , dar si foarte fumoasa o comoara Meyryn: Carmen...Carmen este extraordinara, cel mai mult imi place la ea faptul ca este directa, nu-i plac ocolisurile, nici mie=-)) sa o vedeti cat de frumoasa este , o bomba sexy dar pe langa asta este si foarte desteapta :>:> imediat iti da replica , este o sefa de exceptie ;) , si pe tine te iubesc Mey [/b][b]Aniska: o alta nebuna . are numai nebunii in cap =)) Spontana si o prietena adevarata, of Ani draga mereu ma uimesti =)) de unde atata energie nu stiu , esti minunata sa nu uiti asta ;) Shely : Irina draga mea eu pe tine te iubesc foarte mult, dar mult tare , ai un sflet absolut superb si asta admir cel mai mult la tine sa nu uiti niciodata discursul ala pe catre ti l-am zis de atatea ori Arcade: Mihai e mama in persoana=)) El este taticul forumului o persoana esentiala aici care are cate un sfat bun pentru toate , un prieten perfect, si pe tine te iubesc Mihaita Layla: Layla este mama forumului :) pe ea n iciodata nu o vezi suparata si este gata mereu sa iti sara in ajutor :) Stie sa glumeasca dar si cand sa fie serioasa, are un suflet minunat , foarte mare intotdeauna avand cate o vorba buna pentru fiecare Lallyy te adourez!! Woalket: Cristi este un prieten apropiat mie , un baiat de exceptie ce stie sa te faca sa te simti bine, si el este un prieten adevarat , el este bomboneeel sotul meu drag Mircy: Mirciulica chiar daca nu ne cunoastem noi de mult iata ca timp de o saptamana mi-ai aratat ca esti si tu o persoana minunata , ce stie sa vorbeasca si sa glumeasca( care uneori cam sare calul :P:P ) si stie foarte bine ce vrea de la viata, hotarat si incapatanat mam a mama =)) Dragilor asta a fost cadoul meu de Pasti , eu am fost iepurasul=)) VA ,multumesc pentru tot si sa nu uitati ca va iubesc pe toti. Am preferat sa va spun aste decat sa fac AMV pentru ca nu sunt domeniul meu , mi s-a parut mai usor asa DAr nu am terminat lista va continua si maine pentru ca acum trebuie sa ma duc la biserica. poate ma iarta Dumnezeu pentru pacate Of of Va pupacesc
Ultima editare efectuata de catre Tara~Acoolului~Rasare~ in Sam 23 Apr 2011, 23:01, editata de 1 ori |
|
| |
Elz . S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : Unde te aştepţi mai puţin. acebook : Elz :) Nr. mesaje : 4331 Puncte : 5563 Reputatie : 903 Hobby-uri : KPoP , Dancing and Writing :) Stare de spirit : Unknow.
