Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Nu m-am putut abtine asa ca.. - Pagina 8 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Nu m-am putut abtine asa ca.. - Pagina 8 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Nu m-am putut abtine asa ca..

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Urmatorul
AutorMesaj
Deea.
Legend
Legend
Deea.

Merite deosebite :
Nu m-am putut abtine asa ca.. - Pagina 8 J5fdba
Sex : feminin Varsta : 29
Localizare Localizare : Tokyo 東京
acebook acebook : Andreea Dincă
Nr. mesaje Nr. mesaje : 5295
Puncte : 6288
Reputatie Reputatie : 496
Stare de spirit Stare de spirit : Indiferenta

Nu m-am putut abtine asa ca.. - Pagina 8 Empty
MesajSubiect: Re: Nu m-am putut abtine asa ca..   Nu m-am putut abtine asa ca.. - Pagina 8 I_icon19Lun 20 Aug 2012, 16:43

Ce topic interesant :D.
Am descoperit si eu astazi :)). Deh sunt mai aiurita de felul meu :)). ;;).

Ade: Ne-am cunoscut prima data pe forum...cand "Floryn" devenise tatal meu si ea mama mea: in love . [ Familie de hipopotami :x :)) ] . Din prima clipa cand am vorbit cu ea mi s-a parut o fata de treaba, comunicativa , prietenoasa si desteapta rock ;;) . Este o fire mai vulcanica , sensibila cand trebuie, sufletista, iubitoare si o buna prietena a hug Apreciez la ea ca nu minte si este puternica, nu lasa pe nimeni sa o calce in picioare.
Imi place ca avem un lucru in comun: Sasuke! Suntem amandoua disperate dupa acest personaj . Ii place sa se uite la Naruto doar ca sa il vada pe Sasuke-kun. in love in love [ la fel fac si eu]
Adelina este mereu vesela , te face sa te simti bine si te amuza atat de tare incat uiti de orice problema.
Ador cum se enerveaza rolling on the floor si cum il tachineaza pe fratiorul ei rolling on the floor , care este un dulce in love .
Rad mereu cu ea la microfon lough si as putea vorbii cu ea ore intregi si tot nu m-as plictisii.
Mi-a fost alaturi tot timpul si eu voi face la fel .
Te iubesc Ade ! in love in love kiss kiss

Bubu: La inceput mi s-a parut o fata care nu baga in seama pe oricine, in special pe mine :)). Nu o cunosteam foarte bine fiind noua pe forum. Cu timpul am reusit sa ma apropii incet, incet de ea si am descoperit o persoana minunata, care imi este de incredere. O iubesc foarte mult si ea stie asta in love in love Si ea a fost alaturi de mine tot timpul, cand ma simteam rau, cand ma certam cu Cezar :)). Este foarte amuzanta si imi place cum mananca din litere si poceste cuvintele=))). Ar trebui sa faca un dictionar la cate cuvinte am auzit lough .
Ador cum scrie:X:X. E super talentata! Toate ficurile ei sunt reusite in love !
Amandoua suntem innebunite dupa drame coreene in love in love Ea m-a facut sa ador k-pop si tot ce tine de Coreea.
Este OBSEDATA DUPA REN!!!! Sa nu va luati de fetita Ren ca va taie!!!!! HELP!
A....si Bubu sa nu uiti sa ma inviti la nunta ta cu Ren ...si dupa BOTEZ!!!
Sa faci 1000 de copii cu el si sa fie toti mini Reni=)).
Te iubesc Bubu :X:X ! kiss kiss in love in love in love

Byby: Ok.. Prima data mi s-a parut o tipa sinistra :))=)) . Probabil nu o stiam destul de bine :)). Am inceput sa discut cu ea si am vazut ca Byby nu este cum o vedeam eu la inceput, este o fata de zahar cu ,care merita sa discuti .
Imi place la ea ca este sincera si directa.
Ii place de Minhyun [ e hot rau] si mi-l imprumuta tot timpul ;;) . Dar ea nu stie ca locuieste in dulapul meu :-".
Este super de treaba si daca cineva o vorbeste de rau :-w se pune cu mine!!!! rolling on the floor
O iubesc pe fata asta maxim! in love in love in love
Rad cu ea din orice :))...este o prietena care trebuie sa o ai in love si sa nu ii dai drumul niciodata in love
Sper sa ma invite si ea la nunta ei cu Minhyun :-" !!! Ma pui domnisoara de onoare!! in love in love in love
Te iubesc Byby kiss kiss kiss kiss !

Aceste trei fete sunt cele mai pretioase diamante pentru mine in love in love !!

Sus In jos
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :
Nu m-am putut abtine asa ca.. - Pagina 8 Asss10Nu m-am putut abtine asa ca.. - Pagina 8 J5fdba

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : Cluj.
acebook acebook : Choco.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 23591
Puncte : 28367
Reputatie Reputatie : 2484

MesajSubiect: Re: Nu m-am putut abtine asa ca..   Nu m-am putut abtine asa ca.. - Pagina 8 I_icon19Mar 04 Dec 2012, 17:56

Ce-am gasit. huh? Eee, Choco in actiune. :> Deci Bubu.. Ce pot spune, s-au schimbat multe de cand te-am cunoscut si pana in prezent, numai un singur lucru nu: respectul si admiratia pe care le am pentru tine. Inca de la inceput, cand eu eram noua pe aici si tu erai moderator, sinteam o oarecare teama, sa nu gresesc cu ceva, sa nu te supar, sa respect regulile ca tu sa nu ai motiv sa vezi ca am facut ceva rau. Si acum pot spune ca este tot la fel, desi, mai familiarizata cu forumul si regulile si persoanele, atmosfera este mai destinsa. Tu, daraga mea, esti o persoana speciala, pe care mi-a facut placere sa o cunosc, putin cate putin. Nici acum banuiesc si sunt mai mult ca sigura ca nu te cunosc in totalitate si probabil nici nu voi avea cum, insa atat cat am reusit sa vad din personalitatea si caracterul tau ma face fericita.

