|
|
Autor | Mesaj |
---|
Renésmee Legend
Sex : Varsta : 27 Localizare : prin jur ... acebook : Renesmee Nr. mesaje : 2168 Puncte : 2451 Reputatie : 179 Hobby-uri : Fotografia Stare de spirit : Visatoare
| Subiect: Re: Too little,To late(+16) Joi 24 Feb 2011, 14:55 | |
| Buna scumpo! Vai , cat de frumos .. Aolo ..maine - poimane O sa apara si un copil .. iti zic eu ... La cat de pervers e Naruto Hi hi Hai cu next-ul Pupici |
|
| |
G.M.G Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Suceava Nr. mesaje : 485 Puncte : 538 Reputatie : 27 Hobby-uri : Sa navighez pe net,sa ies cu prieteni,sa practic sporturi etc... Stare de spirit : Binisor
| Subiect: Re: Too little,To late(+16) Joi 24 Feb 2011, 15:11 | |
| puffy e super capitolul astept nextu cat mai repede
|
|
| |
Rina Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Iasi Nr. mesaje : 294 Puncte : 345 Reputatie : 22 Hobby-uri : Net. Stare de spirit : Bored.
| Subiect: Re: Too little,To late(+16) Joi 24 Feb 2011, 17:38 | |
| |
|
| |
Elz . S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : Unde te aştepţi mai puţin. acebook : Elz :) Nr. mesaje : 4331 Puncte : 5563 Reputatie : 903 Hobby-uri : KPoP , Dancing and Writing :) Stare de spirit : Unknow.
| Subiect: Re: Too little,To late(+16) Vin 25 Feb 2011, 19:18 | |
| Aolooo ma innebuneste ficu tau :>: Vreau neaparat nextu Prea misto ficuuu Next plzz Pwp:*: |
|
| |
Ade Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bacau :X Nr. mesaje : 77 Puncte : 92 Reputatie : 11 Hobby-uri : Multe. Stare de spirit : Momentan buna ;)
| Subiect: Re: Too little,To late(+16) Vin 25 Feb 2011, 20:15 | |
| |
|
| |
Layla Legend
Sex : Varsta : 28 Nr. mesaje : 2588 Puncte : 3481 Reputatie : 380
| Subiect: Re: Too little,To late(+16) Sam 26 Feb 2011, 00:30 | |
| |
|
| |
Bubu. Legend
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Bucuresti acebook : Bubs Bbu Nr. mesaje : 5440 Puncte : 6635 Reputatie : 727 Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap Stare de spirit : I feel like I want to murder someone
| Subiect: Re: Too little,To late(+16) Sam 26 Feb 2011, 19:10 | |
| |
|
| |
Pufarina~Puff~Puffitza:x Special Jōnin
Sex : Varsta : 28 Localizare : In tara elfilor:x Nr. mesaje : 1900 Puncte : 2002 Reputatie : 66 Hobby-uri : Sa ma dau q rolele,sa zabesc Stare de spirit : Forever starts today.<3
| Subiect: Re: Too little,To late(+16) Sam 26 Feb 2011, 21:50 | |
| Aolo! Vai cate commuri am! Imi pare sincer rau:(
Capitolul 12: O zii frumoasa
Sasuke:
Ma bucur tare mult ca am pus filmul asta pentru ca bombonica asta de langa mine ma tine in brate ca si cum ar fi ultima oara cand ma vede si chiar nu o deranjeaza daca ii pun mana pe fund.Off frate e asa draguta cand e speriata.Stiti poate ca nu isi da seama la cat de speriata e ca eu ma holbez la formele alea ale ei.Da!Sunt un pervers si recunosc nu e vina mea ca e bine dezvoltata.Mi-ar place sa-mi petrec o noapte cu ea.rad dinou pervers.M-am uitat atent la ea si stiu bine ca ii place cand o iau in brate.E frumoasa,e foarte frumoasa.Din prima zi cand am vazut-o cum arata,mi-am imaginat ca imi va cadea in brate ca celalalte.Dar ea nu,sub nici o forma.Nu se lasa usor si sunt sigur ca multi o doresc.Macar de ar sti cat o plac.Dar inca nu sunt sigura daca e decat o atractie fizica.O nu!A adormit pe mine.Ce ingerasi micut si dragut. -Naruto,capsunica a adormit pe mine... -Mai bine nu ai trezio,iao la noi in camera.Si daca vrei ial si pe Kail.Raman eu aici cu Hinata.Bine o iau eu in brate si il iau si pe Kail.Naroc ca virgula camera e in apropiere.Deschid usa si o pun in pat.O admir vreo cateva minute si ma pun si eu langa ea.
