Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Nu m-am putut abtine asa ca.. - Pagina 3 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Nu m-am putut abtine asa ca.. - Pagina 3 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Nu m-am putut abtine asa ca..

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Urmatorul
AutorMesaj
Kirara
Legend
Legend
Kirara

Merite deosebite :
Nu m-am putut abtine asa ca.. - Pagina 3 J5fdba
Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : Always beside you ♥
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3431
Puncte : 4873
Reputatie Reputatie : 1187
Hobby-uri Hobby-uri : Ador sa stiu cand cazi !
Stare de spirit Stare de spirit : Fake Smile :)

Nu m-am putut abtine asa ca.. - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: Nu m-am putut abtine asa ca..   Nu m-am putut abtine asa ca.. - Pagina 3 I_icon19Sam 04 Iun 2011, 16:23

Pai daca majoritatea au spus care sunt persoanele importante pentru ei, am hotarat sa o fac si eu...

Byby( Lucifer's white angel ) - Cand am vorbit cu ea nu am crezut niciodata ca ma voi atasa atat de tare de ea. Era doar o alta prietena, o alta fata cu( ,) care vorbeam insa incetul cu incetul a devenit mai importanta decat credeam. Am ajuns sa o cunosc, vorbind cu ea si cand aveam probleme puteam vorbi deschis cu ea. Am incredere in ea si stiu ca e alaturi de mine cum si eu sunt alaturi de ea. Pot spune ca a fost si este o persoana importanta pentru mine. Diferita...asta ador la ea, poate fi sensibila, dura, suparata, fericita...are stari diferite si poate nu le arata mereu insa stiu ca sub acea masca de fata dura se ascude o alta fate sensibila si dulce.Trebuie doar sa o cunosti mai bine. O iubesc mult, este o prietena in care am incredere, este amuzanta, ma asculta cand am probleme si pot sa spun ca atunci cand nu vorbesc cu ea ma intristez deoarece este asemeni unui drog, este prietena mea, este mai mult de atat, este sora mea pe care o iubesc. Cand sufera ea sufar si eu deoarece tin foarte mult la ea:x

Bubu - femeia mea...o persoana speciala care ma asculta cand nu aveam cui sa ma descarc si care ma ajuta sa-mi revin din acea stare de tristete. O persoana, care la inceput nu credeam ca ma voi intelege asa de bine cu ea. E dulce, sensibila, e acolo cand ai nevoie de ea si te asculta orice ar fi. Are momente cand e dura dar face asta ca sa fie mult mai bine si reuseste. E o prietena foarte buna in care am incredere si mi se fcae dor de ea cand nu intra pe mess, sa vorbesc cu ea, sa glumeasca cu mine, sa ma faca sa ma simt bine. O prietena adevarata e si Bubu care o iubesc foarte mult si ma bucur ca am cunoscut-o. Atunci cand e trista sau suparata parca sunt si eu, la fel ca si Byby ea face parte din mine. Cred ca daca as sta o zi cu Bubu toata ziua as rade. M-am atasat foarte mult de tine Bubu si nu uita ca te iubesc.

Layla - cupidon cum o numeam eu, e o persana dulce, sensibila...pentru min e asemeni unei mame. Te ajuta cand ai nevoie si te asculta, iti da sfturi si te incurajeaza. Stie cum sa te faca sa zambesti sa crezi ca mai exista sperante. Ma bucur ca te-am cunoscut Laly si nu uita ca te iubesc mult:x

Crystal - vai Crys, bunicuta mea cea iubita:x. E o dulceata de fata, amuzanta care stie cum sa te faca sa zambesti. e corecta si intelegatoare. E genul de persoana pe care te poti baza si incare poti avea incredere:x Te iubesc mult Crys:x

Gabriela - vai sarutule:x...esti o persoana glumeata, frumoasa...nici nu stiu ce sa spun despre tine. Esti speciala pentru mine si ma bucur ca te-am cunosct. esti de incredere si pot vorbi cu tine, sti sa ma faci sa rad. Eh..cine imi spune mie de mimisor:)). te iubesc mult Gabitzu meu, sa nu uiti asta si sa fi mereu amuzanta si la fel de prietenoasa cum te stiu:x

Lexx- sotia mea dulce:x O fata dulce, prietenoasa si foarte glumeata. Poti vorbi cu ea si e de incredere. E foarte prietenoasa si o iubesc mult:x

Emma - aproape mereu ma inebunea sa-i critic ficurile:)) E o persoana foartea de treaba si prietenoasa care nu credeam ca ma voi intelege asa de bin cu ea. Stie cum sa te faca sa te simti bine si e foarte amuzanta. Te iubesc mult Emm:x

Puffy - catelusul meu scump:x...Puffy, de cate ori pronunt acest nume ma gandesc la ceva dulce si pufos la fel ca ea. E o persoana de incredere, care ai ce discuta cu ea si care ma intreb de unde i-a acele imagini atat de frumoase:x E dulce si e o prietena adevarata:x Nu uita ca te iubesc Puffuletele meu:x

Aniska - prima persoana de pe forum cu(,) care am vorbit si chiar m-am imprietenit cu ea. E foarte dulce, sensibila si prietenoasa. Ii pasa de tine si ma asculta cand am ceva. Am incredere in ea si pot vorbi deschis. E foarte glumeata si ma inveseleste cand am ceva. Te iubesc Ani:x

Ele - capra mea:x...fetita asta poate fi copilaroasa insa in acelasi timp poate fi destul de matura. E foarte glumeata iar poeziile care le face si cantecele nu mai spun. E foarte talentata si face in asa fel incat stie sa te faca sa razi. E foarte dulce, ca o bombonica:x si e la fel de perversa:)) Te iubesc mult Ele:x:x

Deyutzu - o fata dulce, prietenoasa, copilaroasa pe care o iubesc. pot spune ca e foarte dulce si mi se pare a fi un copil mic, de cate ori pronunt numele ei. E amuzanta si o iubesc mult:x

Elyy - o dulceata de fata, amuzanta. La fel ca si Deyutzu pentru mine e un copil mic pe care il iubesc:x E prietenoasa, de treaba si foarte amuzanta. Ma bucur ca te-am cunoscut si nu uita ca te iubesc:x

Dadu - o persoana diferita dar daca ajungi mai bine sa o cunsoti vei vedea ca e altfel diferita de aparente. Insa are momente cand se enerveaza mai usor iar alte dati poate fi foarte prietenoasa.Imi place cum rade:x;)). E amuzanta si stie cum sa ma oftice:)). Tot ea imi spune Pico:)):x Te iubesc Radule motzatule:x

Meyryn - Mey...foarte glumeata si de treaba. E corecta si ma face mereu sa rad cu glumele ei. O alta persoana speciala care stie sa te faca sa razi. Este calma dar se poate enerva si foartr repede, asa ca nu va sfatuiesc sa o enervati;) .Te ajuta si e o alta prietena pe care o iubesc mult:x

Daniela - mami...o dulceata de fata si foarte simpatica. E mami meu doar. E glumeata, prietenoasa si sensibila. O persoana pe care eu o iubesc si ma bucur ca te-am cunoscut:x Nu uita ca te iubesc mami:x

Crinutz - o persoana cu capul pe umeri, serioasa dar tot odata glumeata si foarte prietenoasa. Ma bucur ca te-am cunosct Crinutz, sa sti ca esti o persoana speciala in care pot avea incredere. Vorbeste calm si nu se enerveaza foarte repede, incearca sa o rezolve cu vorba buna. Te iubesc Crintutz:x

Zuzu - Ce pot sa spun despre Zuzuka mea? Te iubesc foarte mult si ma bucur ca te-am cunoscut. In acea zi am vorbit si pot sa spun ca ma bucur ca am facut-o deoarece am avut ocazia sa aflu ce fel de persoana esti. Esti sensibila,dulce si tii la prietenii tai iar asta imi place la tine. Ma ascultai cand aveam probleme si ma faceai sa ma simt mai bine. Te iubesc Zuzu:x

Adelina - cum sa uit eu de tine?:x Vai si pe tine te iubesc fioarte mult si ma bucur ca te-am cunoscut:x E cuminte, foarte amuzanta si rade mult. Cred ca daca mi-as petrece o zi cu ea la fel as rade. E la fel de nebuna si o iubesc mult:x