Am avut ocazia sa vorbesc cu tine, sa iti citesc creatiile, micile rupturi de sentimente si ganduri. Am reusit sa cream o legatura carem chiar daca nu e una stransa sau pe care sa o "intretinem" eu una stiu ca exista. Esti talentata, da asta-i adevarul. Atunci cand pui suflet si vrei cu adevarat orice poti realiza, cu propriile tale puteri. Cred ca esti capabila de orice daca iti pui in gand si reusesti sa te afirmi des prin munca si perseverenta. Esti frumoasa, desi probabil ca nu asta ai vrea sa auzi acum, dar e adevarat. Esti unica si prin felul tau de a fi ti-ai facut prieteni, adepti, camarazi. Ai fost, esti si sunt sigura ca vei fi in continuare cineva cu visuri mari si cu aspiratii diferite de ale celorlalti, care face totul in felul sau si care nu se abate de la propriu-i drum. Esti si vei ramane a noastra draga Bubu. ^^
Sus In jos
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :
Nu m-am putut abtine asa ca.. - Pagina 8 Asss10Nu m-am putut abtine asa ca.. - Pagina 8 J5fdba

MesajSubiect: Re: Nu m-am putut abtine asa ca..   Nu m-am putut abtine asa ca.. - Pagina 8 I_icon19Mar 04 Dec 2012, 18:01

Revin si la acest topic, trebuie sa o mai spun o data - asta daca ma repet: fiinta asta este uimitoare. in love Nu stiu cum de exista atat de multa bunatate si toleranta intr-un singur sufletel, insa cu siguranta Alexandra poate fi asemanata cu un inger. Mie cel putin impresia asta mi-ai facut-o. Recunosc, nu vorbim des - asta din vina mea - si nici atunci cand o facem nu vorbim poate despre ce ai vrea tu, ci doar palavragesc fara rost, insa tu asculti si imi imaginez ca zambesti cand vezi ce copil sunt uneori. Chiar cred ca ai un ras angelic si un zambet minunat, asa ca sa zambesti mereu. Esti frumoasa, da chiar esti. in love Nu uiti persoanele care-ti sunt dragi, ba chiar te gandesti la ele deseori intrebbandu-te ce mai fac. Esti intruchiparea iubirii, personal nu am intalnit o persoana atat de calma si iubitoare ca tine. Esti cineva cu mult deasupra oamenilor. :)
Sus In jos
Bubu.
Legend
Legend
Bubu.

Merite deosebite : Nu m-am putut abtine asa ca.. - Pagina 8 J5fdba
Localizare Localizare : Bucuresti
acebook acebook : Bubs Bbu
Nr. mesaje Nr. mesaje : 5440
Puncte : 6635
Reputatie Reputatie : 727
Hobby-uri Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap
Stare de spirit Stare de spirit : I feel like I want to murder someone

MesajSubiect: Re: Nu m-am putut abtine asa ca..   Nu m-am putut abtine asa ca.. - Pagina 8 I_icon19Mar 04 Dec 2012, 18:15

Tu chiar ma faci sa plang acum crying De fericire, logic. Nu stiam ca ai o asa parere buna despre mine. Iti multumesc mult. Chiar regret ca nu avem o relatie asa de stransa pe cat mi-as dori. Daca doresti, putem vorbi. Putem sa ne cunoastem mult mai bine si sa impartasim idei. Cine stie, poate asa se va lega o prietenie foarte buna. Eu te admir, esti una dintre persoanele pe care le admir de aici. Asa ca nu cred ca nu am avea de ce sa nu ne intelegem bine. Iti multumesc pentru tot ce ai zis despre mine. Si ca mai mereu atunci cand ma vedeai suparata incercai sa-mi ridici moralul. Si eu chiar daca nu-ti raspundeam sau o faceam dar foarte sec, crede-ma ca nu e din cauza ta. Ci doar pentru ca atunci cand sunt suparata ma interiorizez. Mi s-a zis de multe ori ca e un defect de al meu. Si stiu asta. Dar na, incerc sa schimb. Asa ca te rog, sa nu-mi intelegi gresit reactiile. Poate nu crezi, dar te apreciez si tin la tine mult. My chocolina in love
Sus In jos
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :

MesajSubiect: Re: Nu m-am putut abtine asa ca..   Nu m-am putut abtine asa ca.. - Pagina 8 I_icon19Joi 03 Ian 2013, 10:42

Again and again and again. :)

Cred ca voi reveni la acest topic de cate ori am ocazia, mai ales ca sunt atatea de spus despre Alexandra. Este o persoana remarcabila, care te face sa o placi prin simplul ei fel de a fi, prin modul in care gandeste si prin maniera in care vorbeste cu ceilalti. Este o persoana matura, cu care poti discuta orice fel de subiecte si cu care te poti distra in aceeasi masura. Ii poti cere ajutorul, este pregatita oricand cu sfaturi sau cu o vorba buna, care sa iti dea un imbold pentru a putea sa treci peste dificultatile pe care le ai. Discuta deschis si orice intrebare as avea, cred ca m-as putea duce la ea sa o intreb.

Are o imaginatie bogata, o multitudine de idei i se strecoara in minte. Este talentata si mereu uimeste cu cate ceva, cu un gest, un comentariu sau doar cateva cuvinte. Este frumaosa, imi vine sa o smotocesc bine de tot, sa nu mai ramana nimic din ea. Are simtul umorului si se distreaza precum nimeni altcineva - iti spun sincer, nu cred ca am intalnit o persoana la fel de energica, care sa se miste non-stop. Este optimista si vesela si incearca sa aduca voia buna printre toti cei la care tine. De cele mai multe ori reuseste.

O iubesc la maxim si sper ca stie si ea acest lucru. Pana data viitoare, te pup, te iubesc si o sa te spionez. (D) a hug
Sus In jos
Yin
Sennin
Sennin
Yin

Merite deosebite :
Localizare Localizare : București
acebook acebook : Ema
Nr. mesaje Nr. mesaje : 6696
Puncte : 7969
Reputatie Reputatie : 815

MesajSubiect: Re: Nu m-am putut abtine asa ca..   Nu m-am putut abtine asa ca.. - Pagina 8 I_icon19Joi 03 Ian 2013, 11:56

Nu cred că am apucat să spun două-trei cuvinte despre Alexandra, dar presupun că acum aş putea să spun ce cred despre ea, fără ocolişiuri şi fără să am senzaţia că par o linguşitoare. N-am ştiut niciodată să fac complimente direct unei persoane, poate din cauza senzaţiei de mai sus specificată.
Alexandra, este o persoană blândă, poate una dintre puţinele persoane ce tratează cu calm orice situaţie, chiar dacă aceea situaţie sunt chiar eu sau cel puţin nervii mei. * laughs * Mi se pare la fel de uimitor cum aceiaşi persoană este atât de matură, dar nu ezită să porţi o conversaţie fără sensuri cu ea. Cum a spus şi Choco chiar poţi să te încrezi în ea şi să îi spui anumite lucruri. Nu de multe ori a încercat să mă ajute, dar cum eu sunt independentă şi tot mă abiţionez cu asta - ca un taur - n-am acceptat ajutorul ei, dar l-am apreciat şi nici acum n-am uitat gestul ei frumos.
Este o persoană minunată de la care nu te poţi aştepta la nimic rău, vreo dezamăgire, ceartă sau orice altceva. Când am văzut topicul am zis " O doamne, chiar vor atâtea laude ?! ", dar mi-am dat seama că fiecare persoană merită lăudată, la fel şi cum Alexandra trebuie.
Mă bucur enorm că am avut ocazia să te cunosc, atât cât s-a putut. Sper ca pe viitor să te cunosc mai bine. a hug
Sus In jos
http://y-yinn.tumblr.com/
Deea.
Legend
Legend
Deea.

