Anime. Naruto. Sasuke & Sakura That's our forum way! |
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
|
|
| |
Va palce ficul meu? | La maxim!!! <~~ Odododo, ;x I lav you! | | 82% | [ 31 ] | Da, e destul de frumos. <~~ Aww ^.^ | | 18% | [ 7 ] | Nea, oribil. <~~ Raspuns mortal =]] O sa va bantui! | | 0% | [ 0 ] |
| Total voturi : 38 | | Sondaj inchis |
| Autor | Mesaj |
---|
Elena S. Chūnin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Galati Nr. mesaje : 748 Puncte : 835 Reputatie : 57
| Subiect: Re: You broke my heart Sam 15 Dec 2012, 18:23 | |
| |
| | | Ili-chan Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 148 Puncte : 215 Reputatie : 57 Hobby-uri : I am too lazy for this world... Stare de spirit : I am not OK, but it's OK
| Subiect: Re: You broke my heart Sam 15 Dec 2012, 21:25 | |
| Hellow! Merci de anunt! Ficul este ca de obicei minunat, iar descrierea mirifica. Anunta-ma cand pui next-ul. |
| | | allecsutza Genin
Nr. mesaje : 182 Puncte : 196 Reputatie : 15
| Subiect: Re: You broke my heart Sam 15 Dec 2012, 22:54 | |
| Heiii , am trecut si eu pe la ficul tau , si vreau sa spun ca imi place foarte mult , mai ales ca toate astea se intampla in perioada de Craciun , care chiar este o perioada magica . Sooo , te rog sa ma anunti si pe mine cand postezi nextul . Spor la scris si la idei . Pupici :* |
| | | Ambriel Malphas Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Roman acebook : Alexandra Elena Nr. mesaje : 1447 Puncte : 1767 Reputatie : 270
| Subiect: Re: You broke my heart Dum 16 Dec 2012, 14:56 | |
| Buna. Multumesc de anunt.
Capitolul... a fost okey. Am mai intalnit ideea ca Sakura se reintalneste cu Sasuke dupa o lunga perioada insa aici parca mi-a placut mai mult. Capitolul este foarte frumos si imi place ca descrii sentimentele.
Iti astept urmatorul capitol! :) |
| | | Anne Howard Chūnin
Sex : Localizare : Cine stie pe unde...in lume... Nr. mesaje : 900 Puncte : 1138 Reputatie : 96 Hobby-uri : Tot ce tine de Coreea! Stare de spirit : Ok...avand in vedere ca mereu poate fi mai rau...
| Subiect: Re: You broke my heart Dum 16 Dec 2012, 16:11 | |
| A fost foarte frumos...in perioada asta apar foarte multe ficuri de Craciu, si tin sa spun ca asta mi-a placut foarte mult!!!!Astept next-ul si te pwp dulce, si sa ma anunti!!!Apropo, daca vrei poti sa ma vizitezi la unele din ficurile mele: Rapita de Mos Craciun Dragoste-ntre vrajitori O dragoste ascunsa (SasuSaku) |
| | | xCalliopeXx Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Calarind bateria Duracel Nr. mesaje : 180 Puncte : 201 Reputatie : 17
| Subiect: Re: You broke my heart Dum 16 Dec 2012, 19:14 | |
| Hei!Hei!Hei! Draguuut! Super capitol si imi place la nebunie cu scrii! Hai cu next si spor la scris!!
Kiss & Hug |
| | | Anky.Ancuta. Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : in lumea viselor acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 350 Puncte : 415 Reputatie : 21 Hobby-uri : sa stau cu prietenii,calculator,muzica,forum etc. Stare de spirit : :*_happy_:*
| Subiect: Re: You broke my heart Dum 16 Dec 2012, 19:57 | |
| Capitolul 4 Povesteste autoarea (eu) Iarna este un anotimp magic si spontan in care tot ce iti doresti se poate intampla.Este anotimpul magic in care stelele sunt mai stralucitoare iar steaua mare este pusa in varful bradului ca sa anunte inceperea dragostei,intelegerii si fericirii de care nu multi au parte si nu multi stiu sa pretuiasca acest moment care fiecare dintre noi trebuie sa-l vada macar odata in viata.Pana si cel mai rau om este cuprins de magia sarbatorilor si isi face loc pentru putina fericire in inima sa.In orice moment te poti astepta la o minune si sa iti daruiasca cel mai frumos dar pe care de mic copil l-ai visat.Poate noi ne intrebam de ce sunt fulgii asa gingasi si puri?Fulgii sunt sufletele oamenilor care doresc sa-i vada pe cei dragi inca o data,sa fie pentru o clipa acolo langa ei.Magia si miracolele sunt fenomene pe care noi nu le putem vedea dar le simtim in suflet.Noi suntem facuti pentru a oferii iubire celor care nu o gasesc,fericire celor care sunt tristi si dragoste si intelegere celor care nu au parte de asa ceva.Nu intelegem lucrurile astea si credem ca asa ceva nu este posibil dar daca crezi cu adevarat in acel lucru se poate implinii chiar cand te astepti mai putin.Asa este la doi adolescenti ce nu credeau niciodata ca se vor mai intalnii si se pare ca Mos Craciun le-a pregatit ceva special pentru ei Craciunul acesta. Sakura pont of viev Stau intinsa in pat gandindu-ma la cum va fi de ziua mea anul acesta si la baiatul