|
|
Autor | Mesaj |
---|
Bubu. Legend
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Bucuresti acebook : Bubs Bbu Nr. mesaje : 5440 Puncte : 6635 Reputatie : 727 Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap Stare de spirit : I feel like I want to murder someone
| Subiect: Re: Too little,To late(+16) Lun 28 Feb 2011, 22:14 | |
| Miau ! Insfarsit next-ul Vai cat de frumos Mai vreaaau ! Cine era ? Cine cine cine cine cineeee Vreau sa stiu Vai cat este de frumos si interesant Imi place foarte mult Felicitarile mele dragaaa ! Mai vreau next Cine era ? Doamne vreaaau sa aflu Pufy hai repede cu next-u ! Spor la scris si la idei! Pupici dulci ! Mrr |
|
| |
Layla Legend
Sex : Varsta : 28 Nr. mesaje : 2588 Puncte : 3481 Reputatie : 380
| Subiect: Re: Too little,To late(+16) Lun 28 Feb 2011, 23:05 | |
| Era..Hmm oare cine.
Vai continuarea!! |
|
| |
Blasphemy Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : everywhereeeeee Nr. mesaje : 305 Puncte : 345 Reputatie : 16 Hobby-uri : Karate Stare de spirit : Depressed
| Subiect: Re: Too little,To late(+16) Lun 28 Feb 2011, 23:43 | |
| era.... ghici ciuperca cine-i, nu?:)) Amuzanta faza, "te invhit la o ciuleala" tare capitol me gustaaaaa ai talent fat-oooo ::X Spor la scris si la idei |
|
| |
Bubu. Legend
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Bucuresti acebook : Bubs Bbu Nr. mesaje : 5440 Puncte : 6635 Reputatie : 727 Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap Stare de spirit : I feel like I want to murder someone
| Subiect: Re: Too little,To late(+16) Mar 01 Mar 2011, 19:53 | |
| Puuufy ! S.O.S !! Cand pui tu next-ul ? |
|
| |
Pufarina~Puff~Puffitza:x Special Jōnin
Sex : Varsta : 28 Localizare : In tara elfilor:x Nr. mesaje : 1900 Puncte : 2002 Reputatie : 66 Hobby-uri : Sa ma dau q rolele,sa zabesc Stare de spirit : Forever starts today.<3
| Subiect: Re: Too little,To late(+16) Mar 01 Mar 2011, 21:10 | |
| Cred ca il pun putin mai tarziu:)) |
|
| |
Bubu. Legend
| Subiect: Re: Too little,To late(+16) Mar 01 Mar 2011, 21:26 | |
| Pai sa-l puuuuuui !!!
Te rooooooog ! |
|
| |
Elz . S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : Unde te aştepţi mai puţin. acebook : Elz :) Nr. mesaje : 4331 Puncte : 5563 Reputatie : 903 Hobby-uri : KPoP , Dancing and Writing :) Stare de spirit : Unknow.
| Subiect: Re: Too little,To late(+16) Mier 02 Mar 2011, 17:34 | |
| |
|
| |
Bubu. Legend
| Subiect: Re: Too little,To late(+16) Mier 02 Mar 2011, 19:52 | |
| Haide cu next-ul Puffy !!! |
|
| |
Maia Academy Student
Sex : Varsta : 27 Localizare : Zona fara frica ! Nr. mesaje : 36 Puncte : 47 Reputatie : 0 Stare de spirit : :x
| Subiect: Re: Too little,To late(+16) Joi 03 Mar 2011, 17:27 | |
| |
|
| |
Denii Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : alba Nr. mesaje : 467 Puncte : 546 Reputatie : 45 Hobby-uri : Fotografia :) Stare de spirit : ca a ta :)
| Subiect: Re: Too little,To late(+16) Joi 03 Mar 2011, 18:24 | |
| Superb!E mirifica ideea!! nu mai am rabdare :)) next-ul cand vine? |
|
| |
Crystal Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Nr. mesaje : 5170 Puncte : 8264 Reputatie : 1725
| Subiect: Re: Too little,To late(+16) Joi 03 Mar 2011, 19:09 | |
| Astept si astept si astept iar. Cat mai dureaza, Puffy? Vreau capitolul repede, repejor ca nu mai am rabdare! Spor la scris, draga si sper sa te induri de noi sa pui next-u' cela |
|
| |
Pufarina~Puff~Puffitza:x Special Jōnin
Sex : Varsta : 28 Localizare : In tara elfilor:x Nr. mesaje : 1900 Puncte : 2002 Reputatie : 66 Hobby-uri : Sa ma dau q rolele,sa zabesc Stare de spirit : Forever starts today.<3
| Subiect: Re: Too little,To late(+16) Joi 03 Mar 2011, 19:47 | |