| Subiect: Re: Nu m-am putut abtine asa ca.. Sam 23 Apr 2011, 23:01 | |
| VAi Gabisor mai facut sa rosesc Duduia mea nebuna si draga Doar sti ca te iubesc Mersi pentru cuvintele frumoase pe care le-ai zis Si tu esti o persoana minunata Lafel ca toti Te iubesc |
|
| |
Kirara Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Localizare : Always beside you ♥ Nr. mesaje : 3431 Puncte : 4873 Reputatie : 1187 Hobby-uri : Ador sa stiu cand cazi ! Stare de spirit : Fake Smile :)
| Subiect: Re: Nu m-am putut abtine asa ca.. Sam 23 Apr 2011, 23:03 | |
| Gabi, asta a fost cel mai frumso cadou. Ma bucur ca asta e parerea ta despre mine, sarutul meu drag. Si eu te iubesc si ma bucur ca te-am cunoscut. Esti o persoana speciala la fel ca multi altii de aici pe care ii iubesc si ii admir. |
|
| |
Pufarina~Puff~Puffitza:x Special Jōnin
Sex : Varsta : 28 Localizare : In tara elfilor:x Nr. mesaje : 1900 Puncte : 2002 Reputatie : 66 Hobby-uri : Sa ma dau q rolele,sa zabesc Stare de spirit : Forever starts today.<3
| Subiect: Re: Nu m-am putut abtine asa ca.. Sam 23 Apr 2011, 23:09 | |
| Vai doamne ce frumos. Bubu m-ai facut sa plang sincer, stii bine sa ziki lucruri frumoase:X Extrordinar draga mea. Si Gabi vai ms Esty o scumpa draga mea |
|
| |
Bubu. Legend
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Bucuresti acebook : Bubs Bbu Nr. mesaje : 5440 Puncte : 6635 Reputatie : 727 Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap Stare de spirit : I feel like I want to murder someone
| Subiect: Re: Nu m-am putut abtine asa ca.. Sam 23 Apr 2011, 23:33 | |
| Superb, multumim mult iubita mea. Copanelul meu drag, te iubim muuult !! Paste fericit si inca odata multumesc |
|
| |
Apocalipsa Chūnin
Sex : Localizare : La bau bau acebook : Ade Adèle Nr. mesaje : 580 Puncte : 778 Reputatie : 165 Hobby-uri : chitara, muritul de ras cu plamanul meu :x (buby) Stare de spirit : Ce gluma buna:))
| Subiect: Re: Nu m-am putut abtine asa ca.. Dum 24 Apr 2011, 00:05 | |
| Vai mamy ce frumoss multumesc multt . Te iubimm enorm de mult si un Paste fericitt!! |
|
| |
Meyryn Legend
Sex : Varsta : 29 Localizare : Bulgarus Nr. mesaje : 1415 Puncte : 1796 Reputatie : 188 Stare de spirit : Plictisita
| Subiect: Re: Nu m-am putut abtine asa ca.. Dum 24 Apr 2011, 14:16 | |
| Foarte, foarte frumos, cand am vazut ca m-ai facut bomba sexy si desteapta era sa cad si mai ales ca mi-ai zis si pe adevaratul nume.....multumesc si tu esti foarte dragutza si te iubesc mult, meyryn iubeste pe toti |
|
| |
ღﻵ♥♥ZuZu Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : timisoara Nr. mesaje : 83 Puncte : 100 Reputatie : 7 Hobby-uri : scriu fikuri Stare de spirit : happy:X!
| |
| |
ღﻵ♥♥ZuZu Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : timisoara Nr. mesaje : 83 Puncte : 100 Reputatie : 7 Hobby-uri : scriu fikuri Stare de spirit : happy:X!
| Subiect: Re: Nu m-am putut abtine asa ca.. Mier 27 Apr 2011, 17:24 | |
| |
|
| |
Kirara Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Localizare : Always beside you ♥ Nr. mesaje : 3431 Puncte : 4873 Reputatie : 1187 Hobby-uri : Ador sa stiu cand cazi ! Stare de spirit : Fake Smile :)
| Subiect: Re: Nu m-am putut abtine asa ca.. Mier 27 Apr 2011, 18:52 | |
| Zuzu iubita, vai nici nu sti cat te iubesc si eu si iti multumesc pentru cuvinteel frumoase. Sa sti ca oricand ai nevoie sa vorbesti cu cineva poti discuta cu mine, scumpa mea. Ma bucur ca te-am cunoscut, esti o peroana minunata si chiar ma bucur ca am vorbit cu tine. Te iubesc iubita si te pup dulce dulce |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Nu m-am putut abtine asa ca.. Mier 27 Apr 2011, 19:06 | |
| Si despre mine nu zice nimeni Lasa nu ma supar :)
Ultima editare efectuata de catre Mihai112_Best in Mier 27 Apr 2011, 20:26, editata de 1 ori |
|
| |
Sex : Varsta : 28 Localizare : In tara elfilor:x Nr. mesaje : 1900 Puncte : 2002 Reputatie : 66 Hobby-uri : Sa ma dau q rolele,sa zabesc Stare de spirit : Forever starts today.<3
| Subiect: Re: Nu m-am putut abtine asa ca.. Mier 27 Apr 2011, 19:25 | |
| Vai Zuzu! Si eu te iubesk muult |
|
| |
Ony♫Baby♥Angel◕‿◕ Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : in lumea copilariei Nr. mesaje : 405 Puncte : 431 Reputatie : 8 Hobby-uri : muzica,desen,etc Stare de spirit : ..actualmente.. Happy..