care mi-a cucerit inima.Oare ma place sau isi bate joc de sentimentele mele?Atunci de ce m-a sarutat?La intrebarile astea nu le voi afla niciodata raspunsul pentru ca nici un baiat asa de frumos ca el nu s-ar uita la o urata ca mine. Sunt cea mai populara fata din scoala dar nui vad rostul.Nu am o frumusete de inger ca al lui.La gandul asta o lacrima mi se prelinge pe obrazul cafeniu.Ma ridic fara nici un chef de viata din pat intreptandu-ma spre baie.Imi dau pijamaua jos lasand corpul meu gingas la revedere si ma bag sub dus.Picaturile de apa ma relazeaza si imi pot face ordine in ganduri.As sta aici o viata intrega dar stim cu totii ca asta nu se poate.Dupa ce imi fac siesta de dimineata ma duc sa ma imbrac.Imi o fusta de blugi,colanti negri grosi cu niste flori albe pe ei si o bluza alba lunga iar in picioare o pereche ce cizme imblanite.Parul mi-l aranjez rebel asa cum imi place mie iar ca si accesorii imi i-au o bratara cu litera S daruita de fratele meu.Termin si cobor in fuga jos mai sa-mi rup gandul iar acolo ii vad pe familia mea si a Hinatei.Se pare ca impodobim bradul.Ma duc si eu langa ei si incep sa pun globuri si betea.Toti zambeam si eram fericiti. Dupa ce termina baieti pun instalatie si apoi o aprindem.Insa ne uitam mai atenti si obesrvam ca lipseste steaua.O iau din cutie si le spun sa o punem toti o data.Ei dau afirmativ din cap si cu ajuto din partea lui Edy si Neji eu si Hinata reusim sa o punem in timp ce parintii nostrii aplaudau.Dupa ce am pus steaua ce stralucea ne punem langa brad si incepem sa povestim si sa radem pana ce se face 13:00.O vad pe Hinata ca vine la mine si imi spune ca vrea sa iasa putin afara sa exploreze locurile.Accept bucuroasa oferta ei si merg sa-mi iau o geaca.Cobor jos si o vad pe Hin gata de plecare.O iau de mana si fug cu ea afara.Cand aerul rece si usturator face contact cu pielea mea calda tresar dar incet,incet ma obisnuiesc si nu mai am nici o treaba.Eu cu Hinata mergem mai departe de cabana si incepem o adevarata lupta cu zapada.Radeam si alergam ca doua nebune gata sa sara pe tine.Ne purtam ca doua copile de zece ani care se bucurau de zapada chiar daca aveam 16 ani.Cate odata as vrea sa fiu din nou copil,sa nu am parte de probleme si sa cred ca totul este posibil.Dupa 2 ore de distractie picam amandoua in zapada moale frante de oboseala.Stateam ca doua statui uitandune la cerul senin cu cate un norpe ici-colo.Dintr-o data vad un nor in forma de floare de cires.Ii arat Hinatei iar ea apoi imi spune sa ma uit in spate.In spate erau doi baieti care ne priveau.Ma uit mai atent si observ ca era Sasuke cu un timp blond.Il strig iar el imi face semn sa ma duc la el.O trag pe movalie dupa mine pana la baieti.Cand ajungem in fata lor imi dau seama ca pustiul blond era nebunul de Naruto.Stiu ca o sa vi se para ciudat dar noi patru am fost prieteni de la 5 ani doar ca am rupt pritenia din motivul plecarii mele si a Hinei.Va amintiti de surpriza pe care am avut pentru blond?Pai Hinata era surpriza pentru ca pe atunci lui ii placea de Hina doar ca ea nu vedea.Cand blondul ma vede incepe sa strige din toti plamanii: -Sakuraaa!!!!!!!!!!!striga si ma ia in brate -Naruto tot asa de nebun ai ramas!spun si incep sa rad de el. Sasuke vine si il ia de pe mine iar blondul se linisteste.Se uita peste umarul meu unde era Hinata si iface ochii cat cepele si roseste in obraji -Sakura,cine este prietena ta asa de frumoasa?intreaba blondul uitandu-se in ochii lila ai Hinatei -Bai machomenul secolului 21 cum sa uiti de iubirea vietii tale?icep sa strig iar Hinata incepe sa roseasca mai rau ca o rosie.Blondul nedumerit cade pe ganduri iar dupa cateva minute ii se lumineaza fata si incepe sa zica cu un glas de m-ar cucerii din prima: -Buna, Hinata,nu ne-am mai vazut de mult! -Salut N..Naruto,spune movalia timida.Cred ca incepe sa se infiripe ceva intre ei.Modul in care se privesc este atat de romantic.Pacat ca domnul Uchiha aici de fata nu isi da seama de sentimentel mele. Sasuke Pont of viev Stau impreuna cu prietenul meu nebun Naruto Uzumachi.Este un tip blond cu ochii albastri.Este foarte amuzant si cateodata enervant dar daca il cunosti este un camarad pe cinste.Dintr-o data sunt atras de doua fete care stau ceva mai departe de noi.Se pera ca se uitau la cer.Ma uit mai bine si observ un par roz ca florile de ciresi cea ce inseamna un singur lucru...Sakura.O vad ca se uita la mine si imi face cu mana zambind.Ce dragalasa este cand zambeste.Ii fac semn sa vina iar ea in cinci minute este langa noi.Vai cat de frumoasa poate fii fata asta....o..o sa-mi