| Scuzati-ma pt intarziere. Dar uite ca acum il pun: Capitolul 15: Reintalniri Sakura:Am facut poze si dintr-o data raman uimita cand vad cine mai era pe la turn..era...defapt erau niste vechi prietene: Aiko si Ami. Le cunosc de cand am locuit cu tata in Los Angeles. Au fost cele mai bune prietene ale mele cu inca 2 fete. Nu-mi vine sa cred ca le-am regasit. Aiko este o fata nebunatica, dulce si frumoasa. Are ochii mov si parul movaliu. Zici ca e papusa, are niste trasaturi foarte fine. Mereu ma ajutat cand am avut nevoie iar Ami este sora ei. Ele mai au inca 2 prietene: Jessica si Miku. Ami este o rebela si o nebuuunaa. Pfiu! Cum na-i mai vazut, o da si am uitat sa zic ca e batausa, rau, rau. Ma rog decat cand e nevoie, nu ca Aiko nu ar fi, nu, nu nu zik asa numai ca e mai cuminte decat Ami. Ami are ochii caprui si parul negru. Iarasi o fata foarte frumoasa. Le iubesc mult. Dar hai sa vi le prezint si pe Jess si Miku. Jess e rebela si amuzanta, normal si nebuna. Toate 4 sunt asa. Are ochii negrii si parul ca taciunea. Ai zice ca e sora cu Sasuke, cat despre Miku e si ea o frumusete exact ca si Jess. Are ochii albastri si parul blond. E o fire mai linistita dar inauntrul ei e exact ca cele 3. Am incredere muulta in ele, doar sunt niste bune prietene. Naruto, Hin si Sasuke se holbau la mine cat timp ma holbam eu la ele. Stateau asa de frumos pe turn pe la etajul 2. -Prieteni eu dau o raita pe turn, voi ducetiva si luati inghetata si va rog sa fie de cirese. Le zic eu in timp ce alerg spre turn. Ei nu mai au apucat sa zica nimic doar sau dus la inghetata. Se pare ca cele doua surori inca nu m-au vazut. Oarbe sunt frate. Ah cate vremuri imi trec prin minte. Imi amintesc cum le-am intalnit. Intr-un mall si dupa mi-au facut cunostinta cu Miku si Jess. Am fost grupul celor 5 nebune. Ok acum se pare ca o sa fim dinou. Urcam si ma uitam fix la ele. Intr-un final am ajuns si ele tot nu am observat. Ma furisez eu prin spatele lor si: -Bauuuuuu! Ele tipa cat le tin gura. Normal Aiko rasufla din greu si Ami incepea sa traga o injuratura. Dar inaite sa zica ceva se opreste si se holbeaza la mine. -Sa-sa-sakura???Tu esti? Ma intreaba Aiko pentru ca Ami inca era in transa. -Da eu sunt! Nu-mi vine sa cred ca va vad!!! Sunt atat de bucuroasa. Cat timp a trecut un an. Cat de frumoase va-ti facut! Le spun eu cu multa dragoste. -Sakura!!! Tipa Ami in timp ce sare pe mine trantindu-ma pe jos. Incepem amandoua sa radem din greu si sa ne imbratisam. Mie mai cami venea sa plang. Si lor normal. Dupa o serie de complimente gen: " Wow cat de frumoasa te-ai facut" incep sa le intreb despre Miku si Jess. -Auziti? Dar Miku si Jess unde sunt.? Le intreb eu curioasa. -Nu-ti face griji, sunt si ele cu noi! Imi raspunde Ami facandu-mi cu ochiul. Numi vine sa cred! Sunt si ele! Cat ma bucur! -Da? Pai hai la ele.! Spun eu plina de energie. -Hoo nebuna ca vin ele la noi! S-au dus sa ia inghetata. Imi raspunde Aiko. Le iau dinou in brate si le intreb diferite lucruri. Am aflat ca se muta in Tokio. Ce mu bucur! Am putea fi dinou prietene, nu ca acum nu am fi. In scurt timp imi aplec capul in jos din turn sa vad ce se mai intampla. Erau Miku si Jess cu 4 inchetate in mama impreuna cu amici mei. Wow, s-au imprietenit. Si asta ma bucura mult! Doamne cat de frumoase sunt! Cand ma vad incep sa tipe si eu la fel. Cobor imediat jos si le iau in brate. Cat de bucuroasa eram. -Sakura, cat ma bucur sa te vad! IMi raspund ele 2 in cor. -Si eu! Vad ca te-ai imprietenit cu amicii mei! Le spun eu. -Sunt amici taii? Ce coincidenta. Imi zice Miku. Ei bine cei trei prieteni ai mei inca nu stiau despre ce e vorba asa ca le-am explicat. Am petrecut toti o zii minunata impreuna. Am vorbit, am barfit si pana la urma a trebuit sa plecat. Dar nu pana cand... Uhuu! scz ca e scurta numai ca am putina treaba! Suspanss....! Oare ce va face? Aflati asta numai La PuffuTV! Emisunea ce o intrece pe Elodia :)))=)) Si acum cateva poze: [img] [/img] - Aiko! -Ami [img] [/img] - Jessica [img] [/img]-Miku Aja sa stiti ca cele patru sunt Bubu, Kiri, Ele si Ely Bubu- Ami Kiri-Aiko Ele-Miku Ely-Jess |