Mihaitza - pai tu care spuneai ca nimeni nu spune ceva despre tin, uite ca o fac eu. Esti foarte dulce, copilaros, un scump:x Doar faci parte din familia noastra, te iubesc si pe tine Mihaitza scumpule:x

Arcade - Mihai...cel care nu ma lasa sa spun macar ,, PA '' cand vorbesc cu el la telefon deoarece inchide. Este o persoana serioasa cu capul pe umeri si corect. Stie ce vrea si nu se lasa calcat in picioare. Poti discuta deschis cu el ca te ascult. E foarte glumet, eu pot sa spun ca rad de cate ori vorbesc cu el. E un prieten adevarat si ma bucur ca te-am cunoscut. Rezolva problemele cu vorba buna dar va avertizez sa nu il nici enervati deoarece el glumeste dar cand enerveaza nu e bine. Miahi, as putea spune o multime de lucruri despre tine insa sa nu uiti ca ma bucur ca te-am cunosct si esti un prieten adevarat. Sti cum sa ne faci sa zambim si sa uitam de probleme, me dai sfaturi si ne ajuti cand trebuie:x:x

Cristi - fratele meu:x Ce pot sa spun despre tine? Esti e persoana speciala, care ma face sa rad mereu. Cine ma intreaba pe mine: ,, ma mai iubesti? '' :)) Esti un foarte bun prieten, de treaba, simpatic si foarte glumet. Stie cum sa ma faca sa ma simt bine si ma bucur foarte mult ca te-am cunoscut:x:x

Florin - tati:x o persoana amuzanta si intelegatoare. Un baiat foarte de treaba care ma bucur ca l-am cunoscut si ca imi este si el prieten:x

JustMe - seful:x...vai mi-e asa dor de tine :(...e o persoana serioasa, cu capul pe umeri care rezolva cu calm problemele si stie cum sa te faca sa te simti bine. Ma bucur ca te-am cunoscut sefule si nu uita ca mi-e dor de tine.

Inca nu am terminat dar voi mai reveni sa mai spun cateva ceva despre alte persoane importante pentru mine. Insa nu uitati ca va iubesc mult si ma bucur ca am avut ocazia sa va cunosc pe fiecare. Sunteti niste persoane importante in care pot avea incredere iar cand nimeni nu ma asculta stiu ca voi o faceti si sunteti alaturi de mine. Stiu ca nu sunt singura ci am niste ingeri pe care ii iubesc foarte mult:x

Ultima editare efectuata de catre Kirara in Sam 04 Iun 2011, 22:40, editata de 2 ori
Sus In jos
Crystal
Legend
Legend
Crystal

Merite deosebite :
Nr. mesaje Nr. mesaje : 5170
Puncte : 8264
Reputatie Reputatie : 1725

MesajSubiect: Re: Nu m-am putut abtine asa ca..   Nu m-am putut abtine asa ca.. - Pagina 3 I_icon19Sam 04 Iun 2011, 16:34

Foarte frumoase lucruri ai spus, Kiri a hug

Deci, esti o persoana cu adevarat deosebita. Niciodata nu ma pot plictisi in preajma ta...in preajma ta si a balenului lough Esti extrem de talentata. Nici nu stiu de unde ai atatea idei.

Esti o prietena pe care mereu ma pot baza, care m-a ajutat cand am avut nevoie si cu care m-am sfatuit.

Numai cuvinte de lauda pentru tine, draga mea in love
Te pup si nu uita ca eu te iubesc mult-mult de tot. Ma bucur din tot sufletul ca te-am cunoscut.kiss

Ultima editare efectuata de catre Crystal in Vin 06 Iul 2012, 11:58, editata de 2 ori
Sus In jos
Elz .
S-Class
S-Class
Elz .

Merite deosebite :
Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : Unde te aştepţi mai puţin.
acebook acebook : Elz :)
Nr. mesaje Nr. mesaje : 4331
Puncte : 5563
Reputatie Reputatie : 903
Hobby-uri Hobby-uri : KPoP , Dancing and Writing :)
Stare de spirit Stare de spirit : Unknow.

MesajSubiect: Re: Nu m-am putut abtine asa ca..   Nu m-am putut abtine asa ca.. - Pagina 3 I_icon19Sam 04 Iun 2011, 16:45

Iapa mea scumpa si draga in love
Ce pot sa mai spun? sad
Si eu te iubesc mult!!!
Sus In jos
http://www.eli-rawrr.tumblr.com
Kirara
Legend
Legend
Kirara

Merite deosebite :
Localizare Localizare : Always beside you ♥
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3431
Puncte : 4873
Reputatie Reputatie : 1187
Hobby-uri Hobby-uri : Ador sa stiu cand cazi !
Stare de spirit Stare de spirit : Fake Smile :)

MesajSubiect: Re: Nu m-am putut abtine asa ca..   Nu m-am putut abtine asa ca.. - Pagina 3 I_icon19Sam 04 Iun 2011, 20:08

Multumesc fetelor va iubesc mult in love
Sus In jos
Yin
Sennin
Sennin
Yin

Merite deosebite :
Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : București
acebook acebook : Ema
Nr. mesaje Nr. mesaje : 6696
Puncte : 7969
Reputatie Reputatie : 815

MesajSubiect: Re: Nu m-am putut abtine asa ca..   Nu m-am putut abtine asa ca.. - Pagina 3 I_icon19Sam 04 Iun 2011, 20:16

Vai Kiri, stiu sunt o pacoste in ale ficurilor dar ma bucur ca nu numai asta ai vazut la mine sad Mi-au dat lacrimile de fericire, esti o scumpa!!!

Si eu te iubesc si va iubesc pe toti, si ma bucur ca am putut sa-mi fac prieteni speciali aici!
Sus In jos
http://y-yinn.tumblr.com/
Apocalipsa
Chūnin
Chūnin
Apocalipsa

Sex : feminin Localizare Localizare : La bau bau
acebook acebook : Ade Adèle
Nr. mesaje Nr. mesaje : 580
Puncte : 778
Reputatie Reputatie : 165
Hobby-uri Hobby-uri : chitara, muritul de ras cu plamanul meu :x (buby)
Stare de spirit Stare de spirit : Ce gluma buna:))

MesajSubiect: Re: Nu m-am putut abtine asa ca..   Nu m-am putut abtine asa ca.. - Pagina 3 I_icon19Dum 05 Iun 2011, 00:31

OOO kity iti multumesc multt

Apropo deabia astept petrecerea aia :))

Bumtzi bumtzi bumtzi =))

Si eu te iubesc enorm de mult nebunici :x:x
Sus In jos
Bombonica Mentolata
Legend
Legend
Bombonica Mentolata

Sex : feminin Varsta : 29
Localizare Localizare : Galati
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2940
Puncte : 3581
Reputatie Reputatie : 227
Stare de spirit Stare de spirit : Happy Happy

MesajSubiect: Re: Nu m-am putut abtine asa ca..   Nu m-am putut abtine asa ca.. - Pagina 3 I_icon19Lun 06 Iun 2011, 20:56

Vaii sarutule sad imi pare rau ca am ajuns asa de tarziu:(: te rog scuza-ma:(:
Iti multumesc foarte mult pentru cuvinteele frumoase pe acre lke-ai spus despre mine a hug inseaman mult pentru mine:*: Iti multumjesc!love
Te iubesc Kiroi! love
Sus In jos
Bubu.
Legend
Legend
Bubu.