Merite deosebite :
Sex : feminin Varsta : 29
Localizare Localizare : Tokyo 東京
acebook acebook : Andreea Dincă
Nr. mesaje Nr. mesaje : 5295
Puncte : 6288
Reputatie Reputatie : 496
Stare de spirit Stare de spirit : Indiferenta

MesajSubiect: Re: Nu m-am putut abtine asa ca..   Nu m-am putut abtine asa ca.. - Pagina 8 I_icon19Joi 03 Ian 2013, 12:04

Layla :X:X.
Este o persoana minunata in care poti sa ai incredere 100 %. I-am auzit si vocea la microfon..Stiti cat de dulce e :X:X:X? uuuu iti vine sa o mananci :x.
Este si talentata, mie unu imi place cu scrie :X:X.
Layla nu a dezamagit si nu va dezamagii pe nimeni niciodata ..pentru ca este o persoana prea buna sa faca asa ceva. :x
Eu una o iubesc pentru ceea ce este :X:X.
Sus In jos
Apocalipsa
Chūnin
Chūnin
Apocalipsa

Sex : feminin Localizare Localizare : La bau bau
acebook acebook : Ade Adèle
Nr. mesaje Nr. mesaje : 580
Puncte : 778
Reputatie Reputatie : 165
Hobby-uri Hobby-uri : chitara, muritul de ras cu plamanul meu :x (buby)
Stare de spirit Stare de spirit : Ce gluma buna:))

MesajSubiect: Re: Nu m-am putut abtine asa ca..   Nu m-am putut abtine asa ca.. - Pagina 8 I_icon19Joi 03 Ian 2013, 19:37

Am aterizat si eu pe aici intr-un final lough

Cum toata lumea a mai spus Layly este o persoana de exceptie , care stie cum sa se faca placuta si iubita , are un fler al ei ca sa o spun asa. Nea demonstrat in nenumarate randuri ca putem avea mereu incredere in ea si in sfaturile ei. Este o persoana foarte inteligenta , cu capul pe umeri , responsabila si un administrator fara cusur ( da am invatat si eu un cuvant nou ce sa faci lough )

Te iubim enorm de mult Alex a hug
Sus In jos
R∆IN
Sensei
Sensei
R∆IN

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : Ploieşti
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1803
Puncte : 2244
Reputatie Reputatie : 343
Hobby-uri Hobby-uri : -

MesajSubiect: Regrete :)   Nu m-am putut abtine asa ca.. - Pagina 8 I_icon19Vin 11 Ian 2013, 20:57

Heiii! Banuiesc ca cei din staff vor avea o problema cu topic-ul asta, il vor fuziona, il vor arunca la gunoi, sau stiu eu ce, insa atata timp cat ea si alti membri vad postarea, imi e indiferent. Am deschis acest topic pentru Ema, pentru ca am considerat ca merita macar atat pentru ceea ce a facut pentru noi si pentru forum.

~Flashback~
       Am zarit-o pe Ema imediat ce m-am inscris pe forum. Acum, sa fim seriosi, nici nu aveam cum sa nu o zaresc, avand in vedere ca scria mare, cu verde: Ema Guillotine. Imi parea o persoana fara inima de la care primeai ban imediat ce scriai doua cuvinte. Nu te puteai apropia de ea, pentru ca nu se stia ce s-ar fi intamplat. Preferam sa nu postez in topicurile pe care ea le frecventa, asa ca stateam in banca mea si ma multumeam doar cu privitul. Numarul persoanelor care o placeau crestea considerabil, doar eu inca o credeam “vrajitoarea cea rea”. O asociam cu Cruella *hai, nu pot sa cred ca nu o stiti pe Cruella. E aia din 101 dalmatieni :3*. Prinzand curaj, am inceput sa postez la “Cinci cuvinte”. Am dat de ea si acolo, m-a caracetrizat frumos, desi nu ma cunostea. Ca sa nu fiu rea, i-am scris niste cuvinte dragute pe care nici macar eu nu le credeam, dar mna, asa era frumos. Incetul cu incetul, am dat din ce in ce mai des de ea, intr-un final ajungand sa ne cunoastem cat de cat. Mi-a cerut id-ul si ma uitam stramb la monitor. Nu credeam ca tocmai ea va vrea sa discute mai multe lcururi cu mine. Am inceput sa discutam pe mess si am realizat ca ea chiar este o persoana sociabila, cu care poti rade, cu care poti impartasi intamplari ciudate. Am descoperit ca avem lucruri in comun, m-am apropiat de ea destul de mult, zic eu. Acum o cred o persoana deosebita, o scriitoare excelenta de la care am multe lucruri de invatat.
       Cu ocazia asta vreau sa ii multumesc ca imi face zilele mai bune prin faptul ca stie de gluma, vreau sa ii multumesc ca mi-a acordat sansa de a o cunoaste cu adevarat. Nu o stiu de mult timp, insa tin la ea ca la o sora mai mare. Vreau sa ii multumesc ca e acolo, pentru mine, ca ma inveseleste si ca ma lasa sa ii imparatasesc glumele mele nesarate. =)) kiss

~ End ~

V-o mai amintiti pe acea fata ce obisnuia sa fie verde si zambareata? Eu da. Era Ema, cea pe care toti membri noi nu o sufereau *printre care si eu*, dar care, imediat ce intrai in vorba cu ea devenea cea mai calda, amuzanta si de treaba fata. Isi facea treaba foarte bine, era mereu atenta la tot ce se discuta pe forum, rezolva certurile imediat si actiona corespunzator. Nu stiu de ce “nu mai are clorofila”, dupa cum spunea o membra de pe forum, pentru ca nu a vrut sa imi destainuie acest lucru, cu toate ca i-am daruit toate torturile posibile cu toate fructele posibile in varf.

In concluzie, am deschis acest topic pentru "a boci" dupa o Ema verde si pentru a ne exprima parerile de rau. Bineinteles, daca ea v-a bagat in sperieti normal ca nu va pare rau, dar de bun simt ar fi sa faceti un micut efort si sa ii daruiti niste cuvinte frumoase. *glumesc* rolling on the floor
       Vreau sa va aflu parerile despre ea, primele pareri, actualele pareri, asta nu mai conteaza.