pierd mintile intr-o zi fiidca ma inebuneste.Zambetul ei cald iar ochii sa-i verzi care exprima intodeuna fericire si dragoste.Gata Sasuke ca o sa te faci poet!O sa-mi schimb numele in Mihai Eminescu 2!.Gandurile imi sunt intrerupte de catre blond care striga ca nebunul numele lui Sakura si a mers sa o ia in brate.In acel moment un sentiment foarte ciudat mi-a strapuns corp.M-am dus catre ei si l-am luat pe Naruto de pe Sakura.Blondul s-a uitat atent la prietena Sakurei si am observat ca a rosit in obraji.Dintr-o data il aud pe blond cum o saluta pe fata iar ea face la fel.Aaaa..acum imi amintesc ca este Hinata.Iubirea de o viata a lui Naruto.Cred ca in curand "fratele meu" o sa-si indeplineasca visul din copilarie.Eu si Sakura ne uitam la ei si zicem amandoi in gluma: -Love is in the air!!spunem si incepem sa radem cu pofta -Ceeeeeee??ii auzim pe cei doi. Ma plictisisem asa ca am propus sa ne grupam in doua echpe si sa ne batem cu zapada.Toti au fost deacord si a inceput lupta Sasusaku vs Naruhina.Ne bucuram unul de compania celuilalt asa cum o faceam in trecut cand eram mici.Este ca si atunci.Radeam si urlam ca nebunii ascunzandu-ne prin padure dupa copaci.La un moment dat am inceput sa ne jucam ascunsa iar noi l-am pus pe Naruto sa puna capul.Fiecare se ascundea pe unde putea mai bine si din intamplare eu m-am ascuns in acelasi loc cu Sakura.Noi ne-am ascuns in zapada cea mai mare dupa un brad.Il auzim pe Naruto cum trece pe langa noi fara sa ne observe.Vaii ce (iertati-ma nu stiu ce vorbesc) poate fi!!Cand constatam ca Naruto este destul de departe iesim si incepem sa alergam ca doi nebuni spre locul unde a pus blondul capul si l-am scuipat cu ghilimelele de vigoare.Se pare ca si Hinata la scuipat.Dupamai bine de 5 ore am terminat cu jocurile si ne-am trantit pe zapada.Sakura ne propune ceva nemaipomenit si incepem toti sa strigam: -PRIETENI PENTRU TOTDEAUNA!!!!!!!!! De dupa copaci apar parintii nostrii aplaudand.Ce naiba se intampla aici?Sakura ii intreaba pe parintii ei ce cauta aici iar ei spun ceva care chiar m-a uimit: -Excursia asta a fost ca sa va readucem impreuna!
Ultima editare efectuata de catre sakura_saku in Dum 16 Dec 2012, 23:24, editata de 1 ori |
| | | crisalex Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Constanta Nr. mesaje : 951 Puncte : 1016 Reputatie : 77 Stare de spirit : Dezastru
| Subiect: Re: You broke my heart Dum 16 Dec 2012, 20:37 | |
| Ms. ca m-ai anunțat ! Un capitol foarte frumos , sunt curioasa sa vad ce se întâmpla ! Anunta-ma te rog cand pui nextul ! |
| | | sakura27anna Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : n-ai de unde sa stii :)) acebook : nu stiu de asa ceva:) Nr. mesaje : 476 Puncte : 503 Reputatie : 27 Hobby-uri : desenez :) Stare de spirit : the roses are red, the ashes are black, you go to the hell and never coming back >:)
| Subiect: Re: You broke my heart Dum 16 Dec 2012, 20:43 | |
| hei am trecut pe aici si pot sa zic ca imi place la nebunie!! mersi anunt abia astept sa vad ce se va intampla cu cei 4 amorezi :)): te-am pupat dulceeee |
| | | Sengni S-Class
Sex : Varsta : 25 Localizare : • România Nr. mesaje : 3191 Puncte : 3381 Reputatie : 74 Hobby-uri : Să stau pe forum • Stare de spirit : Many Many Happy •
| Subiect: Re: You broke my heart Dum 16 Dec 2012, 20:58 | |
| Oo, mai trebuia putin si plnageam, de fericire! Nu imi vine sa cred cum se intampla totul.. Parca ar fi o poveste densprinsa din filmele de la NY. A fost dragut din partea parintilor sa ii readuca iarasi impreuna pe vechii prieteni. Dar sper ca totul nu va ramane asa nu? :o3 Adica inteleg ca vrei ca la inceput sa fie totu' ''miere si fluturasi'', dar stii prea bine ce dorim noi :> :> Aventuri peste aventuri.. Actiune peste actiune.. Oh, ce urasc nerabdarea asta >.< Mersi mult de anunt si ai grija cand ma anunti pe cineva sa lasi 'space' intre cuvinte si link, altfel nu mai apare link-ul corect. Spor la scris si la idei ;) |
| | | Ili-chan Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 148 Puncte : 215 Reputatie : 57 Hobby-uri : I am too lazy for this world... Stare de spirit : I am not OK, but it's OK
| Subiect: Re: You broke my heart Dum 16 Dec 2012, 21:18 | |
| Hellow! Merci de anunt! Imi place mult capitolul. Descrierea este cam grabita, dar nu conteaza asa mult. De abia astept inca un moment Sasusaku :) Nunta-ma cand pui urmatorul capitol. |
| | | Elena S. Chūnin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Galati Nr. mesaje : 748 Puncte : 835 Reputatie : 57
| Subiect: Re: You broke my heart Lun 17 Dec 2012, 00:17 | |
| Hei!