Merite deosebite : Nu m-am putut abtine asa ca.. - Pagina 3 J5fdba
Localizare Localizare : Bucuresti
acebook acebook : Bubs Bbu
Nr. mesaje Nr. mesaje : 5440
Puncte : 6635
Reputatie Reputatie : 727
Hobby-uri Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap
Stare de spirit Stare de spirit : I feel like I want to murder someone

MesajSubiect: Re: Nu m-am putut abtine asa ca..   Nu m-am putut abtine asa ca.. - Pagina 3 I_icon19Lun 06 Iun 2011, 23:05

Femeie sa nu uiti niciodata ca te iubesc ! Nu te voi uita never kiss Iti multumesc pentru aceasta descriere minunata, te iubesc..sa nu uiti
Sus In jos
Pufarina~Puff~Puffitza:x
Special Jōnin
Special Jōnin

Localizare Localizare : In tara elfilor:x
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1900
Puncte : 2002
Reputatie Reputatie : 66
Hobby-uri Hobby-uri : Sa ma dau q rolele,sa zabesc
Stare de spirit Stare de spirit : Forever starts today.<3

MesajSubiect: Re: Nu m-am putut abtine asa ca..   Nu m-am putut abtine asa ca.. - Pagina 3 I_icon19Mier 08 Iun 2011, 21:37

Vai Doamne. Doamne cat timp a trecut de cand n-am mai fost pe aici. Kiri, thanks. Te iubesk mult. Nu ma asteptam. I love you!
Sus In jos
Leopard ♥
Chūnin
Chūnin
Leopard ♥

Localizare Localizare : Pe langa tine ;o3
acebook acebook : Foloseste "url" altfel se deformeaza pagina!
Nr. mesaje Nr. mesaje : 752
Puncte : 1515
Reputatie Reputatie : 167
Stare de spirit Stare de spirit : `~Esti rănit de oameni pentru care ți-ai da viața…~`

MesajSubiect: Am aflat ca....   Nu m-am putut abtine asa ca.. - Pagina 3 I_icon19Dum 14 Aug 2011, 21:55

Am aflat azi ca am niste prieteni adevarati...
Elz Te iubesc fata mea [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Elena (ele,elz) o fata minunata plina de viata cand plang ma face sa rad ,cand ma simt singura ,e langa mine ,cand simt ca totu a cazut in jurul meu ea imi da "palme sa ma trezesc la realitate".E o fata minunata ,Orice fata si-ar dori o prietena ca ea Te iubesc si iti multumesc [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine].
Byby fata asta e chiar speciala e diferita ....e minunata ,si ea la fel ca elena e langa mine cand am nevoie .....Cand plang ma face sa rad ,cand ma simt singura e langa mine .....,e o fata de nota 10 pe care o iubesc mult chiar daca la inceput ...nu prea ...ne intelgeam acum eu una cred ca ne intelegem multumesc mult byby [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Crystal "mama mea"[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] te iubesc crys:hug: esti o persoana minunata .....,Ii facei pe toti din jurul tau sa zambeasca ,uneori ii trezesti la realitate la fel ca elz si byby ...ai fost langa mine cand am avu t nevoie am putut sa vorbesc cu tine orice .Te iubesc mult crys si multumesc:hug:
Florin ,(Floricel)My bro : [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Baiatu asta are ceva special ....e minunat ....Cand plang ma duc la el si ma face sa rad... cand sunt fericita se bucura alaturi de mine ....Cand am o problema ma ajuta sa o rezolv ...Cand ..am nevoie de el e langa mine si pentu mine conteaza foarte mult [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] te iubesc florin [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]! Si multumesc:love:
Abel ..my bro [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Pai ....Abel ...E nebun =)) mereu chiar daca sunt suparata chiar daca imi doresc sa mor el ma face sa rad si sa vreau sa traiesc ...la fel ca florin e un baiat minunat ...[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Ma intelege ,ma ajuta,cand am nevoie de o persoana cu care sa vorbesc el e langa mine ...multumesc abel te iubesc:love:
Mai sunt si alti care sunt langa mine cand am nevoie : Gabi,Ani,Ade,denis,arcade,cristi etc Va iubesc si va multumesc mult [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Oricum pe acest forum sunt numai persoane minunate [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Una dintre marile fericiri ale acestei vieti este prietenia si una dintre fericirile prieteniei este aceea de a avea cui sa incredintezi un secret.
- A avea un prieten este mai vital decat a avea un inger. De Nichita Stanescu
- Adevaratii prieteni sunt aceia care se afla alaturi de noi atunci cand ni se intampla lucruri bune si se bucura de victoriile noastre. Falsii prieteni apar in momentele grele, cu mutra plouata, “de solitaritate” cu noi, dar de fapt suferinta noastra ii consoleaza pentru viata lor mizerabila. De Paulo Coelho
- Adevarata prietenie e ca sanatatea; valoarea ei este rar apreciata, pana cand ai pierdut-o. De Charles Caleb Colton
- Am atatia prieteni in lumea literara, incat mi-e imposibil sa scriu o carte proasta, fara sa le trezesc entuziasmul. De Valeriu Butulescu
- Am invatat ca nu e nevoie sa schimbam prietenii daca intelegem ca prietenii se schimba. Din Kathe Kane Hensen
- Am prieteni de 3 feluri: prieteni care ma iubesc; prieteni care ma inseala; prieteni care ma detesta. De Alfred de Vigny
- Biblia ne indeamna sa ne iertam dusmanii, nu si prietenii. De Margot Asquit
- Brancusi: Amice, cine nu gandeste nu iubeste! Nu exista natiune fara ratiune! De Valeriu Butulescu
- Bunele maniere si bunele moravuri sunt prieteni nedespartiti si aliati durabili. De C. A. Bartol
- Cartile sunt prieteni reci, dar siguri. De Victor Hugo
- Ce sunt prietenii? Acelasi suflet in doua trupuri… De Aristotel
- Cel ce are o mie de prieteni, nu are un prieten de aruncat, dar cel ce are un dusman, il va intalni pretutindeni. De Ali ibn-Ali-Talib
- Cel mai bun mod de a cunoaste si a nimici un dusman este sa te prefaci ca-i esti prieten. De Paulo Coelho
- Cel mai desavarsit dusman si cel mai mangaietor prieten este propria noastra memorie. De Nichita Stanescu
- Cel mai greu, cred, e sa construiesti o prietenie. Sa-ti gasesti un barbat e mult mai usor. De Olimpia Malai
- Cred in compatibilitatea spiritului uman. Sunt sigur ca am in lume milioane de prieteni pe care nu-i cunosc. De Valeriu Butulescu
- Cu cat ne iubim mai mult prietenii, cu atat ii vom flata mai putin. Din Moliere
- Daca cel mai bun prieten se imbolnaveste, fireste ca il voi compatimi, dar asta nu inseamna ca va trebui sa ma simt vinovat pentru ca sunt fericit. De Jaques Salome
- Daca socotesti prieten pe cineva in care nu ai aceeasi incredere ca si in tine insuti, faci o mare greseala si nu cunosti valoarea adevaratei prietenii. Din Seneca
- Daca vrei sa gasesti in drumul tau prietenie, gingasie si poezie, ia-le cu tine. Din Georges Duhamel
- Daca vrei sa-ti faci rudele prieteni, inrudeste-te, intai cu prietenii! De Victor Martin
- Daca vrei sa iti cauti un dusman, cauta printre prietenii de zi cu zi. De Mihai Stanciuc
- Dragostea este prietenie cu momente erotice. De Antonio Gala
- Dumnezeu a creat barbatul si, necrezandu-l suficient de singur, i-a dat o prietena ca sa simta si mai mult singuratatea sa. De Paul Valery
- Dusmanii se recruteaza dintre prieteni. De Grigore Moisil
- Esenta prieteniei sta in integritate, generozitate si incredere deplina. Ea nu poate banui sau incuraja infirmitatea. Singurul fel de a avea prieteni este de a fi prieten. De Ralph Waldo Emerson
- Fara fidelitate nu exista nici iubire, nici prietenie, nici virtute in lume. De Joseph Addison
- Fetele nu vor fratii si prietenii, ci adoratori, si cel mai plat Don Juan are mai multi sorti de izbanda decat fadul coleg si prieten. Jos ipocrizia colegiala! De George Calinescu
- Iubirea este singura forta capabila sa transforme un inamic intr-un prieten. De Martin Luther King
- Imi place sa stiu totul despre noii mei prieteni, dar nimic despre cei vechi. De Oscar Wilde
- In afaceri nu avem prieteni, ci doar parteneri. De Alexandre Dumas
- In vremuri bune, prietenii ne cunosc. In vremuri grele, noi ii cunoastem pe ei. De John Collins
- Intr-o prietenie, lucrul cel mai greu nu este de a ne da pe fata defectele dinaintea unui prieten, ci de a-l face sa si le vada pe ale lui. Din La Rochefoucauld
- Mai bine pierzi un prieten, decat un cuvant de spirit. Din Quintilian
- Mi-e dor de un dusman adevarat. Ma sufoca devotamentul falsilor prieteni. De Valeriu Butuelscu
- Nu ai cum sa cunosti pe cineva cu adevarat pana nu i-ai fost prieten. Din Walker Best
- Nu am o prietena. Dar stiu o femeie care ar fi furioasa pe mine fiindca am spus asta. De Mitch Hedberg
- Nu exista prieteni in politica, exista numai prieteni politici. De Titu Maiorescu
- Nu existam decat pentru dusmanii nostri si pentru cativa prieteni care nu ne iubesc. De Emil Cioran
- Nu face prieteni cel ce niciodata nu si-a facut vreun dusman. De Alfred Tennyson
- Nu imi distrug oare dusmanii atunci cand mi-i fac prieteni? De Abraham Lincoln
- Nu judecati oamenii dupa cei cu care se aduna. Nu uitati ca Iuda avea amici ireprosabili. Din Ernest Hemingway
- Nu putem ajunge departe in prietenie daca nu suntem dispusi sa ne iertam unii altora micile cusururi. Din La Bruyere
- Nu stim niciodata daca o prietenie se naste mai curand din contraste decat din asemanari. Din Balzac
- O singura clipa de impacare este mai de pret decat o viata intreaga de prietenie. De Gabriel Garcia Marquez
- O spun doar ca un fapt pe care nu-l comentez: daca toti oamenii ar sti ce spun ceilalti despre ei, n-ar mai exista in lume nici macar patru prieteni. De Blaise Pascal
- Oamenii nu mai au timp sa cunoasca nimic. Ei cumpara lucruri de gata de la negutatori. Cum insa nu exista negutatori de prieteni, oamenii nu mai au prieteni. De Antoine de Saint-Exupery
- Of, crud mai este sa gusti din singuratate, alaturi de prieteni. De Iosif M. Cristian
- Omul si-a gasit multi prieteni in randul animalelor, de regula necomestibile. De Valeriu Butulescu
- Omul trebuie sa aiba si prieteni si dusmani: prietenii il invata ce trebuie sa faca, iar dusmanii il obliga sa faca ce trebuie. De Plutarh
- Ori ai multe idei si putini prieteni, ori multi prieteni si putine idei. Din Santiago Ramon y Cajal
- Prieten e omul care lupta cu dusmanii mei, nu cel care are aceiasi prieteni cu mine.de Tristan Bernard
- Prieten este cel cu care poti ramane in liniste. De Camillo Sbarbaro
- Prieten iti este cel care te ocroteste de prostii, nu cel care te indeamna la ele. De Iosif M. Cristian
- Prieten ne este cel care ne cunoaste, si cu toate astea ne iubeste oricum. De Jerome Cummings
- Prieten se numeste omul care te ajuta fara ca verbul sa fie urmat de un complement circumstantial de timp sau de loc sau de mod. De Nicolae Steinhardt
- Prieten. Dusmanul dusmanului meu. De Valeriu Butulescu
- Prieteni are cel ce stie sa si-i faca! De Ioan Slavici
- Prietenia consta in a sti ca ai un ajutor in plus si un necaz mai putin. De Marcio Barrios
- Prietenia este cel mai de pret bun al omului. Fara prietenie nu e dragoste, fara dragoste nu e prietenie. De Goethe
- Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu o persoana, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele. De Geoge Eliot
- Prietenia este cu siguranta cel mai bun balsam pentru durerile provocate de deceptiile din dragoste. De Jane Austen
- Prietenia este egalitate armonioasa. De Pitagora
- Prietenia este firul de aur care leaga inima intregii lumi. De John Evelyn
- Prietenia este incercarea prin care se masoara un om. De Oscar Wilde
- Prietenia este inchisoarea sufletului de buna voie in trup strain. De Dimitrie Cantemir
- Prietenia este o delicata legatura a sufletelor prin o armonie in cele mari si bune. De Goethe
- Prietenia este o haina valoroasa care se curata cand se murdareste, nu se arunca la prima pata. De Cato cel Batran
- Prietenia este o relatie interpersonala care se bazeaza pe incredere, cinste, toleranta. De A. Von Kotzebue
- Prietenia este umbra serii, care se inteteste odata cu apusul soarelui vietii. De La Fontaine
- Prietenia este un bland angajament al inimii. De Motesquieu
- Prietenia este una din mangaierile vietii. De Gala Galaction
- Prietenia este… tipul de dragoste pe care ne inchipuim ca o traiesc ingerii. De C. S. Lewis
- Prietenia inseamna a fi frate si sora, doua suflete ce se ating fara sa se confunde, doua degete ale aceleiasi maini. De Victor Hugo
- Prietenia inseamna un suflet in doua trupuri. De Aristotel
- Prietenie inseamna sa fii alaturi de prieteni nu cand au dreptate, ci cand gresesc. De Andre Malraux
- Prietenie. Incredere si respect. De Ovidiu Oana
- Prietenii mei nu sunt multi, dar sunt nenumarati. De Nichita Stanescu
- Prietenii raman prieteni. Cei care nu raman… inseamna ca n-au fost. De Ada Milea
- Prietenii se pretind sinceri, dusmanii sunt intr-adevar. Din Arthur Schopenhauer
- Prietenii sunt acei oameni rari care te intreaba ce mai faci si apoi asteapta sa auda raspunsul. De Ed Cunningham
- Prietenii sunt rude pe care ti le faci. De Eustache Deschamps
- Prietenii vin si pleaca dar dusmanii se aduna. De Thomas Jones
- Prietenul este raspunsul dat nevoilor noastre. De Kahlil Gibran
- Prietenul tau are un prieten, iar acel prieten al prietenului tau are si el un prieten, asa ca fii discret. Din Talmud
- Sa nu legi niciodata prietenie cu omul pe care nu-l poti respecta. De Charles Darwin
- Sfera de cunostinte a lui Seneca a fost intregita cand a aflat ca un prieten ajuns la putere insemna un prieten mai putin. De Henry Adams
- Singura cale de a avea un prieten e sa fii unul. De Ralph Waldo Emerson
- Singura prietenie de pret este cea care s-a nascut fara motiv. Din Arthur van Schendel
- Un prieten adevarat este cineva care iti trece cu vederea esecurile si iti tolereaza succesul. De Doug Larson
- Un prieten adevarat iti stie slabiciunile, dar iti arata calitatile, iti simte temerile, dar iti intareste credinta, iti cunoaste ingrijorarile, dar iti elibereaza spiritul, iti recunoaste defectele, dar iti subliniaza posibilitatile. De William Arthur Ward
- Un prieten adevarat iti va ramane intotdeauna prieten. Din The Marquess of Lossie
- Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima. De Gabriel Garcia Marquez
- Un prieten este cineva care are aceeasi dusmani ca si tine. De Abraham Lincoln
- Un prieten este cineva care iti da libertate totala pentru a fi tu insuti. De James Douglas Morrison
- Un prieten este cineva care te cunoaste asa cum esti, intelege ce ai fost, accepta ce ai devenit si, cu blandete, te lasa sa cresti in continuare. De William Shakespeare
- Un prieten este o persoana care stie totul despre tine si inca te place. De Elbert Hubbard
- Un prieten este o persoana cu care pot fi sincer. In fata lui pot gandi cu voce tare. De Ralph Waldo Emerson
- Un prieten este un alt tu insuti. De Zenon
- Un prieten este un dar pe care ti-l faci tie insuti. De Robert Louis Stevenson
- Unii prieteni sunt umbre, nu apar decat cand e Soare. De Mihail Sadoveanu