Ema, mi-as dori din tot sufletul sa redevii moderatoare, pentru ca ai fost una dintre cele mai bune si ai adus multe lucruri bune forumului.
Din nou, sper ca staff-ul sa inteleaga situatia si sa lase deschis acest topic, macar pentru cateva zile. Multumesc anticipat!

Sus In jos
http://pecetluireinamiaza.blogspot.ro/
Methera
S-Class
S-Class
Methera

Merite deosebite :
Sex : feminin Varsta : 109
Localizare Localizare : Regatul de Nord al Iadului.
acebook acebook : Andreea Drăgan
Nr. mesaje Nr. mesaje : 7624
Puncte : 8016
Reputatie Reputatie : 256
Hobby-uri Hobby-uri : Ficuri şi cărţi.
Stare de spirit Stare de spirit : L.

MesajSubiect: Re: Nu m-am putut abtine asa ca..   Nu m-am putut abtine asa ca.. - Pagina 8 I_icon19Vin 11 Ian 2013, 21:04

Bună, Claudia! Mă bucur enorm de mult că cineva a deschis un topic dedicat Emei. Chiar merită asta. Merită din plin.
Pe Ema o ştiu de mult timp, îşi făcuse cont în vara primului meu an - ca şi vizitator - pe forumul ăsta. Era foarte plăcut să o văd, o ştiu de când era un simplu membru începător. Am început să-i citesc ficurile, cred că i le-am citit pe toate, eram o mare fană a ei şi pur şi simplu o admir şi încă o fac. A fost un model de la început, pentru mine, nu numai în scris. Pe acel timp ambele eram la început şi consideram că ea ştie mai multe decât mine, deci o urmam şi eu. Inconştient am dat de ea şi pe alte forum-uri, însă decât pe unele mi-am dat seama că era chiar ea, iar asta datorită ficurilor. Pot spune că orice prindeam scris de ea, citeam, orice.
A fost publicat şi ficul ei, Dragoste la miez de noapte, am început să-l citesc şi odată, am dat un mesaj cu "dau edit". Din cauza problemelor cu internetul - chiar nu voiam s-o fac să aştepte pe autoare - n-am putut comenta la timp, iar asta a ajuns la un mic edit al acesteia, în postul meu, în care mă avertiza. Nu mă supărasem pe ea, chiar avea dreptate, n-avea de unde să ştie că eu aveam probleme cu internetul. Peste câteva zile îi trimit un mesaj privat cu I.D.-ul meu şi ea îl adaugă în listă. Aşa a început povestea noastră....

Până acum, sinceră să fiu, îi datorez multe Emei. Îmi este o prietenă bună, este sinceră şi un bun sprijin pentru mine. Chiar dacă are momentele ei când mai greşeşte, ca orice om, şi poate mă supără, tot nu pot fi supărată pe ea. Aşa, Ema, a ajuns să facă parte din viaţa mea de zi cu zi.
Îmi pare rău însă, dacă alţii îşi fac o altă părere despre ea, nu trebuie. Este un suflet inocent, de copil, o persoană minunată şi matură. Dacă este rea cu membrii care nu citesc regulamentul, nu este vina ei, rangul pe care-l avea în trecut o obliga, într-o oarecare măsură, să fie mai drastică şi să impună respect. Poate mulţi dintre membri noi, o urăsc, însă trebuie şi aceştia să se gândească că şi ei mai trebuie să treacă pe la un regulament, şi că moderatorul nu reprezintă întotdeauna şi omul care se ascunde după acel nick verde, nu-i reprezintă firea. Aşa că înainte să judecaţi - nici măcar nu aveţi dreptul de a judeca pe cineva, însă în ziua de azi asta e la modă - cunoaşteţi persoana respectivă; veţi fi uimiţi.
Asta am avut eu de zis. Îţi mulţumesc, Ema!
Sus In jos
Yin
Sennin
Sennin
Yin

Merite deosebite :

MesajSubiect: Re: Nu m-am putut abtine asa ca..   Nu m-am putut abtine asa ca.. - Pagina 8 I_icon19Vin 11 Ian 2013, 21:33

Tu ! Tu ! Tu ! Tu ! Tu ! Tu ! Tuuuu femeie ! X_X

Ce-mi faci ? Pe bune, eu ziceam că glumeşti şi nu vei deschide un asemenea topic. :| Okey, nu vreau să mi-o iau în cap de la atâtea complimente, dar sigur n-ai greşit persoana ? Parcă semăn mai bine cu aia de la început. * laughs *
O doamne, adică mă simt complet jenată pentru un asemenea topic, ce-o să creadă ceilalţi ? Super jenant moment. -.-" Adică e frumos, foarte frumos nu ştiu nici cum să-ţi mulţumesc îndeajuns pentru toate complimentele alea ce în mare parte sunt nesigură că nu sunt adevărate. Wow.. Adică.. WOW !
Nu mă aşteptat şi ştii că te-am rugat să nu faci un asemena lucru, e absolut jenant pentru mine şi ştii ce ţi-am zis pe mess despre linguşeală. (D) Oricum, sper să nu se întâmple nimic rău cu acest topic, dar dacă e închis sau blocat înseamnă că ceva era în neregulă la el. a hug Mulţumesc din nou şi din nou, îţi mulţumesc până la infinit pentru toate complimentele tale. Mă simt bine să ştiu că membri ( doar tu ) ai avut părerea asta bună despre mine pe toată durata moderaţiei mele. E frumos, chiar e frumos să vezi cum membri te complimentează şi tot e jenant, nu uita asta !!!
Dar dacă nu voi mai fi moderatoare asta este, eu am acceptat asta până la urmă nu mi-a fost luat degeaba rangul, am greşit undeva, sper doar să nu se fi simţit alte persoane prost din cauza asta. Nu-i nimic dacă nu voi mai fi moderatoare, nu-i aşa mare bai, şi-mi vine bine şi în galben să ştii. (D)

Mulţumesc pentru topicul ăsta şi ţie pentru toate complimentele parţial adevărate. a hug