Vai, ce frumoasa a fost ulrima parte. A fost chiar dragut tot ce au facut in zapada, iar raspunsul parintilor a fost si mai si. Ma bucur ca o sa fie impreuna. Nimeni nu o sa ma plece, iar dupa atata ani, o sa poata recupera tot. Mersi de anunt. Astept sa pui next-ul. Pa! |
| | | Danielle Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 3450 Puncte : 4339 Reputatie : 245
| Subiect: Re: You broke my heart Lun 17 Dec 2012, 10:09 | |
| Buna, scumpa! Multumesc mult ca m-ai anuntat. Imi place capitolul, e asa draguta povestea, O DOO DOO DOO DOO. Am ras rau de tot la faza cu Naruto. Iar echipele, Sasusaku - Naruhina, se potrivesc de minune. Care-a castigat, nu stiu, dar tot a fost dragut. Cat despre ultima parte, in special replica unuia dintre parinti, m-a surprins in totalitate (in sensul bun). Deci, per total a fost foarte dulce capitolul acesta. Spor la scris si sa ne aduci nextul cat mai repede! Dany te-a pupat |
| | | Anne Howard Chūnin
Sex : Localizare : Cine stie pe unde...in lume... Nr. mesaje : 900 Puncte : 1138 Reputatie : 96 Hobby-uri : Tot ce tine de Coreea! Stare de spirit : Ok...avand in vedere ca mereu poate fi mai rau...
| Subiect: Re: You broke my heart Lun 17 Dec 2012, 10:38 | |
| OOO!!!!!A fost asa de frumos!!!!!! Multumesc de naunt, sa ma anunti si la next te rog!!!!A fost foarte frumos, Naruto e haios!Si Sasuke...sentimentul pe care l-a simtit se numeste GELOZIE!!!Sper ca totul o sa continue la fel de frumos!!Te pwp si spor la scris!!! |
| | | Anky.Ancuta. Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : in lumea viselor acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 350 Puncte : 415 Reputatie : 21 Hobby-uri : sa stau cu prietenii,calculator,muzica,forum etc. Stare de spirit : :*_happy_:*
| Subiect: Re: You broke my heart Lun 17 Dec 2012, 17:48 | |
| Sakura Pont of viev Cred ca visez sau poate nu?Adica cum se poate ca dupa atata timp parintii nostrii sa mai tina legatura?Asta va fi cea mai tare vacanta daca nu ar fi domnul Uchiha cu inima de gheata prin preajma.Chiar este asa de orb? Cum poate sa nu-si dea seama ca eu il iubesc si mi-as da si viata pentru el,ca sa fie fericit.De cand eram mici il plac si el era tot timpul rece si nepasator.La un moment dat s-a schimbat dar atunci am plecat si se pare ca iar are inima de gheata.Este amuzant si simpatic dar totusi are o aura misterioasa.El a fost si este cel mai dulce baiat pe care l-am cunoscut.Ok...gata Sakura nu mai visa!El este alesul inimii mele dar asta nu se v-a intampla nici in visele mele.Oare Mosul imi aude dorintele sa le indeplineasca?Macar o data in viata vreau sa am ce mi-am dorit mereu...acel lucru numit "Iubire".Poate Mos Craciun mi-a pregatit ceva anul asta.Simt asta in sufletul meu.Dar acum sa revenim pentru ca stiu ca si voi va-ti saturat de sentimentele mele. Ma uit la ceilalti care par la fel de nedumeriti ca si mine dar pe chipurile lor se poate vedea fericirea care ne-a cuprins pe toti.Intr-un sfarsit il aud pe blondul indragostit cum urla ca disperatu la parintii lui dar toata faza asta se termina cu un pumn primit de la sora sa Ayame.Ma uit la parintii mei care zambeau si erau fericiti iar fratele meu ii cam facea ochi dulci lui Ayame.Ma duc la ei si ii iau in brate multumindu-le mii de ori la fel facand si Hinata.Simt o imbratisare pe la spate iar cand ma intorc il vad pe Edy care zambea cald si incepe sa spuna care m-a enervat foarte mult; -Pitic,cred ca tie iti placea de acel baiat brunet.Oare cum il chema?aaaa da Sa.. dar nu mai apuca sa spuna nimic deoarece in bratele lui sare Ayame care tipa ca o nebuna ca se bucura sa-l revada si chestii de genul acesta.Edy a ramas surprins si vad ca s-a inrosit mai rau ca parul lui Ayame.Trebuie sa recunosc este foarte frumoasa si are aceeasi fire ca si Edy deci s-ar potrivii de minune.Simt ceva foarte rece pe obrazul meu si ma uit in sus.Ca deobicei ninge dar acum pare ceva diferit.Fulgii straluceauin lumina lunii care era alaturi de globuletele de craciun care se aprindeau una cate una.Ma uit in jur si vad fulgi asemanati cu fluturi albi,golasi si argintii.Ei se aseaza peste tot si ne imbie cu dansul lor surprinzator de placut.Vantul,dirijor al fulgilor,impreuna ne minuneaza cu dansul lor fermecator asemanat cu un vals.Vantul prin a sa suflare imprastie fulgii dandu-ti sensati ca parca danseaza.totul e asa de minunat!.Corpul meu a inceput sa tremure iar fiorii reci si-au facut prezenta.Le spun celolarti ca mai bine plecam pentru ca este tarziu iar ei sunt deacord cu mine.Plecam dar nu inainte de a face schimb de telefoane cu baietii.Il privesc pe Sasuke iar