Ultima editare efectuata de catre Someone like you in Lun 15 Aug 2011, 10:31, editata de 2 ori
Sus In jos
Elz .
S-Class
S-Class
Elz .

Merite deosebite :

MesajSubiect: Re: Nu m-am putut abtine asa ca..   Nu m-am putut abtine asa ca.. - Pagina 3 I_icon19Dum 14 Aug 2011, 21:58

O scumpa mea, nu ai de ce sa imi multumesti eu fac totul din placere si pentru ca te iubesc in love. va iubesc pe toti in parte, mie asa de greu sa ma despart de voi, mi-ati ajuns la inima. Ati avut momente cand m-ati facut sa va urasc dar apoi...uitati, vorbesc de iubire nu de ura. Am ramas pe acest forum pentru simplul fapt, ca inima mi-a ghidat asta, pentru ca persoanele de aici sunt speciale, minunate, iubitoare, chiar daca altele sunt josnice. Va iubesc bree iar pe tine, Flori, sisulet, te iubnesc la infinit!
Sus In jos
Denii
Genin
Genin
Denii

Localizare Localizare : alba
Nr. mesaje Nr. mesaje : 467
Puncte : 546
Reputatie Reputatie : 45
Hobby-uri Hobby-uri : Fotografia :)
Stare de spirit Stare de spirit : ca a ta :)

MesajSubiect: Cum il/o consideri pe .....?   Nu m-am putut abtine asa ca.. - Pagina 3 I_icon19Mier 17 Aug 2011, 21:51

Incep eu ...sa vedem....Elz
E o dulceata , o fata de incredere , o nebuna si perversa inascuta si imi e ca o surioara mai mica dar foarte draga . dap !
Ce as vrea mult la ea e sa creada mai mult in ea si sa fie mereu cu capu sus ! te iubesc elz nebuna mea!

