GeoMetaphose Kazekage
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : București acebook : Geo Metaphose Nr. mesaje : 13823 Puncte : 18544 Reputatie : 535
| Subiect: Re: Nu m-am putut abtine asa ca.. Lun 25 Noi 2013, 20:16 | |
| Nu stiu daca o sa supravietuiasca acest topic insa eu posetez. Mihai este ca un tatic la forumului, la fel si pentru mine. Am primit multe sfaturi utile de la el in trecut. Este genul de om dur dar cinstit si asta imi place cel mai mult. Deci Mihaiuuuu hai la o bere. |
|
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Nu m-am putut abtine asa ca.. Lun 25 Noi 2013, 21:13 | |
| Avand acelasi subiect, topicul este fuzionat cu altul, deschis de catre Bubu. |
|
Arcade Shodai Hokage
Sex : Varsta : 34 Localizare : Timisoara, Bulgarus acebook : Marius Mihai Nr. mesaje : 3411 Puncte : 5195 Reputatie : 565 Hobby-uri : fotbal, muzica, gaming-ul, festivale, concerte, cititul in tren Stare de spirit : ¯\_ (ツ)_/¯
| Subiect: Re: Nu m-am putut abtine asa ca.. Mar 26 Noi 2013, 00:25 | |
| - Amphetamine a scris:
- Nu stiu daca o sa supravietuiasca acest topic insa eu posetez.
Mihai este ca un tatic la forumului, la fel si pentru mine. Am primit multe sfaturi utile de la el in trecut. Este genul de om dur dar cinstit si asta imi place cel mai mult.
Deci Mihaiuuuu hai la o bere. Berea te face barbat si iti creste par pe piept. Tu doar suc sau poate apa minerala. Multam de cuvinte, fac si eu ce pot :). Daca tot am aruncat coada ochiului boului pe aici, iti dau si eu vreo 2-3: gingasa, frumoasa, ambitioasa, inteligenta, infometata dupa atentie :) |
|
Yin Sennin
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 27 Localizare : București acebook : Ema Nr. mesaje : 6696 Puncte : 7969 Reputatie : 815
| Subiect: Re: Nu m-am putut abtine asa ca.. Dum 26 Ian 2014, 12:53 | |
| Nu m-am putut abține așa că... Trebuie să zic că am fetișuri cu Madara. Jesus, have mercy. |
|
Bubu. Legend
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Bucuresti acebook : Bubs Bbu Nr. mesaje : 5440 Puncte : 6635 Reputatie : 727 Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap Stare de spirit : I feel like I want to murder someone
| Subiect: Re: Nu m-am putut abtine asa ca.. Sam 08 Feb 2014, 17:15 | |
| Haha, cine nu-l iubeste pe Mihai oare? |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Nu m-am putut abtine asa ca.. | |
| |
|