el pare cam suparat.Oare de ce?.Oare pentru ca plec?.Ehh,ar fi asa frumos dar pe mine nu ma va iubii nimeni ca el.Intr-un sfarsit ajungem acasa iar eu ca sa nu mi se vada tristetia de pe chip plec sus in camera bineinteles urmata de Edy.Ajung in camera si ma trantesc in pat iar pe cand sa inchid ochii apare Edy care ma deranjeaza. -Sakura,pot sa te intreb ceva?spune el cu un chip foarte dragalas iar eu ii spun ca poate sa ma intrebe orice.El cuviinta din cap si incepe sa spuna putin ezitand: -Ce crezi despre sora lui Naruto?intreba el lasandu-ma cu gura in pamant de doi metri.Aha..o simpatizeaza pe Ayame dar ce repede s-a indragostit Edy de ea.Vad ca toti isi gasesc perecha in afara de mine. -Dragul meu Edward Haruno tot ce pot sa zic este sa-ti asculti inima si sa nu te dai batut.Poate si ea te place si nu stie cum sa ti-o spuna.Tu esti un baiat iubitor si grijului care merita pe cineva special iar acel special este Ayume.,spun eu trista dar totusi fericita ca dragul meu frate poate o sa aiba o iubita..Dupa ce pleaca ma duc sa fac un dus sa imi fac ordine in ganduri.Stau 10 minute si ies iar cand sa ma indrept spre pat usa de la balconul meu se deschide iar pe ea isi face aparitia o scrisoare adusa de vant.Avea clopotei si o fundita roz pe care scria litera "S" intr-o petala de cires.Uimita si putin speriata o las pe pat si ma duc sa inchid usa de la balcon.Cand ma intorc raman muta de uimire.Scrisoarea nu mai era pe pat ci pe jos si avea o culoare ciudata ma duc si o iau in mana mea.Incep sa-i dau fundita jos cu grija iar dupa deschid plicul cu o oarecare teama.Ma uit si scot de acolo o foaie pe care scria o poezie foarte frumoasa: Eu,în lumea mea albastră Îţi caut privirea Din cer apar steluțe mii Odată cu iubirea noastră, Te aștept să vii… Printre fulgi să alergăm. Iubirea să ne cântăm P.S Cu drag nepotul lui Mos Craciun Cee?Doar nu?Da sigur si eu sunt Craciunita.Nu poate fi posibil asa ceva.Eu nu cred in prostii deastea.Termin de citit foaia si ma schimb in pijamale.Ma bag in pat adormind cu gandul la scrisoarea aia avand un vis tare ciudat.
Ultima editare efectuata de catre sakura_saku in Lun 17 Dec 2012, 18:23, editata de 2 ori |
| | | Ili-chan Genin
| Subiect: Re: You broke my heart Lun 17 Dec 2012, 18:06 | |
| Sunt prima! Iubesc ficul asta! Ma intreb de la cine este acea scrisoare.Te las pe tine sa imi zici in capitolul urmator. Pune-l repede ca fac crize de istreie! Vrea, vreau, vreau sa stiu ce se intampla. Anunta-ma cand pui next-ul! |
| | | Ambriel Malphas Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Roman acebook : Alexandra Elena Nr. mesaje : 1447 Puncte : 1767 Reputatie : 270
| Subiect: Re: You broke my heart Lun 17 Dec 2012, 18:08 | |
| Aww. Multumesc pentru anunt. Imi pare bine ca ai adus acest capitol repede. Si chiar mi-a placut, desi dialogul... nu prea m-am simtit asa de bine cand l-am citit. Adica, ai fi putut sa folosesti alte cuvinte, sa ma faca sa imi doresc sa citesc mai mult. Oricum, este bine. Mie una imi placiii mult. De abia astept sa vad urmatorul tau capitol, de care sper sa imi dai de veste. Bafta la tastat. ~Soricel~ te-a pupacit! |
| | | Anne Howard Chūnin
| Subiect: Re: You broke my heart Lun 17 Dec 2012, 19:06 | |
| Nepotul lui Mos Craciun???Spune-mi te rog ca e vorba de Sasuke!!! pentru anunt, si sa ma anunti si la next!!!Foarte frumos capitolul, te pwp si spor la scris!!!! |
| | | Sengni S-Class
Sex : Varsta : 25 Localizare : • România Nr. mesaje : 3191 Puncte : 3381 Reputatie : 74 Hobby-uri : Să stau pe forum • Stare de spirit : Many Many Happy •
| Subiect: Re: You broke my heart Lun 17 Dec 2012, 19:58 | |
| Nepotel? Inseamna ca are numai cadouri de dat. :) Deci, mi-a placut! Daca as putea sa iti dau un ''like'' ar fi perfect >.< Ce dragut din partea ''nepotului lui Mos Craciun'' sa ii lase Sakurei o poezie. Dar ma astept la mai mult ! Astept cu nerabdare actiunea, si ce se intampla intre Edy si Ayame >.< Nu uita sa ma anunti baby. C'mon girl, good luck! PS : Poti sa imi spui te rog frumos daca poezia e facuta de tine, sau de unde ai luat-o? :o3
|
| | | crisalex Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Constanta Nr. mesaje : 951 Puncte : 1016 Reputatie : 77 Stare de spirit : Dezastru
| Subiect: Re: You broke my heart Lun 17 Dec 2012, 21:29 | |
| Ms. ca m-ai anunțat ! Un capitol foarte frumos ! Anunta-ma te rog cand pui nextul ! |
| | | Lissk Ecaterina Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : ▲ Peste tot ▲ acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 228 Puncte : 298 Reputatie : 26 Stare de spirit : Se poate si mai bine...