Hinata:
Numi vine sa cred ca sunt cu Naruto.E cam pervers dar imi place asta.Se apropie de mine.O nu iar se uita cu ochii aia la mine!E asa frumos.Ma ia in brate si isi apropie buzele de ale mele.Ma musca putin si tandru de ele.Le intredeschid si vad ca nu ezita asa ca isi baga limba in gura mea(nu pot crede ca zic asta).Ii raspund si eu la sarut.Deja incepe sa devina foarte apetisant si incep a ma gandi la mici ideii nebunesti care leas putea face cu el.Exact la ce ma gandeam el incepe a practica.Mana lui intra pe sub materialul rochitei ajungand la pielea mea.Deja incepe a devenii pervers dar nu imi pasa,din partea mea sunt doar a lui.Imi da rochita jos eu ramanad doar in sutien si lenjerie intima.Incepe a ma saruta de la umar in sus.Cred ca sunt rosie ca focul.Pana la urma ne culcam.
Sakura
E cald aici,simt ca stau in brate la cineva.Dar oare cine?se pare ca se face dimineata tot ce imi amintesc e ca am adormit pe Sasuke.Ma trezesc si da sunt in brate la Sasuke si in camera lui.Ce in camera lui?Sa nu imi spui ca am facut-o cu el. -Buna dimineata raza de soare!imi zice el. -Am facuto cumva cu tine?Il intreb eu alarmata. -Nu!As vrea eo.Imi dau patura la o parte si observ ca rochita mea s-a ridicat pana la burta.Observa si el asta si se apleaca sarutandu-mi burta.Of cateodata e asa dragut.Ma dau jos din pat si observa ca intra Hinata si Naruto.Astia au dormit impreuna? Wow, dar cate sau schimbat. Hmm, ma bucur pentru Hinata. Le sta bine impreuna. ma uit dinou la ei si le zabesc dulce. -Haide-ti la plaja, ca dirigu vostru si diriga noastra nea chemat. Imi spune Naruto sarutand-o pe Hinata pe obraz. Ce dulce. -Ok, asteapta sa ma schimb. Le zic eu. Ma duc in camera mea ganditoare. deabea asteptam sa vad plaja din Paris. Ce doar plaja? Tot Parisul. Am auzit ca e un oras frumos, unde iubirea s-a format. Imi plac mult orasele Europene. Sunt foarte multe minuni ale lumii care exista acolo. Ma incanta. Imi iau costumul meu de baie rosu cu scheleti in partea de sus. Imi iau niste pantaloni trei-sfert si o bluza mai larguta fara decolteu. Mergeam la plaja nu la mall. dar nu-i nimic, o sa mergem in curand si acolo. Am iesit afara unde ii vad pe prietenii mei. O iau pe Hinata de cot si incep interogatoriu. -De cand sunteti imprena? Zic eu repede si raspicat cu niste ochii gen "tam tam tam tam". -Ce vrei sa zici? ma intreaba Hinata ne vrand sa ma priveasca in ochii. -Haide Hinata, e evident ca esti cu Naruto! Doar spuneo da? -Bine ,bine sunt cu Naruto! Multumita? -Foarte! Ii zic eu cu un zambet pe buze. In final ajungem la plaja si inchiriem niste sejlonguri. Hinata isi da hainele jos si ramane in costumul ei de baie alb simplu. Cand naruto o vede se indreapta spre ea si o ia in brate tare sarutando pe gat. Ea il saruta si vine langa mine. Si eu imi dau hainele jos si raman in costum de baie. Wow, toti baieti de pe plaja se uitau la mine fluieranduma. Ma simteam bine. Cred ca nu v-am zis ca ceilalti copii au luat-o inainte si am ramas decat eu, Hinata si baieti. Mm, in orice caz, e mai distractiv asa. Imi iau o revista si incep sa citesc, Hinata urmadu-mi gestul. baietii chicoteau si susoteau. Ce plan malefic mai au acum in minte. m-am concentrat dinou la revista mea neobservand ca ei se indreapta spre noi. Sunt ridicata in aer de catre cine credeti? Faimosul Sasuke. Era cald si ma facea sa tremur de placere. El ma duce in apa si ma arunca si eu ma scufund. Il vad cum se apropie de mine si ma ia in brate. Eram foarte aproape nul de altul. 