Reina

Îmi venea să scriu Edena sau Diavola. * laughs * Mulţumesc enorm pentru toate acele cuvinte frumoase. Nu e vina lor că nu mă cunosc, uneori sunt prea rece şi nu permit tuturor să mă cunoască mai mult decât doresc. Fiecare dintre prietenii mei este pe o scară a cunoaşterii despre mine, despre cum reacţionez la diferite lucuriri. Adevărat, uneori aparenţele înşeală şi ştiu că eram dură, dar doar pentru binele forumul pentru că nu m-am gândit o clipă că voi ajunge moderatoare şi am vrut să fac totul bine ca să nu-mi pierd rangul, dar na, o mică neatenţie şi uite. Mulţumesc pentru toate complimentele, aboslut toate. Sunt mirifice şi mă simt bine să văd cu există persoane ce mă consideră aşa cum o faci tu. a hug
Eşti o prietenă bună si vom fi în continuare indiferet de prejudecăţile celorlalţi pentru că la fel cum mă ştii pe mine sensibilă, matură şi o bună prietenă, ei bine, la fel eşti şi tu, numai că oamenii îşi fac impresii proaste.
Din nou, mulţumesc pentru comentarii, sunt absolut imense pentru cât am făcut. Asta e, nu mai sunt moderator. rolling on the floor Nu-i capăt de lume, eu mă bucur că am avut ocazia să fac ceva pentru forum şi mă bucur şi pentru că sunt galbenă ( I'm to sexy for you ).

a hug
Sus In jos
Anya
Special Jōnin
Special Jōnin
Anya

Sex : feminin Localizare Localizare : Racitania
acebook acebook : Nu exista! La pensie imi fac, va asigur!
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1521
Puncte : 1815
Reputatie Reputatie : 210

MesajSubiect: Re: Nu m-am putut abtine asa ca..   Nu m-am putut abtine asa ca.. - Pagina 8 I_icon19Vin 11 Ian 2013, 22:34

Scumpa mea Ema,
Tin minte prima data cand am intrat in contact cu ea. Eram eu curioasa de o chestie si am apelat la ea. Eram speriata, caci ea era verde si avea o anumita autoritate. S-a oferit imediat sa ma ajute chiar daca era foarte ocupata. Atunci infiinta indexul, care toti stim ca este destul de facut.Dupa ce ca eu am deranjat-o tot ea isi cerea scuze ca-mi raspundea greu.
Ce ne-a adus sa ne cunoastem mai bine ? O anumita persoana careia ii multumesc enorm de mult ca ne-a adus impreuna.
Acum, Ema imi este exact ca o sora. Ma uluieste cat de ambitioasa este. Doboara muntii ca sa obtina ceea ce vrea. Ador caracterul ei. Poate fi extrem de serioasa, dr si nebuna de zici ca a baut 6 cani de Jack Daniel's.Mereu raman cu gura in podea cand vad ce mai scrie.
Ema facea o treaba minunata. Daca ati observat, cel putin 5 pagini pline cu ficuri blocate sunt umplute de ea. Adora sa blocheze ficuri la fel cum adora Mihai sa dea bann =)))
Ema, nu te simtii jenata noi te iunim asa cum esti.
Si chiar daca postul meu nu este la fe lde lung ca al altora este din inima.
Sus In jos
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :

MesajSubiect: Re: Nu m-am putut abtine asa ca..   Nu m-am putut abtine asa ca.. - Pagina 8 I_icon19Vin 11 Ian 2013, 22:42

Uite ca o sa fac ceva ce nu stiu daca vine din interior sau din exterior, ceva ce pur si simplu simt nevoia sa fac.

Ce reprezinta Ema pentru mine? Ei bine, la inceput nu eram foarte buna prietena cu ea, la fel cum a spus si Claudia. Nu tin minte cum ne-am cunoscut mai pe larg noi doua, dar stiu ca ajunsesem intr-un timp sa vorbim foarte des si sa ne impartasim ideile pe mess, sa ne trimitem videoclipuri, melodii, tot ce era nou. Ii citeam ficurile si imi placeau mult, abia asteptam sa scrie un nou capitol la unul dintre ele. Nu ne-am apropiat in relatia noastra, ci ne-am limitat la frenezia de a imparti lucruri noi de fiecare data cand aveam ocazia.

Mai apoi a venit o perioada in care nu am mai vorbit. Intre noi nu se intamplase nimic, dar pur si simplu cred ca lipsa de timp a fost o scuza mult prea buna. Peste un timp eu ajunsesem moderator si critic, stiu ca si ea isi dorea sa ajunga critic si sa muncit mult pentru asta. Lunile au trecut si am ajuns undeva in prezent, mai in urma cu ceva timp. Am inceput din nou sa comunicam, datorita faptului ca eram amandoua moderatoare si ca aveam de facut "modificari" pe la forum, pe la ficuri. Ajunsesem sa "furam" una alteia criticile pentru membrii, asta era partea cea mai amuzanta. Mai apoi incepusem sa discutam lucruri legate de literatura, respectiv gramatica si sa comentam pe baza anumitor ficuri care noua ni se pareau surprinzatoare, in mod pozitiv sau negativ.

Acum vorbim mai mult pe forum si prin mesaje private, nu am mai contactat-o de mult prin alte parti. (D) Ema este o fire placuta pe care trebuie sa o cunosti foarte bine ca sa poti decide daca esti apt sa ii faci fata sau nu; prin asta ma refer la temperamentul sa schimbator si la firea sa vulcanica. Trebuie sa fii calm si sa nu fi cel care incepe cearta sau disputa, dar sa poti fi cel care o incheie printr-un compromis. Pentru ca, daca stie ca are dreptate, fata asta nu va lasa nici macar un centimetru din hotararea ei sa scada. :)) Daca ai destul de multa rabdare incat sa ii permiti si sa se enerveze si sa fie clama si sa treaca prin toate starile posibile, atunci o poti cunoaste cu adevarat pe Ema si abia atunci poti decide daca poti sau nu sa fii o persoana apropiata ei. :)

P.S.: Topicul trebuie fuzionat cu un altul, insa pentru moment ii sade tare bine aici. :)
Sus In jos
Yin
Sennin
Sennin
Yin

Merite deosebite :

MesajSubiect: Re: Nu m-am putut abtine asa ca..   Nu m-am putut abtine asa ca.. - Pagina 8 I_icon19Vin 11 Ian 2013, 23:23

Anya

Da, scumpa mea, ştiu bine momentul acela. Ştii şi de ce ziceam că îmi pare rău că răspund greu ? Pentru că am fost şi eu membru şi pe atunci forumul era în dezvoltare, aveam mereu nevoie de un moderator/admin, dar parcă fugeau toţi de mine şi nu îi găseam. Când am devenit moderatoare mi-am propus să nu fiu aşa, să fiu on mereu şi să vă ajut când e nevoie şi aşa n-am viaţă socială. * laughs * Mă bucură complimentele tale, sunt foarte frumoase şi sunt mândră de mine că am ajuns să mă împrietenesc cu asemenea persoane speciale şi unice prin felul lor de a fi. a hug
Gosh, daaa, iubesc să închid ficuri, chiar dacă altora nu le place şi par o viperă, dar sentimentul e mult prea plăcut * evil smile *. Mulţumesc din nou pentru toate cuvintele astea. a hug