| | | | VMVDD ♛ Sennin
Sex : Varsta : 28 Localizare : - acebook : Facebook Nr. mesaje : 1587 Puncte : 2106 Reputatie : 340
| Subiect: Re: You broke my heart Mier 19 Dec 2012, 15:52 | |
|
Titlul – Puteai face o alegere mai bună, nu reuşeste să mă atragă, ca cititor. Însă are legătură cu textul, ceea ce este bine.
Ideea - Poate fi întânlită şi în alte fic-uri. Nu identică, dar asemănătoare, iar asta face ca fic-ul tău să scadă din punctul de vedere al originalităţii. Majoritatea ideilor folosite sunt obişnuite şi am mai citit şi în altă parte: Cei doi erau nedespărţiţi în copilărie, Sakura a trebuit să se mute, iar când s-au reîntânlit, dragostea apare ca prin magie. Adaugă ceva nou, original, care să îţi scoată fic-ul în evidenţă. Ceva ce nu ai mai citit, care numai ţie îţi poate trece prin cap. Foloseşte-ţi imaginaţia!
Descrierea – La descrierea exteriorului , nu sunt probleme. Peisajele sunt reprezentate frumos, printr-o descriere amănunţită. Sentimentele sunt problema, nu le exprimi suficient cât să priceapă cititorul stările prin care trec personajele. Tu treci direct la subiect, fără să treci prin fiecare etapă. Mă refer la faptul că cei doi s-au îndrăgostit mult prea repede, deşi se ştiau din copilărie. Totuşi, la 12 ani, abia începi să înveţi, însă te descurci bine pentru vârsta ta.
• Nu îmi place cum ai prezentat-o pe Sakura. În primul capitol o puteai descrie indirect, prin gândire sau comportament, un fel de introducere a personajului. Nu era nevoie să începi aşa, aceste informaţii puteau ieşi la suprafaţă pe parcursul capitolelor. Acest mod este greşit:
- Citat :
- In fine..cred ca stiti cum ma cheama asa ca o sa va spun altceva despre mine.Sunt o adolescenta de 16 ani iar pe data de 24 Decembrie mai exact seara de 24 decembrie fac 17 ani.Am parul roz ca florile de ciresi japonezi,ochii ii am verzi iar pielea catifelata si alba ca spuma laptelui.Sunt foarte sensibila,naiva,de multe ori rebela cand vreau si sunt foarte greu de cucerit
• Am observat ceva la descrierea peisajelor. Este OK să te inspiri din alte părţi, însă este greşit sa dai copy/paste. Este considerat spam şi se primeşte ban. Dacă vrei să impresionezi cititorul, fă-o cu ideile tale, adaugă originalitate. Fiind prima dată când văd această problemă la tine, o să primeşti doar o atenţionare pentru că este posibil să nu fi ştiut, dar data viitoare când mai găsesc ceva ce nu e strict scris de tine, rişti să ţi se închidă fic-ul. Acest lucru este valabil pentru toată lumea! Exemplu: - Citat :
- Cerul alb s-a deschis, zâmbește larg și împrăștie spre pământ o sumedenie de fluturi albi de zăpadă, mici și gingași. Se rotesc in aer ca niște ființe vesele și sclipesc în razele soarelui ca niște steluțe de argint. Sunt atât de mulți încât seamănă cu un roi de albine albe jucăușe, care au împânzit văzduhul. Unii sunt mici de tot, iar alții mai mari, dar cu toții sunt pufoși și mai ușori decât aerul. Cei mai harnici dintre fulgii de zăpadă prind câte o răsuflare de vânt, se cațără pe ea și se lasă purtați spre depărtări. Urcă și coboară fără să opună vreo rezistență capriciilor vântului. Ploaia de fulgi albi continuă tot mai puternic, încât spațiul pare mai strâmt.
Acţiunea - Este grăbită, parcurgi pasajele mult prea repede. Se petrec multe lucruri într-un timp scurt, iar faptul că le forţezi să se termine şi să înceapă altele noi, creează confuzie. Nu este nevoie să umpli capitolul de acţiune. Mai bine nu te mai grăbeşti şi laşi lucrurile să decurgă lent, atunci acţiunea va fi în armonie cu descrierea şi nu vei avea probleme.
Dialogul - Nu este foarte mult, însă unele replici puteau fi introduse uşor în naraţiune.
Estetica - Lasă spaţiu între titlu şi text, precum şi între dialog şi naraţiune. Delimitează paragrafe de cinci – opt rânduri prin spaţiu. Asta face textul mai uşor de citit.
Greşeli de ortografie/tastare – Problema principală se datorează virgulelor. Găsesc foarte puţine virgule, iar asta creează o confuzie şi cititorul poate inţelege, în anumite fraze, opusul a ceea ce vrei să transmiţi. De asemenea, este nevoie să laşi spaţiu după fiecare semn de punctuaţie. Ai mai multă grijă, corectează capitolele şi citeşte-le cu voce tare. Aşa îţi vei da seama de unele greşeli şi poţi evita strecurarea lor în capitol.