|
| |
Kirara Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Localizare : Always beside you ♥ Nr. mesaje : 3431 Puncte : 4873 Reputatie : 1187 Hobby-uri : Ador sa stiu cand cazi ! Stare de spirit : Fake Smile :)
| Subiect: Re: Too little,To late(+16) Joi 03 Mar 2011, 20:54 | |
| Vai Vai puffy..mersi ca m-ai bagat in ficul tau..hehe..imi place personajul..Aiko:x Foarte frumos scumpo,pacat ca e cam scurt. Si din nou suspans.Of of... Sa pui repede continuarea ca vreau sa stiu ce se mai intampla. Spor la scris si la idei. Pupici! |
|
| |
Bubu. Legend
| Subiect: Re: Too little,To late(+16) Joi 03 Mar 2011, 21:18 | |
| Miau !! Vai Puffy Ma bucur ca ai pus next-ul ! Desi este cam scurt E foarte frumos si interesant Imi place Felicitari Pfiuuuu !!! Mai facut sora cu Kira ? :X:X:X: Vai vai vai vai ! Ce bine !! Ia auzi Kiraaa ! Suntem surori :>:>:>:> Imi place personajul :X So.. Haide cu next-ul ! Spor la scris si la idei ! Pupici ! Succes la scoala ! Mrr |
|
| |
Crystal Legend
Merite deosebite :
| |
| |
Layla Legend
Sex : Varsta : 28 Nr. mesaje : 2588 Puncte : 3481 Reputatie : 380
| Subiect: Re: Too little,To late(+16) Sam 05 Mar 2011, 11:52 | |
| Ce frumoss!!!
Continuareaaa repejor! |
|
| |
Renésmee Legend
Sex : Varsta : 27 Localizare : prin jur ... acebook : Renesmee Nr. mesaje : 2168 Puncte : 2451 Reputatie : 179 Hobby-uri : Fotografia Stare de spirit : Visatoare
| Subiect: Re: Too little,To late(+16) Sam 05 Mar 2011, 12:04 | |
| |
|
| |
Maia Academy Student
Sex : Varsta : 27 Localizare : Zona fara frica ! Nr. mesaje : 36 Puncte : 47 Reputatie : 0 Stare de spirit : :x
| Subiect: Re: Too little,To late(+16) Sam 05 Mar 2011, 12:59 | |
| Ce iti place tie sa ne lasi in suspans ! |
|
| |
Bubu. Legend
| Subiect: Re: Too little,To late(+16) Sam 05 Mar 2011, 18:11 | |
| Puffy !!!
Haide cu next-ul , vreau sa vad ce se intampla !! |
|
| |
Elz . S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : Unde te aştepţi mai puţin. acebook : Elz :) Nr. mesaje : 4331 Puncte : 5563 Reputatie : 903 Hobby-uri : KPoP , Dancing and Writing :) Stare de spirit : Unknow.
| Subiect: Re: Too little,To late(+16) Sam 05 Mar 2011, 20:49 | |
| Aolooo pufilicioasa mea dulce Adu nextu mai repede |
|
| |
Ade Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bacau :X Nr. mesaje : 77 Puncte : 92 Reputatie : 11 Hobby-uri : Multe. Stare de spirit : Momentan buna ;)
| Subiect: Re: Too little,To late(+16) Dum 06 Mar 2011, 16:46 | |
| Ce mult mi-a placut Hai cu nextuu |
|
| |
Bubu. Legend
| Subiect: Re: Too little,To late(+16) Dum 06 Mar 2011, 16:48 | |
| Puffy scumpoo !! Cand pui tu next-ul ! Haide repejor ! |
|
| |
Bubu. Legend
| Subiect: Re: Too little,To late(+16) Sam 12 Mar 2011, 01:16 | |
| Aolo haide cu next-ul ca vreaaaaau sa vad ce se mai intamplaaaa |
|
| |
Crystal Legend
Merite deosebite :
| Subiect: Re: Too little,To late(+16) Sam 12 Mar 2011, 11:16 | |
| Puffy, draga? Cat ne mai lasi sa asteptam? Vrem next-ul! Pune-te pe scris si posteaza capitolul repede repejor! |
|
| |
Aniska Guardian Ninja
Sex : Varsta : 27 Localizare : pe aici Nr. mesaje : 2389 Puncte : 3602 Reputatie : 1046 Hobby-uri : role , cumparaturi, scoala , net etc Stare de spirit : happy, indragostita, plictisita....
| Subiect: Re: Too little,To late(+16) Sam 12 Mar 2011, 13:54 | |
| |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Too little,To late(+16) | |
| |
|
| |
|