1 milimetru, 2, dar surpriza. Nu ma las eu asa de prejos si imi apare un ranjet pe fata. Ii iau capul in maini si il bag sub apa urcandu-ma pe el ca sa nu poata sa plece cand vrea. Dupa cateva secunde ii dau drumul razand impreuna cu Naruto si Hinata. -Surprize surprize, in direct cu Andreea Marin. Mai bine zis cu Sakura Harno. Ii spun eu sarcastica. -O sa platesti pentru asta bestio. Acesta alearga spre mine si ma prinde, ma ia pe sus aruncanduma departe. Mai vrea sa mai vina inca o data. -Te rog dulce ca o savarina, nu ma duce mai departe decat atat, nu stiu sa inot. El cand aude incepe sa bufneasca in ras. Cam asa am tinut-o toata dupamiaza. Plecam de pe plaja si ne indreptam spre...
Hehe, a revenit suspansul:))! Malefica. Muahahah! pai sper sa va placa!
|
|
| |
Kirara Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Localizare : Always beside you ♥ Nr. mesaje : 3431 Puncte : 4873 Reputatie : 1187 Hobby-uri : Ador sa stiu cand cazi ! Stare de spirit : Fake Smile :)
| Subiect: Re: Too little,To late(+16) Sam 26 Feb 2011, 21:56 | |
| Hai ma Puffy iar suspans?Off..unde se indreapta? Vai,ce bataie meriti tu.Dar nu dar eu in surioara mea:x Ce-mi place:x...hihi,ce baiat rau e Sasuke:)) Mai ai cateva greselute,dar asta e se rezolva oricum cu un edit;) Sa pui repejor next-ul scumpo ca imi place. Spor la scris si la idei. Pupici! |
|
| |
Bubu. Legend
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Bucuresti acebook : Bubs Bbu Nr. mesaje : 5440 Puncte : 6635 Reputatie : 727 Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap Stare de spirit : I feel like I want to murder someone
| Subiect: Re: Too little,To late(+16) Sam 26 Feb 2011, 21:58 | |
| Miau ! Insfarsit next-ul , si vai cat de mult imi place Este atat de frumos scumpo Felicitarile mele draga mea A meritat asteptarea fiindca acest capitol a fost mai mult decat superb Astept next-ul ! Spor la scris si la idei ! Pupici dulci ! Si imi pare rau ca nu-ti las un comentariu mai lung insa deabea mai pot sa scriu Ma dor degetele raaau ! Ah si sa nu uit , imi place faza " Am facut-o cumva cu tineee ? " E foarte tare =))) Mrr |
|
| |
Denii Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : alba Nr. mesaje : 467 Puncte : 546 Reputatie : 45 Hobby-uri : Fotografia :) Stare de spirit : ca a ta :)
| Subiect: Re: Too little,To late(+16) Sam 26 Feb 2011, 22:34 | |
| Ador acest fic, este incredibil de frumos nu mai am rabdare sa postezi urmatorul capitol :* |
|
| |
Rina Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Iasi Nr. mesaje : 294 Puncte : 345 Reputatie : 22 Hobby-uri : Net. Stare de spirit : Bored.