ATENTIE!!!!Nu aveti voie sa jigniti membrii , moderatori sau admini! e doar o simpla parere. Daca vad asa ceva o sa rog ca acest topic sa fie sters si fara discutii! Sa nu vad de genul : proasta sau necioplita sau enervanta ca ma supar rau ! Folositi un mod elegant de a definii persoana respectiva ! Asta o sa va prinda si voua bine ! v-am rontait dulce ! kiss happy2
Sus In jos
Elz .
S-Class
S-Class
Elz .

Merite deosebite :

MesajSubiect: Re: Nu m-am putut abtine asa ca..   Nu m-am putut abtine asa ca.. - Pagina 3 I_icon19Mier 17 Aug 2011, 22:53

Ce cred eu despre Adelina?

Ce imi place.

In primul rand imi place ca este o persoana vesela, hazlie, degajata care stie sa isi faca prieteni. Are numeroase talente ,,ascunse'', si este o perversa innascuta. Este frumoasa si dragutza, gingasa asemenea unui crin si am zis amuzanta? think Mda am zis...

Ce nu imi place? Si ce as vrea sa schimbe?

Cand vede ca un om este suparat/nervos sa nu il expedieze ci sa stea langa el sa il asculte si sa-l aline, nu sa il enerveze mai rau [si daca aici credeti ca am zis ca este enervanta, nu este adevarat yeah]. La ea lipseste un ingredient: nu este iubitoare sau mai bine zic milostiva....Mda, are momentele ei reci, dar ma rog...Asta e acepti omul cu defecte si cu aprecieri.

Cam asta ar fi...Sper ca nu am suparat pe nimeni, si ca nu am...incalcat regulile, este parerea mea yeah
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Nu m-am putut abtine asa ca..   Nu m-am putut abtine asa ca.. - Pagina 3 I_icon19Joi 18 Aug 2011, 00:00

Sa vedem happy2 Ade happy2
Pai este o persoana care stie sa te faca sa zambesti indiferent de problemele pe care le ai si cat de suparat esti. Stie sa se faca placuta , sa-si faca prieteni si este destul de deschisa cu cei care merita. Este un om cu care mereu ai ce discuta si care mereu stie sa te asculte. Este sensibila ,chiar daca ea incearca sa arate altceva yeah . Ce nu-mi place la ea , pai ar fi ca vorbeste destul de urat , in unele cazuri si se enerveaza repede.Altceva nu am ce sa zic ca e rau la ea happy2

Ultima editare efectuata de catre floryn37 in Joi 18 Aug 2011, 02:40, editata de 1 ori
Sus In jos
Apocalipsa
Chūnin
Chūnin
Apocalipsa

MesajSubiect: Re: Nu m-am putut abtine asa ca..   Nu m-am putut abtine asa ca.. - Pagina 3 I_icon19Joi 18 Aug 2011, 01:25

Pai ar fi mai multe persoane incep cu Floc

Este un baiat timid, sincer, stie sa iubeasca si sa te faca sa razi chiar si cand nu vrei.

Este mai inchis dar daca ai rabdare cu el se deschide intr-un final.

Si e cel mai secretos om pe care lam vazut vreodata take this! cu el esti sigur ca nici un secret nu va fi dezvaluit(hehe)

Este mai mereu vesel dar cand trece de ora 12 devine cam morocanos deci atentiune!!!

Sper ca nu te-am suparat flocinel good
Sus In jos
Apocalipsa
Chūnin
Chūnin
Apocalipsa

MesajSubiect: Re: Nu m-am putut abtine asa ca..   Nu m-am putut abtine asa ca.. - Pagina 3 I_icon19Joi 18 Aug 2011, 01:28

Randul lui Elz

Elena cea mai nebunatica fata pe care am intalnit-o de perversa numai spun lough

Stie cum sa se faca placuta atunci cand vrea cand nu auci auci iese cu scantei

Se supara repede dar si iarta la fel ❌x fiinca are o inima blanda.

Este foarte fotogenica si are un zambet minunat❌x

Stie sa te asculte atunci cand iti este greu si da sfaturi care chiar te ajuta dap !

Dar si cand se enerveaza ferea ca iese cu scantei lough

Elz sper sa nu te supere parerea mea dap !
Sus In jos
Aniska
Guardian Ninja
Guardian Ninja
Aniska

Localizare Localizare : pe aici
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2389
Puncte : 3602
Reputatie Reputatie : 1046
Hobby-uri Hobby-uri : role , cumparaturi, scoala , net etc
Stare de spirit Stare de spirit : happy, indragostita, plictisita....

MesajSubiect: Re: Nu m-am putut abtine asa ca..   Nu m-am putut abtine asa ca.. - Pagina 3 I_icon19Joi 18 Aug 2011, 09:57

♥Ade♥

O persoana intelegatoare, frumoasa, amuzanta , perversa.

Ii face pe cie din jur sa se simta bine.

Este incantatoare si nebunatica.

Poti sa si mor de ras cand se pune pe glume.

Este o prietena pe care oricine si-ar dori-o.

Sngurul defect: se supara repede.

sper sa nu te superi ade

♥Ele♥

Nebunatica noastr perversa.

O fiinta adorabila, mai ca-ti vine s-o mananci.

Amuzanta foc , intelegatoare, iubitoare.

Este acolo cand ai nevoie de ajutor si te consoleaza cand esti trist

♥Florin♥

Un prieten de nadejde care stie sa te faca sa e simti bine cand esti cu moralul la pamant

Amuzand , intelegator si iubitor.

O persoana de incredere care itit este mereu aproape.

Sus In jos
Bubu.
Legend
Legend
Bubu.

Merite deosebite : Nu m-am putut abtine asa ca.. - Pagina 3 J5fdba
Localizare Localizare : Bucuresti
acebook acebook : Bubs Bbu
Nr. mesaje Nr. mesaje : 5440
Puncte : 6635
Reputatie Reputatie : 727
Hobby-uri Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap
Stare de spirit Stare de spirit : I feel like I want to murder someone

MesajSubiect: Re: Nu m-am putut abtine asa ca..   Nu m-am putut abtine asa ca.. - Pagina 3 I_icon19Joi 18 Aug 2011, 19:28

Adelina

Este o prietena extrem de buna. Pot vorbi orice cu ea, intre noi ramane. Stie sa tina un secret .. ( surprize nu =)) ) Este o fata foarte speciala pentru mine si ma bucur din toata inima ca am cunoscut-o.
Este amuzanta si cu ea ma simt mereu mai bine. Imi face o deosebita placere sa vorbesc cu ea si despre ea happy2 O persoana gingasa care aduce zambetul pe buze oricui. Imi place atunci cand se enerveaza =)) E asa de haioasa si de scumpa ;x
Are simtul umorului si pot spune fara nicio problema ca, cu ea niciodata nu te plictisesti. Este si sensibila. Pot spune ca o admir. Ca ii multumesc ca imi este prietena si sper ca mereu sa ramanem asa. Stie ea .. am facut noi un juramant in love O iubesc foarte mult, si desigur, este una dintre cele mai importante persoane pentru mine.
Este foarte frumoasa si sexy, mrr >:) Inteligenta si stie cum sa ma faca sa ma simt mai bine.
Daca m-as certa cu Ade cred ca m-as arunca pe balcon =)) Mereu vorbesc cu ea si sincer nu vad ziua fara ea ;x Ade te iubesc mult de tot :x Ade seamana mult cu mine, nu degeaba eu si ea formam una =))) mor. Ade suntem macho-femei .. nu uita !! =))