Choco

Ştiu că n-am ajuns niciodată îndeajuns de mult prietene, poate e mai bine aşa ( îmi ştii firea ), dar eu sunt mândră că pot discuta cu tine orice, oricând chiar dacă nu suntem BFF. Ador să râd cu tine pe caht, absolut creepy şi funny. Eşti inteligentă şi mereu mi-a făcut plăcere să dezbatem anumite subiecte, mă atrage felul tău de a gândi. * laughs * Mhm.. îmi furi critica şi încă o faci. (D) NEE ! Nu o să-mi furi criticileeeeeee !!!! NEVER ! (D)
Da, adevărat, sunt foarte încăpăţânată, dar să ştii că mereu cu cei apropriaţi sunt o fire calmă şi veselă şi nu mă contrazic aşa mult. Poate în societatea ( virtuală ) sunt aşa, dar niciodată n-am vrut să fiu nesimţită şi să vorbesc de rău pe cineva, chiar nu e genul meu şi dacă am facut-o eu îmi cer scuze. Da, şi tocmai d-aia nu mai sunt moderatoare, e vina mea şi e normal să plătesc, după acţiuni există consecinţe mai puţin plăcute.
Mulţumesc pentru complimente, foarte mult. a hug

Sus In jos
iPrieten?
Jōnin
Jōnin
iPrieten?

Localizare Localizare : Sarcasmia
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1293
Puncte : 2000
Reputatie Reputatie : 433

MesajSubiect: Re: Nu m-am putut abtine asa ca..   Nu m-am putut abtine asa ca.. - Pagina 8 I_icon19Sam 12 Ian 2013, 17:09

Ema e o forta a naturii. Cand doreste ceva , face tot ce ii sta in putinta ca dorinta ei sa se indeplineasca, este de neoprit. Nu cred ca sunt singura care gandeste asa. Si eu imi aduc aminte ziua cand am intrat pentru prima data pe Forum si am citit cateva critici. Eram infricosata. :)) Ce persoana cruda! Saracul scriitor e tramatizat dupa ce a primit o asa critica. Evident, m-am inselat. Am invatat in timp ca Ema noastra spune lucrurilor pe nume , fara ocolisuri si asta denota o maturitate , pe care multi dintre noi nu o avem. Nu ne spunem parerea de ochii lumii. yeah Niciodata nu a vrut sa supere pe cineva cu critica ei , deoarece intentia este mereu alta. ridicarea standardelor. Ea este sus, sus de tot si vrea sa ajute cati mai multi sa ajunga acolo. Am admirat-o si inca o admir pentru puterea pe care o emana.
Nu vorbim foarte des , dar atunci cand o facem , o facem sa merite. Radem , dezbatem subiecte si multe altele...
Ema, te consider o pietena si sper ca si tu la fel. Te imbratisez cu drag. a hug
Sus In jos
Milkshake ♥
S-Class
S-Class
Milkshake ♥

Merite deosebite :
Localizare Localizare : New York
acebook acebook : Foloseste "url" , largesti profilul! - admin
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3546
Puncte : 4549
Reputatie Reputatie : 702

MesajSubiect: Re: Nu m-am putut abtine asa ca..   Nu m-am putut abtine asa ca.. - Pagina 8 I_icon19Sam 12 Ian 2013, 20:54

Oh, Ema!

Pai... Eu am avut prima tangenta cu Ema cand am inceput sa-i citesc fic-ul, unul despre dans, dar era vechi, si eu eram noua pe forum, si mi se parea atat de talentata. 8->

Apoi, n-am mai vorbit cu ea, dar i-am gasit id-ul de messenger, si dupa un timp a devenit critic. Atunci am inceput sa vorbesc cu ea, pentru prima data, pe mess, iar discutia noastra a fost plina de ''=)))))))))))))...)))))..)))''.

Ema e genul ala de persoana cu care te spargi de ras din orice. =)))
Ema, vreau sa stii ca te apreciez foarte mult atat ca scriitoare, critic si (fost) moderator, cat si ca o prietena extrem de calda si de buna! kiss

Sper sa vorbim curand la telefon, daca tot ti-am luat numarul! =))) :> :>

Sus In jos
Yin
Sennin
Sennin
Yin

Merite deosebite :

MesajSubiect: Re: Nu m-am putut abtine asa ca..   Nu m-am putut abtine asa ca.. - Pagina 8 I_icon19Sam 12 Ian 2013, 21:23

Vaii, mai sunteţi mulţi ?! o.o

KiKat
Multumesc mult pentru toate acele compliemnte, chiar mă bucur să cred că aveţi asemenea păreri bune despre mine. Ştiu că la început par dură, aşa las eu de întrepretat, îmi plac să uimesc oamenii cu contrariul a ce cred că sunt, e funny să citeşti după cum se contrazi cu ei. *laughs* Da, de obicei sunt dură la critică, dar numai ca să-i pot cuprinde toate aspectele şi greşelile scriitorului respectiv şi pentru a le remedia. Crede-mă eu mereu eram disperată după critică şi numai aşa am evoluat, încă trebuie, dar nu ai cum altfel .Poţi scrie cât vrei, dar dacă tu nu vezi că-i greşit nu faci nimic.
Mulţumesc din nou pentru complimentele frumoase. Logic, şi eu te consider o prietenă. a hug

Milkshake
Lăptic ! * laughs * Thanks you for all. Foarte mult ai scris, crede-mă m-am dat pe spate când am văzut ce-ai zis despre mine. Ehh, lăsând gluma la o parte îţi mulţumesc mult, sunt nişte cuvinte din inimă, chiar dacă nu ai scris mult, nu ? a hug eşti o dulceaţa, normal, cum să nu râd de fiecare dată când discut cu tine ? * giggle *

Vă mulţumesc pentru deranjul de a-mi adresa nişte cuvinte de laudă prea mari pentru mine, chiar sunteţi drăguţi.
Sus In jos
Leopard ♥
Chūnin
Chūnin
Leopard ♥

Localizare Localizare : Pe langa tine ;o3
acebook acebook : Foloseste "url" altfel se deformeaza pagina!
Nr. mesaje Nr. mesaje : 752
Puncte : 1515
Reputatie Reputatie : 167
Stare de spirit Stare de spirit : `~Esti rănit de oameni pentru care ți-ai da viața…~`

MesajSubiect: Pur si Simplu...   Nu m-am putut abtine asa ca.. - Pagina 8 I_icon19Mier 14 Aug 2013, 10:03

Deci Incep Cu JustMe Esti cel mai genial om Jur ...Frate Forumul asta e... Absolut genial il iubesc ...Si iti Multumesc ca l-ai facut puppy eyes!