| Subiect: Re: Too little,To late(+16) Sam 26 Feb 2011, 22:59 | |
| Ce tare eeee!Ce frumos e! Nextul! |
|
| |
Elyy S-Class
Sex : Varsta : 26 Localizare : intr-o lume paralela Nr. mesaje : 2764 Puncte : 3123 Reputatie : 217 Hobby-uri : desene alb-negru,muzika,dans si mai actual ficuri Stare de spirit : As spune ca sunt trist, as spune ca nu sunt, nu vreu sa spun nimic, doar scriu: azi e o zi putin mai urata decat ieri…
| Subiect: Re: Too little,To late(+16) Dum 27 Feb 2011, 01:45 | |
| Aolooo , iar nu am lasat comm, vai ce ametita sunt Deci mia placut mult , ma bucur mult pentru Naruto si Hinata Vai ce perveri sunt baietii asta of of of imi place Deci a fost super , fazele de pe plaja au fost suertari Iar cele de la film mi-au placut si mai mult Abia astept nextul sa vad ce se mai intampla Te pwp si spor la idei postat si scoala |
|
| |
Bubu. Legend
| Subiect: Re: Too little,To late(+16) Dum 27 Feb 2011, 12:03 | |
| Vreau next-ul , repejor ca sunt foarte curioasa ! |
|
| |
Layla Legend
Sex : Varsta : 28 Nr. mesaje : 2588 Puncte : 3481 Reputatie : 380
| Subiect: Re: Too little,To late(+16) Dum 27 Feb 2011, 21:15 | |
| Si eu vreau continuarea...Haideee
Imi place Hehehe |
|
| |
G.M.G Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Suceava Nr. mesaje : 485 Puncte : 538 Reputatie : 27 Hobby-uri : Sa navighez pe net,sa ies cu prieteni,sa practic sporturi etc... Stare de spirit : Binisor
| Subiect: Re: Too little,To late(+16) Dum 27 Feb 2011, 21:25 | |
| pufyy de ce asa greu de ce nu pui nextu vreau nextu cat mai repede imi place mult acest capitolul |
|
| |
Bubu. Legend
| Subiect: Re: Too little,To late(+16) Dum 27 Feb 2011, 21:52 | |
| Haide Puuuuufy !
Toate vrem continuareeaaa ! |
|
| |
Sex : Varsta : 28 Localizare : In tara elfilor:x Nr. mesaje : 1900 Puncte : 2002 Reputatie : 66 Hobby-uri : Sa ma dau q rolele,sa zabesc Stare de spirit : Forever starts today.<3
| Subiect: Re: Too little,To late(+16) Dum 27 Feb 2011, 22:59 | |
| Fetelor imi pare rau ca va dezamagesk numai ca nextul o sal pun maine la ambele fiicuri. Sper ca nu v-am suparat! |
|
| |
Bubu. Legend
| Subiect: Re: Too little,To late(+16) Lun 28 Feb 2011, 00:19 | |
| LEAOOO !
Esti o lea :X :( :)) |
|
| |
| Subiect: Re: Too little,To late(+16) Lun 28 Feb 2011, 09:53 | |
| |
|
| |
Elz . S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : Unde te aştepţi mai puţin. acebook : Elz :) Nr. mesaje : 4331 Puncte : 5563 Reputatie : 903 Hobby-uri : KPoP , Dancing and Writing :) Stare de spirit : Unknow.
| Subiect: Re: Too little,To late(+16) Lun 28 Feb 2011, 16:59 | |
| |
|
| |
Crystal Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Nr. mesaje : 5170 Puncte : 8264 Reputatie : 1725
| Subiect: Re: Too little,To late(+16) Lun 28 Feb 2011, 17:54 | |
| Vaaai! Abea acum am ajuns la ficul tau! Of of, te las sa vii sa ma tragi de urechi, sa-mi dai bataita! Te rog sa ma ierti, dar in ultimul timp nu-mi vad capul de treburi si nu am putut sa-l citesc mai devreme. Mor de ciuda. Un fic atat de frumos si n-am dat comm pana acum! Oricum, felicitari draga! Este foarte interesant. Chiar imi place! Spor la scris in continuare! Imi mai cer inca o data scuze! O zi frumoasa! Te pup |
|
| |
Bubu. Legend
| Subiect: Re: Too little,To late(+16) Lun 28 Feb 2011, 18:59 | |
| Ba esti leaaaa !! Haide cu next-ul Leeao !! |
|
| |
| Subiect: Re: Too little,To late(+16) Lun 28 Feb 2011, 21:19 | |
| Aolo! Cate commmuri! Sunt asa o rea! Imi pare nespus de rau!