| Subiect: Re: Nu m-am putut abtine asa ca.. Mier 27 Apr 2011, 19:51 | |
| E foarte frumoas !!Ce mult va iubiti.. Mihai ce tot ai? |
|
| |
Bombonica Mentolata Legend
Sex : Varsta : 29 Localizare : Galati Nr. mesaje : 2940 Puncte : 3581 Reputatie : 227 Stare de spirit : Happy Happy
| Subiect: Re: Nu m-am putut abtine asa ca.. Mier 27 Apr 2011, 19:57 | |
| |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Nu m-am putut abtine asa ca.. Mier 27 Apr 2011, 20:06 | |
| [quote="Gabriela"][quote="Mihai112_Best"] eu nu am familie" . Mda de asta am incetat Si poate o sa imi retrag si celalalte dar inca nu..PA |
|
| |
Meyryn Legend
Sex : Varsta : 29 Localizare : Bulgarus Nr. mesaje : 1415 Puncte : 1796 Reputatie : 188 Stare de spirit : Plictisita
| Subiect: Re: Nu m-am putut abtine asa ca.. Joi 28 Apr 2011, 18:06 | |
| Bun deci zuzulica mea iti multumesc pentru tot ce a-ti spus despre mine, pentru toate cuvintele foarte frumoase si eu te iubesc mult pe tine doar esti zuzu a mea.....va multumesc tuturor pentru ca imi sunteti prieteni si nu uitati..meyryn va iubeste pe toti |
|
| |
Layla Legend
Sex : Varsta : 28 Nr. mesaje : 2588 Puncte : 3481 Reputatie : 380
| Subiect: Re: Nu m-am putut abtine asa ca.. Joi 05 Mai 2011, 14:16 | |
| Vai vai ce intarziata sunt:)) cu o luna nu alta.. Pai de ce sa-mi faceti?Ma iubiti si asa nu?:))
Vai Ani si eu te iubesc si multumesc.Sti ca daca mai ai nevoie de mine sunt aici.Pai da:D:).Multumesc despre ce ai zis.
Gabitza.Da super mamy:)) cum spune Bulinel:d..Iti multumesc si sa sti ca si eu tin la tine.Defapt tin la toti ce mai.Multumesc si asa voi ramane:)) cu felu` meu de a fi:)) ai da:D
Va multumesc pentru ce ati spus..ma simt flatata.Cu asemnea persoane si prietene ca voi de ce sa mai am nevoie?:) pai daa!!
Va pupa Laly:* si ma scuzati de intarziere:))) Greu greu:D |
|
| |
Layla Legend
| Subiect: Re: Nu m-am putut abtine asa ca.. Joi 05 Mai 2011, 14:28 | |
| Da iar am aterizat si pe aici.
Gabi,gabi iti multumesc.ESti extra mega ultra adorata de mine:)) SI eu te iubesc pe tine:)) si multumesc de ce ai zis :) ..
Zuzu,tie iti multumesc si nu as avea cum sa nu te consider in aceeasi masura.Esti prietena mea si nebuna si dementa:P insa tot esti:D.SI pe tine te iubesC:)..
Toti sunteti speciali:) si asa veti ramanee!