Arcade Iti Multumesc si tie ca il tii In continuare si ca ai grija de noi :)) .

Deci...Am mai fost pe forumuri da pe nici unu nu ma simt ca aici -.-

E facut in asa fel ...Nu stiu cum sa explic :)) Il iubesc pur si simplu.

Mi-as dori sa fim ca inainte...Ca serile in care stateam Pe chat ...Eu , Ade ,Bubu , Byby ,Mihai , Cristi ,Abel , Crys , Elz ,Dadu, Gaby , Florin, Elly , Deea si multi alti ...Si radeam si faceam Glume ...Ne mai certam cand aparea Denis :)): Dar era amuzant uneori :)): ...

Va iubesc ma...

Mi-as dorii sa va intalnesc pe toti sunteti niste oameni geniali...

Ma uitam mai devreme la [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]  si mi-am adus aminte si nu m-am  putut abtine... puppy eyes!

Sper ca Forumul asta sa ramana asa...si la fel si oameni de pe el...  happy .

Aici Am inceput sa iubesc si mai mult animeurile , k`pop`ul ...Cititul ...pentru ca citeam un fic si ma atragea si trebuia sa citesc in continuare sa aflu ce se intampla :)): .

Aici am invatat ca nu toti oameni sunt ...Rai si numai pentru ei asa cum credeam eu... Crystal , Layla , ByBy si Poate si Arcade Mi-au aratat Ca poate mai sunt si oameni buni ...happy

Sunt Oameni care chiar daca nu i-am vazut niciodata tin la ei mai mult de cat tin la unu cu care stau zii de zii.. Oameni care atunci cand eram suparata ma faceau sa rad cu lacrimi...[ Multumesc Crystal , Layla , ByBy  , Florin.. , Elz , Arcade [si el a fost langa mine un timp ...acum mult timp dar a fost si eu nu pot uita ca m-a ajutat atunci cand am avut nevoie happy..] , Ade :)):...Chiar daca nu am mai vorbit cu ea de mult...Si ea a avut un rol in viata mea... Chit ca ne certam Chit ca eram prietene era frumos...happy...Abel la fel...Il iubesc pe baiatu asta :)): Care mereu avea ceva de comentat ca nu e bine ca fac aia si aia...si avea dreptate ...Cristi la fel ...Si el a fost langa mine :-" :)): ..Si multi alti ]

Deci in concluzie Va iubesc...Iubesc forumul...Si ...Sper sa Ramanem Prieteni in continuare...happy .. Si poate sa fim ca inainte puppy eyes!

Sa nu uit :)): Eve mama si tu esti geniala puppy eyes!!!!

Luv`This happy~!

Sus In jos
Lucifer's white aηgel
Sennin
Sennin
Lucifer's white aηgel

Merite deosebite : Nu m-am putut abtine asa ca.. - Pagina 8 J5fdba
Sex : feminin acebook acebook : n-avem.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 5754
Puncte : 7492
Reputatie Reputatie : 1153

MesajSubiect: Re: Nu m-am putut abtine asa ca..   Nu m-am putut abtine asa ca.. - Pagina 8 I_icon19Mier 14 Aug 2013, 12:54

Mai există un topic similar, aşa că am să le fuzionez. dap ! 
Sus In jos
maudlin
S-Class
S-Class
maudlin

Sex : feminin Varsta : 88
Localizare Localizare : ???
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2816
Puncte : 3352
Reputatie Reputatie : 362

MesajSubiect: Re: Nu m-am putut abtine asa ca..   Nu m-am putut abtine asa ca.. - Pagina 8 I_icon19Mier 14 Aug 2013, 13:47

Supradoză ♥ a scris:
Sa nu uit :)): Eve mama si tu esti geniala puppy eyes!!!!
lough Mulțumesc mult, și tu ești! kiss
Sus In jos
Ineffable.
S-Class
S-Class
Ineffable.

Merite deosebite :

Localizare Localizare : .
acebook acebook : hässlich
Nr. mesaje Nr. mesaje : 13202
Puncte : 15767
Reputatie Reputatie : 858

MesajSubiect: Re: Nu m-am putut abtine asa ca..   Nu m-am putut abtine asa ca.. - Pagina 8 I_icon19Mier 14 Aug 2013, 22:29

Eve:
Nu prea mai ţin eu minte cum ne-am cunoscut, dar am făcut-o şi am făcut-o bine di tăt. Ţin minte că stăteam minute, poate chiar ore în care vorbeam de mama focului şi râdeam la anumite fraze, videoclipuri sau poze. Uite că din vorbă-n vorbă, am ajuns la a fi două dinamite nebune. Şi acum sper că creăm confuzia aia la oame şi oameni cu 'Dynamitte', mai ales că suntem două verzi acum. =)))) Ce ne mai distram noi două pe atunci. =))) Şi încă o fac când îmi amintesc XD. Îmi place să râd cu tine, ai glumele la tine acasă şi mereu, dar mereu ştii cum să mă iei şi să mă faci să zâmbesc. Ai talantul ista-n vene. Eşti o nebună plină de energie şi mereu gata de ceva acţiune, fie că e vorba de banat - treaba favorită a staff-ului =))))- , fie că e vorba de trestii pe forum, tu eşti gata de atac. Admir la tine modul de a comunica cu oamenii, modul cum iei fiecare problemă şi o analizezi.... mai ales atunci când te supăr şi mă ierţi rapid. Cred că e cea mai tare chestie la tine. =)))) Şi da, eşti super sexi, o bombă cu fitil, o dinamită curată care concurează la cel mai tare fund cu Sir Rolland. =)))) Te ubesc, sormeo! :*
Sus In jos
Calliope
Jōnin
Jōnin
Calliope

Sex : feminin Varsta : 25
Localizare Localizare : Ploiesti, Prahova
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1170
Puncte : 1297
Reputatie Reputatie : 77
Hobby-uri Hobby-uri : I love to write stories:X
Stare de spirit Stare de spirit : Sadica:>:>

MesajSubiect: Re: Nu m-am putut abtine asa ca..   Nu m-am putut abtine asa ca.. - Pagina 8 I_icon19Sam 17 Aug 2013, 20:13

edit:

Mă bucur că am găsit topicul acesta. Aş vrea să spun  câteva cuvinte unor persoane foarte speciale, care practic sunt razele la care nu am pot uita, fiindcă ele cu adevarat strălucesc.