Capitolul 14: Plimbare prin Paris
Sakura
Catre Turnul Eiffel. Mereu am vrut sa-l vizitez. L-am vazut decat in poze si arata mirific si acolo. Eram foarte curioasa si nerabdatoare. Nu mai fusesem de mult in Europa si mai rau nu am fost niciodata in Paris. Pe strazile capitalei Frantei era o galagie de nedescris. Multi oameni care erau grabiti si ocupati. Toti erau care mai de care imbracati modern. Bereta nu lipsea si lookul lor parea foarte neeobisnuit. Aratau parca ar fi superiori. Erau fel si fel de magazine din care ai putea sati alegi orice: brutarii, florari, magazine de haine, de suveniruri si multe altele. Fiecare te tentau si nu am ezitat ca eu si cu prieteni mei sa nu vizitam si aleea "dragostei", unde sunt parcuri, fantani,magazine si multe altele. Am hotarat sa mergem acolo pentru ca era in drum spre turn si cum sa nu vizitez eu Parisul. Parca cu cat te apropiai mai mult de parc simteai o briza ce te invaluia intr-o aura de prospetime. Mirosul mirific al florilor gingase rasare si iti imbuna sufletul. Vantul ca un prieten de noroc te urma si se juca prin firele mele de par facadu-le sa se joace de alungul fetii mele. Erau fantanii care aveau mici sclupturi de ingeri sau in forma de inimi. Oamenii aruncau cu bani intr-o fantana iar copii alergau de collo colo fericiti. Lacul era limpede ca lacrima, cu nuferi albi si galbeni ce isi faceau dansul pe apa. Cate o mica broscuta isi mai facea aparitia pe nuferi. Pe lac stateau doua lebede superbe si elegante. Ritmul in care mergeau pe apa era lent cu multa gratie. Totul arata minunat. In fata noastra era o brutarie specific frantuzeasca. -Hei, eu cu Hinata mergem la brutaria aia de acolo sa luam cate ceva. Vreau sa incerc o paine frantuzeasca. Spune Naruto tragando pe Hinata dupa el. Nu am mai putut zice nimica pentru ca vad ca si Sasuke ma trage de mana asezandu-ma pe o banca. Nu i-am mai zis nimic. Doar am stat acolo si am vizionat raul. Acesta se indreapta catre un pom frumos cu glori de ciresi si rupe o mica crenguta plina de flori. Ce naiba vrea sa faca cu asta, ca nu mi-l pot imagina cu o floare la ureche. Ar fi chiar comic. Acesta vine si se pune pe banca, ma ia de mana si imi pune floare in palma. Mirosea foarte frumos. -Pentru catot suntem in orasul iubiri! Imi spune el imbratisandu-ma. Fac la fel in timp ce zambesc pe la spate. Imbratisarea ne este intrerupta de Naruto si Hinata care vin cu poainile. -Oo, amorezilor, nu stiam ca sunteti impreuna. Rade Naruto in timp ce Hinata doar chicotestel. Wow, Hinata Rade, zambeste si nu mai e rosie in preajma lui Naruto. Ce mai urmeaza, sa aflu ca cea mai buna prietena a mea e spiridusi? Nu vreau sa aflu asta. -Nu, Naruto! Si dami painea aia incoa ca mor de foame! Zic eu tragandui cu brutaliate paine din mana. Era mai degraba o mini-paine crocanta. Avea un gust delicios, paca nici nu era paine. Avea unt, susan si busuioc. Delicios! Toti stateam pe banca savurad din paini. Discutam despre diferite subiecte cum ar fi scoala. -Off, cat ma bucur ca sacapam de scoala 2 saptamani... spun eu rasufland usurata. -Dar nu uita ca domnul Kakasi ne-a zis ca dam test dupa asta! Ma atentioneaza