Gabriela

Gabitza este si ea una dintre cele mai importante persoane pentru mine. Este o fata puternica si foarte frumoasa. Are un suflet bun, o iubesc mult de tot. De asemenea Gabriela este si sensibila si poate ca peste unele lucruri trece mai greu, la fel ca si mine de alt fel .. stie ea heh Voi fi mereu acolo pentru Gabi, oricand are nevoie de mine.
Este amuzanta, desigur. Rad cu ea pana nu mai pot. Ma bucur foarte mult ca am cunoscut-o. Hmm .. tin minte ca prima data cand ne-am cunoscut .. am avut un mic incident si nu am crezut ca vom fi prietene. Insa cu timpul m-am atasat foarte mult de ea. Ii spun orice mi se intampla, am incredere deplina in ea si este o prietena cum multe alte fete sau alti baieti si-ar dori sa aiba. Gabitzu meu, te iubesc mult de tot. Ma bucur ca te-am cunoscut ;x La fel ca si Adelina seamana mult cu mine a hug

Kira

Deci .. oare ce pot spune eu despre Kiri ? Pfai .. e femeia mea, o iubesc extrem de mult. Si ea este o persoana foarte importanta pentru mine. Ca sa nu mai zic ca imi e un dooor de ea. Pfai, cand o vad nu mai scapa de mine :)) Ei bine .. ce pot sa spun. Hmm .. Kiri este o fata extrem de frumoasa, este sensibila dar in acelasi timp puternica. Poate trece peste multe lucruri. Reuseste ce isi propune. Am multa incredere in ea ;x A fost prima mea prietena de pe acest forum, dupa Mihai =)) Bine dar el e baiat =)) Cu Kiri nu m-am certat nici macar o data :X
Este o persoana amuzanta, imi place sa vorbesc cu ea, ma ajuta sa trec peste orice problema am. De fiecare data imi da sfaturi si .. cum am mai spus de foarte multe ori .. chiar si atunci cand ar trebui sa fie suparata pe mine .. nu este.
Ca sa nu mai zic ca avem 7 luni de cand suntem impreuna, deci va rog >:) good E a mea si doar a mea, nu o impart cu nimeni biciuitor
Este o prietena foarte buna, o persoana de incredere. Ne asemanam foarte mult. In principal fiindca =)) amandoua suntem doua impiedicate =)) Iepurasu' meu ;x;x;x
Sunt multe lucruri de zis despre ea. E un moderator excelent, un critic desavarsit si o prietena de nadejde. Femeie te iubesc :X

Zuzu

Ei bine, ce pot spune ? Zuzu a fost, este si va fi mereu o persoana pe care o iubesc foarte mult. O persoana prea importanta pentru mine. A fost intotdeauna langa mine. O persoana extrem de nebuna =)) In sensul bun al cuvantului. O prietena cum multe nu sunt. Confidenta mea =)) A mea .. CAPISH ? =))
Este frumoasa, bruneta mea ;x Amuzanta .. pfai .. am vorbit eu cu ea la telefon niste lucruri =)) Nu am sa le uit toata viata =)) Nebuna mea ;x
Este foarte energica si imi place cand e geloasa :X Vai o ador ;x Scrie foarte frumos, ador fic-urile ei. Nu am ce spune ;x
Ma bucur ca am intalnit-o pentru ca nimic nu ar fi fost la fel fara ea. Am avut probleme, ne-am certat .. insa chiar si asa am ramas de nedespartit. Zuzic te iubesc mult de tot, nebuna ea :X:X

Laly

Mamica mea dulce ;x O persoana extrem de frumoasa. Mamica mea blonda cu ochii albastriiii :X:X Vai o ador. Cu ea pot vorbi orice. Cat am mai ras noi doua =)) O iubesc foarte mult, mereu imi ia apararea >:) Hehe, sunt protejata deci distanta va rog =)) Insfarsit m-a dus si pe mine in vacanta aia cu tusi, de ziua mea. Insfarsit. Numai ca nu mi-am gasit pisilin =)) Ehh, nu e o problema=))
Este o persoana de incredere, o mamica extrem de buna si o prietena cum nu am mai vazut. Imi place fiindca ea rezolva lucrurile cu vorba buna. Mereu cand este vreo cearta ea vine si ne face sa intelegem ca sa ne certam nu e bine.
Este amuzanta si sunt sigura ca multi vor sa mi-o fure (D) Dar sunt cu ochii pe voi (D)=))
Scrie foarte frumos, nu am ce spune.
Este un Administrator foarte bun ! Isi face treaba foarte bine si consider ca daca ea nu ar fi .. forumul nu ar fi la fel. Mami te iubesc mult de tot :X
Sus In jos
Apocalipsa
Chūnin
Chūnin
Apocalipsa

MesajSubiect: Re: Nu m-am putut abtine asa ca..   Nu m-am putut abtine asa ca.. - Pagina 3 I_icon19Joi 18 Aug 2011, 19:55

Randul meu sa spun ceva despre Buby a hug

Buby sau cum imi place mie sa zic Piku este jumatatea mea, chiar nu stiu cum ar fi o zi daca nu as fi cunoscut-o. E mereu dar mereu zambitoare iar cand tristetea se abate asupra ei nu lasa sa se vada pentru a nui intrista pe ceilalti. Are o inima blanda si iubitoare ;x. Este amuzanta si mereu acolo cand ai nevoie de ea :x. Te poti baza pe ea tot timpul stiind ca iti va fi alaturi si mereu cu un sfat pregatit. Buby m-a ajutat cu multe si pentru asta ii datorez totul. Luna cat a lipsit a fost o tortura, si ma bucur ca a revenit;x. Juramantul depus de noi buby va ramane la nesfarsit si sper ca intr-o zi sa ne intalnim ;x defapt as vrea sa ma intalnesc cu voi toti :xSi nu in ultimul rand buby e o adevarata frumusete are ochi si corp de felina arr :> baiatul care ii va fura inima va fi cel mai norocos baiat de pe pamant si nu exagerez :D.

Da buby macho- femei pana lamoarte si dincolo de ea:))!Te iubesc buby sa nu uiti asta:x

Ani

Este o fata speciala. E mereu acolo cand ai nevoie de ea si mereu iti sare in ajutor. Chiar daca neam certat noi din cauza mea :d ca deh cum a spus si ea mai sus ma supar cam repede defectul meu principal nam cei face (hehe) neam impacat si asta e ceea ce conteaza spun eu :p. Este indulgenta si tine la prietenii ei ^^

Gaby

Gaby este mamica mea scumpa:x. Este mereu acolo pentru mine si ii multumesc din suflet pentru asta. Este sensibila dar nu vrea sa arate asta. Este o luptatoare si o admir pentru asta. Cand nu poate face ceva nu spune nu pot ci incearca pana ii reuseste:x. Imi da mereu sfaturi care ma ajuta si are o inima blanda, dar doar cu cei care merita. Este glumeata si nebuna (hehe) si mereu ma face sa rad. Neam propus noi ceva vara viitoare si sper din tot sufletul sa se realizeze:x. Nu spun ca este si ea sexy doar si ea face parte din familia felinelor(hehe) o adevarata tigroaica :x Si Gaby nu lasa pe nimeni sa te schimbe esti perfecta asa cum esti. Te iube
sc:x

Sus In jos
Bombonica Mentolata
Legend
Legend
Bombonica Mentolata

Sex : feminin Varsta : 29
Localizare Localizare : Galati
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2940
Puncte : 3581
Reputatie Reputatie : 227
Stare de spirit Stare de spirit : Happy Happy

MesajSubiect: Re: Nu m-am putut abtine asa ca..   Nu m-am putut abtine asa ca.. - Pagina 3 I_icon19Joi 18 Aug 2011, 20:27

Pai.. sa incep si eu happy2..:

Ade ❌

Adelina este fetita mea. O scumpete de fata. Noi doua ne asemanam foarte mult. Si la comportament , dar si la alt ceva hmm...?! stie ea lough

Este acolo pentru tine si asta este cel mai important. Ii poti spune orice , fiind sigur ca nu va spune nimanui nici daca i-ar cadea tavanul in cap. Stiu asta pentru ca o cunosc happy
Este extrem de frumoasa, doar este fetita lu mama nu ?love Da dar pe langa ca este frumoasa este desteapta, ii place sa spuna lucrurilor pe nume si este un lucru demn de admirat. Pot sa va asigur ca are o singura fata. Este aceiasi tot timpul.
Are o inima pur si simplu imenmsa!!! Si este atat de blanda :X
E o prietena perfecta, de-aia te iubesc eu love

BuliiBuu love

Ohoo Bulii merita o bataie sora cu moartea lough Si pe ea o iubesc mult da mult tare. E foarte sensibila si sa o vedeti cand se enerveaza. Este asa de dulce (GOO)