Adica cum se poate ca dupa atata timp parintii nostrii sa mai tina legatura? – Adică, cum se poate ca, după atâta timp, părinţii noştrii să mai ţină legătura?
va-ti –> v-aţi
disperatu –> disperatul
s-ar potrivii –> s-ar potrivi
deobicei –> de obicei
straluceauin –> străluceau în
sensati – >senzaţia
deacord – >de acord
va iubii –> va iubi
tristetia –> tristeţea
perecha –> perechea
deastea –> d-astea/ din astea/ din acestea
Atât am avut de spus, sper să îti fie de ajutor. Abia aştep să citesc următorul capitol şi sper să mă anunţi şi pe mine când îl postezi. Cum am mai spus, te descurci destul de bine pentru vârsta de 12 ani. Dacă ai început de acum să scrii, peste ceva timp vei evolua şi te vei perfecţiona. Mult succes în continuare!
|
| | | Simon Says Jōnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Craiova Nr. mesaje : 1380 Puncte : 1693 Reputatie : 149 Hobby-uri : I love to go out with my friends, to have fun, to listent to music, to draw and so on Stare de spirit : always HAPPY :D:
| Subiect: Re: You broke my heart Joi 20 Dec 2012, 19:08 | |
| Ce tare ce tare !!! Scuze ca nu am comentata la capitolul anterior imi cer mii si mii de scuze . Dar oricum ambele capitole au fost geniale mi-au placut la nebunie si se pare Ca Sasuke si Sakura se plac dar nu-si dau semaa deloc si ma enerveaza asta :((( . Oricum chiar imi place cum descrii totul chiar este foarte dragut si abia astpet sa vad ce se mai intampla in continuare .. aaaa si vad cine este acest nepot a lui mos Craciun :)) p.s: sa ma anunti si pe mine cum ai facut pana akm Te puapceste Lola |
| | | Anky.Ancuta. Genin
| Subiect: Re: You broke my heart Joi 20 Dec 2012, 22:46 | |
| Dragii mei sunt cam trista asa ca nici capitolul nu este prea vesel:
Capitolul 6
Sasuke Pont of viev
Uneori ma simt atat de singur si nefericit,parca nu as fi eu cel adevarat.De cand am venit aici,totul mi se pare foarte ciudat.Ciudat fiind un termen obisnuit pentru mine.Adica eu sunt...!.Mai bine nu v-asi spune pentru ca v-ati speria de mine si i-ati spune pro problemababil si rozaliei.Nu vreau sa o ranesc pentru ca simt ceva puternic pentru ea dar nu pot sa ma opun regurilor.Am familie,am prieteni,bani si fetele sunt moarte dupa mine dar simt un gol in inima mea rece ca un sloi de gheata amar.Nimeni mu ma intelege,toti cred ca este din cauza adolescentei dar astea sunt probleme reale de care trebuie sa scap foarte curand.Poate vreti sa stiti ce sunt?Eh...am sa va zic mai incolo.
Sunt intrerupt din gandurile mele de catre mama care imi spune sa cobor jos ca are o surpriza pentru mine.Ii afisez un zambet fals si ii zic ca poate sa iasa in din camera mea.Ma duc spre baie unde imi fac siesta de dimineata.Stau 10 minute si ies, directia fiind dulapul.Scot de acolo o pereche de pantaloni de trening si o bluza.In picioare imi i-au niste bascheti iar la mana imi pun bratara mea norocoasa.Ma apuc sa-mi faca parul.Fara parul cuafat nu se poate!!.Termin in jumate de ora si cobor alergand pe scari dar cu putina grija sa nu cumva sa-mi rup capul.Ajung in bucatarie unde o vad pe mama cu un zambet trist pe fata.O intreb ce are iar ea imi spune sa ma intorc cu spatele.Ma intorc si raman mut.Era fosta mea prietena Sayuri.Ce cauta ea aici?.Fata asta este obsedata de mine,nu pot sa scap nici cum de ea.Daca o v-a vedea Sakura,ce v-a zice?.Probabil stiu ce v-a zice dar nu vreau sa-mi planga inima de durere.Fata sare la mine in brate si imi spune ca i-a fost dor de mine.Vreau sa o indepartez iar ea parca s-a lipit de mine.Pana la urma reusesc sa o dau si plec in fuga din casa inainte sa mai vad ceva.As vrea sa-i spun Sakurei ce simt dar nu pot.Cand sunt in fata ei ma blochez si gata,nu mai pot spune nimic iar acum ca a venit si Sayuri este mai rau.De ce bunicule mi-ai facut un asemenea cadou?De ce?.
Ma plimb linistit prin padure admirand copacii.Cerul e ca lesia si e frig.Norii plumburii si grei cern zapada alba ca spuma laptelui cu nemiluita, repede si cu fulgi mari.Totul e amortit sub oceanul de ninsoare. Craiasa Zapezilor, pe cine vede ca-i calca plapuma cea pufoasa, ii face umeri albi si grei ne interesand-o cine e. Soarele rotund si palid, se arata cu frica printre nori cei reci exact ca si inima mea fara rozalie.Gandindu-ma la rozalie nici nu am observat ca am ajuns in locul acela magic unde ne-am sarutat.As fi vrut sa-i spun atunci dar nu eram sigur dar acum ce rost mai are.