Voi începe cu Methera.in love 

Deea mea, mami meu, puiul meu, trandafirul meu, ma apucă o melancolie când mă gândesc la tot ce ne-am împărtăşit, cred că o să plâng dacă mai stau mult aşa. Ţin minte că prima dată când am vorbit cu tine a fost pe mess, după ce mi-ai dat add în lista ta. La început, erai retrasă şi scoteam vorbele de la tine cu cleştele, mă simţeam prost atunci, de parcă nu doreai să vorbeşti cu mine, până ce m-am enervat şi ţi-am zis-o în faţă. Ei bine, de atunci vorbeşti muult, mult şi repede!lough lough Câteodată nici nu ţin pasul. Ai început tot din acel moment să ai încredere în mine, astfel că am ajuns să-ţi ştiu secretele cele mai adânci şi tu pe ale mele. Eşti o persoană sensibilă, rău lovită de realitate şi de multe persoane, iar asta te-a făcut fragilă. Eşti superbă, în tot sensul cuvântului. Eşti inteligentă, ai aerul acela romantic care face omul să vrea să stea mai mult cu tine. De amuzantă nu mai spun! Mereu mă faci să râd şi îmi face o plăcere deosebită să discut cu tine despre absolut orice. Te implici cu sufletul în acţiuni şi eşti o scriitoare minunată. Sunt foarte norocoasă să te am drept una dintre cele mai bune prietene ale mele şi mă bucur enorm că te-am întâlnit. Ştii deja că te iubesc, pentru că aşa se termină cam orice conversaţie de-a noastră.lough  M-ai încurajat foarte mult în diferite situaţii şi ştiu că mă pot baza pe tine. Ţi-am zis, o să facem într-o zi cumva să ne întâlnim, promit!dance2 puppy eyes 

Următoarea e Ema.kiss 

Dulcea mea Ema. Sincer, la început mi-era frică de tine, mă gândeam: Aoleu , taie şi spânzură! Dar trebuie să-i mulţumesc Deei pentru că mi-a făcut cunoştinţă cu tine, altfel nu vedeam ce persoană extraordinară eşti tu.  Eu credeam că eşti dură, aşa la prima vedere, dar tu m-ai încurajat şi mi-ai zis să fiu relaxată, să discut liber pentru că nu eşti aşa rea pe cât pari. Aşa a şi fost. Am descoperit că eşti amuzantă, inteligentă, romantică şi de încredere. Nu ţi-am spus că te-am visat de câteva ori? Ba da! Te-am visat:=): . Eşti foarte frumoasă, în toate sensurile, unică şi foarte foarte de treabă, plus ca ai un simţ artistic formidabil!in love kiss Mi-ai câştigat respectul deplin .;;) Te pup!kiss 

Am ajuns la cireaşa de pe ciocolatărolling on the floor ! Choco

Vai, mai Sînziwell? awesome right?  tu eşti cred că cea mai dulce persoană pe care am cunoscut-o. Eşti aşa originală şi ruptă de realitate(într-un sens bun, desigur), parcă nici nu aparţii lumii noastre:=):. Îmi place tare mult să discut cu tine, chiar dacă o fac rar. Îmi dai senzaţia aceea de relaxare şi de lume colorată.lough  Eşti foarte talentată la desen şi la scris şi ai un râs absolut adorabil!puppy eyes Chiar mă bucuram enorm când te făceam să râzi:=)): . Până şi tastele râdeau cu zgomotul acela de tren, mai ţii minte?rolling on the floor Oricum sunt extraordinar de fericită să am pe cineva ca tine în cercul meu de prieteni. Eşti sociabilă şi foarte strălucitoare. Eşti genul de persoană pe care toţi vor s-o cunoască( eu una de când m-am înscris pe forum doream asta). Te pup chocolată!kiss .

Well, iPrieten? am uitat ca numele ei asa e, uite vezi? Cine cunoaste stie! Multumesc! >:D<:*

Ultima editare efectuata de catre Calliope in Sam 17 Aug 2013, 22:19, editata de 2 ori
Sus In jos
iPrieten?
Jōnin
Jōnin
iPrieten?

Localizare Localizare : Sarcasmia
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1293
Puncte : 2000
Reputatie Reputatie : 433

MesajSubiect: Re: Nu m-am putut abtine asa ca..   Nu m-am putut abtine asa ca.. - Pagina 8 I_icon19Sam 17 Aug 2013, 22:15

Sînzi*

Si damn, este formidabila. <3
Sus In jos
maudlin
S-Class
S-Class
maudlin

Sex : feminin Varsta : 88
Localizare Localizare : ???
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2816
Puncte : 3352
Reputatie Reputatie : 362

MesajSubiect: Re: Nu m-am putut abtine asa ca..   Nu m-am putut abtine asa ca.. - Pagina 8 I_icon19Sam 24 Aug 2013, 13:58

Anna Dynamitte a scris:
Eve:
Nu prea mai ţin eu minte cum ne-am cunoscut, dar am făcut-o şi am făcut-o bine di tăt.
"Agent 001" îţi spune ceva? Sau "(D) e al meu". rolling on the floor
Merci pentru cuvintele frumoase, eşti o persoană specială şi mă bucur enorm că te-am cunoscut. Eşti o prietenă adevărată. Cred că alte cuvinte nu mai am ce să îţi adresez, ştii doar cât ţin la tine. a hug

Şi Choco este o persoană extraordinară, într-adevăr. N-ai cum să te simţi prost în preajma ei. Te ajută de fiecare dată când are ocazia şi te face să te simţi bine chiar dacă eşti supărat, chiar dacă credeai că nimeni nu te-ar face să te simţi mai bine. E o persoană formidabilă, vorba lui Kit.
Sus In jos
♥Demy♥
Chūnin
Chūnin
♥Demy♥

Localizare Localizare : Bacau
acebook acebook : Denisa Popa
Nr. mesaje Nr. mesaje : 685
Puncte : 777
Reputatie Reputatie : 38
Hobby-uri Hobby-uri : Scris, Citit, Desenat, URMARIT NARUTO , mai multe :)
Stare de spirit Stare de spirit : visatoare.....si aeriana <3

MesajSubiect: Gardian pe chat    Nu m-am putut abtine asa ca.. - Pagina 8 I_icon19Lun 25 Noi 2013, 19:46

Deci, am deschis acest topic special pentru faptul ca asa mi-a venit inspiratia, so, cine il mai place pe Arcade pe aici ? Sunt curioasa sa aflu cat de iubit e el. :))))
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Nu m-am putut abtine asa ca..   Nu m-am putut abtine asa ca.. - Pagina 8 I_icon19

Sus In jos

Nu m-am putut abtine asa ca..

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 8 din 9Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Să vorbim și despre altceva :: Discuții libere-