E o prietena desavarsita de multe ori ea mi-a deschis ochii si a fost langa mine mereu happy2: Este S U P E R B A ca o pisicuta adevarata. Mrr! :)) Da da si pe ea o iubesc nespus de mult huh?): Bubu seamana atat de mult cu mine incat as crede ca eu si ea suntem surori cu adevarat :X
Pana acum a avut raspunsul la toate intrebarile mele. Si nu ma refer ca mi-a spus ce sa fac atunci cand sunt intr-un impas, raspunsul era faptul ca era langa mine. Acelasi lucru este valabil si la Adelina love

Si pe tine te iubesc mult sys love

Ilinca love

Ehh iubirea mea sexy si frumoasa, are o inima de aur. Hehe numai ea stoia ce aveam de cand sa fac vara asta, dar se pare ca am esuat >..> mda se mai intampla happy2 dar ii multumesc mult pentru sustinere. A fost langa mine cand mi-a fost mai greu. Este o fata corecta care sttie ce vrea. Nu-si lasa niciodata prietenii la nevoie, iar asta o face unica:X Ne-am propus noi ceva peste 2 ani sper sa reusim sa ducem la cap si acea nebunie lough

te iubesc mult Ili si am sa fiu mereu langa tine :X:X

Elena:X:

Deci aceasta fata este cea mai sexy capra. Este o scumpete si o dulceata. Ea iti umple ziua de bucurie. Este foarte dar foarte sensibila si are un suflet fragil, ca de copil kiss
Este foarte talentata, mai ales la facut hentai :))) stie ea:)))
Pe langa toate astea este o prietena adevarata :X si ea a fost langa mine mereu si nu m-a dezamagit niciodata, fata de latre persoane pe care le credeam cele mai bune prietene ale mele dap !
Multumesc ca ai fost langa mine kiss Eu voi fi mereu aici langa tine happy2

Zuzuneel love

E pai Zuzu e nebuna in toata regula :)) Cine credeti ca-mi ridica mie moralul cand mai aveam un pic si ma aruncam de la alcon?:)) Zuzu. Ea nu se poate opri sa nu te faca fericit, fara sa te faca sa razi, iar asta este un lucru rar. zuzunel stii ca te iubesc extrem de mult?:X Enorm! O prietena mai mult decat adevarat care stie ca nu se merita sa plangi dupa ceva ce nu merita huh?):
Zuzu e bomba bombelor, are niste ochi S U P E R B I :X:X asa de frumoasa este fetita mea cea mica :X Te iubesc sufletel :X:X

Floriiin love

Bun deci Florin e cel mai incapatan om de pe acest pamant!! Dar e fratele meu pe care il iubesc mult mult:X:X Chiar daca uneori mai vorbeste gura fara el hmm...?! indsa e dragutz sa-l vezi cum incearca sa te impace. Si el este acolo pentru mine si nu m-as imagina singura ,cand stiu ca fratele meu mai mare este acolo dap ! Ce sa mai spun? Ah da e adormit tot timpul ca si mine de altfel=)) Eu si Flocica avem multe in comun. Stiu ca el are o inima de aur si ca mereu ii iarta pe cei care ii fac rau si asta e un lucru demn de admirat :D Este prieten cu oricine, nu cunosc pe nimeni care nu s-ar putea intelege pentru ca el te ajuta mereu cand ai nevoie

Si pe tine te iubesc Floci :X

Layla :X

It`s Lala Baby :X:X!!! ehh stim noi :)) LAlay este iubirea mea, colega dse distractii :)) de senzatii tari:)) si de urmarit baietii de la kebab:)). Da da este o persoana mai mult decat minunata. Se intelege bine cu oricine :X si are un suflet pur :X O prietena adevarata, alt ceva nu pot spune. Este foarte desteapta si mereu stie sa rezolve lucrurile cu vorba buna, demna de admirat
Multumesc ca ai fost langa mine Laly :X Si pe tine te iubesc :X

Cam asa a fost ..happy2

Sus In jos
Elz .
S-Class
S-Class
Elz .

Merite deosebite :

MesajSubiect: Re: Nu m-am putut abtine asa ca..   Nu m-am putut abtine asa ca.. - Pagina 3 I_icon19Joi 18 Aug 2011, 20:42

Randu meu, randu meu si eu si eu si euuuuu!!!!!!!

Deci...

♀ Gabitzu, mamica mea numarul 2 aka Duduie:*: ♀

A mai mare bomba sexy de pe forum nene!! huh? Deci are niste craci in love, pfff, bomba rau, model de lenjerie intima pentru femei. Este superba, super frumoasa, super dulce, atat de dragutza si prietenoasa, o prietena adevarata as putea spune in love.
Mai ne certam noi dar asta este, asta ne apropie, mereu ma face sa ma bucur de viata sa infrunt ziua de maine cu un zambet larg pe buze in love, este ca si o mama pentru mine, una sexy lough.
Te iubesc dudusca mea in love

♀ Bubuluci aka Buhu, mamica mea in love

OMG! Alta bomba ⭕ Sunati la 112 lume dac vreti poze cu ea lough. Bubu cred ca este una din cele mai simpatice persoane de pe forum care chiar te ajuta cand ai nevoie si iti zambeste cand plangi, ajutandu-te sa treci peste neplacerile vietii. Este foarte amuzanta [asemenea lui Gabi], frumoasa nu mai zic, perversa doar de la ea am mostenit, si un talent innascut.
Te iubesc mami kiss

♀ Anitza aka Bobo ♀

Ani este cea mai nebuna si perversa persoana de pe forum dupa mine lough Sisu meu nebun si dulce care te face sa zambesti numai cand ii simti prezenta in love. Este foarte foarte frumoasa si sexy, perversa si dragutza, o dulceata de iti vine sa o mananci pe loc, foarte talentata la scris ficuri si la dat critici dure.
Te iubesc Bobo rusinos

♀ Byby aka Bybo$$ ♀

Ohh da am ajuns si la Bybulina mea scumpa in love. Deci cred ca cel mai bine ma inteleg cu Byby, pentru ca ne asemanam intr-un fel. Este o persoana foarte vesela si amuzanta si perversa, daca ajungi sa o cunosti bine. Este prietenoasa si frumoasa in love, pot spune ca este ingerul meu pazitor.
Ceea ce nu suport e cand cineva se ia de ea, nimeni dar nimeni nu are voie sa se ia de ea, mai ales de fata cu mine. Clar? lough
Te iubesc Bybo$$u meu:love:

Sus In jos
Special Jōnin
Special Jōnin

Localizare Localizare : In tara elfilor:x
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1900
Puncte : 2002
Reputatie Reputatie : 66
Hobby-uri Hobby-uri : Sa ma dau q rolele,sa zabesc
Stare de spirit Stare de spirit : Forever starts today.<3

MesajSubiect: Re: Nu m-am putut abtine asa ca..   Nu m-am putut abtine asa ca.. - Pagina 3 I_icon19Joi 18 Aug 2011, 22:09

Paii sa vedem:

Byby:x:x my BFF:x

Ce pot spune despre ea? Una dintre cele mai speciale prietene din aceasta lume. Este ca o sora care ma ajuta. Vorbim mereu si radem impreuna chiar daca ea uneori este super monotona. Imi place sa ajut oamenii ca ea, adica sa le ridic moralul. Stiti voi cum se spune "Opusele se atrag"
Stie bine sa tina un secret si am mare incredere in ea. Uneori suntem cam rautacioase si barfim mult. Ce pot sa mai zic despre ea? Toate laudele posibile pe care i le pot da. Nici nu stiu cum sa clarific ceea ce este ea cu adevarat. In orice caz stiu bine ca o iubesc enorm si ca ea v-a fii una dintre cele mai speciale persoane din lume. Nu uita Byby :x sunt aici mereu pentru tine. PS: E mega frumoasa:>

Bubu, mamica mea speciala :)

Chiar daca intr-un timp ne cam indepartaseram stiam bine ca ea inca tine la mine. Sincer eu chiar o cred ca o mama. Imi da mereu sfaturi, rade cu mine si e sociabila. Cum sa nu iubesti o persoana ca ea. Este intradevar speciala si sunt sigura ca multa lume o invidiaza. Cu toate astea ia inca zabeste, este o persoana puternica care pot sa zic ca ma insira. Numai lucruri bune desprea ea:x
Mami sper sa fi mereu langa mine:x

Asaaa cam atat pt azi....imi e prea lene sa scriu restuu
Sus In jos
Denii
Genin
Genin
Denii

Localizare Localizare : alba
Nr. mesaje Nr. mesaje : 467
Puncte : 546
Reputatie Reputatie : 45
Hobby-uri Hobby-uri : Fotografia :)
Stare de spirit Stare de spirit : ca a ta :)

MesajSubiect: Re: Nu m-am putut abtine asa ca..   Nu m-am putut abtine asa ca.. - Pagina 3 I_icon19Joi 18 Aug 2011, 22:23

Ei vad ca va place , continuati ..distractie placuta !kiss
Sus In jos
ღﻵ♥♥ZuZu
Genin
Genin
ღﻵ♥♥ZuZu

Localizare Localizare : timisoara
Nr. mesaje Nr. mesaje : 83
Puncte : 100
Reputatie Reputatie : 7
Hobby-uri Hobby-uri : scriu fikuri
Stare de spirit Stare de spirit : happy:X!