Varul meu Reysuke sigur vrea sa mi-o fure.Deja cred ca inceput cu scrisorile lui de dragoste prin care farmeca fetele dar pe Sakura nu o v-a fura nimeni.Este doar a mea si atat!!.Am simtit cum ceva rece imi atinge pielea si ma uit in sus.Ningea din nou.Norii formau chpul rozaliei iar fulgii parca imi sopteau sa-i spun odata ca o iubesc.Oftez sonor si imi bag mana dupa telefon in pantalonii mei.Il deschid si formez numarul rozaliei.Fiecare cifra este asigurat in minte si in inima mea.Stau un pic iar dupa se aude o voce vesela si calda de la celalalt capat.Cu inima in gat ii spun Sakurei ca vreau sa vorbim iar ea spune ca prin minune are de spus ceva foarte important.Ii spun locatia exacta unde sa ne intalnim dupa care inchid.
Ma trantesc pe zapada moale inchizand ochii mai imediat adormind avand un vis foarte ciudat: In vis E ram intr-o sanie rosie trasa de niste reni.Stai doar nu poate fi posibil.Ma uit in sus si vad marea si impunatoarea luna impreuna cu stelele ce stralucesc mai tare de cat oricand.Aud o voce care ma striga si ma uit la sursa de unde provenea sunetul.Stai nu se poate...era..era Reysuke impreuna cu Sakura si se SARUTAU?.Cum poate sa-mi faca varul meu una ca asta si Sakura nu se opunea de loc si chiar ii placea.Am inceput sa plang cazand jos in genunchi zicand in soapta: -Mosule,macar anul asta da-mi umpicut de fericire!!,spun dupa care ichid ochii.
Simt cu cineva ma scutura bine de tot.Incerc sa-l ignor dar nu se opreste.Ma mai scutura mult?.MMa trezesc tipand la persoana care m-a trezit din somnul meu dulce.Ma sterg la ochi iar imaginia se face mai clara.Cand totul se vede clar o vad pe rozalie foarte speriata si buimaca de reactia mea.Ma apropii de ea si o iau in brate pupand-o parinteste pe frunte.Dupa ce se linisteste o intreb ce a vrut sa-mi zica asa de important.Sper sa fie ce cred eu!.Sakura incerca sa spuna dar parca cuvintele incetau sa apara.Fata s-a facut putin rosie in obraji si lasand capul in jos a inceput sa spuna: -Sasuke,eu cand am fost mici am tinut la tine ca la un frate dar dupa ce te-am revazut dupa atatia ani am inceput sa simt alte lucruri.Tot ce vreau sa spun este ca te..
Pe cand sa spuna ca astepta-am toata viata mea a fost intrerupta de catre o voce pitigaiata care ma striga.Se apropia din ce in ce mai mult pana am observat ca era Sayuri.Fata se apropie de mine sub privirile confuze ale Sakurei si ma imbratisaza: -Sasuke draga,ce faci cu asta aici?,spune ea cu o voce superioara uitandu-se la rozalie dupa care ma saruta pasional.Incerc sa o indepartez si pana la urma reusesc.Ma uit in fata la rozalie si vad o imagina care imi rupea inima in mii de bucatele.Sakura statea in genunchi si plangea cu lacrimi amare.In ochii ei se putea citii tristetia si dezamagirea.Gata,s-a terminat!.Am ranit-o pe fiinta care o iubesc cel mai mult si se pare ca si ea ma iubea iar eu ca un (iertati-ma nu stiu ce vorbesc) i-am frant inima.Ma duc spre ea si vreau sa o i-au in brate dar ea ma indeparteaza si se uita la mine confuz: -Cine este ea,Sasuke? La intrebarea aceasta m-am blocat si am inceput sa spun cele mai dureroase cuvinte.Parca nu eram eu: -Sakura,nu trebuire sa-ti dau tie explicatii si daca tot vrei sa sti,ea este iubita mea.Acum dispari de aici in momentul asta,spun dupa care incepe sa planga cu trei randuri de lacrimi si imi spune cu cea mai mare durere de inima: -Te urasc pentru ca m-ai facut sa te iubesc!!,tipa la mine dupa care fuge in inima padurii.Eu incerc sa fuf dupa ea dar imi dau seama ca este mai bine sa o las in pace mai ales dupa ce i-am spus.Acum ea a plecat si am ramas eu impreuna cu singuratatea.
Ultima editare efectuata de catre sakura_saku in Vin 21 Dec 2012, 10:52, editata de 2 ori |
| | | Elena S. Chūnin
| Subiect: Re: You broke my heart Joi 20 Dec 2012, 23:38 | |
| Buna!
Deci in primul rand te bat! Cand am vazut ca ai pus next-ul fara sa ma anunti am zis ca vin la tine in seaar asta si vezi tu. Asa, acum lasand asta la o parte. Eu zic ca atunci cand nu trbuie apare si o desteapta ca asta care strica fericirea oamenilorr. Adica fratilor, cat de pr**s poti sa fii sa nu vezi adevarul. Pai eu il lasam pe brunet si nu ma mai aratam. Sper sa se rezolve lucrurile intre ei. Chiar ma enerveaza Sayuri asta de imi es din toti pepenii. Apropo, sa ma anunti ca te pap cu tot cu pene! |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: You broke my heart | |
| |
| | | |
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|