Oh la la :)) pai eu cu intarziierile mele:) da dada:))
Va pup si eu va multumesc pentru ce ati zis!! |
|
| |
Elz . S-Class
Merite deosebite :
| Subiect: Re: Nu m-am putut abtine asa ca.. Joi 05 Mai 2011, 16:34 | |
| Vaiii nu am vazut subiectul asta Laly te iubescc mooolltttt mooolllttt de tot prajiturica Esti asa de doolllcee 1 km de dulce toti te iubescc te adoooraaa Love Laly Mah! Viva Laly |
|
| |
Elz . S-Class
Merite deosebite :
| Subiect: Re: Nu m-am putut abtine asa ca.. Joi 05 Mai 2011, 16:56 | |
| Am zis sa fac si eu Scuze daca nu sunt toti E prima parte Bulinutza :Bubulinutza mea scumpa, mamicutza mea draga, te iubesc enorm de moolt,esti o fire super dulce, super amuzanta, nebuna la maximum, cea mai nebuna :=):Esti foarte dar foarte foarte foarte sociabila si ne ajuti pe toti, dooolce la maximum, nimeni nu poate sta suparat pe tine :X:Te beshte Ele mamicutza Laly si Crys:Vai Nebununele mele, prajitura si panda sunt asa de doolci, si amuzante . frumoase nu mai zic, ceea ce imi aminteste: LALY PUNE POZE CU TINE AZI!.Va beshte Ele mah ca suntei doolci si dragutze si ati acceptat o nebuna ca mine printre voi. Ely si Dani: Ooooom printesa si leustenul dulci ,nebune, amuzante, frumoase, dragutze, am zis dulci?Da am zis :=):Treaba e ca sunt Doollcciii!!Fac glicemie e prea dulce lumea pe forum :=):Va beshteee Ele mah moolt surorici nebune, Dani vezi ca tot o sa te pozez eu Ely nici tu nu scapi, cantati la baie dragelor Gabrielutza:Duduitzaa=)))Bybysca=)))Pastoritza:))))Gabisor:>Prietene la catarama, Capra si Duduia poveste scrisa de Elena in acelas volum cu amintirile lui Bulanel si Copanel:>Te beshte mah Ele moolt de tot Sa punc ateva caracteristici : dolce la maxim, nebuna la maxim, dragutza, frumoasa nu mai zic, Duduie pe tine scrie Next Top Model by Catalin Botezatu:> cum te vede: GAbi ai castigat Ani si Puffi: Ooo, patrunjel si iubirea mea, fetele astea sunt...perverse de perverse:)). mai ales pufoasa:=)))) Dooamne si Ani e...Ani mai sti ficu nostru?:))))) mamaaa:)))) Nebunie:)))) Deci perverse nebuna dulci cuminti frumoase dragutze si nu mai stiu adjective:)))))Va beshte ele va beshte:> Zuzulici: Fomeie mea:>Este a meaaa!!!Nimeni a lui nimanui!A meaaa!!!E prea dulce:)))Lasa sa fac eu diabet:))))Fomeia mea:>Ce sa mai zic de zuzu?E nebuna rau, e dragutza si mai rau si frumoasa:)))nu mai zic, deci avem un forum care ar fi idel pentru Next Top Model:>S-ar da Catalin Botezatu cu capul de pereti la cate frumuseti avem :=):Te bheste Ele femeie:> |
|
| |
| Subiect: Re: Nu m-am putut abtine asa ca.. Joi 05 Mai 2011, 17:48 | |
| Waaaa!!! Te iubest iubiree:) Multumesk pt cuvintele frumoase! |
|
| |
| Subiect: Re: Nu m-am putut abtine asa ca.. Joi 05 Mai 2011, 17:50 | |
| Deci am ajuns si eu pe aiki! Layla. O suuper persoana, o dragutza si jumatate! Te iubesk! Toata lumea te iubeste! |
|
| |
Layla Legend
| Subiect: Re: Nu m-am putut abtine asa ca.. Joi 05 Mai 2011, 20:35 | |
| Vai vai vai!! Si eu va iubesc..ELe tu esti mai mult de 1km de dulce:))
Si puff te iubesc si pe tine:) pufuletu meu. Va iubeste mama pe toti!! |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Nu m-am putut abtine asa ca.. | |
| |
|
| |
| Nu m-am putut abtine asa ca.. | |
|