MesajSubiect: Re: Nu m-am putut abtine asa ca..   Nu m-am putut abtine asa ca.. - Pagina 3 I_icon19Joi 18 Aug 2011, 23:28

Am venitt sii euu:D

1: BuBuletsuu meuu:X
Deci Bubu a fost prima mea prietena:X Ea a fost langa mine kand mi-a fost cel mai greu. Cand credeam ca nimic nu mai are sens. Nu exagerez deloc. Daca nu era ea nustiu ce s-ar fi intamplat. Poate ca de multe ori am gresit ca am fost geloasa pe una si pe alta .. dar stiu ca noi mereu vom fi cele mai bune prietene...cum am fost mereu..Sys:XBubu e pisica meaa cheala care se alinta tot timpu pe langa mine:X:X.Ea e persoana care nu isi abandoneaz prietenii si stie cum sa ii faca sa se simta speciali:X Iti multumesc ca ai fost langa mine mereuu chiar si candd te zapaceam si te scoteam din pepeni=))) Tu mereu mai trezit la realitate si ai fost alaturi de mine, Ce iti pot reprosa eu? Nimic! Niciodata nimic! Nu ai idee cat de mult te iubesc si nimic nu ar fi la fel fara tine:*! Sper sa ramanem unite mereu si vara viitoare chiar sa ne vedem!!:X Te iubesc mult multt pisica mea cheala:X Sotia meaa maii nouuu:X=))kiss*>:D<

2: Gabiiica:X

Gaby e genul de persoana sensibila. Comedie curataa=))) Cu ea manac laptee praff panaa dauu in...stii tuu ce=))) A fost alaturi de mine de cand ne-am cunoscut:X E o persoana speciala care va avea mereu un loc in inima mea:x Cu tine nu mam certat niciodata si nici nu vreau:x Nu ma pot supara pe tine:X Mereu stii cum sa ma inveselestii:X Chiar si cand ma satur de toate si imi vine sa le las pe toate si sa plecc naibii ..Tu nu mai lasat. Ai fi in stare sa ma dai si cu capul de pereti sa ma trezesti la realitate. Si iti multumesc! Iti multumesc ca imi esti prietena si sper sa fim mereu asa:x Te iubescc maa!MULT MULT! !>:D<

3:Iubirea meaa lalyy:X

Decii cu laly am vorbit pana dimineata la 5 la telefon..Laly a fost alaturi de mine in cele mai mari buclucuri=))) Stii tu la ce ma refer=))) Nu ma dat naibii nicioddata chiar daca sunt convinsa ca o enervam de cate ori ziceam "Jur"=)))))))) Deci tie ce iti pot reprosa?NIMIC! Te iubesc mult mult de tot iubire:X Estii blonda meaa nebunaa:X Mereuu o sa ma scotii din belele! asa esti tu! Sper sa fim mereu mereu prietenee:X Tu ma faci sa zambesc chiar si cand simt cum totul se prabuseste in jurul meu...Datorita tie..TE IUBESC:x
Sus In jos
Crystal
Legend
Legend
Crystal

Merite deosebite :
Nr. mesaje Nr. mesaje : 5170
Puncte : 8264
Reputatie Reputatie : 1725

MesajSubiect: Re: Nu m-am putut abtine asa ca..   Nu m-am putut abtine asa ca.. - Pagina 3 I_icon19Vin 19 Aug 2011, 08:36

Asa, pai sa vedem heh

Boa$$a mea, Byby in love
Este o persoana foarte speciala pentru mine. Stiu ca este mereu acolo pentru mine, gata sa ma asculte si sa ma sprijine in momentele grele. Am mai spus ca este plina de calitati, dar o spun iar...Talent cat sa dea si altii, frumoasa nu mai spun, amuzanta inteligenta. Este o fata destul de sensibila care pune mult suflet in ceea ce face si care tine foarte mult la prietenii ei. Nu stiu sa cunosc vreo persoana mai ambitioasa ca ea think Cand isi pune ceva in cap, face orice ca sa duca acel lucru la bun sfarsit.
Te iubesc mult-mult de tot, Byby! a hug

Bubu, nepotica mea huh?
Da, ea este colega mea de suferinta lough O persoana plina de viata, mereu gata sa te ajute si sa iti readuca zambetul pe buze. Nu te poti abtine sa nu razi in preajma ei...cand este bine dispusa, bineinteles.
Este o prietena foarte buna, care mereu m-a sprijinit si m-a incurajat.
Si pe tine te iubesc mult, nepotico! in love

Surioara mea dap ! Laly
Dulce si frumoasa si talentata si amuzanta si inteligenta...si as mai putea continua pana diseara heh
Este printre primele prietene pe care le-am avut pe forum. Inca de cand ne-am cunoscut mi-am dat seama ca noi semanam foarte mult (D) Si tu stii foarte bine asta, surioara (D) Iti multumesc mult pentru tot si sper sa fim prietene mult timp de acum inainte. Cu siguranta vom reusi sa facem si ce ne-am propus think
Te pup si nu uita ca te iubesc tare mult! a hug in love

Gabi, iubirea mea huh?
Am atatea cuvinte de lauda pentru tine ca nici nu stiu cu ce sa incep think Pai Gabi este o fata cu o personalitate foarte puternica. Stie ce vrea si este foarte ambitioasa. Frumoasam talentata...asta stie toata lumea happy
Este o persoana destul sensibila si pune foarte mult suflet in ceea ce face (stim noi, stim rusinos ).
E o prietena foarte buna si ma bucur mult ca am cunoscut-o happy2

Ani in love
Da, nebuna mea dulce si simpatica si atat de dragalasa huh? Mereu reuseste sa te faca sa zambesti si iti face ziua mai frumoasa.
Are mult talent si scrie foarte frumos. Intotdeauna ii ajuta pe cei din jurul ei si face tot ce poate ca lucrurile sa fie in regula.
Te pup, Ani kiss a hug

Placintica mea, Ele heh
Da, pai n-am cunoscut o persoana mai nebuna, mai perversa si mai plina de viata ca ea. Desi in ultima vreme a fost cam suparata, deobicei reuseste sa aduca buna dispozitie. E o fata de incredere, pe care stii ca te poti baza.
Sa nu mai spun ca e foarte talentata, amuzanta si dulceee...atat de dulce in love
a hug

Kiri kiss
Nu stiu cum se face ca in ultima vreme am vorbit cam rar (D), dar eu tot o iubesc a hug
Este un moderator foarte bun si mereu ii ajuta pe ceilalti. Si ea este multi-talentata heh Este sincera si spune ceea ce gandeste. Amuzanta nu mai spun...ea si balenu' lough
Reuseste intotdeauna sa rezolve probleme cu vorba buna si este un exemplu pentru cei din jur dap !

Florin yeah
Este un prieten foarte bun, o persoana de incredere...chiar daca in ultima vreme a devenit cam secretos (D) Este prietenos... sociabil si foarte amuzant heh
Ma bucur mult ca te-am cunoscut, Florin si sper sa fim prieteni mult timp a hug

Ordinea in care v-am pus chiar nu conteaza. V-am amestecat, v-am dat peste cap de tot lough
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Nu m-am putut abtine asa ca..   Nu m-am putut abtine asa ca.. - Pagina 3 I_icon19

Sus In jos

Nu m-am putut abtine asa ca..

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 3 din 9Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Să vorbim și despre altceva :: Discuții libere-