Hinata. -Multumesc ca mi-ai stricat visul. Acum tot ce fac e sa ma gandesc cum sa chiules. Hmm?? -Crezi ca e bine sa chiulim? Ma intreaba Hinata. Ea nici nu a incercat sa vada cat de amuzant e. Ea e cea mai cuminte din clasa. Nu face nici o prostioara. -Hinata tu nici nu ai incercat sa chiulesti, mai ai multe de invatat. O consolez eu in timp ce ii pun mana pe umar. -Cee? Hin nu a chiulit? La niaba cu tine Hin. Vino incoa sa te invat regulile ca in curand o sa chiulim impreuna. Zice Naruto imbufnat si o trage de mana pe Hinata care desigur il urmeaza. Cei doi s-au asezat langa fantana iar Naruto a inceput sa predea. Pai ce sa mai ca el e maestru. Nu stiam ca chiulitul are reguli. Cea mai misto zi la scoala a fost prima zi de clasa a 8a pentru ca trebuia sa facem ore. Si nu am stat decat la prima ora iar la celalate am chiulit. Ma rog, nu toata clasa. A ramas Hinata si inca o fata Mika. dar aiai e toiclara. -Si ce zici? Vrei sa te invit la o chiuleala? Imi spune Sasuke dadumi coate. -As accepta bucuroasa. Zic eu zambindui. Ma amuza chestia asta, adika cica sa ma invite la o chiuleala. Eu nici nu ezit la asa ceva. Ma rog decat daca e vorba de teze. Cei doi vin si ne zic sa mergem spre turn. Nu dupa mult timp ajungem si eu raman uimita. Totul era mirific.Poteci inconjurate de gazon si baloane care pluteau peste tot. Vad fete care isi fac temele pe iarba proaspata. Un mic restaorant sta sub Eiffel, erau mini peste tot care primeau bani si multe cele. Totul arata grozav! -Wow! Arata... zic eu. -Minunat...Ma compledeaza Hinata care nici nu mai are rasuflare. Baieti nu mai zic nimik si doar se uita la fete. Mdea tipic baietilor. Ii dau un cot lui Naruto gen "Ai prietena". Acesta isi revine repede si se uita la Hinata sarutando. Ce dragut! -Hai sa facem poze! Ne zice Naruto scotand aparatul. Sunt de acord! Zic eu. O ideie grozava. Am facut poze si dintr-o data raman uimita cand vad cine mai era pe la turn..era...
Scuze ca e scurt! Imi pare rau! Suspans dinou! Muahaha! Sunt malefik! Oare cine va fi? Aflati asta numai la PuffyTV! Emisiunea ce intrece OTV:))))))) |
|
| |
Kirara Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Localizare : Always beside you ♥ Nr. mesaje : 3431 Puncte : 4873 Reputatie : 1187 Hobby-uri : Ador sa stiu cand cazi ! Stare de spirit : Fake Smile :)
| Subiect: Re: Too little,To late(+16) Lun 28 Feb 2011, 21:35 | |
| Puffuletele meu ai pes next-ul:x Wai,te iubesk:x Si la fel de mult iubesc si ficul tau:x...foarte frumos scumpo:x Hai PuffyTv lasa reclamele si suspansul ca nu imi place asta.Off,puffy,leao iar suspans..nu-i coresct.de ce?Of of of..bataita surioara. Dar nu dau u in sora mea. Sa pui repede next-ul ca nustiu ce-ti fac. Arunc cu papucul lui Gabi la tine in cap:)) Saraca si acum il mai vrea...:))...sa pui repede next-ul ca nu am nevoie de reclame la emisiunea ta.PuffyTv in direct si in reluare sa pui next-ul mai repede. Asa,lasand asta la o parte ca incep sa aberez imi place foarte mult.dar ti-am mai spus asta.Ei si ce?Asta e adevarul:x Spor la scris si la idei. Pupici Te iubesc! |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Too little,To late(+16) | |
| |
|
| |
|